Oostenrijk: Overige plaatsen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oostenrijk: Overige plaatsen

  Worgl: nachtclub "La Villa".
  A12 ( en niet zoals eerder gemeld A10) worgl - innsbruck
  neem afslag worgl-ost, weg volgen T-splitsing rechtsaf,
  dorp inrijden en dan linksaf de n 170 op, dit is de brixentalbundesstrasse, na ongeveer 4 kilometer heb je aan de rechterkant "La Villa", daar tegenover een parkeerplaats met grote houten schuur.
  Dit is een luxe-privehuis.
  Met o.a. zwembad buiten, weet nix van prijzen omdat ik er nog nooit ben binnen geweest, weet wel dat deze club hoog staat aangeschreven.

  Groetjes Jack.

 • #2
  Ben daar geweest,
  Een pracht luxe gebeuren. Je gaat daar niet heen om even te wippen maar om een paar uur geweldig te genieten. Alles safe, hierover later meer. Uiteraard eerst even een drankje aan de bar en kennismaken met de aanwezige meisjes er waren er een stuk of zeven van zo'n 20 tot 40 jaar. Ik koos voor Monika, een wat oudere schoonheid. Eerst even naar de kamer, om elkaar wat beter te leren kennen. Na een fijne bad de koffer in. Toen uitrusten aan de rand van het zwembad uiteraard met weer een drankje. Monika neukte niet alleen goed maar ze kon ook lekker kletsen. Na een half uurtje was het of ik ze al jaren kende. Toen mijn piemel weer wat omhoog begon te komen stelde ze voor om weer even op de kamer te gaan kijken.
  Ook zei ze dat, als ik dat wilde, ik ook een met een ander meisje kon. Ik zei uit een grapje dat er van mij best nog iemand mee mocht. Het was niet druk en dat was geen probleem. Daarna weer uitrusten in het zwembad.
  Toen ik aanstalten maakte om op te stappen zei Monika dat ze nog even persoonlijk afscheid van me wilde nemen op de kamer. Samen in bad. Toen ze me afdroogde pijpte ze me nog even, nu zonder en haalde de laatste druppels er uit.
  Al met al een dure maar gewldige belevenis ik geloof zo,n 3000 Os.
  Als je geinteresseerd bent ga dan eens op hun site kijken: http://www.lavilla.at/index.php

  Commentaar


  • #3
   ja, inderdaad in Tirol is niet veel. Wat je wel kunt proberen is rond het station te kijken naar tippelaarsters. De meiden die er lopen zijn vaak afkomstig uit Bosnie of Kroatie. Errrrrg mooi !
   Wel oppassen voor de politie, deze is razend streng!
   In Wenen moet je gewoon rond rijden, daar komen ze rond de avond de straat op. Daar hoef je echt niet te zoeken.

   Commentaar


   • #4
    Nou, na heel veel zoeken is het me gelukt om in Kufstein een club te vinden..... Touch. Redelijk duur. Ze vragen voor een half uur massage en handmatig hoogtepunt euro 80,00 en voor een half uur intiem euro 130,00. Je moet dan wel voor 19:00 uur komen anders betaal je eerst euro 50,00 entree en lopen de prijzen op tot euro 230,00 per half uur!!!!! Het ziet er allemaal heel netjes uit, maar daar betaal je dan ook voor. Wellicht zakken de prijzen iets in het zomerseizoen. Ik blijf zoeken naar adressen als ik er weer ben, tips zijn natuurlijk van harte welkom. Kan ik ze uitproberen.

    Commentaar


    • #5
     Lady O in innsbruck bestaat nog, maar is niet echt aan te raden.
     Daarentegen wel subliem is "begleitargentur Cleopatra".
     Heb hier zelf ruim ervaring mee. Mooie en lekkere meiden, die ook nog eens niet op hun hoofd gevallen zijn. Kost wel wat, maar dat is het wel waard!

     Sommige meiden kan je op hun website (www.cleopatra.at) bewonderen, wel even bellen voor de toegangscode (normaal gesprekstarief), dan kan je de uitgebreide galerij bekijken.

     O Ja, verder is er redelijk wat thuiswerk te vinden, kijk voor tel. nummers en adressen in de ""Tiroler krone" of andere krantjes. zelf echter geen ervaring mee


     Happy Huntin'

     Commentaar


     • #6
      Heren (of wellicht ook dames),

      Ervaring in Oostenrijk ?
      Vraag maar, omgeving Innsbruck ken ik op mijn duimpje.

      Lady O is echt waardeloos.
      Ben er meer malen geweest, maar iedere
      keer ontevreden naar huis gegaan.

      La Villa is zeker de moeite waard.

      Maar wat echt de kroon spant is Casa Bianca in Innsbruck. (www.casabianca.at)
      Schitterende vrouwen en voldoende keus.

      Zeker 35 vrouwen en allemaal mooi !
      Veel Oostenrijkse dames, Russisch, Slovaaks etc...

      En wat daar zo mooi aan is ?
      Probeer het zelf eens ......

      Het is geen nieuwtje als ik vertel dat dames uit deze omgeving werkelijk alles doen om het de man te behagen. En als ik zeg alles, dan bedoel ik ook alles !!

      Svetlana in Casa Bianca is een aanrader, en ik kan het weten.

      Succes daar.

      Commentaar


      • #7
       Jack, kun je ook aangeven wat de kosten bij Casa Bianca zijn? Liggen die op het zelfde niveau als Touch en LaVilla? Bieden zij ook "Ohne Service" aan? Heb je ook nog tips van prive ontvangsten in Innsbruck en omgeving? Hoorde dat o.a. de straathoertjes daar niets voorstellen.

       Commentaar


       • #8
        Chiel, de "tippeldames" vallen inderdaad tegen.
        Met Touch heb ik geen ervaring.
        Prive ontvangst ook niet.

        Escort is Cleopatra aan te bevelen.
        www.cleopatra.at

        Kosten Casa Bianca, 300 euro een half uur.
        Alles inbegrepen. Eten en drinken onbeperkt.
        Geen entreekosten.
        400 euro voor een uur.

        Inderdaad niet goedkoop, maar absolute topklasse.
        Ken inmiddels veel dames en clubs, maar Casa Bianca
        is echt ongekend.

        Ik heb geen belangen aldaar, al zou je het wel zeggen.
        Kom er zakelijk regelmatig (eens per maand).

        Nog nooit teleurgesteld !

        Diverse dames mogen ontmoeten, en allen zijn
        voor heel veel in.

        Zonder is mogelijk, alleen neuken altijd met.

        Svetlana (Russische) is er niet vies van te pijpen zonder condoom en door te gaan tot het einde.

        Haar mondje vullen is dus eigenlijk gebruikelijk.
        Sterker nog, als je uit fatsoen denk terug te trekken
        omdat je denkt dat het niet de bedoeling is wordt ze
        zelf een soort van geirriteerd.

        Ze will gewoon absoluut zaad proeven, en slikken.

        Topper.

        Dit met eerder dames ook meegemaakt.

        Anaal vaak ook geen probleem.
        Anaal bij de dame, of bij jou ?

        Alles kan.

        Maar dat is algemeen bekend bij dames uit
        oost europese landen.

        Ik kan alleen maar zeggen, ga er eens heen
        en vertel je ervaringen.

        Je zult ongetwijfeld even prositief zijn als ik.

        Succes.

        Commentaar


        • #9
         http://www.venusbar.at

         Onlangs deze club ondekt tijdens een bezoekje aan Graz.

         Ben er helaas niet binnen geweest door tijdgebrek.

         Jack.

         Commentaar


         • #10
          Ha die Chiel 69,

          Helemaal gelijk heb je. Bedankt voor de opmerking, heb gewoon niet goed opgelet. Niets menselijks is MP vreemd blijkbaar :-)

          De club waar ik het over heb is in de buurt van Saalfelden.

          http://www.diskret-bar.at/

          Ook deze club heet Diskret, wat blijken er ineens veel clubs te bestaan met de naam Diskret als je echt op zoek gaat. Ben er zelf niet geweest alleen al vanwege het feit dat de prijzen in Oostenrijk vermoedelijk heel wat hoger liggen dan wij gewend zijn met onze FFK's in Duitsland. Kortom met onderstaande link moet er nog wel meer te vinden zijn , zelf ben ik ff uitgezocht :

          http://www.a-e-c.org/guide/laender.htm

          Commentaar


          • #11
           Wat MP schrijft is zeker waar. Oostenrijk is belachelijk duur..... Voor een half uurtje in een club betaal je zomaar een tarief van meer dan € 150,00 en dan heb je niets speciaals. Als je in Noord-Tirol en Salzburg bent kunt je beter even letterlijk de Duitse grens over wippen en daar naar de mooie vrouwen gaan. De tarieven zijn een stuk aangenamer (niveau NL) en die extra benzinekosten wegen niet op tegen het hoge Oostenrijkse tarief. Mocht je toch in Oostenrijk iets willen kun je beter op zoek gaan naar amateurs. De door MP genoemde website kan daarbij een hulp zijn (zie ook mijn eerdere bericht over deze site).

           Commentaar


           • #12

            Korte update over "La Villa". Ben daar eind 2004 geweest. Keurige tent met ruime parkeergelegenheid en een goede ontvangst. Het gebouw lijkt er speciaal voor neergezet. Je betaalt EURO 100,- entree bij de receptie en kan vervolgens zo lang blijven als je wilt en gratis drinken. De dames kosten inclusief het gebruik van de kamer EURO 200,- per uur. Je minimale besteding is dus EURO 300,-. Fles champagne kost EURO 150,-. (maar ja die gaat dan wel mee de kamer op en een collega wandelaar wist me te vertellen dat een gedeelte over zijn jonge heer is gegaan die vervolgens schoongelikt werd door twee schoonheden).

            Ik ben er twee keer heen gegaan. De eerste keer kwamen we vrij laat binnen en bleken behoorlijk wat dames reeds bezet te zijn. Ben toen met een getinte Braziliaanse naar boven gegaan. Werkelijk geweldig. Ten eerste was de kamer geweldig. Er is een muzieksysteem waarmee de dame zelf de muziek kan kiezen. Grote badkamer met douche waarbij de stralen van alle kanten komen. PZC was kennelijk standaard. Het meisje was top. Alle standjes mogelijk, zoenen, beffen er werd werkelijk nergens moeilijk over gedaan. Uiteindelijk twee keer hoogtepunt.

            De tweede keer waren we wat vroeger. We werden ontvangen alsof we daar werkelijk al jaren kwamen. Collega-wandelaar kreeg gelijk de twee meisjes over zich heen van de vorige keer. Ook de Braziliaanse kwam op me af maar ik liet haar voorzichtig merken vanavond voor wat anders te gaan. Na een paar drankjes kennis gemaakt met een Roemeense van 23 jaar. Communicatie was eerst moeilijk en ik was bang dat ze het op de bij vele wandelaars bekende afstandelijke manier zou afhandelen. Maar........het pakte anders uit. Het voordeel van zo'n luxe kame is dat je eigenlijk in de douche al aan de opwarming begint. Je past er makkleijk met twee onder. Beetje zoenen, strelen etc. Heb daar even de tijd voor genomen en het effect mocht er zijn. Ze werd werkelijk bloedgeil. Een heerlijk uurtje.

            Na afloop werden we uitgelaten tot aan de parkeerplaats en de dames bleven gewoon doorgaan met toegzoenen en de "jonge-heer-massage" tot dat we helemaal buiten stonden.

            Conclusie. Het is een wat duurdere club en je moet tevoren zeker zijn van je budget. Prachtige tent waar je eerlijk wordt behandeld. Neem je tijd. Kom niet te laat. Ga eerst even lekker wat drinken en kletsen in de bar/lounche. Soms worden er kleine paaldans-acts opgevoerd, geniet er van. Maak de avond af met een heerlijk uurtje.

            Tot slot. Betaal cash. Creditcard wordt geaccepteerd maar ze rekenen 10% extra.

            Commentaar


            • #13
             Re: Oostenrijk: Algemeen

             Recent net buiten Salzburg in Babylon-club geweest. Circa 35 klassemeiden aanwezig, iets duurder qua tarieven (450 euro/u voor kamer en dame) maar perfecte service van dames, grote cleane kamers. Buffet en dranken (ex.champagne) inclusief in inkomprijs van 100 euro of 50 euro na 01.00u. Hebben ook clubs in Wenen en Klagenfurt.

             Commentaar


             • #14
              Oostenrijk, St. Johann i.P., Club Cherie

              Afgelopen wintersport even een bezoekje gebracht aan Club Cherie in Sankt Johann im Pongau.

              Zeer nette club en vriendelijk ontvangst.

              Was wel aardig prijzig!

              Entree €35,00
              Half uurtje met dame naar kamer €130,00

              Kon het toch niet laten!

              Bernaldo

              Commentaar


              • #15
               Re: Oostenrijk: Overige plaatsen

               AFgelopen week in Krems, Niederösterreich (circa 75 km ten westen van Wenen) geweest. Via wat gegoogel uitgekomen bij NIghtclub splash
               http://www.clubsplash.at/nachtclub/krems/
               Deze ligt in een handelsgebied verscholen achter een tweede handse autozaak. Je moet even zoeken.
               De entree is gratis. Gewonen drankjes 7 euro. "dames"drankjes vanaf 20 euro.
               Het is een mooie club met o.a. zwembad, whrirlpool en sauna. Het gebruik ervan met een meid bedroeg voor het zwembad 290 euro per eur incl. een fles wijn.
               De gangbare tarieven waren: 70 euro voor een quicky, 100 euro voor een half uur. Heel uur 200 euro.
               Toen ik er was waren er vijf meiden. Een kwam bij me zitten en vroeg of ik gezelschap zocht. Het was Zusanne uit Slowakije. Ze was niet opdringerig. Na wat small talk een flesje sekt van 20 euro besteld en in een zitbankt in een hoekje uitgezocht. Daar leuke over alle s en nog wat gepraat en haar gestreeld,gedansd en samen naar voetballen gekeken. Had alle tijd. Na een uur deed ik het voorstel voor een half uurtje een kamer op te zoeken. Ze zinspeelde wel enkele keren op het zwembad, maar dat vond ik toch wat te gortig.
               OP de kamer gedouchet. Vervolgens het bed op. Daar deed ze me eerst de Gummi om, om vervolgens mijn jongen met haar mond lekker te bewerken. Vervolgens de rollen omgedraaid en ik haar lekker lang met mijn tong bewerkt. Ze genoot er hoorbaar/zichtbaar van. Op het laatst lekker afgemaakt. Er werd op de deur geklopt om voort te maken, de tijd was voorbij.

               100 euro voor een half uur is voor NL/Duitse begrippen aan de hoge kant, maar
               voor in totaal 127 euro was ik ruim 2 uur uur onder de pannen, en dan valt het nog mee.

               Commentaar


               • #16
                Babylon ik Klagenfurt

                Hier een kort berichtje over SCHLOSS FREYENTHURN waarin Babylon is gevestigd. Ik moet eerlijk zeggen TOP. Je betaald of 130 euro en alle eten en drinken is inbegrepen, maar zodra je een meisje meeneemt naar de kamer vervalt die 130 euro en betaal je voor de kamer en de het meisje. Bloedmooie en openminded dames die werkelijk waar voor hun geld bieden. Meestal oost europees, maar de meeste spreken of engels of duits en sommige italiaans. Je bent niet verplicht om Champagne te geven, de dames drinken waar ze zin in hebben en dat kost niets. Mocht je een keer even een uitstapje naar Karinthië willen maken dan niet vergeten hier langs te gaan. Gemiddeld 20 dames aanwezig. Ik had er al diverse oostenrijkers over horen praten, maar nu zelf ervaren. Er zijn ook vestigingen in Wenen en Salzburg, maar daar ben ik nog niet geweest. Volgens het personeel is Klagenfurt de mooiste, vanwege de lokatie.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Babylon ik Klagenfurt

                 Oorspronkelijk geplaatst door hvb1999 Bekijk bericht
                 Hier een kort berichtje over SCHLOSS FREYENTHURN waarin Babylon is gevestigd. Ik moet eerlijk zeggen TOP. Je betaald of 130 euro en alle eten en drinken is inbegrepen, maar zodra je een meisje meeneemt naar de kamer vervalt die 130 euro en betaal je voor de kamer en de het meisje.
                 Wat je vergeet te vertellen is dat een dame de kamer op wel € 400 voor een uur is. Dan kan ik voor een kwart ook geweldige service in de gewone sauna clubs krijgen, ook in Oostenrijk.

                 GT
                 Laatst gewijzigd door Dick31; 13-10-09, 22:24. Reden: Quote ingekort

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Babylon ik Klagenfurt

                  Oorspronkelijk geplaatst door hvb1999 Bekijk bericht
                  Je betaald of 130 euro en alle eten en drinken is inbegrepen, maar zodra je een meisje meeneemt naar de kamer vervalt die 130 euro en betaal je voor de kamer en de het meisje.
                  Klopt inderdaad alleen wil ik er wel bij vermelden dat ze beslist niet moeilijk zijn.
                  Ik ben er een keer geweest en eerlijk gezegd vond ik voor dat geld het helemaal niet zo bijzonder, ik ging dus na een uurtje onverrichte zaken weer weg. Ik heb daar dus wel gewoon wat gedronken enzo.
                  Toen ik weg wilde gaan werd mij medegedeeld dat het "van het huis was" toch een vriendelijk gebaar.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Oostenrijk: Overige plaatsen

                   Oorspronkelijk geplaatst door excite69
                   He!

                   Weet iemand iets in of in de buurt van Ischgl (Tirol, Oostenrijk).

                   Dank!
                   In Ischgl zijn er verschillende nachtclubs in het centrum. Ik ben er in enkele binnengeweest, maar meer dan een lapdance deden de dames niet.
                   Onder de Burger King zijn we binnengeweest, maar op dat moment liep er niet veel speciaal rond.
                   In de dancing van het 5* hotel Trofana is er ook een nachtclub. Mooie dames aanwezig. Kleine, maar gezellige club. Ingang 5 euro (soms moet je ook eerst een ingang voor de dancing betalen) en een traktatie aan de dames kost 45 euro. Een lapdance 50 euro. Meer zou hier niet mogelijk zijn.
                   In nachtclub "The Living Room" ligt het niveau nog wat hoger en bijgevolg ook de prijzen. 10 euro ingang, 8 euro voor een gewone consumptie en 68 euro als je een dame trakteert. Lapdance is hier ook 50 euro. Hier zijn er een paar meisjes die je een blowjob willen geven in het toilet
                   Ik heb wel ervaren dat sommigen bereid zijn om, als ze niet van dienst zijn, een langs te komen op je hotelkamer. Maar daarvoor moet je ze eerst een paar keer bezocht hebben in de club en dan wordt het natuurlijk een heel dure beurt...

                   Commentaar


                   • #20
                    Oostenrijk, Graz

                    De lokatie Graz. Als oerdegelijke hollander het volgende nimmer verwacht. Gezien de ligging van Graz, met aansluiting naar vele landen een enorm leuke stad. het is overigens de 2e grootste stad in Oostenrijk. Tja wat doe je als je klaar bent met werken, je gaat een beetje surfen over het net, kijken wat er te doen is en dan maar in de wandelpas door Graz. Als eerste, deze stad telt welgetelt, 45 clubs op 245.000 inwoners. Hola, is dat niet een beetje teveel? Een overblijvertje uit de tijden voor de crises. Nu dus veel clubs, maar weinig klanten. Toch zitten er een paar aanradertjes tussen. De leuktste die er tussen is Bar Luna. Plusminus 5 minuten van Hauptbahnhof Graz. Het is overigens ook de enigste club die zichzelf aanprijst via billboards. Dus poen voor de marketing is er, dus de zaken gaan goed. Op de weg naar de Luna Bar, kom je langs Venus. Een 2000 mtr etablissement waar helaas verval is ingetreden doordat de klanten wegblijven en zeker niet aan te raden om binnen te gaan. Een uurtje liggen betekend 300 euri;s neertellen. Rijkelijk veel om venus te mogen bekijken.

                    Bar Luna, is daarentegen een walhalla. Een oude oostenrijke baas en die zijn meiden lekker hun gang laat gaan. Bij binnenkomst, door een rood gordijntje direkt een paar leuke dames om je heen maar totaal niet opdringen! Perfekto dus.Tot de keuze gekomen op Nanda, een 21 jarige Afrikaanse. Ultiem lichaam, mooie borsten en uiteraard een zeer mooi kontje. Ze neemt me naar boven, en daar aangekomen schitterende kamers. Alles dr op en dr aan. Bijkomstigheid, meteen op de kamer, trekt ze je de douchecabine in en begint aan alles te sleutelen. Na zo'n 10 minuten onder de douche fluisterd ze me in mn oor, dat ze graag 1 uurtje hier in de club blijft en svonds in het appartement kan langskomen. Het totale menu koste me 130 euro voor 1,5 uur inclusief anaal. En dat was goddelijk lekker. Wie weet hoe donkere dames bewegen, weet ook dat je geniet.
                    Dus 1,5 uur genieten in de club en na vriendelijke afscheid genomen terug aan de wandel door Graz. Op de weg naar mn appartement even door een winkelcentrum gelopen en een kopje koffie gepakt. Verbazing alom bij mezelf toen ik ineens oog kontakt krijg met een Slavisch uitziende dame, klein van gestalte maar met een wereld figuurtje. We kijken elkaar een tijdlang aan en ze beweegt naar mn tafeltje. Gezien de konditorei leeg was, schuift ze bij me aan en we raken aan de praat. Ze wil graag "etwas specielles machen". Je kunt raden wat het is. Na enige onderhandeling, waarin ze me vertelde dat de business niet meer zo goed gaat in Graz, om langs te komen bij me. Ik moest zelf maar verzinnen wat ik wilde, als het maar etwas :grunes" was. En dan voor de gehele nacht. Met mn donkere date nog in het verschiet voor de avond heb ik mn Slavische vlam gedirigeerd om de volgende avond langs te komen. telefoonnummers uitgewisseld en weg was ze. 5 minuten later een lief sms-je dat ze graag langskomt. Ze is gek op hollanders....waar heb ik dit vaker gehoord?

                    Dus de avond deed zijn intrede, mn donkere vlam zou er om 21.00 uur, ze kwam waarachtig al 20.45 uur. Ongeloof op mn gezicht, was ik niet gewend.

                    Ik heb de de gehele avond liggen rollebollen met haar. Haar in alle hoekjes en gaten genomen. Alles kon en niets verboden. Ze heeft mn paal helemaal leeggedronken. het mooiste moment, had ze me niet getoond in de club was dat ze spuitend klaarkomt. Wat een geweldig moment. Supernat, en ultiem geil. Meerdere malen hebben we gedouched en meerdere malen zijn we weer terug in bed gedoken. Werkelijk geen enkel meubelstuk in het kleine appartement is onaangeroerd gebleven. Wat een wereldwijf. Tegen 3 uur zijn we samen in slaap gevallen. Tot 10 uur heeft ze geslapen en na gedouched te hebben en nog een stevige pijpsessie, zei ze dat ze weg moest. Bij het zoeken naar mn pm, zei ze NEIN! Ze wilde slechts graag terug komen overmorgen. Of we met elkaar wat closer konden worden. Tja,,wat kun je dan zeggen..maar rustig afwachten of ze echt komt.

                    Geen enkel probleem, kwam overigens mooi uit met mn slavische date, dat ze een dag later weer komt.

                    Wat een wondermooie plaats. Over een dag of wat maar weer een verslagje er tegen aan gooien.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Oostenrijk, Graz

                     Lang leve de crisis en lang leve het WK voetbal, mede hierdoor zakken de prijzen tot bijna bodemprijzen.

                     Gisteravond de donkere dame op visite gehad, voor slechts een bos bloemen en lapje van 50 euri;s een heerlijke nacht gehad. Morgen een uitgebreide versie van de lichamelijke daad.