Curaçao: La Tasca & Campo (deel 1)

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Curaçao: La Tasca & Campo (deel 1)

  Binnenkort zit ik alleen 2 weken op Curacao, vraag is of er wat 'te doen' is.

  Ik heb wel al Campo gevonden, maar vraag me af wat daarbij voor te stellen.

 • #2
  Toppie!!
  Precies zoals ze zeggen.
  Een groot kamp incl. de mannen in para militairuniform met een hoge muur er omheen en 1 ingang.
  In het midden zit de bar met veel vrouwen.
  Zo nu en dan een show.
  Elke 3 maanden nieuwe dames en inderdaad veel. Of het er 150 zijn weet ik niet maar wel veel.
  Allemaal uit zuid amerika. Ze vliegen die om de drie maanden in en uit.
  Veel mooie vrouwen en ook lelijke.
  Je moet wel afdingen en spaans spreken helpt.
  Pas je wel op voor geslachtziektes het wemelt er van in curacao en de hele plaatselijke bevolking loopt bijna uit als er weer nieuwe dames zijn. (dat was altijd het nieuwtje van de dag. "er zijn weer nieuwe" ;D)
  Ook veel toeristen je moet het gewoon gezien hebben.
  Te voet is het niet eenvoudig te bereiken maar een taxi of huur auto gaat prima en geen parkeer probleem.
  Naar binnen gaan is best raar met al die figuren in zo'n uniform maar binnen merk je er niets van.
  Je kan er een beetje rond lopen en de dames zitten meestal voor hun barak, in de bar of zijn aan het dansen.
  Bij de brug (aan de voet van de brug, rechts als je naar zee kijkt) zit ook een soort club (meer een bar) daar is het wat minder veilig. Daar ga je gewoon naar binnen en als je een dame oppikt dan naar de overkant een "hotel" in. Minder dames maar ook wel een paar mooie. Of die er nog is weet ik niet er waren toen wat problemen.

  Als ik jou was zou ik gewoon een toerist oppikken.
  Iedereen is daar toch in een vakantie stemming.
  Leuker en het kost niets.

  Groeten,
  Kuieren

  ©kuieren +

  Het gebruik van de zoekfunctie op dit board kost niets en doet ook geen pijn!

  Commentaar


  • #3
   Als je naar Curacao gaat, en ik ben er al meerdere malen geweest dan moet je zeker La Tasca eens proberen. Hou gewoon een taxi aan spreek een prijs af en zeg dat je naar La Tasca wilt.
   Als je binnenkomt zul je zien dat er keus genoeg is. Vooral de Colombiaanse vrouwen zijn daar goed vertegenwoordigd. En als je een beetje kunt praten neem je ze mee naar je hotel voor het luttele bedrag van zo'n 100 dollar. En wat je daar dan beleeft..... pfff ik krijg het er nog warm van.

   Commentaar


   • #4
    100 dollar??
    50 a 75 guldens zul je bedoelen!
    Bla bla bla want het bericht is weer te kort.
    ©kuieren +

    Het gebruik van de zoekfunctie op dit board kost niets en doet ook geen pijn!

    Commentaar


    • #5
     Inmiddels alweer terug kan ik mij vinden in bovenstaande berichten.

     La Tasca (tegenwoordig Club L.T. ofzoiets) is gewoon een aardige kroeg, met een aardig percentage Nederlanders aanwezig. Schijnbaar heeft deze kroeg toch een naam. De dames die aanwezig waren zijn inderdaad grotendeels Columbiaans, maar waren voor mij iets aan de vlezige kant. Wat niet wegneemt dat ik er wat avondjes drinkend heb afgesloten, aangezien deze kroeg mij qua uitstraling wel aansprak (wel erg louche buurt, met taxi is inderdaad aan te raden).

     Daarentegen is Campo echt iets aparts. 5 NAF intree. Ze hebben gewoon een dorpje gebouwd met zo'n 100 - 200 'woningen', die allemaal bezet zijn. Er hangen enorme schermen, waarop continue baseball/football/etc. te zien is. Er is een bar, waar je lekker een Bright pakt, en eens rustog rondkijkt. Adult ent. shows zijn van bedenkelijk kaliber, i.i.g. niet naar mijn smaak.

     Dames zijn columbiaans/venezulaans/braz./whatever, maar i.i.g. allemaal zuid-amerikaans. ERG leuk uitziende dames tussen, hier ben ik menigmaal verwend. Een of twee dames is daar geen probleem, en na afdingen (daar moet dat wel, volgens mij) betaal je inderdaad zo'n 75 NAF (50 EUR) Klokkijken hoort er daar niet bij, je wordt gewoon verwend tot het einde.

     1 hint: Maak niet de fout zoals ik door de laatste dag (in dit geval zaterdag) v/d maand daar te zijn, want half Curacao komt dan daar waarschijnlijk zijn zuurverdiende centjes opmaken. En niet aan drank.

     Commentaar


     • #6
      Ik ben afgelopen jaar op Curacao geweest en had in nederland al sappige verhalen gehoord over Campo. Eenmaal daar MOEST ik dus al gauw die kant op, en na een paar maanden terug in nederland vraagik me nog steeds af of hettoch niet goedkoper is te emigreren ;D Campo is iets waarje geweest MOET zijn, het was te gek!!! NAF 70 voor een half uur, de dames laten dingen toe waar je in Nederland nog niet eens aan durft te denken. Ik heb me drie keer laten gek maken, al moet je wel goed kijken waar je naar binnen gaat. Ik mocht veel uitspoken, mn beste ervaring was een 22 jarige colombiaanse, lieve meid, liet me een uur binnen voor 70 antil, heb met haar gedoucht, waarbij ze me al geil maakte. Op bed mocht ik doen wat ik wilde, ze duwde zelfs mn hand naar haar kutje, en vroeg me 4 vingers naar binnen te duwen. Ze spreken wel alleen spaans, maar de drie woorden die ik ken hielpen al enorm ;D Ben met vrienden ook nog bij een dame geweest die voor 30 antil een langdurige dildo/stripsjow voor ons deed! een aanrader voor elke toerist...... Bij de weg: als je laat op de avond/nacht komt, maak je kans te kunnen blijven slapen. Dan kun je voor hetzelfde geld jenog een keer helemaal uitleven in deochtend en haalt ze nog lief een ontbijtje voor je ook. Overdag kan je voor 100 Dollar de dames meenemen naar het strand, ze moeten om 1800 terug zijn op Campo...

      Commentaar


      • #7
       Campo is inderdaad een aanrader. Dacht met PHG al het een en ander te hebben gezien, maar Campo is nog leuker. Campo ligt vlakbij het vliegveld Hato. Je rijdt vanuit Willemstad het vliegveld voorbij. Vervolgens neem je de tweede weg links en dan zie na 200 m een grote neon verlichting waarop CAMPO ALEGRE staat vermeld. Inderdaad parkeer gelegenheid voldoende. Je betaalt drie dollar entree en je gaat naar binnen. Binnen de muren van de Campo staan zo n 150 kleine huisjes in blokken van 10 links en rechts van het pleintje. Aan het pleintje zit ook een soort paaldans bar, maar daar wordt zelden opgetreden. Toen ik er was alleen rond de klok van 0.00 uur. De kwaliteit van de shows is best aardig, maar niet echt bijzonder. Je loopt eens wat rond. Er lopen ook nog wel wat Nederlanders, maar dat waren er op de avonden dat ik er was niet meer dan 10, terwijl er toch wel 100 mannen rondliepen.

       Zodra je een wandeling langs de huisjes maakt, roepen de de vrouwen je aan. Vrouwen zijn meestal afkomstig uit Colombia en Venezuela. Meestal in het Spaans, maar de meesten spreken ook een paar (beroeps)woorden Engels. Met een beetje Engels, Spaans en vooral een grote dosis vrolijkheid kom je er met de dames meestal wel uit. Reguliere prijs is 20 - 30 Us dollar voor p+n. Anaal wordt door iedereen in eerste instantie afgewezen, maar als je aangeeft dat je hiervoor 40 - 60 US dollar overhebt (afhankelijk van de looks van het meisje) is het mijn ervaring dat er slechts 2 van de 10 uiteindelijk hebben geweigerd. Kortom alles is bespreekbaar. Vind dat ze het daar goed hebben geregeld. Dus als je een keer in Curacao bent, ga er zeker even langs.

       Commentaar


       • #8
        woon op curacao en mezelf inderdaad vaak bedwingen niet even langs te gaan.
        Altijd zijn er wel een paar beelschone dames tussen. Vooral als je een paar keer ze komt wordt het steeds leuker.

        La tasca is ook oke, maar meer voor de sfeer. Niet voor de dames.

        Moulin Rouge was ook nog een tijd open hier. Mooie strip club. Katja Schuurman daar ook nog een keer tegengekomen met John de Mol (jr)        Commentaar


        • #9
         Campo is ECHT de moeite waard !! ;D
         Ik woon op Curacao en ga er geregeld naar toe .
         Er zijn inderdaad lelijke maar ook heerlijke mooie wijven tussen. Ze zijn zo goed als allemaal of Colombiaans of van Santo Domingo.
         Doe mij maar liever de Colombiaanse !
         Je kunt er vanalles doen.
         Mijn ervaringen zijn, neuken, pijpen met en zonder, heb 2 keer bij 2 verschillende in de mond mogen klaarkomen, gebeft, en anaal geneukt verschillende keren. En ik heb nog NOOIT meer dan 50 ant. guldens neergelegd !!! Laat ze je echt niet voor de gek houden ! 50 piek is de standaard prijs. Zeg maar gerust dat je wel weet dat het gen 75 of 100 piek kost ! Ik heb altijd tussen de 35 en 50 Ant. guldens betaald.
         Moet je echt eens langs gaan als je op het eilad bent.

         Laterrr

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door CuriousAndree
          Tsss tsss tsss.................

          Ik woon al aardig wat jaartje op Curacao en kijk sinds anderhalf jaar op hookers.nl rond.
          Met verbazing lees ik wel eens de berichtjes over campo op Curacao en heb er wel wat opmerkingen over.
          Vakantiegangers............het is hier geen Nederland en dus geen Nederlandse tarieven !!!!!!
          1 euro is ongeveer 2,15 antiliaanse guldens.
          De prijs in campo is nu 10 gulden om binnen te komen (entree) en het tarief van de vrouwen is 50 guldens !! Ja ja, 50 guldens. Heb je meer betaald......ben je zelf genaaid ;D
          Simple as that !! Je krijgt met wat kletsen soms een heerlijke vrijpartij voor 35 guldens.
          Maar....als je nou direct laat zien dat je een toerist bent die niks van campo weet....tja....dan wordt het wel duurder voor je.
          Campo is een te gekke plaats, uniek in de hele wereld denk ik! Een hoerendorp, met zo'n 100 a 150 vrouwen die er werken. Van jong tot oud, dik tot dun, mooi tot lelijk, echt van alles. Bij wat rond wandelen en kletsen (kun je echt het beste wat spaans spreken ) kan je ook anaal krijgen, een show what ever more.
          Triootjes zijn ook altijd wel te regelen.
          Dus.......ga je naar campo......doe je zelf een plezier en betaal nou maar gewoon 50 antiliaanse guldens, krijg je zo goed als altijd pijpen zc + neuken voor. Vindt de vrouw je wel leuk, je bevalt haar wel, dan kan er van alles bij komen!
          Dit zeg ik uit ervaring !
          Succes vakantiegangers.

          Commentaar


          • #11
           weet iemand hoe het nu op curacao is
           en wat het kost in campo
           is er misschien een website?
           alvast bedankt homies

           Commentaar


           • #12

            een campo website? ??? ???
            hahahaha that'll be the day! Het is niet echt een tent die in veel legale dingen handelt...I mean ALOT of the daily running and money is handled by the DrugKartels!!!! :

            nogmaals: standaard tarief 50 ANFL of 30 Dollars P&N
            maarja hoe lang je daarvoor mag sporten hangt af van de dame....als ze je mag kan het voor een hele avond zijn, als ze business-minded is is het voor een kwartiertje
            Bring a silver tongue and carry a heavy wallet

            Commentaar


            • #13
             Er staat niet veel op de website, maar kijk hier eens naar: http://www.campoalegrexxx.com
             Staat ook een leuk promotiefilmpje op (links boven)
             Prijzen zijn nog altijd hetzelfde. Tussen de 35 en 50 Antilliaanse guldens. Verneuk jezelf dus niet !!!!
             Zoals al eerder vermeld, als de dame je wat leuk vindt kan het nog heeeeel gezellig worden !
             Kamers hebben allemaal airco, dus hoef je je niet zorgen te maken dat het een verhit kippehok is. Kamers zien er ook goed uit. Voor 8 uur s avonds is de entree zelfs gratis.
             Vermaak je !!!!

             Commentaar


             • #14
              Oorspronkelijk geplaatst door Stealth
              Hoi,beste playboy`s die curacao zo`n leuke neuk pardijs vinden hier een update Augustus 2005

              We beginnen eerst met de gezellige Campo Alegre beter bekent als de Adult Intertainment Resort
              zo ver ik kon vernemen is de probleem met de verblijf vergunning voor de meiden nog niet echt hellemaal opgelost maar daar zijn ze druk mee bezig want laten we eerlijk zijn sex is een van de belangrijkste in komen van welke land dan ook en geloof mij de regering van curacao verdient kei veel geld met deze resort dus dit neuk pret park is niet weg te denken uit de uitgangs leven van curacao zeker weten

              er lopen tegenwoordig zo`n 80 meisjes rond en de prijs is nog steeds fl 50 antilliaanse gulden en zo als de meeste hier al zijden als de meisje je leuk vindt kan je veel en kan je voor langer en minder een leuke tijd met haar door brengen en een beetje spaans maak wonders
              na 06.00 zijn de meisjes vrij tot die dag 18.00 om te doen en laten wat ze willen dus kan je met zo`n meid leuke afspraak maken om naar de baai te gaan en daar na kan je haar hellemaal suf neuken in je hotel

              bij al de vrouwen is hun als mens behandelen heel belangrijk als zij voelt dat je niet op haar neer kijkt van je bent een hoer en ik wil neuken that`s it komt zij van zelf los en dan gedraag zij zich als of zij jou vriendin is en geloof mij dan heb je een Jo-L naast je lopen want de meeste zijn best wel heel knap en sex en kunnnen ongelofelijk lekker fleurten en je op geilen en zo i zo neuken is hun middel naam
              dus op zich raad ik iedereen aan om zich het meest rond campo alegre te troefen voor een super geil neuk pop , maar als je echt geld hebt en de beest wil uit hangen kan je een van de meiden uit de clubs op hallen maar dan zit je rond de 125 a 250 voor een neuk partij ???

              campo alegre is een echte intertainment center aan het worden inderdaad tussen 18.00 en 20.00 is de entree gratis na 22.30 tot rond 12.00 is om de 30 min een stripo show voor fl10 kan de D.J die de show aan moedig een lapdance met de meisje van jou keuze voor jou regelen er is een casino ze zijn bezig met het bouwen van een disco theek een sauna en een massage corner en er is plannen om een groote zwembad achter in te gaan bouwen dus plannen zat hoop dat dit allemaal door gaat......

              als iemand vragen heeft kan hij dat gerust stellen ik zit nu tot het 19de Augustus 2005 op het eiland dus brand maar los ik run hier nu een bussiness met een goede vriend van mij op het eiland dus ik ben zo ongeveer om de jaar hier om het een a andere te regelen dus ik zit regelmatig hier en ik ben een echte playboy dus neuken is mijn hobby dus alles draai bij mij om de babes...hahaha

              Commentaar


              • #15
               Bedankt voor de info, hoe staat het met Havanna, is dit nog steeds de beste tent voor de mooiste meiden. Ik kom in oktober en was vorige keer hier een week lang vaste klant.

               Of moet ik nu naar een andere tent.

               Patrick

               Commentaar


               • #16
                Ja.Ja Havana is er nog en bij de rubriek Curacao is een uitgebreide lijst van al de andere tenten dus kan je een print maken en het als een gids gebruiken
                ik ga trouwens van avond naar een andere club kijken onder de naam Cheeks die schijnt ook goed te zijn ik hou jullie op de hoogte

                Commentaar


                • #17
                 Dank voor alle info. Campo en Havana ben ik inmiddels helemaal goed bekend en wat lekkere wijven gevonden. lees nu over cheeks. Waar kan ik cheeks vinden???

                 thanks

                 Ed

                 Commentaar


                 • #18

                  Was afgelopen weken op vakantie naar Curacao
                  Net voor m'n vertrek ook even langs Campo gegaan
                  Met een lekker 22 jarig meisje naar binnen die naar de naam Monica luisterd. Pijpen en neuken was geweldig doch naast de standaard behandeling niks extra(alhoewel ik niet echt tijd had om iets langsuring te doen) Na afloop effe buiten een sigaret gerookt en samen een foto gemaakt. Al met al een leuke ervaring ;D
                  Bring a silver tongue and carry a heavy wallet

                  Commentaar


                  • #19
                   Even concluderend als ik mag vragen;

                   Campo is dus weer vrij vol? Laatste keer was het echt leeg, dit was een jaar geleden.

                   Havanna is de beste club van Curacao?

                   Ik ben er over 2 weken dus mocht iemand nog aanwijzingen of tips hebben dan hoor ik dit graag.

                   Patrick

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Curaçao, La Tasca & Campo (1)

                    Nog even over de clubs, want ik wil niet de hele avond in Campo rondhangen.

                    Welke clubs zijn nu aan te raden, ik ging meestal naar Havanna, had daar vorig jaar een relatie met de barvrouw " Dayenna uit domrepubliek" , misschien is ze er nog wel dan zal ze wel boos zijn want ik heb weinig van me laten horen.

                    Is Club Race en Tasca nog open of zijn er nog nieuwe tips.

                    Groeten Patrick.

                    Weet iemand hoe die nachtdisco/bar in Selina heet, net over de brug, deze gaat pas na 2 uur open en gaat door tot het weer licht wordt. Ik bedoel niet die grote disco waar die Antilianen heen gaan.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Curaçao, La Tasca & Campo (1)

                     En Patrick al aangekomen op dushi Korsou?

                     De nachttent die jij bedoelt is volgens mij Coyote Ugly in Salina, 's morgens om 630 wel eens langs gereden en nog steeds volk. Ken verder ook geen nachttenten waar ik heen zou willen als macamba

                     gr. en veel plezier op Curacao en misschien zie ik je vanavond nog bij c&a

                     Commentaar