Mauritius

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mauritius

  Ik ga binnen kort naar Mauritius, voor strand en plezier! Iemand ervaring met dvp, kan via google maar weinig vinden. Tips zijn welkom
  300 +

 • #2
  Re: Mauritius

  MAuritius is mooi en leuk voor golf etc maar om te stappen is het wat saai. Enige optie is eigenlijk het noorden, streek van Grand Baie, maar het is helemaal geen Thailand of Kenya etc. Best zijn eigenlijk de discos even buiten Grand Baie (Zenon en anderen) waar meestal dames uit Madagascar te vinden zijn die wat willen bijverdienen - anders is het maar povertjes

  Commentaar


  • #3
   Re: Mauritius

   hi, en repliek op mauritius, en zeker Grabd Baye,ik was er in 2007, heel mooi, maar niet zo goedkoop en om te wandelen BOOOORING.vergeet niet, ofwel zijn het Moslims ofwel praktiserend katholiek, ofwel hindoestaans.eerst trouwen dan sexen is hun motto.have fun

   Commentaar


   • #4
    Re: Mauritius

    Echte dvp zal je er niet zo gauw vinden.
    Maar het is raar om te zeggen vele lokale meisjes zijn erg arm en vaak zijn dat degenen die in je hotel werken. of in de nabije zaken. Deze kan je wel imponeren ze denken dat wij europianen allemaal stinkend rijk zijn. Dus met wat versieren en trakteren kan je vaak een heel eind komen. Al raad ik je niet aan om met hen naar hun "huis" te gaan in het toch zo mooie mauritius. En de meiden die werken in jouw hotel kan je niet meenemen naar jouw kamer. Je kan ze wel meenemen om iets te gaan drinken in ander hotels en/of bars.
    Vaak na een tweede ontmoeting en mss wat loze beloftes, zal je zien dat ze je een echte gfe zullen geven. Nadeel is wel dat je die dan aan je mouw hebt in jouw hotel, allé als ze van jouw hotel zelf zijn uiteraard. Dus het is zeker aangeraden om dit strategisch te plannen.

    Je kan dus maar beter enkele lokale meiden van rond jou hotel het hof maken

    Let wel op de politie is daar eigelijk leger en vaak niet zo gewillig op die toestanden, als je in nauwe schoentjes komt blijf altijd rustig en ze hebben allemaal een prijs.
    _______________________________
    Keep Walking...

    Commentaar


    • #5
     Re: Mauritius

     Ik heb Mauritius meerdere malen bezocht.

     Prostitutie is er officieel verboden, maar er wordt niet echt tegen opgetreden, mits het zeer low profile gebeurd.
     Houd er rekening mee dat de sociale controle op Mauritius zeer groot is, met name bij de grootste bevolkingsgroep de Indiërs.

     In bars willen nogwel eens te uitbundig geklede dames rondhangen die er opuit zijn als DVP wat bij te verdienen.
     Verder zijn taxichauffeurs een rijke bron van informatie.

     In Port Louis in de Company Gardens op de hoek van Royal Street en Rue de la Poudrière hingen bij de toiletten nogal eens dames van Madagaskar rond om wat bij te verdienen in de toiletten.

     Op de stranden in de buurt van Grand Baie en Péreybère liepen nog wel eens geklede meisjes langs de vloedlijn. De eerste keer heen lopend zochten ze geen oogcontact, de tweede keer, teruglopend, zochten ze wel oogcontact. Iemand die met haar mee wilde gaan had dan genoeg tijd om zich aan te kleden, zijn spullen in te pakken om haar als ze de derde keer langs kwam op discrete afstand te volgen.
     Aan het eind van het strand was het meisje plotseling in geen velden of wegen meer te bespeuren. Wel was er dan een mannelijke begeleider die de wandelaar met geweld van zijn geld beroofde.
     Tegen deze praktijken werd in reisboeken gewaarschuwd.

     Mauritius is mooi als je er voor het strand en de natuur heen gaat, maar heel moeizaam als je er voor de DVPs heen gaat.

     Commentaar

     Aan het werk...
     X