Spanje: Costa Blanca

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Spanje: Costa Blanca

  Boys,
  De Costa Blanca verdient een aparte vermelding in deze rubriek. Ik ben er pas geweest en moest mijn informatie bijeen sprokkelen. Aan de kustweg (N332) van Alicante naar Cartagena, op 32 km onder Alicante, voor Guerdamar liggen 2 tenten naast elkaar, langs de weg. Het kan niet missen, zeker niet in het donker. Benis 76 en het wat grotere NaNcy. Goede parkeerplaatsen er naast en achter. Een half uur kost € 60 een uur € 100. Een biertje € 6. Geen entree. Ik kwam de eerste keer in Nancy, door een zijdeur en werd direct besprongen door 2 Roemeense dames, die ook wel een 'lesbian show'wilden geven. Ze hebben een techniek ontwikkeld, waarbij ze beiden tegelijk tongzoenen. Ik ben daar (natuurlijk) maar voor gezwicht en met de dames naar een kamertje gegaan. Afrekenen bij een madam. In de gang zitten schoonmaaksters een praatje te maken, alles heel clean. De een had flinke borsten en de ander van die jonge meisjestietjes en een strak pussy. Ze zei dat ze 22 was, maar ze leek wel jonger. Het is wel leuk als je samen de borsten aflebbert van de ene dame die dan op het ruime bed ligt.
  De volgende keer kwam ik in Benis 76, waar een van de meiden wist dat ik in de andere tent met 2 aan de rol was geweest. Die lui werken samen, ook op marketing gebied en de werkwijze en prijzen zijn gelijk. Je kunt er niet te veel speciaals krijgen, zoals SM. Wel zijn de dames behoorlijk actief met verschillende standjes. In NaNcy heb ik verder Vicki gehad, een spaanse met een flinke boezem en ook Carolina uit Columbia, met te harde siliconenborsten. Maar ja, het zag er wel exotisch uit. In Benis 76 had ik Elena, een russische, met ook weer een flinke boezem natuurlijk en wat ouder en rijper (29 jaar, volgens haar zeggen). De meeste meiden zijn in de 20 en afkomstig uit Roemenie (Sabrina) en Bulgarije. Aan de bar is de concurrentie soms hevig en de dames zijn dan behoorlijk agressief. Ik maak daar dan maar dankbaar gebruik van, tongzoenen, borsten kussen enz.
  Er is meestal veel keus. In de middag zijn ze al open. NaNcy sluit om 04.00 u en ik geloof Benis 76 om 05.00 u. Maar dan behoort een oudere heer al weer op bed te liggen.
  Ik kan deze clubs van harte aanbevelen. Een leuke vakantieattractie.

 • #2
  Re: Spanje: Costa Blanca

  Club Pipo is helemaal top, wel 80 a 90 (top)vrouwen
  zit direct bij afslag 80, plaatsje Cox aan de A7/E15 (Alicante - Murcia) kan niet missen. Let wel op, naast de Pipo zit een andere club en die is niets dus wel de goede ingaan. Ze zitten vlak naast elkaar.

  Langs de N332 bij Campoamor (onder Torrevieja en onder La Zenia) de weg van Torrevieja naar Cartagena zit Club Scala. Van noord naar zuid (N332 van Torrevieja naar Cartagena) zit het aan je rechter hand na La Zenia en vlak voor Campoamor. Ook top 60 a 70 (top)meiden geil en veel mogelijk, wel onderhandelen aan de bar over de mogelijkheden voordat je naar de kamer gaat maar dat moet je overal.

  In Alicante is Angelo, helemaal top, 60 a 80 (top)meiden vraag de taxi maar.
  Hele mooie club met normale prijzen voor Spanje

  In Torrevieja zit ook nog een Club Eden Rock, in het noordelijke gedeelte van Torreviea langs de kust. Prima club met 30 a 40 meiden (enkele toppertjes aanwezig).

  Tussen Torreviea en Aicante aan de N332 zitten er ook nog twee naast elkaar. Een daarvan heet Nacy. Allebij kleine maar wel leuke intime Clubjes.
  Van 10 tot 25 meiden aanwezig met een paar toppertjes er tussen. Geen entree.

  Overal prijzen tussen ca. 70 a 80,- euro half uur en ca. 100 a 120,- euro voor een uur (meisje en kamer). Meestal geen entree of 10,- euro incl. 1 drankje. Cola whisky overal 10,- euro.
  Drankje voor de meiden kost 15,- tot 25,- euro, wel eerst vragen wat het kost als je wat weg geeft. Ik geef vaak niets weg en anders het goedkoopste. Je kan ze beter 10,- extra geven op de kamer of onder de bar, houden ze meer aan over.

  Wel allemaal oosteuropees daar maar wel lekker.

  Commentaar


  • #3
   Re: Spanje: Costa Blanca

   Langs de N332 bij Campoamor (onder Torrevieja en onder La Zenia) de weg van Torrevieja naar Cartagena zit Club Skala. Van noord naar zuid (N332 van Torrevieja naar Cartagena) zit het aan je rechter hand na La Zenia en vlak voor Campoamor Goed te herkennen door rode NEONletters op het dak.
   Ben hier met een kameraad vorige week op een doordeweekse dag binnengestapt, om een uur of tien 's-avonds. Geen entree-geld, maar er staat een potje bij de portier voor een fooi. Vier euro werd met een brede grijns ontvangen.
   Binnen was maar één kerel te zien aan de bar en verder een stuk of vijftien dames. Je zou verwachten dat je zo ongeveer besprongen zou worden (als in Club Riviera, Barcelona, Castelldefels), maar gelukkig is de sfeer hier zeer relaxed. Consumpties vanaf € 8,00. Allengs werden we benaderd door twee dames, die van mij was een Spaans/Marokkaanse, 34, humor, goed Engels, en dat klikte meteen hoewel ik wel een half uurtje heb gewacht voor definitief te kiezen en met haar naar boven te gaan. Mijn kameraad werd aangesproken door een Roemeense, die uiteindelijk na vijftien minuten vertrok omdat hij geen zin had in de desiilusie van zoveel oostblokdames dat als e eenmaal op de kamer bent het enthousiasme volledig weg is. Bij navraag door mijn dame wie hij wilde kwam er een braziliaanse, 22 jaar, slank, om bij weg te dromen.
   Prijs: € 80,00 voor 40 minuten, geen extra kosten voor handdoek etcet., € 100,00 voor een uur, € 200,00 voor de VIP-ruimte met Jakuzi etcet., die raadde "mijn" Aziza af, zonde van mijn geld. Een drankje hoefde ze in het begin ook niet, dit kon ik wel apprecieren.
   Al met al, zeer tevreden. de service top, geleverde diensten helemaal heerlijk. Kamers summier maar schoon. Bepaald geen sfeerverlichting, grote spiegel aan de muur naast het bed. Er staan twee enkele bedden, een dubbelbed zou wel op zijn plaats zijn.
   Tot aan vertrek bij de deur, even vriendelijk, even attent. Geen gezeur om extra geld. Wel zelfs de tijd in de gaten gehouden en na veertig minuten gestopt. Misschien zit daar een potentieel addertje onder het gras.
   Aan de deur fooi gegeven, werd gewaardeerd.

   Ik ga binnenkort weer eens langs. (openingstijden 17.00- 04.00 uur)

   Commentaar


   • #4
    Re: Spanje: Costa Blanca

    Ik Ben tijdens mijn vakantie aan de costa blanco regelmatig 's avonds in Torrevieja gepasseerd.
    Aan het rondpunt staan meerdere meisjes. Afrikaanse, Spaanse en Oostblok-meisjes en zelfs een thaise.

    Ik had het genoegen meerdere van deze meisje te vergezellen. Chuanita (spaanse), Lola (Poolse), en Agnes (Bulgaarse).

    Met Agnes een 19-jarig zwartharige meid had ik mijn eerste afspraakje.
    Voor 40 euro kan je neuken en likken op de achterbank van je auto.

    We hadden een goed plaatsje gevonden waar we rustig konden vrijen. Ik ben nu niet echt een favoriet van de achterbank maar het lukte wel. Achteraf nog gezellig gebabbeld.

    Enkele dagen later Chuanita en Lola eens geprobeerd. Ze hadden wel een lekker lijf, smalle taiile en natuurlijke borsten maar waren heel passief.

    De avond voor mijn terugkeer nog eens afgesproken met Agnes.
    Ik had tijdens een wandeling een leuk plekje ontdekt in Torrevieja, nl een strandje met palmbomen waar het 'savonds heel rustig is.

    Agnes wou wel meegaan maar vroeg 150 voor een uurtje. Na een beetje gepraat te hebben was ze akkoord voor 100€.

    We reden naar het strandje en parkeerden ons tussen de palmbomen. Ik had een matje en strandlaken meegenomen. Streelend en kussend kleedden we elkaar uit. Ze gaf me eerst een lekkere massage waarop zij er ook een kreeg van mij. Na haar lichaam was haar grotje eraantoe. Ik heb haar gelikt en gevingerd tot ze schreeuwend klaarkwam. Nadien hebben we tal van standjes uit de kamasutra uitgeprobeerd. Driemaal deed ze me klaarkomen. Ik kon bijna niet meer op mijn benen staan. In totaal hebben we bijna anderhalf uur op het strand verbleven.

    Haar bio:
    lengte +/- 168cm
    gewicht 52 à 55 kg
    cup 75b
    ogen bruin
    haar zwart

    Ik hoop dat ze volgend jaar nog steeds werkt

    Commentaar


    • #5
     Re: Spanje: Costa Blanca

     Iemand ervaring met de club Don Angelo in Alicante?

     Commentaar


     • #6
      Re: Spanje: Costa Blanca

      In Die club heb ik geen ervaring, maar in Elche Club Las palmeras wel. Goede club nice girls en prijselijk.
      Laatst gewijzigd door Krukkie; 15-09-13, 15:19. Reden: onnodige quote

      Commentaar


      • #7
       Re: Spanje: Costa Blanca

       Op de lokale weg de N332 tussen Olivia en Pego zitten (letterlijk) een dozijn prostituees langs de kant van de lokale weg.
       Bijna allemaal uit Roemenie.
       Prijzen zijn gemiddeld 20 euro voor pijpen (mc) of pijpen en neuken voor 30 euro (mc).
       Sommige hebben een buikje maar ze zijn allen zeer bereidwillig.
       2 om er uit te lichtten.
       Anna (staat bij de afslag Pego), 23 jr, B cup, 1.70 m, donker haar in een staart. Leuke en vriendelijke meid die veel toelaat.
       Andrea, 22 jr, C-cup, buikje. Leuke meid met een vrolijke lach en een goed humeur.

       Commentaar


       • #8
        Re: Spanje: Costa Blanca

        Van diverse dames gehoord dat zij niet echt vrijwillig werken. Pooiers zitten vaak in auto,s in de buurt en houden de boel in de gaten. Ook is er steeds meer politiecontrole . Niet prettig om in de auto gepakt te worden met je broek op je knieën
        Laatst gewijzigd door Dick31; 01-10-13, 22:19. Reden: quote verwijderd, er is een reageerknop

        Commentaar


        • #9
         Ander (seks)beeld aan de Costa Blanca

         De laatste jaren is er nogal wat veranderd in Spanje op seksgebied. Het beeld wat hier op Hookers wordt geschetst is ver over datum en absoluut in strijd met de werkelijkheid. De crises in Europa heeft ook in Spanje zijn sporen duidelijk nagelaten.
         Om te beginnen zijn de meeste zg "Clubs" inmiddels ter ziele. Waren er 10 jaar terug nog zeker 8 clubs actief langs de 332 tussen Alicante en Torrevieja, nu zijn zelfs de laatste 2, Nancy en Beniz, dicht al probeert er één nog te overleven als parenclub maar dat is kansloos.
         De prostitutie langs de weg is toegenomen met vooral Roemeense en Afrikaanse meisjes die meestal voor een pooier werken en zeker geen alternatief zijn voor de clubs. Tegenwoordig staan of zitten bij elke rotonde meerdere meisjes maar dat is vaak een troosteloze bedoeling. Hoewel de prijzen laag zijn is het geen aanrader.
         Even buiten het plaatsje Guardamar ligt de club de parajas Puerto d'Amor Puerto dÁmor onder Nederlands/Belgische leiding die een goed alternatief bieden. Het is een gezellige club met vooral in de latere uurtjes veel actie. De drukste dagen zijn do,vr en za avond. Open vanaf 23.00 uur. Een nadeel is dat wanneer het druk is de ruimte te beperkt is en ook de aparte ruimte voor paren bevordert niet een vrije interactie.
         Een heel goede mogelijkheid die ik vorig jaar ontdekte ligt even buiten Alicante en is "El Jardin del Eden", een uitstekende club met heel veel mogelijkheden. Op de site rodeoortjesdating.nl staat een geweldig verslag met foto's.
         Ook komen er steeds meer mogelijkheden in seksbioscopen. Er is er één bij Torrevieja gelegen bij de Mercadona waar zeer frequent paren komen en ook actie is. Een andere gewilde plek is in Benidorm "El Sofa" daar komen swingers en cruisers.
         Verder is het voor de "wandelaars" waarschijnlijk goed nieuws dat door de crises en de hoge werkeloosheid onder de jeugd, steeds meer Spaanse meisjes wat willen bijverdienen. Ze zijn vaak te vinden en op te pikken op terassen en winkelcentra of op straat, maar dan niet op de plekken waar de buitenlandse meisjes staan want die hebben daar, mede door de aanwezige pooiers, het alleenrecht naar zich toegetrokken.
         Laatst gewijzigd door Krukkie; 06-11-13, 16:21. Reden: het bericht naar het bestaande topic verplaatst

         Commentaar


         • #10
          Re: Spanje: Costa Blanca

          Ik heb eea eens doorgelezen en ook wat links geklikt. Velen blijken door de tijdgeest te zijn aangetast. Is er iemand die wat actuele links heeft van sites in Spanje wat de tegenhangers zijn van onze kinky en sexjobs?

          Commentaar


          • #11
           Re: Spanje: Costa Blanca

           Oorspronkelijk geplaatst door Ropo Bekijk bericht
           Ik heb eea eens doorgelezen en ook wat links geklikt. Velen blijken door de tijdgeest te zijn aangetast. Is er iemand die wat actuele links heeft van sites in Spanje wat de tegenhangers zijn van onze kinky en sexjobs?
           Voor adressen en algemene beoordelingen:
           http://alterning.es/en/index.html

           Voor advertenties van dames zelf

           http://www.maeros.com/escorts/sevilla/

           http://www.barcelona.com/barcelona_c.../relax_escorts

           http://www.secretitos.com/escorts-2.html

           Spanje is natuurlijk een ietsje pietsje groter dan Nederland dus kun is er meer per regio informatie.
           “I believe that sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy.” - Steve Martin

           Commentaar


           • #12
            Re: Spanje: Costa Blanca

            Oorspronkelijk geplaatst door erikmenzis Bekijk bericht
            Langs de N332 bij Campoamor (onder Torrevieja en onder La Zenia) de weg van Torrevieja naar Cartagena zit Club Skala. Van noord naar zuid (N332 van Torrevieja naar Cartagena) zit het aan je rechter hand na La Zenia en vlak voor Campoamor Goed te herkennen door rode NEONletters op het dak.
            17-05-2015:
            Scala is gesloten geweest, nu 200 meter verder in nieuwe locatie heropent gezien de neonreclame.
            Nog niet binnen geweest.
            Laatst gewijzigd door Dick31; 17-05-15, 21:43. Reden: quote aangepast

            Commentaar


            • #13
             Re: Spanje: Costa Blanca

             Recent op vakantie geweest naar Torrevieja. Aan de eerste afrit komende van Punta Prima stonden twee jonge Russische meisjes. Ik was er al een paar keer op een avond voorbij gereden en telkens zaten ze verleidelijk te kijken. Ik zat al een paar dagen op droog zaad en zat met een broek vol goesting. Daarom op een avond toch een keer gestopt. Ik val op fijn en slank en Helena was het echte lolita-type. Ze reed met mij mee een landwegje op. We zetten op op de achterbank van de auto en ze begon zich uit te kleden. Ze was nog mooier dan ik dacht. Ze had een lief gezichtje, fijne borstjes, een heel mooi lichaampje. Ik kleedde me ook uit. Ze deed me eerst een condoom aan en begon me zachtjes te pijpen. Ik moest haar tegenhouden om niet te komen. Ze kroop boven op mij en duwde zich steeds harder en dieper op mij. ik legde haar op haar rug en ze liet zich wild nemen. Ik mocht haar tegelijkertijd strelen over haar klitje. Sneller dan ik wou kwam ik klaar. Maar de 50€ waren het zeker waard.

             Commentaar


             • #14
              Re: Spanje: Costa Blanca

              Oorspronkelijk geplaatst door bazookajoe Bekijk bericht
              Voor adressen en algemene beoordelingen:
              http://alterning.es/en/index.html

              Voor advertenties van dames zelf

              http://www.maeros.com/escorts/sevilla/

              http://www.barcelona.com/barcelona_c.../relax_escorts

              http://www.secretitos.com/escorts-2.html

              Spanje is natuurlijk een ietsje pietsje groter dan Nederland dus kun is er meer per regio informatie.
              De 'Maeros' en 'Secritos' website blijken niet meer te werken.
              Kent iemand andere website om freelance dames te vinden regio Costa Blanca ?
              Of tips (rond Torreveija).

              Duizendmaal dank ! :-)

              Commentaar


              • #15
               Re: Spanje: Costa Blanca

               neem eens een kijkje op internationalsexguide.com
               Hier vindt u wel een link naar webpage die freelancers gebruiken, in Torrevieja zijn er enkele mooie dames te vinden)

               of straathoertjes genoeg te vinden op cv-95 als ge vertrek van de N-332.
               Soms staat er een heel mooitje als u komende van Punta Prima afslag neemt richting torrevieja ( om naar los balcones te rijden) aan kruispunt av desiderio rodriguez/ calle narvaez. En vanaf het volgende rondpunt tot aan het hospital universitario de Torrevieja vindt u er altijd een stuk of drie/vier.
               Ook in Torrevieja stad zijn er enkele straatmadeliefjes te vinden waar u in de wagen of zelfs naar hun kamer kunt gaan.
               Deze zijn meestal te vinden in ronda d.ricardo lafuenta aguado of aan de ronde punten aan de Habaneras.
               Have fun

               mvg
               Makkie (propietario de una casa en Los Balcones)
               Laatst gewijzigd door Krukkie; 19-10-16, 17:46. Reden: onnodige quote; we hebben een "reageer op discussie"-knop
               I love all the girls

               Commentaar


               • #16
                Re: Spanje: Costa Blanca

                Iemand een goede tip voor een prive ontvangst in Calpe? Er moeten toch leuke meiden ergens ontvangen op hun appartement of iets dergelijks.. bedankt

                Commentaar


                • #17
                 Re: Spanje: Costa Blanca

                 Gisteren een vreemde ervaring gehad langs de weg in Spanje. In de berm zag ik een leuke dame staan, direct ernaast stond een politieauto. Toen ik bij de volgende rotonde gekeerd had en terugkwam was de politie weg. Afgesproken voor 50 euro, ze had wel een 'posta' om te werken zei ze. In de auto begon ze te sms'en en we waren de auto nog maar net uit toen de politie kwam. Via hun mobilofoon in de weer maar uit de mobilofoon van de collega kwam geen toon...
                 Puts illegal zeiden ze. Normaal 2000 euro.. Maar de dvp lieten ze gaan...
                 Oppassen dus!

                 Commentaar


                 • #18
                  Alicante is op en top wandel gebied. Zowel op straat als achter de schermen ;-)
                  Lokaal krant helpt je naar de amateur dames thuis. kennis van Spaans si dan erg handig. Bar / restaurants is genoeg gewillig dames die rondlopen. Geef je aandacht/eten en drinken en je bent de hero die nacht. Heb zelfs een meisje achter de bar geregeld.
                  Daarnaast heb ik volgende aanraders.
                  a. Lolas Alicante , net naast de Mercado Central . Een vd mooiste PH die ik ken. Ben 4-5 c geweest, altijd goed. Ontvangt met drankje. 30 eur voor kort shoot. 40 voor half uur. 70 een uur. mooie dames vanaf 20 tot 38 jaar.

                  b. Club D Angelo 5 star club! man man alleen maar top wijfen. ikw as overdag , keuze tussen 20 en 30 meiden vanaf 18 jaar tot 35 denk ik. elke meid kijk me aan. elke meid wilt je aanspreken. elke meid is gewillig. als je voor 18 uur gaat krijg je brier gratis. half uur voor happy our is 50 eur incl drank dus. als je drankej voor meiden besteld, dan ben je de lul. een picollo tok je 40 euro af. als je nagaat dat je voor half uur een top wijf kan nemen is dat dood zonde vh geld. ik ben hier elke dag geweest. loop naar de bar met je pokerface, bestel een bier, ga ergens rustig zitten. er komen meiden naast je zitten. als je niet bevalt zeg je dat je afspraak hebt met een hoer. probeer ze niet in hun vrije tijd op t zoeken, dan vragen ze 3x zoveel.
                  meiden herkennen je. deze tent is grandios. in de zomer gaat de dak open, krijg je shows enz. wat een klas tent en veel goedkoper dan alle andere tenten in spanje. waar je alleen bij binnenkomst 20 eur kan aftikken.

                  Ik reis met bus in alicante, lekker makkelijk en goedkoop. kan je contant in de bus betalen. maar een scooter huren kan ook. doe ik vaker alleen deze stad is niet scooter vriendelyk vinde ik.
                  volge trip staat in het najaar hoop ik. 4-5 dagen met ryain air. en een goedkoop hotel.
                  Bijgevoegde Bestanden
                  Laatst gewijzigd door hanzoman; 01-06-18, 19:56. Reden: Foto ingang van Club D Angelo 2018

                  Commentaar


                  • #19
                   Alicante zomer 2018
                   Het is niet te geloven. 1e dag . 1e tlefoontje gelijk antwoord.
                   Zoektocht via pasion.com naar een dame . Na wat bel en sms heeft ze haar adres. Kwam me bekend voor. Dus ik meteen opzoeken en wat blijkt. Die hoer heeft in het zelfde hotel een kamer geboekt. En werkt zo klanten af. Hoefde maar 4 verdieping hoog en daar was Laura. Spaanse blonde. Afspraak voor 20 minuten. ze vroeg 50 maar ik trap daar niet in. Wat een topper voor maar 40 euro. Foto klopte precies.

                   2e dag weer via pasion.com op zoek naar vertier. Bam een cubaanse nam telefoon gelijk op. Met half spaans afgesproken voor 20 euro. Wat blijkt ze werkt in zijstraatje. Mooie cubaanse voor weinig. Gaf haar wel 10 euro fooi voor haar services.

                   3e dag . Vond ik een brothel / privehuis. Afspraak was moeizaam omdat daar aziaten zitten. Hoppa. Wat blijkt ze zitten in zelfde straat. 30 euro voor shot. Hoewel ze alle drie lelijk zijn was keuze niet moelijk. Wel pzc die Chinees.
                   Kortom ik zit in een toplocatie heren.
                   Aveneu Frédérico Soto
                   Zelfde dag naar club D Angelo geweest, hier liepen rond 12 meiden om 17 uur. ik had gelijk goede contact met een columbiaanse . als je voor 18 uur komt, krijg je gratis drankje en half uur sex. ik was dus na half uur gelijk weg. als je in zomer gaat, neem je zwembroek mee. midden in club is een zwembad. echt top tent.

                   4e dag andere brothel vol met oosterse en lationos, minimaal bedrag voor PMC en neukern 20 euro, ik doe rustig aan en nam de tijd voor 30 euro. zie bijlage voor het adres.
                   ook volgende dag was ik toe aan enevn ontspanning via erotische massage, zie bijlage voor het adres. 60 euro half uur met happy end.
                   als met al weer een geslaagd spaanse avontuur.

                   Commentaar


                   • #20
                    In Alicante is inderdaad één en ander te beleven; ik probeerde Casa Camila aan de Av. Antonio Ramos Carratalá, 12. Dames adverteren afzonderlijk op pasion.com maar ze hebben ook een eigen website scortalicante.com.

                    Op de meisjes (wat een keuze!) en de locatie niets aan te merken, prijzen 50 voor half uur en 100 voor uur. Maar ik wil de wandelaars wel attent maken op het volgende:
                    (1) op de site staat bij de meeste meisjes dat ze zonder condoom pijpen (Frances Natural) maar dat bleek in de praktijk toch bij de dames die ik koos NIET het geval, ondanks dat ook telefonisch vooraf bevestigd werd dat dit in de standaardprijs zit
                    (2) toen ik een twintig minuutjes lekker bezig was met de gekozen dame kwam er een andere schoonheid binnen als verrassing en begon me te pijpen, vroeg danof ik een trio wou, bij te betalen natuurlijk. Ik heb het gedaan en is nog wel goed bevallen ook, maar deze verkoopstechniek ben ik in eigen land toch nog niet tegen gekomen.
                    (3) en dit is voor mij toch wel echt een knipperlicht, de 2de dame die binnen kwam vroeg dan ook of ik coke wou (en een colaatje had ik al). Privéhuis duidelijk ook bezig met andere illegale zaakjes. Ik hoefde maar 1 keer nee te zeggen maar een verwittigd wandelaar...

                    Als ik de andere evaringen zomer 2018 lees had ik het toch beter kunnen treffen in Alicante precies...

                    Commentaar


                    • #21
                     Olla ben dave020

                     ik ben zelf ook op zoek naar iets leuk in Calpe of omstreek .............. dus als iemand leuke suggesties heeft hoor ik ze graag