Griekenland: Kreta en Rhodos

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Griekenland: Kreta en Rhodos

  Is er iemand die iets kan vertellen over prostitutie op de griekse eilanden ???

  Op Kos heb ik het wel eens gedaan met een Italiaanse serveerster die, toen wij bij haar in het restaurant aten, aan ons liet merken wel in te zijn voor wat bijverdienste.
  ze vertelde dat ze wat vaste klanten had, en deed het niet slecht want na twee dagen heb ik nog eens met haar afgesproken.
  maar van een red light buurt was op kos in elk geval geen sprake.

 • #2
  Ik ben 3 jaar geleden op het eiland kreta geweest, daar in heraklion gevraagd aan een taxichauffeur, en deze kwam met de volgende club: Princess of lily's. deze zat een 10 km buiten heraklion. begreep van de chauffeur dat er meerdere clubs waren op het eiland, je moest dan alleen wel na acht uur 's-avonds willen, anders valt er op kreta niet veel te beleven.

  Nadeel daarvan is wel dat je extra betaald, omdat de club zo'n taxi chauffeur tip-geld betaald, weet er zelf alles van, ben zelf ook chauffeur.. Toendertijd was prostitutie trouwens zeer illegaal, het meisje met wie ik was benadrukte ook dat ik moest zeggen dat ik haar vriend was in geval van politie-inval, en afrekenen was aan bar voor drankjes (30000 drachmen voor één drankje ca ƒ 210,- ). Wel was het de allereerste keer dat ik werd gepijpt zonder condoom, helaas niet tot klaarkomen, heb toen niet aan die mogelijkheid gedacht, ze was helaas alleen niet in voor grieks, verder was alles mogelijk

  Ik heb toen wel een kaartje meegenomen van die club, zal er alleen wel naar moeten zoeken, als ik het nog kan vinden laat ik het adres weten.

  Commentaar


  • #3
   Op Rhodos, in Rhodos-stad heb je een RLD, in de ouwe stad. Zijn een een soort prive-huisjes, de eigenaresse ontvangt je en toont je een meisje, ga je accoord, dan ga je een kamer in en daar moet je wachten op het meisje, heb me laten pijpen, ging allemaal erg plichtmatig, mocht niet aan het meissie komen, maar was toch wel even lekker en apart op Rhodos.

   Commentaar


   • #4
    Re: Rhodos

    Hoi,

    Zelf kom ik zo'n 12 jaar in Rhodos en er schijnt in de oude stad wat te zijn maar waar is mij niet bekend. Verwacht niet zulke clubs als we hier hebben. Er is in de buurt van de Colorado bar (barstreet oude stad) een stripclub alsmede in faliraki. Echter voor plezier hoef je daar niet naar een club ofzo.....aan meiden/vrouwen geen gebrek, heb altijd nog gescoord daar.

    Maar mocht iemand weten of er wat is.......laat maar eens weten dan.
    Vincent

    Commentaar


    • #5
     Re: Rhodos

     Hallo Rhodos-gangers,

     ik ben vorige zomer ook op Rhodos geweest voor een paar weekjes verlof.
     In de onmiddelijke buurt van Hotel Cosmopolitan, gelegen langs de drukke baan van Rhodos stad naar de luchthaven, bevinden zich verschillende cafeetjes en restaurantjes. Een daar van is een nachtbar, waar ook wat aan paaldansen gedaan wordt door de aanwezige meisjes. Verschillende afrikaanse en ook enkele knappe Bulgaarse meisjes aanwezig, zéér opdringerig en maar op een ding uit nl afzuip! Persoonlijk met de uitbater in gesprek geraakt, en hem een paar tips gegeven, om wat meer sfeer in de zaak te brengen. Dit kon hij duidelijk apprecieren, wat zich vertaalde in ganse nacht free drinks en een uurtje prive met een van de Bulgaarse beauties. Ik geniet er nog van als ik er aan terugdenk!
     Verder heb ik op gans het eiland niets meer gezien, wat het vermelden waard is.
     Ga deze zomer nog eens terug om te zien hoe de boel geevolueerd is.

     Commentaar


     • #6
      Re: Griekenland: Kreta en Rhodos Algemeen

      We (vrouwlief en ik) zijn dus net terug van Rethymno op Kreta.
      Op aanraden van een grieks gezelschap naar club "Venus" gegaan aan de rand van het stadje. Taxiritje van 5 minuten.
      Meer een (brave) striptease tent, alleen poolse dames gezien/gesproken. Lap dance gehad en volgens het griekse gezelschap zou ook een blow job wel mogelijk zijn.
      Lap dance en een 10 tal consumpties voor E.240.
      Leuk om gezien te hebben, geen aanrader voor de liefhebber van het echte werk

      Commentaar


      • #7
       Re: Rhodos

       Was in 2005 in rhdos, valt op gebied van meisjes weinig te beleven. Wel was er in een zijstraat van het mitsis grand hotel een bar waar een bloedmooie zweedse werkte. Een van de mooiste meisjes die ik ooit gezien heb. Ze was net 20 geworden en serveerde er. Moest mijn vrouw er niet bij geweest zijn...............

       Commentaar


       • #8
        Rhodos lapdance Faliraki

        Mannen, als jullie deze zomer naar Rhodos gaan dan kijk uit, in het uitgaansleven Faliraki i een stripclub (in de buurt van Mc.Donalds), ze lokken je naar binnen en maken een praatje (je krijgt zelfs een drankje), daarna wil de dame iets van je drinken en roept de kelner die METEEN met een fles hampagne komt á € 100.00 !!!! Heb me er net uit weten te kletse anders stonden er in no time grote angstaanjagende mannen bij je. Zag veel "jonge jongens" er in trappen.

        Ga in Faliraki op stap en je hebt in de meeste gevallen prijs met een leuke dame!!!

        Gij zijn gewaarschuwd.

        Commentaar


        • #9
         Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

         Kreta,
         Nu enkele keren geweest, en pas de laatste keer heb ik begrepen hoe het werkt; Niet naar een club gaan maar langs de weg gewoon meiden oppikken. Die komen na 19h tevoorschijn, duidelijk herkenbaar aan hun manier van doen. In hun buurt hangt ook altijd een gast rond (de pooier dus). Ze nemen je mee naar een 6e rangshotelletje, of gewoon in het bosje (ook altijd in de buurt) of naar jou verblijfplaats.
         De wegen van hersonissos naar heraklion (de oude weg, niet de nieuwe), de oude weg tussen chania en rethymno en tussen ierepetra en het noorden, zijn de bekendste wegen.
         Het zijn er geen honderden maar je vindt er toch wel enkelen.
         Overigens zijn de meiden voornamelijk Pools of Grieks, een enkele bulgaarse.
         PS info verkregen van bevriend taxi chauffeur, met hem gecheckt en juist bevonden.

         Commentaar


         • #10
          Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

          Oorspronkelijk geplaatst door blaasbaan
          Ik zit op Kreta in de buurt van Malia, iemand een niet te dure tip!!?
          Malia ligt naast (chersonissos), wel naast, een kilometer of 8 denk ik.

          Wat chersonissos is voor de Nederlander is Malia voor de Engelsman.
          Altijd wel geining om een avond te stappen in Malia. Die Engelsen sporen echt niet als ze dronken zijn.

          Je kunt daar zo makkelijk Engelse meiden oppikken. Moet je voor de grap eens rond 04.00 uur op straat lopen daar als de kroegen gaan sluiten. It's easy, believe me!
          Wel even oppassen dat je niet struikelt over de meiden die laveloos op de grond liggen!

          Veel plezier daar! Als je wat wilt weten PM maar.

          Commentaar


          • #11
           Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

           Mijn eerste berichtje op dit forum! Ik zat al langer tekijken. Ik heb vragen en ik denk dat ik wel wat weet en daarvoor is dit forumbedoeld. Mijn vragen plaats ik later wel in een andere rubriek.
           Nog geen jaar geleden ben ik naar Kreta geweest. Ik heb daarruim een week lang een studio in het centrum van Chania gehuurd en daar valtbest iets te beleven. Ten oosten van het centrum is een kleine rosse buurt. Alsje het eenmaal weet is het heel makkelijk te vinden. Vanaf de haven waar de vissersbotenen plezierjachten liggen is er een zijstraat met aan één kant alleen maar cafés.Deze straat doorlopen en aan het einde linksaf. Dit is Epimenidou-street. Naongeveer 60 meter rechtsaf bij een pleintje. Dit is Minoos-street. Na 20 meterde eerste smalle zijstraat rechtsaf inlopen. Dit steegje maakt na 10 meter aleen bocht naar links en dan ben je er. In feite zijn het allemaal kleinebordeeltjes met vrijwel altijd niet meer dan één prostituee. Ik ben er vierkeer geweest en in drie verschillende bordeeltjes. Mij beviel het wel! Hetwerkt als volgt: Netjes aanbellen of gewoon naar binnen lopen. Je wordt danontvangen door een vriendelijke wat oudere mevrouw. Ze vertelt je dat het 50,-euro kost en twintig minuten duurt. Daarna stelt ze het meisje aan je voor endan mag je ja of nee zeggen. En als je nee zegt maken ze daar volgens mij geenenkel probleem van, maar alle vier de keren kon ik alleen nog maar ja zeggentoen ik het meisje zag. Wat betreft “niveau” zijn ze vrijwel allemaalvergelijkbaar met de mooiste raamprostituees van Nederland en België. In dietwintig minuten krijg je eigenlijk “een standaard pakket”. Je hoeft zelfhelemaal niets te doen. Zij doet ”alles”. Dat betekend dat zij na een minuut of10 bovenop je gaat zitten en dat jij overal aan kan voelen. Dit vind ik één vande prettigste standjes, dus mij hoorden ze niet klagen. Het kan ook zo zijn dathet meisje al buiten naar de klanten staat te lonken als jij er aan komt lopen.De meisjes zijn helaas geen locals. Ik ben er tenminste geen eentjetegengekomen. Het zijn allemaal Roemeense, Bulgaarse en opvallend veel Spaansemeisjes. Met dehygiëne zit het er wel goed en je wordt niet belazerd.
           Verder zijn er in Chania en Platanias twee tenten metpaaldanseressen. Ik heb begrepen dat je er echter niks meer mag dan alleen maarvan een afstandje toe zitten kijken, naast een veel te dure fles champagne. In deomgeving van Kydonias-street zijn nog een paar bordelen, zoals wij ze kennen:Een rij dames aan een bar en er boven wat kamers. Naar binnen gluren ging niet,maar bij één zo’n toko zaten er een keer een aantal dames buiten op de stoep tekijken. Het was niet echt veel soeps en de prijzen schijnen aanmerkelijkduurder te zijn dan in het hiervoor omschreven rosse buurtje. Verder ben ik indezelfde omgeving van Kydonias-street twee keer aangesproken door vrouwen diedaar blijkbaar tippelden. Het was jammer dat de ingang van mijn studio zo goedwerd bewaakt, want anders had ik de tweede denk ik wel een aanbod gedaan.
           Even voor Encore: Van Rethymno naar Chania is ongeveer eenuur rijden. In Rethymno is naar mijn weten helemaal niets te vinden.
           Laatst gewijzigd door Dick31; 25-03-12, 19:10. Reden: Leesbaarheid
           Ik loop hier gewoon mijn pik achterna. En jij mag me daarbij volgen.

           Commentaar


           • #12
            Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

            Oorspronkelijk geplaatst door wing
            Weet iemand een massagesalon in Chania, liefst met plus natuurlijk?
            Massagesalon met een plusje zoals ze in onze contreien veelvuldig voorkomen, zal je niet vinden in Hania (of Chania). Je kan er wel een enkele vinden in Heraklion en zelfs in de fuifplaats bij uitstek Chersonissos en Malia.
            Op de Griekse eilanden werkt het een beetje anders. Je hebt de klassieke straatmadeliefjes (bvb op de oude weg van Chania naar Rethymnon) en je hebt daarnaast de kleine bordeeltjes (zoals ook in Chania er enkele te vinden zijn). En daarnaast is er op Kreta een klein escorte-netwerk, maar dat is niet echt te vertrouwen (veel maffia invloeden)

            Commentaar


            • #13
             Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

             Oorspronkelijk geplaatst door wing
             Dank @bigbromby .kun je nog iets specifieker zijn over de old road naar rethhymnon? Chania heeft een drietal grote uitvalswegen die naar betreffende weg leiden.
             Je moet de PE090 hebben van Chania naar Souda. Altijd na 19u en als ik me goed herinner staan de meeste in de buurt van de Eklesia S. Niclaos.

             Commentaar


             • #14
              Stripclub XXL Faliraki, Rhodos

              Leuk dacht ik met wat vrienden, even stripclub XXL Faliraki bezoeken. Entree 10 euro wat op zich geen geld is (inclusief drankje). De jongedame gaf aan dat het erg druk was binnen met erg veel bezoekers en veel mooie meiden uit Roemenie, Chech, Polen. Ik leg geld neer aan de balie van die jongedame, knoop mijn zak dicht waar ik geld in had en ineens geld verdwenen. Mijn vrienden hadden gezien dat ik het daar had neergelegd (vrienden hadden inmiddels ook betaald) maar ineens was mijn geld verdwenen. Ik zeg tegen haar: ik heb je betaald waarop zij nogal nors en vervelend aangaf: NIET…. EN JE MOET MIJ NOG BETALEN. Op de een of andere manier stonden er ineens twee grote kerels naast ons. Toch maar betaald en naar binnen. Daar was de tent dus helemaal leeg, geen enkele bezoekers maar een stuk of 10 zeer vervelende en opdringerige meiden. Ze komen naar je toe, raken je aan richting kruis, tepels en als je hun even aanraakt zeggen ze meteen: MONEY….now you most pay me 30 euro because you touched me.

              Ben daar snel weg gegaan, mij zien ze daar nooit meer terug!!!

              Commentaar


              • #15
               Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

               Ik heb me gisteren in de oude stad op rhodos door een ghanese lekker laten pijpen
               Heb de weg bij de toeristen informatie gevraagd was best makkelijk te vinden
               Zijn huisjes met een lamp er boven als de lamp brand mag je binnen kijken
               Als ik vd week terug ben maak ik een mooie beschrijving hoe te lopen
               Ik was er om 1500 en was erg rustig
               Beter voor 1200 gaan ofn 1800 ongeveer 40 dames denk ik

               Commentaar


               • #16
                Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                net terug van mijn vakantie van Rhodos
                ook daar hebben ze een hoeren buurt
                bij aachia geweest
                ghanese met een super lijf
                me keer helemaal leeg laten pijpen
                tering een van de beste pijp beurten ooit
                zij op het bed en ik voor haar staan ze pijpte me lekker diep met wat een lekker gevoel
                ik pakte haar hoofd vast maar dat vond ze niet goed
                wat er toen gebeurde
                ze pakte mijn pik hard bij de stam zeg maar en pijpte me hard en diep met de goede toch
                ik voelde dat ik klaar ging komen en zij het tegen haar maar ze ging gewoon door echt lekkker
                3 dikke stralen volgens mij ik schokte helemaal ik haalde mijn pik uit haar mond en begon me af te tekken
                i hafve more zeg ik
                tering haar mond zat goed vol maar ze keek me aan en slikte mijn zaad door liet het me zelfs zien
                hier werd ik zo gek van dat ik weer klaar kwam ook mijn 2de lading slikte ze door

                dag er naar maar weer geweest zelfde gedaan

                vd week zet ik de route er naar toe op
                moet ff de platte grond zoeken

                Commentaar


                • #17
                 Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                 je pakt de taxi naar de oude stad
                 als je onder een poortje door rijd gaat de weg naar links toe maar laat de taxi hier stoppen
                 stap uit en loop naar rechts toe de stoep loopt hier wat omhoog je loop nu langs de Arnauld Gate loop rechtdoor
                 aan je rechter kant krijg je de toeristen informatie maar loop gewoon rechtdoor je loopt op de Apelou
                 loop gewoon rechtdoor hier kom je op een gegeven moment op een klein pleintje met een t splitsing sla hier rechtsaf
                 loop rechtdoor je krijgt zo wat oude winkeltje aan je linker kant en hier word het al wat rustiger
                 op een gegeven moment kom je op Simonidou sla hier rechtaf hier staan wat outo geparkeert aan je rechterkant en voor je kijk je tegen wat oude kleine huisjes aan
                 je loopt rechtdoor is een kleine straat aan het eind links af de Ag Fanouriou op sla hier links af en loop recht door je bent er nu bijna op een gegeven moment loop je tegen een hoge muur en sla recht af en je bent er
                 wel goed kijken hangen kleine lampjes boven de deur als ze branden kan je aankloppen of het gordijn op zij doen

                 oke veel plezier

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                  Onlangs in Chania het red-light buurtje bezocht. Er zitten leuke dames.prijs is meestal 30 euro voor een full session.
                  Goede ervaring gehad met Alexia in huis nummer drie. Slanke, actieve meid uit een van de voormalige Russische republieken. Waar te vinden? Zijstraatje van Odos Minoos.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                   Geen nieuwe ervaringen op Kreta/Chania? Ik ben nu een paar keer bij Alexia geweest, zie vorige post. Blijft een leuke dame. Ga toch vor verandering eens iemand anders proberen, wellicht heeft iemand een suggestie?

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                    Kaartje voor de straat in CHania:

                    https://www.google.com/maps/d/viewer...4.kMChkAvzVcoo

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Griekenland: Kreta en Rhodos

                     Ik vertrek donderdag 1-09-2016 naar Chersonissos voor 12 dagen. Weet er iemand waar en hoe ik er een escorte ofzo kan fixen? Of is er een betere manier? Bv in barstreet ofzo? En hoe zit het met prijs, mogelijkheden e.d.?? Zijn die vrouwen dan ook de moeite of zijn het echt geen mooie meisjes? Heb verhalen gehoord over Cherso, maar enkel over te jonge vakantiegangsters. Weet hier iemand meer? Greetz Raphael

                     Commentaar