Portugal: Lissabon

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • #51
  Re: Portugal: Lissabon

  Hallo madhouse,

  Ten eerst bedankt voor je tripreports zijn erg leuk om te lezen. De dames zien er erg goed uit alleen kan ik op de site geen prijs vinden. Zou je en indicatie kunnen geven wat betreft de prijzen van de dames daar, voor escort en priveontvangst. Bij voorbaat dank.

  Commentaar


  • #52
   Re: Portugal: Lissabon

   Jaja daar ben ik weer na bijna meer dan een jaar. Alhoewel ik zeker wel bezig ben geweest helaas niet mijn recenties opgeschreven maar wil 2013 toch nog wel goed afsluiten .

   22-12-2013
   Nikita gebeld van portalprivado.com en meteen een leuke gesprek gehad dus ook meteen mee afgesproken. De prijzen werden me netjes uitgelegd ondanks dat ik dit al wist 30min 60euro / 60min 100euro en bij de laatste het complete pakket . Voor details hoe groot en hoe oud etc. kijk op de site.

   Op naar me afspraak moet wel lukken in 30 min. dacht ik maar helaas aangezien de kerst dagen eraan kwamen en dit ook zeker te merken was OMG in de drukte op de weg en vooral bij de winkelcentrums. Uiteindelijk heb ik me toch hier redelijk uitgewerkt en was ik niet zo laat op mij afspraak bij Nikita. Ik gebeld en aangegeven dat ik er was en bij welke verdieping ik moest wezen. Dit werd netjes aangegeven door Nikita en ze deed de deur beneden open en kon zo door lopen naar boven en daar aangekomen deed precies de dame zoals op de afbeeldingen open en OMG wat een verschijning. Ik was meteen verkocht en mijn kleine vriend ook.
   Eenmaal binnen op de kamer waar het lekker warm was meteen een lekker warme welkom gekregen van haar en daarna vroeg ze of ik nog wou douchen wat namelijk wel slim is om te doen voor hun gemoedrust ondanks dat ik dit alvorens erheen te gaan al had gedaan.
   Opgefrist aangekomen werd meteen de handdoek van mijn middel afgetrokken en stond hierbij ook aan de rand van de bed OMG wat een mooie zocht had ik op de lekker kont van haar. Ze begon me zonder te zuigen waarbij ze ondeugend naar mij bleef kijken en ze vergat hierbij ook de rest niet . Na deze verrukkelijke vertoning kreeg ik echt zin in die mooie gladde en echt perfecte kutje. Helaas wou ze eerst nog even wat zoenen wat ik ook niet erg vond maar wel zo naar beneden afgedwaald. Ik merkte opgegeven moment dat ze erg veel aan mij haren aan het trekken was en haar benen steeds dichter gingen en opgegeven moment het erg gevoel werd en ze even moest bijkomen. Ik dacht of ze moet goed kunnen acteren of ze was echt klaar gekomen naarbegrippen het laatste.
   Hierna werd ik nog even gepijpt maar had zo'n zin gekregen dat dit niet zo verder kon. Dit begreep ze oom en kwam boven op me zitten dit afgewisseld met op zijn doggystyle. Daarna vroeg ze aan me of ik haar van opzij wou nemen bedenk zelf maar hoe dat moet of eruit ziet. Hiermee ook heerlijk mee klaargekomen.
   Even wat gepraat met Nikita waarbij ik veel over haar te horen kreeg. Daarna werd het toch tijd voor ronde twee en waarbij ze hem zonder aardig op oorlog sterkte bracht. Ik hierbij ronde 1 meteen bij overgedaan misschien niet indezefde volgorde maar kwam in de buurt was helaas alleen nog niet klaargekomen waarbij zij de condoom er af haalde en me weer begon te pijpen en ook tussen haar tieten mocht met de vraag of ik erover heen wou klaarkomen en dit zoals een heer ook deed als een dame dat vraagt .
   Nog even wat rustig blijven liggen en wat gepraat en daarna een douche genomen. Ik heb me daarna aangekleed en met een heerlijk gevoel weggegaan.

   Ik zal vanavond dag 23dec en van vandaag proberen hier neer te zetten.

   Madhouse is back in the house.

   Commentaar


   • #53
    Re: Portugal: Lissabon

    Een beetje later dan gepland.

    Afgelopen maandag dacht ik ga maar weer is kijken of er nieuwe dames zijn in twee clubs die aardig bij elkaar zijn.
    Bij de eerste club aangebeld werd open gedaan en op naar de 6de verdieping daar aangekomen deed de huisvrouw open. Ze vroeg of ik een afspraak had of wou voorgesteld worden aan de dames. Ik het laatste aub en niet veel later stelden zich er 5 dames voor niet onaardig maar net niet het gene wat ik op dat moment zocht. Dus netjes afscheid genomen en op naar de volgende club die praktisch 10 meter verderop is.
    Hier aangekomen werd ik netjes ontvangen en kreeg weer dezelfde vraag en natuurlijk het laatste gekozen. Op naar de kamer en niet veel later werden er een stuk of 10 dames voorgesteld. Het was vrij druk want bijna alle kamers waren vol aangezien het niet de eerste keer is dat ik hier kom wet ik de layout van de appartement erg goed . Ik werd naar de kamer gebracht door de huisvrouw die precies aan het einde van de gang ligt en zo ook begreep dat alle kamers vol waren. Er is altijd een hele brede selectie aanwezig. De kamers zijn allemaal voorzien van een douche wat ik wel fijn vind.
    Ik had gekozen voor raquel leuke glimlach en vooral een vrolijke meid, halfbloedje licht bruin met een grote voorgevel en ongeveer 1,70m schat ik had geen rolmaat bij me sorry .
    Niet veel later komt ze weer binnen en met handdoeken en vroeg of ik wou douchen tuurlijk geen probleem en hoe lang ik wou blijven. Ik 30 min aub netjes betaald en ze ging het geld wegbrengen. Nadat ik gedoucht had kwam ze weer binnen en ging zij ook nog onder de douche. Toen ze klaar was kwam ze gezellig naast me liggen en begonnen we wat te tongzoenen en later kuste ze me hele lichaam en zo richting me grote vriend met de vraag of ik zonder of met wou. Natuurlijk au naturel svp . Ik moet zeggen dat ze het aardig deed waarbij ze een paar keer hem diep nam. Na een tijdje vond ik het wel mooie en vroeg ik of ze wou liggen zodat ik even het schattige kale poesje kon bewonderen. Na een tijdje kwam ik boven op er en zonder enige gel aan te brengen aangezien ze al redelijk nat was. Daarna afgewisseld naar doggy en afgemaakt toen ze boven op me kwam zitten wat ze vrij goed deed. We hebben rustig even wat gebabbeld en ben toen gaan douchen en zij ook.
    Ze wou me graag zelf naar de deur brengen normaal doet de huisvrouw dit. Maar we hadden een leuke tijd gehad dus wou ze dit zelf doen nog een dikke tongzoen gekregen en zo weer op weggegaan.

    Conclusie vrolijke meid die ik zeker nog wel een keer zou doen .

    Madhouse

    Commentaar


    • #54
     Re: Portugal: Lissabon

     24 & 25 dec kerstdagen hier in portugal en valt er niet veel te wandelen. 26 dec is weer een hele andere verhaal want dat is geen officiele dag hier en dus Sara Moreno gebeld en voor de gene die niet weet wie het is lees mijn eerdere recensies. Sara is altijd een zekerheid voor geweldige sex alleen wel heel moeilijk bereikbaar voor als ze niet weet wie je bent. Dat heb ik wel ervaren aangezien ik in sept. wel 100x heb gebeld 1 keer een afspraak heb kunnen maken en toen ik daar aan kwam op de afgesprokken tijdstip niks meer heb van er vernomen en ook niet mijn sms beatwoorden of belletjes .
     Ach ja was toen en ik dacht laat ik het nu maar weer proberen en kreeg er te pakken en afgesproken voor 20.00u. Ik was wat vroeger aanwezig want wou niet weer dezelfde gezeik als vorige keer dus ik was vroeg ongeveer 19.40u. Niet veel later krijg ik een bericht met " Sorry mar ik kan niet. Kus " gvd dacht ik dit is nou al de 2 keer. Aangezien ik er al was meteen terug gebeld en gezegd dat ik er al was bla,bla,bla.....bleek dat er vriendinnen hadden gebeld of ze wou gaan uit eten en aangezien niemand het weet wat ze doet en ze eigenlijk thuis zou zijn nu. Ik ok maar wil wel zekerheid voor morgen en vroeg meteen wanneer ze tijd had. Ik weer afgesproken met er en wou ophangen waarop zij vraagt of ik met de auto was en of ik haar wou willen afzetten bij de winkelcentrum. Hmmm dacht ik tuurlijk is alvast een goede manier om even me kop te laten zien zodat ze weet wie ik nou eigenlijk ben. En niet veel later komt ze eraan en ze kijkt me aan en zegt wat een lul ben je ook ben waarom heb niet gezegd dat jij het bent . Ik dacht dat het wel wist maar wat bleek ze was haar telefoon kwijtgeraakt en zo ook mijn nummer dus meteen gezegd dan sla je hem nu meteen op en zo heeft ze dat dan ook gedaan. Ik heb haar weggebracht en nog wat gebabbeld ondertussen en waarom ik niet eerder ben geweest............bla,bla,bla. Ik zou haar morgen wel weer zien.
     Chips en nu had eigenlijk behoorlijk zin. Ik weet dat club vipceline altijd wel goed spul heeft alhoewel de dames van vroeger wel altijd waren van het zsm afwerken aangezien het behoorlijk druk is daar en ja Raquel werkt daar ook . Maar ik had het zo goed gehad met Raquel dus wou wel even nog war meer dames testen daar. Ik erheen en er werd boven aangekomen meteen netjes naar de kamer gebracht zelfde routine of ik met iemand had afgesproken of ik een voorstel ronde wou. Natuurlijk weer het laatste en daar kwam Raquel als eerste aan met die betoverende glimlach en blij om me te zien en nog een paar andere dames waaronder twee die me wel erg opvielen Bianca een echte lolitatje bruin lang stijl haar, leuk smoeltje en klein 1.60m nogmaals geen rolmaat of meetlint bij me, kleine tietjes maar wel een heerlijke lichaam. De andere was Ritinha ik schat ongeveer minder dan 1,70m met een leuk koppie, zwart lang haar, volle voorgevel, en een achter werk die je graag ziet.
     Hmmm.....ik weet niet waarom want de mensen die mij kennen weten dat ik van tieten hou maar toch trok Bianca me meer er was wat gewoon en dus voor haar gekozen.
     Niet veel later komt ze binnen meestal ben ik ook de persson voor een uur en niet van het snelle werk maar deze tijd ben ik meer van het 30min. aangezien ik de laatste tijd kut ervaring heb gehad. Ik had afgerekend met Bianca en ze ging het geld weg brengen en ik onder de douche. Ze komt binnen was nog bezig en ik moest wel lachen om er ze had het koud en of ik het warm water wou laten lopen tuurlijk geen probleem en ze ging zelf ook nog douchen. Eenmaal eruit had ze het koud en natuurlijk een gentleman dat ik ben hehehehe haar netjes tegen me aangedrukt en dat vond ze wel fijn en zo een beetje elkaar aftasten. Een zoentje hier en daar en alles werd al warmer bij mij in ieder geval wel waarop ze goed reageerde en zo dwaalde we af naar het bed en maal daar kwam ze echt los en kreeg echt het gevoel dat ze begon te genieten. Het waren van die tongzoenen die je normaal hebt van iemand die je leuk vind. Wow dacht ik nog damn dat is lang geleden dat ik weer op zo een manier behandeld werd. Het werd ook alleen heter en heter ze had het ook niet koud meer en kreeg me toch een pijpbeurt zonder waar je u tegen zegt ballen, deepthroat niks werd vergeten. Ik werd alleen maar geiler en had toch echt wel zin in dat kleine maar mooie kutje envroeg of ze wou gaan liggen eerst nog wat tongzoenen voordat ze eindelijk erheen liet gaan. Ze rook lekker en was behoorlijk nat al en gevoelig hier weet ik wel raad mee. Ik begon rustig en na een tijdje voelde je gewoon dat ze aan het vechten was om niet klaar te komen en duwde ze me weg maar ik ging gewoon door waarop ze zegt dit is niet eerlijk hahaha ik kon wel lachen echt een geweldige meid. Oke jij je zin niet zo dan maar aan het echte werk beginnen. Omg wat een strakke kutje dit gaat lekker worden en geen gel gebruikt. Eerst gewoon missionaris en ik dacht dit ga ik nooit lang volhouden zo strak was en ja ik heb niet de kleinste volgens haar. Ik rolde daarna om zodat ze boven op me kwam liggen en dat heb ik mogen weten ook heerlijk en zo ook heerlijk in haar klaargekomen. Zeker zo 10 min. blijven liggen en wat af gezoend.
     Daarna gedoucht en zij ook weer en zo heeft ze me ook naar de deur geleid. Ze kon geen afschied nemen van me wel grappig echt helemaal gewacht tot dat de lift er was en ik instapte.

     Conclusie nu ik dit op schrijf en eraan denk wat ik al langer doe heb ik enorme zin in haar. Morgen maar weer gaan opzoeken . Ohja een echte GFE en ondanks dat ze geen tieten heeft is ze echt mijn top 10 binnen gedrongen.


     Madhouse

     Commentaar


     • #55
      Re: Portugal: Lissabon

      Na die geweldige beurt van de avond ervoor moest Sara wel echt haar best gaan doen. Ik op de afgesproken tijdstip daar en ja hoor weer geen gehoor en ik had dit eerlijk gezegd na de babbel die we gisteren onderweg hadden wel verwacht. Ik wacht wel en heb er nog een berichtje gestuurd en een kwartie later belde ze op " sorry lag nog te slapen en het was laat geworden gisteren en ben er binnen 20min. Oke vooruit ik wacht wel. En binnen die tijd kwam ze aangelopen zo langs de auto. Ik toeteren schrok zich de pletter en zei meteen dat ik moest meelopen. Ik meegelopen en zo naar binnnen. Toen ik eenmaal met eraan het praten was bleek dat ze alleen speciaal voor mij nog hier kwam . Ik ken haar al een tijdje en heb echt goede tijden met er meegemaakt. Daarna belde een vriendin om te weten hoelaat ze kwam want ze ging naar haar familie toe wat in het noorden van portugal ligt en zou daar blijven tot 1 jan. Nou ja de hele zelfde routine als hiervoor douchen zij ook en ik had mijn handdoek om mijn middel en die trok ze meteen weg en begon me zo staand meteen te zuigen heerlijke kan ze dit. Daarna op bed gaan liggen en het feest kon beginnen voor details hoe ze in bed is kijk bij mijn vorige recensies, want heb een beetje haast aangezien voetbal hier net begint sporting vs porto voor de beker.
      Het was echt geweldig en het blijf en topper, want ze staat niet voor niks hoog in mijn top 10. Alleen zal ik haar niet zsm meer opzoeken aangezien de nieuwheid er wel vanaf is. Maar dat houd niet in dat ik niet gewoon met er af spreek zonder dat het alleen om sex gaat .

      Tot de volgende keer want ben nu al laat,

      Madhouse

      Commentaar


      • #56
       Re: Portugal: Lissabon

       Oh ja bijna vergeten hier nog een link naar Bianca http://www.apartadox.nl/acompanhante...ia.php?id=2347

       Madhouse op naar de 2de helft

       Commentaar


       • #57
        Re: Portugal: Lissabon

        voor werk een paar weken moest ik een paar weken vlak bij Lissabon verblijven, om het nuttige met het aangename te combineren ben ik in mijn spaarzame vrije uurtjes een paar keer de stad in geweest, bij deze een update

        ***Escort / prive ontvangst :

        3 belangrijke en redelijk betrouwbare sites voor escort, veel van deze dames bieden ook mogelijkheid tot ontvangst. sommige advertenties zijn van dames die (ook) in prive huizen werken. in basis 60 euro per half uur, of 100 voor 1 uur. Escort is meestal per uur, en dan ligt het tussen de 120 en 150 euro.

        apartadox.nl
        portalprivado.com
        momentosdeprazer.com

        er zijn nog veel meer sites, maar deze 3 zijn wel ok. Ik heb enkele van de dames bezocht omdat mijn hotel wat verder van de stad af lag. Let wel op, heel veel ontvangstmogelijkheden na een uur of 10/11 s'avonds zijn er niet. De bezochte dames kwamen allemaal wel overeen met hun advertenties, hoewel sommige foto's misschien hier en daar wat zijn bijgewerkt met photoshop. slechts 1x was er echt een hele andere dame dan ik verwachte. En ja, ook hier worden de advertenties wat opgeleukt, ze zijn altijd net iets jonger, net iets vollere borsten etc. maar dat zal niemand met een beetje ervaring verrassen. Wel heb ik de indruk dat zo over de afkomst de waarheid vertellen, en voor de liefhebbers van braziliaans schoon hoef je echt niet naar Rio te vliegen, er is een enorm aanbod hele mooie braziliaanse dames op deze sites. En geen oostblokkers, op een enkele russin na.


        ***privehuizen, zitten in appartementen complexen en vallen absoluut niet op

        vipceline, avenida da republica 52, 8e verdieping
        michelle and assitentes, avenida Miguel Bombarda 1, 3e verdieping (bel 3e)

        beide hebben goed maar ook wisselend aanbod, bij de meeste voorstelronden 3 tot wel 10 dames, ben bij beide een paar keer geweest, en meestal zat er wel een pareltje tussen, een enkele keer kon ik niet slagen, maar gelukkig zitten deze op ca 5 min. lopen van elkaar. open van ca 11.00 tot 22.00 zondags gesloten. Er zijn er nog een paar, deze 2 staan goed aangeschreven en ben altijd uiterst correct behandeld. Nette huizen, alles goed geregeld.


        *** clubs / bar

        geen clubs zoals je deze in noord europa aantreft. De clubs/bar dienen uitsluitend als ontmoetingsplek, je gaat met de dame van keuze naar je eigen hotel/appartement, of je huurt een kamer per uur in een nabijgelegen hotel
        De club moet het hebben van de drank verkoop, in de meeste clubs kost een biertje 10 a 12 euro, en iets sterkers zit al snel richting de 25 euro, voor Portugueze begrippen een waanzinnig hoge prijs, normaal betaal je in lissabon zo'n 2 euro voor een biertje. Ook de dames proberen drankjes bij je los te peuteren, zij krijgen een beetje commissie begreep ik. Een drankje voor een dame komt al snel boven de 25 euro uit, champagne zit al snel op 200 euro.
        Heb bij geen enkele club entree hoeven te betalen.
        Je zult zelf een beetje je weg moeten vinden in deze clubs, de meeste dames komen niet naar je toe. Prijzen voor wat plezier met de dame zijn onderhandelbaar, en variëren tussen de 100 en 200 euro, beetje afhankelijk van de club waar je bent. Je kunt geluk hebben en een hele leuke treffen die voor 150 euro de hele nacht blijft, je kan er ook een treffen die de boel afraffelt en snel weer terug wil naar de club voor 200 euro. De kwaliteit wordt niet bewaakt door de clubs, en je kunt nergens klagen ofzo, dat maakt dat het iets minder zeker is wat je meeneemt je bed in.

        in mijn ogen de beste is Gallery op de av.duque loule nr 51 (let op dit is tot ca 22.00 uur een restaurant..)
        Beeldschone meisjes, overwegend braziliaans, met een enkele portugueze, of overige zuid amerikaans. standaard 200 euro voor een uur
        Op hetzelfde stuk naast Gallery zitten nog 2 dezelfde soort clubs, night and day is iets goedkoper en aanbod navenant van iets minder kwaliteit dan Gallery, maar zeker de moeite waard om even te kijken. De ander (nog) niet binnen geweest.
        Op ca 5 min lopen van Gallery bevindt zich de befaamde elefante branco op de Rua Luciano Cordeiro , grote bar, en op sommige dagen een waanzinnig aanbod, heb er op zaterdagavond een keer meer dan 40 geteld die tegelijk aanwezig waren, biertje 10 en de dames rond de 150 per uur, hier ook overwegend braziliaans, maar ook wat afrikaanse en overig zuid amerikaanse dames. slechts 1 portugueze dame gesproken in die paar keer dat ik hier aan de bar heb gezeten..

        *** stripclubs
        niet aan te bevelen, prijs is waanzinnig hoog kan zomaar 40 tot 80 euro bedragen voor een lap dance, en in de meeste gevallen wordt je naar buiten gegooid als je aan de dame zit... dan kun je beter voor 150 euro beter een dame oppikken in een van de boven beschreven bars en deze een uur lang een prive show laten opvoeren in je hotel kamer.

        *** straat
        ben zelf geen fan van, er lopen in de straten rondom de clubs Elefante en Gallery dames rond die je aanspreken als je zonder dame uit een van de clubs komt, en rondom de technische universiteit kun je terecht, er zijn nog wat andere hot spots in de stad, maar ik sla ze over, heb gehoord dat de prijzen vanaf 30 euro beginnen, op de achterbank van je eigen auto..
        vrouwen... wat kunnen ze toch lekker zijn

        Commentaar


        • #58
         Re: Portugal: Lissabon

         misschien een goede tip:

         www.realezas.com hier staan leuke meiden op welke vooral in de Algarve of regio Lissabon werken. Ik weet uit ervaring dat de meeste foto's echt zijn en recent.

         verder koop de Correio de Manha, hierin staan ook veel advertenties en soms ook met foto's

         ikzelf ga niet meer op stap..... maar ben meer dan content

         Commentaar


         • #59
          Re: Portugal: Overige plaatsen

          Ik ga in november naar Lissabon, valt daar iets te zien op wandelgebied?
          Zilverrug

          Commentaar


          • #60
           Re: Portugal: Lissabon

           Zilverrug, wandelen is niet echt mogelijk in lissabon. Er zijn wat dames (straat) te vinden, maar is geen aanrader, en zul je een auto voor moeten hebben.
           Beter is via diverse websites als portal privado, sousexy, portal privado. Een escort te boeken, de meeste dames kunnen ook ontvangen in prive appartementen verspreid over de stad. Zorg dat je op tijd boekt want na ca 21:00 uur zijn de meeste niet meer bereikbaar
           Er zijn ook een oaar privehuizen, vipceline, michelle assistentes of jardim do eden. (Zitten vlak bij elkaar) Deze zijn meestal voorzien van de nodige dames, de fotos op hun websites zijn echt, je kunt ze van tevoren boeken, of gewoon binnen lopen en voorstel ronde laten doen, werkt prima, geen keuze kunnen maken komt bij mij zelden voor, maar je kunt zonder verplichtingen afzien van kameren. Ze zijn in principe tot ca 23:00/24:00 uur open, maar probeer voor 21:00 binnen te zijn om nog een goede keuze te hebben
           Na dit tijdstip ben je aangewezen op clubs als gallery of elefante branco, er zijn er nog een paar, even zoeken op web en je reis voorbereiden, want de taxichauffeurs doen vaak net of ze niet weten waar je het over hebt.. de prijzen liggen hier wel wat hoger, de bar fungeert als ontmoetingsplek en een biertje kost al snel 10 euri, hier aanbod van hele mooie vrouwen, die nemen je mee naar een speciaal hotel vlak bij de club, heb er inmiddels al een paar van binnen gezien
           Of ze gaan met je mee naar jouw hotel. Bij deze bars ook geen enkele druk, de dames proberen wel een drankje van je te krijgen, maar dat is het dan ook wel. Geen zin, dan loop je zo weer naar buiten.
           vrouwen... wat kunnen ze toch lekker zijn

           Commentaar


           • #61
            Re: Portugal: Overige plaatsen

            Enkele jaren geleden had ik mijn eerste ervaring met betaalde sex.

            Op vakantie met een vriend in Lissabon in de 'Elefanta Branco' beland. Dit is een nachtclub annex bar, waar de vrouwelijke bezoekers vrijwel uitsluitend dvp's zijn. Veel zuid-amerikaanse dames. De club heeft geen kamers, maar ze gaan mee naar je hotel. De club zat ook vol met toeristen, en nagenoeg geen local gezien (kan ook wat zeggen natuurlijk)

            Gekozen voor een donkere schone uit Brazilie. Haar naam weet ik echt niet meer, is inmiddels al weer drie jaar geleden. Gaat dus ook niet zozeer om haar recensie, maar om de club/bar waar het te doen is.

            Waar ik in portugal nog dacht dat het 'per ongeluk' was dat ik met een DVP was...kan ik inmiddels wel zeggen dat de teller boven de 10 is uitgekomen. (voor vele wandelaars waarschijnlijk een lachertje, maar tja je moet ergens beginnen). Inmiddels ook Hookers.nl ontdekt voor het lezen van ervaringen (en stiekem ook wat voorpret als ik weer eens naar een andere stad moet...)

            Vandaar dat het niet meer dan fair is om andere tips te geven en ervaringen te delen

            Commentaar


            • #62
             Re: Portugal: Lissabon

             yep : http://www.gp-pt.net/
             enjoy! we zien je recencies graag tegemoed
             Laatst gewijzigd door Krukkie; 17-08-15, 14:40. Reden: onnodige quote

             Commentaar


             • #63
              Re: Portugal: Lissabon

              Bedankt! Is meer een soort hookers.nl. Dus een forum.

              Beetje moeilijk navigeren, aangezien ik de taal niet kan.

              Is er ook een soort kinky.nl, dat je advertentie kan zoeken?
              Laatst gewijzigd door Krukkie; 17-08-15, 14:40. Reden: onnodige quote

              Commentaar


              • #64
               Re: Portugal: Lissabon

               Elefante Branco klinkt goed. Maar wat bedoel je met "mooi".
               Hebben we het hier over top modellen zoals Yolante, Silvie Meis, Doutze?
               Laatst gewijzigd door Krukkie; 18-08-15, 21:42. Reden: onnodige quote

               Commentaar


               • #65
                Re: Portugal: Lissabon

                weet iemand wat in Portugal de minimum leeftijd voor een prostituee is ?

                Commentaar


                • #66
                 Re: Portugal: Lissabon

                 Naast de duren escort services zijn er ook sommige kleine bordelletjes, zoals

                 New Lux


                 Conde de Sabugosa 21, first floor, right door, with a buzzer.


                 Je krijgt 6-8 dames voorgesteld en mag kiezen. 60 E voor een uur is in het New Lux zeker niet te veel.

                 Commentaar


                 • #67
                  Re: Portugal: Lissabon

                  http://newlux.pt/pt/
                  en 24 uur per dag open. Ik zal bij mij volgende bezoek aan lisboa zeker even gaan kijken
                  Laatst gewijzigd door Krukkie; 30-11-15, 23:18. Reden: onnodige quote; we hebben een "reageer op discussie"-knop

                  Commentaar


                  • #68
                   Re: Portugal: Lissabon

                   Oorspronkelijk geplaatst door Mr_TJ
                   deze : http://guiadopecado.com/

                   of de bekende sites die allen hieronder al genoemd zijn; portalprivado, apartadox, requisita, jetladies, classificadosx, segredos de luxo. enz.

                   Als je echt mooie dames zoekt kun je beter naar Elefante Branco gaan. Die kun je ook meenemen. Soort speeltuin voor volwassenen. Beetje goed onderhandelen dan neem je de vrouw van je dromen mee voor 200-300 euro voor de nacht! (ze vragen meestal 150 per uur maar als je wat onderhandeld met ze gaan ze mee meestal voor 250 voor de nacht.. Heb ook wel een 150 of 350 betaald...).
                   Er zijn ook Black tie en nog hippotamus en nog 2/3 andere clubs waar ik goeie verhalen over hoor maar Elefante Branco is echt the place to be.
                   In het verleden vaker naar de Black Tie geweest, is een beetje een discotheek met freelancers, ik denk dat de dames hier gemiddeld iets goedkoper zijn dan bij Elefante Branco. Voldoende aanbod, voornamelijk bestaande uit braziliaanse en kaap verdiaanse of andere voormalige kolonieen van Portugal. prima bereikbaar met de metro, ligt in de wijk Arroios, welke de braziliaanse wijk is. prijzen 150 a 200 voor de nacht.
                   www.blacktie.pt

                   Commentaar


                   • #69
                    Re: Portugal: Overige plaatsen

                    Michelle's assistens:
                    Av Migual Bombarda 1, 3rd Floor. Right elecator


                    New Center:
                    Av Marques de Tomar 33,5th Floor.


                    Jardim do Eden:
                    Av Joao XXI 43,3rd Floor.                    Newlux
                    Conde de Sabugosa 21, first floor, right door, with a buzzer.


                    Ben vorige week bij michelles geweest. Yessica bezicht. Rustig en een stuk of 12 dames voorgesteld
                    prijs half uur 60 en 100 voor een uur.
                    http://www.michelleeassistentes.com

                    tip neem een hotel op avenida de roma of campo pequeno de huizen zijn op loopafstand van deze locaties. Verder makkelijk via metro naar centrum of airport te komen. Succes

                    Commentaar


                    • #70
                     Re: Portugal: Lissabon

                     lissabon is op zich een veilige stad, taxichauffeurs proberen je wel te belazeren dat wel. Heb nooit een onveilig gevoel gehad al zou ik s avonds niet in buurten rond benfica etc rond gaan lopen, uitgaansleven is druk en mensen op straat staat gelijk aan veiligheid
                     Laatst gewijzigd door Krukkie; 19-07-16, 23:22. Reden: onnodige quote; we hebben een "reageer op discussie"-knop

                     Commentaar


                     • #71
                      Re: Portugal: Lissabon

                      Oorspronkelijk geplaatst door dudu
                      bedankt voor de reactie tonnadom.
                      Hoe zit het met de hotels, doen ze niet moeilijk als je een dame meeneemt?
                      geen idee, ik huur altijd een appartement, veel meer vrijheid