Portugal: Lissabon

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Portugal: Lissabon

  op een plein in het centrum staan de dames in de zijstraten van het plein op je te wachten. Herkenbaar want ze lopen amper en hebben allemaal een rok aan. Indien je een zijstraat inloopt en dan de hoek omgaat vind je er meer.

  Hier vind je ook het appartementje wat ze gebruiken om je mee naar toe te nemen.

  Voor 20 euro kun je er al P&N.

  De neger die ik had uitgekozen was erg snel en wilde niet eens uit de kleren gaan. Ze heeft alleen P gedaan maar goed voor 20 euro.

 • #2
  nou ben net terug uit Lissabon
  Veel privehuizen, maar erug duur.
  Als ik daar 100 euro moet betalen voor een uur kan ik net zo goed hier screwen.
  Maar goed, telaat achtergekomen dat er veel vrouwen prive-thuis ontvangen. Koop een lokale krant en zoek naar relax-advertorials. Vele vrouwen en betere prijzen (vanaf 50.- voor een uur)
  Zeker aan te raden en dan blijft het leuk wandelen!!

  Commentaar


  • #3
   Op het plein vlak bij de stadspoort vlak bij de metro ingang staan op de hoek diverse zwarte meisjes.
   deze gaan mee voor 20 euro (in kamer 2 straten verder)
   Ik heb daar 2 hele mooie gehad en incl wassen met schoon bed.
   Ook als je doorloopt naar boven langs de fonteinen in het oude gedeelte is een straat waar ongeveer 30 vrouwen staan voor hun deuren.
   Ik kan het wel een keer doorgeven de straat naam.

   Commentaar


   • #4
    Het plein waar Mannus over spreekt ligt dicht bij metrostation Intendente.
    De prijzen zijn er inderdaad goedkoop.
    De meeste blanke dames zijn drugsgebruiksters.
    Je zal er wel enkele knappe negerinnen vinden.
    Ze nemen je mee naar een appartement in de buurt waar er afgewerkt wordt.
    Een woordje Portugees spreken kan meer dan welkom zijn (vooral enkele getallen om de prijs af te spreken...), engels of andere vreemde talen zullen de meeste niet spreken... en anders moet je maar zijn dat je er met gebarentaal komt hé...

    De buurt ziet er zeer troosteloos uit, en veilig zal je je er zeker niet voelen...

    Commentaar


    • #5
     Deze zwarte dames spreken wel Engels en er zitten best mooie die wel de tijd nemen zij staan op de hoek van het plein bij de metero ingang.
     Wat veilig betreft valt wel mee, het zijn meestal niet de nieuwste wijken toch maar er zijn voldoende mensen en toeristen op straat.

     Commentaar


     • #6
      Ik heb even op de kaart gekeken en het metro station is Rossio daar op de hoek van de straat staan diverse vrouwen.
      Als je daar meteen R.de Palma op gaat lopen vind je daar achter de wijk met de vrouwen die aan de deur staan. Wel voorbij het pleintje met Fonteinen.
      Dan ongeveer nog 1 km Palma op dan rechts parallel loopt deze straat mee

      Commentaar


      • #7
       Ok, dan heb ik het op een ander plein... In ieder geval is er dicht bij metrostation Intendente een plein waar er heel wat dames staan die je maar wat graag meenemen naar de appartementen daar. Eens je op straat komt even opletten waar de meeste mannen heen gaan en je vind het wel, het is er echt heel dichtbij.

       Commentaar


       • #8
        Re: Portugal: Lissabon

        Achter de Ritz en Hotel Le Meridean staat het tjokvol met straat wijven echt ongelofelijk veel, veel roemeense wijven, 50euro incl appartement half uur, nou het is pijpen, neuken, spuiten en weg, maar wel geil. Dan zijn er nog een paar cafe's eentje heette club day en night, 20euro entree incl 2 drankjes, dan kom je beneden helemaal tjokvol met wijven, bakken vol niet normaal kost wel 200 euri, lekker afgedingd met een colombiaanse, blond met bruine ogen, tering wat heb ik die geneukt zeg, zo hard en lang, pfffffff errug lekker in zo'n hotel, prijs was incl. Taxischauffeurs weten de weg, maar laat wel de meter aan zetten anders wordt je twee keer geniaad
        Oorspronkelijk geplaatst door ronald35
        Is er nog goede en verse info over lissabon bekend????????

        Commentaar


        • #9
         Re: Portugal: Lissabon

         Dat is dus bij het bekendste plein Marques de Pombal. Hier liggen ook vrijwel alle bekende hotels in de buurt. Je moet dus gewoon een hotel boeken zo dicht mogelijk bij dit plein dan kun je alles aanlopen. Goeie hotel site is lissabon-hotel.nl ....

         Oorspronkelijk geplaatst door ronald35
         Achter de Ritz en Hotel Le Meridean staat het tjokvol met straat wijven echt ongelofelijk veel, veel roemeense wijven, 50euro incl appartement half uur, nou het is pijpen, neuken, spuiten en weg, maar wel geil. Dan zijn er nog een paar cafe's eentje heette club day en night, 20euro entree incl 2 drankjes, dan kom je beneden helemaal tjokvol met wijven, bakken vol niet normaal kost wel 200 euri, lekker afgedingd met een colombiaanse, blond met bruine ogen, tering wat heb ik die geneukt zeg, zo hard en lang, pfffffff errug lekker in zo'n hotel, prijs was incl. Taxischauffeurs weten de weg, maar laat wel de meter aan zetten anders wordt je twee keer geniaad

         Commentaar


         • #10
          Re: Portugal: Lissabon

          Voor de kenners als je in Lissabon.... ga naar de ZOO.

          Hiermee worden de clubs bedoeld als Pantero Negro, Elephanto Branco en nog een paar waar ik op dit moment de naam van mis. In ieder geval je moet in de Elephanto Branco geweest zijn, als je Portugees spreekt is de entree vrij, de drankjes zijn redelijk aan de prijs, maar de vrouwen........ alsof je rechtstreeks de hemel binnenloopt. De ene nog mooier als dan de ander, en ook allemaal apetijtelijk gekleed. Dus geen lingerie, maar mooie strakke sexy spannende cocktail jurkjes. Ik krijg er alweer kippevel van als ik het schrijf, moet zelf snel weer eens terug. Prijzen zijn om de een leuke dame mee te nemen naar je hotel vanaf € 100,-- voor een uur. Maar ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat de dame daarna in kwestie de hele nacht blijft... en zelfs niks extra vraagt.

          Commentaar


          • #11
           Re: Portugal: Lissabon

           Hierbij enkele websites met dames uit Lissabon...

           http://www.portalprivado.com/pp/lisboa_list.php

           http://www.momentosdeprazer.com/lista.aspx?id=1

           Commentaar


           • #12
            Re: Portugal: Lissabon

            Late reactie (was in Lissabon enkele maanden geleden), maar 't moest er eens van komen :-)
            Eigenlijk moest ik voor zaken naar Sintra, en omdat Lissabon toch al gauw een half uurtje rijden is, een escort besteld (weet niet meer de juiste site, maar enkele weken later was hij toch al niet meer on-line, dus doet 't er ook niet toe). Van de vele mooie fotodames de mooiste gekozen, maar op het afgesproken uur zat ik nog steeds alleen op de kamer. Erger nog, anderhalf uur later nog steeds ...
            Dus toch maar de wagen in en naar de Place Marquez de Pombal getrokken ... als je Lissabon binnenkomt zie je op je linkerkant een enorm groot hotel (weet de naam niet meer, maar er is er maar één), sla daar de straat in en een 110-tal meter verder kan je al de fijnere vleeswaren bewonderen. Let wel, zoals bij elke straataangelegenheid moet je oppassen voor vergevorderde junkies en travs, maar ik heb daar een Bulgaarse mogen, eueueuh, leren kennen ...niet normaal. Naar een kamer in de buurt gereden en daar voor 75€ een uur lang topservice gekregen. Heb haar met spijt in het hart terug op de stoep achtergelaten ...

            Commentaar


            • #13
             Re: Portugal: Lissabon

             ben nu een drietal weken terug van lisboa (lissabon). Héérlijke stad.
             je kan inderdaad nog steeds terecht achter de ritz en de meridien (aan het beroemde park marqués e pombal) en t staat er vol met ouwe knarren en jonge oostblokkers. je ziet ook dezelfde negerinnen die overdag ergens anders staan.
             de prijs is 50 euro- nog steeds- maar ze voeren je weg met hun pooier aan het stuur en dan vragen ze meer. betaal je niet, kan je een taksi roepen nadien.
             ze zitten beetje verborgen meestal- in autos- gezien de strenge controle die er toen was. dat is één plaats.
             tweede plaats is de metro rossio. erachter is een plein met fonteinen en vanaf een uur of vier zie je de dames die ook aan de ritz staan (ze wisselen)- ook 50 euro. afdingen tot 30. ze nemen je mee naar een smoezelige kamer waar je nog eens 10 euro voor betaald. wippen en wegwezen.
             derde plaats: ga met je rug naar het hotel op dat plein staan en loop gewoon de fonteinen voorbij. rechtop. naar boven toe. tot aan de hoek. voorbij chinatown.
             je ziet dan rechts een hoop vrouwen staan - ga de straat in en ze klampen je aan. tarief is 20 euro, zakken tot 15. ben er niet mee meegeweest gezien er juist ene werd neergeknald. vrij gevaarlijke buurt werd me door een van de dames verteld die me uit de buurt heeft geloodsd (een zwartje, héél lief).
             had er zelfs spijt van maar geen goesting meer na hetgeen ik had gezien. te linke buurt. ook bijna geen toeristen- enkel lokale maffia. de straat werd reed sop dit forum genoemd- denk rua de madrid, mar je kan niet missen.
             Dan nog de zoo-clubs. ben er in eentje binnengeweest- reuze vrouwkes, heel mooi- maar ook veel oostblokkers. prijzen vanaf 150 euro tot... (club rechtover hotel NH del parque). wel heel vriendelijk, maar de drinks ook...
             Je kan ook opteren een lokale krant te kopen waar de ads instaan, klaar en duidelijk.
             of vraag het aan de hotelportier. ken je een beetje spaans begrijpen ze je en roepen een taksi en je bent er zo.
             Goedkoop is anders. Je kan hetzelfde in nederland of belgie beleven. in brussel neuk je voor 20 euro een zwartje dus vond het echt niet de moeite daar mijn geld te spenderen- meer dan dubbel van de prijzen hier.
             Ga je gewoon even een biertje drinken, blijf weg van de boulevards en de 'rue des bouchers'. mijd de toeristenbuurten - heb daar voor hetzelfde bier dan in een gewoon cafétje 2 euro betaald, normaal 0.90 eurocent.
             Kortom, horen ze dat je geen portugees bent beginnen die vrouwkes deprijzen te dubbelen. doen ze in antwerpen trouens ook met nederlanders, en denk omgekeerd ook- zeker de straat-en raamprostituees.
             sorry- heb geen spannende verhalen- wel de laatste nieuwsjes (hoop ik).
             En toch is lissabon een mooie stad. de moeite, echt. en was er ook met mijn vrouw- dus was wel beetje moeilijk , doch overal geweest.
             ha ja , homos vind je achter het standbeeld van de Marqués de Pombal. ze zitten in het park voor de ritz en le meridien op de banken of wandelen rond.
             volgens informatie van een bareigenaar gevaarlijke jongens sommigen.
             suc6.

             Commentaar


             • #14
              Re: Portugal: Lissabon

              Net terug uit Lissabon.
              Eerste dag rond de middag afgesproken met Giovanna (€100/uur). Nou dat is niet de moeite waard. Wat een ongeïnspireerde lazy bitch is dat. Afrader. Geen zoen kan er af. Met je vinger in de buurt van haar kont komen en ze sloeg op tilt. Ze bleef gewoon een beetje passief liggen of hangen in welk standje je ook bezig was, Grrr.

              Veel leuker was Maria van miausklub.com. Tania was helaas met vakantie, maar Maria is volgens mij een goed alternatief. Ook €100/uur, maar dan inclusief alles, ook anaal. Geen supertieten, maar wel een leif en vrolijk kopppie en echt een lekker kutje en een heerlijke kont. . Kan ik aanraden

              Commentaar


              • #15
               Re: Portugal: Lissabon

               Ergens in augustus nog eens geprobeerd of Tania weer bij miaus klub (.com) was.
               En jawel, ze nam zelf op. Haar Engels is helaas ongeveer nul.
               Een kwartiertje later stond ik in een aardedonker trapportaal eerst op de verkeerde verdieping aan te bellen. Moest ik een etage hoger zijn.
               Deed Tania zelf open in een wat vesleten ochtendjas. Kamertje ingeleid, zij nog wat heen en weer aan 't lopen en bellen. uiteindelijk terug heb ik haar snel van die oude jas ontdaan, lekker d'r billen tegen mijn kruis aangetrokken. Lekker vingeren en haar kont bewonderen. Daarna ook lekker haar kontje gaan vingeren en voor ik 't wist was ik lekker in haar kont aan 't neuken; zij met haar knieeen op de bedrand en ik erachter lekker tussen die donkere billen heen en weer pompen. Op een gegeven moment haalde ze 'm eruit en toen stonk ie toch wel ; ze zou voor een anaaltje zich toch even moeten spoelen. Zal ik haar de volgende keer proberen duidelijk te maken, maar mijn Portugees is nog slechter dan haar Engels. Goed, ze draaide zich op haar hurken naar me toe en begon me nog eens even heerlijk te pijpen ZC en uiteindelijk ben ik met een paar grote scheuten heerlijk over haar buik en borsten klaargekomen. Aanrader, ik ga Taniaatje zeker weer opzoeken, mocht ik ooit nog in Lissabon zijn.

               Op internationalsexguide.info las ik dat ze niet meer bij miaus klub werkt, maar via realezas.com.

               Commentaar


               • #16
                Re: Portugal: Lissabon

                Kijk ook eens op de engelstalige site international sex guide.

                Er is heus genoeg / lekkers te vinden.

                Plaatselijke kranten hebben ook behoorlijke advertenties.

                Succes

                Dirk

                Commentaar


                • #17
                 Re: Portugal: Lissabon

                 Iemand nog recente info over Lissabon. Zijn de meeste hotels tolerant? Wat is de beste keuze, club of call-girl. Ik hoor het graag

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Portugal: Overige plaatsen

                  heden 13 -07 - 2009 lissabon

                  portugal - lissabon - mainstreet , the palace , the white elephant, gewoon vergeten ! ben er geweest 40 euro drankje en dan blijft een welliswaar mooi meisje jouw 15 min. animeren
                  wel hele tijd zeuren om de fles champagne van 200 euro dan mag je prive met haar , geen sex , wel zoenen en aan haar borsten zitten 1 uur.

                  aan taxi chauffeurs gevraagd hoe is lissabon 7-2009 !!

                  helemaal doorgeslagen hier prijzen van 250 tot 300 euro voor een braziliaanse voor uurtje sex gewoon vergeten voor dat geld .

                  lissabon is vergeven van de braziliaanse gelukszoekers maar je moet dan wel flink diep in je buidel tasten, de prijzen zijn hier 2x zo hoog als in nederland !!

                  het gewonen uitgaan bevind zich "onder de brug" leuke tenten zoals havana en nog een aantal , helaas liggen de leeftijden daar tussen de 16 en 20 jaar , net als in de smalle straatjes in het centrum waar het gezellig druk is tussen 2 en 4 uur in de ochtend allemaal studenten /tjes

                  lissabon anno 2009 VERGETEN !!!!!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Portugal: Overige plaatsen

                   toch blijft het grappig...

                   Mensen als je geen portugees spreekt in Portugal moet je ook niet naar vrouwen op zoek gaan... Een taxi zal je ook naaien.. en als je in elefanti branco komt hoef je dat echt niet te betalen als je maar portugees spreekt...

                   Ik kom er zelf wel eens en kom wel eens wat leuks tegen... De dames gaan sosm wel eens mee maar voor de hele nacht incl 3 x B's (boca, broche, bunda) spreek uit als tres B.. betaal je niet meer dan 150-200 euro.. Dan praten we dus over de hele nacht met een dame die minimaal een 8 heeft als cijfer(en ik ben kritisch) en werkelijk het hele pakket ten minste 2 x afwerkt..

                   er zijn overigens ook nog tal van andere tenten met iets mindere dames (zeg maar de 6 minnetjes tot de 8 en een halfjes) die een stuk voordeliger zijn.. Dat zijn alleen de tenten waar zelden een toerist komt en ook geen engels gesproken wordt.. Die taxi chaufeurs kennen ze wel maar daar brengen ze geen toerist heen..(ik vermoed ook dat ze van een elfanti branco en black tie een commissie oid krijgen...maar weet dit niet zeker)

                   Lissabon is dus zeker niet dood maar zorg dat je met locals bent...
                   Laatst gewijzigd door Dick31; 25-07-09, 09:26. Reden: quote verwijderd

                   Commentaar


                   • #20
                    Portugal Lisboa (Estafania)

                    Ben net terug uit mijn geliefde land portugal . En met een hele grote van oor tot oor. Begrijp niet dat sommige mensen het niet kunnen vinden!!!! Zo makkelijk en zoveel schoonheid aanwezig met top service.

                    Ben bij een dame geweest brazilliaans in 1 woord geweldig . Had met er afgesproken voor een uurtje en wat een uurtje. De deur werd amper open gedaan of mevr. vloog me aan en vol op de mond. Werd voor de deur (inmiddels dicht gelukkig) uitgekleed en hop naar binnen ging mijn vriend. Daarna stond ze op en gingen we naar de slaapkamer, daar aangekomen deed ze de kleren de ze nog half aan had uit en voordat ik mijn boxershort kon uit doen had mevr. hem alweer te pakken en duwde me tegen de muur. En zo van boven naar beneden. In 1 woord "GEIL" voordat ik het door had kon ik het gewoon niet meer volhouden en het enige wat mevrouw zei "quero tudo na minha bocinha" geen probleem was al zo geil hield het ook niet meer. alles werd netjes schoongemaakt door dame.

                    Snel ff opgefrist en mevr. begon meteen in de badkamer weer echt een hete dame was het niet bij te houden. Haar lekker op bed gelegd en begon ff alles lekker beneden te likken ze werd zo nat dat ze niet meer te houden was en kwam brabelend van alles en nog wat in het portugees klaar. Daarna begon ze echt alles te likken niks werd vergeten beneden en ik stond weer klaar voor de strijd. En ik mocht het weten het werd me een sessie uit een kamasutra boek ongeloofelijk heb allles gaatjes gehad van er hield het niet meer uit en spoot echt het hele cd vol.

                    Voordat ik het door had zat mevrouw weer er aan me vriend te zuigen en weer begon alles van voor af aan. Echter zat een derde keer er gewoon niet zo snel erin. En het lag niet aan haar geloof me ze deed echt haar best en vroeg of ik haar wou onderspoeien. Ik kon gewoon niet meer was uitgeput. en het was nogal warm in de kamer.

                    Mevrouw voegde er nog aan toe dat ik de volgende date pas echt haar ware ik zou zien damn dacht ik.

                    ps.: ze heet Cris lopes.

                    "Madhouse is in the house"

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Portugal: Lissabon

                     oh ja wil het wel zeggen niks bijzonders stond hier eigenlijk al vermeldverder in het topic maar kijk maar bij www.apartadox.com. ze heeft net nieuwe foto's laten maken vond ouwe niet mooi zei madame . Veel plezier

                     "Madhouse is in the house"