Usa: Florida, Paradise Coast

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Usa: Florida, Paradise Coast

  Paradise coast is het zuidwesten van Florida. In hoofdzaak moeras genaamd Everglades waar niets te vinden is behalve vogels en die dienen weer als voer voor de alligators.

  Craig's is niet meer wat het was door te veel publiciteit. Sites met escort worden door mij enorm gewantrouwd dus moest ik de straat op.

  Het nachtleven speelt zich af in Naples. En nachtleven begint vroeg. Na een aantal nutteloze bezoeken aan kroegen eindigde ik in Starbucks op 5th. En daar werd rond 10:00 uur al zeer nadrukkelijk getippeld.

  Julia bleek een studente te zijn van 23, inderdaad, latino, en zij accepteerde de kop koffie. Vervolgens leek het haar wel leuk om bij mij op de kamer TV te kijken (ik blijf wantrouwend). Na een ritje van 10 minuten aangekomen bij mijn appartement vertelde ze dat ze eigenlijk een slaapplaats zocht.

  Voor $300 plus ontbijt een fantastische nacht gehad. Een top Latino ervaring. Prachtig lijf, b-cup, 1m60, 50 kilo en toch een flinke kont. Alle gaatjes mochten worden gebruikt, maar het "gewone amazone" was de top.

  Geprobeerd om voor een volgende nacht af te spreken. De $ 300 bleek echter voldoende voor haar om weer een weekje gewoon te studeren. Dus heb ik haar niet meer gezien.

  Ik ben terug geweest, maar de kwaliteit van het aanbod liet te wensen over. Nog eenmaal een ST gedaan met een struise blonde. Goed, maar het haalde niet bij Julia.
Aan het werk...
X