Peru: Lima

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Peru: Lima

  Hier een internet site met escort dames in Lima - Peru. Het betreft een non-commerciele internet site met de fotos en telefoonnummers van de dames in kwestie. Prijzen varieren maar liggen recentelijk rond de 120 soles voor 1 uur. Dit is ongeveer 28 Euro!!
  Sommige hotels laten geen gasten toe. Verder is het vaak gebruikelijk dat je de taxi betaalt indien je een meisje naar je hotelkamer laat komen.

  http://www.placeresdelperu.com/

 • #2
  Voor 14 dagen short stay in Lima. Kwam toe rond 18.30, met jetlag dus redelijk groggy, ook niet veel tijd. Klassieke disco's waar je blijkbaar (volgens wsgforum) veel nonpro aan de haak kan slaan hadden enkel wat te bieden vanaf 02.00 uur, te laat voor mij dus.
  Dan maar recht op doel af, Club Eclips, in wijk San Isidore, elke taxi weet het zijn. Ikzelf logeerde in Double Tree (Hilton), wijk Miraflores.
  Ingang club was 70 Soles (4 Soles = 1 EURO) , drankjes 20 Soles.
  20-tal bloedgeile dames aanwezig. Ik had geen zin om ter plaatse mijn ding te doen dus vroeg ik Sofia, echte peruviaanse, mee naar hotel. Moest +/- 50 Solesaan de club betalen om haar mee naar hotel te krijgen. 100 EUR voor 2 uur, waarschijnlijk veel te veel, maar ja.
  Op de kamer samen even in jacuzzi (had junior suite genomen), vond ze wel leuk, kwam meermaals klaar in bad toen ik de spuitmonden (van jacuzzi) recht op doel richtte. Daarna in bed prima ervaring, vingeren, likken, pzc, .... In cowgirl afgemaakt, mc uiteraard. Blijkbaar geen probleem om in Lima pro mee naar kamer te nemen, moest zich enkele registreren aan de balie, maar daar keek men hoegenaamd niet van op.

  Commentaar


  • #3
   Een dame meenemen kost je vaak niet eens iets, als het wat kost dan is het zeker niet veel. Overigens zou ik oppassen met het meenemen van dames naar je hotelkamer. Verhalen genoeg gehoord van mannen die wakker werden en moesten constateren dat er het een en ander was verdwenen. Die truc wordt veel gebruikt in Lima.

   Je kan die meid beter gewoon te pakken nemen in een goedkoop hotelletje. Dat doen Peruanen ook, die betalen 15 soles voor een paar uur in een goedkoop hotel. Waarom zou je voor dat geld risico gaan lopen door die meid mee te nemen naar je kamer waar je geld ligt, je creditcard en dure spullen?

   San Isidro is de duurste wijk van Lima, het is ook het financiele centrum en de meeste zakenlui zitten er. Niet raar dat je daar meer betaald, al is 100 euro voor 2 uur in Lima geen verkeerde prijs. Het is overigens heel gebruikelijk dat je de club 40 of 50 soles moet betalen als je een meisje mee naar buiten neemt, de taxi terug dien je ook te betalen voor de dame, dan heb je nog het hotel en haar tarief, waardoor het niet echt een goedkope bedoening wordt als je naar clubs in San Isidro of Miraflores gaat zoals deze club of Casa Nova.

   Beter kan je naar Emanuele gaan, daar zijn erg veel dames van plezier, de Tequila Rock in Miraflores of naar Unicorn in Miraflores. Vrijwel elke taxichauffeur kent die plaatsen wel.

   Commentaar


   • #4
    Re: Peru: Lima

    Onlangs was ik in Lima en had van te voren wat telefoonnrs. van placeres del peru opgeschreven. Vanuit het hotel gebeld, en een goed half uur later kon ik een aardige dame in de lobby opwachten. Moest wel registreren, maar er werden geen kosten berekend. Het meisje was beslist niet het meisje van de foto op de site, maar goed, zag er verder ok uit. Onder de douche heel even pzc, daarna op bed verder alles met. Prima service voor 200 soles. Na een prima wip een beetje gebabbeld met de paar woordjes spaans die ik ken en niet veel later lag ze alweer te pijpen. Nogmaal flink gewipt.
    Nog 20 soles voor de taxi betaald en een vol uur later kon ik uitgeteld gaan slapen.
    De volgende dag ben ik naar Roman spa geweest. Het adres weet ik niet meer, maar dat kan je ev. ook opzoeken op worldsexguide.com. De toegang was iets van 20 of 25 soles voor gebruik van de sauna enzo. Ik was wat vroeg; pas om 14.00 uur kwam het eerste meisje aan. Maar jemig, wat voor een meisje! Goddelijk! Naar boven een kamertje in, oliemassage voor 30 soles. En toen kwamen de extras! Voor nog een 120 soles kwamen er een paar droomtieten tevoorschijn, werd ik met condoom gepijpt en kroop ze boven op mij om het heerlijk af te maken.
    Ik kan niet wachten tot ik weer in Lima ben.

    Commentaar


    • #5
     Re: Peru: Lima

     Lima heeft redelijk veel te bieden qua nachtleven...als je weet waar alles zit tenminste ( dat is iets minder ). Ik had overigens het geluk dat ik met locals verbleef die mij rondwezen.
     Maar goed uit alle verschillende plekken waar ik ben geweest heb ik de volgende plek onthouden -naar mijn smaak ook de beste (prijs kwalitiet)-.

     Redelijk dichtbij het vliegvled (zo`n 15 min met taxi schat ik).
     Ok je moet een taxi aanhouden en vragen naar de "chongos" (betekent meiden van plezier) in de wijk / plaats "los ovales de narranjel". (spreekt het overigens letterlijk uit als "obales de narangel").
     Zit tegen het strand aan en heeft 2 grote clubs...entree 2 of 3 soles (een is 2 soles de andere 3 soles).

     In elke club zijn er ongeveer 15 tot 20 damens aanwezig (in elk segment....die van mij kwam uit colombia, andere equador, andere uit de jungle Iquitos etc.). 5 soles voor een biertje (als je dit wilt, het is niet verplicht) en 36 soles voor een dame met kamer in het motel naast de club (dit is voor een half uur). Voor peruaanse standaarden zien de meiden er goed uit....so enjoy zo ik zeggen
     can't we all just get along ?

     Commentaar


     • #6
      Re: Peru: Lima

      Nu ik toch bezig ben (en geen onderwerpen over de andere steden van Peru kan vinden) zal ik gelijk mijn tips voor wat andere steden geven.

      1. Iquitos
      naar verluid ooit "het" centrum van de actie...inmiddels niet meer.
      Wel heel veel non-pro`s die echt niet zo moeilijk zijn te versieren
      Maar goed er is een plek die (met de neiuwe drooglegging nog wel open is "ley de sanahoria").
      Begint van 6 tot 12 uur s`nachts dus wacht niet te lang. Deze plaats heeft geen officiele naam voorzover ik weet...je gaat naar de eerste mototaxi toe en zegt dat je naar een "casa de mujeres al lado del aeropuerto" wilt.
      Dit is de enige plek waar 6 grote "casas" letterlijk naast mekaar zitten (komen bijna alleen maar locals maar is wel heel veilig...geen "belem" dus!).
      Voor degenen die geen spaas begrijpen, je vraagt naar een ****huis vlakbij het vliegveld..je kan het verifieren door te zeggen dat er meer huizen naast elkaar staan (iedereen kent het, de rit kost plus minus 8 soles)

      In deze 6 huizen zitten alles bijmekaar tussen de 20 en 25 vrouwen...lang niet alles ziet er goed uit maar er zitten er een paar "nette" tussen als je goed kijkt. Prijs is werkelijk belachelijk laag....slechts 12 soles totdat je klaarkomt!. Een bier geloof ik rond de 4 of 5 soles. Dit is by the way het enige wat echt open is, want nightclubs raad ik niet aan dan moet je hele dure drankjes gaan betalen en je weet nooit zeker of er wat voor terug krijgt.

      2. Quillabamba ( 5 uur buiten cusco)
      Twee clubs die alle taxichaufeurs kennen...de naam van de beste is me even ontschoten maar goed de plaats lgt vlakbij het zwembad "sambaray" (naar beneden toe). Zitten niet al te veel damens 5 tot 10 max. waarschijnlijk...prijs zou ik niet weten want dat ligt geheel aan je onderhandelings vaardigheden en pas op ae proberen je echt leeg te trekken daar. Maar ja ander alternatief is er niet echt...heb er wel een gevonden maar hondslelijk.

      3. cusco.
      Hier moet je gewoon de disco`s "uptown" of "mama africa" instappen en wat drankjes aanbieden en dan heb je gelijk "bridgeras" aan je reet hangen.
      Zogenaamde non-pro`s die in het echt gewoon "pro`s" zijn...biedt ze wat te drinken en je kan eigenlijk niet missen
      Mocht je op onverklaarbare wijze niks in de disco vinden dan kun je het best naar "la curva" gaan. Deze tent is overigens tot 2 uur s`nachts open...en ik geloof dat een vrouw daar 20 of 30 sokles kost....heb het van peruanen vernomen ben zelf niet geweest.
      can't we all just get along ?

      Commentaar


      • #7
       Re: Peru: Lima

       Ok je moet een taxi aanhouden en vragen naar de "chongos" (betekent meiden van plezier)

       Een kleinigheid, maar toch: "chongos`ìs in vele Latijns-amerikaanse landen een verzamelnaam voor alle (vaak wat goedkopere) privado's, bordelen, bars etc waar meisjes beschikbaar zijn. De meisjes zelf worden dus niet met het woord "chongos" aangeduid...
       Dit om evt pijnlijke misverstanden te vookomen.

       Commentaar


       • #8
        Re: Peru: Lima

        Lima kent een groot aantal clubs, bordelen en massagesalons. Dat laatste komt een beetje in de buurt van de duitse FKK clubs. Een site a la Hookers, met uitgebreide ratings van de dames, is te vinden op http://www.perutops.com, er is ook een engelstalig gedeelte. Voor prijsbepaling: munteenheid is Soles, delen door 4 en je zit in de buurt van de euri. (100 sol = 25 euro dus)

        Commentaar


        • #9
         Re: Peru: Lima

         Bedankt voor deze website, , als je een beetje Spaans kan kom je hiermee op hele mooie plaatsen. Wordt hier door medewandelaars raar aangekeken omdat ze nog nooit een blanke op hun locatie gezien hebben. Sommige dames zijn vereerd om een Gringo te mogen helpen... Prijzen varieren, ligt aan de stad waar je verblijft. Tussen de 15 en 150 soles (tegenwoordig gedeeld door 3,5).

         Commentaar


         • #10
          Re: Peru: Lima

          Oorspronkelijk geplaatst door rio de janeiro
          Ik ga binnen kort naar peru,lima toe.
          Weet iemand of er ook dames van plezier te vinden zijn in bars of cafe in lima,
          zoja weet je ook die addressen waar ze zitten,of zijn ze alleen te vinden clubs.
          Calle de Pizzas staan ze elke avond bij het begin van de straat (vanuit Kennedy Park gezien). Prijzen vanaf 50 soles. Deze straat is in Miraflores en daar heb je ook Tequila Rock. Daar zitten elke avond behoorlijk wat dames die een centje bij willen verdienen!

          Commentaar


          • #11
           Re: Peru: Lima

           ik ben er een paar weken geleden geweest. Rond het plaza de armes zijn veel dames die massage aanbieden. Maar het zijn echte (en goede) massages, voor weinig geld (8 euro) masseren ze je hele lijf. En goed! En lekker. Aan het eind informeerde ik naar een happy end, dan kon ik makkelijk doen want ik was de enige klant, terwijl er in die ruimte wel 8 andere bedden afgeschemrd met gordijntjes waren.
           Ze vroeg er 100 dollar voor. En ze had liever een andere afspraak. Ik heb niet verder aangedrongen, maar vermoed dat ik voor veel minder ook wel aan mijn trekken gekomen was. De meisjes die de massage verkopen zijn niet altijd de meisjes die ze geven, dus weet ik niet of je het al op straat moet bespreken. Een beetje spaans is wel handig....
           Succes en laat ons weten hoe je gevaren bent.
           Ik had zelf geen gelegenheid andere tenten te zoeken, vond ook weinig tot geen aanwijzigingen. Het is er uiteraard wel. Op diverse internationale sites kom je van alles tegen over Lima, maar helemaal niks over cusco.
           Ter informatie een politieagent verdient 1200 soles per maand, dat is iets meer dan 300 euro. Zie het wel in perspectief zak maar zeggen.
           Fijne tijd. Het is zeker de moeite waard om daar te reizen. Indrukwekkend en bijzonder vriendelijke mensen. En vergeet niet om een cavia te eten. Maken ze daar goed klaar. Lekkerrrrr.

           Commentaar


           • #12
            Re: Peru: Lima

            Hallo wandelaars,Ik kan jullie zeggen dat Lima een Walhalla is voor de liefhebber,werkelijk alles is te koop op allerlei gebied,
            De meeste toeristen gaan naar nachtclubs in de wijken Miraflores of San Isidro,veel te duur, je kunt je beter
            even orienteren op internet; goeie websites zijn amorosasdelperu.com of placeresdelperu of je tikt masajes tantrico peru
            in en daar vind je een keur aan lekkere chicas voor een redelijke prijs,de duurste zijn 200 soles,dat zijn de vips,(=ong 70 euro),je hebt daar meisjes die alleen escort doen en meisjes die alleen thuisontvangen,een normale prijs is 120 soles
            Verder kun je ook nog zoeken op doplim.com.pe of vanuncios.pe en dan heb je ook nog evisex.pe
            verder zijn er heel Peru chongos te vinden zoals hier al eerder geschreven is,even aan de taxista vragen.
            Voor de liefhebbers van chicks with dicks heb je distintas.com/peru voor de allerbeste.
            Overigens in de chongos in het land buiten Lima,varieert de prijs tussen de 35 en 75 soles,hangt een beetje af van de regio,en de chongo.
            Natuurlijk is het hier wel zo,dat je ten alle tijde op moet letten,als je niet naar een thuiswerkster wilt,kun je het beste een hostal nemen,je kunt kiezen tussen 2,3 of 4 uur,afhankelijk van de kwaliteit tussen de 15 en 75 soles,de goeie zijn schoon,hebben een goeie badkamer,en niet te vergeten een pornozender om in de stemming te komen.
            Ik ben nog bezig voor wat meer info.over websites en zo.
            De meeste meisjes die in het werk zitten zijn tussen de 18 en 30 jaar,als je graag ouder hebt word het moeilijk.

            Commentaar


            • #13
             Re: Peru: Lima

             Hallo medewandelaars,

             Aangezien de meeste toeristen in de wijk Miraflores terechtkomen,heb ik voor een hun een leuk thuiswerkstertje kunnen selecteren,haar naam is Anita en is een klein popje met leuke borstjes,ik had met haar gebeld en ik moest naar een zijstraat van Av.Larcomar komen,daar nog ff bellen voor het nr.en ik was binnen,ze huurt het appartement met nog 2 andere meisjes die je niet zien krijgt tijdens je bezoek,toen ik haar app.binnenkwam begon ze meteen te zoenen alsof ik een goeie oude vriend was,daarna werd ik begeleid naar haar kamer die erg sober was maar met een goed bed en daar ging het feest verder,weer zoenen en de fin.formaliteiten,een uurtje kostte me 180 soles,maar in dat uur heb ik haar dan ook 3 keer kunnen neuken in alle standen en tussen de bedrijven door heeft ze me gemasseerd en verschillende keren gepijpt;alles met condoom,anaal heb ik niet gevraagd want haar kutje was strak genoeg en ze genoot er zichtbaar van,ik denk dat ik er iets langer dan een uur geweest ben en is echt voor herhaling vatbaar.
             180 soles is hier in Lima zeker niet goedkoop,maar als iets veilig en betrouwbaars zoekt dan is dit zeker een aanrader.
             O ja,ze adverteert dat ze 19 is,maar in bed vertrouwde ze me toe dat ze 25 is.maar een beest in bed en je gaat niet weg voordat zelfs het wit uit je ogen weggetrokken is.

             Commentaar


             • #14
              Re: Peru: Lima

              Is er nog iemand met actuelere informatie? Ik ga vanaf januari naar Lima en Cuzco, maar de beschikbare informatie is beperkt en out-dated. Mag ook via PB, maar liever in het forum

              Commentaar


              • #15
               Ik ben ook benieuwd of er nog iemand actuele informatie heeft mbt dames in Lima.

               alvast bedankt!

               Commentaar

               Aan het werk...
               X