Filipijnen: Cebu Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Filipijnen: Cebu Recensies

  Kijk ook s'avonds in de "down-town" area, bij Colon en Sansianko Street. Verder naast San Carlos University staan er na 8.00 uur s'avonds circa 30 a 40 meiden. Voor 2 a 3 uur betaal je Pesos 500 (=Euro 8) Probeer SM Mall of Ayalla Mall. Er valt veel te beleven. Anders ook even naar Lapu-Lapu.
  Ga niet boven de Pesos 1500 zitten voor de hele nacht.

  YPL

  If you understand what I mean, undoubtfull that comes
  because I expressed myself wrong.

 • #2
  Re: Filippijnen: Cebu

  Yo Gizmo,

  Pittige prijzen!

  Ik dacht dat het op de Zuid Fillipijnen vrij goedkoop was vergeleken met Manilla of Angeles, maar niet dus. In Manilla betaalde ik 1500 lt en soms 1000 st, maar dan probeerde ik de pimps zoveel mogelijk te ontlopen en met te richten op de freelancers. In Angeles kon ik vaak al voor 400 te keer gaan met de freelancer dames, daar had ik dus vele triootjes. Toen (nov 2005) was het 65 pisos voor een euro.

  Ik heb al vele chatschatjes op mijn lijstje staan die in Cebu en op Mindanao wonen. Mijn plan is om daar eind 2006/begin 2007 eens te gaan kijken. Vooral Mindanao zit, naar mijn gevoel, vol met hunkerende schatjes die ik eens met mijn lans op moet gaan vrolijken .

  Mocht je dus nog Zuidelijker afzakken dan zal ik met veel belangstelling je avonturen volgen .

  PaulusXXX
  Slap lullen kan altijd nog :-)

  Commentaar


  • #3
   Re: Filippijnen: Cebu

   Mooie verhalen Gizmo!

   Leuk om weer eens wat nieuws te lezen. Ik heb ook wel wat twijfel om naar Mindanao af te zakken. Al mijn chatliefjes bezweren me dat het er erg veilig is en dat Abu Sajaf al lang en breed onder controle is, maar ik weet het nog niet zo. Misschien wint mijn nieuwsgierigheid het van de waakzaamheid, hoewel me nog goed voor de geest staat hoe irritant ik het vond dat ik in Manilla al van 1 km afstand als toerist herkend werd en dus om de haverklap lastig gevallen werd. De woorden "walan ako pera" en "Layuan mo ako" zijn niet meer uit mijn hersenpan te wissen. Probeer het maar eens uit, als je wil weten wat dat betekend .
   Slap lullen kan altijd nog :-)

   Commentaar


   • #4
    Re: Filippijnen: Cebu

    ik vond 't in cebu niet zo heel speciaal kwa meiden. wij zijn op t strand wel meiden tegengekomen en die gingen vrijwillig mee.
    we gingen eerst wat eten en later drinken en daarna wat 'drinken' op de kamer.
    Leuke meiden die ongeveer 21 jaar waren!!
    spraken goed engels en een mooie bruime huid.
    kwa sex, ja hoor, lekker dun behaart en een heerlijk vlezig kutje!!
    kosten, we trokken gewoon een dag of 5 met ze op en vertelde ze dat t meer was, maar wij waren snel naar boracay vertrokken.

    Wat betreft de silver dollar, ik ken die alleen uit manila, daar betaalde ik 500 barfine en 1000 voor de meid. sommige bleve bij je slapen zodat je s'morgens ook nog lekker paar uurtjes te keer kon gaan!!

    we zijn daar ook in een andere gogo of wat daar op leek geweest, nam daar een meisie mee, denk net 18 en piepklein en slank dingetje!!
    die serveerster was een jaar of 30 en ook heel lekker en die vond t zielig dat we der meenamen, die wilde gewoon zelf mee!!

    nou die kleine was super lenig en ree op mijn wortel of t niets was, hij kwam halve wege der buik maar ging er gewoon helemaal in!!
    en maar draaie die meid!! heb er 3.5 lige naaie en die maat van me maar lache..

    dag later die serveerster met me maat same meegenome, we hadde al wat gedronken en gelijk met z'n 3en naar t hotel.
    eerst douchen en daaran die meid der handoek afgepakt en zij aant werk, eerst beetje verlegen, tja 2 man he!!

    maar gewoon toen we bezig waren, beetje gelikt en ze werd drijfnat, gewoon zonder cd pijpen en later heb ik m er ook zonder bij der ingeduwd..
    wat ze gewoon dee, zat ze boven op mij en vroeg ze me maat te komen, beetje vreemd maar hij moest er dus ook naaien? in der kont dus!!
    dat wilde ik ook en daarna ff afgewisseld, dat was echt een super geil ding, jaar of 30 ,mooie borsten en snuit en heerlijk poesje die alles kon verwerken!!

    tja, kan wel uuren doorgaan..
    die 10 dage dat ik er geweest ben was wijnig maar dat vonde we wel leuk. maar we zijn snel naar thailand gevlogen, dat is t helemaal!!!

    Commentaar


    • #5
     Re: Filippijnen: Cebu

     Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
     Heeft iemand ervaring met Cagayan de Oro op Mindanao of Ormoc op Leyte?
     Ik ga binnenkort weer naar Cebu maar ik wil ook andere eilanden (lees: dames) met mijn komst verblijden .

     Beste Gizmo,

     ik ben onlangs in de Filippijnen geweest, maar ben door onstandigheden niet verder gekomen dan Angeles City. Ik had echter ook het plan om naar Cagayan de Oro te gaan vanwege een aantal kontakten die ik opgedaan had via de website www.dateinasia.com . De site is gratis en je kunt makkelijk kontakt leggen want je kunt gewoon chat ID's of telefoonnummers uitwisselen

     Veel miepjes uit Cagayan zijn hier op deze site te vinden. Pas wel op voor (veel) oplichtsters/goudzoekers op deze site, ik zou als ik jou was alleen kontakt onderhouden met miepjes die je via chat ook op camera kunt zien! Je kunt als je naar Cagayan de Ooro gaat ook kontakten leggen met miepjes in Iligan, er zijn ook veel dames uit deze plaats op dezelfde website te vinden. Iligan ligt ongeveer 2 uur westelijk met de bus vanuit Cagayan.

     Nog een tilp: een goede optie voor binnenlandse reizen lijkt Cebu Pacific Air, een soort Airasia, goedkoop vliegen dus. Ik had eigenlijk het plan om vanaf AC naar Cebu te vliegen en dan door te vliegen naar Cagayan.
     kab condom mai mee arom

     Commentaar


     • #6
      Re: Filippijnen: Cebu

      Van Cebu naar Cagayan de Oro , gaat alleen per schip, met bvb http://www.cebuferries.com , 's avonds vertrekken om 8u en aankomen in CDO om 6 u 's morgens.
      In CDO zijn slechts enkele bars die zich vooral richten op lokaal klienteel( in de buurt Divisoria , T.Neri street.
      De omgeving van CDO is erg mooi , er zijn weinig buitenlanders , veel scholen en universiteiten en studentes.
      Iligan City : 99% scammers

      Commentaar


      • #7
       Re: Filippijnen: Cebu

       Zit ook in Cebu, en er valt hier zeer veel te wandelen. Gimzo, laat via de Interne Mail je cellnr weten, kunnen wij een biertje pakken en van gedachten wisselen.

       YPL

       Commentaar


       • #8
        Re: Filippijnen: Cebu

        Gistermiddag ben ik in Cebu geland. De typhoon is net uitgeraast gelukkig. In Angeles regende het 2 dagen aan één stuk maar hier schijnt gewoon de zon en is het een normale 30 C .

        Het is natuurlijk erg stom van me om me door een chatdame(Lorena) op te laten halen van het vliegveld en haar ook nog een hotel te laten regelen. Maar ja, soms ben ik lui aangelegd en heb ik weinig zin in veel gebel, gesurf vooraf om een hotel te regelen in een stad waar ik nog nooit geweest ben. Ik ben al zoveel tijd kwijt met beantwoorden van mails, offline-messages etc. .

        Zo belanden we dus een klein uurtje later op het bed van het Mercedes Hotel in Paleaz Street, vlakbij Colon downtown Cebu. Mijn eerste indruk van Cebu is dat het een beetje armoedig overkomt allemaal. Het hotel is ook niet echt top maar betaalbaar gelukkig voor 1000 pesos een doublebed.

        Na een slaapsessie en wat lichamelijke verkenningen met Lorena, gingen we dineren in een ouderwets Cebu-hol. Sorry voor mijn beschrijving. De meeste gerechten of drankjes waren niet voorradig, het leek wel Oost-Europa voor 1989. Gelukkig waren de prijzen ook zo! Het was redelijk binnen te houden trouwens .

        Lorena pakt voor elk afstandje de taxi, ik zag zo nog weinig van Cebu vanaf de achterbank. Taxi's zijn goedkoop trouwens, met de meter aan vanaf 30 pesos. Meestal waren we voor 50-60 pesos op de volgende bestemming.

        Na een kop koffie in Robinson Shopping Mall had Lorena een verrassing voor me in petto. Het viel me op dat ik in de Mall ondanks mijn gezelschap behoorlijk wat blikken kreeg toegeworpen. Lorena bracht me naar Papillon in Mango street. Mijn indruk is dat deze meiden een stuk mooier zijn dan in AC. Strakke lijfjes in sexy topjes die ook nog goed bewogen op de aardige muziek. Omdat ik al in gezelschap was bleef ik toeschouwer ipv deelnemer als je alleen komt. Vrij brutaal vroeg ik de hoe en wat aan de mamasan. Ze vertelde me dat voor 3000 elke dame LT mee kan gaan. Daarvan is 650 voor de dame . Net heb ik Gizmo's ervaringen nog even gelezen, wat er waar is weet ik uiteraard niet. Ik beschrijf slechts mijn ervaringen en teken op wat ik uit monden hoor.

        We hebben de avond afgesloten met een bezoekje aan Love City, boven Papillon. Die dames schijnen 4000 LT te kosten. Hier dansten ze inderdaad met 2 tegelijk en af en toe ging er een bovenstukje uit, soms werd zelf een slipje onlaag getrokken. Opnieuw mooie jonge strakke meiden.

        Bij terugkomst voor het hotel zag ik vele Bikinibars tegenover Mercedes die er een stuk vunziger en goedkoper uitzagen. Mijn opdracht is nu om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat ik weer vrijgezel wordt om jullie meer te kunnen berichten.
        Slap lullen kan altijd nog :-)

        Commentaar


        • #9
         Re: Filippijnen: Cebu

         Hoi Paulus
         Als ge in Mercedes Hotel zit kunt ge goed eten in Our Place (belgische eigenaar),
         op de hoek Pelaez en Sancianko Street , het Soho-hotel daar is een zeer goed short time hotel. De bikinibars daar zijn voor filipino klienteel.
         De beste bar op Mango is m.i. Lone Star , ligt wel een beetje afgezonderd , als ge met uw rug tegen de Black Hole staat ziet ge links verkeerslichten , daar dat straatje in dat omhoog loopt , op het kruispunt naast de Kentucky Fried Chicken is de Lone Star ( open vanaf 8pm)

         Commentaar


         • #10
          Re: Filippijnen: Cebu

          De afgelopen 2 dagen zaten te vol om nog iets op dit forum te schrijven. Ik heb amper tijd gehad om mijn mails te kunnen lezen.

          Lorena nam 2 dagen geleden met tranen in de ogen afscheid van me. Ik was totaal verrast want we stonden op het punt om de boot naar Bohol te nemen. Vijf voor 12 kwam ze met de mededeling dat ze vond dat ik naar mijn vriendin in Cagayan de Oro(Mindanao) moest afvaren. Ik had regelmatig contact met een dame daar en heb inderdaad overwogen om de boot daarna toe te nemen. Omdat ik zaterdag(morgen dus) alweer terug vlieg naar Clark vond ik het allemaal wat te krap en had ik er al vanaf gezien.

          De vrijheid lonkte uiteraard, nu die zomaar in mijn knuistjes werd geworpen . Het kost mij over het algemeen veel moeite om een "vriendin" te "dumpen". Nu werd ik zelf gedumpt, h.oera!

          Lorena wilde nog wel een afscheidszoen voor ze weg ging. Na 2 keer mijn BF-verplichting gedaan te hebben en zo'n 4 uur later vertrok ze. Die verlegen Lorena! Wat een geil loeder is dat zeg. Drie keer neuken op één dag was nog niet genoeg voor haar. Misschien is dat een manier om je even helemaal uit te putten om je wat langer van de concurrentie af te laten blijven. Lorena nam trouwens afscheid met het verzoek om iets voor haar dochtertje te kunnen kopen. Ik heb haar 1000 pesos gegeven voor de taxi en een kerstcadeautje.

          Nou zat ik nog steeds in dat gammele Mercedes Hotel. Iedere dag had ik me voor genomen om op tijd uit te checken maar iedere kwam er iets tussen (mijn pik ja ).

          Erg lang alleen bleef ik niet....Om bij te komen van de echtelijke inspanningen nam ik een kop koffie in Robinson bij Bos Coffee. Even later besloot ik in het webcafe wat te internetten. Iemand had zijn Yahoo aan laten staan en een berichtje flikkerde op scherm. Het intrigeerde me en brutaal reageerde ik. Ik raakte in gesprek met 18-jarige Shirley. Ze woonde om de hoek en 20 minuten later stond ze voor me. Wat een schatje!

          Met Shirley ging ik naar mijn hotel om wat bij te praten. Ze studeert informatica en spreek erg goed en leuk Engels. Verder dan handje vasthouden en een beetje knuffelen mag ik nog niet gaan, maar ze is zo leuk. Shirley vond het hotel helemaal niets. Ze is erg bedreven op Internet en heeft via cherryblossoms al een grote schare bewonderaars. Ik vertelde haar dat ik van plan was om bij Rajah Park Hotel in te checken de volgende dag. "My Japanese friend always stays there, he likes to gamble in the Casino".

          Shirley is dus platonisch voorlopig, verder aandringen heeft ook weinig zin heb ik gemerkt. Bovendien hou ik niet van forceren. Om een uur of 22.00 vertrekt ze gewoon weer naar haar studentenappartementje. Dan ga ik de straat op h.oeren en sloeren. Zo kwam ik in de Silver Dollar Bar terecht. Dat is een leuke bar. Met zo'n 40 meiden in een kleine ruimte heb je er zo 4 à 5 om je nek hangen. Kwaliteit van de dames is minder dan in Papillon of Love City maar ze zijn een stuk spontaner en knuffelbaarder.

          Gisteren ben ik nog naar de Temptation club geweest en heb ik een merkwaardig straatavontuur mee gemaakt. Daar later meer over. Shirley is alweer op komst.
          Slap lullen kan altijd nog :-)

          Commentaar


          • #11
           Re: Filippijnen: Cebu

           De knuffelsessie met Shirley was amper over of ik stond alweer op straat. Met de taxi ben ik naar de Silver Dollar bar getogen voor wat ondeugender vermaak.

           Binnen no-time had ik 4 à 5 Bikini-meiden om me heen staan. Anders dan in Thailand krioelen de Fillipijnse dames zich erg makkelijk om je heen. Je broek word vrij snel aan een inspectie onderworpen. Nieuwsgierige blikken en grijpgrage handjes verkennen zo de boel. Al snel krijg je dan de vraag om Ladydrinks te bestellen. In de Silver Dollar Bar kreeg ik die vraag ook en uiteraard ben ik niet de beroerste om de leukste dan wel vingervlugste te belonen.

           Ik heb me daar prima vermaakt voor een uurtje of 2. Gezellige boel, niet zo classy als Love City of Papillon maar wel veel leuker. Overigens heb ik de berichten van Gizmo en andere voorgangers hier meermalen gelezen. Jullie tips zijn meer dan welkom!

           De avond wilde ik afsluiten met een straatho.ertje vlak bij mijn hotel of uit één van de Bikinibars tegenover mijn hotel in Palaez street. De taxi zette me af bij de hoek Colon/Palaez Street, 25 meter bij mijn hotel vandaan. Op die hoek zit een X-rated bioscoop, maar de preview-foto's zijn uiteraard degelijk. De dames staan wel in bikini op de foto met een cigarette in hun mond. Zo krijg je als toeschouwer toch de indruk dat dit soort dames wel orale voorkeuren heeft .

           Er hing een heel broeierig sfeertje in Colon. Joelende mannen die een handstand uitvoerenden, groepjes hier -en daar, beetje Fellini achtig. Een moeder kwam naar me toe en wilde me haar dochter van 16 geven. "No thank you, she is much to you", was niet afdoende om haar af te poeieren. "My daughter of 19"? Ik heb beleefd doch zeer beslist bedankt voor de eer om tot de familie toe gelaten te worden, al was het maar voor een uur. Verder zag ik weinig en voelde ik weer de vragende blikken mijn kant op komen. Behalve vleselijke geneugtes, krijg ik regelmatig kinderogen te zien die me aanstaren om vervolgens met hun plastic flesje rammelend om geld te vragen.

           Toch maar even bij een Bikinibar in Palaez Street binnen gestapt.Het zag er heel erg oud en vies uit van binnen. Slechte verlichting en een mallotig podiumpje waarop een schatje in uitgeklede bikini stond te dansen. Voor mijn gevoel zat zo'n beetje al het personeel om me heen. "A San Miguel Beer please", kon ik nog net uitbrengen voor ik de borstjes van het eerder genoemde schatje in mijn mond kreeg gedrukt. Terwijl ik uit mijn flesje dronk werd mijn staaf al weer druk beroerd en kreeg ik opnieuw het verzoek tot Ladydrinks. Tot mijn grote verbazing koste een LD 240 pesos. In dit vieze hol .

           Maar dan wilde ze me wel afzuigen in hun private room. De private room gezien te hebben was het genoeg voor mij. Dan maar zonder sex naar bed. Ik zag geen kakkerlakjes rondlopen maar ze moeten er zich geweldig gevoeld hebben. De private room was een donkere lugubere ruimte waar ik niet wilde zitten, staan zelfs niet eigenlijk.

           De volgende dag heb ik de (Noorse) Temptation Club bezocht en kennis gemaakt met de Queen of blow job daar. Die belevenissen en de straatervaring die ik toch nog heb gehad volgen later.


           Slap lullen kan altijd nog :-)

           Commentaar


           • #12
            Re: Filippijnen: Cebu

            De taxichaufeur had een meewarrige blik toen ik als bestemming "Temptation Club" aan gaf. "Okay, The Black Hole Club", wist ik me nog te herinneren. Vandaar is het nog zo'n 100 meter lopen naar The Temptation Club, ik kon het gelukkig makkelijk vinden.

            De Noorse vlag aan de straat kant viel me op. Binnen is het vrij groot met vele zitjes. Zo'n 4 meiden hielden me direct gezelschap. Dat is toch zo'n beetje de Fillipijnse methode. In Thailand komt er hooguit 1 meisje bij je zitten en moet je echt moeite doen om er meer om je heen te hebben. In de Fillipijnen komen ze in groepjes op je af .

            Al vrij snel was mijn kleine jongen alweer gegroeid en werd er om LD's gevraagd. Toen ik om een tegenprestatie vroeg melde de Queen of Blowjob zich spontaan. "Well prove that to me please", was voldoende om een heerlijke pijpsessie te krijgen voor een LD. Even later zaten we in een wat donkerder hoekje gezellig bij te zoenen en zuigen, met 3 collegaatjes als geïnteresseerde toeschouwers. Helaas kon ze niet all the way gaan, regelmatig stopte ze om haar omgeving op gevaren te verkennen. Mamasan mag het niet doorhebben dat je even afgezogen wordt in haar club. Voor 1500 kon ze mee naar mijn hotel, maar ik wilde een confrontatie met de Rajah-receptie voorkomen. Ze was vrij dicht bij een cim(kim) moet ik zeggen.

            Even later op straat hield ik een taxi aan en vroeg ik naar walking ladies. Hij bracht me naar een afgelegen straatje en al heel snel kwamen er een stuk of 5 mannen tevoorschijn. Een minuutje ofzo later zag ik ook 3 dames. Eén daarvan sprak me wel aan. De onderhandeling met een pimp volgde. Het waren zware onderhandelingen en er werd veel over en weer in tagalog gesproken. De bedoeling was dat ik vooraf zou betalen. Dat weigerde ik. Toen ik de taxichauffeur gebaarde om terug te rijden, stonden er ineens zo'n 30 meiden voor de koplampen. Niet echt aantrekkelijk allemaal, behalve mijn eerste keus.

            Uiteindelijk dacht ik een deal gemaakt te hebben voor 800 pesos, waarvan 200 pesos vooraf. Mijn plan was om naar een ST-Hotel te vertrekken voor een korte sessie van maximaal 1 uur. Op het laatste moment besloot ik toch voor mijn eigen hotel te kiezen. Naief dacht ik nog wel met haar naar mijn kamer te kunnen gaan zonder bijbetaling, maar nee. Voor 400 guestfee mocht ze mee. Omdat het na 24.00 uur was moest er nu bij betaald worden, daarvoor was het dus gratis.

            Op de kamer ging het uitermate stroef tussen mij en de straatmadelief. Ik wilde haar niet alleen in de kamer laten en stelde voor om gezamelijk te gaan douchen. Dat weigerde ze pertinent. Daarop besloot ik niet te gaan douchen om haar niet uit het oog te verliezen. Om haar te laten ontspannen besloot ik haar kale doosje te likken. Daarop reageerde ze heel verlegen door een handdoek voor haar gezicht te houden. Vervolgens wilde ze met haar baas praten en werd de hele sfeer dermate onerotisch waarop ik er genoeg van kreeg. In het Engels konden we niet meer communiceren en via mijn mobieltje(haar load was op uiteraard!) met haar baas kwam ik ook niet veel verder. De sfeer was tot een nulpunt gezakt. Ze liep zelf de deur uit en ik bleef lichtelijk gefrusteerd achter. Liever rechtstreeks met de dame zelf onderhandelen de volgende keer dan met een pooier. Nu had ik sterk het vermoeden dat ze mee moest om me even mijn gang te laten gaan. Dat is niet de manier waarop ik met iemand sex heb.

            Mijn laatste dag in Cebu had ik nog een onverwachte ontmoeting met een andere chatdame. Dat was gelukkig een stuk aangenamer .


            Slap lullen kan altijd nog :-)

            Commentaar


            • #13
             Re: Filippijnen: Cebu

             Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
             Had je geen double room geboekt in het Rajah Hotel? Dan zou het geen probleem moeten zijn om een gast mee te nemen, ook niet na 24:00 uur. Voorzover ik weet is het Rajah girl friendly.
             Ik had een "Standard Room" met een double bed. Bij al mijn andere gasten, die dus voor middernacht kwamen -en ook weer weg gingen, was het geen enkel probleem. Juist bij deze straatmadelief, die me alleen maar geld heeft gekost en geen enkel genot heeft gebracht, werd er moeilijk gedaan. Ik wilde de receptioniste met 100 afkopen en stopte dat in haar hand maar ze was onvermurwbaar. Ik moest nog een gastenbriefje invullen maar dat weigerde ik. "You can fill in anything u like" riep ik haar toe. Verder vond ik het Rajah een prima hotel met hele leuke dag-receptionistes.

             Ik had nooit iemand mee moeten nemen als ik het niet vertrouwde, laat ik het maar als een les zien voor een volgende keer. Ik had nog gevraagd of ze Engels sprak en dat bleek dus niet zo te zijn. Hoewel ik weet dat "YES" een gewenst antwoord is, verwacht ik vaak toch ook echt een "YES".

             Voor de Ladydrinks moet m.i. toch wel "gewerkt" worden. Behalve als ik een dame zelf uit kies uiteraard, dan is het om het ijs te breken.
             Laatst gewijzigd door Spring; 08-07-07, 17:31. Reden: Quote ingekort
             Slap lullen kan altijd nog :-)

             Commentaar


             • #14
              Re: Filippijnen: Cebu

              Oorspronkelijk geplaatst door pussyjager
              Nou Paulus; ofschoon ik je postings met plezier lees, moet ik je, wat betreft deze opmerking, toch echt ongelijk geven.
              Jij bent toch ook wel meerdere keren in LOS geweest, maar nog nooit in Bangkok ,Soi Cowboy, of in een of anderre beer bar c.q. a go go in Pattaya. Kom je echt handen te kort om het vrouwvolk van je af te slaan figuurlijk gesproken.
              Voor de rest lijkt me dat de Filipijnen een heerlijke bestemming is om na zovele andere bestemmingen te gaan bewandelen.
              Mijn ervaringen zijn erg persoonlijk. Het is mij overkomen. Het kan best zijn dat andere wandelaars, zoals jij, andere ervaringen hebben.

              Ik ben ook in soi Cowboy, Nana en Patpong geweest. Niet zo heel vaak trouwens, af en toe. Mijn ervaring met Pattaya is veel groter bijvoorbeeld. Wat mij opvalt is dat er in Thailand een soort van code lijkt te zijn die voor schrijft dat er slechts één dame de aandacht van de farang kan/mag hebben. Vriendinnen/collegaatjes houden zich daarna meer op een afstand zodat een "romance" tussen de farang en de bardame zich volop kan ontwikkelen.

              In de Fillipijnen lijkt die code minder sterk aanwezig te zijn, met het grootste gemak wordt mijn pik met meerdere collega's gedeeld. Minder jaloezie lijkt het dus en meer gekroel om je heen met meerdere meiden de hele avond lang. Zo ervaar ik het en dat is best lekker .

              Slap lullen kan altijd nog :-)

              Commentaar


              • #15
               Re: Filippijnen: Cebu

               Mijn laatste dag in Cebu begon met springerige Shirley en een lekkere kop koffie in de Starbucks in SM. Tussen Shirley en mij is het platonisch gebleven. Dat was helemaal niet erg want ze was leuk gezelschap en ik heb genoeg te neuken gehad.

               Om een uur of 14.00 stuurde ik Shirley weg nadat ik haar beloofd had s'avonds samen Japans te eten in Robinson. In Cebu vind je goede restaurants in de shoppingmalls, op "straat" valt het wat mij betreft erg tegen.

               Beneden in de Wifi-zone van Rajah typte ik mijn eerste belevenissen. De mails werden gecheckt en Yahoo zette ik aan. Tot mijn verbazing kreeg ik berichtjes van Manuela. Lang geleden had ik haar verteld naar Cebu te komen in december maar tot op heden geen antwoord. Het duurde ruim een uur voor ze door had dat ze erg veel haast moest maken om me nog te kunnen zien op mijn laatste dag. De volgende morgen om 8.00 uur ging ik naar het vliegveld om terug naar Clark te vliegen.

               Manuela stond om 18.00 uur voor me. Shirley had ik beloofd om 20.00 uur samen te gaan eten, dus nog 2 uur om iets te "doen". Ondanks mijn strakke schema deed ik het erg rustig aan. Manuela had een wedergeboorte ondergaan(Baptist) vertelde ze me. Ze citeerde graag uit de bijbel die ik onaangeroerd op mijn nachtkastje had laten liggen. "Dat wordt dus niets", was mijn conclusie. Tot mijn grote verbazing werd ze steeds aanhaliger en voor ik het wist trokken we de kleren van elkaars lijf. Ze had al 3 jaar (magisch getal?) niet geneukt, dus het werd wel weer eens tijd .

               Na een lekker orgasme keek ik op mijn horloge en zag dat het al bijna 20.00 uur was. Manuela wist dat ik om 19.30 uur een afspraak had maar maakte weinig aanstalten om weg te gaan. Met enige moeite heb ik haar toch de deur uit kunnen werken om in 10 minuten te douchen en naar Robinson te gaan. Manuela vroeg nog wel om 3000 pesos voor haar huur. Ik heb haar 600 gegeven. Vrome praatjes houden, maar wel met je neuken om de huur te kunnen betalen . Hoe vreemd kan het lopen in Cebu.

               De volgende morgen verliet ik Cebu zonder een enkele professionele ervaring. In mijn hotelkamer dan. Maar dat is ook relatief volgens mij .


               Slap lullen kan altijd nog :-)

               Commentaar


               • #16
                Re: Filippijnen: Cebu

                Oorspronkelijk geplaatst door samsara2
                is er iemand laatste nog in mercedes hotel geweest? 't schijnt dat alels gerenoveerd is?
                is dit hotel goed gelegen, voor het uitgangsleven? is cebu city daar wel veilig? veiliger dan angeles of net niet (angeles vond ik erg veilig...)

                Weet niet waar het Mercedes Hotel is en of het gerenoveerd is. Wat ik je wel kan vertellen: Ik zat zelf in Castle Peak Hotel in de wijk Mabolo (1400 per nacht). GF hotel, een beetje TE Girlfriendly zou je kunnen zeggen, want toen ik op een nacht bestolen werd van mijn mobieltjes door mijn scharrel van die dag (die ik in Robinson Mall had opgedoken), kon ze het hotel gewoon via de receptie uit zonder ID-check of telefoontje naar mijn kamer.

                Brengt me direkt op je andere vraag: is het veilig? Ik vind, ondanks deze slechte ervaring, dat Cebu redelijk veilig is. Overdag op straat lopen op veel plaatsen kan gerust. Niet downtown evenwel! Maar ik zou je aanraden om 's avonds een taxi te nemen. Bijna alle ritjes die ik maakte kostten me rond de 60 pesos, zeg maar 1 pleuro, dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

                Vertier zoek je op Mango Avenue, waar een aantal bikini-bars vlak naast elkaar gelegen zijn. Ik zal uit mijn herinnering wat oproepen:
                Viking Bar, 1700 barfine (incl. wip St of LT, ligt aan jou en je onderhandelingskunsten)
                BG Bar, zelfde eigenaar, zelfde voorwaarden
                Eric the Norman Bar, idem
                Deze 3 bars liggen direkt naast elkaar.

                Naast deze 3 bars vind je drie andere bars, de Black Hole Bar, (2800 barfine, incl. wip), daarnaast de Wild Flower Bar (2800 barfine, incl wip) en de Sisters Bar (800 barfine (exc. wip)

                Sisters Bar was mijn persoonlijke favoriet. De meiden zijn wat wilder en toeschietelijker dan in de meeste andere bars. Goede 2e was Eric the Norman Bar (trap af naar beneden)

                Aan de overkant van deze straat waar deze bars zijn heb je nog Papillon Bar en nog 2 andere clubs, maar deze zijn wat duurder en de miepjes zien er niet perse beter uit om dit prijsverschil te rechtvaardigen)

                Dit is geen volledige opsomming, er zijn nog wel meer bars te vinden, maar hier kun je je wel een tijdje vermaken.

                Sucksex

                Commentaar


                • #17
                 Re: Filippijnen: Cebu

                 Ondertussen weer terug uit cebu en Bohol...In Bohol niks te beleven gehad omdat ik in een resort ver van de stad zat. Het Mercedeshotel is ok maar zeke rgeen topper. Ik heb zowat alle gogo's gedaan denk ik die hier vermeld werden, zoals Silver Dollar, Viking enz. Maar ook temptation club. Dit is een wat luxueuzere club, mooi ingericht met best wel mooie meisjes. Hier komen wel wat Aziaten, toch zijn de prijzen gewoon. De mamasan is gehuwd met een Noor. Probeer anders eens volvo en ernaast thunderdome... Hier worden mooie stripshows en naaktshows gegeven en er zijn heel mooie meisjes bij. Drankjes zij 'n pak duurder, zo' n 250 persos en de meisjes ook...
                 Toch de mopeite waard, er komen wel bijna alleen Filippino's...

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Filippijnen: Cebu

                  Onlangs ben ik zo'n 3 weken in Cebu geweest. Naast de bekende clubs, Volvo, Thunderdome, Vikings, Temptation, Silver Dollar Bar etc. heb ik ook downtown wat meer verkend.

                  Mij viel op dat er downtown(rondom Colon) veel hotels zijn gericht op de zogenaamde long-stayers(Sogo e.d.). Vooral Amerikanen blijven daar een maandje of wat vergezeld van hun (tijdelijke) Fillipijnse schatjes. In Cebu is er voor elk wat wils. De wijk Camagayan Cebu downtown staat bekend om zijn vele Casa's(bordelen). Vooral het basketballveldje is een beruchte plek om de pooiers te ontmoeten die je binnen een paar minuten van tientallen schatjes kunnen voorzien. Het was aan mij niet zo besteed. Het hele gedoe rond de taxi beviel me niet zo. Wel grappig om te zien hoe binnen 5 minuten een hele roedel vrouwen voor je koplampen getoverd wordt. De andere kant is echter dat je dus dubbel(driedubbel) betaald omdat het hele cicuit in stand gehouden moet worden. De pooiers moeten betaald worden, de corrupte politie-agenten, de taxi-runners, taxi-chauffeurs, mama-sans etc.

                  Een keer heb ik in expat-cafe "Our Place" 2 dames besteld bij een pooier. Dat ging al vrij komisch. Ten eerste krijg je dus niet waar je om vraagt, ik had om grote borsten gevraagd, ik kreeg 2x2 A-cupjes maar ze zeagen er wel smakelijk uit. Vervolgens duurt het veel langer dan er gezegd is en tenslotte word je aan alle kanten geld ontroggeld voor service, taxi etc. Uiteindelijk beland je met de dames op je kamer en blijkt 1 van de twee er niet zo'n zin in te hebben. Die laat je de hele tijd maar op de badkamer terwijl je met de ander bezig bent. Gelukkig had die er wel veel zin in en kwam alles toch nog goed. Totale schade van deze dramady* was zo'n 1200 pesos, dus waar praten we over .                  *Vrij naar Wim T. Schippers "We zijn weer thuis".
                  Slap lullen kan altijd nog :-)

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Filippijnen: Cebu

                   Oorspronkelijk geplaatst door PaulusXXX Bekijk bericht

                   Mij viel op dat er downtown(rondom Colon) veel hotels zijn gericht op de zogenaamde long-stayers(Sogo e.d.). Vooral Amerikanen blijven daar een maandje of wat vergezeld van hun (tijdelijke) Fillipijnse schatjes. In Cebu is er voor elk wat wils. De wijk Camagayan Cebu downtown staat bekend om zijn vele Casa's(bordelen). Vooral het basketballveldje is een beruchte plek om de pooiers te ontmoeten die je binnen een paar minuten van tientallen schatjes kunnen voorzien.

                   Een keer heb ik in expat-cafe "Our Place" 2 dames besteld bij een pooier. Dat ging al vrij komisch. Ten eerste krijg je dus niet waar je om vraagt, ik had om grote borsten gevraagd, ik kreeg 2x2 A-cupjes maar ze zeagen er wel smakelijk uit. Vervolgens duurt het veel langer dan er gezegd is en tenslotte word je aan alle kanten geld ontroggeld voor service, taxi etc. Uiteindelijk beland je met de dames op je kamer en blijkt 1 van de twee er niet zo'n zin in te hebben. Die laat je de hele tijd maar op de badkamer terwijl je met de ander bezig bent. Gelukkig had die er wel veel zin in en kwam alles toch nog goed. Totale schade van deze dramady* was zo'n 1200 pesos, dus waar praten we over .                   *Vrij naar Wim T. Schippers "We zijn weer thuis".
                   wat wil je, mc sherry pension kon je krijgen voor 850 pesos PER MAAND, douche en toilet in de kamer (niet gekeken naar de rest)

                   welke straten in camagayan zijn aan te raden, Paulus, is dit rond de city center wet market? of is het meer naar de casa gorordo museum?

                   kan je me vertellen waar "our place" gelegen is? welke straat, of welke barangay?

                   thanks
                   i will stay forever, my wish become real

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Filippijnen: Cebu

                    Is dat geen schrijffoutje Peterba? 850 pesos voor een maand
                    Ik heb wel goedkope hotels gezien in Cebu, vooral downtown rond Colon. Vraag me niet naar namen a.u.b. want ik onthoud dat altijd slecht. Ik moet dan echt mijn hotelkaartjes gaan raadplegen.

                    Zelf zat ik in het Diplomat Hotel, Cebu Midtown, F. Ramos Street. Mooi hotel voor 1250 pesos per nacht. Het zat vol met Koreanen en Japanners die Engelse les volgen in Cebu. Met een Japanner ben ik nog op stap geweest, o.a. in Camagayan op Oudejaarsavond, heel apart! We kochten flessen San Miguel van 1 liter voor 55 pesos .

                    Ik heb de kaart van Cebu er nog even bijgepakt om gedetailleerd je vragen te beantwoorden. Our Place zit op de hoek Peleaz St/Sanciancko, schuin tegenover McSherry dus.

                    Camagayan bevind zich tussen de straten Sanciancko, Junquera, Del Rosario en Jakosalem. Achter de Wet Market ja. Het is een wir war van straatjes achter een paar grote straten, een echte slum of volksbuurtje. Je waant je in een klein dorpje bijna.

                    Veel plezier hier in februari.

                    PaulusXXX

                    Oorspronkelijk geplaatst door peterba Bekijk bericht
                    wat wil je, mc sherry pension kon je krijgen voor 850 pesos PER MAAND, douche en toilet in de kamer (niet gekeken naar de rest)

                    welke straten in camagayan zijn aan te raden, Paulus, is dit rond de city center wet market? of is het meer naar de casa gorordo museum?

                    kan je me vertellen waar "our place" gelegen is? welke straat, of welke barangay?

                    thanks
                    Slap lullen kan altijd nog :-)

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Filippijnen: Cebu

                     info over ceby, camagayan


                     In Kamagayan, Cebu, however, I have really gone inside the red light district with field social workers. I have met and talked with the prostitutes and the pimps. I have seen the street watchers, some of whom are minors and the mama sans, some of whom are also sexagenarians. The only people I have not seen are the real owners and their politician protectors.

                     The story of most prostitutes are the same, they are young, well-protected daughters of decent fathers, mostly poor farmers and fishermen in the smaller and farthest towns of our country. They have reached only grade or high school level. Very few are in college. Most have run away from home, because of dire poverty, which by United Nations definition of poverty is a family, usually of five members, that earns only one dollar a day or even less. They are lured by promises of a recruiter to be given decent work as waitress or sales lady in the city. The family is usually promised a monthly salary of three thousand pesos and the first month's salary is given in advance to the family.

                     But you can establish a profile of the Filipino prostitute. When asked how old they are, they always say they are 18 to about 24. You look at their faces and bodies and many of them are minors. In fact, their ages really range from 14 up to 65. Sexagenarians are also in demand, although not as much as children in pre-puberty, whose sexual fluids are supposedly the fountain of youth.

                     They never tell you their real ages. Just as they never tell you where they come from and what are their real names. The names of the same persons even change every night.

                     At the very outset, here are women living a life of lies, lying to and fighting with others and lying even to themselves. You look into their eyes, and you see hurt and the woundedness of Filipino women without a positive self image, without a sense of self worth and without self respect. There is an identity crisis in each and every girl.

                     For who can accept such a sordid life in such a sordid profession?

                     Cebu is the oldest city in the country, the exact place where Portuguese navigator in the service of the Spanish crown, Ferdinand Magellan discovered the Philippines for the West. Mactan is where Lapulapu killed Magellan when he got involved in the rivalry between two native chieftains on April 27, 1521. Cebu is where the cross of Christianity was first planted and the Statue of the Santo Nino was given to the wife of Rajah Humabon, Hara Amihan, who was baptized and named Queen Juana.

                     And yet Baranggay Kamagayan in Cebu, is the oldest red light district in the Philippines.

                     Archival records speak of Kamagayan district as early as 1906. Periodical records report it as a prostitution district as early as 1920. And it is plausible, because most prostitution districts in the world, from ancient Greece up to today, are located at the piers or at the end of the train line. And Kamagayan used to be the end of the train stations.

                     Baranggay Kamagayan, which has a baranggay center and even a health center that displays prominently information on HIV AIDS and STD diseases, is composed of three blocks, bordered by the streets of Junquera, P. del Rosario, Jakosalem and Sanciangco. Junquera has been known as the street of prostitution as early as 1920.

                     Junquera is a one way street, but at night, taxis and cars can go against the traffic into the baranggay.

                     Demographically speaking there are about 42 casas or brothels, or prostitution dens here, with about 42 mamasans or den mothers. As of today, they have gone down to 35. They are called Ate by the girls, older women oftentimes dressed in dusters and playing cards through the night, or simply sitting around with fans in their hands.

                     There are about 60 to 80 pimps in one night, those who negotiate with the men for the girls. There are certain rules to follow in the negotiation. When a foreigner arrives in Cebu, the taxi driver may ask if the foreigner needs a girl for a night. If the guest agrees, he is brought into Kamagayan, really a slum or squatter area in the same taxi. The pimps cover the four streets, together with street watchers. The first pimp that the guest or taxi driver talks to owns the negotiation. So the pimps do not fight over the same commercial transactions.

                     The girls sit on plastic monobloc benches strewn all over the baranggay, in street corners, in front of houses or casas, and in the small unpaved plaza. I also sat on one of those plastic monobloc chairs, which is really a child’s chair!

                     When the taxi enters the small plaza clearing, the girls line up. There can be ten to twenty, or fifty to seventy girls in the choral line up. On heavy days, there can be two hundred fifty girls in many different line up. The cheaper girls are in the entry points of the baranggay. The more beautiful ones, the more expensive ones are inside the depths of the baranggay.

                     The headlights of the taxi flood over the girls in the line-up. Then the customer, inside the taxi, chooses his girl. The girl may go with the customer to his pension house, motel, five star hotel, beach resort, or rent any of the casa rooms or cubicles in the baranggay.

                     In a place called City Center, which is actually a market during the day, but turned into a prostitution house for the night, there are cubicles for rent for only twenty to thirty pesos short time. The cubicles are as small as a confessional box, with only a single mattress on the muddy floor, and the walls are made of thin unpainted plywood. You can hear whatever is happening inside.

                     The cubicle is the most nauseating sight that an advocate for women’s rights and against child abuses could ever see. Even I have never felt the same revulsion, when I saw the ancient excavated prostitution houses in Pompeii, Italy, with pornographic paintings on the walls, and chairs and beds based on stone.

                     How is RA 9262, the Law Against Violence of Women and Child Abuse, or R.A. 9208, the Law Against Trafficking of Women and Children applying in this case? The Philippines has 500,000 prostitutes in the whole country according to conservative estimate.

                     Nobody knows about R.A. 9208 among the girls. They imagine it as 69. They think that they are the most beautiful girls, from head to toes, and they even have the most beautiful female organ, said straight in the local dialect.

                     On ordinary days, there are 100, 300 to 500 prostitutes here in Cebu. One girl can cost from three hundred to five hundred pesos. But their cost can go down to a measly fifty pesos to one hundred pesos. The first class prostitutes, who in fact do not sit here or join the line, cost about fifteen thousand to seventy thousand pesos.

                     The official share of this payment from fifty pesos to five hundred pesos is twenty-five percent for the girl, twenty five percent for the pimp, and fifty percent for the mamasan.

                     The girls do not get their payment in cash, though. It is listed on paper, and used as debt payment for the food, lodging, clothing, make-up, medicine or even drugs that the girls are given. It is worse than five-six. If the girl has no customer, she is not given food. There are many days, when the girls complain that they have not eaten the whole day.

                     The girls are also forbidden to talk to strangers, even to the customers, and especially to social workers. They are fined when they are caught talking to strangers. The fine is charged against their earning.

                     Kamagayan is busy from eight thirty in the evening up to four thirty at dawn. Ironically, it is at dawn that the manangs of Cebu walk in a procession praying the rosary in Junquera street.

                     Traffic is heavy on certain days, especially paydays on the fifteenth and last day of the month, and when there is a convention in Cebu. Even charismatic conventions, interdenominational and all kinds of religion is no exemption

                     Most of the clients are construction workers in the lower bracket, teenage students, unfaithful husbands, businessmen, and foreigners in the upper bracket of the economic ladder. Most are male clients, but there can also be female customers.

                     The heaviest traffic is when American troops go on rest and recreation in Cebu. Then casas all over the country also congregate here. And they can buy whole casas from Luzon, or Visayas, or Mindanao and transport them over here

                     The Cinderella dream of each prostitute, like Pretty Woman, is to be rescued from this dungeon in a tower, by a knight in shining armor, preferably rich and handsome as Richard Gere. Some foreigners get them as live-in partners and promise them marriage To have a live-in prostitute is cheaper than to get a girl every night. For the customer pays only for food and gifts for the girl. But when the girl gets pregnant, she is sent out of the customer’s house, and even beaten up sometimes.

                     A fourteen or seventeen-year-old girl had already died, beaten up and stabbed by her customer in the casa. The tragedy lies not just on the meaninglessness of her death. But the fact that nobody knows her real name and where she comes from. Her relatives do not know what really happened to her and so she is buried incognito.

                     As I write this, I put to risk the lives of the girls, the social workers and even myself and my fearless editors. Because the knee jerk reaction of government after such a hard-hitting expose as this is to raid the red light district and imprison the girls and the pimps for vagrancy. The under the table fine is one hundred pesos. The real fine is one thousand pesos per girl. Never have they caught any owner or a prostitution lord. Never have they caught a client in the act.

                     The girls may be abused by their casa owners and even the police.

                     The girls will have no business for a few weeks and no food to eat.

                     Kamagayan, the red light district will be quiet.