Afrika: Marokko

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Huwelijk met verstandige mocro, die haar zaken op orde heeft zie ik ook wel zitten. Geen behoefte aan gelukzoekers die alleen maar NL paspoort willen.

  Commentaar


  • Oorspronkelijk geplaatst door bootylover78 Bekijk bericht
   Huwelijk met verstandige mocro, die haar zaken op orde heeft zie ik ook wel zitten. Geen behoefte aan gelukzoekers die alleen maar NL paspoort willen.
   Hoe kom je daar achter dan? Ik ben helemaal klaar met de vrouwen uit Nederland. Ik ben vrij jong, gescheiden en zie er goed uit. Hoe kijken marokkaanse dames op tegen niet marokkaanse mannen?

   Commentaar


   • Oorspronkelijk geplaatst door qwerta Bekijk bericht

    Hoe kom je daar achter dan? Ik ben helemaal klaar met de vrouwen uit Nederland. Ik ben vrij jong, gescheiden en zie er goed uit. Hoe kijken marokkaanse dames op tegen niet marokkaanse mannen?
    Eerlijk gezegd heb ik alleen ervaring met Marokkaanse vrouwen in NL. En die zijn veelal gericht op status en geld. Marokkaanse vrouwen die ik heb ontmoet in Marokko waren wel sympathiek, maar taalbarrière was een obstakel voor betere contact. Heb zelf geen ervaring mee dus meer van horen zeggen. Dat sommige vrouwen uit Marokko vooral hun armoedige bestaan willen ontvluchten. En heel graag met jou mee willen naar NL. Liefst trouwen zodat ze snel een paspoort/verblijfsvergunning hebben

    Commentaar


    • Maar dat geldt (geld !) voor wel pakweg 100 landen nietwaar, zowel voor mannen als voor vrouwen.... (Noord)Afrika, Latijns-Amerika, Azië, Oost-Europa,....ja voor ons mooie weer komen ze niet naar hier.
     En velen zijn niet bepaald kieskeurig in hun 'keuze' van een westerling(e) als we het zo bekijken.....Nou ja, dikwijls zijn die 'relaties' of huwelijken geen lang leven beschoren (en indien wel zoveel te beter natuurlijk). En het kan nog erger natuurlijk : ronduit kriminele oplichters (m.v), vooral Oost-Europa, Nigeria, Ghana etc zijn erom berucht, enorme kapitalen van de goedgelovige westerling gaan erdoor, elk jaar opnieuw, sommigen leren nooit bij, ondanks de vele publicaties en reportages op de Eng., Ned. en Belg. TV, ieder denkt een uitzondering te zijn en DE ware gevonden te hebben....A la bonheur....

     Commentaar


     • Aan verscheidene personen die me de laatste 2 jaar geschreven hebben voor info en/of contact : pas vandaag open ik die rubriek linksboven 'berichten', waar dus menigeen een bericht post.... Ja, sorry jongens, ik ben niet zo onderlegd in die PC-toestanden, soms een wirwar - of ben ik een warhoofd - enfin, weer wat slimmer geworden dus, en hopelijk vind ieder wat hij zoekt, gezocht heeft of zal zoeken. Arrivederci.

      Commentaar


      • Hallo, ik ga binnenkort naar Agadir. Kennen jullie daar toevallig dame(s) die kunnen ontvangen en openstaan voor CIM en anilingus? Mag ook via PM.

       Commentaar


       • Hierboven ook al iemand die naar Agadir gaat. Ik heb een maandje vrij in december en wil een vakantie met actie! Veel gelezen hier, nu zoek ik eigenlijk iemand die daar goed bekend is en me aan goede accommodatie kan helpen. Een berichtje via PM zou ik erg waarderen.

        Commentaar


        • Wie kan mij vertellen waar Secrets d'Eve is in Agadir? Bij de Rue de Marrakech? Ga over een paar weken weer en wil dit wel eens proberen

         Commentaar


         • Oorspronkelijk geplaatst door Big45 Bekijk bericht
          Wie kan mij vertellen waar Secrets d'Eve is in Agadir? Bij de Rue de Marrakech? Ga over een paar weken weer en wil dit wel eens proberen
          Het is in Hay Salam, op de Avenue Abderrahmane Ben Zidan. Het is nogal een lange straat, maar het zit een beetje tegen het einde op de hoek, in de buurt van Avenue Abdallah Guerssifi

          Commentaar

          Aan het werk...
          X