Midden Amerika: Costa Rica

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Midden Amerika: Costa Rica

  Heeft er iemand ervaring met Costa Rica?

 • #2
  Hallo.
  Ik heb een amerikaanse kennis waarmee ik wel es wat emails uitwissel over ervaringen en zo. Deze man is al een paar keer in CR geweest. Het stikt er trouwens van de US guys daarzo. De Dollar "rules"...
  Het volgende:
  CR is NIET echt goedkoop te noemen...een uurtje plezier doet al snel Euro 120,-!! Maar dan heb je wel meestal volbloed latinas of geile negerinnen die er vaal Mega goed uitzien en dito geil zijn. Het ticket is ook al vrij duur (niet onder de 750 Euro vanuit Amsterdam,tenzij je toevallig een aanbieding hebt getroffen)
  De meisjes komen voornamelijk uit Colombia,venezuela,Dom.Rep,Honduras,Panama en uit CR zelf.
  Persoonlijk vind ik deze typen veel en veel mooier dan NL dames. Ze nemen hun vak serieus en zijn meestal erg "levendig"in bed. Kortom: Welkom in Latina land..!!
  Je kunt hier OOK een zogenaamde "girlfriend" ervaring opdoen..maar dat is zeker NIET goedkoper dan een mesije gewoon huren voor een of twee uurtjes.

  Hotels zijn echter aan de prijzige kant. Een tarief van 60-80 us DOLLAR IS ZEER GEWOON...WIL JE ECHT LUXE zit je snel op 150 dollar of meer!! Zeker in San Jose.(vaak afgestemd op amerikanen die luxe gewend zijn en een paar $$$ te besteden hebben)..en vaak moet je extra betalen om het meisje op je kamer te mogen ontvangen.
  Neuk hotels zijn er ook....en die doen al snel 20-30 US $ per uur alleen voor de kamer,dus niet echt goedkoop...maar dat zei ik al.

  Kortom als je echt wat $$$$ te besteden hebt en wilt genieten van een wondermooie natuur (veel mooie jungle en ook duiken is erg in trek daar) en veel wondermooie meiden moet je hier zijn.
  Persoonlijk denk ik dat er andere (goedkopere) landen in Zuid-Amerika zijn waar je dezelfde kwaliteit voor veel minder $$$ krijgt. Met name denk ik dan aan DR,Venezuela,Peru,Ecuador of Cuba. Ook suriname schijnt een waar neuk paradijs te zijn voor Nederlanders...maar hier zitten uiteraard GEEN latinas:-(
  Als je een beetje levensmoe en zeer avontuurlijk bent kun je OOK nog naar Colombia gaan....;-) Hier is het zeer goedkoop en veel mega mooie meiden. Wel superlink.

  groetjes.

  Geile Limbo.

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door Geile-Limbo
   CR is NIET echt goedkoop te noemen...een uurtje plezier doet al snel Euro 120,-!! Maar dan heb je wel meestal volbloed latinas of geile negerinnen die er vaal Mega goed uitzien en dito geil zijn. De meisjes komen voornamelijk uit Colombia,venezuela,Dom.Rep,Honduras,Panama en uit CR zelf.
   Persoonlijk vind ik deze typen veel en veel mooier dan NL dames. Ze nemen hun vak serieus en zijn meestal erg "levendig"in bed. Kortom: Welkom in Latina land..!!
   Je kunt hier OOK een zogenaamde "girlfriend" ervaring opdoen..maar dat is zeker NIET goedkoper dan een mesije gewoon huren voor een of twee uurtjes.

   Hotels zijn echter aan de prijzige kant. Een tarief van 60-80 us DOLLAR IS ZEER GEWOON...WIL JE ECHT LUXE zit je snel op 150 dollar of meer!! Zeker in San Jose.(vaak afgestemd op amerikanen die luxe gewend zijn en een paar $$$ te besteden hebben)..en vaak moet je extra betalen om het meisje op je kamer te mogen ontvangen.

   groetjes.
   Geile Limbo.
   Is inmiddels wat achterhaald. Hotels in San Jose in het gebied waar de meeste dames zich bevinden hebben kamers rond de 50 dollar, je betaald inderdaad meestal iets om een meisje mee te mogen nemen. Haar naam wordt dan geregistreerd, allen hebben een ID bij zich.
   Meeste dames komen uit CR, Dom Rep, Nicaragua of Colombia en er zitten waanzinnig mooie tussen.
   Met deze valt meestal weinig te onderhandelen over de prijs. Soms lukt dat echter wel.
   En met de huidige dollarkoers is het al weer een stuk gunstiger

   Commentaar


   • #4
    Zuid Amerika Costa Rica (Midden Amerika)

    Quepos is een leuk strandplaatsje aan de Pacific kust van C.R., zo'n 4 uur van de hoofdstad per auto. Uitstekend hotel: 'El Parador'.
    Mijn reisleiders (ik was met een groep) vroegen of ik 's avonds meeging "voetbal kijken". We reden naar beneden Quepos in, daarna het stadje weer bijna uit, brug over rivier en dan een klein wijkje in. De kroeg met voetbal bleek echter een prachtige club! Mijn reisleiders keken natuurlijk niet naar de wedstrijd maar naar de jongedames die zeer gewillig bij ons kwamen en zich uitgebreid aan de bar lieten betasten, hun prachtige konten lieten bewonderen, eentje liet zelfs haar poes zien en ze voelden bij ons of we zin hadden... Ik had geen geld bij me (ik dacht echt 1 biertje te drinken in de kroeg!) en waarschuwde mijn gezelschap maar die zaten al aan de picolo's, dom dom... Natuurlijk hadden we geld te weinig en ik ging terug met 1tje van mijn gezelschap om geld te halen in het hotel, en Ricardo ging weer terug met het geld. De vogende avond dacht ik, ik ga lekker terug, maar dan alleen, zonder parasieten. Taxi genomen en ik was al helemaal in stemming voor Naomi, een klein prachtig zwart meisje uit de Dominicaanse Republiek waar ik de vorige avond kennis mee maakte. Aangekomen in de club (naam weet ik niet meer) was ik de enige klant met ca. 15 meiden! Ik vroeg de baas om Naomi, hij klapte in zn handen en riep haar, ze lag op een sofa te pitten! Heerlijk met haar gedanst, wijntjes gedronken, gekletst en gezoend en 14 jaloerse meiden toekijkend. daarna een uur op de kamer, haar heerlijke kontje verder onderzocht en geweldig geneukt. Toen ik al een beetje klaar kwam condoom gescheurd, zo gingen we tekeer. Geen probleem, weer een nieuwe om en lekker doorgaan. Ik hoop dat kleine Naomi de pil slikte, anders loopt er wellicht nu een klein halfbloedje rond in Quepos... (Was eind 2004)
    Bij de baas rekende ik 50 dollar af voor de kamer en Naomi ook 50 dollar,ik kreeg keurig een bonnetje, voor de belasting... (was een zakenreis haha)

    Commentaar


    • #5
     Re: Midden Amerika: Costa Rica

     kijk op www.costaricaticas.com voor meer info.

     Commentaar


     • #6
      Re: Midden Amerika: Costa Rica

      Als je in San Jose bent moet je naar hotel El Rey gaan. Dat is een lux hotel met Casino maar de bar zit vol met echte mooie meiden die er keurig gekleed uitzien. Als je binnenkomt denk je dat er party is maar vergis je niet. De meisjes zijn allemaal beroeps. Je betaalt er 100 dollar en dan gaan ze zo´n 2 tot 3 uur met je mee naar je hotel. Als je wit gaan ze ook met je mee uit eten. Overdag (dag en nacht zitten er meisjes in de bar) kun je makkelijk naar 50 dollar afdingen. Als je geen hotel hebt, dan moet je ook nog het hotelletje betalen. Max. 20 dollar. Op zich is dat echt goedkoop en je hebt er keus uit zo´n 50 (of meer) meisjes. Ook in Hotel El Rey kun je een kamer nemen voor 50 dollar. Op zich doen de meeste hotels niet moeilijk als je iemand meeneemt, alleen moet het meisje haar cedula afgegeven maar dat is ter bescherming van jou (zegt het Hotel). Achter hotel El Rey zit op de hoek Key Lago. Dat is een gevaarlijke tent maar er zitten wel meiden van plezier.
      Mi ta ju Korsow

      Commentaar


      • #7
       Re: Midden Amerika: Costa Rica

       Net weer in Quepos geweest, dat exotische pacific kustplaatsje met veel luxe hotels en veel Amerikanen. Vorige keer ging ik naar club Itzamana, daar goeie ervaringen gehad. (derde club daar heet Bayas ) Nu weer met de taxi op weg naar Itzamana maar de taxichauffeur zei dat Club Sirenas veel beter was, mooiere meiden en zo. Ik heb het geweten, wat een foute tent en schofterig duur. Sirenas is een levensgevaarlijke combinatie van animeer bar en bordeel. Dus je betaalt dubbel, de drankjes voor de inderdaad mooie meiden zijn 17 dollar (13 euro) en dat gaat hard als je met zo'n lekkere latina op de sofa beland. Ook was er een waanzinnig goede paaldansshow, de paal was tot de nok van het hoge pand, de meiden gingen eerst helemaal omhoog om langzaam en sexy af te dalen naar de spaarzaam aanwezige mannen, veel droogeilers die voor 10 dollar entree incl 3 biertjes binnen komen. Slachtoffer van m'n eigen geilheid liet ik me vooraal de tweede avond verleiden tot vele drankjes voor Karen, een prachtige Nicaraguaanse meid van 23 jaar die sprekend op JayLo lijkt. De eerste avond met haar hield ik nog de hand op de knip (1 uur in een achterkamertje was 200 dollar, zo'n 160 euro wat ik duur vind voor midden amerika maar ja, Costa Rica is verreweg het rijkste land daar en in Quepos komen veel rijke Amerikanen). De sex was heftig en goed, uiteindelijk heb ik haar staande, leunend tegen de muur geneukt. Daarna weer pret gemaakt op de sofa, als ze op m'n schoot ging zitten tilde ze haar rokje op zodat ik haar prachtige billen kon bewonderen, met als ideale lijst voor dit schilderijtje een heerlijk wit stringetje! "It's all yours zei ze steeds, keek me verleidelijk aan en draaide zich om, om haar met een miniem stukje textiel bedekte kutje te laten zien en dan zei ze weer: "It's all yours...".
       De ideale verleidster, dus twee dagen later kwam ik, ondanks de prijzen, weer terug voor haar. Wederom haar uiteindelijk staande genomen, in een kamertje met een groot open raam met uitzicht over de zwoele tropennacht.
       Kortom, niet goedkoop, zeker niet voor Midden Amerika maar ik heb me laten uitpezen waar ik bij stond, kreeg gisteren wel een lief mailtje van Karen, dat ze me niet vergeten was en wanneer ik weer terugkwam...

       Commentaar


       • #8
        Re: Midden Amerika: Costa Rica

        Costa Rica, The Place To Be.

        Een aantal jaren geleden ben ik in CR geweest heb daar een rond reis gedaan met FOX reizen.
        Daar heb ik aardig wat hete momenten beleeft!
        Het eerste lekkere moment was in La Fortuna, daar heb je een vulkaan de Arenal aan de voet daarvan heb je de mogelijkheid om een bad te nemen in de zwavelhoudende heetwaterbronnen van Baldi.
        Zittend in een heet waterbassin heb je een adembenemend uitzicht op de Aranal, en aan je cocktail zittend een heerlijke b2bmassage gehad.

        Verder op de reis kwam ik in Manuel Antonio, een heerlijk kust plaats aan de stille oceaan.
        Mooie witte stranden daar, daar kan je ook een heerlijke massage krijgen.
        Ik heb er een van een Hollandse vrouw gehad die daar is gaan wonen.
        In Quapos heb ik echte een hete avond/nacht beleeft in een cafetje waar je sport kan kijken.
        Er zaten er allemaal plaatselijke schoonheden allemaal met goed gevulde voorgevels.
        Ik kwam in contact met zo een dame, wat drankjes gegeven en we hadden een heerlijke girlfriend verhouding, aan elkaar voelen en zitten zoenen.
        Tegen sluitingstijd heb ik haar meegenomen naar mijn huisje en heb daar heerlijke sex gehad ze is zelf bij me blijven slapen en vroeg in de ochtend na een heerlijke afsluiter vertrokken.

        In San José heb ik ook een leuk avontuur beleefd. Ik kwam in mijn hotel aan, mijn spullen op de kamer gezet en daarna eerst een lekker biertje gepakt aan de aangrenzende bar aan het hotel.
        Daar zaten plaatselijke jonge meiden aan de bar er zat een heel lief poppetje bij ik gaf haar wat te drinken het klikte goed tussen ons na we onze drankjes ophadden ging ze mee naar de kamer daar hebben we heerlijk de liefde bestreden. Na de daad zijn we weer terug naar haar vriendinnen gegaan in de bar, ze was niet meer bij mijn weg te slaan, ze was helemaal hoteltebotel van me.
        Op een gegeven moment vroegen ze of ik met hen op stap wilde gaan.
        Ik vond het prima, eerst met een taxi naar het huis gegaan van een van de vriendinnen, daar werd ik openlijk ontvangen.
        Na de verkleed partij van de dames op hun kamer zijn we naar een disco gegaan, en heb ik heerlijk zwoel met d'r gedanst en tot in de kleine uren gezoend, heerlijk.

        Na een paar dagen in de rimbo gezeten te hebben zijn we per boot dwars door de jungle naar de bananen havenplaats Limon gegaan. Daar heb ik ook wat beleefd.
        Na op de plaatselijke markt eerst wat rond gelopen te hebben, kwam ik bij een bar/café terecht en nam daar maar weer is een impreal (de Heineken van CR).
        Er zat een jonge slanke meid steeds naar me te lonken. Op een gegeven moment kwam ze naar me toe en kwam bij mij zitten, eerst op de leuning van de loungebank en daarna op mijn schoot.
        Ze heeft zo een hele tijd gezeten, pratend met haar vrienden.. Ik heerlijk strelen over haar tepels en steeds over haar nat wordende poesje.
        Later zijn we naar haar kamer gegaan en heb ik haar heerlijk alle hoeken van de kamer laten zien.

        Terug in San José ben ik nog even bij Hotel del Rey geweest, dat is een grote speel vijver voor de man, wat liepen daar heerlijke vrouwen!
        Van alle maten, jong, oud, strak oversize borsten en een bol kontje.
        Ik kwam ogen te kort. Nog een meid meegenomen met super joekels naar mijn hotel kamer, en daarmee heerlijk mijn vakantie afgesloten.
        Met pijn in mijn hart ging ik het vliegtuig in richting het koude kikkerlandje.
        Ooit ga ik er weer naartoe, en kom nooit meer terug. Wat een feest was het daar!
        Laatst gewijzigd door Arturo; 20-05-10, 04:57. Reden: Tekst beetje leesbaar gemaakt.

        Commentaar


        • #9
         Re: Midden Amerika: Costa Rica

         Ik was onlangs weer in Costarica, voor werk, en helaas niets gescoord qua chica's. Dit kwam door een druk werkschema en gezelschap dat mij hobby niet deelde. Wel was ik in strandplaats Jaco, en daar heb ik wel wat activiteiten waargenomen, de Lonely Planet schrijft ook dat Jaco een prostitutie centrum is. Even buiten de stad, aan de noordrand, zag ik een Gentlemen's club. T'is maar dat je het weet. Volgende keer beter voor mij...

         Commentaar


         • #10
          Re: Midden Amerika: Costa Rica

          Nu, ik zou maar eens een avondje in de Marlin Bar in het Hotel del Rey in San Jose, gaan vertoefen. Prachtige dames uit Colombia, Panama, de Dominikaanse Republik, Nicaragua en uiteraard ook een paar Ticas. Er zitten wel een hoop Gringos, maar goed je bent zelf ook wel een toerist. Dames vragen in de regel US$ 100 maar met een beetje handelen kan het plezier ook wel om US$ 70,.. beginnen. Het Hotel, zoals de meesten Hotels in San Jose, maakt geen probleem als je 1 of meerdere DVP mee naar je kamer neemt
          Om de hoek is dan ook nog het Key Largo, met Fin de Sicle raamen een meestal goede band en prachtige vrouwtjes. De DVP van het aansluitende Parque Morazan zijn niet aan te bevelen vanwege robery, en dan zitten daar nog eenige leelijke TV's.
          In Lemon, aan de caribische kust, mooie damen caribisch bloed, die een heel grappig engels spreken, welk voertaal aan de caribische kust is.

          Commentaar


          • #11
           Re: Midden Amerika: Costa Rica

           Cuba Dave , de beroemdste wandelaar ter wereld,welke schreef over sexuele escapades met Cubaanse,Dominicaanse en Costa Ricaanse DVP's,en over wie ik in 2014 in het topic van de Dominicaanse Republiek bericht heb,is in Costa Rica veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf wegens het schrijven over de daar legale prostitutie:

           http://www.ticotimes.net/2016/11/16/cuba-dave-verdict

           vertaling middels Google translate:

           Cuba Dave schuldig bevonden aan het bevorderen van sekstoerisme, gezichten vijf jaar in de gevangenis

           MICHAEL KRUMHOLTZ 16 NOVEMBER

           David Strecker, beter bekend door zijn Internet moniker "Cuba Dave," verdiende de weinig benijdenswaardige onderscheid van de eerste persoon die is veroordeeld onder relatief nieuwe sekstoerisme wet van Costa Rica op woensdag. Een trio van San José rechters unaniem verklaarde de 66-jarige Amerikaanse man schuldig aan het bevorderen van het land als een plek waar buitenlanders kunnen genieten van de voordelen van legale prostitutie, in strijd met de eerder geteste wet 2012.

           Het geven van een overzicht van het vonnis, rechter Vivian Obando zei dat Strecker de diverse web postings over het sekstoerisme scene in Costa Rica "maatschappelijke schade" hebben gedaan en een negatieve invloed op de commerciële imago van het land.

           "Er is geen twijfel dat deze persoon heeft gehandeld met een definitieve plan in de plaats van het bevorderen van het land als een bestemming voor sekstoerisme," zei Obando.

           Hoewel Strecker's advocaat Luís Diego Chacón vertelde The Tico Times na de historische proces dat een beroep zo spoedig mogelijk zou worden gemaakt, rechters gaf Strecker een periode van vijf jaar gevangenisstraf voor de interne telling van sekstoerisme. In zijn sommatie woensdag Chacón smeekte rechters om de drie aanklachten tegen zijn cliënt te ontslaan, voor een deel omdat de bijzondere wet in het kader van de bredere Human Trafficking wet bevatte nog nooit eerder is toegepast.

           Op een gegeven moment met een exemplaar van La Teja krant, die beroemd toont foto's van schaars geklede vrouwen, de advocaat vroeg de rechters of er was geen verschil in wat de lokale krant doet en wat Strecker deed onder zijn Cuba Dave moniker.

           "Ik denk niet dat deze bijzondere situatie was ... de eerste," Chacón vertelde The Tico Times na de veroordeling is uitgesproken. "Ik denk niet dat we praten over een criminele element. We zijn zeker niet over de georganiseerde misdaad. Het is gewoon een timmerman uit Key West, Florida die meisjes leuk vindt en houdt van reizen. "

           De tweede en laatste dag van het proces omvatte ook woorden uit openbare ministerie van justitie María Quesada, getuigenissen van Strecker zichzelf, en de presentatie van Strecker sinds verwijderde YouTube-video's waar hij bespreekt de San José sekstoerisme scene.

           Quesada gevraagd dat Strecker dienen 15 jaar de gevangenis tijd, het aanbieden van drie tellingen van het sekstoerisme - een voor een YouTube-kanaal, Facebook pagina en Cuba Dave postings op het sekstoerisme blog Ticaland.com.

           De officier van justitie zei dat Strecker beter had moeten weten dan het land te bevorderen als een plek om voordeel te nemen van de door collega sekstoeristen. Quesada betoogde dat, hoewel Strecker zichzelf zag als een soort van "journalist" die was het informeren van zijn volgelingen over het reizen naar San José, zijn acties in het publiceren van deze informatieve video's, foto's en blogberichten had vergaande en negatieve gevolgen voor de Costa Ricaanse maatschappij .

           "Hoewel prostitutie is geen misdaad hier, vaak samen met psychisch en fysiek geweld", zei Quesada. "Vrouwen worden behandeld als seksuele en commerciële objecten, die worden gebruikt als instrumenten voor ongezond plezier."

           Strecker is in preventieve gevangenis sinds 4 september 2015; hij vertelde de rechters woensdag in zijn laatste kans voor de rechtbank dat het merk Cuba Dave stierf op de dag van zijn gevangenschap begon te spreken. In augustus van dat jaar was het de Rachab Foundation - een lokale NGO inzet voor de bestrijding van mensenhandel - dat de zaak ingeleid tegen Strecker met een formele klacht bij het gerechtelijk onderzoek Politie (oij), volgens de advocaten en een oij agent die werd geroepen de getuigenbank bij openingsdag van het proces van de afgelopen week.

           Eerder dit jaar, The Tico Times een ontmoeting met de advocaten van Rachab Foundation, die ontkende dat de organisatie zet in de officiële klacht of had zelfs enige kennis van de zaak.

           De Tico Times noemde Rachab oprichter Mariliana Morales dinsdag om te informeren naar de officiële klacht, het informeren van haar dat een oij ambtenaar zei in beëdigde verklaring tijdens het proces dat de beschuldiging kwam van Rachab. Voordat opknoping de telefoon abrupt, Morales zei dat ze wilde geen commentaar geven op de zaak.

           In een lange verklaring over de stand woensdag Strecker vertelde de rechters dat hij altijd al een passie voor fotografie, dat is waarom hij begonnen met het nemen van foto's van de lokale vrouwen met hun toestemming heeft gehad. Hij zei dat de Cuba Dave netwerk groeide als meer en meer van zijn mannelijke volgelingen begonnen met het aanvragen van informatie over waar te overnachten in San José en waar je op moet letten. Zeggen dat hij maakte geen financieel voordeel van een van zijn berichten, Strecker vertelde de rechters dat hij net vond het leuk om de man die mensen bijgewerkt op zijn reizen in Costa Rica.

           "Ik heb in de gevangenis gezeten voor 438 dagen en dit is de eerste keer dat ik in staat om mijn zijde te vertellen," zei Strecker. "Ik wil gewoon dat je weet dat ik was niet van plan iets te doen naar het land van Costa Rica schaden."
           Persoonlijk naschrift: Het is misschien geen goed idee om als "Hookeraar" op DVP jacht te gaan in Costa Rica en er hier over te schrijven ....

           Commentaar

           Aan het werk...
           X