Curaçao: Campo (deel 2)

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

  beste ijsberen ik ben net terug van curacao .was daar met mijn vriendin . en kon het natuurlijk niet llaten om toch een keer afte rijzen naar campo alegre ik heb van te voren veel gelezen op het forum hier.en had er dus ook gemengde gevoelens over daar aangekomen met een taxi koste almeer als een wip maken met een meid daar .sex met een meid daar kost gewoon 50 gulden midder kreeg ik niet klaar. heb ik wel iets met op uiterlijk moet ze super mooi zijn en eigenlijk cili borsten of enorm grote hebben daar rondgelopen door de straatjes lijkt eigenlijk net een legerkamp met in de midden een open bar en staantafels wel gezelig daar uiteindelijk 3 meiden gehad achter elkaar ja de een mooier als de ander maar binnen is het gewoon afwerken en zo snel weer eruit dus de meeningen verschillen wel hier op forum
  maar goed voor dei prijs was ik tevreden en toch een belefenis rijker toch wel een aanrader als je naar curacao gaat

  Commentaar


  • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

   Hier een wat recentere link van Campo
   “I believe that sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy.” - Steve Martin

   Commentaar


   • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

    Ik heb even een tijdje niets van me laten horen, omdat ik een vriendin had. Maar nu het uit is en het winter wordt wil ik over een paar maanden naar de zon. Curaçao lijkt me wel wat. Is er recent nog iemand naar Campo geweest? En hoeveel dames kan ik daar nou op een avond verwachten? Is het mijn droomplek waar het wemelt van de slanke latina-typetjes met goed gevulde bikini's?
    Ik loop hier gewoon mijn pik achterna. En jij mag me daarbij volgen.

    Commentaar


    • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

     Kom dus net terug uit Curacao,en ben met de bus van Willemstad naar Campo gegaan.

     In Willemstad heb je 2 busstations.Vanaf Punda ga je met bus 2a of 2c,of vanaf Otrabande met bus 4b,beiden richting vliegveld Hato.Zo gauw je aan de rechterkant een grote groen verlichte klaver ziet aan het stopkoord trekken,en de laatste paar honderd meter in de zijstraat rechts naar Campo lopen (Sera Fortunaweg-zijstraat Rooseveltweg). De ritprijs is 1,70 gulden enkele reis,wat iets minder dan een euro is.Dit wordt vanaf 2 december 2013 2,40 gulden.Het busbedrijf heet ABC.

     Ik was op een woensdag bij Campo,en dan betaal je slechts 5 gulden i.p.v. 10 gulden entree.Je wordt eerst gefoullieerd voor je naar binnen mag.Je mag geen fotocamera,of etenswaren mee naar binnen nemen.Ook op het binnenterrein loopt trouwens security rond,en niet altijd direct herkenbaar als zodanig... Binnen liepen er tussen 19.30 en 21.00 uur zo rond de dertig meisjes,varieerend van slank tot dames met ghettobooty,van lichtgetinte latina's tot gitzwart,en van twintig tot een jaar of veertig.

     Heb verschillende meisjes gevraagd of ze pzc,maar een aantal sprak alleen spaans,en een aantal dames deden geen pzc.Uiteindelijk bij de engelssprekende geblondeerde Dominicaans/Columbiaanse Samantha k141 uitgekomen,die mij voor 50 gulden wel wilde pzc.Na een minuut of twee wou ze alleen nog maar met condoom verder,en na de discussie die hierop volgde was mij de lust alweer vergaan,en ben ik weer vertrokken.

     Het is bij Campo een beetje het zelfde verhaal als in Sosua:met kennis van de spaanse taal bereik je net iets meer...

     Commentaar


     • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

      Verleden week in Campo geweest. Wat een afgebrand dorp! Sporen van wat eerst een leuke paaldansgelegenheid is geweest. Gebouwen die vroeger een leuke functie hadden.Totale vergane glorie. De dames werken 24/7. Pooiers volop aanwezig. Sporen van gedwongen prostitutie. Kortom de laatste keer dat ik hier ben geweest.
      Campo ligt trouwens ook in de no go area Seru Fortuna.

      Commentaar


      • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

       Nou, dat is een "hoopgevende" recensie voor iemand die zelf over ruim een maand eindelijk naar Curacao gaat. Ik zal ook zeker laten weten wat ik er van vond.
       Ik loop hier gewoon mijn pik achterna. En jij mag me daarbij volgen.

       Commentaar


       • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

        Ik was er vorig, en kan me niet zo goed in het negatieve beeld vinden. De dames komen er duidelijk met een doel om geld te verdienen, en het kan best wat mechanisch zijn soms. Omdat er onderling redelijk wat concurrentie is, moeten de dames een eigen niche vinden waar ze hun klanten vinden. De bedragen die je betaalt zijn standaard (50nafl), al begrijp ik wel dat locals af weten te dingen, zeker in het laagseizoen als er minder toeristen (en macamba's - hollanders) zijn. Dames geven zich vrijwillig op en komen voor 3 maanden - ze betalen een behoorlijk bedrag voor de huur van een kamer. Er lopen alleen klanten en security op het complex, behalve op 1 dag als er ook andere vrouwen naar binnen mogen. Misschien heb je de security aangezien voor pimps?

        Commentaar


        • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

         Ook ik ben in het verleden 2 keer op Curacao geweest,in 2006 en 2009.
         Alleen de eerste keer op Curacao (feb.2006) zijn we meerdere keren naar Campo geweest,de tweede keer Curacao had ik ook wel willen gaan,maar ja toen was ik daar met mijn ouders....
         In ieder geval hebben we ons in feb. 2006 in Campo prima vermaakt:mooie Colombiaanse meiden,rum-cola en uiteraard een beetje wit....wij waren niet de enige Hollanders daar die niet alleen voor de dames kwamen...eerst lekkere S*X en daarna een afterparty(en niet andersom want dat werkt niet)
         (oh ja volgens mij waren daar op het Campo-terrein alleen dames,klanten en security kan me niet herinneren dat er daar op het terrein allemaal pimps rondliepen) nou moet ik wel toegeven dat ik daar nu ik ouder ben meer op let...
         Laatst gewijzigd door Omg Deventer; 05-02-14, 21:35. Reden: aanvulling

         Commentaar


         • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

          Ik ben twee jaar geleden, als beginnend wandelaar, enkele malen op Campo geweest. Vond het redelijk tot goed, niet alles was topkwaliteit. Bijvoorbeeld de bar waar de dames kunnen strippen, ik vond het veel te veel "kijk, zo krijg ik korting op mijn kamerhuur".
          Heel typisch: de oma's die lekker kippetjes staan te roosteren, tussen de dames door. Apart ook was de inkijk-douche, helaas heb ik daar geen dames mogen zien poedelen.
          Er waren veel Colombiaanse dames, maar ook Venezolaanse en Portoricaanse. Plus nog veel meer waaraan ik niets gevraagd heb natuurlijk. De dames die ik ontmoet heb kwamen op mij over als gemotiveerde zelfstandigen. Kan me vergissen natuurlijk. Maar ik heb ervan genoten.
          Dinsdag was idd Ladies Night. Waarom weet ik niet, voor de dames was er weinig te wandelen.
          De sfeer was relaxt, ook niet zo gek met mooi zomeravond/nacht weer. Je kon in shorts en t-shirt gaan.
          Als je vrienden wilde worden met de dame, kon je naar een van de winkeltjes lopen om haar een drankje, ijsje of candybar aan te bieden. Toeristenprijzen dus voor ons een kleinigheid maar voor hun een mooi extraatje.
          Oja en Spaans spreken helpt heeeel goed - en dan iets meer dan alleen maar "mucho caliente" zeggen.
          Jammer dat het zo ver weg is.

          Commentaar


          • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

           Op Campo zijn geen pimps. Dames komen er naartoe om geld te verdienen. Voor ons goedkoop, voor hen een mooi zakcentje om hun kinderen/familie in Colombia van de onderhouden. En ja, sommige zijn mechanisch. Die heb je ook in Nederland. Ze hebben vast ook wel eens hun dag niet. Ten eerste ga ik alleen voor de dames waar ik een klik mee heb. En je moet die dames ook een beetje een leuke tijd gunnen. Dat betaalt zich altijd terug. En met het aantal dames dat er rondloopt is er altijd wel 1 waar ik het mee klikt. Dus altijd feest!

           Ondanks dat het hier en daar een beetje vergane glorie is (bepaalde bars en de doorkijkdouche worden bijvoorbeeld niet meer gebruikt) blijft het een sfeer waar geen enkel ander bordeel aan kan tippen. Het is gewoon typisch Curacao. Als ik op Curacao zou wonen.... Alleen de dinsdagavond. De ladiesnight, dat is echt een no-go...

           Commentaar


           • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

            Op Campo zijn wel degelijk pimps. Natuurlijk kan je jezelf overal voor afsluiten. Ik heb 1 dame bezocht en bij het uitkleden bleek zij allemaal paarse plekken te hebben. Zij vertelde mij dat haar pooier dit had gedaan. Hij stond volgens haar steeds voor haar kamer te wachten. Ik heb de dame 25 naf gegeven en na even te hebben gepraat ben ik weggegaan. Toen ik buitenkwam stond er inderdaad een duister typ voor haar kamer die mij niet erg vriendelijk aankeek. Van andere dames heb ik ook gehoord dat hier wel degelijk pooiers rondlopen en dat er achter veel dames een pooier zit. Al dan wel of niet rondlopend op Campo. Een beetje vergane glorie vind ik een understatement. Buiten het gedeelte waar de dames een show kunnen geven en de buitenbar/restaurant is er niets meer.
            Laatst gewijzigd door Lucas Cage; 07-02-14, 00:13. Reden: quote verwijderd, gebruik de reageerknop eens

            Commentaar


            • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

             Op Campo wordt je gecontroleerd / gefouilleerd bij binnenkomst. Er loopt security een soort uniform rond. De site van Campo geeft ook aan dat er anderen als security rondlopen in burgerkleding. Dat zal best wel eens nodig zijn. Ik heb er de onveiligheid nooit gevoeld, en heb niets gezien dat op pooiers leek. Naief ben ik daarin niet, denk ik. Lees eens op de blog van zondares over hoe zij als prostituee denkt dat het werkt met pooiers, uit eigen ervaring en op grond van gesprekken met collega's die ze voerde. Zij ziet dat meer als mannen met wie dames uit eigen beweging een relatie aangaan. Geen dwang of zo. Maar ja, daar is wel eens geweld, net als in relaties waar de vrouw niet hoereert.
             Laatst gewijzigd door Lucas Cage; 07-02-14, 23:45. Reden: quote verwijderd, er is een reageerknop!

             Commentaar


             • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

              N.a.v. het bericht van Spacanoche wil ik toch wel even kwijt dat als het zo overduidelijk is dat een dame gedwongen wordt dit werk te doen en ze ook paarse plekken heeft op haar lichaam door haar pimp dat je dan de security op het terrein of de politie moet inlichten.
              Ik zou er persoonlijk geen prettig gevoel bij hebben om dan ''gewoon'' 25 naf te betalen en vervolgens weer weg te gaan,wetende dat het niet goed zit!!!
              Laatst gewijzigd door Omg Deventer; 13-02-14, 18:46.

              Commentaar


              • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

               Tijdens vakantie hier een kijkje genomen.
               Vanaf jan thiel met taxi was 80 naf, op de terug weg stond er een snorder die het voor 40naf deed, heb de man 50 gegeven was hij ook weer blij. Wel zijn 06 nr opgeslagen maar geen gebruik meer van gemaakt.
               Vond het allemaal wat tegenvallen voor een vrijdag avond.
               Weinig vrouwen, en die er waren niet veel bijzonders. Als er 30 waren was het veel.
               Uiteindelijk met een dame meegeweest, pijpen zc was ok voor 50 gaf haar 100 is nog maar 40 euro, dacht nu doet ze wat meer haar best maar was echt waardeloos kurk droog kutje.
               In de advertenties op het eiland staat 130 vrouwen niet gezien dus.
               Later bij de bar nog wel mooie. gezien maar toen al kruit verschoten, en niet interessant genoeg voor een vervolg bezoek
               Opzet is leuk maar dan moeten er wel wat vrouwen zijn, vanaf mijn locatie was het ook te ver en heen en weer rijden kost hoop tijd.

               Commentaar


               • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                Het is al weer twee weken geleden dat ik voor de laatste keer in Campo was. Niet dat ik er nooit meer naartoe wil, maar na één vakantie op Curaçao weet ik het wel. Het weer was er echt heerlijk. Op het eiland was ik echter snel uitgekeken. In Campo heb ik het wel naar mijn zin gehad. Ik ben er drie keer geweest en heb er elke keer twee dames te pakken gehad. Het was een lekkere aanvulling op mijn vakantie!
                Campo is inderdaad een uitgestorven pretpark en op de avonden dat ik er was waren er hooguit veertig dames. Maar…., veelal latina-typetjes, slank met grote borsten en die hebben mijn voorkeur ten opzichte van chocoladebruine vrouwen. Ik heb geen enkele keer iemand gezien die ik als een pooier zou inschatten, er was niets dat op gedwongen prostitutie leek, over het algemeen zag het er allemaal wel schoon uit en ik heb me geen moment onveilig gevoeld.
                De namen van de dames en de nummers van hun huisjes heb ik allemaal niet onthouden, maar naar mijn mening doet dat er ook niet zo toe. Ze mogen er toch niet langer dan enkele maanden werken. Voor de standaard 50 Naf krijg je een standaard beurt. Ik kreeg niet de indruk dat er veel anders mogelijk was. Vooraf samen wat gaan drinken bleek elke keer wel mogelijk, maar als ze haar drankje nog niet half ophad wilde ze al naar haar huisje.
                De eerste avond heb ik twee keer van een heerlijk gevormd figuurtje genoten, maar zoals ik al aangaf: veel meer dan standaard was niet mogelijk. De tweede avond had ik als eerste dame al weer zo’n heerlijk gevormd figuurtje, maar de tweede dame was duidelijk anders. Heel anders! De eerste avond had ik haar ook al zien staan op een hoek van het binnenpleintje. Ze was iets minder slank, grote borsten en wat ouder (tussen de 30 en de 40). Ze kwam heel gezellig en warm over. Eerst ging ik maar eens wat met haar drinken. Dat werd meteen al een feestje, waarbij er veel gevoeld en geknuffeld werd. Ze had duidelijk veel plezier in het flirten en verwennen. Eenmaal in haar huisje viel haar figuur wel een beetje tegen. Ze zat niet meer zo strak in haar vel en de flinke jaap van een keizersnee deed aan die indruk ook al geen goed. Haar puur natuur cup E was echter overweldigend en lekker zacht. Pijpen deed ze heerlijk en zonder condoom. En ze nam alle tijd voor me. Ik ben zeker een uur bij haar binnen geweest.
                De derde avond werd eigenlijk de lekkerste avond. Als eerste dame had ik weer zo’n jong en heerlijk gevormd lichaam, maar toen we in haar huisje waren mocht ik ineens niet zo veel meer. Overal lekker aan voelen zat er niet in en al helemaal niet aan haar borsten. Dat maakte me een beetje boos ook al liet ik daar niks van merken, want ik wilde het graag leuk houden. Het neuken stelde ook al niets voor. Ze schuifelde maar wat bovenop me en langer dan een minuut of vijf duurde dit niet. Toen ging ze op haar rug liggen en moest ik het maar doen. Nou, dat heeft ze geweten, want de stoom kwam al zo onderhand uit mijn oren. In de missionarishouding heb ik agressief keihard op haar ingestampt. Daar had ze al zichtbaar moeite mee. En toen kwam ze op het lumineuze idee om het op z’n hondjes te gaan doen. Dit standje beviel me nog beter. Eerst lag ze voorover gebukt op het bed, maar langzaamaan ging ze steeds meer rechtop op haar knieën staan. Ze moest wel, want door elke keer dat ik keihard op haar instootte schoven we een stukje op richting de muur. Ik moest steeds weer een stukje op mijn knieën naar haar toe schuifelen en zij zag de muur letterlijk op zich afkomen. Op het laatst was ze zichzelf echt met haar handen tegen de muur aan het afzetten en aan de andere kant van het bed lag de matrasovertrek helemaal van het matras af. In haar ogen kwam ik waarschijnlijk net op tijd klaar! Toen we ons weer aankleden wilde ze weten hoe oud ik ben. Bijna 43 jaar, antwoorde ik. Het kwam er op neer dat ze vond dat ik wel verrekte hard kon neuken voor een kerel van bijna 43. En, ja, eigenlijk verbaasde ik mezelf daar ook wel over.
                Als tweede dame van deze laatste avond zocht ik mijn “vriendin” van de tweede avond weer op. Ze was nog vrolijker als de eerste keer toen ze me weer zag en ze heeft me nogmaals uitgebreid verwend.
                Ik loop hier gewoon mijn pik achterna. En jij mag me daarbij volgen.

                Commentaar


                • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                 ben begin mei 2 weken op curacao geweest en dan ook een aantal keren op campo geweest.
                 moet zeggen dat het aardig op een paradijs lijkt, ben er meest overdag geweest dan is het er lekker rustig en nemen de dames goed de tijd voor je.
                 heb er een aantal uitgenodigd om eerst lekker met een biertje in het zwembadje elkaar een beetje te leren kennen en dan daarna op hun kamer heerlijk te vrijen, volgens mij doen de meeste dat wel overdag als het rustig is.heb het aan 4 dames gevraagd en 3 keer zijn ze meegegaan en dan minstens voor een uur zwembad en zonnebaden en vooral lekker kroelen.
                 zodra het donker word vinden ze het te koud en dat klopt ook wel plus dat het dan ook drukker word dus blijven ze dan liever bij hun huisje of in de buurt van de bar.
                 heb er eigenlijk niets gemerkt van pooiers of iets dergelijks en vergeleken met de vorige keer [6a7 jaar geleden] merk ik weinig verschil het is er nog steeds hartstikke leuk en goed betaalbaar voor ons en dan bedoel ik als je een vakantie curacao kan betalen kan je je ook een dag campo veroorloven.
                 wat betreft een recencie over de dames en of huisnummers heeft niet zoveel nut de meesten zijn zo weer vertrokken.

                 Commentaar


                 • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                  Voor elke wandelaar die ooit in Curacao komt, toch iets wat je moet zien en meemaken. Een bijzondere mooie latina dame heerlijk geneukt, in diverse standjes voor een bedrag daar krijg je hier nog geen kusje voor. Jammer om te lezen dat het de laatste jaren minder is geworden. Ik denk er nog met veel plezier aan terug.

                  Commentaar


                  • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                   Toch even een stukkie over campo alegre. Leuk idee aldaar; een afgegrendeld sexparadijsje. Als je even de moeite neemt om ook op verschillende dagen en verschillende tijden te komen. Beetje vage regeling met entreegeld, ene dag 5 andere dag 10 gulden(voor euro >>> delen door 2). Maar mijn ervaringen zijn prima. Bij het rondsnuffelen kwam ik terecht bij een leuke jonge dame uit Columbia die een beetje Duits sprak. Zag er vrolijk uit, strak lichaam, terwijl ze nog zat zag je al dat ze wel een lekkere kont moest hebben. Ze ging staan en.......................wouw!!! Pornolichaam is het enige om het te beschrijven. Naam is Melanie; kamernummer 275. Avondje mee gestoeid; prima meid. Lekker rustig aan de gang; all-in voor 50 eu (geen zc). Ziet er super uit als zij op je zit. Lekkere zachte billen en stevig ook. Zeker zo'n 1 1/2 uur bezig geweest. 3 dagen later weer terug. Sessie gestart (yummie, heerlijk, enzo) en bij het uitpuffen vraagt of ze mee naar het strand ging. Zij als een kind zo blij. ............ en toen begon een GFE van 5 uur. Kroelen, strelen, zoenen, na terugkomst even alle geilheid weg vrijen op het bed; alles zc. Totale kosten voor zo'n dagje? 100gulden incl. 4 grote cola's dankzij rekenfout van de bar. Dus mocht je er nu zijn; nummer 275. Ze zit er nog tot eind Maart.

                   Commentaar


                   • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                    Campo is bij vlagen goed en soms is het ook helemaal niks.
                    Onveilig is het daar absoluut niet

                    Commentaar


                    • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                     In oktober/november naar Curacao, campo geweest, was even zoeken maar bij het grote groene klaverbord zit je goed.
                     Ik heb geen entree hoeven te betalen maar dat komt misschien omdat ik uurtje of 13:30 er was.
                     De tuinmannen waren druk bezig en verder waren er niet heel veel vrouwen komt misschien door tijdstip...
                     Mijn ervaring was goed! alhoewel het overdag was met een snikhete zon in je nek maar dat mocht de pret niet drukken.
                     Uiteindelijk mijn rondjes gelopen en afdingen is zeker aan te raden voor 30 naf een dominicaanse mogen bezoeken. Buiten was het warm binnen nog heter man man man.
                     Veilig heb ik me zeker gevoeld al lopen er wel aparte types rond.

                     Commentaar


                     • Re: Curaçao: Campo (deel 2)

                      Oorspronkelijk geplaatst door Drezzz
                      Hallo Heren,

                      Ik ben nu op vakantie in Curaçao en heb hier het een en ander gelezen over prijzen.
                      Alleen is de laatste prijs indicatie alweer een tijdje terug..
                      Kunnen jullie mij vertellen wat de prijzen zijn op dit moment in Porto Alegre?
                      Ben je al geweest?
                      En zo ja zit er wat lekkers op het moment?
                      Prijzen zijn volgens de website van campo inderdaad nog zo.
                      Ik had je een PM gestuurd, maar die heb je waarschijnlijk nog niet gezien.