Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

  ;D

  ben vorige week in Dubai geweest en dat is zeker een oord om vaker heen te gaan.....

  wil je vrouwen hebben kun je naar verschilllende clubs gaan...Cyclone, hotel hyatt regency, castle rock hotel..hardrock cafe...

  hier zijn vanaf 23 u hele mooie dames aanwezig die je mee kunt nemen naar je hotel.... prostitutie wordt oogluikend toegestaan.. er is van alles wat... russisch, arabisch, marokaans, filipijns, thais, chinees japans etc...

  de marokaanse en filipijnse dames zijn het duurste en ook de mooiste....

  gemiddeld is de prijs zo'n 300 dirham voor 2 uur in je hotel... zo'n 66 euro

  ik zelf heb geen working lady meegenomen aangezien ik de zangeres van de band versierd heb.....een heerlijk filipijnse meid van 22 jaar....en die heb ik dus meegenomen naar mijn hotel en tot de volgende morgen met haar bezig geweest..

  al met al is dubai een plek waar je zeker eens naar toe moet gaan.... hier is alles mogelijk en het is ook nog eens een prachtig land...

  succes

 • #2
  ik sliep in het hilton dubai creek... prijs voor executive room zo'n 250 euro inclusief ontbijt maar wel vette kamer inclusief jacuzi ..hehehehe

  ja de dames zijn ook niet heel goedkoop maar er loopt wel heel wat moois bij... dus je gaat je zeker niet vervelen daar.... als je eenmaal een dame hebt daar kun je volgens mij wel vrienden worden waardoor je ze alleen maar mee uithoeft te nemen ..... maar eerst investeren hehehehe

  good luck

  Commentaar


  • #3
   Hallo vrienden,

   Zoals velen van ons weten Dubai is de meest liberale stad in de UAE en in de gehele golf-regio.
   Voor mijn werk kom ik zo'n 3 - 4 keer per jaar in Dubai en ik kijk steeds uit naar deze trip.

   Alcohol kun je krijgen in de meeste hotel bars, maar veel hotels hebben ook een discotheek, deze discotheken is "the place to be" voor de liefhebbers.
   Hier vind je dames in alle soorten, maten en kleuren.

   Voor diegene die nog geen ervaring hebben zet ik hierbij de "hot" places op een rij.

   Voor de beginnend Dubai ganger geef ik je hierbij wat tips.

   Als je overdag plezier wil beleven kun je naat TGIT (Thank God Its Thursday) in het Astoria Hotel gaan, hier begint de actie vanaf ca 12 uur. De meiden hier zijn meestals Afrikaans, Chinees of uit de vroegere Russische staten (GIS). De bar TGIT sluit om 4 uur waarna de hele actie zich verplaatst naar een hotelbar aan de overkant van de straat. 's Avonds is TGIT weer open. De prijzen hier zijn aan de hoge kan 400 - 600 dirham (90 - 120 Euro) voor een-twee uur.

   's Avonds start de actie pas echt, je kunt beginnen in York Hotel hier is een discotheek op de eerste verdieping. Vanaf 19.00 druppelen de meiden binnen en om 21.00 uur is het volle bak. Veel Chinezen, Afrikanen en GIS. De Chinezen zijn aggresief in het benaderen van de klanten, ze vallen aan zo gauw je de deur binnenkomt. Ook de Afrikanen zijn assertief. De meeste GIS meiden zijn afwachtend, je moet ze zelf benaderen.
   In York zijn veel mooie meiden aanwezig en de gangbare prijzen zijn vanaf 200 Dirham voor een Chinese en 500 - 600 Dirham voor een mooie CIS meid.
   Let op dit zijn prijzen voor een hele nacht bij jou in het hotel. In York speelt om de andere dag een life band. Sluitingstijd is 3.00 uur.

   Schuin tegenover York is Regal Palace, hier is een mooiere discotheek met altijd life muziek Russen of Philipijnen. De sfeer is hier uitstekend, de meiden zijn nog mooier maar zijn niet zo aggressief in het benaderen van de klanten. De gevraagde prijzen zijn hier hoger vanaf 500 Dirham, deze zakken naar mate de sluitingstijd naderd.

   Verderop in de straat ligt Ramada Bur Dubai, hier betaal je entree 50 Dirham, inclusief een drankje. De meeste meiden komen uit de noordelijke Russische staten, uit China en een enkeling uit Afrika. De prijzen starten hier bij 600 Dirham voor de nacht.

   In een zijstraat aan de overkant van Ramada is Imperial Suites. Hier is een normale bar, geen entree. Veel Chinese meiden 200 - 300 Dirham voor de nacht. De CIS meiden hier zijn niet de mooiste. Ook in Imperial Suites is een discotheek, entree betalen 50 Dirham inclusief twee drankjes. Hier weer veel Chinezen en CIS, een life band. Prijzen zoals in York.

   In Dubai is ook nog een grote discotheek Cyclon. Entree 50 Dirham geen drankje. De meeste meiden zijn erg mooi maar gedragen zich als profesionals in de negatieve zin van het woord. De prijzen zijn extreem hoog 800 - 1000 Dirham voor de nacht. Veel mensen zweren bij de Cyclon ik vind het maar niks.

   In het Crown Plaze is een discotheek Zinc, hier kun allen als stelltje binnenkomen of als hotelgast. Weinig loslopend wild.

   De service van de meeste meiden is excelent te noemen. Omdat je ze in een bar of disco oppikt kun je eerst met ze praten en kijken of ze in je straatje passen. Veelal kan alles met of zonder veel CIS meiden doen zonder meerprijs speciale dingen zoals Grieks etc.

   Tot nu toe heb ik mijn beste ervaringen opgedaan in Dubai en ik heb heel wat van de wereld gezien.

   Veel plezier "exploring the U.A.E."

   Commentaar


   • #4
    In de meeste hotels in Dubai moet je een joiners belasting betalen. IN het algemeen is dat tussen de 50 en 100 Dirham.
    S'avonds houdt de bewaking alle meiden tegen, vraagt on een copy van hun paspoort en regristreert de dame op jou kamer (en dus betaal je extra).

    Gezien ik voor mijn werk regelmatig in Dubai kom, ga ik nu alleen nog maar naar hotels waar ze dit niet doen. Mijn werkgever hoeft zich dan niet af te vragen waarom die extra persoon op de rekening staat.

    Commentaar


    • #5
     Ik ben verleden maand nog in Dubai geweest. Het blijft een paradijs voor de man. 4 dagen geweest, 4 dagen van bil geweest. Tussen de 200 en 400 Dirham (100Dirham is ong 22 Euro) betaald voor een nacht plezier. Ik ben vooral naar de York club geweest om de meiden op te pikken, hier is de toegang gratis. Cyclone vraagt 75 Dirham toegang. Dit geld besteed ik liever aan de meiden. Let op welk hotel je neemt. Niet in ieder hotel mag je een meid meenemen. Hilton, Marriott en Sharaton geven geen probleem.

     Commentaar


     • #6
      Ben er in september 2004 nog geweest! Het hangt enigszins van het hotel af waar je verblijft hoe makkelijk je een dame kunt/mag meenemen. De meeste meiden vind je in de bars van enkele 3* hotels in Bur Dubai, het zuidelijke stadsdeel. Vnl. in de omgeving van het Ramada Hotel .. bij de ABN Amro om de hoek . Voor 300 dirhams (was E75 nu 60) heb je een uurtje plezier. Maar voordat je überhaupt kunt kiezen voel je jezelf een gewild object .. ook degene die niet van het filmdoek gevallen zijn . Wel veel Aziatische en Oostblokmeiden .. echte kanjers moet je goed naar zoeken. De Euro is dezer dagen meer dirhams waard dus sla je slag!

      Dubai zelf is overigens een geweldige stad!

      Commentaar


      • #7
       Voor het geval dat:
       Welke disco's moet je hiervoor bezoeken?
       Zijn er ook prive-clubs te vinden?
       De meeste kans van slagen heb je in de bar van het York Hotel .. daar moet je de meiden echt van je 'afslaan'! Ook de bar van het Imperial Suites (vlakbij York) biedt keuze te over. Prive clubs bestaan er niet, wel enkele hele vage kleine hotels waar de meiden al in kamers klaar zitten, maar die locaties kun je beter overslaan!

       Als je in zo'n bar een keuze hebt gemaakt en met de dame naar buiten komt .. hou wel rekening met veel bekijks op straat ... maar ja, de kans dat je bekenden tegenkomt is niet zo groot gelukkig!

       Commentaar


       • #8
        Verleden week weer in dit geweldige land geweest. Buiten dat de gebouwen hier als paddestoelen uit de grond verrijzen, lijkt hetzelfde met de mieden hier te gebeuren. Wat een aanbod. Ben weer een paar keer naar de York disco geweest en iedere keer met een nieuw schatje naar het hotel vertrokken. Prijzen liggen, voor een chineese, op maximaal 400 Dirham voor de nacht (100 dirham is ongeveer 22 Euro). Overdag kun je de meiden vinden in de TGIT bar van het Astoria hotel. Voor een uurtje een lekker ding meegenomen voor 150 Dirham.

        Commentaar


        • #9
         Vorige week weer eens een bezoek aan Dubai gebracht Cyclone gegaan en ik had hier al snel een leuk chineesje gevonden, hetgeen ook mijn doel van deze avond was. Afdgesproken voor 800 Dirham (ongeveer 200 euro) voor de hele nacht. Ik geef graag geld uit aan dames en zodoende heb ik ze altijd helemaal en geven ze zich ook helemaal.
         Welnu, Cherry mee in de taxi, naar het Grand Hyatt, de beveiliging voor 120 Dirham afgekocht/omgekocht (die verdienen lekker bij zo) en hup naar boven.
         de hele nacht is ook de hele nacht en het was pas 1 uur, dus het werd een rustig begin met een lekker drankje en daarna een uitgebreid neuk- en pijpfeest. Pijpen zc, neuken met.

         In Cyclone kan je goedkoper terecht, meot je even voor zoeken of meer afdingen. Ik had daar geen zin in.
         Overige plaatsen in Dubai zijn mij onbekend, wellicht de volgende keer. Tenzij ik niet gewoon lui ben en Cherry op haar mobiel bel om te komen. Spaart me ook nog 85 Dirham entree uit.

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door lopenintbuitenland
          Vorige week weer eens een bezoek aan Dubai gebracht Cyclone gegaan en ik had hier al snel een leuk chineesje gevonden, hetgeen ook mijn doel van deze avond was. Afdgesproken voor 800 Dirham (ongeveer 200 euro) voor de hele nacht. Ik geef graag geld uit aan dames en zodoende heb ik ze altijd helemaal en geven ze zich ook helemaal.
          Welnu, Cherry mee in de taxi, naar het Grand Hyatt, de beveiliging voor 120 Dirham afgekocht/omgekocht (die verdienen lekker bij zo) en hup naar boven.
          de hele nacht is ook de hele nacht en het was pas 1 uur, dus het werd een rustig begin met een lekker drankje en daarna een uitgebreid neuk- en pijpfeest. Pijpen zc, neuken met.

          In Cyclone kan je goedkoper terecht, meot je even voor zoeken of meer afdingen. Ik had daar geen zin in.
          Overige plaatsen in Dubai zijn mij onbekend, wellicht de volgende keer. Tenzij ik niet gewoon lui ben en Cherry op haar mobiel bel om te komen. Spaart me ook nog 85 Dirham entree uit.

          Ik kom regelmatig in Dubai en wil dan ook even reageren op je bericht. Cyclone is de meest bekende, met de meeste keus, maar ook de duurtse. Ik ga meestal naar Rockerfellers of York. Alle meiden beginnen met 1000 Dirham, maar ik heb nog nooit meer betaald dan 400 Dirham voor een hele nacht. Persoonlijk ga ik altijd voor een Chineesje, nog nooit een slechte ervaring gehad.
          Wat de hotels betreft. Er zijn veel hotels die geen probleem geven. Check het forum www.internationalsexguide.info voor meer info over welke hotels moeilijk doen of niet. Er is een uitgebreide Dubai sectie

          Commentaar


          • #11
           Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

           Van 21-12 tot 28-12-05 in dubai geweest tjonge wat een stad. Ik zelf zat in het York hotel en had dus gratis toegang tot de york club.
           De 1ste avond dat ik daar binnenkwam had ik in nog geen 5 min. aan allebei me armen een mooie vrouw staan die werkelijk om me aan het vechten waren. Omdat het de 1ste dag was had ik er nog niet zo zin in de 2de dag ben ik voor een chinese vrouw gegaan ik heb toen 300 dirham betaald wat zo'n 75 euro is. Omdat je in het york geen vrouwen mee mag nemen ben ik met haar naar huis gegaan en heb daar zo'n 4 uur verbleven. In deze vier uur ben ik geheel sug geneukt. De dag daarna zijn we naar het regal gegaan wat schuin tegen over het york ligt ook hier hele mooie vrouwen met name russiche. Heb hier niks gedaan teveel amstel op. de 4de dag zijn we weer naar het york gegaan en heb toen een heerlijke russiche meid ?versierd?. Ook met haar ben ik mee naar huis gegaan. Nadat ik eenmaal door haar opgegeild was begon ze over geld en ze zei dat ze 800 wou hebben dus toen zei ik dat het voor 400 moest anders zou ik wel weer terug gaan na de york nawat heen en weer gepingel zijn we 450 overeengekomen wat zo 110 euro is bij deze meid heb ik de gehele nacht geslapen. met haar heb ik alles gedaan wat ik me maar kon bedenken
           op dat moment niks was te gek voor haar ook grieks niet de volgende ochtend hebben we het nog x gedaan. de 5de dag ben ik niet uigeweest want had er niet zo zin in de laatste avond sloeg echt de hamer op ze kop aangezien ik de volgende dag toch zou vertrekken was geld op dat moment niet het gene waar ik aan dacht naveel vrouwen afgewezen te hebben werd ik alweer beetgepakt door een tweetal afrikaanse meiden die uit ethiopie kwamen zoals ze zeiden of ik zin had in een massage want zo beginnen al die meiden ja hoor dat heb ik wel uiteindelijk met ze drieen weggegaan en heb me droom uit laten komen voor slechts 250 euro
           Let them suck and wish them good luck

           Commentaar


           • #12
            Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

            Oorspronkelijk geplaatst door goder
            Ik ben van plan om binnenkort naar Dubai te gaan. Ik wil in een zeer goed hotel verblijven. Heeft iemand een sugestie voor een hotel waar je ook dames mee naar de kamer kan nemen?
            Er zijn vele opties mogelijk. Op internationalsexguide.info staat deze lijst (sommige info is oud):

            date.......rating..........name
            10/05...YELLOW....Admiral Plaza. 50 dhs charge for bringing back guests; others report 150 Dhs. for "guests"
            12/04...GREEN......Airport Hotel
            12/03...YELLOW....Al Bustan Residence (guess)
            10/04...YELLOW....Al Bustan Rotana (near airport) has started to charge 200. If guest comes to hotel/room alone, there is a charge. If you meet guest in "car park or elsewhere", and escort yourself, there is no charge
            01/04...GREEN.......Al Hina Residence
            12/03...GREEN.......Al Mas Apartments in Bur Dubai (Golden Sands area)
            05/05...GREEN.......Al Shams Hotel Apartments (Golden Sands area)
            12/03...GREEN.......Ascot Hotel
            05/05...YELLOW....Astoria Hotel. Extra 75dhs when you bring a guest
            06/05...YELLOW....Bin Suloom Plaza Appartments, Deira. Charged 50 dhs
            07/05...RED...........Bin Suloom Plaza Suites (asked policy)
            06/05...GREEN.......Broadway Hotel, Diera
            11/05...GREEN.......Burj Al Arab. All the girl has to do is quote suite number. Guests are OK if you register them at reception.
            01/04...GREEN.......Capitol. It's slightly out of the way on Mina Road near Port Rashid
            09/05...GREEN.......Chelsea (new in the Mankhool area)
            11/05...RED...........Coral, Diera. Hotel is dry, no bar. Large population of long bearded males.
            12/04...GREEN.......Crowne Plaza
            07/04...GREEN.......Dallas Hotel (used as ST hotel; day rate, NOT hourly), opposite the Admiral Plaza. GROTTY, but functional.
            10/05...GREEN.......Dar Al Sondos, operated by Le Meridien
            09/05...GREEN.......Dubai Grand. "I'm 90% sure Dubai Grand is GF"
            01/04...GREEN.......Dubai Marine Beach Resort
            11/05...GREEN.......Dusit Hotel (assumed friendly; wg's seen leaving in am)
            02/05...RED..........Emirates Tower. Girl needs her ORIGINAL passport, 250 dhs guest charge
            02/04...GREEN.......Eureka Hotel Deira (off Rigga St). Great hotel as far as guest-friendliness, but would not stay there again due to distance from Bur Dubai, quality of rooms, lack of taxis in area
            05/05...GREEN.......Fairmont
            11/05...RED..........Golden Sands serviced apartments: 3, 5, 10 at least. Not at all friendly. GS3 has camera in lift. GS5 fire escape is on CCTV too (someone found that out the hard way!). Can book "wife", but requires advanced notice; only practical if girl booked in advance for a few days. As a properly registered guest, girl would have access to room at any time, including when he was not there. He was leaving in the morning so had no worries.
            08/05...RED..........Grand Hyatt. Girl needs her ORIGINAL passport, 100 Dhs guest charge
            03/05...GREEN......Hilton Dubai Creek
            10/04...GREEN......Hilton Dubai Jumeirah
            10/03...GREEN......Holiday Inn
            10/05...YELLOW....Hyatt Regency Hotel. - charged an extra 120 dirhams as ""room supplement for guest
            07/05...YELLOW....Ibis Hotel. Concierge stated girl had to have a driving licence or ORIGINAL passport. When I brought her in, I avoided the lobby on the left and headed straight for the lifts on the right. No security, no concierge, no problems
            05/05...RED..........Imperial Suites. NO NO NO!!!!!!! Guests not permitted.
            07/04...YELLOW....Intercontinental at Creek. She was stopped by the security for visa copy; 120 dhs charged to room.
            01/04...GREEN.......Jebal Ali Hotel
            09/05...GREEN.......Jumeira Rotana, Satwa. Very girl friendly.
            08/04...GREEN.......JW Marriott
            10/03...GREEN.......Khaleej Palace. Downtown. 4 star, very user friendly
            11/04...GREEN.......Le Merdien Faiways. Not to be confused with the main Le Meridien. By Chillis' restaurant and the car dealers.
            05/04...YELLOW....Le Meridien Airport Hotel 120 Dh. "guest" payment"
            11/05...GREEN.......Le Meridien Airport Hotel. No staff comments, no payment, even no registration. The doormen treat your guest as if she were your wife even thought she might be the 7th wife that week. The reception staff very discreet; don't even look up having spotted the situation as you arrived. Even the room service guys are polite and greet your guest when delivering ice etc.
            09/04...GREEN.......Le Meridien Dar Al Sandos
            09/04...GREEN.......Le Meridien Mina Siyahi (Seyahi)
            09/04...GREEN.......Le Royal Meridien Resort Jumeriah Beach
            09/05...GREEN.......London Crown
            10/05...RED..........Marco Polo Hotel, Diera. Punter states is a definite RED.
            03/05...GREEN.......Marriott
            05/04...YELLOW....Metropolitan Palace Hotel (Al Maktourm street); tip the security guy's 10AED you are OK
            12/04...GREEN.......Millenium
            12/04...RED..........Millenium Airport Hotel
            01/04...YELLOW....Movenpick. 100 dhs for your "guest". Various reports mixed as to OK/not OK
            09/05...GREEN.......Novotel World Trade Center. Asked girls for identification
            11/05...GREEN.......Palm Hotel. Near Amnesia/Hard Rock
            03/05...YELLOW....Panorama Hotel, Bur Dubai (Jockey's). If you take lady upstairs, additional 50 Dhs on bill
            11/05...GREEN.......Ramada Continental. Near airport; may ask for the girl's visa copy
            11/05...GREEN.....Ramada Hotel on Mankhool Rd. in Bur Dubai. Copy of her passport (no passport, no girl) (MANY favorable reports)
            10/03...GREEN.......Ramada Intercontinental
            11/05...RED..........Regal (Plaza/Palace)(where Rockafellas is) is a NO NO NO!!!!!!! Grown men seen crying when absolutley no way guests could be brought to room.
            06/05...RED..........Regent Palace Hotel. Charge you between 150 to 250 dhs additional
            10/05...YELLOW......Renaissance. Guest registration required; 50 dhs charge added to bill
            08/04...GREEN.......Rihab Rotana. Good if you have your own car. Underground parking garage with elevator directly to your room without passing the lobby does work. However, CANNOT verify that someone trying to get a guest in via the lobby would work. But having a car, parking underground and taking the elevator up works like a dream.
            02/04...RED..........Riviera
            01/04...GREEN.......Rolla Residence, opposite the Impirial Suites hotel.
            06/04...GREEN.......Royal Mirage Palace
            05/04...GREEN.......Rush Inn
            05/05...RED..........Rush Inn
            10/03...YELLOW....Rydges Plaza - costs 100 dhs to have a girl in your room
            10/05...RED..........Savoy Hotel (same owner as Savoy Park Apartments)
            10/05...RED..........Savoy Park Apartments (same owner as Savoy Hotel)
            09/03...RED..........Sea Shell
            08/05...YELLOW....Seaview. 50 dhs guest charge.
            06/05...YELLOW....Shangri-La Hotel. (Shangri La) 150 dhs for each girl
            10/05...GREEN....Sheraton 4 Points (Sheraton Four Points) in Bur Dubai (MANY favorable reports)
            11/05...GREEN.......Sheraton Deira (different than Sheraton Dubai Creek) No extra charges, copy of residence permit, copy destroyed in the morning. "Green all the way."
            07/05...GREEN.......Sheraton Dubai Creek Hotel. Ask for high floor: in the lobby, where there is seating for guests to relax, they can see the first 4 floors worth of all the doors as they look up and around.
            02/05...GREEN.......Sheraton Jumeirah Beach. Copy of their passport. Taxi to city: 50 dhs (USD14) (she will ask you to pay).
            11/05...GREEN.......Sofitel City Centre
            03/04...GREEN.......St. George Hotel, near Deira Public Library
            08/04...RED...........Taj Palace is pretty strict. Large population of long bearded males.
            07/04...GREEN.......Towers Rotana Hotel, Sheikh Zayed Road. Night cops patrolling that area all the time; near the Towers Rotana hotel as well, especially in the parking area
            05/05...GREEN.......Traders Hotel (part of Shangri La chain) in Deira
            10/05...RED...........Vendome Plaza. A dump (no choice: hotel scene TOTALLY booked). Not only that, charged 200 dhs for guest; took her passport copy
            09/05...GREEN.......Winchester Grand/Old Winchester
            11/05...RED...........York. NO NO NO!!!!!!! Guests not permitted.
            Ik heb alleen ervaring met Grand Hyatt, top hotel, maar je betaald wel 120 AED voor de dame.

            Inmiddels ben ik in Towers Rotana geweest en heb daar de volgende ervaringen opgelopen:
            Towers Rotana heeft zelf geen Lounge bar, deze is om de hoek met een aparte entrée. Op de avond dat ik er was was het niet erg druk. Ik zag wel wat vrouwen maar die waren daar met hun vriendjes. Geen dames te koop... Nou ja, te huur.
            Eventuele dames mogen wel gewoon mee naar de kamer, geen probleem geen kosten.
            Maar geduld heeft voordelen, na een klein uurtje komen er twee blonde dames bij me zitten, waarvan een mij zeer aantrekt. Om een lang verhaal kort te maken, voor 600 dirham heb ik de hele nacht pret met deze slanke russische geile meid. Sommigen vinden dit duur maar 150 euro voor 6 uur plezier is prima voor mij, ik heb alle gaten gevuld en haar lippen en tong overal gevoeld.
            Dit feestje heb ik in dezelfde week nog twee keer herhaald. De laatste nacht was heaven, ze wist exact wat ik lekker vond, mijn voorkeur blijft meerdere keren met dezelfde meid.
            Volgende keer in dubai zal me goed bevallen, we hebben al een afspraak voor een middagje strand, diner en dan een wilde nacht.

            Wat betreft Towers Rotana, de tweede nacht heb ik security alleen maar gemeld dat ik een gast zou hebben en alles was oke, ze kon zo naar boven komen.
            In de Longs bar zag ik andere dames volop aanwezig. De zaterdag is simpelweg rustig. Andere avond rond de 20-30 dames aanwezig, vooral chinees en russisch. Prijzen van andere dames zijn mij dus niet bekend. Deze begon met 1000, maar zoals gezegd ging ze mee voor 600, ik denk dat ze 500 ook wel had gedaan.

            Commentaar


            • #13
             Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

             Net terug uit Dubai. Wat een stad!

             Ik heb verschillende clubs bezocht en verschillende dames mee gehad. Chinees, Ghanees, weer Chinees, Keniaans. Twee ervaringen waren echt top. Een Chinees meisje dat ik oppikte in The Garage (Nasr Square) was erg lief. Hoog GFE gehalte. En het Ghanese meisje was zeer gepassioneerd en ontpopte zich als een professionele masseuse. Prijzen die ik betaald heb waren meestal 300 Dirham voor een 2 uur sessie. Het eerste chinese meisje is voor 400 de hele nacht gebleven.

             Voor wie die kant opgaat en zich een beetje wil voorbereiden moet beslist zijn licht opsteken op www.internationalsexguide.info. Zeer veel informatie hier over de verschillende clubs en bars.

             Een aanrader deze stad!

             Strollguy

             Commentaar


             • #14
              Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

              Zo weer een weekje Dubai achter de rug, de blaren op mijn pik!!!
              Wat een feest is deze stad.
              Ik zal niet alle deatils beschrijven want dan ben ik een dag bezig. Maar in het kort: hotel Sheraton Greek, dames vrij naar binnen, ook in de bar aanwezig al is het meestal pas laat. Ik ben echter iedere dag naar de Cyclone geweest, heerlijke markt om eens rustig uit te zoeken. Idere dag een ander, had fors gespaard van te voren om deze week eens goed de bloemetjes buiten te zetten. heb de hele week alleen maar gechineesd! Heerlijke chinese modelletjes uitgezocht en hen voor bedragen tussen de 400 en de 800 dirham mee genomen naar mijn hotel. Eenmaal de hoofdprijs van 1500 dirham betaald maar dit was voor 24 uur, ze is de dag erop de hele dag bij me gebleven, ontbijtsex, lunchsex, liggen op het strand (zonder sex) en afsluitend met avondsex. Daarna het vliegtuig terug gepakt. Cyclone is top! Kost een paar centen en wat drankjes om even te zoeken en te onderhandelen maar keuze genoeg, kan niet beter. Ik ga terug!!!!

              Commentaar


              • #15
               Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

               Oorspronkelijk geplaatst door ilovesex
               Aanstaand weekend (29 en 30 april) ben ik in Dubai. Iemand enige adviezen voor een paar leuke uurtjes? Of is er zelf iemand in de buurt? Laat het me maar weten via de IM.
               Die leuke uurtjes kunnen niet moeilijk zijn. Ga naar een hotel met dames in de bar of anders is een bezoek aan Cyclone een eenvoudige oplossing om een leuke dame te ontmoeten. Makkelijker dan in Dubai kan het eigenlijk niet.
               En ik ga pas over twee weekenden dus je moet het zonder mij doen.
               veel plezier!!

               Commentaar


               • #16
                Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                In Dubai zul je niet snel "locals" tegenkomen, het overgrote deel van de bevolking is import. De locals die er nog wonen zijn zeker geen dames in de prostitutie. Simpel dus. Voor Dubai geldt verder dat de dames of uit voormalig Oostblok komen of uit Azie, kortom veel Russische, Uzbekistan, Turkmenistan, Ukraine en vele vele Chinese dames. Een enkeling komt uit andere delen.
                In mijn ogen is de keus enorm en je hoeft dus echt niet ver te zoeken, de dames vinden jou wel!
                Ik ben nu zo vaak in Dubai geweest dat ik inmiddels een vaste keuze maak uit dezelfde dames. Ik kies waar ik die avond zin in heb. Maar moet toegeven, de laatste trip liep ik in mijn hotel tegen een dame aan die niet geheel mijn type was op het eerste gezicht maar na een gezellig gesprek aan de bar met een biertje teveel op, haar toch meegenomen naar boven en dat was niet verkeerd. Zoals vrijwel alle ervaringen in Dubai, eerst douchen, dan heerlijk rustig pzc, een aantal neukstandjes en weer weg. Mijn prijs is meestal rond de 600 AED, soms 100 minder, soms 100 meer, een enkele keer nog meer, afhankelijk van de geboden kwaliteit en tijd in uren.

                Na een paar dagen Dubai moest ik een dag in Abu Dhabi zijn en de gok genomen de avond van te voren daarheen te reizen. Op internationalsexguide gelezen over 49ers, een bar in het Dara hotel. Entree betaald, naar binnen, biertje gehaald, staat die hele tent vol Chinese dames! Niets op tegen op zich, maar velen spreken nauwelijks Engels en dat maakt een gesprek toch erg lastig en dat heb ik toch wel graag. Maar goed, paar rondjes gemaakt en eigenlijk alles afgekeurd. Het is een stuk mindere kwaliteit dan in Cyclone in Dubai. Maar goed, de hormonen willen ook wat en dus mijn oog laten vallen op een dame die met een andere man staat te kletsen. Even wachten toch hij nee zegt en dan is ze de mijne dacht ik. Duurde een minuut of tien, in welke tijd ik nog zeker 5 keer in mijn kont ben geknepen en gevraagd ben of ik zin had in een massage, zelfs door dames van de leeftijd van mijn moeder. Brrr. maar goed, deze dame uit eindelijk uitgenodigd in het Sheraton hotel (zeer girlfriendly, niks papieren of vragen) en met haar een nacht doorgebracht voor 600 AED. Inclusief douche samen, een twee uur durend vrij-, kus- en neukfestijn, een paar uur slapen en 's ochtends nog een geil vluggertje. Dus wat mijn betreft is Abu Dhabi ook goed gekeurd....

                Commentaar


                • #17
                 Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                 Oorspronkelijk geplaatst door lopenintbuitenland
                 ... een bezoek aan Cyclone een eenvoudige oplossing om een leuke dame te ontmoeten....
                 Er moet inmiddels wel rekening mee worden gehouden dat de prijzen van de meeste dames in de Cyclone fors omhoog zijn gegaan. Waar ze een jaar geleden startten met 1000 dirham, is dat inmiddels toch al heel vaak 1500. Inflatie in Dubai dus. Je moet nu echt even doorpraten om dat omlaag te krijgen. Zeker bij de Russische dames die beduidend beter zijn in onderhandelen dan de Chinese.

                 Succes!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                  Arriving at the hotel about midnight and straight to the bar on first level.
                  It was very noisy there and Arabic music was playing all time , really not the place I like to be.
                  But a couple good looking CIS girls hanging and dancing around so that I was lost for the first night.
                  Have seen my absolute favourite on the bar but she was with someone else together.
                  Ok, I had to decide for second best.
                  Her name I didn’t remember, but remember that she was absolute dominant in the room and I had to do nothing, just relaxing. Not such a bad experience but not what I want.
                  Next night about 11PM next try. My favourite was not there. I was sitting at the bar and spoke
                  to the barkeeper He was wondering that I refused a couple girls they want to take a glass with me. So I told that there was the night before another girl and with my description he said that she would come for sure later.
                  He was right and if she was coming, he told her that I was waiting for her. So we take a lot of beer, whisky and everything else what lets brain flying. This girl could drink so much, I had never seen before, in the room she made my bar empty but not the bar only . I had a crazy night and she left early in the morning.
                  Before leaving she gives me her number and said I should call her next day to take dinner together and going out somewhere else.
                  Last night, after a long meeting I was coming late back to the hotel and was absolute tired.
                  So I was sleeping. Around midnight waked up, shit. Send message to my favourite but she answered that she is sorry but far away from Dubai. Ok, back to the bar again. Third night everybody knows me and I was taking drinks with another girl.
                  Together to my room and we had a good time with some kind of girlfriend s.. .
                  After first round she takes her phone to show me a picture from her cat (not from her pussy),
                  We were going true the photo gallery on the phone and there was a picture from here and my favourite sitting in a flat! I asked how is this? And she told me that that’s her best friend and that they are living together in Dubai. So now it was time to show her some pics I take from her best friend the night before and we had a lot of fun. She told me that her friend has drunken so much the night before that she was not able to come today. We had a good time together but at 6AM I had to leave for my plane.
                  Summary: I have never spoken about money until next morning and no girl has asked for some. At leaving I gave all of them 80 Euro as a tip and they was absolute agree with this.
                  So my experience in Dubai is very good. But friends, if you have some girls asking in the bar for 500-1000 Dirham, just tell them that must be a joke and let them wait. There are enough girls and they will go even for less. Not only the girls must work for the money..

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                   Ben weer net terug van een paar dagen in deze wereldstad. Vanuit mijn hotel wandelend ben ik op een avond in de Longs Bar terecht gekomen, onder de Towers Rotana. Leek gelijk niet veel, maar na even wachten en een rondje om de enorme bar toch aan de praat met een mooie blonde Russische dame. Dat praten duurde tot de bodem van mijn gals. Hierna haar meegenomen in een taxi naar mijn hotel en met haar een heerlijke nacht gehad. Pijpen zc zoals gebruikelijk hier, heerlijk geneukt in diverse standjes en daarna in haar mond klaargekomen zc. Oke, ze spuugde het gelijk weer uit, maar dat kan mij niet deren, lekker hoor.
                   Longs bar is niet heel druk bezocht door de dames maar er loopt dus wel degelijk wat rond, zeker betere prijzen dan in Cyclone.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                    Cyclone is nu een stuk slechter teveel politie. ben op zoek naar een betere tent. enig idee wat nu hot is....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Verenigde Arabische Emiraten: Dubai

                     Oorspronkelijk geplaatst door rob_kr
                     Cyclone is nu een stuk slechter teveel politie. ben op zoek naar een betere tent. enig idee wat nu hot is....
                     Net terug uit Dubai:

                     Cyclone is inderdaad niet veel soeps meer. gelukkig zijn er genoeg alternatieven:
                     TGIT restaurant in Astoria hotel, daar begint het smiddags al
                     York hotel, club op de eerste etage, al jaren super
                     Rockafellas in het regal Plaza hotel
                     Jockeys in het Panorama hotel
                     Staying alive in Imperial suites.
                     Rondom Taj Palace hotel, diverse dames op straat.

                     Dus, nog steeds plezier genoeg en dat voor gemiddeld 500 Dirham per nacht!