Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy 69, Rihanna

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy 69, Rihanna

  Deze week nog een bezoekje gebracht aan Rihanna, mmm wat een moordgriet zeg, eerst een wasje in de badkamer en dan hup in de kamer, ze trok mijn kleren bijna letterlijk van het lijf terwijl ik lekker met haar dikke borsten speelde, ze tongzoende me en voelde aan mijne kameraad, die stond al goed paraat, we hebben elkaar goed opgevrijd, een paar stoten en voila.. deze griet was echt de moeite waard om zo ver van gent te komen, mij ziet ze zeker nog terug, ahja ze werkt ook elke zaterdag... www.fantasy69.be
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 23:00. Reden: RECFORM

 • #2
  Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Rihanna (uitstekend)

  Ik ben nog niet zo lang aangemeld hier, maar ik wil toch nog even mijn ervaring met Rihanna delen.
  Het was een beetje drummen want er was nog net een klant binnen gekomen, maar mijn keuze was snel gemaakt. Rihanna zag er heel sexy uit dus wij snel naar de kamer. Kleren uit en dan naar de badkamer waar ze mn jongeheer al lekker masseerde tijdens het wassen. Terug op de kamer begon Rihanna direct lekker te zoen. Man wat kan zij lekker kussen! Ik was direct in de mood en begon haar lekker te strelen. Haar borsten zijn echt de moeite en ze legde zich klaar om gebeft te worden. Nadat ik haar natte kutje even gelikt had, vroeg ik of ik haar mocht vingeren. Dat mocht en al vrij snel liet ze me voelen dat ze klaarkwam...fake of niet...maakt niet uit, ik werd er alleen maar geiler door ;-).
  Daarna kwam Rihanna op mij zitten en begon me zalig te pijpen. Ze heeft een bepaalde manier van zuigen en likken die je binnen de kortste keren naar hogere sferen brengt. Dan condoom om en in twee standjes geneukt. Eerst zij bovenop en daarna klaargekomen in missionaris.
  Na deze lekkere vrijpartij nog gezellig liggen babbelen en na het wasje in de badkamer afscheid genomen, maar beloofd dat ik nog eens terugkom.
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 22:56. Reden: RECFORM

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Rihanna (uitstekend)

   Een paar weken geleden ook eens gepasseerd bij fantasy 69 , omdat mijn vaste stek het laat afweten ( ik ga bij haar al jarenlang , maar ze is zeer wisselvalling in haar afspraken , verlaten , vergeten , maar de sex is top,....).
   Enfin , degenen die me kennen: eigenlijk gaat het om 2 prioriteiten : lekkere grote borsten en zalig pijpen met (ev) klaarkomen in de mond . Tongzoenen is meegenomen.
   ik had eventjes voordien opgebeld , en dan is het natuurlijk degene , die je gereserveerd hebt , die komt opendoen . Was er nog iemand anders ? Verdoerie niet gevraagd want die daphne lijkt het ook niet slecht te doen.
   Rihanna is kleiner en voller dan ik me had vorgesteld. In de recensies staat slank , ik zou er toch een gradatie meer nemen. De borsten waren super : chte c tot d - borsten , zonder siliconen , helemaal echt met lekkere lange tepels , waar je lekker aan kan sabbelen.
   ze was niet zoals in de vorige recensies , ze waste mijn jef niet (liet het me doen ), ze rukte de kleren niet van mijn lijf,... ze zat al naakt op het bed te wachten.
   Aan de borstjes kan je lekker sabbelen , haar muisje mag je gerust vingeren , maar ik betrapte haar er ook op dat ze maar bandwerk is ( ze bood me een voor één haar borsten aan om eens lekker op te sabbelen , en kon een gevoel van verveling moeilijk onderdrukken , alle , ik had het toch gezien ), het was voor haar een onderdeel van haar repertorium.
   Ze heeft wel alles in huis , als ze op u komt liggen , met haar borsten , ze tongt lekker en heeft een bijzondere maniet van pipen , die voor mij niet zo lekker is , maar waarvan mijn jef enorm opgewonden van wordt.

   Ik was door de speciale manier van pijpen erg opgewonden , ik had me beter wat laten afkoelen , ze stak de condoom errond en trok er nog een paar keer aan dat het teveel werd.
   Eerst even op zijn cowboys, vedorie ze had alles wel enorm onder de knie. Ik wou overschakelen op doggiestijle , maar juist toen ik hem erin stak , hoorde ze een geluid, waardoor ze hem eruit trok , ze dacht dat de condoom gesprongen was. Het was volgens mij haar muis , die door de opening geluid maakte , maar het resultaat was dat ik juist klaar kwam in de condoom ....
   Zonde van het geld en de situatie , het liefst spuit ik in doggiestyle en volledig beweging in het muisje , en nu stond ik daar klaar te komen in de condoom.
   peinlich ....
   ik moet meer naar de meisjes gaan , maar ja , das te kostelijk.
   Moest het de normale gang van zaken gebeurd zijn , is ze haar geld waard . Nu vond ik het wat spijtig om voor 80 euro klaar te komen in een condoom...
   hopelijk lachen ze mij hier niet teveel uit...
   daarna heeft ze het 1/2 uurtje afgemaakt met een massage, ik denk dat ze ook geambeteerd was.
   ps : haar ouders waren spaans of portugees pipe
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 22:56. Reden: RECFORM

   Commentaar


   • #4
    Antwerpen, Alsemstraat 12, Rihanna(uitstekend)

    Deze week bij Rihanna geweest in de Alsemstraat. echt niet te doen zo een 'moordwijf'. Goede ontvangst eerst gezellig in zetel alles bespreken, prijsjes enzo. voor Rihanna gekozen dan nam ze mij mee naar de kamer betaald toen verdween ze wel even en kwam ze terug met iets te drinken. dan naar badkamer heeft ze haarzelf en mij wat opgefrist. dan terug naar kamer wat strelen en begon ze te pijpen zonder in alle verschillende manieren en standjes. het neuken op zich is echt de max. zeker doggy dat heeft ze het liefst. ga zeker nog terug
    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 22:56. Reden: RECFORM

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna(uitstekend)

     Heb speciaal voor Rihanna een accountje aangemaakt. Ben er voor de eerste keer geweest vorige week. Ik kende fantasy69 niet echt dus reed dan ook fout en stond geparkeerd in de straat aan de overzijde maw als je op gps rijdt, denk eraan dat zowel links als rechts Alsemstraat is ;-)
     Binnengekomen en laten weten dat het de eerste keer was daar mocht ik gaan zitten en werd me uitgelegd wat de prijzen waren. Ik koos voor de blinkende oogjes van Rianna en ging mee naar de kamer, daar uitkleden en samen naar de badkamer. Ik had wel verwacht dat ik daar een douchke kon nemen maar het was een nogal basic badkamer dus ze ging eens met het washandje over mn ding en dat was de wasbeurt.
     Ik mocht terug op het bed gaan liggen en na haar verfrissing kwam ze bij me liggen en begon me meteen te kussen. Gezien ze dit nogal overtuigend brengt kan je wel spreken van een gfe, ze vroeg om te pijpen en na mijn ja begon ze er aan. Ik ben zelf niet zo voor het pijpen zelf maar als ze 69 gaan zitten en ik kan intussen beffen dan geniet ik daar wel met volle teugen van. Na korte tijd vroeg ik ze wou omdraaien en voor me kwam zitten en dat ik haar kutje verder kon beffen. Dit was geen enkel probleem, met een nogal hard gekreun liet ze me weten dat ze klaarkwam hoewel ik ook moet zeggen dat ik niet weet hoe ge-faked dat is. Ik hou er namelijk van dat vrouwen spuitend klaarkomen en dan weet je het pas zeker maar goed daar zijn lang niet alle vrouwen aan toe. Alleszins heeft ze me daarna laten klaarkomen door me verder af te trekken terwijl ik volop haar lekkere kutje kon bekijken dus ik heb er volop van genoten en ga zeker nog eens terug.
     Ik ben nogal standvastig dus als ik iemand graag heb dan ga ik daar voor jaren heen als het enigzins kan, dus ik hoop dat ik met haar m'n vaste buitensporige sex-relatie kan opbouwen. Ik zou graag eens vragen voor speciale tenu's en eens kijken wat haar Sm capaciteiten voorstellen, heeft er iemand ervaring daar mee bij haar ? (staat bij haar profiel op de website van fastasy)

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna(uitstekend)

      Er zat vandaag blijkbaar genoeg kruid in het kanon en de goesting groot
      na lange tijd nog een op L.O. Langsgegaan
      Na binnenkomen en nog even een opfrissing gekregen voor de dame gekozen die de deur was komen opendoen.
      lekker kleedje aan waar haar borsten goed in uitkwamen
      na het wasje een zalige pijpbeurt gekregen waarbij ook de ballen niet werden vergeten ( heerlijk)
      dan de rollen omgekeerd en haar lekker gebeft . Daar na haar nog lekker afgereden

      best voor herhaling vatbaar

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna(uitstekend)

       Ik heb deze dame ook een keer bezocht.
       fysiek is ze niet m'n maatje, maar deze vrouw zorgde er wel voor dat ik de beurt van m'n leven kreeg.
       Na wat wriemelen en vingeren, droop haar vocht langs haar been en begon ze bijna te grommen als een dier.
       De pijpte me zo "sletterig" zo intens, zo vuil bijna. dat ik me in een porno waande... Telkens ik ging komen, stopte ze zonder dat ik het moest vragen, en na een tijdtje deed ze weer verder, de laatste keer nam ze me tussen haar borsten en na nog een kort maar diepe/met veel speeksel pijp/mastrubatie langs m'n eikel, spoot ik zo hard dat ik bijna door m'n benen zakte. Dat is voor mij een eerste keer. Zo hard/veel/ver... damn. Ze likte me weer verder (niet gevraagd/voor bij betaald) tot ik echt door m'n benen zakte. Op de badkamer verzorgde ze me nog effe en een diepe zongzoen aan de deur met "kom je noges terug" namen we afscheid.

       Ik ga nog wel es terug, ook al is het fysiek niet m'n ding, maar dit was geil. Misschien was het een teaser om noges te komen, een oprecht leuk gevoel bij haar? duno
       Ik wil maar zeggen dat m'n ervaring top was.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna(uitstekend)

        Een tijdje geleden nog eens binnen gesprongen voor Rihanna . Ze herkende me nog van de vorige keer. Man wat is ze een hete . Na verschillende standjes stelde ze zelf voor om in haar mondje te komen. Wat een geile dame is dit. Herhalingsgevaar. Zeer groot

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna

         Na haar een tijdje geleden terug op de advertentie's gezien te hebben nog eens een afspraakje gemaakt.
         bij het binnenkomen begroet geweest door de huisvrouw en rihanna.
         vervolgens direct naar boven (was ik al blij om) om in de woonkamer terecht te komen.
         hier stonden 2 grote bedden en wat zetels.
         Nadat ze het geld was gaan wegsteken en mijn drankje had gebracht samen naar de badkamer voor een wasje.
         deze badkamer ziet er een pak beter uit dan die beneden.
         daarna terug naar de kamer voor de actie op het bed.
         waar we begonnen te tongen en ik lekker met haar borsten kon spelen. Ondertussen werd mijn soldaat al op oorlogssterkte getrokken. Waarbij ik ook haar kutje kon beroeren.
         daarna werd ik nog gepijpt en heb ik haar nog gebeft waarna ze zich op haar rug legde (ze heeft nog wat last van haar knie) en ik haar lekker diep kon neuken. Waarna ik lekker klaarkwam.
         het was nog niet de beste rihanna. Maar misschien moet ze er wat terug inkomen of houd ze zich wat in omwille van haar knie. Maar toch tevreden naar huis getrokken.
         Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 22:57. Reden: RECFORM

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna

          Ik kan bovenstaande recensies alleen maar bevestigen.
          1 woord moord wijf
          Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-11-16, 22:57. Reden: RECFORM

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna

           Vorige maand ook een keertje naar Rihanna gegaan. Ze ontving me aan de deur en begeleidde me meteen mee naar de (mooie) tweede verdieping. Eerst betaling, een drankje, een wasje en plots stond ze helemaal naakt voor mij. De eerste ronde verliep aangenaam; strelen, zoenen, pijpen en beffen & dat tot ik er helemaal klaar voor was. Omdat Rihanna me met haar mond nogal opgewonden had, lukte het me niet meer om in haar poesje te komen. Dan mezelf maar staand laten pijpen.

           Ik stelde zelf voor om me wat te gaan opfrissen voor de tweede ronde. Toen ik terug in de kamer kwam, zag ik dat ik nog 30 minuten tijd had; ruim voldoende om nog een tweede keer te komen (dacht ik).

           Rihanna begon nu eerst met een zachte massage met haar handen en borsten & dat was zeker OK. Na een minuut of vijf draaide ik me om en vroeg of ze wat aandacht aan mijn soldaat kon besteden. Ze begon eerst mijn nog slappe lul te masturberen, maar ik zei haar dat dat eigenlijk weinig zin had. Ik vroeg of ze me niet kon pijpen, om er zo terug leven in te krijgen (dat lukt anders altijd, dus waarom vandaag niet, want ik had er wel zin in). Ze pijpte me wel, maar weinig overtuigend. Na een dikke minuut liet ze mijn lul weer uit haar mond glijden en verviel ze weer in masturberen. Zeker vier keer heb ik haar gevraagd om terug te beginnen pijpen, maar telkens hield ze dat maar korte tijd vol. Zo is het natuurlijk moeilijk om een tweede keer stijf te worden. Toen we nog vijf minuten hadden, vroeg ik haar een laatste keer te proberen, maar na een minuutje wist ze al dat het niets ging worden en stopte ze met alles.

           Ik daardoor eerder ontevreden naar huis. Enkele dagen later heb ik de bazin van Fantasy hierover gebeld. Ze was redelijk verbaasd want Rihanna is volgens haar één van haar beste meisjes. Ze heeft er met Rihanna over gesproken en toen ik haar terugbelde, was de enige uitleg dat er 'wellicht geen klik tussen ons was'. Dat kan natuurlijk wel zijn, maar ik ben al meerdere keren twee keer klaargekomen bij meisjes waar ook niet meteen de grote chemie aanwezig was.

           Is het toeval of niet, maar de dag van mijn laatste gesprek met de bazin zag ik op hun website dat Rihanna er niet meer op staat. De mevrouw aan de telefoon zei me dat Rihanna haar naam had gewijzigd in Naomi. Vreemd, want als Rihanna één van de beste meisjes uit de privé is, waarom dan van naam veranderen? Ik ben dan wel geen reclamejongen, maar ik weet wel dat je de naam van een goed product niet verandert. Of zijn er misschien de laatste tijd toch teveel klachten over Rihanna? Enfin, ik ga niet meer terug naar Fantasy. Ik ben er meerdere keren (minstens 15 keer) geweest en goed geweest, maar na deze miskleun denk ik mijn geld beter elders te kunnen besteden.

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Alsemstraat 12, Fantasy69, Rihanna

            Weet iemand of deze dame nog ergens actief is?

            Commentaar


            • #13
             weet iemand of dit dezelfde Rihanna is die nu op de website van Prive Deluxe staat ?

             Commentaar


             • #14
              De rihanna van prive deluxe is in ieder geval niet dezelfde rihanna als hier beschreven.
              eventueel het nieuwe meisje luna zou kunnen

              Commentaar


              • #15
               Laatste bericht/ervaring is van 24-11-14, we kunnen aannemen dat dame niet meer actief is...
               Sheriff op Hookers ! Girls First Only.Online vanaf: 05-05-2005 om 13:17:01 *JACKASS FIRST CLASS*

               Commentaar

               Aan het werk...
               X