Italië: Rome

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Italië: Rome

  Ongeveer een half jaar geleden wilde ik hetvolgende bericht plaatsen. Toen crashde mijn computer, ik vond het bericht zojuist weer terug als hersteld document. Hier is hij dan:

  Italië is een geweldig land maar ook een land vol met tegenstellingen. Het katholicisme draagt uit dat je de dag moet plukken maar prostitutie is er nog steeds taboe en illegaal. Na twee waarschuwingen kan je als hoer de bak in draaien. Onbegrijpelijk.

  Toch kruipt ook in Italië het bloed waar het niet gaan kan. Er zijn natuurlijk privé adressen, die schijnen te vinden te zijn in locale krantje. Die adressen worden door straat werkers als minder gezien, minder hygiënisch en waarschijnlijk ook met meer dwang van de ook daar immer aanwezige criminele "vriendjes".

  Voor een beetje actie moet je in Italië de straat op (met auto). Elk beetje stad heeft meestal wel een uitvalsweg waar de dames je met alle plezier welkom in Italië doen voelen. Overigens ben ik er nog nooit een Italiaanse tegengekomen. Het locale verkeersbureau laat de verwelkoming veelal aan Albanese dames over en de laatste tijd ook aan dames van Oekraïne en Rusland. En natuurlijk de overgezwommen dames uit Afrika. Prijzen variëren enigszins, afhankelijk van huidskleur, en locatie. In Rome is de standaardprijs 30 Euro. Als je 50 geeft en je een normaal gesprek met ze aangaat en laat zien dat je ze als meer dan een makkelijke gleuf voor je lusten ziet dan ontdooien ze helemaal. Echt geweldig om te zien.

  Ooit had ik, terwijl een zaken relatie mij door Rome reed, vanuit zijn auto gezien dat er ergens bij een aantal scherpe opritten veel dames stonden. Die opritten heb ik dus weer terug proberen te vinden. Gelukkig ben ik een gemotiveerde hoerenloper. Het heeft me 4 uur rijden door Rome in de spits en in stortbuien gekost om de opritten terug te vinden. Alleen zonder dames; het was dan ook Hollands weer op zijn slechts. Later op die avond droogde het gelukkig op en vond daar een redelijk assortiment aan dames.

  Ik wou het buiten de auto doen hetgeen toch op wat weerstand van de eerste dames stuitte. Uiteindelijk bij Maja (Sloveense) terechtgekomen en we hebben een verlaten grasveldje gevonden. Heerlijk van deze dame genoten terwijl er (lege) treinen naast ons werden gerangeerd. Ik kan haar van harte aanbevelen.

  Een paar dagen later had ik overdag echt zin in een hoer. Vanaf 12 uur staan de eerste dames er. Om 10 over Rowana opgepikt. Een dame die er echt uitziet als een hoer en zich ook zo in je auto gedraagt. Ze had nog net niet haar borsten bloot in de auto maar het scheelde niet veel. Ondertussen zat ze de rest van het verkeer op te geilen. Dat mag ik wel. Het nadeel was wel dat ik veel te vroeg tot mijn einde kwam.

  Toen ik haar weer had afgezet zag ik drie dames die ik nog niet eerder had gezien. In het bijzonder een Oekraïne met te moeilijke naam om te onthouden. Zij ging met een klant de bosjes in. Ik besloot mijn auto neer te zetten en op haar te wachten. Ondertussen een praatje gemaakt met haar collega's. Daar blijkt dat Amsterdam toch wel wereld faam heeft. Ze wilden alles over prijzen etc. weten. Ik kan het me vorstellen want ook in Rome is het nu niet aangenaam weer. Ik heb mijn telefoonnummer gegeven, ze wilden evt. naar Amsterdam komen om te werken.
  Uiteindelijk de Oekraïense met geweldig lijf en moeilijke naam in de bosjes geneukt. Heerlijk.

  En nu is iedereen natuurlijk benieuwd hoe 4 uur zoeken door Rome te besparen. De weg waar het allemaal gebeurt is de Via Salaria, één van de grote uitvalswegen van Rome. En om preciezer te zijn, het gaat om het stukje tussen de Tangentiale en de ring(snel)weg.

  Veel succes en ik kijk uit naar jullie ervaringen


 • #2
  Italië: Rome, Pianobars

  Ben vandaag teruggekomen uit Rome, en ik kan vertellen dat je er vreselijk moet opletten... Clubs Bars of hoe noem je het ook = een grote oplichtersboel.Zij noemen het Pianobars... Geen aanrader, ze proberen je geld uit uw zakken te halen. Men komt er binnen en het is een soort stripbar, je moet er 25 euro betalen voor 1ste consumptie en er komt een meisje bij je zitten die moet je een glas of fles (appelssap die champagne zou moeten zijn) betalen (ze zeggen 200 euro) bij afrekening is het er 300 euro...+ 10% kosten er nog eens bij, wil je meer moet je 2 flessen betalen en dan mag het meisje meenemen naar je kamer in het hotel, en daar moet je nog eens betalen aan het meisje zelf (zogezegd cadeautje van minimum 200 euro...) Tja zie het van hier dat niemand dit betaald. Je mag maar betalen bij vertrek met als gevolg dat dit volledig uit de hand loopt.. Je denkt 225 euro kwijt te zijn die nadien 350 euro overschrijd... EEN LES DIE JE NOOIT VERGEET. Ik denk niet dat er ooit een meisje daar iets meer doet dan je op te lichten. > Bar noemde Cica cica Boum maar het zijn allemaal dezelfde problemen, en let ook op de mannen die je direkt meenemen naar de andere bars met de melding THAT BAR TOO EXPENSIVE OF MORE BEAUTIFUL GIRLS... Het is van hetzelfde laken een broek...

  DUS : blijf er weg het kost hopen geld en je hebt er helemaal niks aan

  Commentaar


  • #3
   Die tent ken ik !

   Ik ben 2 jaar geleden ook in de 'Chic Chica Boom' geweest, gelukkig op het corporate account van een leverancier die me goed wilde stemmen. Het zou de enige tent in Rome zijn waar ze Heineken schonken, ja ja . Ik durfde niet eens te kijken wat de rekening voor 4 flesjes de man was :-\ .
   Ik heb me binnen rustig gehouden, een paar - redelijke - strip-teases gezien en me verder ver van de dames gehouden. Het was niet onaangenaam maar zelf zou ik er nooit naar binnen gaan. Na afloop (2 uur 's nachts) nog aangeklampt voor een paar behoorlijk mooie meiden - ze zeiden dat de Hongaars waren - die voor een redelijk prijsje ons wel naar ons hotel wilden vergezellen. Idee best lekker, maar voorzichtigheidshalve: nee, dank u.

   W-L

   Commentaar


   • #4
    Ha, die tent ken ik ook. Inderdaad oppassen geblazen. Voor je het weet loopt het uit de hand. Ze hebben een voor mij nieuwe truuk. Als je in de buurt loopt komt er iemand op je af om de weg te vragen. Hij is een eenzame reiziger en had van de portier een adres gekregen. Of je de weg nu weet of niet, hij nodigd je uit voor een biertje. Daarna begint het gelazer als je niet oplet. Gelukkig was ik op tijd. Hij heeft het biertje betaald (denk ik) en ik heb een leuke show gezien. Toen ik weg ging werden ze nijdig. Niet zo vreemd, want ze wilde natuurlijk dat ik eerst een dame zo'n fles liet leegdrinken a Eur 300!!
    Een gewaarschuwd mens. Dit is trouwens in de buurt van Spagna.

    Commentaar


    • #5
     vanwege zaken ook weer in Rome geweest ,ik kom daar gemiddeld 5weekenden per jaar in de zomer en herfst.
     Het klopt je kan het beste de uitvalswegen in Rome Noord nemen bij Lazio of Via Salaria.
     Ga niet in het zuiden bij groot busterminal daar staan er 50 die zijn allemaal omgebouwd tot vrouw in de avond na 21.00 u.
     Moet er wel bij vertellen dat ze een super figuur hebben,maar je hoord het meteen aan de stem.
     dus let op.
     ook in milaan zijn meer omgebouwde als echte die tippelen.
     Bij Binasco 10km van Rome lopen wel hele echte vrouwen.
     Of ga naar Palermo op Sicillie;als je van Afrikaanse vrouwen houdt voor 20 euro 15 min. in park terwijl homo,s staan te kijken op afstand,dit heb ik meegemaakt,ik dacht als je maar op afstand blijft.

     Commentaar


     • #6
      Re: Italië: Rome

      Net weer terug uit Rome, natuurlijk een geweldige stad, ook om het natuurlijk schoons. Op de Via Salaria, de grote uitvalsweg richting Noorden staan van oudsher de dames van plezier opgesteld. ’s Avonds een stuk of 35, overdag wat minder met een dip tijdens het wisselen van de dienst om 6 uur ’s middags. Het is daar net zo gewoon als hier achter het raam. Dus het zijn niet het soort meiden die je hier op straat tegen kan komen maar de gewoon werkende vrouw.

      Meest zijn van buiten de Europese gemeenschap.

      De service is op zich OK, voor 30 € kort pijpen en neuken, in de auto of – als de dame een plaats weet – buiten de auto.

      Zo heb ik mij mogen vermaken met Maria uit Spanje, haar plek was aan de spoorbaan. Wel even schikken als er een hard fluitende sneltrein op 2 meter van je blote billen raast.

      Maria gaat voor de winter haar geluk in Roemenie uitproberen. Jammer, het is een lieve meid, die goede service bied.

      Overigens heeft het wel wat, daar rijden en op onverwachtse plaatsen een schaarsgeklede dame tegenkomen in het heerlijke herfstzonnetje.

      Commentaar


      • #7
       Re: Italië: Rome

       Afgelopen voorjaar in Rome geweest en in een hotel aan de Via Veneto gezeten. Als je gaat zoeken op internet en je spreekt een beetje Italiaans, dan kom je een heel eind met héééééle mooie meiden die 'thuis' ontvangen.
       Wel erg duur (250-400 euro / uur), maar mijn ervaring met een van die meiskes was dat de foto's op de site echt waren. Ze kon probleemloos op de cover van willekeurig welk blootblad danwel iedere modeglossy. Bloedmooi fotomodel met onwijs mooi, zuperslank lijf, lange benen, C cup (silicon, maar wel goeie), 1,75 meter lang en lang blond haar tot op haar billen. Een topervaring om zo'n dame te mogen nemen.
       De volgende avond voor het hotel wat staan roken tegen een uur of twaalf 's avonds, en dan paradeert er allerlei leuks langs. Als ze met een andere dame of een man zijn, gaat het om het paraderen (la bella figura, de passegiata, oftewel zien en gezien worden). Is de dame alleen en zoekt ze oogcontact met je, dan is het een DvP. Achter een leuke blondine aangewandeld en aangesproken. Ze was Russische en tippelde voor de lol, zei ze. Heb haar ruim 2 uur mee naar de hotelkamer gehad voor 150 euro, en we zijn in die twee uur ook bijna constant aan de gang geweest, alleen af en toe even condoompje wisselen en weer opladen. Ze deed dit inderdaad voor de lol...

       Commentaar


       • #8
        Re: Italië: Rome

        Ik kwam vroeger wel eens in Rome; je bent er niet alleen aangewezen op dure clubs of de trieste straatmadelieven langs de snelweg (meestal illegale meisjes, werd mij verzekerd; slachtoffers van vrouwenhandel). Je kunt ook Il Messagiero kopen waar de adressen in staan, meestal ingeleid met "AAAAAA". Vaak gaat het om vrouwen die een appartement huren in de omgeving van het Centraal Station. Je belt beneden aan, wordt binnen gelaten en iemand heet je welkom; soms zijn er meerdere mannen die er wachten op hun tijd bij het meisje. Ik was niet blij met de kwaliteit van het gebodene, maar het leek in elk geval geen vrouwenhandel.

        Tot de dames die in Il Messagiero adverteren, behoorden -althans vroeger- steevast "studentesse olandesi" in de stadswijk EUR. Ik heb hen nooit bezocht, maar stelde geamuseerd vast dat Nederlandse meisjes blijkbaar goed in de markt, eh, liggen.
        I spent most of my money on women, drink and fast cars. The rest I wasted. (George Best)

        Commentaar


        • #9
         Re: Italië: Rome

         Oorspronkelijk geplaatst door harrie1111
         Iemand nog in Rome geweest en dan niet alleen voor Vaticaan stad.
         We hebben een hotelletje vlak bij centraal treinstation.
         Waar kun je daar lekker stappen?
         In Rome is hét gebied de Via Salaria, zo oud als de weg naar Rome zullen we maar zeggen, en zo lang is het ook het gebied van geneugten. Van ca 12:00 tot ca 23:00 staan daar verschillende mooie dames. Je kan ze mee nemen naar een hotelletje of - ook spannend - achter bosjes, maar in het zicht van de weg nemen.

         Enkele jaren geleden is daar een grote schoonmaak gehouden (communisten net als Asher in Amsterdam) maar de laatste tijd leeft het weer op.

         Verder heb je natuurlijk in de buurt van het station en op verschillende plekken in het centrum wat actie. Maar dat ik meer op toeristen gericht en de service is vaak minder.

         Veel plezier.

         GT

         Commentaar


         • #10
          Re: Italië: Rome

          kan je aan de Via Salaria rondwandelen ? Ik ben daar namelijk met het vliegtuig en beschik dus niet over een wagen om gezellig rondjes te maken. Verblijf ook in de wijk EUR (eerder een modernere zakenwijk). ijn daar in de buurt DVP's te vinden ?

          Commentaar


          • #11
           Re: Italië: Rome

           De Salaria is een erg lange weg, In feite is het één van de consulaire wegen die dwars door Italie gaat. Wandelen is daar niet echt mogelijk. Je zou met de bus er naar toe kunnen gaan, maar dan nog staan de (relatief weinige) dames over een afstand van enkele km verspreid. En de meesten willen toch met de auto naar hun werkplek, vaak ergens op een afgelgen (of niet) industrie terrein.

           Succes.

           GT
           Laatst gewijzigd door Dick31; 27-01-13, 21:50. Reden: quote verwijderd, reageerknop eens gebruiken?

           Commentaar


           • #12
            Re: Italië: Rome

            Een eerste conclusie : Rome is niet gemaakt voor wandelaars, letterlijk en figuurlijk. Enorm drukke stad,veel auto's, slechte of helemaal geen voetpaden langs de drukke wegen.
            Zoals hierboven reeds werd aangegeven bestaat er geen "red light district" zoals in de andere grote steden en is prostitutie illegaal in Italie. Ik vond een recent artikel waar vermeld werd dat in november 2012 nog een 70-tal Dvp's en 12 klanten wereden opgepakt in Rome bij een grote actie van de politie. Dit verklaart misschien waarom er nu ooknog steeds weinig activiteit is, of in elk geval zeer moeilijk te vinden. Een klein overzichtje :

            * de activiteit zou zich vooral afspelen langsheen de grote uitvalswegen van Rome zoals de Via Salaria en de uitvalsweg in de EUR wijk. Beide zijn alleen bereikbaar als je beschikt over een wagen omdat het kilometerslange rijkswegen zijn en voetpaden quasi onbestaande. In de EUR wijk geraak je wel met de metro, maar ook dan is het een heel eind wandelen want de dames staan aan het einde van de weg, dus aan de buitenkant van Rome.
            Via Salaria eens volledig afgereden met de bus tot aan de aansluiting met de grote ringweg (echt al zeer ver buiten Rome) maar geen enkele activiteit te bespeuren (was wel maar om 20u 's avonds). Uitvalsweg in het EUR district een eindje afgewondeld (21u30) en ja, 2 dvp's gespot, waarvan eentje voorstelde even de bosjes in te gaan voor 30€. Zo hoog was de nood niet en ik heb het liever wat relax.

            Blijkbaar zijn de jongere oosteuropese dvp's die hier vroeger zeer talrijk aanwezig zouden zijn toch wat afgeschrikt door de gerichte acties van de politie.

            * de krant "el messageri" heeft een rubriekje met advertenties die meestal beginnen met AAAAA*****, waarschijnlijk staat deze met de meeste A's helemaal vooraan. Er worden geen adressen vermeld en aan de telefoon spreken de dames enkel italiaans, verstaan geen woord Engels en blijkbaar zijn ze zelfs niet zo dol op engelssprekenden want soms wordt er uitdrukkelijk vermeld dat het enkel voor italianen is. Dus een paar nummers geprobeerd maar zelfs geen enkel adres kunnen achterhalen (idem bij de masages)....

            * de buurt rond het station (TERMINI) zou een locatie zijn waar de prostitutie zich momenteel afspeelt (zouden vooral wat oudere Italiaanse dvp's zijn). Op een zaterdagavond (23u) inderdaad 3 dames recht tegenover het station (aan de zijde waar de bushaltes zijn) gespot, waarvan er eentje me aansprak. Mogelijkheid in de bosjes (30€) of naar een nabijgelegen hotelletje (100€).


            Conclusie: Rome is een wereldstad, prachtige historische sites, veel te zien, lekker eten, etc. Om te "wandelen" blijf je beter in Nederland of België.

            Commentaar


            • #13
             Re: Italië: Rome

             Vandaag door Rome gelopen en inderdaad door deze buurt gewandeld, helaas letterlijk want ik was niet alleen.
             In de Via di s. Maria maggiore, dit is ca 250meter van het station een zijstraat van de weg naar het colloseum, stonden in ieder geval een paar aantrekkelijke dames, zoals gezegd geen details.
             Laatst gewijzigd door Lucas Cage; 01-05-14, 22:04. Reden: Quote verwijderd, we hebben een reageerknop!

             Commentaar


             • #14
              Ik ben daar onlangs geweest en de hierbovengenoemdeclub Cica Cica Boom, maar ook de naastgelegen Carrousel en Pipistrello in de Via Emilia zijn oplichters. Ik heb me laten vertellen door een taxichauffeur dat je 600 Euro kwijt bent voor een wip. Daarvan krijgt hij er dan 100. Het is eenheel ecosysteem wat er om heen zit.
              Ik denk dat je het beste kunt proberen een thuiswerker via het Internet te zoeken.
              Ik heb me rond laten rijden in de wijk EUR. De dames kun je vinden langs de Via Cristoforo Colombo en de transen rond Piazza dei Navigatori.
              Ik heb een dame (Romeense Julia) meegenomen naar mijn kamer, maar dat was geen feest. Ik mocht wel op haar borsten kussen, maar niet op haar tepels. Ze hield haar lingerie aan; enfin ik heb ze er maar uitgegooid. Langs de weg betaal je 30 euro, maar ik moest 100 betalen, + 20 voor de taxi terug.
              De volgend avond ging ik achter de transen aan, die zijn tenminste meer in voor tongzoenen dacht ik. Op straat de Colombiaanse Sofie gezien. Mooi figuur. Ze pakte daar buiten mijn hoofd vast en stopte dat tussen haar mooie boezem. In de taxi naar haar kamer kon ik lekker met haar borsten spelen. Voor het gemak neem ik maar aan dat de chauffeur niet te veel in zijn spiegel keek. In haar appartementje aangekomen was de sex ook niet bijzonder. Zij wilde mij niet neuken en ik kon bij haar niet naar binnen. Weer 100 Euro naar de kloten.

              Commentaar


              • #15
               iemand nog recente tip of linkjes voor escort of prive ontvangst in Rome?

               Commentaar


               • #16
                Oorspronkelijk geplaatst door topkater Bekijk bericht
                Ik ben daar onlangs geweest en de hierbovengenoemdeclub Cica Cica Boom, maar ook de naastgelegen Carrousel en Pipistrello in de Via Emilia zijn oplichters. Ik heb me laten vertellen door een taxichauffeur dat je 600 Euro kwijt bent voor een wip. Daarvan krijgt hij er dan 100. Het is eenheel ecosysteem wat er om heen zit.
                Ik denk dat je het beste kunt proberen een thuiswerker via het Internet te zoeken.
                Ik heb me rond laten rijden in de wijk EUR. De dames kun je vinden langs de Via Cristoforo Colombo en de transen rond Piazza dei Navigatori.
                Ik heb een dame (Romeense Julia) meegenomen naar mijn kamer, maar dat was geen feest. Ik mocht wel op haar borsten kussen, maar niet op haar tepels. Ze hield haar lingerie aan; enfin ik heb ze er maar uitgegooid. Langs de weg betaal je 30 euro, maar ik moest 100 betalen, + 20 voor de taxi terug.
                De volgend avond ging ik achter de transen aan, die zijn tenminste meer in voor tongzoenen dacht ik. Op straat de Colombiaanse Sofie gezien. Mooi figuur. Ze pakte daar buiten mijn hoofd vast en stopte dat tussen haar mooie boezem. In de taxi naar haar kamer kon ik lekker met haar borsten spelen. Voor het gemak neem ik maar aan dat de chauffeur niet te veel in zijn spiegel keek. In haar appartementje aangekomen was de sex ook niet bijzonder. Zij wilde mij niet neuken en ik kon bij haar niet naar binnen. Weer 100 Euro naar de kloten.
                Naar verluidt zou het in Italië, en zeker Rome, krioelen van de Afrikaanse (vooral Nigeriaanse) vrouwen ?? De gemiddelde Italiaan moet dat toch weten vermoed ik ? Misschien eerder te vinden in de iets meer 'gore buurten', geen idee.

                Commentaar


                • #17
                 vanaf woensdag 25 juli ben ik in Rome . heb je zin om samen te wandelen en ben je boven 30 jaar dan laat een PB achter

                 Commentaar


                 • #18
                  Roma moet je kennen. Het is geen stad om goed te wandelen. Hoeren bevinden zich niet in privé huizen, of clubs. Maar werken op straat en vanuit eigen appartement. In de lokale kranten staat geen advertenties. Tippelzones zijn ver buiten de stad en moet je een auto hebben. Alle online advertenties zijn wel echt. Dames nemen telefoon op. Zodra je geen Italiaans spreekt wordt het lastig. Ze spreken nauwelijks Engels , dus een afspraak is erg moeilijk. Toch heb ik met een meisje uit Moldavia afspraak kunnen maken omdat ze Engels kent. Haar opgezocht. Via telefoon wilde ze minimaal 70 euro voor half uur. Ik reageert daar nooit op maar ga eert de hoer bekijken. Ter plekke zag ik wel een top meid 8/10 met een heerlijke lichaam. Ik bood 50 euro , en mocht 20 minuten met haar in bed duiken. Wat blijkt ze is een echte beest. Kreeg zelfs een PZC.

                  De volgende avond langs de hotels gelopen, vlakbij Roma Termini. Daar staat heel wat dames , maar kijk uit het is ook een plek waar travesties jagen op mannen. De vrouwen die daar staan herken je op kilometer afstand. Ze zijn erg nep en zijn meeste dronken of stoned. Ik nam eentje mee naar een nabijgelegen hotel. Zij nam mij mee eigenlijk, omdat ik haar niet in mijn eigen hotel wilde meenemen. dat was ze niet waard. we gingen de lift in en op de hoogste verdieping zet ze de lift op stil. daar kreeg ik een PZC en NMC , schade 30 euro.

                  Noot mod: het is niet toegestaan omwille van de privacy om telefoonnummers van dames te vermelden.
                  Laatst gewijzigd door Krukkie; 11-08-18, 10:03.

                  Commentaar


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door hanzoman Bekijk bericht
                   Roma moet je kennen. Het is geen stad om goed te wandelen. Hoeren bevinden zich niet in privé huizen, of clubs. Maar werken op straat en vanuit eigen appartement. In de lokale kranten staat geen advertenties. Tippelzones zijn ver buiten de stad en moet je een auto hebben. Alle online advertenties zijn wel echt. Dames nemen telefoon op. Zodra je geen Italiaans spreekt wordt het lastig. Ze spreken nauwelijks Engels , dus een afspraak is erg moeilijk. Toch heb ik met een meisje uit Moldavia afspraak kunnen maken omdat ze Engels kent. Haar opgezocht. Via telefoon wilde ze minimaal 70 euro voor half uur. Ik reageert daar nooit op maar ga eert de hoer bekijken. Ter plekke zag ik wel een top meid 8/10 met een heerlijke lichaam. Ik bood 50 euro , en mocht 20 minuten met haar in bed duiken. Wat blijkt ze is een echte beest. Kreeg zelfs een PZC.

                   De volgende avond langs de hotels gelopen, vlakbij Roma Termini. Daar staat heel wat dames , maar kijk uit het is ook een plek waar travesties jagen op mannen. De vrouwen die daar staan herken je op kilometer afstand. Ze zijn erg nep en zijn meeste dronken of stoned. Ik nam eentje mee naar een nabijgelegen hotel. Zij nam mij mee eigenlijk, omdat ik haar niet in mijn eigen hotel wilde meenemen. dat was ze niet waard. we gingen de lift in en op de hoogste verdieping zet ze de lift op stil. daar kreeg ik een PZC en NMC , schade 30 euro.

                   Noot mod: het is niet toegestaan omwille van de privacy om telefoonnummers van dames te vermelden.
                   Hoezo niet, ze zitten te wachte op klanten!! plus , we moete elkaar beter helpen. zodat niet iedere keer iemand opnieuw de wiel moet uitvinden en zijn kostbare tijd verpest met zoeken

                   Commentaar


                   • #20
                    Ik ben al een tijdje op zoek naar onderstaande dame. Paar jaar geleden ontving ze korte tijd in Rotterdam. Bloedmooie latina. Zwart haar. Grote borsten. Ronde kont. Michellez noemde ze zichzelf. Ze vertelde dat ze in Rome woonde.

                    Herkent iemand haar? Is er misschien een italiaanse review website net zoals kinky? Weet iemand dit? Thanks!

                    Commentaar


                    • #21
                     Als ze weer verschenen is geef een seintje