Spanje: Benidorm

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Spanje: Benidorm

  Heeft er iemand ervaringen van Benidorm over sexclubs nachtclubs striptease en prostitutie

 • #2
  Heren,

  2 jaar geleden was ik op vakantie in Alfaz del Pi. Dit ligt vlakbij Benidorm. Wanneer je 's avonds laat van Benidorm naar Alfaz de Pi rijdt staan er verschillende luchtig gekleede dames langs de weg en er is geen zwembad in de buurt .

  Helaas voor mij was ik niet in de gelegenheid om van de diensten gebruik te maken, zodat ik geen prijzen of ervaringen heb .

  In ieder geval hoop ik dat de vakantiegangers nu ook deze dames weten te vinden er da kunnen raporteren over wat ik heb moeten missen :'(.

  Groeten, Foots

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door the
   Heeft er iemand ervaringen van Benidorm over sexclubs nachtclubs striptease en prostitutie
   In Benidorm zelf is niet zoveel te vinden, wel in de omgeving: Benidorm richting Altea ter hoogte van Albir langs de nationaalroute Alicante - Valencia, diverse clubs links en rechts; Benidorm richting Playa Poniente/Alicante, tippelaarsters en een enkele club; Benidorm richting La Nucia vlak na Burger King aan de linker kant een club genaamd Benimont. Voornamelijk Oost-Europees, schone zaak, prijzen 60€/halfuur, wel aan te raden.

   Commentaar


   • #4
    Re: Spanje: Benidorm

    Wanneer je 's avonds laat van Benidorm naar Alfaz de Pi rijdt staan er verschillende luchtig gekleede dames langs de weg.
    Dit op ongeveer een 3tal km buiten Benidorm?
    Aan een brug staan ze, wanneer ik er was vorig jaar waren het vooral zwartjes die er aanwezig waren. ik denk een 8 tal zo iets voor de avond, het was nog niet donker.
    Maar staan er soms ook al van smorgens, eens opgelet toen we voorbij fietsten. Je stop naast hen met de auto en ze komen je direct aanspreken, het knap zwart jong ding stapte in mijn auto, we reden een 20tal meter verder de brug af, daar onder mocht ik de wagen plaatsen. betaalde 20euro voor sex in de wagen. eerste lekker pijpen en dan haar geneukt op de achterbank.
    De moeite waard wanneer je in Benidorm bent

    Commentaar


    • #5
     Re: Spanje: Benidorm

     Wanneer je van noord naar zuid via de oude national Benidorm doorkruist kom je net voor het kruispunt met de nieuwe hoofdweg op de rechterkant een club tegen. Deze clubs zijn echt geweldig. Spaanse vrouwen kom je er haast niet tegen, wel Colombiaanse, Brasil, oost-europees etc, dit aan toch democratische prijzen...
     Het is het principe van een bar waar je rustig iets kan drinken en het vrouwelijk schoon bekijken. Wanneer er eentje jou interesseert geef je gewoon een knikje en komt ze bij jou... Prijzen standaard voor alle meisjes. (eur 60/half uur)

     Commentaar


     • #6
      Re: Spanje: Benidorm

      Bar 'La Cueva'...
      Erg mooie bar nét buiten Benidorm (taxichauffeur weet je er wel naar toe te brengen). Oogverblindend mooie oost Europese meisjes, erg mooie en relaxte bar. Prijzen rond de 60 Euro voor drie kwartiertjes TOPentertainment
      Verandering van spijs doet eten...!

      Commentaar


      • #7
       Re: Spanje: Benidorm

       Via www.eroticom-espana.com afgesproken met Claudia. Hollandse blonde meid van 27.
       Op haar site had ik al gezien dat het een lekkere volslanke meid was. In werkelijkheid was ze nog veel mooier en heerlijk spontaan en goedlachs. Ze werkt in een mooi huis in La Nucia, paar km van Benidorm. Ik zou haar bellen als ik bij het benzinestation vlakbij het huis zou zijn, makkelijk te vinden. Daar kwam ze me halen, ik volgde haar auto naar een mooi huis met afgesloten parking.

       Wat een heerlijke vrouw. Ze deed haar witte strakke jurkje uit en stond meteen helemaal naakt voor me. Jij mag het zeggen! Heerlijk gezoend, pijpen z.c., wat een passie. Ze moest er mee ophouden, anders was ik meteen al klaar gekomen, Heerlijk gevreeën en toen kwam ze op me zitten en toen ben ik heerlijk klaargekomen.

       Aanrader.
       70 euro half uur en 100 heel uur

       Commentaar


       • #8
        Re: Spanje: Benidorm

        Het linkje hier boven klopt niet het moet zijn www.eroticos-espana.com. veel plezier.

        "Madhouse is in the house"

        Commentaar


        • #9
         Re: Spanje: Benidorm

         Hee guys,
         Ik moet hier even wat kwijt.
         Ik had dit forum voor mijn vakantie gelezen en was nieuwsgierig geworden...
         Nog nooit bij de ****en geweest maar was wel nieuwsgierig en zat al af en toe wat op dit forum te lezen, maar toen ik langs Alfaz reed op de N332 richting Albir en terugdacht aan dit forum dacht ik hmmm.... dus even langzaam gereden tussen alfaz en albir...
         Staat daar een schitterend vrouwtje, komt gelijk op me af.. Sir, do you want to fuck?? en ze streelt me over mijn arm..... Haren overeind....
         Wow dat is opeens erg reeel. zenuwen gieren me door de keel. ga ik dit echt doen? en ik hoor mezelf zeggen: YES.
         ze vraagt 30€ en laat me de auto parkeren bij het benzine station. Ik stap uit en ze neemt me mee achter het winkeltje van het benzine station. Ze trekt haar jurkje uit en ik sta te shaken als een 14 jarige. Ik voel tussen haar benen.. Do you like my pussy?? Oh ja, zo'n lekker strak jong ding, daar had ik al lang niet meer van durven dromen.. een beetje frunniken aan haar puntige borstjes. Ik schatte haar op een jaar of 20, maar die spaanse meiden zijn niet zo groot. Ik kon haar middel bijna met mijn handen omvatten. Ze speelt wat met mijn pik en gaat dan op me zitten. Mijn GOD! wat een heerlijk strak poesje! Het heeft haar niet al te veel moeite gekost om me klaar te krijgen :-)..... Maar jezus wat kwam ik klaar!
         Ik heb nog een uur stuiterend rondgereden voordat ik terug ging naar het hotel. (gelijk het zwembad in, bang dat mijn vrouw luchtjes zou ruiken).
         Nooit gedacht dat ik zo vreemd zou gaan, jullie schuld!

         Overigens de week erna wel vreselijk goeie sex gehad met mijn vrouw, wat een boost!

         Mijn god ik wil meer!
         Ik ga in nederland ook eens beter kijken, alleen hebben we hier geen zwembad dus nog iets voorzichtiger....

         Jongens dank je voor de inspiratie!

         Commentaar


         • #10
          Re: Spanje: Benidorm

          Afgelopen februari was ik in Benidorm en al overdag trokken een paar panden mijn aandacht. Ze liggen aan de Avenida del Rey Jaime I. Het zijn er twee of drie naast elkaar. Ongeveer in het midden (rechterzijde) als je vanaf de boulevard in het oude centrum naar boven loopt richting het drukke kruispunt waar de Avda de Alfonso Puchades begint. Eigenlijk tussen alle souvenirwinkels en belhuisjes in. Ze vallen meteen op. Ze zitten vol met Oost-Europese dames, vnl. uit Roemenië.
          Daar heb ik sex gehad met een Roemeense dame. Het kostte 60 euro en ik kreeg nog een gratis drankje. Voor het meisje hoefde geen drankje gekocht te worden. Geen geweldige sex, maar je hoeft er in ieder geval Benidorm niet voor uit naar een of andere rijksweg.

          Commentaar


          • #11
           Re: Spanje: Benidorm

           Oorspronkelijk geplaatst door AlPAcino89
           hallo,

           misschien een rare vraag. maar ik ben dus nooit in benidorm geweest, maar ik weet van kennissen dat er onwijs veel ouderen vrouwen daar op vakantie gaan of overwinteren. veel oudere engelse, duitse en nederlandse vrouwen. ik val erg op oudere vrouwen (van 50 jaar en ouder), is het makkelijk om zo'n vrouw te versieren of zijn ze toch vaak met hun man daar? wie komt er vaak in benidorm en kan mij daar svp meer over vertellen.

           ik dank jullie hartelijk.
           In ben wel eens in maart in Benidorm geweest, je struikelt er over de rollators, het merendeel van de toeristen is boven de 70, veel weduwen. 's-avonds in de hotels bingo spelen en meedoen met de vogeltjesdans. Mij niet gezien, maar als jou dit aantrekkelijk lijkt, zou ik zeggen: GAAN.
           Ga je in de zomermaanden dan is het totaal anders en hebben de jongeren de overhand en zijn er veel discotheken geopend.

           Commentaar


           • #12
            Re: Spanje: Benidorm

            Johnny J.
            hoe de straat heet, weet ik niet meer,
            maar als je in het oude centrum van de Levante naar de Poniente loopt
            in de straat is een grote apotheek gevestigd, daar aan de over kant in een van de zij straatjes,
            is een club, de naam weet ik ook niet meer,
            daar zaten indertijd nogal al wat aardige keuzes, niet goedkoop maar wel interessant,
            suc6,
            greetinx squasi

            Commentaar


            • #13
             Re: Spanje: Benidorm, Club Secrets

             Op de website van Club Secrets (nabij Hotel Albir Playa) lees ik: "Onze prijzen zijn meer dan redelijk te noemen; zo kost bijvoorbeeld een biertje 2,50 euro tijdens Happy Hour, dagelijks van 14 tot 22 uur en is de entree gratis!"

             Nou, dat klinkt zeer redelijk, dus ik ernaar toe. Het was nog voor tienen en ik was de enige gast. Ik bestel een cola en verwacht dat een cola ook zoiets zal kosten. Maar nee hoor: 10 euro! Hoezo redelijk? Als een cola al geen 2,50 maar 10 euro kost, dan ga ik echt niet meer vragen naar de prijs van een kamerbezoek.

             Commentaar


             • #14
              Re: Spanje: Benidorm

              Heb je dus onhandig gedaan...

              Als je ong. 100 meter was doorgelopen in de richting van Benidorm (dus met de McDonald's in de rug)
              was je aanbeland bij de beste club in de omgeving: Cocktail Club - naast de Peugeot-dealer.
              Aan dezelfde kant van de Provinciale Weg overigens, dus NIET oversteken.

              Hebben bovendien op maandag en dinsdag 'Happy Hour' (2 drankjes voor de prijs van 1) en een half
              uurtje op de kamer met een tientje korting, een uurtje twintig Euro korting !

              Ik ga er waarschijnlijk vanavond (Nieuwjaarsdag) naar toe...

              Laat effe weten en we spreken af !

              Groet en wellicht tot vanavond...

              Commentaar


              • #15
               Re: Spanje: Benidorm

               ben vorig jaar aangesproken op de hoek van de burgerking. logeerde in benikaktus
               het was een jong meisje , midden twintig, "t was denk ik ongeveer 1 u 's nachts. vroeg 50 euro pijpen en neuken.
               ben er niet op in gegaan, een beetje teveel gefeest.! ! ! volgende dag aan cafebaas van den duvel vertelt, die waarschuwde mij. het zou gaan om buitenlanders die de toeristen meelokken naar een eenzame plaats, waar er dan een paar kleerkasten staan te wachten om u te beroven . bij deze ? ? ?

               Commentaar


               • #16
                Re: Spanje: Benidorm

                hi allen, ik ga met mijn familie ergens in februari een weekje naar de zee, aangezien het wel te verwachten kan zijn dat aan de vlaamse of nederlandse kust de sneeuw tegen die tijd een meter hoog ligt (het moet toch ooit eens gaan vriezen nietwaar) en gran canaria waar ze meestal heengaan voor mij te warm is, is nu het plan opgevat om een week naar Benidorm te gaan,
                nu ken ik die verhalen over de overwinterende oudjes wel, maar mij stoort dat niet hoor, een groot aandeel van mijn vaste klanten zijn boven de 50,
                nu vind ik een week wel errug lang maar begrijp ook wel dat ze niet voor 3 dagen over en weer willen vliegen, dus alzo bedacht ik dat er daarginds mss ook wel wat qua escort te beleven valt
                nu mijn vraag: hebben jullie een idee op welke advertentiesites de heren aldaar kijken?
                ik wil me dus wel op de vlaamse en nederlandse overwinteraars richten, alle tips zijn welkom

                Commentaar


                • #17
                 Re: Spanje: Benidorm

                 Hi,

                 Zeker, gratis advertentie site: milanuncios.com een van de grootste van spanje, staat onder contactos megaveel advertenties, je kan ook op regio kiezen,

                 Kom je er niet uit of andere vragen kun je altijd een pm sturen, ( ik ken de buurt, costa blanca ,want ik woon er zelf al zo,n 14 jaar pemanent )

                 Groeten

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Spanje: Benidorm

                  Oorspronkelijk geplaatst door Pikkus
                  Is er al iemand bij de nieuwe club http://lacuevasexxclub.com/ geweest? Ben benieuwd wat voor tent dit is.
                  We waren gistermiddag, mooi terras ... zeer rustig, goede deal. We keerden terug naar "la cueva" avond uitnodiging naar tweede gratis drankje, leuke sfeer in het algemeen. 60/80 euros half uur, meisjes van alle niveaus en nationaliteiten. Site aanbevolen voor de behandeling en faciliteiten.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Spanje: Benidorm

                   Was een tijdje geleden in Benidorm. Aan de Avenida Jaume I liggen nog steeds 3 clubs: Estilo, Dorado en Diamante.

                   Ben twee keer bij Estilo naar binnen gegaan voor een heerlijke wip met de Roemeense Anita. Zij had een mooi lijfje, b-cup en zwart krulhaar. Dit was zo ongeveer ook de enige mooie dame. De meeste andere waren echt niet om aan te zien. Ze was totaal geen klokkijkster. Heeft me kort gepijpt en toen begon ze lekker rustig op me te rijden terwijl ik daar op het bed lag. Super hoe mijn harde pik steeds dieper kwam. Telkens wist ze het zo lang vol te houden dat het ook echt minimaal twintig minuten duurde.

                   Heb ook nog een keer een bezoek gebracht aan de Dorado, die qua hygiëne altijd wat minder is. Daar met een wat flinkere meid van begin 20 geneukt. Kwam uit Roemenië. Helaas weet ik haar naam niet meer. Dit vond ik niet heel bijzonder, maar ik ging wel met een tevreden gevoel naar buiten. Meisje vertelde nog dat ze in Duisburg had gewerkt. Ze sprak dan ook liever Duits dan Spaans.

                   Ik alle drie de gevallen was de prijs 30 euro. Je moet altijd een beetje onderhandelen. Lijkt ook elk jaar goedkoper te worden. Paar jaar terug nog 60 euro, vorig jaar 40 euro en nu dus 30.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Spanje: Benidorm

                    Dit jaar naar Benidorm in Juni. Hopelijk vind ik daar niet alleen "Benidorm bastards" ;-) Ik heb gehoord van een vriend dat daar 's avonds tot de ochtend zwartjes rondlopen om zich aan te bieden, maar dit is af te raden volgens hem. Mijn vriend heeft er verleden keer een mooie en sexy shemale opgepikt op straat tegen de ochtend en heeft haar genomen in haar appartement tegen betaling natuurlijk. Was super volgens hem. Hopelijk heb ik dit geluk ook als ik ga, want lees dat er niet zo veel zaaks is op dit gebied in Benidorm. En het 2de probleempje is dat mijn vrouw is er ook bij is, dus zal ik moeten profiteren op momenten dat ik alleen ben overdag of 's nachts als ze slaapt. nachtwandelingetje maken ;-) Hopelijk heeft er iemand info ivm privé's, free-lancers op straat enz...

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Spanje: Benidorm

                     Vermits ik er nu zelf ben.....

                     SW's:

                     Ik ben nu zo'n 8 dagen hier en in het begin zag ik niet veel beweging in het SW wereldje....hier en daar wel zwartjes die voortdurend rondlopen van het ene kruispunt naar het andere.

                     Gisteren is er iets veranderd in het straatbeeld, misschien gewoon dat ze zich naar mijn coté verhuisd hebben, maar tussen 12u en 2u kwam er groepje van 4 meisjes (spaanse denk ik, zigeunertype) op het kruispunt van Av. De Filipinas en Av. Gerona....waar ook The Red Lion pub gelegen is. Dit is een grote bar, heel herkenbaar met zijn stier, waarop iedereen wel eens op komt te zitten.

                     Ondertussen stonden er plots een 8-tal SW's in groep op het kruispunt rond te hangen.
                     Ik heb het geluk in een appartement te zitten net op het kruispunt, dus heb ik alle zicht op wat passeert en beweegt en vecht en drinkt daar.... :-)

                     Voor de rest zie ik hier s' avonds tot laat in de nacht ook nog zwartjes en zelfs travestieten rondlopen, vanuit mijn raam. Shemales heb ik nog niet gezien, maar die vind je gemakkelijk terug op volgende link ;-) http://www.pasion.com/transexuales-t...e/benidorm.htm

                     Waarschijnlijk zullen er tussen de shemales ook wel SW's zijn, maar nog niet gezien.
                     Ik heb jammer genoeg niet genoeg vrijheid om rond te heulen 's nachts, daar ik met mijn wederhelft hier op vakantie ben ;-(

                     Voor de mensen die een auto gehuurd hebben.....Op de weg van Benidorm naar Albir op N-332 zie je soms hier en daar een SW aan de kant staan in de avonduren, en er is zeker geen zwembad in de buurt, althans ik dacht dat ze ging zwemmen met haar schaarse kledij. :-)

                     Massagesalons:

                     Ook heb ik hier in verschillende straten Thaise massagesalons gezien, waarvan ik van sommige buitenaf gezien gemerkt heb dat het om "alleen" masage ging. De andere salons weet ik niet of er meer mogelijk is. Op het strand komen dagelijks ook Thaise meisjes massages aanbieden op het strand. Ik weet ook niet zeker of er een mogelijkheid is om met een happy ending iets af te spreken is....niet op het strand natuurlijk..... ;-)

                     Bars: Op de weg van Benidorm naar Albir op de N-332 vind je tegen Albir de Sex Club Coctail aan de rechterkant als je naar Albir rijd.....ook nog een paar andere clubs (naam vergeten). Die volgens mij niet overdag geopend zijn, ben niet zeker, ben alleen maar in de avond gepasseerd.

                     Voor zover mijn bevindingen....i'll be back....

                     Als er nog andere bevindingen zijn, feel free to write.....