Mexico: Playa del Carmen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mexico: Playa del Carmen

  Deze zomer een paar weekjes naar Playa del Carmen. Iemand die tips heeft waar de meisjes van plezier zich bevinden en wat de prijzen zijn? Ik ben op zoek naar locals en geen striptenten waar je $200 p/u moet betalen voor een lapdance.
  Hoe zit het met het condoomgebruik daar trouwens? Ben een groot liefhebber van au naturel. Als laatst; zijn de meisjes ook in voor een bi-trio? Ik ga met mn vriendin en die is bi

 • #2
  Re: Mexico: Playa del Carmen

  porlamar: Kijk maar eens even op deze web-site : www.chillywillys.com.mx
  Deze tent ligt op de hoofdweg van cancun naar playa del carmen. Maar wel in playa del carmen zelf. Het is alsof je op een kleine ring zit . Als je van cancun komt ligt het aan de rechter kant. Het is net voorbij een van de hoofdwegen om naar het strand te rijden. Veel keus en gezellige tent.

  Commentaar


  • #3
   Re: Mexico: Playa del Carmen

   Mensen die een goed gevulde portemonnee hebben kunnen in Playa del Carmen goed terecht in dit brothel.
   http://www.playa-escorts.com/female-...aya-del-carmen

   Mooie dames aanwezig, foto's op de website kloppen. Maar het kost dus wat, voor 2u of een trio ben je minimaal $500 USD kwijt, meeste waar voor je geld is mijn oordeel aangezien een uur voor niet minder dan $350 USD gaat.

   Gebruik de chat om afspraken te maken, werkt uitstekend. Geen rare fratsen op locatie.

   TIP: pin nooit geen dollars uit de automaten! Je betaald zeker 10% aan omreken koers en een vast tarief voor kosten naast de kosten die je eigen bank rekent voor het pinnen in het buitenland. Gewoon pesos pinnen dus.

   Ik heb met 3 meisjes gekamerd, als iemand meer wil weten stuur maar een pm.

   Commentaar

   Aan het werk...
   X