Oekraïne: Odessa

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oekraïne: Odessa

  Waarom lees ik hier niets over Ukraine - Odessa ?! Op engelstalige forums lees ik heel erg veel hierover en ik wil graag het komende voorjaar gaan. Graag lees ik hier wat ervaringen van Nederlanders.

 • #2
  Re: Ukraine - Odessa

  Mijn neef vertelde me vandaag dat Odessa "the place to be" zou zijn.Hij wist het van een Oekrainse.Spijtig genoeg zou iedereen maar Kiev kennen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Ukraine - Odessa

   Je kan er in de winter rekenen op 2000 prostituees,in de zomer op het dubbele.prostitutie begint vanaf 11 jaar ,maar de gemiddelde leeftijd is 19.Syphillis blijkt er veel voor te komen.Neem je eigen condomen mee en veel ho-erechence!!

   Commentaar


   • #4
    Re: Ukraine - Odessa

    Ben een aantal keren in Odessa geweest, maar, afgezien van wat junks langs de kant van de weg, niets van "het circus"gemerkt. Ben nieuwsgierig waar wel te vinden.
    Engelse sites?geef eens een URL.
    gr

    Commentaar


    • #5
     Re: Ukraine - Odessa

     Het schijnt dat je in Odessa de weg moet weten. Op de site Internationalsexguide.info/forum/ zijn threads te vinden.
     Als je op het forum bent klik bij europa op Ukraine daar vindt je verschillende plaatsen zoals Kiev enz. Daar was onlangs een thread over Odessa van een Engelsman die daar een hotel ging opzetten en contacten voor ontmoetingen.
     Kijk of het wat voor je is.
     gr.

     Commentaar


     • #6
      Re: Ukraine - Odessa

      odessa is niet erg de moeite waard. een mooie stad maar weinig voor wandelaars.
      bij de haven is een ****enbuurt.Ook rond de opera, niet ver van de haven af, lopend van de haven, trap op richting centrum en je komt er voorbij kun je een enkele keer wel eens iets oppikken.
      Verder kun je een rondje lopen, haven, opera, besarabska(de winkelstraat) en kom je soms iets tegen.
      Maar het blijft allemaal wat verborgen.ZXoeken dus.
      In de zomer aan het strand: arcadia, een strandtent.

      Al met al: heel beperkt. Wel zie je prachtige meiden rondlopen maar, die zijn niet beschikbaar.

      Commentaar


      • #7
       Re: Oekraïne: Odessa

       Ik vind Odessa de stad nr 1 in de wereld voor plezier en vertier en heb er daarom een appartement gekocht. Het klopt dat je de stad moet leren kennen, maar als je handig en slim bent heb je elke nacht een prachtige meid 'gratis' in je bed. Ga niet naar Arcadia (disco's Ibiza en Itaka zijn de gekendste) de rijke Westerling uithangen, maar richt je tot de locals (meiden genoeg) en offreer hen een glaasje. Als iedereen naar huis gaat tegen vier uur 's morgens... dan begint het: vraag aan de taxi: Captan Morgan en in de kelderverdieping stikt het van (dikwijls dronken) studentenmeiden die jou versieren en die je zo in de toiletten kunt nemen: crazy place!
       Elk jaar komen er meer en meer toeristen: Amerikanen en Italianen, en die gaan dan voor het uitgaan naar de toeristische "Deribasovskaya" waar ze de dure prostitués 'toevallig' tegen het lijf lopen. Nee, ga naar het winkelcentrum achter de hoek en in een gewone supermarkt spreek je een mooie vrouw aan, inviteer haar in een lokaal restaurant, ga dan met haar dansen in een lokaal discotheek (Vechernija Odessa) en u belleft gratis de nacht van uw dromen!

       Commentaar


       • #8
        Re: Oekraïne: Odessa

        Oorspronkelijk geplaatst door vakantieganger24
        Waarom lees ik hier niets over Ukraine - Odessa ?! Op engelstalige forums lees ik heel erg veel hierover en ik wil graag het komende voorjaar gaan. Graag lees ik hier wat ervaringen van Nederlanders.

        Beste vakantie ganger,

        Odessa is een hele mooie stad met mooie monumenten en heeft een hele mooie kust, maar wat vrouwen betreft vond ik het erg tegenvallen. Zoals al eerder aangegeven raad ik je aan om via een dating agency je contacten met de dames te regelen als je in Odessa een date zoekt. Op straat en in de parken is erg lastig. Van alle Oekrainse steden die ik heb bezocht staat Odessa met met stip ONDERAAN wat de toegangkelijkheid van het vrouwelijke schoon betreft!!Ik vond het erg, zeer lastig in Odessa om een date te scoren. Als je toch wil buurten, raad ik Kherson (disco 'Millenium') aan (60 Km oost van Odessa). Je hebt daar zo een date!!

        groeten
        i-ronh

        Commentaar


        • #9
         Oekraïne: Odessa

         Oorspronkelijk geplaatst door i-ronh
         Van alle Oekrainse steden die ik heb bezocht staat Odessa met met stip ONDERAAN
         Klopt. Odessa is leuk om een paar dagen als toerist te bekijken. Ga niet alleen naar Deribasovskaya (centrum) of Arcadia (discos bij het strand). Ga ook eens kijken op de markt, een paar blokken van Deribasovskaya verwijderd, en bij het station. Gewoon om een impressie van de stad te krijgen.
         De inwoners van Odessa zijn al behoorlijk gewend aan westerlingen en weten wat er te koop is. Vrouwelijk schoon slecht benaderbaar. Accomodatie: niet veel bijzonders en vrij prijzig.
         Verder veel sjagerijn en kapsones.
         Dus: als je van oude gebouwen houdt dan als de wie-de-weerga naar Odessa!

         Commentaar


         • #10
          Re: Oekraïne: Odessa

          Oorspronkelijk geplaatst door vakantieganger24
          Waarom lees ik hier niets over Ukraine - Odessa ?! Op engelstalige forums lees ik heel erg veel hierover en ik wil graag het komende voorjaar gaan. Graag lees ik hier wat ervaringen van Nederlanders.
          Nou hier dan een reatie op je oproep wandelende Vakantieganger.
          Ik ben met 3 vrienden de afgelopen zomer weekeje vakantie gegaan naar Odessa. de place to be...! maar in de realitieit toch niet zo. De prijzen van DVP is vrijwel gelijkgetrokken met Kiev en andere europeese landen.
          We hebben 2 avonden ES gehuurd voor een uur en betaalden 65 dollar per uur ervoor. Kwaliteit van escort viel me erg tegen, dames zijn te veel op geld gefixeerd.
          we hebben uiteindelijk wel een illigaal privehuis gevonden in het centrum, jammer alleen dat die na 2 dagen weer dicht was. daar zaten 4 DVP s en allen goed uitziend. Prijs daar was 30 euro/half uur.
          Wegens taal barriere , weinig kans op , aanspraak van lokaal meiden. Tijdens het nachtleven zijn de meiden vooral verwend door rijke westerlingen of de rijke arabieren. die smijten met dollars. Ik was meer doel gericht bezig om gratis sex, wat niet erg makkeijk is, want als toerist , willen ze een ding van je ..geld!

          Commentaar


          • #11
           Re: Oekraïne: Odessa

           Was in odessa vorig jaar, heb via internet deze sexy dame ontmoet, Natushka.
           [img]www.freeimagehosting.net/uploads/th.0f57bd50ad.jpg[/img]

           Is een dame die houd van mannen met geld, gelukkig heb ik dat niet. Maar ze was zeer gewillig. Heb ook haar telnr. Als je interesse hebt IM me maar.
           Ze verhuurd daar ook nette appartementen voor niet te veel geld. Heb daar verbleven.
           Maar er lopen vele mooie vrouwen in Odessa, de zuurpruimen die dat nie gezien hebben moet hans anders maar eens opzoeken. En als je het handig aanpakt kost het niet teveel. Alleen wat drankjes.

           Commentaar


           • #12
            Oekraine,Odessa

            Ik vlieg dit jaar Odessa toe wie kan mij nog nuttige tips geven over het huren van een apartement vliegticket en het leven daar?

            Commentaar


            • #13
             Re: Oekraïne: Odessa

             Van alle reacties hier merk ik dat vele nog steeds naar Oekraine gaan met de ilusie dat je gratis sex scoort alleen omdat je een Europeaan bent.. Heren deze tijden zijn al lang vervlogen! Als je dit zoekt moet je naar Thailand gaan, Oost-Europa is veel veranderd in de laatste 10 jaar. Denk niet dat je als modale Nederlander indruk maakt tussen de extreem rijke Russen en Oekrainers.

             Als je in Oekraine niet goed oplet en weet wat je doet ga je naar huis in je onderbroek en zonder een rooie cent, niet omdat het een gevaarlijk land is maar omdat de vrouwen intelligent en geslepen zijn.

             Ik heb zelf het afgelopen half jaar in Oekraine gewoond en daarvoor ging ik iedere maand er wel een keer heen. Ik ben het hele land doorgeweest en heb bijna iedere grote stad wel gezien.

             Over het algemeen is prostitutie duurder dan in Nederland en Duitsland (dit geld voor de grote steden) maar ook op stap gaan en het dagelijkse leven is in steden zoals Kiev, Odessa, Dnipropetrovsk en Donetsk net zo duur als in een West-Europese stad. Het enige verschil is dat als je een beetje weet hoe je de vrouwen aanspreekt en behandeld je de tijd van je leven kan hebben.

             Het mooie van dit land is dat alle vrouwen dag en nacht er bij lopen alsof ze een modeshow moeten lopen, de Oekrainse vrouw trotste bezit is haar mooie vrouwelijke uiterlijk. En dat laat ze ook zien!

             Iedere vrouw is aanspreekbaar, op straat, in de supermarkt, disco..maakt niet uit waar. Waar ze wel op letten is dat je er verzorgd uit ziet en goede manieren hebt (deuren openhouden, complimentjes, en betalen voor alles is standaard, tsja..)
             Bied ze wat te drinken aan, nodig ze uitvoor de disco en grote kans dat je zonder wat te betalen ze in bed weet te krijgen.

             Voor de mannen die het mee vinden vallen met de prostitutie in Oekraine wil ik ze wel even vertellen hoe het zit. Over het algemeen zijn 40% van de vrouwen die je in de toeristische disco's vind in de grote steden prostituees. Als je ze aanspreekt en wat drinkt met ze en ze na 5 minuten vragn om naar je appartement te gaan weet je wat je in huis hebt. Maar spreek wel eerst een prijs af! Anders krijg je achteraf een gepeperde rekening van wel 500 dollar! Over het algemeen kan je er een meenemen voor min. 150 dollar (grote steden).

             Het advies om via een datingbureau vrouwen te ontmoeten wil ik jullie ten sterkste ontraden, is allemaal oplichterij. de vrouwen doen dit als hun werk en verdienen mee aan het geld dat de bureau's va jou kijgen en zijn helemaal niet geinteresseerd in je.

             Ik zal morgen de rest van mijn verhaal posten, ik heb er nu geen tijd voor. Ik zal meteen ook wat goede apartementverhuursite's posten.

             groetjes

             Commentaar


             • #14
              Re: Oekraïne: Odessa

              Ik ben dit jaar pas 3 keer in de Oekraine geweest :-)
              Dus weet ook wel een beetje hoe het werkt.
              Goed verhaal en ik wil mij hier helemaal bij aansluiten.
              Betaalde sex is vrij duur of je moet een keer mazzel hebben omdat er een wederzijdse klik is.
              De vrouwen zijn er heel geslepen.
              Mede doordat er erg veel in de media gesproken wordt over het fenomeen sextoerisme in de Oekraine.

              Commentaar


              • #15
               Re: Oekraïne: Odessa

               Kleine korrektie...omdat je al weer even niet in de oekraiene bent geweest vrind...1 op 2 mooie , goedogende dames in Kiev is een Prosti. Dat is de stand van zaken. Ze doen momenteel alles voor geld.

               Voor de rest...Kiev begint weer op een stad van voor 2004 te lijken...andere prijzen, andere meiden, en een andere mentaliteit..en de grootste klap in de crisis komt nog...

               Waarvan akte.. DTK


               [QUOTE=italiano84;1074505]Van alle reacties hier merk ik dat vele nog steeds naar Oekraine gaan met de ilusie dat je gratis sex scoort alleen omdat je een Europeaan bent.. Heren deze tijden zijn al lang vervlogen! Als je dit zoekt moet je naar Thailand gaan, Oost-Europa is veel veranderd in de laatste 10 jaar. Denk niet dat je als modale Nederlander indruk maakt tussen de extreem rijke Russen en Oekrainers.
               /QUOTE]
               Laatst gewijzigd door Dick31; 13-05-09, 22:18. Reden: Quote aangepast, im gestuurd

               Commentaar


               • #16
                Re: Oekraïne: Odessa

                Goedenmorgen allemaal,

                Aangezien ik momenteel Odessa aan het financieren ben bij de lolake middenstand en mezelf weer eens verrijk met de zuidelijke mentaliteit van het land, hier maar weer even in de pen gekropen. Hoe is Odessa?

                Ik las veel tegenstrijdigheden. Maar er is veel te beleven. De zogeheten nietsnutten en de mannen die graag hun portomonnee opentrekken, tja...dan kun je bijna alles kopen hier. Ga een club in, er zijn er veel, en dan scoor je allicht een lichaam wat reeds de nodige revisie en doorsmeerbeurten heeft gehad. Kijk je op het kaartje, dan zie je vaak.....aha nog zo'n 15.000 km te gaan of er hangt een aardig prijskaartje aan. Heren..heren ..heren...

                Gebruik je gezonde verstand...en ga eens lopen..gewoon ouderwets het linkerbeen voor het rechterbeen...schaar je binnen de muren van de wat kleinere etablissementen of gwoon buiten op de boulevard...neem een boek mee, ga zitten lezen...doe het op plekken waar ze veel passeren,en en passant pluk je zo de nodige bloementjes, voor niets , helemaal gratis.

                Laat je in het huidige Oekraiene, wat suffert onder de loodzware last van de kredietcrisis niet meer verleiden door "Nadya" met haar Louis Vutton look, en per uur 90 usd. of voor een hele nacht 400 usd. Maar gooi het over een andere boeg.

                Ga voor de simple appraoch of , sit , wait and score...het werkt, ze lopen voorbij, er kijkt er altijd wel 1, of er komt er 1 vlak naast je zitten, en dan loopt alles vanzelf. Hoe normaler je bent, des te meer je scoort. De dames hebben heel goed in de gaten dat je europees bent. Het zijn geen domme blondjes. Ze zoeken mannen waar ze een leuke tijd mee kunnen hebben, zzichzelf een goede maaltijd kunnen veroorloven, indien de man ze trakteert, of gewoon liefdevol langs de boulevard paraderen met iets moois in hun hand.

                Dat is wat de gewone vrouw wil, een man, een normale man. Al dat andere volk, laten we het maar het werkvolk noemen is simpelweg ..your friend for the moment!

                Duszzz.......try before you die! Deze zomer een reeks van avonturen vanuit mijn werkomgeving Odessa. Voor diegene die me constant vragen, wat er allemaal te doen is in de Oekraiene..ik kan helaas dat niet allemaal meer beantwoorden...lees zou ik zeggen, er is genoeg geschreven, en als je tussen de lijn leest, pak je daaruit de meeste goede info.

                Met groet aan allen die me gemist hebben. I'm back!

                DTK

                Commentaar


                • #17
                 Re: Oekraïne: Odessa

                 leuk weer van je te horen maat. Mijn maat was vd week nog in odessa, heb gehoord dat zelfs de discos in arcadia hun prijzen hebben verlaagd. 40 grivna entree ipv 150 en voor 500 grivna kan je een avond drinken aan een tafel.

                 Eindelijk hebben ze in de gaten dat het oekraine en niet manhattan is daar!!!

                 Voor de rest niet veel nieuws onder de zon lijkt me...als je van aanpakken weet veel neuken voor weinig, als je graag opgelicht word helpen de dames je ook met veel plezier van je geld

                 In augustus ga ik met wat italiaanse vrienden uit kiev een tochtje met de auto langs wt oekrainse steden maken. Misschien verhuis ik binnenkort wel weer naar Oekraine...het kriebelt weer!!!

                 ik wacht op updates van je avonturen, kan je me een pm sturen met een login voor je blog misschien?

                 Commentaar


                 • #18
                  Oekraïne: Odessa

                  Even een nieuw berichtje voor diegene die nog naar Odessa vertrekken.

                  Een aantal nieuwtjes...de dames die rond de Irish Pub Mike Oreilly;s hangen zijn in voor alles. De taktiek die ze hanteren is prettig en gemakkelijk. Je zit op het terras en/of aan de bar, en ze komen op je af, en vragen slechts , weet jij hoe laat het is? Onschuldig als dat wij mannen zijn, beantwoorden we de vraag, geven de tijd, en dames antwoorden vervolgens....ik heb nog tijd voor je tot morgenvroeg....prettig verbaasd onderhandel je direkt over waar de reis dan heen zal gaan....naar jouw appartement als je wilt, en de prijs bespreken we later...simpel als dat. 2 keer meegemaakt..en dat voor een minimaal bedrag....een dineetje en heel wat drankjes...

                  Een andere taktiek, ook een hele leuke....Odessa Exclusive Suites...een klein hotel beheerd door een Amerikaan, genaamd Scotty, organiseerd iedere donderdagavond af 20.00 een ladies night. Je kijkt je ogen uit, en de vrouwen liggen/zitten voor het oprapen. In de volksmond is het een dating avond voor vrouwen die willen trouwen, maar de realiteit leert al snel, een avondje uit, kan ook heel gezellig zijn. Een aanrader voor iedereen.. Vreselijk veel vrouwen en waanzinnig gezellig. Het bier vloeit er rijkelijk en niet te duur. Het is een terras op een binnenplein en ik ben er nu 3 keer geweest. Gemiddeld aantal dames per avond...meer dan 50..en allemaal boven de 8 als beoordeling.

                  Verder als je over de gesloten straat wandelt in het centrum van Odessa, wordt je om de haverklap aangesproken door dames die en.of tijd vragen of gewoon kletsen en een avond vertier met je willen.

                  Minder aan te raden..wellicht voor de jongeren onder ons wel...regio Arcadia...alleen disco;s en allemaal dames die slechts pronken...

                  Net achter Oreilly;s pub zit ook een stripbar, een kleine, en daar gaan de strippers voor 200 usd mee voor de gehele nacht. Let op..ze drinken je graag leeg en gaan dan pas mee..dus gevulde portomonnee is gewenst.

                  Tot later dan maar weer..we gaan weer op verkenning.

                  DTK

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Oekraïne: Odessa

                   Mooi dat hier alles beschreven staat nu kan ik het rustig opschrijven voor als ik eind july weg ga naar Odessa.
                   Thanks!
                   Nog meer suggesties welkom.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Oekraïne: Odessa

                    Overigens was ik onlangs in Odessa. En los van de dames die je wel 20 keer voorbij ziet komen als je op een terras zit, vond ik het allemaal nog al meevallen met het aanbod van dames. Ben in allerhande zaken, clubs en kroegen geweest, maar vond het een beetje arrogant doen om niks.
                    Het is wel gek: Steeds als ik in een stad ben waar bepaalde mensen over opgeven, dan is het altijd net die week anders
                    Laatst gewijzigd door Dick31; 08-07-09, 20:42. Reden: Irrelevante info verwijderd

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Oekraïne: Odessa

                     Maar ik ben vaak op de Krim tegenwoordig, en ook in het verleden vaak in Kiev geweest, maar het is allemaal niet zo rooskleurig als jij de niet-reizigers hier wilt doen voorstellen. Tuurlijk, er loopt genoeg lekkers rond. Meer dan waar ook ter wereld. En voor 200 dollar per nacht scoor je vast wel. Nogal wiedes in een land waar velen dat per maand verdienen.
                     Voor de rest maak je als gemiddelde nono uit Nederland niet meer klaar in vele grote steden van Oekraine als in Nederland. Zeker niet in Odessa. Als je er in Nederland niks van bakt, dan is het echt niet ineens girly-wonderland in Oekraine.
                     Ik heb samen met wat vrienden geinvesterd in een appartmenten-complex(je) in het centrum van Odessa, op Pushkinkskaya, pal in het centrum. En al die tijd dat we daar waren, ben ik, noch mijn vrienden ook maar een keertje aangesproken door een dame. En wij zien er goed verzorgd en redelijk hipperdepip uit. En een van onze vrienden is mede-eigenaar van Palladium (een aanrader: Spam ) en kent echt de beste plekken en de halve stad.
                     We hadden greencards voor Captain Morgan, en ook daar prachtige vrouwen, maar niet voor het oprapen. En ze hebben meer geld dan jij en ik samen.

                     O'reilly's is een treurige tent vol dikke, afzichtelijke expats. De vrouwen die daar rondhangen daar wil je echt niet aanzitten.