Mexico: Mexico City

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mexico: Mexico City

  mocht je ooit in mexico city verzeild raken dan beveel ik je van harte hotel Marlowe aan, het zit midden in het centrum naast let wel naast een bar. in deze bar zijn zo'n 30 dames aanwezig varierend van lelijk tot erg mooi. je kunt met ze dansen. (er is iedere avond live muziek) je kunt ze aan je tafel laten komen. als je plat wilt neem je ze mee naar een vast afwerk hotel dat ze daar voor hebben. hotel marlowe wat een keurig hotel is voor een lage prijs is overigens out of bounds voor de dames. ik ontdekte de bar overigens bij toeval maar er hangt een toffe sfeer. ik moest overigens wel aan de titty twister denken, voor de filmliefhebbers, de bar uit from dusk till dawn...... ;D

 • #2
  The Titty Twister zit in de Nana Plaza in Bangkok op de eerste verdieping. (zie Thailand)

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door rlr
   In Mexico stad wordt veel getippeld rond de grote markt ongeveer een kilometer ten zuiden van de Zocalo (niet de meest veilige buurt van Mexico, dus ga niet snachts). Bereikbaar via metrolijn 4, halte Candelaria of metrolijn 9, halte Merced/Cadelaria. De prijs is ongeveer 300 pesos (incl. hotel) voor een kwartier. Ik heb er niet de beste seks van mijn leven gehad, maar als je even zoekt zijn er wel erg lekkere lieve meiden.

   Commentaar


   • #4
    Re: Mexico: Mexico City

    Re: Metropolos TV vanavond over prostitutie

    Leuk om Le Merced in Mexico Stad weer eens te zien, in 2001 liep ik daar een aantal dagen rond op zoek naar wat genot. Voor zo'n 25 gulden, 100 pesos geloof ik, kon je een minuut of 15 even neuken. De prostituée's schoven hun legging even aan de kant zodat jij je pik erin kon steken. Het moest allemaal snel snel.
    Slap lullen kan altijd nog :-)

    Commentaar


    • #5
     Re: Mexico: Mexico stad

     Oorspronkelijk geplaatst door Bokjes83
     Ga over een maand op zakenreis naar O.a. Mexico stad.
     iemand nog tips voor leuke escorts/dames?

     En ben jij ondertussen geweest? Hoe was je ervaring, tips ? Ik ga binnen een paar weken, naar de hoofdstad.

     Commentaar

     Aan het werk...
     X