Colombia: Cali, Avenida Sexta.

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Colombia: Cali, Avenida Sexta.

  Belofte maakt schuld, dus hier een verslagje van de meest recente trip.

  Tijden veranderen, ook in Cali, en helaas moet ik jullie mededelen dat het wandelen niet meer is wat ‘t was.
  Maar goed, via de mail kwam er een bericht, The Joker is in town en hij was best wel nieuwsgierig hoe dat nu zit met meisjes in Cali. Welnu, dat gaan we dus samen even onderzoeken!
  De afspraak was snel gemaakt, zaterdag is dé dag om op stap te gaan.
  The Joker zat in een hotel in het centrum van Cali, met parkeerplaats dus dat kwam goed uit.
  Ongeveer rond 10 uur ‘s avonds aangekomen, en ja hoor, prima gezelschap gelijk, want er stonden wel 20 shemales voor ‘t hotel!
  Blijkt dat la Avenida Sexta dichtbij is, dus gelijk aan Joker verteld dat we eerst maar even daar moesten gaan kijken.

  Binnen 10 minuten stonden we aan het begin van de beroemde Avenida Sexta. En inderdaad, buiten het feit dat ‘t zaterdag was, was ‘t ook nog eens betaaldag, en mede daarom was het lekker druk.
  Avenida Sexta is een vrij lange, doorgaande weg die vanaf ‘t centrum van Cali richting Jumbo gaat. Dit stukje wordt ook wel de “roze buurt” van Cali genoemd.
  Er zijn uiteraard een aantal discotheken, barretjes, hotels, maar vooral….Putas!
  Jawel heren, om de haverklap werden we aangesproken door diverse meisjes, the Joker wilde al met de eerste de koffer in, gelukkig kon ik ‘m ervan weerhouden. We hadden immers nog een heel stuk te gaan.
  Op een gegeven moment liepen we een tweetal meisjes tegen ‘t mooie lijf, uit ervaring wist ik dat deze meisjes geen pro’s waren, zo zagen ze er ook niet uit. We stelden ons voor en na een kort gesprek bleek dat ze wel in waren voor een verzetje.
  Zodoende even de telefoon nummers genoteerd, mochten we verder niets vinden dan konden we altijd nog even bellen met deze twee: Vanesa en Ingrid. Later bleek dit een goede beslissing.
  Ongeveer op de helft van la Sexta is ere en parkje, met wat betonnen bankjes. Even uitrusten.
  Maar niet voor lang, twee hele mooie bruine shemales hadden ons al in ‘t vizier.
  The Joker was al gelijk één en al oor, terwijl de andere shemale (een klein slank ding) op m’n schoot ging zitten.
  Krampachtig probeerde ik te ontdekken waar ze haar leuter verstopt had, zonder succes overigens. Dan maar even aan de tietjes gezeten, echte tieten hoor, geen siliconen.
  Niet dat ik plannen had om met een travestiet mee te gaan (Godzijdank ben ik nog niet zover) maar toch was ‘t wel leuk om even te dollen.
  Terwijl de Joker helemaal in de ban was van zus shemale, begon ik de mogelijkheden te bespreken. Driftig wipte ‘t kleine ding op m’n schoot heen en weer, en ik kreeg er werkelijk een stijve van.
  “Ik vraag 30.000” zei ze. “Maar je moet wel voorzichtig doen want ik ben nog erg nauw”
  “Dan hebben we een probleem”, zei ik snel want dit was gelijk een excuus om op te stappen.
  “Ik ben vrij groot geschapen en wil je liever geen pijn doen”. Inmiddels kwam zus travo naast me zitten en haalde een bareto uit haar bloesje. Dat was dus wegwezen. Politie is hier erg streng wat betreft drugs.

  Inmiddels hadden we honger gekregen, de Joker is een echte gentleman en zodoende was Karens Piza de volgende stop.
  Tijd om te beslissen wat we gingen doen. Inmiddels hadden we al een heel stuk gelopen en ‘t was al redelijk laat.
  De balans was inmiddels duidelijk. Ontzettend veel meiden. Voor elk wat wils.
  Prijzen liggen echter redelijk hoog. Vanaf 30.000 pesos tot 50.000 voor een half uur, voor een uur 50.000 tot 80.000 pesos.
  Dat is dus best prijzig, gezien ‘t feit dat je ook nog het hotel moet betalen (minimaal 18.000 pesos).
  De pizza was inmiddels gereduceerd tot enkel kruimels. We zouden nog één keer terug lopen en dan een stel meiden meenemen.

  Omdat de keuze erg moeilijk is met zoveel meiden, en omdat we eigenlijk toch iets meer zochten dan alleen een korte wip, besloten we voor ‘t avontuur te kiezen. Ik belde met Vanesa en wonderbaarlijk genoeg nam ze op. Ik vertelde haar dat we bij Dancali stonden, klaar om naar Juanchito te gaan.
  “Wat? Juanchito?” Dat was niet tegen dovemansoren!
  5 Minuten later stonden ze al hijgend naast ons. “We wilden net naar huis gaan” zei Vanesa. “Nee toch?” zei ik verbaasd met een knipoog naar the Joker.

  “Waar gaat de reis naar toe?” Vraagt de taxichauffeur. “El Puente para alla” zei ik voldaan.
  De eerste fase was compleet

  Wordt vervolgd
  La Espada De Bolivar Por America Latina!
  Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

 • #2
  Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

  Bueno caballeros,

  Het spijt me dat ik jullie zo lang heb laten wachten op een vervolg, helaas gaat ‘t leven in Colombia nog steeds niet over rozen en heeft ondergetekende ook andere dingen te doen.

  Maar goed, waar waren we ook alweer? Ja – Juanchito. Met buit!

  Ingrid is een klein, slank ondeugend indiaantje. Precies wat ik zoek, niet te zwart maar ook niet te blank. En een figuurtje waar je naar blijft kijken.
  Blijkt dat de Joker niet zo kieskeurig is, hij vindt bijna alles wel mooi. Dat maakt het wel makkelijker natuurlijk.
  Zijn buit bestaat uit een donkergekleurde Colombiaanse, duidelijk de gangmaker en lekker gek.
  Tijdens de rit raak ik in gesprek met de taxichauffeur, hij laat zich terloops ontvallen dat dit twee “normale” meisjes zijn en dat daarom de prijs wel eens flink hoger kan liggen dan bij putas.
  Dat zal me echter een zorg zijn, later lossen we dat wel op. De chauffeur zegt dit volgens mij om de meisjes alvast een goede start te bezorgen, jammer voor hem speel ik dit spel al jaren en oefening baart kunst!

  Inmiddels waren de beroemde brug over en aangekomen in de poel van verderf, genaamd Juanchito.
  Ik had al gelijk door dat de Joker naar Colombian Palace wilde, maar dat gaat nu natuurlijk niet, daarvoor moet je single zijn.
  Uiteraard met hetzelfde doel voor ogen, was de beslissing snel genomen. Er moet sfeer zijn, dansen en alcohol. Veel alcohol, een Colombia-kenner weet immers dat rum een paardenmiddel is als je een meisje in bed wil krijgen.

  Ergens kon ik me nog herinneren dat er een prima discotheek was genaamd “Agapito La Rumba”, voornamelijk beroemd om de muziek en flinke hoeveelheid salsa. Niet dat er weinig discotheken zijn in dit oord, het hele dorp bestaat bijna uitsluitend uit discotheken. Agapito is echter een “normale” disco en geen puta-tent.

  De muziek is prima. De sfeer nog beter. Dit is enorm belangrijk, als het slachtoffer zich prima vermaakt is het des te beter, meer kans op een wip naderhand.
  Als het echter een flauwe bedoening is kan ze zonder meer in een taxi stappen en elders haar heil gaan zoeken.
  Het eerste (flinke) minpunt in Cali is de prijs van een fles Rum, Brandy of Aguardiente Blanco. We betaalden uiteindelijk 75.000 pesos voor een fles rum, ongeveer 25 Euro. Gezien het feit dat je dezelfde fles bij de slijter voor 8 euro kan krijgen, is dit natuurlijk te gek.
  Met z’n vieren zou zo’n fles binnen de kortste keren leeg zijn. Dus ik nam de nobele taak op mij, de meisjes in ieder geval te voorzien van voldoende rum.

  Helaas wilde m’n kleine indiaantje niet dansen, “Jij bent zo groot en ik zo klein, dat staat raar op de dansvloer” Tja, wat moet je daar nu op antwoorden?
  Gelukkig leende de Joker mij z’n meisje, en konden de voetjes flink van de vloer.
  Bleek dat dit negerinnetje een duiveltje was….onder het dansen duwde ze haar doos flink tegen m’n lid, uiteraard was ik al flink in de stemming dus daar ging ie al omhoog. Maar ik blijf een echte heer, dit meisje is bestemd voor de Joker dus handen af!

  Tussen de bedrijven door hield ik m’n indiaantje sterk in de gaten, dit is Colombia heren, wees op je hoede. Er zijn altijd kapers op de kust, met een betere babbel.
  Het was overduidelijk dat dit meisje inderdaad geen uitgaanstype was. Normaal gesproken ben ik altijd benieuwd naar het verhaal van de meisjes, nu natuurlijk ook.
  Ze vertelde me dat ‘t negerinnetje haar nicht was, zij zelf zit de hele dag thuis en ze gaat eigenlijk nooit uit. Vandaag had haar nicht haar meegenomen, zodoende waren ze beiden op de Avenida Sexta beland, op zoek naar vertier.
  De alcohol deed z’n werk wederom zeer effectief, m’n indiaantje wilde nu geen rum meer want ze was al een beetje duizelig zei ze.
  Kon ik me best voorstellen, gelukkig voor ons waren het geen pro’s want dan hadden we aan vier flessen nog geen genoeg gehad.

  De Joker was naar de dansvloer vertrokken dus ik zag m’n kans schoon om even de kust te verkennen, zachtjes begon ik Vanessa in haar nek te zoenen, en al snel zag ik ‘t kippenvel op haar armen verschijnen. Nu dit dus duidelijk getolereerd werd, was de tijd rijp voor wat zoete woordjes, en alles verliep wonderbaarlijk genoeg volgens plan.
  Binnen de kortste keren zitten we aan elkaar te likken, te wrijven en heb ik haar kleine borstjes al helemaal onderzocht.
  Inmiddels zit de Joker aan de overkant van de tafel naar me te kijken, hij weet natuurlijk wat er op ‘t spel staat. Gaan we of gaan we niet?

  “Oei ik krijg slaap” zegt Vanessa, en ik zie haar zwarte fonkel oogjes naar me kijken terwijl ze haar hoofd op m’n borst laat rusten.
  Als grapje zeg ik dat ze vannacht wel met mij kan slapen, als ze wil….
  De mogelijke antwoorden zijn: “Ben je gek?” “Nee dank je, ik slaap wel in m’n eigen bed” of zoiets in die trant.
  Maar neen, het antwoord komt: “Ja, maar waar dan?”

  Het hoge woord is eruit, we hebben een zogenaamd “principe-akkoord” en nu volgen dus de onderhandelingen om de final deal rond te krijgen.
  Vanessa en haar nicht zijn nu druk in gesprek, ik vang nog het één en ander op zo van “natuurlijk” en “ja leuk”
  Met een brede grijns wenk ik de Joker. “Maat, we zitten goed vandaag. We gaan dadelijk effe lekker van bil!”
  Nou, dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren!
  De rum was inmiddels bijna op, dus ik greep de fles en stond op. Het was al best laat, of eerlijk gezegd vroeg, en vanaf nu telt elke minuut.

  Gelukkig, vanwege de vele discos zijn er ook altijd taxi's te krijgen in Juanchito. Helaas zijn de kosten ook hier enorm gestegen. Een ritje Juanchito - centrum Cali kost nu 18.000 pesos, drie jaar terug was dit nog 8.000 pesos. Maar goed, de buit is binnen dus het maakt ook niet meer uit.
  “Waar naar toe?” klinkt het voor de tweede keer dit etmaal.
  Snel zeg ik “Naar het eerste motel wat je tegenkomt”. De chauffeur kijkt me vanuit z’n ooghoek aan en grijnst.
  De meiden hebben echter een ander idee. Ze willen in stijl.
  “Nou ja, dan gaan we toch naar Condoricosas?” Opper ik. Dit is een prima alternatief, ‘t is een goed motel en niet duur.
  “Uhm we gaan beter naar Kissme” ‘t Negerinnetje weet het toch wel verdacht goed…
  Kissme was mij, tot dan toe, compleet onbekend. Waarschijnlijk is dit een nieuw motel, want -kuch- met enige trots kan ik toch wel zeggen dat ik de meeste “love spots” onderhand wel ken.
  Helaas zit ik voor in de taxi en kan ik niet frunniken aan m’n indiaantje.

  Pronto el resto de la historia!
  Laatst gewijzigd door Arturo; 27-09-08, 11:05.
  La Espada De Bolivar Por America Latina!
  Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

  Commentaar


  • #3
   Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

   Het meenemen van een willekeurige puta naar een willekeurig motel is op zich een eenvoudige zaak. Je gaat naar Avenida Sexta, loopt een keer op en neer en je ligt binnen no-time ergens te wippen.
   Keerzijde is dat de lol hier snel vanaf gaat, dit contact is meestal erg oppervlakkig en van korte duur.
   Het is veel leuker om iemand te ontmoeten, met elkaar op stap te gaan en dan naderhand ergens te belanden, hoewel er natuurlijk altijd een financiële kant aan het verhaal zit, geeft dit nadien toch meer voldoening dan enkel maar een korte wip met één of andere van de straat getrokken professionele prosti.

   Vanessa blijkt geen willekeurige puta te zijn, en kissme is zeker geen willekeurig motel.
   Toen we de laatste bocht namen, was de hele straat opeens verlicht door een buitengewoon sterk, groen neon licht. Met de rum nog in de hand sta ik voor een enorme gevel, totaal verlicht met een soort van groene takken.
   Jawel amigos, dit noemt men “La Caverna del Amor” oftewel motel Kissme.
   Ik heb heel wat gezien door de jaren heen, maar dit is toch echt wel iets speciaals. Het hele complex is omgetoverd in de tuin van Eden, het Paradijs op Aarde.
   ‘t Heeft iets weg van de efteling, maar dan voor volwassenen.

   Vijf uur ‘s morgens, half lazarus, sta ik me te vergapen aan dit enorme schouwspel in het midden van een uitgestorven wijk in Cali.
   De Joker trekt me aan m’n shirt, “zullen we dan maar?” - “Tuurlijk”
   Ook binnen is alles ongelofelijk, krijg zo spontaan weer visioenen uit de tijd dat ik in de Efteling liep, maar dat kan door de rum komen natuurlijk.
   Daar staat Eva, compleet met de verboden vrucht, en de duivel in de vorm van een slang!
   Kijken jullie zelf even: http://motelkissme.com/ en als deze site niet werkt (staat nu niets op) dan deze site: http://www.elobservatorio.info/alade...eltematico.htm
   De foto's zijn helaas van slechte kwaliteit, je moet dit echt zelf gezien hebben.
   De receptie is ook compleet in de sfeer van Eden, je kunt er werkelijk alles krijgen. Maar waarschijnlijk hangt hier ook een prijskaartje aan.
   Slik. Daar hadden we niet aan gedacht natuurlijk. “Wat kost dat?”
   160.000 Pesos voor z’n vieren, op één grote kamer. Omgerekend 53 Euros.
   Tja, velen van jullie zullen zeggen “mwah kan toch?”
   Maar hier is dit toch een flink bedrag, en dat viel op dat moment sterk buiten het budget.
   We staan met een been in de tuin van Eden…..De Joker zegt dat het maar moet, maar dit gaat me gewoon te ver en in een laatste wanhoops poging klamp ik de receptioniste aan.
   Na flink onderhandelen krijg ik ‘t voor elkaar om twee aparte kamers te bedingen voor de prijs van 66.000 met Jacuzi, ongeveer 11 euro per kamer. Oef....dat had toch bijna roet in ‘t eten gegooid.

   Nu kan het feest dan toch eindelijk beginnen, nee niet dus – het negerinnetje staat aan mij te trekken aangezien ik Spaans spreek en de Joker vooralsnog weinig.
   “Geven jullie ons wel iets straks?” Tja, zij is dus duidelijk geen pro, die had vooraf een vast bedrag afgesproken.
   Vrij eenvoudig kon ik haar gerust stellen, we zouden hen zonder meer iets toestoppen, maar dit was natuurlijk afhankelijk van de duur en de prestaties.
   At last! Dat moment waar je de hele nacht naar uitkijkt!

   Vanessa blijkt een lot uit de loterij. Een heel zacht meisje, zeker geen reguliere puta, en ik was er ook zeker van dat ik haar in ieder geval nooit meer op de Sexta zou zien.
   Haar kleine borstjes zijn perfect voor haar lijfje, ze heeft een mooi kutje, lijkt wel een beetje op een perzik zo met die ronde schaamlippen. In Colombia noemen ze dit ook wel “pan”, oftewel brood.

   Op dat moment was alles minder belangrijk. We rolden op en onder elkaar, al zoenend terwijl ik haar van boven tot onder streelde.
   Ze genoot hier duidelijk van, ik denk dat een Colombiaan het niet beter had kunnen doen.
   Ik was volkomen verkocht wederom, voor diegenen die het verhaal van Paola gelezen hebben, jullie kunnen je wellicht herinneren dat Paola ook die vreemde macht over me had, dat ik met haar volkomen op ging in de sex en dat ik er op dat moment absoluut niets tegen kon doen.
   Nu, met Vanessa, kreeg ik hetzelfde gevoel. Enerzijds maakte me dit verdrietig, Paola was erg belangrijk voor me en nu, zoveel later, kwamen die herinneringen weer boven.

   Anderzijds voelde ik me toch ook weer beter, Vanessa bleek ook die natuurlijke, pure hartstocht te bezitten. Volkomen ongeremde sex zoals je enkel met een Latina kunt ervaren.
   Voor mijn part kon ‘t hele Kissme instorten, maakte me geen bal uit.
   Vanessa ging bovenop me zitten, en langzaam duwde ze m’n gevaarte naar binnen. Dit was een beetje pijnlijk voor haar, daar ik niet echt klein geschapen ben.
   En ik moet ook eerlijk bekennen dat ik reeds een viagra naar binnen had gewerkt, dus El Martillo stond op 200%.
   Na enkele minuten was m’n pipo totaal in haar genotsgrot verdwenen, voor zo’n slank meisje viel me dat reuze mee. En toen we eenmaal op dreef waren ging het als de brandweer!

   Ik geloof dat we wel drie kwartier aan één stuk geneukt hebben. Meerdere malen bracht Vanessa mij tot een hoogtepunt, terwijl ze zelf heel krampachtig pogingen deed om zo stil mogelijk klaar te komen. Blijkbaar schaamde ze zich en wilde ze vermijden dat iemand haar zou horen kreunen.

   Toen ze eindelijk voldaan naast me rolde, had ik tijd om weer even normaal te denken. Langzaam besefte ik dat Vanessa een juweeltje is. Zoveel putas, zoveel jaren, er zijn er zelfs die ik na een uur alweer vergeet…. Maar in dit geval….Vanessa wilde ik niet verliezen. Samen maakten we plannen om elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

   Die droom was echter van korte duur, De Joker kon z’n negerinnetje niet langer in toom houden.
   Ze stond op de deur te bonken, gestoord dat ze was had ze er totaal geen probleem mee dat ik naakt liep.
   “We gaaaaan, we gaaaaaaan!” en daar kun je dan verder niets aan doen. Met de laatste krachten die ik nog had even de douche ingesprongen, het was buiten inmiddels al volop licht en nu kneep ik ‘m toch wel een beetje…Thuis zat er namelijk iemand te wachten…..

   Een frisse ochtend bries waait door m’n haar als ik naar huis toer.
   Niet dat ik niet geprobeerd heb haar te waarschuwen. Eens een wandelaar, altijd een wandelaar.
   Je kunt 10 keer het ja-woord geven, maar de ware liefde vind je niet in het huwelijk.
   De echte passie vind je op straat, in de Molensteeg, Achterdam, Poeldijkstraat, Doubletstraat, La Duarte - Santo Domingo en La Avenida Sexta – Colombia bijvoorbeeld.

   En hoe ging het verder met de Joker? Was dit de laatste keer dat we elkaar zagen?
   Het antwoord is nee, de week erop was het wederom feest, en wel in Colombian Palace, dat moest ie gewoon gezien hebben de funs! Uiteraard hebben we daar ook het één en ander gepakt, maar dat is weer een ander verhaal.

   Arturo.

   EDIT: Ik heb er geen problemen mee dat mensen deze teksten kopieren en/of gebruiken, mits er melding gemaakt wordt van de bron. Bijvoorbeeld: Door Arturo, Hookers.nl.
   La Espada De Bolivar Por America Latina!
   Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

   Commentaar


   • #4
    Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

    goeiendag fhuuu , DIT ZIJN " DE " VERHALEN welke ik graag mag lezen.

    maaruw , welke vrije gift heeft u het schatje in de hand gedaan ?

    ga zo door .

    Commentaar


    • #5
     Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

     Oorspronkelijk geplaatst door staalkabel Bekijk bericht
     goeiendag fhuuu , DIT ZIJN " DE " VERHALEN welke ik graag mag lezen.

     maaruw , welke vrije gift heeft u het schatje in de hand gedaan ?

     ga zo door .
     7 Euro, oftewel 20.000 Colombianse pesos. Dit omdat de rest al duur genoeg was, de rum, taxis en hotel. Ze hebben natuurlijk ook nog een leuke avond gehad

     Arturo.
     La Espada De Bolivar Por America Latina!
     Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

     Commentaar


     • #6
      Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

      ik geniet van je schrijven arturo..thanx

      Commentaar


      • #7
       Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

       Ik sta zelf op het punt om eind nov. met 3 maten naar Colombia te gaan ,we hebben er veel overedingskracht moeten aanwenden om iedereen zo ver te krijgen om naar die 'gevaarlijke lokatie' af te reizen maar als ik de verhalen van Arturo lees word ik alleen maar gesterkt in de keuze voor dit wonderschone land.Ik ben wel de enige die een beetje espagnol habla,das wel balen,ik heb in Costa Rica ook wel eens de kooltjes uit het vuur moeten halen voor zo'n latin lover van de koude grond.Blijf ons bestoken met je verhalen aub.Arturo!

       Commentaar


       • #8
        Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

        zijn er helemaal geen gf hotels in cali? wil er in september heen maar heb nog niks geboekt <omdat ik tog eerst een gf hotel wil vinden > kan je een dame meenemen in de grotere hotels?

        mvg ricorieks

        Commentaar


        • #9
         Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

         Oorspronkelijk geplaatst door ricorieks Bekijk bericht
         zijn er helemaal geen gf hotels in cali? wil er in september heen maar heb nog niks geboekt <omdat ik tog eerst een gf hotel wil vinden > kan je een dame meenemen in de grotere hotels?

         mvg ricorieks
         heb wel ooit iets gelezen over aparta hotels maar niet echt te vinden op het internet ,en een woning huren voor 10 dagen vindt daar ook niet veel over

         mvg ricorieks

         Commentaar


         • #10
          Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

          Oorspronkelijk geplaatst door ricorieks Bekijk bericht
          heb wel ooit iets gelezen over aparta hotels maar niet echt te vinden op het internet ,en een woning huren voor 10 dagen vindt daar ook niet veel over

          mvg ricorieks
          in colombie kan je in elk groot flatgebouw binnenstappen en aan de concierge (24h/7d receptie) vragen of er iets te huren valt. dat is gangbare praktijk daar en veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding.
          huur een hotelkamer voor de eerste nacht en ga dan op stap.

          Commentaar


          • #11
           Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

           Oorspronkelijk geplaatst door e-laba Bekijk bericht
           in colombie kan je in elk groot flatgebouw binnenstappen en aan de concierge (24h/7d receptie) vragen of er iets te huren valt. dat is gangbare praktijk daar en veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding.
           huur een hotelkamer voor de eerste nacht en ga dan op stap.
           hoi e-laba

           is het dan mogelijk om daar vrij een dame naar binnen te nemen ,en wat is een redelijke prijs kwaliteit verhouding?
           mvg ricorieks

           Commentaar


           • #12
            Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

            Oorspronkelijk geplaatst door ricorieks Bekijk bericht
            hoi e-laba

            is het dan mogelijk om daar vrij een dame naar binnen te nemen ,en wat is een redelijke prijs kwaliteit verhouding?
            mvg ricorieks
            ja uiteraard, het is jouw appartement voor de tijd dat je het huurt. de prijs hangt af van de stad en het seizoen.
            ik herinner me niet meer precies wat ik betaald heb, maar het was alleszins minder dan een bed en breakfast ! ik denk iets van 80-120ooo COP, ongeveer 60-70USD per nacht. hoe langer je huurt, hoe goedkoper. je kan zeker onderhandelen.
            ik had zicht op zee met balkon. (Santa Martha/ rodadero).
            heb het gehuurd via een lokale gids die me was aanbevolen via een gids uit Cartagena. Dus ik neem aan dat daar ook wel wat aan de handen is blijven plakken...

            Commentaar


            • #13
             Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

             Bedenk ook dat je aan de kust en in de grote steden naar verhouding meer betaald.
             Cali heeft enorm veel te bieden en uiteraard zijn er tal van aparta-hotels, je moet gewoon even vragen hier en daar.

             In de nabijgelegen dorpjes kun je een hotelkamer krijgen voor ongeveer 40.000 pesos per nacht, voor langere periodes krijg je nog korting ook.

             Arturo.
             La Espada De Bolivar Por America Latina!
             Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

             Commentaar


             • #14
              Re: Colombia: Cali, lokaties

              ik vond deze interessante link
              http://blogdesatanas.blogspot.co.uk/...n-en-cali.html

              Commentaar


              • #15
               Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

               Hallo Arturo, wat een mooie verhalen toch allemaal.
               Ik heb bijna 15jr ervaring in Thailand Pattaya, maar denk als ik zo jou verhalen lees verlang om daar in Cali eens de bloemetjes buiten te zetten, maar wil wel wat advies hebben van een ervaren iemand zoals jij.
               Ik heb namelijk een hoop vragen, eigenlijk van A tot Z. dus van Ams naar Cali.
               Aangekomen op de luchthaven daar hoe in de stad te komen en welk goedkoop hotel aan te raden, meestal bleef ik altijd een maand in PTY en was zo'n 300 euro kwijt aan hotelkamer.
               Zoiets zoek ik eigelijk in Cali.
               Verder zou ik graag wat willen weten over waar ik het beste los kan gaan en waar veel tenten, disco, chica's, bars ect.. zijn.
               Ik heb al wat gelezen, maar toch voor de eerste keer wil ik het gewoon goed op een rijtje hebben.
               Heb plannen om in begin Mei 2013 te gaan.
               Bij voorbaat dank!

               Nightstalker

               Commentaar


               • #16
                Re: Colombia: Cali, Avenida Sexta.

                Daar valt wel een mouw aan te passen hoor.
                Ik wil best wel het één en ander voorbereiden, daarvoor kun je het beste via de interne Hookers post mij een bericht sturen met je wensen wat betreft hotel, transport, budget enzovoorts.
                Wat betreft Cali is er genoeg te doen, maar dat had je al gelezen natuurlijk.

                Arturo.
                La Espada De Bolivar Por America Latina!
                Porque el dia que despertemos, sabemos que el sol sale para todos!

                Commentaar

                Aan het werk...
                X