Hongarije: Budapest

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Hongarije: Budapest

  HOI,

  In Hongarije lopen MEGA knappe wijven rond. De tijd dat je er voor 20 DM een nummertje kon maken is dus ECHT over en voorbij!!!
  In Boedapest zijn een paar leuke en goeie clubs. Gaan open zo rond 19.00...en sluiten tegen 5.00.
  Let op: het is NIET goedkoop. Drankjes voor JOU doen ronde de 4-8 euro...voor de dame betaal je snel 15-25 euro!!
  Veel Roemeense meiden en ook Bulgaarse en oekrainers hierzo. OOk wel hongaarse...maar die zijn meestal toch duurder.

  Balaton meer.......MEGA veel prosties. Op straat,in clubs en in "neukhuisjes" langs landweggetjes.
  KIJK uit met pooiers....je zou de eerste niet zijn die beroofd werd op een rustig landweggetje door een h**r en haar pimp.

  Gyor: ook wel straath**ren en een paar clubs. Prijzen weet ik niet meer (was daar in 1999).

  Als je in een goeie club in Budapest een uurtje met een meidje naar je hotel gaat (of daarzo naar een kamertje) denk ik dat je toch tegen de € 80-120 per uur kwijt bent.
  bedenk wel dat de meesten NIET ouder zijn dan 18-30...en echt mooi en aantrekkelijk uitzien.

  OO ja als je van lekker ordi houdt en veel afwisseling moet je de weg eens nemen die van Gyor naar Budapest (NIET DE TOLWEG OP GAAN!!!!!). Daar staat ook vaker vele mooie meisjes,meesten zijn tussen de 16 en de 25.

  veel suk6....en laat wat van je horen.


  Geile-Limbo.

 • #2
  Hongarije: Budapest

  Budapest
  Op de Vaci Utca, een bekende wandelstraat in Pest, is een terras op een hoek naast een Burger King. In dit café zitten s'avonds verschillende ho's te wachten op een klant. Even recht in de ogen kijken en ze reageren direct. Ikzelf ben er niet op in gegaan en ik ken dus hun prijzen niet. Laat eens iets weten.
  Laatst gewijzigd door Spring; 09-01-06, 18:44.
  A Thing of Beauty is a Joy for Ever (John Keats)

  Commentaar


  • #3
   Ben afgelopen zondag vertrokken naar Hongarije samen met vriendin Katalin (zie recensies duitsland). Omdat de vriendin erbij was weinig behoefte aan andere vrouwen maar wel even voor de site rondgekeken. Daarvoor hoef je echt niet ver te kijken want je struikelt gewoon over de dames die zich aanbieden. Voornamelijk op de B wegen rond Boedapest wemelt het van de dames die uit de bosjes opduiken. Van mooie blonde vrouwen tot allerlei zigeunerachtige types. Kosten zo'n 5000 Forint zeg maar 25 euro voor een uurtje. Wel oppassen want erzit van alles tussen. Beter maar duurder zijn de clubs en priveadressen. Alleen deze keer te kort gebleven voor exacte adressen maar die volgen spoedig.
   Gr Willem2

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
    Heeft er nog iemand actuele tips voor Boedapest?
    Ik ga er volgende week heen.
    Pas in Budapest geweest. Helaas in de binnenstad een aantal meiden (meestal met 2-en) die er zeer aantrekkelijk uitziet en je alleen naar een club proberen te leiden (meestal een afgezaagde tent waar je veel en veel te veel betaalt). Tussen het centrum en het Ferencvaros stadion een achterbuurt waar diverse dames zich aanbieden. Wel best eng om daar savonds (vanaf 2200 uur) door te lopen (weinig lantaarns en veel mannen (pooiers) in de buurt). Prijs: 2/3000 forint. Geen aanrader. Wel goed om te doen is de site www.redzone.hu en gewoon een leuke meid bestellen in Budapest! Keuze genoeg!


    Vervolg


    Oorspronkelijk geplaatst door ralf
    [size=2]
    M3 metrolijn nemen (naar het zuiden toe) uitstappen. Naar het noorden toelopen na de in-uitgang van het metrostation (lange rechte weg). Op een gegeven moment kom je straathoertjes tegen (op een kruispunt na 500 meter staan de eerste (vanaf 22:00 uur (naar rechts toelopen (in de straat evenwijdig staan de mooiste (even goed doorlopen/wandelen en je ziet ze vanzelf staan). Best luguber allemaal maar ja je moet er wat voor over hebben (vertrouw niemand daar: veel pooiers/mannen). Misschien dat je bedonderd wordt (Een echte achterbuurt). Voor redzone.hu moet je goed kijken welk district je zelf zit (vrouwen geven dat aan in advertentie: hoe meer dichterbij hoe makkelijk ook voor het hoertje: dus wellicht ook wat goedkoper: probeer te onderhandelen)[/size]

    Commentaar


    • #5
     Hongarije: Budapest

     MP moest voor zijn baas een aantal dagen in Budapest doorbrengen. Op zich geen enkel probleem alleen had MP totaal geen ervaring met de stad en wist dus niet wat hem te wachten stond. Ook wilde MP wel eens van bil, immers meiden van het oostblok zijn vaak oogverblindend mooi en vaak erg gewillig. Van de berichten die MP tegenkwam op het internet werd hij niet vrolijk, erg negatieve berichten allemaal, oppassen geblazen dus. Escort buro’s genoeg maar daar heeft MP het niet zo op, je weet immers nooit wat je krijgt en de prijzen zijn vaak torenhoog. Na lang zoeken eindelijk www.redzone.hu gevonden. Leuke meiden, mooie foto’s maar hoe nu verder? Kortom vanuit Nederland maar eens gebeld voor een prijzenonderzoek op afstand. Dat leerde al gauw dat de prijzen beginnen bij HUF 10.000,- (Euro 40,-) per uur voor het gewone werk en voor erg uitgebreid het dubbele. Derhalve een paar adressen opgeschreven en toen op pad op de avond van aankomst. Kortom, zo op afstand stond MP de genoemde prijzen wel aan en de service die ervoor zou worden verricht (PZC/NC/Z/Rus etc).

     De 1e avond een nacht/strip club bezocht met de naam Picalily Bar in de buurt van het Keleti Station. Een erg lang verhaal erg kort. Dit is een stripteasebar waar de dames jou trachten te verleiden tot het gezamenlijke drinken van dure flesjes bubbeltjes water. Een bezoekje met de dames zelf kan ook maar prijzen van Euro 250,- per uur deed MP besluiten er gauw van door te gaan. Het feit dat MP alleen een biertje had gedronken en verder niks, kwam hem op een vette uitbrander van de potige uitsmijters te staan. Tja, het 1e biertje zat bij de entree prijs in en het volgende biertje koste 10 maal zoveel als normaal (HUF 6000 = € 24,-) Na wat gedrang tussen twee kerels door en met de opmerking dat MP het nummer van de politie in zijn mobieltje had geprogrammeerd en deze gerust wilde bellen deed de deur naar buiten opengaan. Ppppppppppffff, eens maar nooit weer dus. De verhalen op het internet klopten als een bus en MP kan ze bevestigen.

     Op de tweede avond in Budapest gebeld met Rita. Toen zij merkte dat ik reeds in Budapest was, was de prijs in het dubbele van wat ze me eerder door telefoon had verteld toen ik nog in Nederland was. Aliz gebeld, leuke stem en correcte antwoorden. Alleen het geroezemoes en de vele geluiden van andere ratelende mobieltjes hadden mij toen al moeten besluiten om niet te gaan. Maar ja MP deed het wel, stom stom stom. Daar aangekomen bleek het om een club te gaan. Toen ik Aliz (een rondborstige blonde, aldus de foto) een minuut daarvoor nog aan de telefoon had met verzoek om de deur open te toen bleek ze, toen ik eenmaal binnen was, aan het ‘werk’ te zijn. Kortom er was slechts 1 donkere oudere dame aanwezig waar MP echt ff geen trek in had. Met de smoes dat ik alleen op blond viel en door mijn eigen telefoon te laten overgaan wist MP ook hier weg te komen.

     Eigenlijk had MP al geen zin meer zeker toen ik met Briggi had gebeld. Ik vroeg haar gelijk of ze in een club werkte, ja dus. Wanda/Betty/Michelle spraken geen engels ondanks dat het stond vermeld van wel. Toen met Flora gebeld, een donkerharige schone. Zij vertelde dat ze alleen werkte en eigenlijk maar 1 klant per dag wilde. Die had ze die dag schijnbaar al gehad want ze had vandaag geen tijd meer. Wel nodigde ze mij uit voor de volgende avond. Ze vroeg hoe laat ik langs wou komen en we spraken af zo tegen zeven uur. Ze wilde ook wel naar mijn hotel komen voor dezelfde prijs. Deze aanbieding sloeg ik af aangezien er immers geen ‘ontsnappings’ mogelijkheden meer zijn als het onverwacht toch tegen mocht vallen.

     De stoute schoenen aangetrokken en een taxi gepakt op weg naar Flora na telefonisch nogmaals met haar te hebben gesproken over exacte plek en tijdstip. Daar aangekomen opende ze de deur in een weinig verhullend speelpakje. Ze nam me mee naar de kamer en bood me wat te drinken aan. Haar engels was niet geheel perfect maar goed te volgen. Na een tijdje gepraat te hebben vroeg ze hoe ik mij de ontmoeting had voorgesteld en hoe lang. We maakten derhalve de afspraak op twee uur onder het motto ‘veel mag en lekker rustig aan’. MP wilde de HUF 38.000,- (€ 150) gelijk afrekenen maar dit wilde ze niet, na die tijd gaf ze aan. Ze vroeg me of ik ook had gedouched, dit was het geval. Ze kroop op de bank lekker tegen me aan en we begonnen wat te zoenen. Lang verhaal kort, MP belande niet al te lang daarna spiernaakt in de slaapkamer en zij ook. Een heerlijke pijpbeurt van zeker wel 10 minuten was het vervolg wat over ging in een standje 69. Na elkaar lekker te hebben opgewarmd werd het rubbertje geplaatst en besteeg ze mijn hannes. Haar gerij hield ik niet lang vol en ik vulde het rubber met mijn zaadcellen. Ze kroop tegen me aan nadat e.e.a. was schoongemaakt. Even later vroeg ze me of ik haar wilde beffen. Aan dat verzoek wilde ik graag gehoor geven en kroop onder haar om haar lekker te verwennen. Zonder enige aankondiging drukte ze mijn hoofd weg, verbaasd keek ik haar aan. Ze vertelde dat ze net was klaargekomen en dat doorgaan nu even niet lekker was. Dit had MP dus niet door gehad. Zo speelden we wat verder en mijn hannes zocht weer zijn weg naar haar genotsgrotje. Ze plaatste met haar mondje en lekkere pijpbewegingen het flexibele rubbertje om mijn paal. We neukten diverse standjes waarna ze een kussen pakte en die onder haar kontje drukte. Ik neukte haar diep door met rustige stoten terwijl ze zich zelf masseerde. Aan haar gezicht kon ik nu zien dat ze opnieuw klaarkwam. Dit alles kon MP niet meer hanteren en deponeerde de rest van zijn zaadcellen in het condoom. Na alles wat te hebben schoongemaakt heeft Flora mij nog gemasseerd. Na te hebben gedouched en afgerekend vertrok MP met een tevreden gevoel naar zijn hotel. Al met al was MP nu toch wel drie uur binnen geweest. Ik heb haar hiervoor HUF 50.000 betaald wat neer komt op een € 200,- . Was het toch nog goed gekomen, dit had MP dus niet verwacht gezien de toch voornamelijk wel negatieve ervaringen voor die tijd.

     Conclusie van MP: Budapest valt op erotisch gebied erg tegen. Stripclubs genoeg maar erg duur en weinig uitnodigend. De dames die zich presenteren op het internet werken veelal in clubs. Ondanks het feit dat er diverse mobiele nummers worden genoemd komen ze toch vaak uit bij dezelfde club. Kortom, bekijk de foto’s maar eens en dan valt je op dat veel van deze foto’s eenzelfde achtergrond hebben, metname de foto’s waar twee dames met elkaar de liefde bedrijven. Erg uitnodigend maar derhalve dus volgens mij niet direct geschikt om te bezoeken. Escortservice is niet echt favoriet bij MP dus daarover weet MP dan ook weinig. Na enig zoek werk toch wel bij een leuke dame terecht gekomen. Volgens mij moeten hiervan meer zijn. Enig zoekwerk is dus noodzakelijk en de taxi chauffeurs ter plekke zullen je daar in elk geval niet direct naar toe brengen, die gaan voor de sgtripclubs om tipgeld te kunnen beuren. Hou me graag aanbevolen voor tips van anderen.

     Misschien wil mijn baas me binnenkort er wel weer hebben en dan zijn tips altijd welkom.

     Commentaar


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door Balilover
      Is toch niet zo moeilijk om in die omgeving te scoren.Ben net weer trug van een aantal weken in Hongarije en Roemenie. Bijna overal langs de weg staan bloedmooie meiden.Richting Dabas en Kescemet van alles gezien!
      Prijzen liggen voor pijpen en een wip in de auto tussen de 200 en 400 florint (10-20 euro) Betaal in Florinten want da's veel goedkoper omdat ze anders een veel te hoge prijs in Euro's vragen.
      Neuken kan bijna overal voor de liefhebber zonder condoom en dat voor dezelfde prijs.
      Ook op de n60 richting Roemenie staan veel meiden. Daar in de buurt is het ook mogelijk om goedkoop een kamer te huren.
      Roemenie is helemaal een feest. Naar een nachtclub en daar nog geen 1/2 euro betalen voor een biertje. Incl. striptease! Wippen kosten het enorme bedrag van 500.000 lei oftewel 12,50 euro!
      Alzheimers advantage: new chicks every day

      Commentaar


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door Emanuel
       Hi iedereen, net terug van Budapest; hier een kort verslagje.
       Eerste avond er meteen ingedoken met een belgische en servische vriend; eerst lekker drinken aan Ferenciek Tere te Pest; gezellig pleintje vol met gezellige cafeetjes; na een 4-tal cafés zijn we naar de Diamond Club geweest te Pest; 20-tal meiden, weinig klanten; goede sfeer; redelijke prijzen (geen ripoff); onmiddellijk gevraagd of de meiden mee gingen of niet; dit moet je altijd doen in Budapest: je hebt bars waar ze je alleen geld afzetten voor hun gezelschap. Rekening was iets van een 250 euro voor een gezelschap van 6 personen met fles bubbels, strippen enz... Per uur vragen de meiden 175 euro, na het been stijf gehouden te hebben gingen ze tot 100 euro; meenemen die handel dus Uitgelopen op een orgie in mijn hotelkamer met redelijke service vanwege de meiden; niet 1ste klas maar ja, het ging er redelijk druk en wild aan toe ;D
       Volgende avond gestart in een gezellig danscafé Szoda, zeker een aanrader; de meeste meiden daar zijn bezopen en gemakkelijk te krijgen; had er meteen 2 in mijn kielzog; ik was echter in gezelschap van een russische meid... Daarna naar Mammut in Buda; op de bovenverdieping hebben ze 2 disco's; ook een aanrader; tjokvol meiden. Nog een aanrader is disco B 7
       : als buitenlander heb je makkelijk prijs :P Ben echter wakker geworden in het appartement van de russische meid. Neem wel een lang weekend om te feesten in Budapest; kan je volgens mij niet missen

       Commentaar


       • #8
        kijk eens op www.piroslampa.net

        dit betekend dus letterlijk 'rode lamp'. ;D
        wel toepasselijk voor dit on-line smoelenboek van gewillege dames in Budapest :P
        Laatst gewijzigd door Spring; 09-01-06, 17:49.

        Commentaar


        • #9
         http://www.piroslampa.net/piros.php?...70&action=show

         Dit snoepje spreekt ook Duits, en kan het vast wel voor je vertalen. :
         Telefoonnummers staan bij alle dames vermeld, dus leef je uit.
         Er staat zelfs bij in welk district van Budapest ze wonen, dus check even of je hotel in de zelfde buurt staat !

         Commentaar


         • #10
          Dear Kommkommer,
          sorry but I don't understand your question in Dutch .
          This is a good review of Bea, she is recommend lady.

          Maybe do you need a hungarian-english (or german) dictionary? :-)

          http://www.mobidictionary.com/scripts/mobiweb.exe

          Keresendő - what do you like search
          Miről - from
          Mire - to
          magyar - hungarian
          angol - english
          német - german

          In piroslampa.net is aviable reports in english and german too:
          http://www.piroslampa.net/piros.php?...ubmit=+Search+

          http://www.piroslampa.net/piros.php?...submit=+Suche+

          (yes, I know only a few..)


          I hope that is a little help for you :-)

          Ich spreche ins Deutsch auch (nur ein wenig), ich antworte gern andere Frage, in e-mail auch.

          Best regards,
          Mme from Hungary


          Oorspronkelijk geplaatst door Komkommer
          Oorspronkelijk geplaatst door ventje
          kijk eens op www.piroslampa.net

          dit betekend dus letterlijk 'rode lamp'. ;D
          wel toepasselijk voor dit on-line smoelenboek van gewillege dames in Budapest :P

          Mooie smoeltjes, dat wel.

          Kan iemand me helpen om hier wat chocola van te maken...?
          Sommige dames hebben heuse recensies gekregen, maar een makkelijk online vertaalsysteem Hongaars-Engels, heb ik nog niet kunnen vinden (iemand een tip?)          A hétközepén meglátogattam Beát a Hungária körúton (Képek mindenhol a neten, itt, csúcscsajok, redzone stb). Megtetszettek a képei, általában a teltebb hölgyeket kedvelem, de egy igazi XXL-hez még nem volt ...

          Commentaar


          • #11
           ...and a little help to understand the hungarian forum slang :

           http://www.piroslampa.net/piros.php?...=desc&sc=42332

           see: #61 comment

           Oorspronkelijk geplaatst door Mme_Budapest


           Oorspronkelijk geplaatst door Komkommer

           Sommige dames hebben heuse recensies gekregen, maar een makkelijk online vertaalsysteem Hongaars-Engels, heb ik nog niet kunnen vinden (iemand een tip?)

           Commentaar


           • #12
            Oorspronkelijk geplaatst door sammy671
            Hi,

            Heb onlangs persoonlijk de scene in Budapest kunnen ervaren. Overigens dien ik duidelijk te maken dat ik niet al te veel tijd had, zodat ik niet bepaald naar de beste prijs/kwaliteit heb lopen zoeken.

            Als je tippelaars wilt, dan kun je die eenvoudigweg vinden in de buurt van het Sofitel, richting de Donau. Dames stappen zelf op je af, een afspraak is zo gemaakt. Persoonlijk geen gebruik hiervan gemaakt, aangezien dat niet geheel mijn smaak is. Weet ook niet wat de eventuele prijzen hiervoor zijn. Dit heb ik de dames niet gevraagd. Overigens kun je aan elke taxichauffeur vragen waar de beste streetscene is. Ze brengen je daar graag naar toe.

            Wat privehuizen betreft: heb gebruik gemaakt van gelegenheden. Sweet Cats, tel 2679632 en Aphrodite 06-304255940. Sweet Cats, prijs per uur 25000 Florint (HUF)voor pzc+n. Zorg dat je overigens Florinten bij je hebt, want ze berekende mij 115 Euro. Normaal gesproken is 25000 HUF ongeveer 100 Euro. Heb nog wat extra's (tongzoenen) genomen en moest daarvoor 45 Euro bijbetalen. Er waren 3 dames aanwezig om 02.00 's nachts. Heb een blonde, kortharige schoonheid genomen en was daar meer dan tevreden over. Een absolute GFE, maar dat kwam omdat de dame in kwestie (22 jaar), pas 1 week werkzaam was in de business. Had niet het gevoel dat dat bij de andere dames ook zo zou kunnen zijn. Gemiddelde uiterlijk dames, 7+, mijn schoonheid een slanke, blonde, kortharige, lieve 8,5

            In Aphrodite was de prijs 18.000 HUF voor 1 uur, maar moest wederom 8.000 HUF extra bijbetalen voor pzc, zoenen, en beffen. 3 dames aanwezig om 02.30 's nachts. Ook dit keer goed bevallen, maar geen GFE. Gemiddelde uiterlijk dames, 6, mijn dame, slanke, donkerharige 7,5.

            Mijn gevoel zegt me dat Budapest nog vol goede verrassingen zit, maar dan moet je wel je weg weten daar in de stad. Als je geen tijd hebt, dan raad julllie aan om of op een taxichauffeur af te stappen en hem de zaakje te laten regelen, of inderdaad zoals collega \"Snuffels\" reeds heeft geschreven een escort te bellen. Adressen en tel.nrs staan vermeld op de gratis stadsplattegronden in de hotels. Ben de naam vergeten, maar de prijs was 200 Euro voor 1 uur. Had overigens wel het gevoel dat de dames van dat soort escort services absolute schoonheden waren, want toen ik 's nachts terugkwam van mijn avontuurtjes, zag ik verscheidene zeer mooie examplaren door het - anders zo verlaten - hotel lopen. 9+ dames, maar je betaald er dan ook voor. Want de 200 Euro/uur is ongetwijfeld zonder extra's )

            - 671-

            Commentaar


            • #13
             Hallo Jongens,

             Net terug van 3 dagen Budapest en even mijn ervaringen met jullie delen.

             Ik had op voorhand al wat opzoekingswerk verricht op www.piroslampa.net en www.redzone.hu. Op deze 2 sites had ik een aantal dames uitgepikt en opgebeld die er mij leuk uitzagen om wat meer te weten te komen over hun werktwijze. De meeste dames ontvangen bij hun thuis maar er zijn er ook een aantal die aan escort doen.
             De prijzen voor thuisontvangst schommelen rond de 65€ per uur. Voor pzc & 69 moet er meestal bijbetaald worden (+/- 15€). In dit uurtje mag je bij de meeste 2x klaarkomen. Wil je escort, dan moet je meestal bijbetalen voor de taxi (+/-20€) maar ook aan de receptie van je hotel (toch in het mijne +/- 30€). Al bij al vond ik dit vrij duur als je weet dat bijna 30% van je geld niet naar "de sex" gaat. Ik heb dan maar gekozen om bij een meisje thuis te gaan dat bereikbaar was op wandelafstand van mijn hotel. Bij de meeste meisjes staat ook het district bij waar ze ontvangen. Zo weet je of het ver is of niet.

             Eerste dag geweest bij Brigi (Bridget). www.piroslampa.net/piros.php?lang=en&pg=girls&action=show&girl=98
             www.redzone.hu/belso.php?kod=1468Brigi
             Eerst telefonisch een afspraak gemaakt en dan tot bij haar flat gewandeld. Ik was wat te vroeg en zij kwam juist aangewandeld toen ik belde bij haar flat. Wow, deze meid ziet er super lekker uit maar dat zie je al op haar foto's. Ze heeft ook een mooi gezichtje dus dat was ook meer dan ok. Eens in haar flat bood ze mij een drankje aan en hebben we even een praatje gemaakt over de mogelijkheden. Ik koos voor 80€, 1 uur met alles erop en eraan, echter wel zonder TZ. Daarna een douche en toen ik in de kamer kwam had ze kaarsjes aangestoken en een Usher CD'tje opgezet. Ik dacht "life can not get better like this" en ik kreeg gelijk. Zij nam ook vlug een douche en dan samen op het bed. Wow, wat was zij lekker, strelen, likken, kusjes, 69, pzc, wat en hoeveel je maar wil, een echte GFE. Meestal ben ik wat vrij passief en laat ik het meisje werken maar deze meid moest ik gewoon zelf ook verwennen, en ik merkte dat ze het zelf ook heel leuk vond. Daarna nmc in verschillende posities met als afsluiter Doggy Style natuurlijk. Fantastisch !!!!!!!!. Daarna even wat praten over koetjes en kalfjes en "here we go again". Terug het hele proces voor de tweede maal............gewoon geweldig. Daarna nog een douche en dan terug naar het hotel gewandeld. Dit was een super ervaring en een aanraader voor iedereen. Let wel op, het is een lief & zacht meisje dus behandel haar goed en je krijgt veel terug.

             Tweede avond maakte ik een wandeling door de lange winkelsstraat en werd ik aangesproken door verschillende meisjes die sex aanboden. Ik ben met eentje meegeweest maar het is een slechte ervaring geworden. Door haar gebrekkige kennis van het engels waren er verschillende misverstanden omtrend prijs & mogelijkheden en na eenmaal klaar te komen hield ik het voor bekeken en ben ik opgestapt.

             Let wel op als je rondwandeld, er komen ook meisjes op je af, met 2, die je trachten te overtuigen om met hen iets te gaan drinken. Zeker hier niet op ingaan want ik heb gelezen dat ze je meenemen naar afzuip bars.

             Ik zou aanraden van een prive te zoeken zoals Brigi. Dit lijkt mij het beste. Of misschien heb ik gewoon heel veel geluk gehad. In ieder geval voor zij die nu nog naar Budapest gaan, Brigi is TOP

             Ciao
             Soze             Commentaar


             • #14
              Ben ook 4 dagen naar Boedapest geweest twee weken geleden en straatprostitutie is idd niet om over naar huis te schrijven.

              Blijkbaar heeft de stad schoonmaak gehouden omdat de meisjes veel te veel toeristen lastivielen rond de hotels. Bij navraag aan taxichauffeurs en locals blijkt straatprostitutie niet veel meer voor te stellen.

              Taxichauffers zijn wel zo vriendelijk om je naar stripbars en afzuipbars te willen voeren oppassen hiermee dus :

              Zoals bovenvermelde collega die er ook geweest is al zei is de enige plaats waar je nog straathoertjes kan vinden de winkelstraat laat op de avond & nacht. Dit is de Vaci Utca.

              Commentaar


              • #15
               Bericht van Sagat

               Oorspronkelijk geplaatst door Sagat
               [size=2]Heeren,

               Is al een tijdje geleden dat ik in Hongarije ben geweest. Maar ik moet het eens zijn met de andere heeren dat er bijzonder mooie vrouwen aanwezig zijn.

               Zelf vond ik Budapest niet echt geweldig. Vond dat er een beetje een linke sfeer rondhing. Ook met uitgaan veel pooiers die je aanspreken. Ook ken ik er de weg niet geweldig. En wilde geen risico lopen.

               Later in Siofok kwam ik wel aan mijn trekken. Daar zitten naar mijn weten 2 clubs vlak bij het centrum. De drankjes zijn betaalbaar. En er zijn eigenlijk alleen maar touristen in deze tenten. Voelde me uitermate veilig.

               Heb daar iedere avond me goed vermaakt met de diverse meiden qua uiterlijk als leeftijd. Er is een zeer ruime keus, voor ieder wat wils. De dames spreken helaas gebrekkig Engels of Duits.

               Voordat je een keus maakt kun je eerst relaxed wat drinken. FF rondkijken welke dames aanwezig zijn. Ook worden er paaldansen gedaan, zodat je goed kunt kijken wat voor vlees ze in de kuip hebben.

               Wanneer je er eentje leuk vind kun je relaxed babbelen over je wensen en de prijs. Moet 60 EUR kom je een heel eind. En zeker geen gehaast

               Wat ik minder vond waren de bedden. Het waren echte matrassen, zonder laken : met diverse sporen van andere voorgangers. Daarom heb ik het ook wel eens met haar tegen de deur staan hobbyen Maar de dames waren daarintegen wel schoon.

               Al met al een leuke ervaring.
               [/size]

               Commentaar


               • #16
                Ik ga meestal in disco's als B7 (Pest) en Mammut (Buda) om locale schoonheden op te sporen als ik wat tijd heb; keuze genoeg en vrij ontvankelijk. De danscafé Szoda is ook een aanrader; veel studentes en ex-studentes. Nog nooit lastiggevallen (of ligt dat misschien aan mijn vierkante kop van 1 m doorsnede ;D) in deze disco's.
                The Diamant Club in Pest is ok als club; redelijke prijzen van drank, rond de 100-125 euro/uur na wat afdingen voor een relatief lekkere meid, goede service.
                Voor een topmeid (af en toe es) moet je bij www.cg-company.com zijn.
                Ik ervaar Budapest absoluut niet als link ofzo, loop er 's nachts op mijn gemak rond, ook in het nachtleven, have fun

                Commentaar


                • #17
                 Oorspronkelijk geplaatst door Emanuel
                 Ik ga meestal in disco's als B7 (Pest) en Mammut (Buda) om locale schoonheden op te sporen als ik wat tijd heb; keuze genoeg en vrij ontvankelijk. De danscafé Szoda is ook een aanrader; veel studentes en ex-studentes. Nog nooit lastiggevallen (of ligt dat misschien aan mijn vierkante kop van 1 m doorsnede ;D) in deze disco's.
                 The Diamant Club in Pest is ok als club; redelijke prijzen van drank, rond de 100-125 euro/uur na wat afdingen voor een relatief lekkere meid, goede service.
                 Voor een topmeid (af en toe es) moet je bij www.cg-company.com zijn.
                 Ik ervaar Budapest absoluut niet als link ofzo, loop er 's nachts op mijn gemak rond, ook in het nachtleven, have fun
                 Ik vond er ook niks link aan. In Brussel zou ik mij onveiliger voelen.
                 Ben er een maandje geleden geweest en bij nabraag blijkt die disco Mammut niemeer te bestaan ze Emmanuel, ofwel hebben ze mij iets wijs gemaakt

                 Nog een aanrader evenwel is aan de Buda zijde net aan het water het openlucht Danscafé "Café del Rio".
                 http://www.rio.hu

                 B7 is ook nog wel leuk, maar de Szoda niet binnengeweest wegens héél weinig volk. Was wel op een zondagavond en dag nadien school voor de meesten hé

                 Commentaar


                 • #18
                  Volgens mij heet die discotheek ook geen Mammut, denk dat de disco wordt bedoeld die bij het winkelcentrum Mammut ligt. Dit winkelcentrum is bij echt iedereen bekend en is erg luxe. Zal volgende keer even op de naam letten, ben er nl zelf ook geweest en was mij toen goed bevallen.

                  Commentaar


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door MasterPiece
                   Volgens mij heet die discotheek ook geen Mammut, denk dat de disco wordt bedoeld die bij het winkelcentrum Mammut ligt. Dit winkelcentrum is bij echt iedereen bekend en is erg luxe. Zal volgende keer even op de naam letten, ben er nl zelf ook geweest en was mij toen goed bevallen.
                   Heb je het over een danscafé die helemaal bovenin het winkelcentrum zelf is.
                   Je hebt daar die bowling en daar ergens zou ook nog een danscafé zijn.

                   Commentaar


                   • #20
                    Klopt helemaal. Ga binnekort weer naar Budapest en zal eens een extra verkennend rondje 'Mammut' gaan uitvoeren voor een gedetaileerder beeld.

                    Commentaar


                    • #21
                     Beste Medelopers

                     Vorig weekend ook eens de "stoute schoenen" aangetrokken en naar Budapest vertrokken samen met een vriend. Moet zeggen Boedapest is een mooie stad met even zo mooie vrouwen. Alleen je moet de weg een beetje weten, we zaten in "pest" in een klein hotelletje.
                     Met de tram kwam je in 10 minuten op de bekende uitgaansstraten. We gingen gezellig op een terasje zitten, en binnen 10 minuten hadden we al kontact met de plaatselijke "schonen" daar Let op !!!!, klopt helemaal, die meisjes zijn er om je geld af te troggelen. Ze doen heel geinteresseerd in jou, en vertellen om gezellig ergens iets te drinken (barretje), maar waar kom je terecht !!, je raad het al, in van die afzuipbars waar je 4000 florint per consumptie betaald. Mijn "maat" had per ongeluk al een bestelling doorgegeven, we dronken het op, en vroegen meteen naar de rekening, schrikken zeg !!, 20.000 florint (80 euro), kwaad dat we waren, hebben 10.000 betaald, en zijn afgetaaid, zei schelden op ons, maar gewoon doorlopen. Hierna hebben we een "Taxi" aangehouden en gevraagd waar leuke dames kwamen en een gezellige sfeer. Hij bracht ons naar "OLD-MENS" een gezellig Jazz-cafe in "Pest" hier zaten leuke dames voor een gezellig gesprek, maar ook genoeg dames van plezier, je haald ze er meteen uit ! lopen de hele tijd rond, gaan niet dansen, en alleen op zoek voor een klant. ze beginnen met 150 euro (1 uurtje mee naar hotel) maar als je maar lang genoeg aanhoud gaan ze ook voor 75 euro mee Zijn mooie vrouwtjes, vaak ook van Oekraine. Moet zeggen we hebben een leuke 3 dagen gehad in Budapest (alleen op 1 minpuntje na dan), en voor herhaling vatbaar. Denk dat we over 4 weken weer eens terug gaan, en dan Mamoet, en B7 eens bekijken.

                     Doeiiii Thei.