Turkije: Istanbul

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Turkije: Istanbul

  Ik moet eerdaags in Istanbul (Turkey) zijn voor wat zaken. Ik heb me rot gezocht op internet naar een goede escortsite e.d. maar kan deze niet vinden. Heeft iemand ervaring in Istanbul en weet misschien ook enkele sites.

  Weet iemand ook leuke bars of disco's waar je gewoon wat kan drinken en een meisje kan oppikken c.q. versieren voor hotelbezoek, tegen normale betaling per nacht. Ik bedoel niet die bars waar je gelijk een fles champagne moet afrekenen (rip-off animatiebar) en niet verder komt dan wat zoentjes en gefriemel. Waar moet ik het uitgaansleven vinden waar het goed toeven is voor een vlotte single zakenman van 38 jaar. Ik heb op internet wat gevonden maar verder nog erg weinig informatie. Wie heeft ervaring met General House en wie is in Laleli District geweest.

  Genel Eva (the spelling is Genelev) for General House (bordeel)
  In Istanbul, the most popular place to find an illegal prostitute is Laleli District
  call girls by receptionist in your hotel approx $150-200 per night

  Some good bars with decent prices and live bands (Blues, rock etc.)
  Wie kent deze districten en wie is in een van deze gelegenheden geweest?
  ------------------------------------------------------------------------------------------
  Hayal Kahvesi in Taksim
  Kemanci in Taksim
  Roxy in Taksim
  Fly-Inn in Etiler
  North Shield in Etiler
  Sis in Ortakoy
  Lal in Kadikoy
  Kika in Kantarci

  Groetjes Harm uit Rotterdam.

 • #2
  In Taksim lopen wel ronselaars rond voor barretjes met leuke dames, maar pas op. De drankjes daar zijn erg duur, laat je van te voren informeren hoeveel het kost. Na deze ervaring te hebben gehad, heb ik er niet verder naar gezocht of gevraagd, maar een gewaarschuwde wandelaar telt voor 2
  Dick31
  EX-Moderator Alkmaar / Haarlem / Europa / SOA Hoekje

  Commentaar


  • #3
   Misschien een beetje te laat maar een ander kan er wat aan hebben. Ik ben in Istanbul naar 2 plaatsen geweest om prostituties te bezoeken.
   Dat zijn Karakoy en Laleli;

   Je hebt in Istanbul een bekende rosse-buurt, \"Karakoy\"
   dat is een wijk. Als je er duidelijk bij zegt dat het om sex gaat vertellen ze het je zo waar het is. Het is een kleine straat met links en rechts raamhoertjes. Zitten hele goede vrouwen bij. Prijzen zijn niet hoog. Het is niet wat je zegt echt schoon maar jah..

   In laleli heb je wandel hoertjes, savonds lopen er hele goede vrouwen voor aardige prijzen, die kun je dan naar een hoteltje brengen, (Laleli bestaat alleen maar uit Hotels). Prijzen hier liggen veel hoger dan bij Karakoy.

   In Istanbul kun je verder in barretjes en hotels veel hoertjes vinden, ook zijn er veel sexhuizen, maar daar weet ik niet veel van, dus kan ik het jullie ook niet vertellen.

   Commentaar


   • #4
    ik was vorige week in Istanbul en heb genoten daarom heb ik voor jullie allemaal een goed sex adres het is namelijk een vakantiepark met een hotel de naam is Tatil Koyu vlak bij Crownplazahotel aan de SAHILYOLU ATAKOY ISTANBUL vlakbij BP benzine station ieder taxi chaffeur in dat gebied kent die plaats als je aan de balie van de hotel komt vraag om een kamer niet naar een meid want het is verboden om openbaar meiden in die hotel te verkopen en je betaalt voor een kamer ongeveer 35 euro voor een nacht excl.meiden je moet alleen tot de nacht wachten de disco van de hotel gaat om 24 00 open daarna stroomt alle meiden van de landen zoals Rusland, Turkije, Bulgarije, Roemenie, Hongarije, Azerbejan binnen daarna spreekje met de meiden af voor een hele nacht betaal je 150 euro all-inn ;D ;D ;D ;D

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door albicans
     Hoi medewenadelaars, na een tijdje de forums te hebben gevolgd dacht ik dat het tijd was om ook eens van wal te steken. Ik probeer de nadruk te leggen op^praktische info, aangezien jullie weining plezier beleven aan hoe goed of slecht ik geneurkt heb. Aldus, ben pas terug van een tripje Istanbul. Voortgaande op de forums had ik de tenten opgeslaan in het Laleli district in Hotel Bulvar palas (4*) gelegen Aande Ataturk Bulvari 152 - sarachane Istanbul - www.hotelbulvarpalas.com - de listprice is $120, maar ik heb de kamer gekrgen voor 4 dagen aan 40 Euro per nacht. Zeer verzorgd hotel.

     Eens 21.00 openen de bars, eigenlijk overal een beetje. De meeste liggen in de omgeveing van de Mc Donalds op de ataturk bolivari (links op ongeveer 700m van het hotel - voorbij het viaduct).

     De eerste avond probeerde ik een bar op ongeveer 100m in de zijstraat van de Mc donalds (uitgevend op de Atatruk Boulevard). Dus je draait de straat in aan de Mc donalds, op 100m is er een straatje links - tegenover de straat is de club rechts. De meisjes zijn Roemeens, Turks, Russisch en sommige zeer knap. Inkom is gratis, vraag altijd aan de portier dat je eerst wil kijken zonder verplichtingen. Als je binnenkomt wil men je altijd iets te drinken aanbieden, maar vraag eerst even rond te kijken (dit is geen probleem). Vraag altijd eerst de prijs dit varieert tussen 3 en 5 Mio TL of 1.5 tot 2.5 USD voor een drankje. Als je een meisje ziet, knipoog je en ze brengen haar onmiddelijk een drankje , nootjes etc... de prijzen voor de meisjes zijn hier bescheiden 40 Eur per uur tot 150 eur voor een nacht - een hotel kan je ook krijgen aan $25-50, palas is ok. De prijs van haar drankje dikt de rekening aan tot 40-45 mio TL of 20-25 USd. Dit is regelrechte kommer en zorg, maar als je reclameert kan je dit terug brengen tot $15 - je kan er niet aan ontsnappen.

     De meisjes gaan daarna mee (taxi - 2$) . Moet zeggen , mooi werk geleverd door een Roemeense Sveta pijpen Zc, 69, hondjes alles wat je wil. Ik betaalde $100 voor ruim 3 uur, ik was poepeloere geneukt.

     Dag 2 en3 besloot ik eens een meer klasse tent aan te doen, met name de Bacardi-club, Naast de Ataturk boulevard (50 m van de Mc donalds richting hotel). Hier zijn 2 clubs en de meest exclusieve van de buurt, de meisjes zijn hier bloedmooi. Disco-1e verdieping is voor drankjes en dansplezier, de kelder is voor een hapje en bevat de topelite. Dag 2 deed ik de disco - drankjes hier 15m TL of 8$ en met meisje dikt de rekening aan tot 60m TL of $30. Rates hier zijn vanaf $100. Ik koos de blonde Elena aan $150 per uur en klopte af op $200 voor 2 uur. Lekker model en heerlijke tieten...werkelijk topklasse - 2 keer klaargekomen en heerlijk voorspel Pzc.

     Dag 3 deed ik de kelderverdieping aan. Je komt er makkelijk binnen en kan er ongeveer 5 min rondlopen zonder problemen (allicht interessant voor de twijfelaars onder jullie). Wat je hier ziet tart elke verbeelding, Wall-to-Wall tottie zoals de engelsen zeggen, bloedmooie meisjes. Wie van Pamela Anderson types geil wordt, er lopen er hier wel 10 zulke dames rond. De prijzen voor een hapje zijn standaard 30m TL of 15$ voor een plaatsje achteraan, Een flesje champagne erbij $100 plaatst je op de frontrow. De meisjes dansen zwoel en de knipoog werkt ook hier (of via de garcon). Meisjes dikkken de rekening aan met $30 voor hun drankje. De rates zijn vanaf $150 tot $300 per uur. Niet goedkoop maar als je kikt op een mooie wip, warm aanbevolen. Ik koos voor Irina van de Oekraine voor $300 voor 2 uur. Op de kamer drinken ze nog eens je minibar half leeg, maar het was zeker de moeite waard.

     De overige dagen heb ik me dan maar vermaakt in de andere kleinere bars aan meer democratische prijzen. Laat maar eens weten hoe het jullie verging aldaar...

     P.S : straatmadeliefjes heb ik niet gevonden , wel veel politie op de straat - gaf me veilig gevoel
     - Laat je ook niet aanspreken door straatplukkers, die je naar duistere hoekjes willen brengen, ze drinken meestal op jou kosten en zijn waardeloos.

     In het hotel kunnen ze je ook altijd helpen, maar dan moet je hen laten kiezen, tarieven zijn $175-200 voor een uurtje

     Commentaar


     • #6
      ik ben afgelopen weekend in istanbul geweest voor de formule 1 en de dames natuurlijk

      ik ben in taksim geweest in vele barretje
      Hayal Kahvesi in Taksim bv

      echter de drankprijzen rijzen er de pan uit pilsje 40 euro
      na lang afdingen en met geweld dreigen ging de prijs terug naar 10 euro prijzen van ded meiden rond de 150 euro staat meestal binnen 15 minuten buiten en zo niet wordt je wel even geholpen door een bodygard met waterpistool coorupt tot in de voegen de tenten daar voor mij nooit meer

      Commentaar


      • #7
       Gents,

       Ik wil met jullie een nare ervaring delen; om te voorkomen dat jullie ook beet worden genomen.

       In Istanbul heb je meerdere nachtclubs, vooral in de buurt van Aksaray. Ik ben zelf naar club Bacardi geweest. Het lijkt eigenlijk op een disco vol met Oost Europese dames. Op het moment dat je contact wil met een van de dames, schakel je de ober in (je mag nl geen direct contact opzoeken met ze).
       En 10x raden; hij vraagt, bij het afrekenen van de drankjes, een flinke fooi achter te laten. Uiteindelijk besloot ik om weg te gaan vanwege een nare sfeer die er hing.
       Bij het afrekenen liet ik 10 YTL achter aan de ober; binnen 30 seconden beweerde hij dat het nep geld was en wilde meteen met mij op de vuist. Om geen littekens over te houden, heb ik ze maar 20 YTL (12 euro) achter te laten, en verliet toen ook deze tent.

       Ik raad jullie het ten strengste af om naar deze (of soortgelijke) nachtclubs te gaan. Ten tweede wordt ook heel vaak beweerd dat het wemelt van de SOAs in dit soort tenten.
       Het beste is om naar een lokale disco te gaan, en een lokale meid te scoren!

       Commentaar


       • #8
        Re: Turkije: Istanbul_Nachtclubs

        Helaas, Bacardi is nu net een van de weinige plaatsen waar je wel wat op kunt pikken. Dat de obers er een flinke fooi willen is daarbij een vervelend randverschijnsel. Als je niet al te klein en/of bang uitgevallen bent is het vaak simpel op te lossen door luidkeels de nodige misbaar te maken. Zelf doe ik dit voor het gemak maar in het Nederlands. Ze verstaan er geen hol van, maar begrijpen het des te beter.

        In een van de nachtclubs in Bursa waar ik nog wel eens kom krijg je standaard de verkeerde afrekening. Na de nodige keren de nodige herrie veroorzaakt te hebben midden in de club is dat probleem inmiddels opgelost. Ze noemen me er nu Bomba, omdat ik op een gegeven moment niet eens meer geprobeerd heb te overleggen, maar meteen ontploft ben. Dit vinden ze erg vervelend voor de andere gasten in de club. Verder moet je bedenken dat ze zich niet al te veel gedonder kunnen permiteren met de politie, dus luidkeels om de politie roepen wil de zaak ook nog wel eens bespoedigen. Laat je nooit meenemen naar het toilet (of naar buiten) om rustig te overleggen. Ik heb dat een paar keer zien gebeuren (niet alleen in nachtclubs) en als je meegaat kom je platzak en enigzins gehavend terug.

        Als het eventueel toch op knokken aankomt doe dat dan midden in de zaak. Er is dan altijd wel iemand die de politie belt, die ongetwijfeld al vaker geweest is en het gedonder van dit soort tenten vaak al een tijdje zat is. Het is me tot nu toe eenmaal overkomen. De politie heeft me bewusteloos thuis gebracht en ik heb een weekje met een flink gekneusde ribbenkast rondgelopen. Maar het was alleszins de moeite waard, voor ik plat ging heb ik de tent keurig verbouwd en de obers een volkomen nieuw gezicht gegeven. Niet dat het iets uitmaakte, ze waren nog net zo lelijk als voordien. Ik heb in ieder geval al mijn geld in mijn zak gehouden, heb me een taxi bespaard en die tent is een paar dagen dicht geweest op last van de politie. Verder kent men elkaar wel een beetje in dit wereldje en obers wisselen om de haverklap van werkgever, sindsdien merk ik toch dat ze wat voorzichtiger met me omgaan.

        Commentaar


        • #9
         Re: Turkije: Istanbul_Nachtclubs

         Deze verhalen komen mij zeer bekend voor. Heb jaren geleden in Istanbul in een club nabij Taksim zelfde meegemaakt. Maakte de fout om mee te gaan om te overleggen in hun kantoortje.... nooit doen, beter de club verbouwen dan in zo'n klein kantoortje herrie maken. Ik heb de helft betaald wat ze wilden en dat was gelukkig opgelost zonder vechtpartij. Genoeg om nooit meer zo'n tent in Istanbul binnen te gaan. Er zijn in Turkije genoeg van zulke legubere nachtclubs,(Adana/Izmir) maar accepteer nooit dat ze een dame naast je zetten en voor je het weet de champagne open trekken....
         have fun
         Len
         never say never

         Commentaar


         • #10
          Re: Turkije: Istanbul

          Nu ik hier nog 1 nacht te gaan heb in Istanbul wil ik toch even wat heet van de naald raad geven ...
          mijn hotel ligt op 10' wandelen van de 'strip' in Lalili. Getippeld wordt hier haast niet meer, en als je er al kan vinden zijn het vreemd genoeg geen Oostblokkers maar jonge Turkse meiden (ratings tot max. 6, en dan nog met veel goede wil).
          Wel heb je volk genoeg dat je in bars wil lokken. Al wat je moet doen is 5 minuutjes blijven stilstaan en wat in het ijle kijken. Ik heb 2 ervaringen in zulke bars ... de eerste avond was het véél te duur drinken (500 YTL, aan 1,6 YTL/€) maar had wel een leuke Roemeense naast me. Zij zou me in het hotel komen vervoegen 1 uurtje na mijn vertrek, maar heb haar niet meer teruggezien.
          Misschien een tip voor wie wat van de prijs wil afkrijgen: vraag een officieel betalingsbewijs (zeg iets van belastingsaangifte voor je firma of zo) ... werkte wel bij mij.
          2de nacht in een andere bar zat ik nog maar net neer toen er een razzia werd aangekondigd en we langs een achterdeur moesten vluchten (dames, klanten & ronselaars). Heeft me dus niets gekost maar ik heb de dames gevolgd naar een theehuis (zat een erg leuke Russische tussen) maar buiten de bar was contact leggen niet mogelijk. Taksim is een buurt waar je best wegblijft ... straatprostitutie bestaat (enorm veel zelfs), maar het zijn ALLEMAAL (en soms is het moeilijk te geloven, maar mijn taxichauffeur heeft me tot 2 maal toe gered ) travestieten. De clubs zijn echte rip offs waar je aan de ingang een lange blonde slanke Russische beloofd krijgt om uiteindelijk naar het geleuter van een korte mollige Oekraïense te moeten luisteren. (ze was wel blond; 't was niet allemaal gelogen). De persoon die je naar binnen begeleid zegt je dat ze 'fixed pricing' hebben: in mijn geval was het 30YTL/drankje, ongeacht wat je neemt. Vanwege mijn ervaring op Lalili vroeg ik meteen ook wat de prijs van een fles champagne was, maar volgens mijn 'gids' was dat er zelfs niet, gewoon om het betaalbaar te houden. Na 20' had ik het wel gezien ... er was niets aanwezig/vrij dat de moeite waard was (zelfs moest het gratis geweest zijn was ik waarschijnlijk nog alleen buiten gekomen) en ook hier een prijs van boven de 600YTL. Ik heb gezegd dat ik niet meer ging betalen dan 30YTL/drankje (totaal van 6 drankjes, waaronder wel 2 flesjes wat de Turken champagne noemen maar eigenlijk een bruinroze vloeistof is van 2 glazen in een fles). De manager werd erbij geroepen, en op dat moment begin je best te onderhandelen op zijn Turks (afdingen, zeggen dat hij er wel eerlijk uitziet maar dat dit niet van iedereen hier aan tafel kan worden gezegd). Laat je zeker niet intimideren door wat geparadeer van kleerkasten, want zijn hebben meer schrik van jou (vanwege mogelijke heibel en alom tegenwoordige politie) dan omgekeerd. Uiteindelijk ben ik er met de helft van de prijs vanaf gekomen.
          Het vragen van telefoonnummers aan taxi)chauffeurs werkt wel, maar vraag er niet zelf naar. Ik speelde dat ik geinteresseerd was in de travestieten rond Taksim en vroeg of er ook 'echte' vrouwen op straat te vinden waren. Plots kreeg ik een telefoonnummer, maar omdat het al laat was denk ik dat de dame in kwestie reeds haar agenda vol had vor die avond. De taxichauffeur kende echter nog wel iemand en bracht me er naartoe. Nu ... als een Turk met zijn handen een vrouwenfiguur boetseert om te zeggen dat het om iemand met een mooi figuur gaat, schep er dan maar gerust een kilo of 50 extra klei tussen om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Ik ben dan maar zo naar het hotel teruggegaan omdat ik geen zin had in een wereldrecordpoging gewichtheffen.
          Misschien probeer ik vanavond wel eens iets te regelen via de receptie, maar ik reis morgen door naar Warschau, dus het kan ook zijn dat ik tot daar wacht voor een véééééééééééééééél betere prijs/kwaliteit.
          Gasten, samengevat: als je naar Istanbul komt voor avondlijk vertier met vrouwelijk schoon, boek dan ook maar een ticket naar Spanje om op pinguins te gaan jagen: dit ligt immers in dezelfde graad van uitdaging.

          Commentaar


          • #11
           Re: Turkije: Istanbul

           Heren ik kan jullie aanraden om niet in de buurten van Aksaray en Laleli in een club een dame van plezier op te pikken. De vnl "koerdische" uitbaters van dergelijke gelegenheden zijn niet te vertrouwen. Men heeft hele gemene afspraken met de dames, de hotels, het bedienend personeel etcetera. 9 van de 10 keer wordt je opgelicht. So watch out....ik heb nog wel wat leuke adresjes maar dan moet ik even goed zoeken in mijn oude agendas.....ik kom er wel op terug.

           Life is like a bitch and sometimes the bitch is very beautiful !

           Commentaar


           • #12
            Re: Turkije: Istanbul

            Ik was vorige week in Istanbul, wederom op zoek naar verwenpraktijken. Het is inderdaad ERG moeilijk om daar 'ns fatsoenlijk aan je trekken te komen; die bars zijn zelfs voor Turken niet veilig, en in de buurt van Harbiye (Hilton) lopen allemaal travo's.
            Het werd me verteld dat oost europese vrouwen zich tussen 23:00 en 00:00 uur in de lobby van de 5 sterren hotels bevinden, maar dit valt best wel tegen. Het is dan 1 dame, waar 5 geile gasten op zitten te loeren. Echt veel kans maak je dus niet.
            Kijk ook uit met die taxi chauffeurs; sommige hebben een deal met die nachtclubs en proberen je toch daar naartoe te lokken.
            Het beste wat je volgens mij kan doen is wat van die dure bars in Etiler opzoeken. Entree en drank wel duur, maar daar is de kans klein dat je met een bierfles in je rozet de tent verlaat, hetgeen dus bij die lugubere tentjes kan voorkomen.
            Check wel even met een lokale kennis naar welke bar je kan gaan; in sommige bars worden geheime camera's geplaatst om (illegale) prostitutie aan te pakken (recentelijk nog op de turkse commerciele zenders).

            Over een maand weer ernaar toe; WE GEVEN HET NIET OP, JONGENS!

            Commentaar


            • #13
             Istanbul, Nadide massage salon

             Guys,

             Ik ben er nu al een aantal keren naar toe geweest; het is een massage salon die zgn alleen maar 'massages' doet. De eerste keer is het ook wel redelijk simpel, ze willen je eerst 'leren kennen' (aangezien prostitutie illegaal is).

             Tweede keer kreeg ik ook PZC en nummertje, d'r zitten soms echt lekkere wijven tussen.

             Meiden zijn zo tussen de 25 - 35, je betaalt 80 YTL (40 euro) voor de massage, plus een fooi van zo rond 30 YTL.

             ze vragen wel om een visitekaartje, ter controle.

             Laat me weten als je interesse hebt, geef ik je het adres.

             Andere bezoektips zijn uiteraard ook welkom.

             Commentaar


             • #14
              Re: Turkije: Istanbul

              Oorspronkelijk geplaatst door Horse Race
              Heeft iemand een aanrader of een telefoon nummer van een leuke dame in Istanbul?
              In de wijk Taksim zit een ****enstraat zoals wij die kennen. Met ramen gewoon. Je moet wel langs een politieagent en door een detectiepoortje maar als je niks te verbergen heb is dat niet erg.
              25 ytl staat er op bordjes maar als je er niet turks uitziet kunnen ze ook 50 vragen. Ik heb er goede ervaringen. Er lopen hier alleen turkse mannen dus je valt lekker op als je blond bent. En de vrouwen komen ook voornamelijk uit turkije.

              Commentaar


              • #15
               Re: Turkije: Istanbul

               Istanbul?
               Simpel! Wegblijven daar, tenzij de nood hoog is.

               Taksim is NOT DONE: het zit daar vol met onderwereldfiguren en ik ben daar eens in een bar geweest waar ik slechts met een minimum aan kosten en slechts dankzij heel wat gebluf en gedreig zonder kleerscheuren ben buitengeraakt.
               Laleli is zachtaardiger, maar wees voorzichtig voor razzia's. Ga er daarom slechts in een club binnen in het gezelschap van een ronselaar (zij krijgen altijd vooraf verwittiging via gsm). Je factuur ligt dan een beetje hoger, maar ik heb er al eens een btw-bonnetje gevraagd (en gekregen ) voor de firma. Veel Oost-Europesen, en in regel betaal je wat je ziet: hoe knapper, hoe duurder. Laat je nooit 'blind' door een taxi-chauffeur ergens naar toe brengen; het is wel veilig maar voor je het weet zit je in een kamer met een monster (ook hieraan heb ik al eens weten onstnappen )

               Commentaar


               • #16
                Re: Turkije: Istanbul

                Ben net 1 dag terug uit turkey, istanbul, en heb 320 ytl betaald voor 2 kopjes koffie en een klein flesje rose denk ik via iemand die je aanspreekt op straat.
                Ik leest deze forms al jaren en toch als je daar ben gebeurt jou het toch weer. ik zat daarna gewoon echt op mijn hooft te slaan van hoe dom kan ik toch zijn. Dit was in taksim, ik was op zoek naar die disco waar horse racer beschreef , kan het dus echt niet vinden en die 2 tel. nummers kloppen dus ook niet , sorry horse racer. toen kwam ik die man dus tegen.
                toen ik daar was ging het precies zoals eerder door andere leden was beschreven maar omdat ik maar 1.69 ben en maar 60 kg weeg heb ik het maar betaald.
                op het laatste dag heb ik een taxichauffeur ontmoet die dicht bij mijn hotel in kircesi staat en heb met hem gesproken en hij habd een leuk adresje in karakoy. meisjes uit ukraine zie hij, maar ik had geen tijd meer. volgende keer
                ga ik gelijk met hem mee om deze schade dubbel en dwars terug te pakken.

                turkse mensen daar zijn stukken beter en gastvrijer dan hier en die turkse dames zien bijna allemaal echt goed uit.

                groeten

                tommyhill

                Commentaar


                • #17
                 Re: nadide massage salon

                 Hij bestaat inderdaad nog steeds. Aan de Ak kavak sokak, vlakbij waar vali konagi caddesi en rumeli caddesi elkaar kruisen.

                 Aanbod is soms wel minder maar probeer je kans en laat ons even weten.

                 Succes

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Turkije: Istanbul

                  dag jongens ik ben wel in die masage salon geweest hier gelezen op het forum nadide salon in nisantasi.goed bevallen zeg.nu moet ik voor zaken naar izmir ,weten jullie als er daar ook leuke prive' huizen zijn.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Turkije: Istanbul

                   Hallo Wilde Paard,

                   Ik moet maandag in Istanbul zijn, heb je voor mij misschien het adres van die salon of nog andere tips. Ben dinsdag in Izmir, ik zal je laten weten wat mijn ervaringen daar zijn geweest.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Turkije: Istanbul

                    Beste,
                    opgepast in Istanbul, maar probeer dit adresje eens, wie weet, we horen het graag van je:
                    First Class Masaj:
                    Bağdat Caddesi Çuha Çiçeği Sokak Katrancıoğlu İşhanı Kat: 2 Daire: 5 (Migros Karşısı, Akbank Üstü) Kızıltoprak-Kadıköy/İstanbul tel: 0216 414 44 15 en/of 0538 546 48 69 adverteren voor 80 YTL (48euro) maar de toeslag zal er nog wel bijkomen, als dit tot de mogelijkheden behoort?...........

                    Het is aan de asiatische kant van Ist. in Kadiköy
                    Len
                    never say never

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Turkije: Istanbul

                     dag franknr 1. adres is valikonagi cadesi 16 akkavak buurt nisantasi.laat me weten je ervaring en als je in izmir iets vind.oh ja het is ann het europeese kant.