Oekraïne: Kiev

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oekraïne: Kiev


  Ga binnenkort naar Kiev. Wie heeft er tips voor me?
  Alle info is welkom!

  In Kiev liggen aan de rivier grote rondvaart boten waar meisjes van plezier werken. Europese prijzen, ook de westers ogende restaurants, bars hanteren westerse prijzen. Verder zou ik je aanraden naar een discotheek te gaan. Vrouwen uit Kiev zijn gek op alles wat westers is Dus ook de mannen. Neem wat sleutelhangers met klompjes ean andere kleine hollandse souvenirs mee en je hebt de nacht van je leven.
  In de uitgaansgelegenheden in Kiev word wel prijs gesteld op correcte kleding, (geen tshirts en korte broeken)
  Waarom naar een prostituee als je het zo kunt krijgen!

  Was in juni 2000 daar Leon

 • #2
  Hallo medebezoekers cq. wandelaars ;D,

  Ik ga volgende week weer eens naar Kiev. Ik kom er regelmatig voor mijn werk en weet dus waar er wat te beleven valt. Dit keer ga ik echter alleen . Dus, mocht er iemand zijn die tussen de 20 ste en de 31 ste ook in Kiev aanwezig is of naar Kiev gaat, laat het dan even weten. We could have some fun there!!! 8)
  Voor wat accommodatie betreft kan ik jullie trouwens allen maar aanraden om een appartement te huren en geen hotel te nemen. Een hotelkamer is minimaal tweemaal en meestal driemaal zo duur als een appartement en voor het ontbijtje in het hotel hoef je het ook niet te doen. Er zijn meer dan genoeg eetgelegenheden in Kiev waar je voor een appel en een ei kunt eten. De meeste appartementen zijn gelegen in of nabij het centrum van Kiev en zijn gewoon goed ingericht. Je kunt ze huren vanaf ongeveer 25 dollar tot 40 dollar per nacht. Er zijn natuurlijk ook goedkopere appartementen maar deze liggen buiten de stad. Zelf huur ik meestal een appartement voor 30 of 35 dollar, welke gelegen is midden in het centrum. Het grootste voordeel van een appartement is natuurlijk dat zich ook niemand bemoeid met wie je jouw appartement betreedt. ;D
  Uiteraard kan ik de huur van een appartement en het transport vanuit het vliegveld ook voor jullie verzorgen. Stuur maar even een berichtje als jullie interesse hebben of als jullie ook omstreeks die tijd in Kiev aanwezig zijn.
  Met goedbedoelde groet,
  Een andere wandelaar

  Commentaar


  • #3
   Ik ben net terug uit de Oekraine, wat een fantastische vrouwen.
   Geen prostituee nodig, de gratis dames dienen zich vanzelf aan. Het is eerst wel een beetje zoeken, waar je moet wezen, maar de mijne ben ik in de Ierse pub O\\'Briens tegengekomen 4 dagen geneukt voor noppes met een meid die eruit zag als een fotomodel (okay een drankje en een dinertje kost het natuurlijk wel).
   Wel oppassen hier, daar in de Oekraine het percentage aids gevallen het hoogste van Europa is.
   Tip. Boek altijd een tweepersoonskamer en spreek af dat het geen probleem is dat je vriendin later mee komt, anders levert het veel problemen op met de nachtportier, die je dan weer moet omlullen cq omkopen.


   PS
   Adriaan, een retourtje Kiev heb je al voor 350 Euro met KLM of Ukrainian en ben je er in een kleine 3 uur. Met de bus of trein kan ook, maar dan ben je al gauw 36 uur of langer onderweg
   je hebt een visum nodig, deze kan je afhalen bij de ambassade in Den Haag. Je kan een touristen visum krijgen als je een hotelreservering kan laten zien (35 euro als je een paar dagen wacht en 70 euro als je het dezelfde dag nog mee wilt krijgen). Voor een private visum hoef je alleen maar het adres van iemand op te geven, dit adres wordt nooit gecontroleerd (ik kan zulke adressen verstrekken als je er 1 nodig hebt), het moet natuurlijk wel een echt adres in de Oekraine zijn (is dacht ik ook 35 euro) Je hebt ook nog business en multiple entry visa, kost allemaal meer.
   3 sterren Hotels kosten in Kiev ongeveer 70 Euro per nacht, elders heb je al goeie hotels van 20-50 Euro of goedkoper per nacht

   Kiev is erg mooi, niet alleen qua vrouwen maar ook qua cultuur en gebouwen. Verder ben ik ook nog in de steden L'viv en Odessa geweest, welke ook erg mooi zijn.
   Als je voor de vrouwen gaat zijn Kiev en Odessa het beste, de laaste is de party stad (vanwege het strand) in de Oekraine. L'viv erg mooie vrouwen, maar te katholiek (zeggen de Oekrainers ook zelf)
   Taxis zijn goedkoop en bussen kosten al bijna helemaal niets. Ik ben per trein van L'viv naar Odessa gereisd, inclusief bed voor 9 Euro (deze reis duurde 14 uur)

   Commentaar


   • #4
    Nog een kleine tip voor bezoekers aan Oekraiene:-

    Zorg dat je binnen drie dagen na aankomst bij de Militie bent langsgeweest. Reken de eerste dag de je voet aan de grond zet dus wel als dag numero uno.
    Als de Militie een verplichte vrij dag op pakweg dinsdag heeft (kantoortje dicht, geen lange wachtrij te bekennen) en je bent op pakweg de zaterdag ervoor aangekomen, en je dacht bij jezelf op maandag, kom, dat stel ik nog wel een dagje uit, dan wacht je een moeizame woensdag, waarop je bestraft wordt voor te laat melden, na eindeloos wachten om dat te mogen vernemen de stad ingestuurd wordt om bij een obscure bank je 'straf' (dat woord hebben ze destijds van ons geleerd, leve Peter de Grote!) te betalen, om vervolgens met je betaalbewijs de rest van je woensdag in een nieuwe rij bij het militiekantoortje-met-de-oude-dames door te brengen.
    Doe je dat allemaal maar even niet, dan heb je flinke kans bij de terugreis akelig te pakken genomen te worden door de douane, die checkt of je het militiestempeltje wel verkregen hebt. Zo niet, dan kan je teruggestuurd worden om het alsnog voor elkaar te boksen, met bovenstaand scenario voor ogen, want dan ben je zeker over tijd. Lichte corruptie ter plaatse is dan je beste alternatief, vermoed ik.

    Als iemand heel recent iets dergelijks heeft meegemaakt, laat het ons weten. Alle mooie vrouwen kunnen je die dag toch gestolen worden, verzeker ik je.

    Ciao,
    ~ Komkommer


    PS: Vergewis je dus bij aankomt in de stad van bestemming direct van de openings- en sluitingstijden van de militie!
    People who buy a drill, don't need a drill. They need a hole.

    Commentaar


    • #5
     Hey Derry!

     Allereerst moet je weten dat een club in Nederland geheel iets anders is dan een club in de Oekraïne. In Kiev is een club s’avonds the place to be voor zowel buitenlanders als ook de inwoners die het zich kunnen veroorloven. Een club is in de Oekraïne een discotheek en geen hoerenkast. Het aantal prostituees is in de meeste clubs beperkt tot maximaal 1 tot 2%, daar de controle hierop de laatste tijd streng wordt toegepast.
     De enige drie plekken in Kiev waar een club nog echt een hoerenkast is zijn: Rest Town (100%), River Palace (85-90%), en gedeeltelijk ModaBar(50%). Tussen haakjes het percentage prostituees dat meestal aanwezig is. De prijzen voor de drank is hier dan meestal ook twee maal zo hoog als in de overige clubs.

     Zo, nu terug naar jouw vraag. Wij bezoeken altijd de clubs waarbij het percentage prostituees zo laag mogelijk is. De beste plekken hiervoor zijn: 111 Cocktail bar, Opium, Chaiykovsky en Fusion.
     De Oekraïense dames weten dat er voornamelijk buitenlandse mannen naar deze gelegenheden komen. En daar er heel veel dames zijn die er op uit zijn om hun land te verlaten, komen zij ook naar deze gelegenheden. Het is dus de ideale plek om elkaar te ontmoeten. En echte Girlfriend sex zit er dus meestal wel in en het kost je geen cent, afgezien van een paar drankjes.
     Contacten leggen gaat hier heel eenvoudig. Spreek een Oekraïense dame, die in jouw smaak valt, in het engels aan en de avond kan meestal niet meer stuk. Verder houden de dames van dansen, hetgeen de Oekraïense mannen liever achterwege laten.:-))
     De meeste Oekraïense dames, in Kiev, zijn zeer hoog opgeleid en spreken naast de Russische en de Oekraïense taal meestal Engels, Duits of Frans! Buiten Kiev en zeker buiten de grotere studenten steden zoals Charkov en Dnepropetrovsk is een vreemde taal schaars! In steden zoals Lvov, Donetsk en Lugansk zou je wat Engels betreft nog wel geluk kunnen hebben, maar uit eigen ervaring kan ik je mededelen dat het toch wel tegenvalt!

     Naast de clubs kun je ook een wandelingetje maken over de Kreshchatick. Dit is “de straat” in Kiev. Als je hier met een groepje buitenlanders rondwandelt, kun je ervan uitgaan dat je wordt aangesproken door een groepje Kievstaanse studenten die gewoon een avond plezier willen hebben.
     En gedurende het weekeinde moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen. Deze straat is dan afgesloten voor alle verkeer en alle vrouwen die daar rondlopen doen er alles aan om gezien te worden. Ze dragen dan meestal hun beste en mooiste kleding. De studentjes dragen dan meestal hun meest sexy kleding om gezien te worden. Zomers krijg ik het dan altijd zeer benauwd.:-))

     Zo, wat wil je nog meer weten?? Stel je vraag maar of ga gewoon mee!!! (denk wel aan je visum, welke je even in Den Haag of Brussel moet gaan halen)

     Gegroet

     Commentaar


     • #6
      afgelopen week was ik voor de eerste keer in kiev ,
      heb aan de avondportier gevraagd wat de beste mogelijkheid was om met een leuke dame de nacht door te brengen , ik moest absoluut naar river palace , een disco-casino-cafe op een boot aan de rivier midden in kiev , entree 30 roebel ofzoiets ( € 5.- ) was er tegen
      24.00 uur , meer dan 50 leuke dames die allemaal voor de nacht een betalend gezelschap zoeken , van 18 tot een jaar of 35 in alle soorten en maten , beetje phg soort meisjes , je maakt makkelijk contact want allemaal kijken ze lang aan van : neem mij , neem mij , ze vragen voor de hele nacht nogal een stevige prijs 200 dollar ,
      heb ik de eerste nachten wel betaald , later merkte ik dat ze voor 100 tot 150 dollar ook wel mee gaan als het
      iets later word en ze bang zijn dat ze met een lege knip
      naar huis gaan , in mij hotel had ik geen probleem om de dames mee te nemen , hoefde ook niets te betalen , de dame moest zich wel legitimeren ( premier palace hotel ) ze deden alle stuk voor stuk goed hun best , waren netjes geschoren , maar wilden alleen het pijp en neukwerk met condoom doen , terwijl als ze in de brd
      aan het werk gaan , dit niet zo nauw nemen :P , de hele nacht betekend inde regel een uurtje of 3 , heb van 1 meid die de topper was van deze reis een , een lekker ding van 25 lentes , kon zeer goed dansen sexy , en heeft in een stipclub gewerkt , gaf hiervan op de hotelkamer een prima show weg van 10 minuten , ze was zeer wild en lekker in bed , met een geile kut met van die flink
      uithangende schaamlippen ...... :P

      Commentaar


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door chevka
       Laatst naar kiev getogen voor werk.

       Kortom: niks beter dan in nederland
       Hier ben ik het dus niet mee eens. Ik kom net terug (enkele uren in NL) uit Kiev en het was voor mij echt een paradijs. Uiteindelijk maar ik pro verschalkt en 1 van de vrije markt, zoals dat zo mooi heet. Voor degenen die dat niet begrepen: onbetaald.

       Maar die pro vond ik in Rest Town, om 03.00 's nachts. Beetje suffe club waar de serveersters bijna nog mooier zijn dan de dames zelf maar ik vond een topper. Je moet eerst Eur 50 betalen voor de huur van de sauna (met "slaap"kamer) en Eur 50 voor de dames. Eigenlijk hoef je maar $ 50 te betalen voor de kamer en de dame maar ik had Eur's bij me en ik vind het een beetje genant om dan wisselgeld te vragen. Terug naar de dame. Een uitzonderlijk lekker lichaam en een heel mooi gezicht. Alleen hele kleine borsten. In eerste instantie was dat een beetje een tegenvaller maar haar derrière was zo goddelijk dat ik alles vergat. En ik moet eerlijk zeggen, ik vond die kleine borsten wel eens erg lekker. Had ik nooit verwacht. Ze had dus wel borsten maar cup A met harde tepels en een geweldig mooi uuuh geslachtsorgaan. Om een lang verhaal kort te maken, als haar ziektekostenverzekeraar had gezien hoe wij langzaam de zondagochtend in gleden, was haar polis direct gestaakt. Fantastische tijd met een bijzonder mooie, leuke en gezellige dame. Al met al 2 uur gebleven en uiteindelijk wel Euro 150 betaald in totaal. Maar goed, dan heb je ook wat.

       Commentaar


       • #8
        parcifal, 101 is toch een van de beste plaatsen. Ook op andere plaatsen waar veel buitenlandse mannen komen, zoals O'briens en een andere Ierse pub waar ik de naam even van kwijt ben komen veel dames af.
        Zomaar op Kreschatik iets oppikken is moeilijk denk ik. Hoewel ik al een paar keer heb meegemaakt dat een dame spontaan tegen me begon te praten, ik vraag me dan altijd wel gellijk af of het een professionele is of niet.
        Verder moet je er natuurlijk ook een beetje goed uitzien. De dames willen behalve een rijke vent (ze denken dat elke man uit het westen een wandelende geldautomaat is) ook een knappe vent.
        Belangrijk is: Dames willen als dames behandeld en verwendworden, dus galant zijn, alles voor ze betalen, mooie hotelkamer of beter appartement. Het feminisme is hier (gelukkig) nog niet doorgedrongen en de vrouwen zitten daar ook totaal niet op te wachten.
        Kijk voor uitgaan ook in de Kyiv post Engelse krant die op vrijdag uitkomt (ook veel advertenties van profssionals) en in de Kyiv business directory (met gratis plattegrond heel erg handig)

        Commentaar


        • #9
         Oorspronkelijk geplaatst door odreceiver
         parcifal, 101 is toch een van de beste plaatsen. Ook op andere plaatsen waar veel buitenlandse mannen komen, zoals O'briens en een andere Ierse pub waar ik de naam even van kwijt ben komen veel dames af.
         Zomaar op Kreschatik iets oppikken is moeilijk denk ik. Hoewel ik al een paar keer heb meegemaakt dat een dame spontaan tegen me begon te praten, ik vraag me dan altijd wel gellijk af of het een professionele is of niet.
         Verder moet je er natuurlijk ook een beetje goed uitzien. De dames willen behalve een rijke vent (ze denken dat elke man uit het westen een wandelende geldautomaat is) ook een knappe vent.
         Belangrijk is: Dames willen als dames behandeld en verwendworden, dus galant zijn, alles voor ze betalen, mooie hotelkamer of beter appartement. Het feminisme is hier (gelukkig) nog niet doorgedrongen en de vrouwen zitten daar ook totaal niet op te wachten.
         Kijk voor uitgaan ook in de Kyiv post Engelse krant die op vrijdag uitkomt (ook veel advertenties van profssionals) en in de Kyiv business directory (met gratis plattegrond heel erg handig)
         Aha dus de dames in Kiev willen liever een man met vette bank rekening dan een man die zijn hart op de goede plek heeft ikzelf heb al eens contact gehad met een dame uit Oekraine die naar NL wilde komen enz uiteindelijk heb ik dat niet gedaan omdat iedereen zei niet doen tegen me, ik schreef tegen die dame in kwestie dat ik naar Kiev wilde komen om haar te ontmoetten (anno 1998), nu in 2004 wacht ik nog steeds op een antwoord van haar.
         Voor de wandelaars, voor een one night stand is daar denk ik wel veel te doen en te vinden en mischien als je heel veel mazzel hebt dat het je geen geld kost ... ja mischien de drankjes maar als je daarvoor een hele lekkere en geile wipnacht terug krijgt heb je dat dubbel terug verdient ;D hehe toch heb ik gehoord dat het scoren van een meisje voor one night stand net buiten Kiev wat groter is of in andere steden waar niet veel westerlingen komen.
         Gr. J

         Commentaar


         • #10
          Ik ben net enkele dagen terug van 5 dagen Oekraïne. Na mijn serieuze tegenvaller in Riga ben ik nog doorgereisd naar Vinnitsa. Vinnitsa is een provinciestadje in het midden van Oekraïne. Ditmaal was het met een speciale missie. Ik had wat verhalen gelezen op forums van mannen die via huwelijks/dating bureau's contact legden met verschillende meiden en er ginds altijd wel minimum 1 bereid vonden die wou neuken voor een (zogezegd) ticketje naar het westen.
          De eerste stap bestaat erin zo een bureau te contacteren. Er zijn op het net zeer vele bureau's gespecialiseerd in Oost-Europese vrouwen. Het makkelijkste is dat je een bureau neemt dat in een provinciestadje (vermijd hoofdsteden) gelegen is en een serieuze catalogus heeft met dames uit diezelfde stad of omgeving.
          Voor je een keuze maakt lees je best een paar interessante sites over "scam". Dan weet je direct welke bureaus/dames je moet mijden.
          Ik ben zeker niet op zoek naar een vrouw om te trouwen laat staan een vaste relatie. Het is mijn bedoeling om zo in dezelfde stad een hoopje contacten te hebben van potentiële "naaidozen".
          Had me eerst ingeschreven bij amor. Vele dames aangeschreven maar de reactie was erg pover. Brieven die nooit waren aangekomen, dames die niet geïnteresseerd waren. Je stuurt ook best brieven via email. De post in Oekraïne is een ramp. Na meer dan 2 maanden kreeg ik een reactie via mail van een dame die pas mijn brief had ontvangen. Ze wou contact met mij. De agency in Oekraïne heette exclusive agency en is redelijk betrouwbaar. Deze angency stelde me voor om ook met andere dames in contact te treden. Een aantal dames stonden me wel aan. MIjn profiel was ondertussen ook op hun bureau beland. Zeker 6 dames wilden op basis daarvan contact met mij. Nog nooit in mijn leven had ik zoveel succes bij de dames ;D
          Ik besloot van de drie knapste terug te schrijven.
          toch een paar opvallende bedenkingen. Sommige brieven leken nogal erg op elkaar ???
          alsof dame A plots dezelfde interesses heeft als dame B.
          Allemaal houden ze erg van reizen. Snap je de hint?
          Je moet ook niet de naïve lul uithangen en denken dat deze dames "echt" in jou geïnteresseerd zijn.
          Waar het hem op neerkomt is dit: Deze dames willen absoluut naar het rijke westen komen en jij bent het MIDDEL om dat DOEL te bereiken. Vergeet het dus maar dat jij het doel bent. Dat ben je namelijk nooit. Al de praatjes van de vele bureaus over het huiselijke, trouwe en huwelijkminded karakter van deze dames is redelijk lachtwekkend.
          Het gaat ze natuurlijk om uw centen en de papieren die hun verblijf in het westen na verloop van tijd hen opleveren.
          Maar gelukkig ben ik ook niet op zoek naar een "vrouw" en deze dames komen in geen honderd jaar mijn huis binnen. Ik wil ginder "pussy" scoren". Natuurlijk moet je dit tactisch aanpakken. Vraag nooit aan het agency, zoals enkele domme gasten wel deden, of je die vrouwen mag meenemen in je appartement. Zo val je natuurlijk snel door de mand.
          Net zoals deze dames je nooit direct om geld zullen vragen. Want dan heb jij het spelletje natuurlijk ook door.
          Uiteindelijk met dames ginder afgesproken. De kosten ginder vallen redelijk mee en het agency staat je geweldig goed bij (dag en nacht zelfs). Toch doen ze er alles aan om er voor te zorgen dat je nooit alleen met een dame op je appartement bent. Volgens mij is dit de dames ook goed ingeprent. Ik heb 15 euro per nacht betaald hiervoor. Een koopje. Eigenlijk heb ik aan het agency enkel mijn onkosten betaald. Onder andere de uren van tolk (de prijs viel erg goed mee) en 10 euro voor elke extra ontmoeting. Alle afpraakjes ginder gebeuren via het agency. Je komt dus nooit het adres of mobiele nummer te weten van de dame. Ze zijn daar extra op hun hoede.
          Ginds aangekomen werd ik een beetje gepusht om nog andere dames te ontmoeten. Ik had de indruk dat het agency bepaalde dames beloofd heeft dat de volgende man voor hun was.
          Het voordeel van zo een agency is dat je er bijna 100% zeker van bent dat deze dames echt zijn.
          Toch zagen ze er op foto een stuk knapper uit dan in het echt. Voor een aantal was het een serieuze afknapper. De dame die me eerst had aangeschreven bleek een tegenvaller. Uiterlijk zeer de moeite. Een echte "stoot". Maar de attitude stond me volledig tegen. Waarschijnlijk had ik die tegen het einde wel in bed gekregen. Ze zijn was er zelf op uit volgens mij. Maar na een half uur converseren walgde ik van die dame.
          De daaropvolgende dames waren van het type: niet bijzonder knap (in tegenstelling tot de foto's), redelijk gewillig maar totaal mijn ding niet.
          Het loopt daar vol echte beauty's. Maar die krijg je op zo een bureau zelden te zien. Die behoren meestal tot de 2de categorie. Met 1 dame had ik een goed contact.
          Ook net iets minder knap dan op de foto's. Toch had ik voortdurend de indruk dat er iets niet klopte. Ze leek me te braaf om geloofwaardig te zijn. Echt nog het type met een kruisje om de hals die elke week nog met mama en papa naar de kerk gaat. Ze deed nogal preuts en ouderwets. Bij het afscheid hebben we elkaar gekust en heeft en keek ze erg teleurgesteld. Toch had ik nog steeds dat wrang gevoel dat er iets niet klopte. Ook de gedacht dat dit nu mijn "vaste" vriendin moest verbeelden zorgden voor rare gevoelens. Gelukkig bestaat er het internet. Even haar naam en gegevens intikken (haar mobiele nummer had ze me ook gegeven) en dan vind je wel iets. En jawel. Ik heb op sommige sites iets minder brave foto's en omschrijvingen van haar gevonden. Alweer een dame die tot alles bereid is om een rijke Westerse idioot aan de haak te slaan. Dumpen dus.
          De laatste dame die ik ontmoet heb was van een ander kaliber. Deze was me door het agency zelf voorgesteld. Het was een laatstejaarsstudente geneeskunde die er per uitzondering knapper uitzag dan op haar foto. Eindelijk eens een ware Oekraïnse schone. Maar de combinatie mooi snoetje, geweldig lijf en een stel hersenen zorgen ervoor dat je hier veel moeite moet voor doen. Deze dame was niet op haar hoofd gevallen. We hebben enkele uren gezellig gepraat en ergens wou ik haar absoluut veroveren. Maar zij is het type dat niet persé naar een man op zoek is en waar vele mannen hun tanden al hebben op stuk gebeten.
          Niet geneukt dus. toch is Vinnitsa me erg bevallen. Zeer veel vrouwelijk schoon. Ik weet ook de plaatsen waar je zo een grietje kan scoren. De mac donalds is ideaal (vooral na school/werktijd). Verder de espresso bar. Gelegen in een zijstraat kort bij de mac donalds. Zat vol beeldmooie meiden die zeer geïnteresseerd stonden te kijken toen ik de dienster in het Engels aansprak.
          Conculsie: De dames van zo een agency zien er in het echt een stuk minder uit dan op de website. De echte schoonheden lopen daar gewoon rond. alles is daar nog steeds een stuk goedkoper. Onveilig heb ik me nooit gevoeld hoewel het er echt wel armtierig is in de meeste wijken.
          Kijk steeds uit je doppen en remember: een dame is daar NOOIT in jou geïnteresseerd voor je mooie ogen of leuke karakter. Daarvoor gaat een dame NOOIT haar land, vrienden, familie... zomaar in de steek laten.

          Commentaar


          • #11
           Ben afgelopen maart in Kiev geweest.
           Het "wandelen" is uitstekend, alleen ga niet echt wandelen, want dan kan gebeuren wat mij is overkomen en je alleen wil geloven als je het hebt meegemaakt. Ik ben niet bang uitgevallen en heb het een en ander gezien, maar als de politie (2 man) je "snachts aanhoudt op straat en na een "papercheck" zegt dat "you are in big trouble" en vervolgens doodgewoon geld wil zien, sta je raar te kijken. Kostte me 400 hrivna (ik wil niet eens meer weten hoeveel eurios dat is) Ik meen 7 hrivna,s in een euro dus reken maar uit.
           Wees gewaarschuwd!!!!! Verder moet je letten op je spulletjes (camera,s , mobiel en natuurlijk je centjes0 want , hoe leuk ook, de verleiding voor veel dames is groot weet ik uit ervaring.
           Voor verdere info hou ik mij aanbevolen.

           Commentaar


           • #12
            daytripper, je bent duidelijk opgelicht door nep-agenten, dit gebeurt hier erg veel, ik ken nu zo een beetje alle trucjes van oplichters en zakkenrollers, Gisteren nog zat ik op een bankje naar het vrouwelijk schoon in de extreem korte rokjes te kijken, kwam er ineens een man naar me toe, liet me een vaag pasje zien en zei"politie, heeft u 5 minuten?" Ik zei nee. Toen zei hij waarom, vervolgens pakte ik mijn mobieltje om een foto van hem te maken, waarop hij het op een rennen zette.

            Commentaar


            • #13
             Ben even buiten beeld geweest, maar hier ben ik weer

             Even wat kiev info

             Het uitgaansleven in Kiev is nogal uitgebreid. Maar als je gewoon een dame aan de haak wilt slaan voor een leuke avond en misschien wat meer.... 8) (gratis welteverstaan) kun je het beste naar de volgende plekken gaan:
             1. Arena Club. Deze nachtclub is nu ongeveer een half jaar op en en trekt op dit moment het meeste publiek. Drankjes zijn wel iets aan de dure kant. Deze club licht op Besarabka Plocha. Midden in het centrum dus.
             2. 112. Dit is de opvolger van de vorige maand gesloten populaire cocktailbar 111. Heeft wel dezelfde eigenaar. Leuke ambience en dranken zijn goed betaalbaar. Deze club is gelegen aan de kant van Mandarin PLaza. De achterkant van Arena dus.
             3. Paty Pa. Ook deze club is onlangs geopend. Ik ben er zelf nog niet geweest maar van horen vertellen met het "clasna" zijn Ligt volgens mij in de buurt van de Dnepr.

             Voor betaald gedoe kun je natuurlijk ook in Kiev terecht.
             1. River Palace
             2. ModaBar
             3. Rest Town
             Er zijn er nog wel een paar. Bovengenoemde zijn de populairste. Rest Town de goedkoopste en River Palace de duurste.

             Tips:
             Vlucht Amstersdam - Kiev maximaal 350 euro (incl)
             Vlucht Brussel - Kiev maximaal 330 euro (incl)

             Binnenlandse vluchten altijd op vliegveld Borispol of Juliany boeken. NOOIT vanaf hier!! Veel te duur.
             VB. als je hier boekt: Amsterdam Kiev Kiev Odessa
             ongeveer 500 euro inclusief tax

             Vanuit Kiev: Kiev - Odessa 75 dollar inclusief tax (53 euro of zoiets) Plus natuurlijk Amsterdam - Kiev 350 euro

             Neem nooit een hotel. Deze zijn gewoonweg te duur
             Boek altijd een apartement in het centrum, maar betaal nooit teveel. Kosten per nacht op dit moment:
             Studio 30 - 40 euro
             1 kamer app 30 - 50 euro
             2 kamer app 40 - 60 euro
             3 kamer app 50 - 80 euro
             Prijs varieerd van luxe. Er zijn natuurlijk apartementen die nog duurder zijn, maar dit is absurd om te betalen

             Mail maar voor meer info
             Groetjes

             Commentaar


             • #14
              Hey Robin!

              De drie genoemde hoerenkasten zijn nog steeds actief.

              De meest populaire uitgaansgelegenheden op dit moment zijn:
              Arena club (100hr entree)
              Pati Pa (40hr entree)
              112 (60hr entree)
              Decadence (80hr entree)
              Orangeria (80hr entree)
              Tat Too (meestal gratis, soms 40hr)

              De eerste drie zijn zeer mooie en goede discotheken die iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag afgeladen vol zijn. Tat Too is een redelijk nieuwe Fashion club waar voornamelijk mode shows plaatsvinden.

              112 is de opvolger van 111. 111 is sinds kort gesloten, helaas!

              Arena, 112 en Orangeria liggen in hetzelfde blok. Alledrie op het Besarabka plein. Hier is letterlijk een Arena uit de grond gestampt met talrijke winkels (Mandarin Plaza), restaurants en disco's. De prijzen zijn hier wel iets hoger, waarbij 112 de goedkoopste is. In Arena Club krijg je er wel wat voor terug :-) Heerlijk, al die mooie schaars geklede vrouwen.
              (Voorbeeld Wodka-orange oftewel screwdriver kost in
              Arena 25hr en in 112 9hr, Bailies 100gram in Arena 30hr en in 112 15hr) Het kan dus hard gaan met je geld :-(

              Maar ja, het hoort er allemaal bij! Gewoon iemand in het engels aanspreken en je avond is geregeld. :-) En als gewoon lekker wilt relaxen met je nieuwe flam ga je gewoon naar Marocana! Dit is de place to be for ff te chillen. Hier kun je lekker genieten van eeb hapje en natuurlijk Kalian oftewel waterpijp, hetgeen in de Oekraine sinds een jaar of twee uitermate polpulair is en overal verkrijgbaar is.

              Tickets:
              Op het monet is het vanuit Duesseldorf (275 euro incl tax) het goedkoopst, daarna volgen Brussel (ongeveer 330 euro) en dan Amsterdam (ongeveer 345 euro). Prijzen inclusief alle taxen.
              Voor te boeken: www.connections.be of www.atp.nl

              Groet

              Commentaar


              • #15
               Toen ik bovenstaand bericht schreef was ik op het vliegveld in Borispol ;D Nu ben ik inmiddels weer thuis Ik kom er ongeveer 2x per maand sinds een jaar of vier. Ik heb er een vaste relatie aan over gehouden 8) Moet ook toegeven dat ik in de Oekraine of in welk ander land dan ook nog nooit betaald heb voor de sex. 8) It's all in the way of approaching the girl!! ;D
               Wat je niet moet doen:
               1. Denken dat iedere meid die jouw aankijkt een pro is. (kan pijn doen )
               2. Gewoon wat euros meenemen en je pinpas of creditcard. Gisteren was er de volgende koers: 100 euro - 610hr. 100 dollar - 520hr.
               De koers wisseld dagelijks en in het weekend vanaf vrijdag avond 20:00uur tot en met maandag ochtend 09:00uur krijg je altijd minder voor je euro. (plusminus 10-20hr)
               3. Neem geen hotel maar een appartement (dit is goedkoper en je kunt doen en laten wat je wilt)
               4. Ga nooit voor 23:30uur op stap. De meeste nachtclubs cq. disco's lopen dan pas vol.
               5. Als je op het vliegveld aankomt en je loop de "arrival" hal in, word je door diverse gasten aangesproken voor een taxi. Ga hier niet op in maar loop schuin rechts. Hier zie je twee kleine kantoortjes van officiele taxicentrales. Een rit naar het centrum kost 80hr (niet meer)!!! Meteen ernaast is een pinautmaat waar je je eerste Grivnas kunt pinnen. Je meegenomen euro's kun je het best in het centrum wisselen. Hier krijg je het meest!
               6. Betaal zoveel mogelijk (alles) in Grivnas. Anders verlies je altijd wel iets aan de omrekenkoers die op dat moment wordt gehanteerd.

               wat nog meer...... ;D

               Groet

               Commentaar


               • #16
                Met nu weer enkele weekjes terug van mijn vakantie in Oekraïne. Ik zit nogal met gemengde gevoelens.
                Ik ben eerst naar mijn vriendin in Vinnitsa gereden. Het was al erg laat toen ik er aankwam. Gelukkig was de eigenaar van het appartement dat ik huurde ter plaatse en kon ik snel slapen. Op het vlak van prijs/kwaliteit zijn de appartementen echte aanraders. Je boekt online via ukrainappartements. De site is betrouwbaar en de mensen heel correct. Je krijgt hiervoor een (zeker naar Oekraïnse normen) zeer luxueus appartement. Ik had er eentje met satelietschotel en DVD speler! Niet onbelangrijk als je wil indruk maken op je nieuwste verovering. In Vinnitsa valt niet zo veel te beleven. Wel is er alles nog erg goedkoop en zijn de vrouwtje gewillig. Mijn vaste vriendin ginds moest nog 2 dagen werken en dus ben ik zelf op onderzoek uitgetrokken. Heb in het mooie stadspark een mokkel aangesproken die ik de uitnodiging voor een drankje niet afsloeg. Enige uren later heeft ze het bed van mijn appartement van dichtbij mogen bewonderen ;D
                Ze sprak niet bepaald vloeiend Engels maar toe ze hoorde dat ik uit België kwam deed ze erg haar best
                Hierna samen met de vriendin een weekje naar Odessa geweest. De "Salou/Lorett De Mar variant voor de FSU inwoners met poen. Wel grappig: op de kermis in de buurt van het strand was er een schietkraam met uzi's
                Het is er heerlijk wandelen in de winkelstraat en in de autovrije hoofdstraat heb ik de allerknapste vrouwen zien passeren :P ONGELOOFLIJK
                Ik heb het vrouwelijke paradijs gezien en het ligt in Odessa. Jammergenoeg was ik er met mijn vriendin en dus heb ik de seks moeten beperken tot 1 persoon.
                Voor iedereen die op jacht gaat naar ginder let wel op.
                Maak met de dame die je versierd hebt wel een duidelijke afspraak. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
                Ik heb zo een staaltje van onderhandelen live mogen meemaken. Op het terras van een gezellig restaurantje waar ik zat te eten dook plots een eigenaardig koppel op.
                De man zag er Italiaans uit (aan het accent te horen was hij dat ook). en leek mij al ver in de 40. De dame was een ware beauty van midden in de 20. De man hield trots haar handje vast maar de glimlach van de dame was zo geforceerd dat er iets niet klopte.
                En jawel, tijdens het etentje schreef de man een bedrag op een papiertje met wat uitleg en schoof het door naar de dame. De dame schreef haar tegenbedag hierop en schoof het terug naar de man.
                Ik denk dat ik de enige was van alle bezoekers die dit doorhad. Zo zie je maar: de dames zijn ginder niet bepaald op hun mooie hoofd gevallen. Voor kwaliteit moet je ook ginder betalen.
                Wat me in Kiev is opgevallen is dat alles er zo veel duurder is dan in de rest van Oekraïne. Als je 's avonds naar een club/disco gaat betaal je daar ook al 10 euro inkom :-\ De dames zien er dan wel beeldig uit maar met je vriendin aan je zijde is dat niet zo een goed idee om daar naartoe te gaan. Het aantal buitenlandse toeristen is nog lang niet zo groot als in pakweg Riga heb ik de indruk. Er is dus minder concurentie :
                Het is nog steeds bedroevend gesteld met het Engels van de meeste dames en tegenwoordig kijken ze ook al wat meer uit met Westerlingen (aids, slechte ervaringen). Een leuke vakantie gehad en lekker geneukt. Wel altijd met dezelfde maar dat kan soms ook de moeite zijn.
                Nog een leuke quote om af te sluiten. De laatste avond voor ik doorreisde naar Warschau ben ik bij mijn vriendin blijven slapen die nog bij haar ouders woont.
                De volgende ochtend net voor ik vertrok heb ik met haar als tolk aan de ouders mogen uitleggen wat mijn bedoelingen met haar zijn : Ik heb er me gelukkig snel kunnen uitpraten. :-\

                Commentaar


                • #17
                 Re: Oekraïne : Kiev , Algemeen

                 In de Krim moet je rond deze tijd niet meer dan 30 euro per nacht voor een appartement betalen. Ik heb zelf geen contacten in de Krim voor het huren van een appartement. Plaats anders ff een oproep op het WSG forum!
                 Volgens mij is de volgende datingsite gratis voor het verzenden en ontvangen van mails. www.matchdoctor.com.
                 Download anders ook eens ICQ. Via de zoekfunctie kun je gratis en voor niets in contact treden met dames in alle leeftijdscategorieën uit de Oekraïne. Meestal direct online, dus niet lang wachten op een mailtje.
                 Hoop dat je hier wat aan hebt.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Oekraïne : Kiev , Algemeen

                  Beste allemaal,
                  Elke maand kom ik in Kyiv en daarbuiten en ook ben ik al een paar maal op vakantie geweest in de Krim. Heerlijk een vakantie waar je geen enkele Nederlander, Duitser of andere West Europeaan tegen komt.
                  De kosten voor een apartement zijn laag, als je een beetje zoekt. Niks reserveren, gewoon heen gaan en je hebt zeer veel keuze. In Kyiv zijn de prijzen hoger, maar ook daar kom je met 25 euro per nacht weg.
                  Ik ben zelf begin dertig en ben geen op feesten, Kyiv is absoluut een feest stad. Mijn favorieten zijn O'briens, club 112(Donderdag avond, lady's night, na elf ook voor de heren en de dames zijn dan aardig lazerus), Orangeria, Arena(Bijde relatief duur, maar nog steeds niet), Modabar, Shooters(relatief veel arabieren, maar niets vergeken bij Nederland) en als je echt wilt lachen ffkes naar de RiverPalace(150 ****tjes op 1 boot, heerlijk sfeer, leuke bar en disco).
                  In elke club of disco vind je dames van plezier. De eerste keer voelde ik me verneukt. Lekker kletsen met een leuke meid en aan het einde van de avond kwam de vraag..... $100,-- voor de nacht. Ik kon niet weigeren, maar toch een slecht gevoel. Nu breng ik het direct ter spraken, ik wil het weten. Het leuke is dat je gewoon echt met een ieder kan kletsen(Als ze Engels spreken, wat ze echt niet allemaal doen), of je nu 30, 40 of 50 bent, je kletst gewoon met een meid van 20. De tijd van twee glazen en sex is voorbij. Geef ze het gevoel dat je ze echt leuk vind. Vraag haar nummer en maak voor de volgende dag een afspraak. Dan ben je samen en zijn haar vriendinnen er niet meer bij. Als ze weg gaat, betaal haar taxi, ga weer naar binnen en vraag of een working girl met je meegaat voor de nacht. Of kijk in de Kyiv Post(Gratis bij O'brians) voor een escort.
                  Als je een escort laat komen, reken af bij binnenkomst, maar laat haar het geld niet weg brengen(Doei doei). Is de escort goed, vraag haar prive tel. Vaak krijgt ze maar 25-30% van het geld.
                  Verdere tips voor het stappen. Zorg dat je er leuk en vlot uitziet, ga langs de kapper, zonnenbank, leuk kleren en wees stijlvol. Daar houden ze van. En neem je ze een keertje mee uit eten. Maar vergeet niet, dat ze het duurste zal kiezen van de kaart, dus heb je geen groot budget, neem haar naar een leuk cafeetje voor een drankje.
                  Verder goed te weten, de meeste willen helemaal niet naar het westen. Maar een rijke man uit Kyiv(En die zijn rijker dan wij allemaal bij elkaar). Maar als jij nu eens naar Kyiv zou willen komen, dan bied jij geen bergen geld, rijkdom of een Bentley... Maar wel zekerheid en daar vallen ze het meeste op...... Een meisje daar van 18 denk al aan trouwen, kinderen etc etc.... En om die man te krijgen wil ze best veel doen....
                  Geniet van jullie vakanties..... Ik ben er elke maand.... voor werk en feesten....

                  Ik heb daar trouwens mijn eigen vriendinnetje van 19jr(160cm en 45 kilo), elke avond moet ze om 11h thuis(behalve zaterdag) zijn en daarna ga ik opstap.... Als ze me niet helemaal heeft uit geput natuurlijk.....

                  Commentaar


                  • #19
                   Mijn reisverslag.

                   Zo mensen ik ben weer terug in NL en hier komt mijn ervaring in Oekraine.
                   Toen ik aankwam op het Vliegveld in Borispol, heb ik wat euros omgewisseld in Grivnas.Ik heb de bus genomen die vanuit Borispol vliegveld naar de TreinStation brengt in Kiev dat koste 20 Grivnas, minder dus dan met een taxi die vragen meteen 50 of zelfs 100 Grivnas dus daar begon ik niet aan, je moet wel uitkijken met die taxis want sommige brengen jou NIET waar je heen wilt maar naar een afgelegen plek en wordt je letterlijk helemaal kaal geplunderd.
                   Eenmaal in Kiev Centraal Trein Station nam ik een Coupe eerste klas naar Tchernistsy, het is 12-14 uur reizen en het koste 30 Grivnas.
                   In Tchernistsy aangekomen, ben ik naar een kamer gaan zoeken, ik vondt er 1 voor 45 Grivnas per nacht met verwarming er stond een oude zw TV en een oude radio dus in de avond als je alleen was had je wel enige vertier, deze kamer is heel dichtbij het station.
                   De volgende dag ben ik naar die Universiteit gegaan en je zag heel veel moois lopen daar, sommige meiden hadden al in de gaten dat ik dus uit het westen kwam dus was niet zo moeilijk om contact te krijgen met ze.
                   Ik kreeg dus contact met ene Marta (je schrijft Mapta hehe) ze is 20 jaar niet groot, blond, ze werkt in een pizza cafe ze had lekkere grote tieten cup D mischien iets meer en gingen we de stad in.
                   Tegen de eerste avond wisselden we elkaars gsm nummer en ze zou me volgende dag mij bellen (TIP: als je in Oekraine bent neem een prepay gsm kaart van UMC die is goedkoop en je krijgt niet later de schrik van je leven als je weer in NL terug bent, neem NIET KyivStar want die is best wel duur).
                   De volgende dag belde Marta mij op en vroeg of ik zin had om naar de stad te gaan ik stemde in en we gingen de stad in.
                   Wat me opviel was dat de meiden vaak naar me keken, knipoogje, of gaven me stiekem hun nummer aan me hehe er zaten wel mooie bij maar ik was al met Marta.
                   De tweede avond wilde ze bij me blijven en dat vondt ik goed dus bleef ze 'slapen' bij me maar van dat slapen kwam er weinig van ze is echt een heet vrouwtje die wel van wanten lust, lekker getongzoend, lekker geneukt in alle standjes, lekker aan haar tieten gezogen en ben weet ik veel hoe vaak klaargekomen, de volgende dag vertrok ze weer en ze zou me wel weer bellen.
                   Op de volgende dag wilde ik van euros naar Grivnas wisselen en hier op forum wist ik een tip dat ik moest opletten welke bank/wisselkantoor het meeste gaf dus ik ging op jacht naar dat wissel kantoor die het meeste gaf, de ene kantoor gaf maar 6.01 Grivnis en andere zelfs meer dan 6.20!! dus dat laatste wisselde ik het geld in.
                   Toen ik weer buiten kwam botste ik tegen een jong meisje aan ze had wat boeken van de universiteit in haar handen, we gingen beetje praten en we gingen wat drinken, haar naam Irina 19 jaar donkerblond haar grijze ogen, kleine tietjes hehe.
                   We zijn de stad ingegaan en had wat kleine dingetjes gekocht voor haar die ze leuk vondt, toen het later werdt in de avond vroeg ik aan haar of ze met me mee wilde en ze stemde in, heb haar in alle standjes genomen ze kon heerlijk pijpen ik kwam ook 2x klaar in haar mond en dat slikte ze zo door ze was goed maar Marta vondt ik wel beter maar die had me niet gebeld die dag... mischien moest ze werken.
                   Al met al was het een zeer geslaagde reis en ik heb van de 10 dagen zeker 5 dagen lekker kunnen genieten met een meid daar.
                   Er is ook een disco die elke weekend open is, daar zie je ook heel veel leuks gaan en success bijna zeker gegarandeerd, kleed je normaal aan, lekker geurtje, geschoren, kort haar, bied ze een drankje aan en dan zal de rest vanzelf gaan, de meiden daar kijken niet zo naar je leeftijd maar ze stellen wel prijs op nettigheid van een man wat ook logisch is.
                   Ik kan nog wel meer vertellen hier maar het komt wel op hetzelfde neer, lekker neuken, pijpen enz en het koste mij helemaal niks dat was wel mooi, gewoon charmant zijn.
                   Groeten J

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Oekraïne : Kiev , Algemeen

                    Wel een straf verhaal. Naar mijn ervaring gaat het daar toch niet ZO eenvoudig (anders zou je er nu struikelen over de westerse sekstoeristen).
                    Ik ben ook pas een weekje terug uit Oekraine ( getrouwd met lokale schone )

                    Vrouwen die interesse hebben in Westerlingen zijn grofweg in 3 categorien in te delen:
                    1) de professionelen, meestal escortdames, sommigen werkzaam in clubs of thuiswerksters. Deze zijn bijna uitsluitend te vinden in de grote (lees toeristische) steden
                    2) de studenten en huisvrouwen die aan vrijetijdsprostitutie doen. Je pikt ze op in discotheken, aan universiteiten, winkels,... Gedurende je verblijf verwennen ze je en verwachten van jou hetzelfde (etentje, cadeautje,....)
                    3) Vrouwen die hun land willen verlaten en hopen dat jij hen meeneemt naar het rijke westen waar ze een luilekkerleventje kunnen leiden al dan niet zonder jou.
                    Mijn vrouw behoort voor een stukje tot categorie 3. Jouw veroveringen behoren (vermoed ik) tot categorie 2.
                    tenzij je Brad Pitt bent of een ongelooflijk sexappeal hebt. Je zegt zelfs dat ze pas interesse hadden nadat ze dorhadden dat je westerling was. Dat zegt mijns inziens genoeg. Onderschat nooit een Oostblokdame.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Oekraïne : Kiev , Algemeen

                     Nope ik ben geen Brad Pitt ofzo, maar ik doe gewoon heel normaal.
                     Ook is het waar wat je zegt er waren meiden die met me mee wilden gaan naar europa omdat ze 'gek' op me waren echter daar trapte ik niet in en soms zei ik 'sorry ben al getrouwd' dan lieten ze me wel met rust.
                     Het is niet echt makkelijk nee om iemand mee te pikken naar je kamer, zoals je zegt, of het zijn profesionele prostis, of het zijn amateurs die wat willen verdienen of dat ze verwachten dat je een cadeautje koopt enz wat gelukkig daar voor ons heel goedkoop is (als je voorzichtig met je geld omgaat he) al met al was het wel een leuke ervaring, ik heb wel weer zin in om te gaan echter wel naar een andere stad waar een universiteit is, niet Kiev omdat daar teveel sextoeristen zijn maar gewoon naar een stad waar een westerling weinig of zelden komt.
                     Groeten Jandesko