Georgië: Algemeen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Georgië: Algemeen

  Ben van plan Juli 2006 een weekje na Georgië te gaan.
  Erg veel vakantie aanbod kan ik op het net niet vinden. Ben op zoek na een voordelige vlucht/hotel/app.

  Zijn er meisjes ervaringen?

 • #2
  Re: Georgië

  Nee, Georgie en Azerbeidzjan kun je inderdaad maar beter links laten liggen, nee dan Armenie. Ben er afgelopen september nog geweest..geweldig, geweldig, wat een aanbod! ik was er maar voor vier dagen, anders had ik ze allemaal te grazen genomen. En zeker niet duur. Als je van mooi donker haar houdt, donkere stralende ZVO's, prachtig haar, mooie nagels, albastwitte volle borsten en zeer strakke rokjes, dan moet je een directe vlucht naar Jerevan nemen (4,5 uur vliegen), tot mei 2006 kost een retourticket incl. belastingen 250 Euro. Ik kan het weten, want ik kom er vandaan. Voor leuke tips kan men zich tot mij wenden! Alleen het gekke is, pijpen kost extra en hoort normaal gesproken niet thuis in het aangeboden pakket vaak is anaal weer geen probleem...zo zie je maar weer.

  Groeten en veel succes,
  lavrenti

  Commentaar


  • #3
   Re: Georgië

   Waarom zou je naar Georgie gaan?

   Ben er een tijd geweest, vond er weinig aan. Weinig hele mooie meiden, heel veel niet knappe meiden. Niet moeilijk om wat op te scharrelen (zowel betaald als onbetaald), maar de kwaliteit heb ik weleens beter gezien. Ik zou dan naar Armenie gaan. Lopen veel mooiere meiden rond en is ook een stuk veiliger.

   Commentaar


   • #4
    Re: Georgië

    In Georgie ken ik alleen Tbilisi en daar is inderdaad niets te beleven. Ook weinig te bewonderen in het straatbeeld. Ik ben het eens met de vorige poster dat Armenie (Yerevan) veeeel beter is, maar dat heb ik elders op dit forum al geschreven.

    Commentaar


    • #5
     Re: Georgië

     Hallo,

     De enige manier om in Tbilisi iets te versieren is te logeren in de Sheraton ( 350 USD/nacht). Daar komen 's avonds een aantal pro's naar de bar, meestal Russische meiden.

     Groeten,
     mg

     Commentaar


     • #6
      Re: Georgië

      Man man man, ik geloof mijn oren niet dat Armenie de voorkeur krijgt boven Georgie... Zeker Armeense propaganda...
      Ik heb Yerevan gezien in Armenie, maar die vrouwen komen niet in de buurt van wat ik in Georgie heb gezien en ervaren. Wat ik in Armenie zag leken vrouwen van de Adams family, gedrochten met haar op plekken dat ik dacht onmogelijk was. Lichaamstypen die niet bepaald naar mijn smaak waren. Ik prefereer west europese looks...
      Laat ik dan propaganderen voor Georgie, dan met name voor Batumi. Tblisi heb ik geen ervaring mee.

      Zoals ik zei, Batumi... De verscheidenheid aan schoonheid is vergelijkbaar met de flora en fauna van de nabijgelegen bergen, je weet niet wat je ziet. Bezoek een discotheek en het bekende recept is hier ook van toepassing. Boek een hotel en ke hebt de hele nacht plezier met een fotomodel, pornolooks of wat voller, voor ieder wils... Ook Armeense dames als daar je voorkeur naar uit gaat

      100, 150 voor een uur 300 euro hele nacht

      Commentaar


      • #7
       Ik ga binnenkort naar Georgië (bij Armenië) heeft iemand ervaring? Of zitten alle lekkere dames al hier.. :-)?

       Thnx

       Commentaar


       • #8


        In armenie is wel wat straat prositutie maar over het algemeen niet echt mooie dames. Er zijn wel veel stripclubs met Ru/Oekrainse meiden.
        Laatst gewijzigd door Krukkie; 08-01-18, 17:13. Reden: Onnodige quote

        Commentaar


        • #9
         Ik denk dat alle mooie dames uit Georgië al hier zitten, daar is in ieder geval weinig te beleven. Het enige dat aan te raden is zijn de vele Thaise Massage salons met happy ending..:-)

         Commentaar

         Aan het werk...
         X