Kims Place, Groenlandstrasse 9, Sissi (Gri)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kims Place, Groenlandstrasse 9, Sissi (Gri)

  Met verrassing werd deze kleine dame aan mij voorgesteld, vriendelijke lachje niet al te groot ik was verkocht.
  Op de kamer bleek het een goede keuze, ze begon lekker te sabbelen vriendelijke praatje, likkend van boven naar benden tot onder mijn ballen.
  Heerlijk pijpen (MC) haar opgetild en hangend in mijn armen geneukt.
  Op bed afgemaakt in Doggy en pijpend klaar gekomen naar het condoom was verwijderd op haar kleine borstjes.

  Lief vriendelijke meisje, hoog herhaling gevaar!

 • #2
  Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi (uitstekend)

  Wat een verassing deze hele lieve kleine dame.

  Ik weet niet hoe maar ze wist exact wat ik lekker vindt. Ze maakte me helemaal gek. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

  Een toppertje. Voor herhaling vatbaar.

  @mod: graag de gegevens aanpassen.
  leeftijd 27, cup aaa, zuid-europa, superslank

  Commentaar


  • #3
   Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

   Haar foto's op de website van Casa Rossa zien er goed uit. En ook mede vanwege enkele goede recensies heb ik haar een bezoek gebracht. In werkelijkheid vond ik haar er vrij lelijk uit zien. Met name heeft ze een tamelijk lelijk verlopen gezicht en haar borsten zijn niet meer dan gerimpelde vellen. Dat is echter het risico als je op basis van foto's een afspraak maakt. Erger was dat ze er helemaal geen zin in bleek te hebben en probeerde in tien minuten de zaak klaar te hebben. Verder vertoonde ze een beetje een raar onaangepast gedrag. Persoonlijk vind ik haar beslist geen aanrader.

   Commentaar


   • #4
    Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

    Ik heb Sissi twee maal bezocht, wellicht moet je er een soort klik mee hebben? Deze dame zuigt je lekker diep) echt de zevende hemel in! Serieus een natuurtalentje... Voor wat betreft de overige dienstverlening zou ik niet over haar naar huis schrijven inderdaad, alsmede haar fragiele uiterlijk doen niet echt overtuigen. Toch is Sissi een leuke ervaring voor de oraal liefhebber.

    Commentaar


    • #5
     Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

     Het kan voorkomen dat medewandelaars zich niet kunnen vinden in de geschreven recensies. Het blijft mijns inziens een subjectieve beoordeling. Ik had absoluut een klik met deze dame.

     Het schrijven van een recensie maakt beoordelingen eerlijker. De uitschieters (positief en negatief) worden op die manier bijgesteld.

     Groet, carpe diem

     Commentaar


     • #6
      Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

      Hallo medegenieters van de Dames van plezier.

      Ik heb Sissi al verscheidende keren bij mij thuis als escort gehad, en ja nog nooit een recensie over haar geschreven.

      Ja, Clowntje vind Sissi echt een Topper.

      Clowntje laat Sissi vaak op de zo namiddag zo rond een uur of een op bezoek komen zo ook afgelopen week.
      Sissi is een slanke Dame van van 27 jaar,kleine borstjes,spontaan en ja gewoon ontzettend geil,en afkomstig van Cyprus het Griekse gedeelte.( je kunt er ook lekker mee lachen want zij kan uitstekend Engels)
      ja als Sissi dan op de zondagmiddag komt is zij bij Clowntje net zo vrij als een vogel,bij binnenkomst wordt er heerlijk begonnen met een fantastische vrijpartij dan loopt Sissi naar de keuken en pakt voor Clowntje een heerlijk koud biertje en zij neemt uiteraard ook zelf wat te drinken.
      Al zittend op de bank gaat het feest beginnen heerlijk zoenden elkaar van de kleren ontdoen en ja Clowntje is gewoon gek op haar slanke lichaam, al zoenend naar de slaapkamer waar Clowntje wordt getrakteerd op een fantastische pijp beurt en Clowntje natuurlijk haar grotje verkend met zowel de vingers als het tongetje, inmiddels overgegaan op verschillende standjes en ja bij 69 heeft Clowntje natuurlijk een uitzicht waar je van droomt, na een klein half uurtje waarbij wij dus mekaar hebben ontdekt( ja iedere keer ontdekken we samen weer spannende momenten).is de jongeheer van Clowntje niet meer te houden( dan ZIT uiteraard al een condoom om de jongeheer).Clowntje maakt dan het karwei heerlijk op zijn hondjes af.

      Na de gedane zaken met zijn tweeën naar de badkamer onder de douche.

      Ja en dan nog even samen nagenieten op de bank en dan gaat de telefoon en breng ik Sissi naar buiten en wuif haar nog even na en weet dat er weer een zondagmiddag komt.

      ja Clowntje houd van slanke Dames en Sissi past daar precies bij.

      Metvriendelijke groet Clowntje,nummer1

      Commentaar


      • #7
       Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

       @Clowntje,nummer1

       Beste Clowntje,

       Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Krijg direct zin om naar Elten te rijden.


       Groet,

       Carpe Diem
       Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 29-09-13, 19:23. Reden: quote aangepast

       Commentaar


       • #8
        Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

        Goedemiddag genieters van de Dames van Plezier.

        Ja, genieters van de Dames van plezier het was eindelijk weer zondag, maar Clowntje moet jullie
        eerlijk vertellen, Clowntje is vreemd "geweest".

        Voor de verandering is Clowntje weer eens naar Elten gegaan in plaats dat Elten bij mij kwam, Clowntje had van te voren
        gebeeld dat ik naar Elten kwam, eenmaal daar natuurlijk hartelijk ontvangen door de altijd vriendelijke gastvrouw aan de telefoon Nina,en ja zij kent Clowntje.
        Nina vertelde dat er 5 nieuwe Dames waren, maar natuurlijk ook dat Sissi er was, maar toch even voorstellen, als eerste kwam uiteraard Sissi(wat zag ze eruit al gelijk om op te eten, mooi in zwarte lingerie,) ja een knipoog was alweer genoeg, na Sissi kwam een slanke dame van 20 jaar uit polen(Deborah)vriendelijke lach en zag er top uit, daarna kwam Nicole, Clowntje kent Nicole al een paar jaar, een lieve Dame van plezier, daarna kwam een slanke Dame uit Italië, de naam is Clowntje vergeten want Clowntje was al bij gedachten bij Sissi,en er kwamen nog een paar Dames, wat ik nog weet een uit Egypte, een uit Hongrije,en twee uit Bulgarije, zag er allemaal goed uit, dus keus genoeg, maar Clowntje natuurlijk voor Sissi gekozen.

        Hup Hup naar beneden en daar aangekomen, was Clowntje niet beneden maar al gelijk bovenin de Hemel.
        Sissi drukt Clowntje op het bed,ja Sissi gekleed in sexy zwarte Lingerie,en het zoenwerk begon.

        Na een 5 tal min, eerst even bijkletsen,onder het genot van een glaasje water en een sigaretje

        Na het bij kletsen( en natuurlijk na de wasserij) kon het werk beginnen.
        Al zoenend heeft Sissi mij van mijn kleren ontdaan, dus daar lag Clowntje volledig naakt met de jongeheer in opperstaat en Sissi nog met de "kleren "aan, en Clowntje wilde haar natuurlijk ontdoen van haar lingerie, maar Siisi,Dont,t ... let me....,en natuurlijk luister ik, nou heren ik kreeg een pijpbeurt, eigenlijk nog nooit meegemaakt, met alles er op en eraan, normaal gaat Clowntje op naar de borstjes en het grotje maar het kwam niet in mijn gedachten, alleen als dit de hemel is dan nu graag een enkeltje.
        Sissi ontdeed zich na een 10 tal min van haar kledij en zei tegen mij:.. "your turn",en ja Clowntje luistert altijd, vooral naar Sissi,dus Clowntje heeft Sissi weer helemaal verkend, natuurlijk overal geweest, en ja het was,ja het was weer, ja zelfs voor Clowntje,een wonderbaarlijke reis het lichaam van Sissi.

        Na de reis van Clowntje,nam Sissi weer het heft in handen, nee Sissi nam de jongeheer van Clowntje weer heerlijk in haar mondje en begon weer te pijpen tot ik op een gegeven moment Sissi ik wil je nu nemen, dus een CD om de jongeheer van Clowntje en heb het karwei afgemaakt afzoenend op de normale manier,en daar zat niet veel tijd meer tussen.

        Na het werk even nog met Sissi op het bed een sigaretje gerookt, gepraat, ja Sissi kan uitstekend Engels,mekaar gewassen en aangekleed.
        Eenmaal boven even bij Sissi gezeten en een tweetal biertjes gedronken, en na natuurlijk de volgende afspraak gemaakt is Clowntje weer voldaan naar huis gegaan.

        Met vriendelijke groet Clowntje,nummer1.

        Ps,Heren als ik ooit zo een Dame als vriendin krijg dan neem ik haar mee naar huis en eenmaal thuis stuur ik haar op de trap naar boven, en als ze dan boven is, SLOOP ik gelijk de trap.

        Commentaar


        • #9
         Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi(uitstekend)

         Goedenavond medegenieters van de Dames van plezier, ja Sissi is Dinsdagavond weer bij Clowntje geweest, en ja het was weer TOP, ja ik nu geen recensie maar het is zo weer zondag, mvgr Clowntje,nummer1 poppetje

         NM. Prima hoor, maar daar voor hoeft het hele voorgaande stuk niet gekwoot te worden.
         Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 03-10-13, 20:25. Reden: overbodige quote

         Commentaar


         • #10
          Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9, Sissi

          Haha Sissi of Sisi (volgens de website) is bijna vast meubilair geworden bij meneer Clowntje, geef je geen ongelijk hoor! Laatst heb ik Sissi ook weer bezocht en ook deze keer weer genoten van dit gekke ding . Achteraf altijd lekker een beetje ''ouwe****en'', daar hou ik wel van. Thanks crazy girl Sissi ! See you next time!

          Commentaar

          Aan het werk...
          X