Usa: San Francisco

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Usa: San Francisco

  Twee weken geleden in San Francisco op zoek gegaan naar een lekkere massage. NIet moeilijk te vinden, gewoon even de Goudengids openslaan. Uiteindelijk gekozen voor New Empire massages, simpelweg omdat dat op loop afstand van mijn hotel was.

  Procedure verloopt hetzelfde als in NL -> gastvrouw doet de deur open, stelt dames voor, je kiest en gaat mee. Kosten 60 dollar voor 45 min.

  Ik koos voor Amy, aziatische dame van eind 20, zag er ok uit. Boven even gedoucht (gezamenlijke douches, dus samen met evt. andere klanten, wel aparte cabines), vervolgens naar de kamer. Amy was niet naakt, maar had een speels jurkje aan, via de spiegel zag ik dat ze haar jurkje naar beneden deed en haar borsten ontblootte. Na 10 min, mocht ik me al omdraaien en niet voor niets bleek snel daarna. Ze vroeg 50 dollar extra om te sexen... Eerst opgeilen en dan meer geld vragen , een oude truuk natuurlijk. Ik had geen 50 dollar extra bij me... en dus heeft ze plichtmatig mijn rug gemasseerd en kon ik daarna vertrekken.

  erg slechte ervaring dus

 • #2
  Re: Usa: San Francisco

  hey guys...ben momenteel in SF en ben gisteren naar de New Empire geweest. Eerst werd ik naar binnen gehaald. Er was maar een dame beschikbaar, maar ze was ok. De massage was erg goed. Ze probeerde me de hele tijd op te geilen door met haar tieten tegen mij aan te rijden. Toen ze klaar was met de massage, vertelde ze dat ze ook meer kon doen. Ik vroeg hoeveel, zei ze dat ze voor p+n 160 dollar (ong 110 euro) vroeg. Dat had ik er nou ook niet echt voor over. Ik heb bedankt en ben weggegaan.

  Commentaar


  • #3
   Usa: San Francisco

   Na even wat rondlopen in het Tenderloin district ben ik net terug van een potje neuken met een stukje amerikaans Trailer Trash.

   Op een gegeven moment sta ik naast een meisje van +/- 25 jaar. Tenger gebouwd, netkousen, korte zwrate jurk, trui. Ze was net 1.60 hoog dus ik dacht die kan ik makkelijk hebben.

   Wij naar haar busje. Dat ding lag vol met troep. Ze ging een deken ophangen. dan ging er aan haar kant alles uit. Eerst pijpen, +/- 6. Toen ging ze liggen en ik begon haar te neuken. Uiteindelijk ging ik zitten terwijl ze me ging aftrekken. daarbij haar borsten gekneed. Condoom was kapot door het rukken. Klaar gekomen terwijl zij op mijn verzoek some "dirty talk" deed (I want your big dick in my tigh pussy). Dan ging ze een onderbroek (boxer) en een T-shirt aan doen en met mij naar de winkel omdat ik alleen maar drie briefjes van 20 had en zij 50 wilde.

   Heb haar drankjes betaald en haar nog een dikke knuffel gegeven. Naam Daniella. Wit, 1.60 lang, cup A+, 25-28, donkerblond. Locatie Rond Larkin Street @ O'Farrell, SF.

   Commentaar


   • #4
    Re: Usa: San Francisco

    Oorspronkelijk geplaatst door pnetratie Bekijk bericht
    .............. Locatie Rond Larkin Street @ O'Farrell, SF.
    Moet je er wel bijvertellen dat dat een buurt is waar je als blanke niet na donker gezien wil worden tenzij je suicidaal bent. Het stikt er van de ( psychiatrische ) junks en ( aggressieve )daklozen . Voor het betere wandelaarswerk ben je daar toch aangewezen op Craigslist ( thuisontvangst en escort ) of nog beter de massage parlours. Vooral aziatische dvp's. Aanraders zijn Empire, Paradise ,Nikki en CEO . Dat laatse is gevestigd in BUSH street 110 de meest discrete en veilige lokatie. In eerste instantie denk je dat je verkeerd bent. Je ziet tussen allerlei kantoorbellen van advocaten enzo ook een van CEO Health Club. Als je aanbelt wordt je binnen "gebuzzed
    " en neem je de lift naar de zesde etage. Daar vraagt de madam of je al eens geweest bent. Ja, natuurlijk ( scheelt je 60 dollar ipv 80 inkom ). Na het douchen en uitkiezen van een dvp kan het onderhandelen verder gaan op de kamer. In eerste instantie is de vraagprijs hoog ( Full sevice = n + p ) 200 dollar. Met enige ervaring wordt dat uiteindelijk zo'n 80 dollar. Bij Nikki moet je de hot tea massage beslist proberen. Dame neemt dan een slok hete thee en p... en likt je op een heel prettige manier. Ik kom regelmatig in de USA maar beter en makkelijker dan in SF vindt je het nergens. Alleen jammer dat de massage parlours vrijwel alleen Aziaten bevatten

    Commentaar


    • #5
     Re: Usa: San Francisco

     Oorspronkelijk geplaatst door newby Bekijk bericht
     Moet je er wel bijvertellen dat dat een buurt is waar je als blanke niet na donker gezien wil worden tenzij je suicidaal bent. Het stikt er van de ( psychiatrische ) junks en ( aggressieve )daklozen .
     Ik voelde me er niet onveilig. De mensen die je beschrijft zie je vooral overdag, niet zo zeer in de nacht.
     Maar je hebt gelijk, het is niet de gemiddelde woonwijk.

     Commentaar


     • #6
      Re: Usa: San Francisco

      Ik was afgelopen weken in de VS en poogde in S.F. iets van seks te arrangeren.
      Toevallig bij mijn hotel om de hoek, in Taylor, hoek Geary, zit Les Nuits de Paris.
      Veelbelovende naam, hoopte ik, maar neen.
      Ik werd ontvangen door een dame van rond de 45-50 die aangaf dat er twee dames waren. Ik kreeg Dominique, een echte francaise. Dat na eerst een voormassage van de ontvangende dame en de vraag of ik meer wilde dan de normale massage a Us$ 60 (overdag, s avonds Us$ 80) en mijn bevestigende antwoord. De extra diensten werden niet genoemd, maar kostten Us$ 200. Maar Us$ 130, wat ik bij me had, was ook goed. De creditcard had ik bewust in mijn hotelkamer gelaten
      Toen kwam Dominique. Ze gaf een fatsoenlijke massage, maar werd helaas steeds weggeroepen voor ? een andere klant. Daardoor werd het nooit echt goed.
      Maar vooral: er was helemaal geen sprake van enige seksuele handelingen. Zo bleek toen ik werd schoongemaakt en me mocht gaan douchen. Nee, dat gebeurde niet, werd me verteld. Had ik natuurlijk ook niet expliciet gevraagd...
      Waarna het geheel als een nachtkaars uitging.
      Dat was dus wat hun visite-kaart noemt an unique experience of Paris in the company of beautiful women...
      De salon ligt overigens in een uitstekend deel van S.F., Downtown, bij alle luxe hotels; dat is t probleem niet.
      Laatst gewijzigd door Ssxx69; 21-11-10, 14:43. Reden: meer tekst
      Seen it, done most of it.

      Commentaar


      • #7
       Re: Usa: San Francisco

       Oorspronkelijk geplaatst door Ssxx69 Bekijk bericht
       . Daardoor werd het nooit echt goed.
       Maar vooral: er was helemaal geen sprake van enige seksuele handelingen. Zo bleek toen ik werd schoongemaakt en me mocht gaan douchen. Nee, dat gebeurde niet, werd me verteld. Had ik natuurlijk ook niet expliciet gevraagd...
       .
       Een beetje googlen had je geleerd dat dit een bekende truc is van een bekende oplichterslocatie . Daarom...in vreemde plaatsen altijd goed documenteren en informeren . Via Hookers natuurlijk of via de international sexguide . Scheelt je heel wat teleurstellingen en geld.

       Commentaar


       • #8
        Re: Usa: San Francisco

        Ik ben een paar weken geleden geweest. Ik heb via een add in myredbook.com een leuke dame gezocht. Veel gebeld maar lasting om een dame te bereiken. Uiteindelijk wel gelukt en een afspraak gemaakt.

        De ervaring was verre van super. Ik moest naar een hotel rijden weer bellen daarna weer bellen. De dames zijn bang voor de politie. Logisch natuurlijk.

        Bij binnen komst klede ze zich meteen uit en lagen we snel op bed. Pijpen deed ze goed maar verder was het maar behelpen. Ze bleef het condoom maar vast houden tijdens het vrijen en dat is gewoon vervelend. Ik heb ook niet de tijd gekregen die ik betaald had maar ok dat lag ook een beetje aan mezelf want ik vond er niet veel aan.

        My redbook was wel een goede bron.

        Ik zat trouwens in san jose. Dat is allemaal het zelfde gebied ( bay area) maar is toch best een stukje rijden vanaf sf.

        Commentaar


        • #9
         Re: Usa: San Francisco

         Hier recente lijst met advertenties van Massage parlors.
         http://sfbay.craigslist.org/thp/#list
         (klik op gallery of maps)

         Voor een handjob massage een tip tot max. $30 geven.
         Voor massage with vagina (nzc) een tip tot max. $140 geven.

         Een table shower is een massage tafel waar ze een straal water op je pik richten om je te laten komen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Usa: San Francisco

          Redbook.com is in opdracht van de FBI en de US belasting gesloten. Wegens aanzetten tot prostitutie en witwassen van geld.
          Sex is net als bridgen, heb je geen goede partner, hoop dan op een goede hand.

          Commentaar


          • #11
           Re: Usa: San Francisco

           Via de locale strip-clubs kom je makkelijk aan een dame. Gewoon ernaartoe, beetje kijken en kletsen en vragen 'wat ze nog meer doen'. Kreeg zo een paar telefoonnummers mee. Eentje een berichtje gestuurd en ze belde terug midden in de nacht nadat de club dicht ging. Jonge, slanke met perfecte borsten. Dat is voordeel van strip-club, je weet wat je krijgt. Voor $150 kwam ze naar hotelkamer waar ik haar eerst klaar mocht likken en daarna wat standjes. Ook een paar foto's gemaakt. Ik moest volgende ochtend vroeg weg, maar anders had ze hele nacht wel willen blijven.

           Commentaar

           Aan het werk...
           X