Kims Place, Groenlandstrasse 9, Algemene Info

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kims Place, Groenlandstrasse 9, Algemene Info

  Naam: Kims Place

  Adres: Groenlandstrasse 9, 46446 Elten

  Telefoonnummer: 02828 903111
  Vanuit Nederland: 0049 2828 903111

  Website: http://kimsplace.de/

  Aard: Privéhuis/Club

  Openingstijden:

  Maandag: 11:00 – 23:00
  Dinsdag: 11:00 – 23:00
  Woensdag: 11:00 – 23:00
  Donderdag: 11:00 – 23:00
  Vrijdag: 11:00 – 24:00
  Zaterdag: 11:00 – 24:00
  Zondag: 11:00 – 23:00

  Prijzen:
  EUR 50,- per halfuur

  Routebeschrijving:
  A12 richting Oberhausen. 1,5 km voorbij de Duitse grens de Afslag Elten nemen en linksaf richting Elten. Na 200 meter bij het Shellstation linksaf. Na 100 meter rechtsaf. Casa Rossa zit naast discotheek Crazy

  Inrichting: ?

  Algemeen:  Hookersleden die deze gelegenheid bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 04-09-17, 20:00.

 • #2
  Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

  De routebesschrijving is niet superduidelijk; het betreft het gebouw op http://maps.google.com/?ie=UTF8&z=18....0036&t=k&om=1 achter de betonnen muur. Als je de routebeschrijving (Shell-pomp links, einde rechts) dan is het na de bocht.
  Makkelijker is het niet bij de Shell-pomp rechts af te slaan, maar een afrit verder, en dan bij de opening in de betonnen omheining links.
  Als je eenmaal geparkeerd hebt is het duidelijk welk pand de disco is, en wat de club.
  Naar het schijnt zijn de openingstijden van 's ochtends 11 tot middernacht, en op vrijdag en zaterdag tot 3 uur 's nachts.
  De inrichting is niet extreem verzorgd. Kamer 1 heeft een spiegelwand, en kamer 3 is ruim en heeft loungebanken, maar voor de rest niet veel bijzonders. Jammer dat in de kamers overal TV's staan met snoeiharde porno.
  Voor de rest; de bedden zijn goed, en de meisjes zijn een zegen. Ze zijn lief, nemen alle tijd en geven geweldige sex. Vele malen beter dan een vluggertje achter een roodverlicht raam
  Hoe het er daar zakelijk aan toe gaat weet ik verder niet. Als ik advertenties zie als http://www.2dehands.nl/strip-parencl...15&user=796582 lijkt 't wel of het te koop staat.

  Commentaar


  • #3
   Nieuwe recensie

   De eerste keer bij Casa Rossa. Ik woon er niet ver vandaan dus dat kan leuk worden als het er gezellig is.
   Er waren twee dames beschikbaar gekozen voor Cheyenne een slanke Bulgaarse die goed Engels spreekt.
   Het is hier binnen komen, een keus maken en meteen naar de kamer.
   Veel tijd om even te zien of de gemaakte keus wel de juiste is heb je dus niet.

   Op de kamer was alles wat ik deed verkeerd, ik zoen als een vis, leg mijn benen voortdurend verkeerd neer en ben te hardhandig als ik voorzichtig aan haar kutje voel. Ik heb een aardige carriere achter de rug maar deze klachten zijn echt nieuw voor mij.


   Als je dat allemaal binnen vier minuten meemaakt heb je de verkeerde keus gemaakt.
   Dit soort zaken met de formule binnenkomen en meteen kiezen zal ik vermijden vanaf nu.

   De klacht werd afgedaan als we hebben nooit klachten over haar etc.
   Daar kan je dan niets meer op zeggen.Met andere woorden het ligt aan mij als klant.
   Er werd geen enkele poging gedaan het katterige gevoel weg te nemen door de bedrijfsleidster. Deze gang van zaken wordt hier kennelijk als normaal beschouwd en behoort tot het risico van de klant. Nee dank u wel.

   Commentaar


   • #4
    Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa, Anna

    Vorige week zaterdag na een lange tijd weer naar Elten gereden. Damn, zelfde vrouwen. Ik heb de laatste tijd echt het gevoel dat de tijd is blijven stilstaan.

    Waar ik mij aan erger is dat als ik en mijn vrienden komen altijd die Brenda een diepe zucht slaakt en zit te zeiken. Ik krijg het gevoel of we niet welkom zijn. Of ze kan het niet hebben dan niemand van ons met haar naar een kamer gaat.

    Maar goed... Dus bij Anna geweest.
    Een getinte dame die alleen duits praat. Mooie krullen, mooi figuur en slank. Bij deze dame is vanalles mogelijk, zoenen, beffen ect.

    Is deze dame nieuw want ik lees geen recentie over haar??

    NM. Melden dat je bij een dame bent geweest en vragen waarom er nog geen recensie over haar is. Schot voor open doel: waarom heb je die dan nu niet zelf geschreven (L)
    "You can't lie to a liar because of all the lies"

    Commentaar


    • #5
     Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

     Omdat mijn favoriete dame - Susana - van Coco in Duiven op familiebezoek in Brazilië is, afgelopen week op zaterdag maar na een alternatieve gezocht.
     Eerst na Escape in Doetinchem wezen kijken, maar deze daar aanwezigen dames zagen er niet erg enthousiast uit.
     Dus, als je in Duiven woont en niet ter ver wil rijden, blijft nog de Fun-Garden in Emmerich. Eigenlijk had ik op deze moment ook geen zin om de daar gevorderde
     entree van 35 euro's te betalen. Net op de A12 schot het mij in dat in Elten nog steeds een Club bestaat. Op de parkeerplaats stonden 14:00 uur al vier auto's, maar toch de gok wagen. Ik ben zeker twee jaar terug daar ook wel eens geweest en bij binnenkomst was er niets veranderd. Het is toch iets rommelig en bijvoorbeeld met Coco
     helemaal niet te verglijken. Aan mij worden de op dit moment twee beschikbare dames voorgesteld, een Armeense en een Russische. Gekozen voor de Russische. Slank
     meisje, 1,75 m, kort zwart haar en een natuurlijke C-cup. De naam ben ik vergeten, sorry. In elk geval een werkelijk fantastisch half uur met haar gehad, zij maakt je helemaal gek en heeft blijkbar echt plezier darbij. De prijs voor deze dertig minuten vol actie was 50 euro en darmee in orde.

     Commentaar


     • #6
      Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

      Ik ben al vaak (zeg maar erg vaak) bij CR geweest, zo-ook vanavond.
      Mij type was er niet bij, da's jammer, maar dat kan he.
      Ik kreeg sterk het gevoel dat mij dit niet in dank werd afgenomen.
      De "gastvrouw" deed hogelijk "verbaasd" over mijn besluit een andere keer eens terug te komen. Een andere "dame" "wuifde" mij demonstratief (ken je dat van oprah winfrey) weg.
      Da's jammer, want me heeft daar (vroeger waren wel erg leuke meiden bij, gedenk Fernanda b.v.) toch wel het een en ander aan mij verdiend.

      Het zal dus lang duren (minstens tot een paar positieve berichten op dit forum) tot ik daar weer mijn ontspanning zoek.
      Als iemand een goed alternatief weet, houd ik mij aanbevolen.
      Vr. Gr.

      Commentaar


      • #7
       Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

       Helaas moet ik me ook bij ervaarder"aansluiten, mij is nagenoeg het zelfde overkomen tot 2 maal toe, de grote blonde dame was boos dat ik geen keuze kon maken uit slechts 4 dames.
       Een paar jaar terug was het nog redelijk gesteld, maar het hold hier hard achteruit vindt ik.
       Dan maar volgas door naar Emmerich bij voorbeeld.
       Krukas

       Commentaar


       • #8
        Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

        Met een vriendengroep pendelen we regelmatig tussen Elten en Apeldoorn (Jan Bik) (wonen in Arnhem) we merken dat de kwaliteit van de dames beneden pijl is. Ik schreef dit al een tijdje terug maar nu begint het op te vallen dat telkens dezelfde dames er zijn...

        Wat betreft de gastvrijheid bij Casa... is goed! Roxy, de gastvrouw/smmeesteres is cool!

        Maar kwaliteit van dames is klote!
        "You can't lie to a liar because of all the lies"

        Commentaar


        • #9
         Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

         Tja....medewandelaars,

         Ik was weer ens even in Holanda en had te weinig tijd voor Bruggen, Oedt of Hennef, dus moest ik het dichter in de buurt van Arnhem zoeken. En als ik dan zulke uiteenlopende berichten over een bepaalde club lees, wordt ik nieuwsgierig. Dus ben ik even naar Elten geweest.

         Tja, ik kwam samen met een andere NL-beer binnen. Daar werden de vier dames aan ons voorgesteld. En nu maar hopen dat we niet dezelfde kiezen zei de andere NL-beer. De ontvangst was leuk maar je bedenktijd wordt erg kort gehouden. Ik zag twee dames waar ik maar met pijn en moeite een keuze uit kon maken. Daarom koos ik voor ene Vera, die sinds gisteren haar intrek in de club heeft genomen. Ze komt uit de Oekraine en is een knappe verschijning. Ze had dit werk als eens een jaar gedaan, maar was er een paar jaar mee gestopt, om gisteren weer te beginnen. Nu weet ik (nog) niet hoe die andere dames te werk gaan, maar als dit net zo is als Vera nou...... dan kan ik alleen maar zeggen chappeau.... oftewel erg goed. En ik ben een verwende ijsbeer, niet gauw tevreden. Alles ging dan welliswaar met condoom, maar dat maakt met haar echt niet uit. En een massage achteraf om u tegen te zeggen, was ook niet zo gek, want daar had ze een opleiding voor gevolgd. Het leverde alleen te weinig op. Nee, echt en uurtje intense sex en de rest. Ik had nog plannen om ook nog met een andere dame te gaan stoeien, maar ik denk dat dit afbreuk zou hebben gedaan aan het gevoel wat ik nu heb. Trouwens het interieur deed mij sterk denken aan mijn eigen slaapkamer van vroeger met als dat zilverfolie en overig. Herhalingsgevaar is 200% en nu maar hopen dat die andere dames ook zo zijn.

         Commentaar


         • #10
          Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

          Onlangs geweest. Was benieuwd naar de door Jack Sparrow beschreven Vera, maar die was net die middag vertrokken. Of ze nog eens terugkomt was onduidelijk..
          Toen maar gekozen voor Valerie, de door Ossi hierboven beschreven Russische met kort donker haar. Mooie borsten, sili's, maar goed gedaan.
          Aparte meid die veel giechelt en probeert je te verwennen, wat ze niet onverdienstelijk deed. Helaas geen tongzoenen.
          Al met al geen slechte ervaring.

          Commentaar


          • #11
           Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

           Oke, wat er aan de hand is bij Casa Rossa weet ik niet. Maar ze gaan er niet op vooruit.

           Gastvrouw Roxy is weg en de oude gastheer (dunne man) is er weer. Eerst gebeld om te checken wie en hoeveel dames er waren. Aan de telefoon erg onbeleefd. Maar goed, wij naar Elten. Doet die knakker de deur open en zegt dat er over een uur pas wat dames vrij zijn. Geen enkele auto op de parkeerplaats.

           Wij waren hierdoor zeer verbaasd. Maar druipen af. Als een klein kind weg gestuurd. Het gaat niet om de boodschap, maar om de manier waarop. En dat vonden wij erg onbeleefd.
           Later op de avond weer geprobeerd, doet een van de dames open. En het zelfde verhaal.

           Deze manier van handelen doet Casa Rossa niet goed. Ik vraag me af of eigenaar Martin wel weet hoe deze man naar de klanten doet.

           Wij kwamen bijna elke week, maar voorlopig dus echt niet meer!

           Dus wij rijden een stukje door, naar Jan Bik in Apeldoorn!
           "You can't lie to a liar because of all the lies"

           Commentaar


           • #12
            Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

            Oke, niets is zo verandelijk als het weer... En als het goed is zeg ik et ook!

            Een aanrader is de nieuwe Lilyan.... Een spaanse donkere jonge schone... Gladde mooie huid en voor veel in! Nog een paar van dit soort dames erbij...Heerlijk!! Thanx
            "You can't lie to a liar because of all the lies"

            Commentaar


            • #13
             Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

             heey ik ben afgelopen weekend 2 x geweest en vond het echt prima geregeld ik kon eerst rustig kiezen waarna ik cheyenne had gekozen ik kon rustig gaan zitten waarop een biertje werd gehaald toen ff wassen zij ook ,en daarna zonder vragen uitgebreid gepijpt ,na het pijpen zij bovenop en het rustig afgemaakt zeer de moeite waard ,de dag erna weer gegaan ik wou weer na cheyenne maar die was er niet tot mij spijt ,er waren vier andere dames waarvan ik diana uitkoos tot mij verbazing nog net iets beter dan cheyenne ,ze begon te pijpen en likte mij ballen tussendoor ook uitgebreid ,al met al zeker voor herhaling vatbaar en dan met die lage prijs zeker nog een keertje terug

             Commentaar


             • #14
              Re: Elten, Groenlandstrasse 9, Casa Rossa

              De site van Casa is vrij incompleet. Er staat geen meesteres meer bij en onder het kopje dames staat helemaal niks. Dus ben maar eens met eigen ogen gaan kijken. De locatie is erg gemakkelijk. Ik heb het gevonden zonder Tom-tom.

              De ontvangstruimte is een grote kamer, bestaande uit 3 delen: Een bar, zithoek voor gasten en achterin zitten de dames verschuild achter gordijnen. Het is niet de bedoeling dat je te lang blijft. Dus het is snel kiezen en aan de bar zitten zit er niet in. Ik moest betalen op de kamer zelf. Daarna werd ik gewassen met een handdoekje. De laatste keer dat ik dat meegemaakt had was bij Ellen Prive, te Bussum. Ik blijf het primitief vinden... Toen ik dat bij de dame aankaartte, beek er echter wel een douche aanwezig te zijn. Maar of die ook voor klanten beschikbaar is, was onduidelijk...

              Voor alle dames geldt dat ze hun eigen grenzen stellen. Meestal is het all-in €50/30 min. Pzc of pmc verschilt van dame tot dame.

              Commentaar


              • #15
               Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9

               Zoals ik reeds noemde in mijn recensie over de Turkse Jenny, valt het mij op dat ik de laatste tijd steeds vaker na 20 minuten al buiten sta bij Casa Rossa.

               Er zijn dames bij Casa Rossa geweest die mij na 10 minuten al vragen of je nog niet klaar bent gekomen . Super irritant eigenlijk en erg jammer, immers betaal je voor minimaal 30 minuten, maar je krijgt veel minder ''waar'' voor je geld. Ook wordt bij de introductie van de dames vaak aangegeven dat dames kussen, dat klopt (ondanks mijn prima persoonlijke hygiëne) ook niet altijd helaas, eigenlijk een onjuist verkooppraatje dus.

               Ik hoop dat de eigenaar van Casa Rossa op dit punt wellicht actie gaat ondernemen, immers 30 min = 30 min toch ? Casa Rossa is een leuke tent, met in het verleden een redelijk tot goede prijs- kwaliteitsverhouding naar mijn idee. Helaas wordt dit vertrouwen afgebrokkeld door kwalitatief slechte afwerk-dames die eigenlijk gewoon geen zin hebben in hun werk! Ga dan lekker achter de kassa zitten, om inspiratieloos condooms te verkopen bij de plaatselijke drogisterij zou ik zeggen .

               Zo dat moest ik even kwijt.

               Groet,

               Nachtloper83

               Commentaar


               • #16
                Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9

                Was afgelopen dinsdagmiddag weer daar.
                Gekozen voor jonge Roemeense, Sara geloof ik, maar dat weet ik niet meer zeker.
                Je herkent haar aan de volgende beschrijving:
                Jong: 22 schat ik.
                Slank
                1.70m ongeveer (zonder die hakken)
                Flinke tieten, natuurlijk, C/D.
                Gezicht niet heel mooi, maar lichaam, voor mij, doorslaggevend.
                Donker haar.

                Ze was snel terug op de kamer na betalen! (Half uur € 50)

                Ik moest mij zelf wassen, dat was jammer.

                Naakt mooi gezicht op die lekkere tieten.
                Waar je ook lekker mee mag spelen. 😜
                Ze pijpte goed.
                En het neuken, verschillende standjes, was ook lekker.
                Best een gewillig meisje, en dat is wel mijn type.
                Ik kwam gemakkelijk en snel, dat is op mijn leeftijd niet het geval als het niet "klikt".
                Dat deed het dus wel.
                Na de daad bleef ze nog even in bed, maar kleedde zich daarna te snel aan (20 min totaal)
                Dat laatste is voor mij het verschil tussen goed en uitstekend.
                Herhalingsgevaar is er wel, zeker nu ik dit schrijf.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9

                 Debora
                 Ze was snel terug na het betalen.
                 Tsjechische, spreekt een beetje Duits.
                 "normaal" figuur. Niet slank, zeker niet volslank of dik. Gewoon een meisje met stevige rondingen (geen vet)
                 Ongelooflijk lekkere natuurlijke tieten, waar je wel voorzichtig mee moet doen.
                 Met haar helemaal trouwens.
                 Pijpen zonder condoom (+20) mag geen naam hebben.
                 Maar ze is geweldig om naar te kijken en aan te voelen en dat maakt mij wel hard.
                 Neuken, alleen missionaris gedaan, vond ze niet zo fijn (zo groot ben ik niet, maar ik wil er wel graag diep in), een zesje dus.
                 Ik kwam wel lekker klaar (het was een tijd geleden)
                 Ze maakt het halve uur netjes vol.
                 Het geheel was 70 euro waard. temeer daar het echt een lekker ding is.
                 Misschien moet ze een beetje aan me wennen. ik probeer het nog wel eens een (1) keer

                 Tnx voor het bericht. In Algemene Clubtopics svp niet met de recensieknop werken. Dan liever een apart topic voor de dame aanmaken. Mvg, Dp.
                 Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 25-12-13, 15:01.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9

                  Beste medewandelaars,

                  Casa Rossa heeft een nieuwe site die er beter uitziet dan voorheen.
                  Ik heb ook de indruk dat men met een andere site samenwerkt "Utrecht Privegirls"
                  De site daarvan heeft dezelfde indeling.
                  Hebbenu wel meer dames op de site staan.
                  Binnenkort weer eens gaan kijken!

                  http://www.casarossaprive.nl/
                  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 12-01-14, 04:50. Reden: link toegevoegd

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Elten - Casa Rossa, Groenlandstrasse 9

                   hoi hoi of ze hebben de dezelfde webpagina ontwerper,en dat denk Clowntje eerder anders hadden er wel een paar dezelfde Dames op gestaan want elten- Utrecht is nog geen 40 min rijden,met vriendelijke groet Clowntje,nummer1
                   Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 14-01-14, 10:31. Reden: quote uit laatste bericht hoeft niet

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Elten - Casa Rossa, Emma

                    Kort voor kerst een bezoek gebracht aan Casa Rossa, en ik koos voor een chubby donkerharige Italiaanse...Emma
                    Op het oog geen echte schoonheid maar ze was de enige die kuste....
                    Het is een lieve meid die inderdaad lekker kust en knuffelt....ze pijpt niet maar gaat direct over op de daad.
                    Ze geniet ervan als je haar beft, het neuken was heerlijk.
                    na het klaarkomen heerlijk gekust en gestreeld. Het is een lieverd die er zelf ook niet vies van is.
                    Zeker herhalingsgevaar

                    Ze vertelde dat ze als 16 jarige een zoontje heeft gekregen.....die is bij oma in italie
                    Zij verdient hier haar geld en wil op termijn terug naar palermo
                    Ze vroeg me mee te gaan (LOL).

                    gr, henry

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Elten - Casa Rossa, Deborah

                     Als afwisseling op de heerlijke EMMA, meende ik met de Poolse Deborah wellicht ook een lekker meisje te treffen.
                     Uiterlijk is goed, donkerharig, normaal postuur, zeer mooie C cup borsten, ondeugende strakke blik.
                     Echter kan ik alleen maar kwijt dat het een grote ontluistering was.
                     Ze is allesbehalve vriendelijk en snauwt (Duitstalig). Je moet er zelf maar opkruipen want ze gaat liggen en doet verder niets.
                     laat ik maar gaan beffen dacht ik, mijn specialiteit.
                     Goh, daar kwam eindelijk wat beweging en geluid...zowaar gehijg.
                     Snel neuken in een onmogelijke missionarishouding.....heerlijk zacht ruim kutje, dan dan weer wel!
                     Ze leek het toch nog prettig te vinden maar het was me allemaal veel te passief. Snel klaarkomen en wegwezen.
                     En zo geschiedde...........

                     Volgende keer weer Emma........

                     gr Henry