Filipijnen: Manila Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Filipijnen: Manila Recensies

  Een paar jaar geleden ben ik op vakantie geweest in de Filippijnen. In eerste instantie om een aantal plekken te bezoeken die erg de moeite waard zijn. Maar dit forum is geen vakantie-forum, dus zal ik het maar laten bij wat me is overkomen.

  In de Filippijnen zijn een aantal plaatsen waar veel prostitutie voorkomt, Manila, Angeles, Subic, Zamboanga en Cebu. Ikzelf heb alleen het "nacht-leven" van Cebu bezocht, van plaatsen als Manila en Angeles heb ik alleen maar de buitenkanten van de gogo-bars, massagesalons etc. bekeken. Daar hing ik toch liever de toerist uit. Angeles is bekend vanwege de (nu gesloten) Amerikaanse luchtmachtbasis, vandaar dat er nu nog steeds prostitutie is. Samen met Manila komen daar vooral Amerikanen. (BTW Filipino's zien alle blanken aan als Americano's en het helpt als je zegt dat je uit Europa komt)

  Ik zal nu maar verder gaan over waar het allemaal om draait. Wat ik heb begrepen gaat dit verhaal over Cebu ook op voor andere plaatsen. Er zijn een aantal verschillende manieren om aan een vrouw te komen. Ten eerste zijn er "massage-salons" op de Thaise school geleest, Cesars-palace is er een van (ongeveer 100 Euro voor 2 uur + kamer). Verder de gogo-bars, als Thunderdome of Silver Dollar. Hier kun je onder het genot van een biertje een dame uitzoeken. Meestal is de prijs zo'n 25 Euro voor 2 uur of 50-75 Euro voor de hele nacht (excl 5 Euro barfine en ladydrinks). Je neemt haar dan mee naar je hotel of "drive-inn hotel". Het voordeel van deze gogo-bars is dat de dames geregistreerd zijn als entertainment-girl en moeten 2-wekelijks een aids-test doen. De apartment-girls hebben dit niet. Meestal zijn dit meisjes die nog studeren of werken en wat bij willen verdienen. Je kunt naar "happyland" vragen aan een taxi-chauffeur of aan een "tout" rond Osmena boulevard. Maar de meeste taxi-chauffeurs kennen happyland wel. Op dit soort plekken kun je een dame uitkiezen om mee te nemen. Je betaald dan zo'n 50-75 Euro's voor de hele nacht.
  Bij de meeste hotels kun je je "date" meenemen, hoewel je wel voor haar moet betalen. Maar een double-room is erg goedkoop. Alleen de tophotels kunnen escort-meisjes weigeren, vanwege hun goede naam.

  Nu over de meisjes. Er is erg veel keus, dus voor elk wat wils zou ik zeggen. De genen die niet in een massagesalon of gogo-bar werken hebben niet zoveel ervaring, dus het kan zijn dat ze veel dingen niet durven te doen of nog een beetje schuw zijn. Over het algemeen is normale sex de standaard. Anaal is bijna onmogelijk en trio's is ook erg lastig. Ikzelf heb 3 meisjes mee naar mijn hotel meegenomen en met de eerste twee had ik normale ervaringen. Met de derde heb ik een groot aantal erg leuke avonden gehad. Ze was 19 jaar oud, erg slank en best wel grote borsten voor een Filipina. Eerst gingen we samen douchen (is normaal hier). Daarna ben ik lekker gepijpt (zc). Na wat uitgerust te hebben heb ik naar gevingerd en ben met haar aan de slag gegaan. Ze deed erg goed me en wekte bij mij echt de indruk dat ze het lekker vond. Op een moment had ik haar twee keer klaar laten komen tijdens een beurt. Nadat ik klaar gekomen was, likte ze me schoon en douchten we nog een keer. Deze dingen deden we 3 keer op een avond, dus je kunt je wel voorstellen dat ik flink uitgeput was.

  De meisjes waarderen het wanneer je haar een kleine fooi geeft, zo'n 10 Euro, vooral als je haar nog een keer wil zien. Als je haar een keer wil zien, kun je haar telefoonnummer vragen om buiten haar papa-san een afspraakje te maken. Meestal is het dan wat goedkoper.
  Denk eraan niet teveel te pingelen, vooral de apartment-girls. De meeste werken als winkelbediende en verdienen zo'n 100-125 Euro per maand. Dus een avond is net zoveel als een mand werken. De meeste werken voor hun studie of familie. Geef ze veel respect, dat krijg je dubbel en dwars terug. Gebruik altijd een condoom als je neukt!!! Veel meisjes dreigen het te vergeten met alle gevolgen van dien (btw, zie mijn respect-regel!)

  Er schijnt ook kinderprostitutie te vinden te zijn in de Filippijnen (helaas heeft het land er een erg slechte reputatie op nagehouden). Gelukkig is er de doodstraf voor degenen die zijn vingers niet van tienjarigen af kan houden, 18 jaar is de ondergrens!

  En vooral als je besluit naar de Filippijnen te gaan, vergeet niet het land te bezoeken. Er zijn heel veel plekken die echt te moeite waard zijn te bezoeken, zoals de rijsterassen in Banaue, de stad Baguio, de mt. Pinatubo (een vulkaan in de buurt van Angeles) en nog meer plekken. Hotels zijn niet duur (vanaf 5 Euro), vervoer en eten ook niet. Alleen ernaartoe vliegen is best wel duur, rond 700 Euro naar Manila en 900 naar Cebu (vanaf Amsterdam)

  Ik hoop dat iemand iets aan mijn verhaal heeft en ik hoop van meer mensen hun verhalen te horen (vooral van Cebu) Ben een beetje Cebu-liefhebber.

  De groeten,
  Klaas de vakantieman

 • #2
  Oorspronkelijk geplaatst door infas
  in de maand juli zal ik twee weken verblijven in Cebu.
  Wie heeft er nog tips of goed adresje's?
  ikzelf ben rond die tijd ook in Cebu en ik ken de stad aardig.
  een paar tips.
  Hotel - Metro Park Hotel (laguardia Lahug)
  discotheken: H2O (waterfront hotel), club Circus, Zero Below er zijn er teveel eingelijk.
  vrouwlijk vertier: Silver Dollar, Fire House, Zelf scoren in Ayala Mall en club circus

  see ya around linky

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door infas
   Bedankt voor de concrete info!
   Ik vertrek op 30/06 vanuit schiphol en zal op 01/07 in cebu zijn.
   Ik blijf tot 25/07.
   Misschien lopen we elkaar wel eens tegen het lijf!

   groeten
   Leef je nog?

   Ik ben net weer terug van Cebu, en heb het weer geweldig gehad.
   Ben dit keer maar 2x in een girly bar geweest 1x black Hole en 1x Lone Star.
   Ik vindt beide erg leuk om te vertoeven, je kan er zoals overal in de Ph Poolen, eten-drinken en lekker met dames ouwehoeren zonder teveel gezijk aan je kop.
   Ik deze bars heb je ook niet teveel gezeur over Lady drinks, want als ik ergens een hekel aan heb is het dat wel, niet dat ik te krenterig ben om er een paar te betalen.
   Beide bars hebben erg leuke dames, wel hoorde ik van een paar van de dames in de Black Hole dat de Competitie er goed inzit, Er wordt wel eens gevochten onderling om de best uitziende klant :-).
   de barfine's zijn 600 in beide bars daarbij komt nog de fee voor de dames in mijn geval niet meer dan 800 extra wat het totaal op 1400 peso brengt een goede €23 voor een hele nacht, met minstens 3x goede sex.
   1 tip om gezeur buiten de bar te voorkomen vraag in de bar eerst wat de dames allemaal wel en niet doen.

   december mag ik weer dan zal ik eens wat bijhouden wat ik allemaal doe en de betreffende kosten.

   palaam

   Commentaar


   • #4
    na het lezen van deze mensen over de vakantie in de philippijnen wil ik er ook wat over kwijt.
    ben daar 2 jaar geleden met een vriend heengegaan.
    na eerst in manila te zijn aanbeland zijn we op zoek gegaan naar wat vertier.
    zijn toen in een bar genaamd silver dollar aanbeland.
    een soort gogo bar met wat dansende meisje ala wat je ziet in thailand.
    alleen de meisjes vonde we mooier dan in thailand.
    heb daar toen zo'n overheerlijke lekker ding meegenome en der in me kamer alle hoeken van t bed late voele!!!
    na ff wat met er gekus te hebben (ze lag bove op me) rijkte ze naar t condoom en voelde ik wat op me buik drupele? bleek haar kut te zijn die zo nat was geworde dat t vocht er gewoon uitliep!!
    was dus een leuk begin maar we wilde ook de zon in om een beetje te verkleure!!
    dus na een paar dagen naar cebu toe.
    hadden een mooi hotel geboeket kwame we daar in een afgebrand hotel terecht? en dan bedoel ik echt afgebrand!!
    ok, later kwam dit weer goed en zijn we op zoek gegaan naar strand.
    gevonde naar een uur rijden en eenmaal daar aangekome wilde we een beetje van de zon genieten en natuurlijk mooie vrouwen.
    maar waar je echt doodziek van werd is dat t lokale volk je de hele dag door maar kinderen aan proobeert te smeren!! en dan niet ouder dan een jaar of 7 a 8.
    we werden er doodziek van ,overal waar we gingen werden ons kinderen geprobeert aan te smeren..
    zijn toen snel van dit eiland vertrokken en zijn naar boracy? gegaan. 2 daagies gebleve en terug naar manila en toen naar Bangkok gevlogen. 7 dagen in de Philippijnen was voor ons genoeg.
    wat een t.r.ng land!!!!
    nee ben nu een keer of 25 in Thailand geweest en dat bevalt my prima.
    heb er nu ook mijn huidige vriendin ontmoet die heir lekker bij me is en ik adviseer jullie manila zeker te weren.
    heb is wel zo dat de meisjes mooi zijn,heb er verschillend aan mijn lans geregen en heb t met die meiden van 18+ naar me zin gehad alleen die pedofielle die daar lope,ziek werde we ervan!!

    Commentaar


    • #5
     100 euro enz voor een filipijnse ik weet niet waar jij gezeten hebt klaas, maar ga naar angeles city balibago voor 15 euro wip je daar 24 uur

     wil je short time dan is't al te verkrijgen van 5-10 euro voor paar uurkes, en je kan er zowat iedereen knallen zelfs receptie meiskes, meisjes die als waitress werken, down town girls enz ...

     100 euro is 6700 pesos daar wip ik 6 meiskes 6 dagen voor en 2 short time'ers hahaha

     klaas ben jij zeker dat je een filipijnse gewipt had voor 100 euro of was het een blanke? Die massage gaf en wipte.

     Commentaar


     • #6
      Er zijn al zoveel links ove de filipijnen geplaats kijk even onder mijn naam anders hierin

      http://www.travelsexguide.tv/philippines.htm


      Angelse city bv
      Moet je even registreren
      http://www.angeles3.com/

      Of hier
      http://www.angeles2.com/portal/

      Anders even een jaar of twee terug kijken. Mag mij als "oud" inwoner van zowel Manilla als Muntinlupa ook persoonlijk mailen


      Commentaar


      • #7
       Re: Filippijnen: Manilla

       LA-cafe in Manilla, wijk Ermita/Malate is een free-lancer tent. De keren dat ik er was zaten er zo'n 100 meiden op maximaal 20 mannen. Genoeg keuze dus, hoewel sommige dames de houdbaarheidsdatum ruim overschreden hebben. De bar doet een beetje denken aan Beergarden of Termea in Bangkok. Toch vind ik deze plek veel leuker. LA-cafe is echt enorm groot met zeker 3 verschillende afdelingen. Beneden bij binnenkomst is een heel druk gedeelte waar je over de meiden struikelt, rechts daarvan nog een rustiger gedeelte en boven een soort van discotheek. De dames vragen 1500 om meegenomen te worden, maar het lukte mij vrij gemakkelijk om daar 1000 van te maken. De keer dat ik iemand mee nam was ik eerlijk gezegd niet erg onder de indruk van haar bedprestaties en blij dat ze na een ST weer weg ging.

       Toch is LA-cafe een leuke plek om sfeer te proeven, een biertje te drinken, beetje poolen en wat poedelen met de aanwezige dames. Ladydrinks hoeven niet besteld te worden want de dames werken voor zichzelf. Ze hebben zo'n 6 verschillende bieren op de kaart en een erg uitgebreide menukaart om lekker te schaften.

       In de hele wijk Ermita en Malate worden je continu dames aangeboden trouwens. Erg lang zonder gezelschap hoef je daar niet te zijn. Let wel op met wie je meeloopt, het is er niet altijd even pluis. Verder viel het mij op dat voor elke "dienst" geld gevraagd wordt. Toen ik, om van het gezeur af te zijn, met 2 mannetjes mee liep naar hun bar, zeurden om ze om geld omdat ze me naar aantrekkelijke dames gebracht hadden .

       Slap lullen kan altijd nog :-)

       Commentaar


       • #8
        Re: Filippijnen: Manilla

        Loop ik nog een leuke website tegen het lijf voor alle Manilla-gangers: http://www.ermita.com/

        Doe er je voordeel mee
        Slap lullen kan altijd nog :-)

        Commentaar


        • #9
         Re: Filippijnen: Manilla

         Ik denk da'k zowat alle hotels in angeles gedaan heb, het aller mooiste en nieuw hotel was royal amsterdam hotel, had daar een kamer kunnen regelen voor zo'n 43 euro (17 meter lang, 4.5meter breed, salon, salonzetels, groot bed, grote tv, dvd, internet lan, telefoon, jacuzzi, lavabo, airco, douche, enorm veel ruimte, zeeeeeeeeeeeeeer goede en snelle service, in room safe ... echt wel de moeite waar, 1 nadeel GEEN ZWEMBAD.

         Ik neem zelf meestal America Hotel,

         Ik ken daar de meeste mensen, en ik krijg daar steeds een VIP bediening, ik weet dat dat hotel wat nadelen heeft, zoals iets verder weg gelegen, oudere kamers, en indien je aan straatkant ligt nogal lawaai.

         Ik krijg steeds een groundlevel kamer, achterkant in't complex met zicht op zwembad, grote kamer, grote frigo, tv en (huur dvd), bad, wc, enz .. prijs 15 euro ... ik doe het niet zozeer voor de prijs, maar gezellig zwembad om af te koelen, lekker eten, en zo mag je ook drank van supermarkt mee binnen nemen en uitdrinken in zwembad of kamers.

         er zijn nog andere hotels met zwembad, maar ik ga gewoon waar ik graag ben.

         Commentaar


         • #10
          Re: Filippijnen: Manilla

          www.cupidbay.com , DE site om te chatten met dames uit deze werelddeel.

          Hou wel rekening dat het daar 7 uur later is dan hier

          Succes,

          BigCor.
          Altijd (nog) op zoek naar mijn vrouwelijke sexmaatje uit de ruime omgeving van 010

          Commentaar


          • #11
           Re: Filippijnen: Manilla

           De meeste Angelesgangers laten zich oppikken op Manila Acquino Airport door de taxiservice van hun hotel in Balibago.

           Kijk maar eens op http://balibago.startkabel.nl/

           Ik zie Swiss Chalet er niet bij staan, maar dat vind je zo wel via Google

           Verblijdt ons aub met je avonturen, we horen al erg weinig uit die streek.
           Slap lullen kan altijd nog :-)

           Commentaar


           • #12
            Re: Filippijnen: Manilla

            Wanneer je bij Swagman een kamer boekt komen ze je met de auto vanuit Manilla ophalen. zie ook de site http://www.angeles2.com/board
            je moet je wel even registreren maar hier is echt veel info te vinden. En leuke ervaringen eigenlijk een filippijnze hookers site zal ik maar zeggen.

            Commentaar


            • #13
             Re: Filippijnen: Manilla

             Oorspronkelijk geplaatst door samsara2
             weet er iemand of het la cafe nog open is, men zei dat het gesloten zou worden... enige andere tips voor manila zijn welkom, ik vertrek spoedig

             Gisteren (vrijdag 6 juli) was LA Cafe open, geen idee eerlijk gezegd of het gesloten gaat worden, maar het lijkt me sterk dat een goudmijn zomaar dicht zou gaan. Ik was overigens daar niet binnen gisteren, maar kwam langs in de taxi.

             Tarieven voor DVP's zijn zo'n beetje 1000 pesos voor ST en 1500-2000 voor LT. Meestal lukt het mij (lelijk, bierbuik, kaal) echter wel om voor 1000 LT te gaan, zeker als de dame de persoon is die kontakt met mij zocht. Voor mij een reden om de onderhandelingen hard te spelen, zij is immers degene die zo nodig moet. Het zijn overigens allemaal free-lancers daar, dus geen barfines......

             Probeer Havana Cafe eens in Makati, of Hard Rock, ook in Makati, ongetwijfeld vind je daar dames die van alles willen. Of in Robinson of Mall Of Asia ofwelke andere mall ook, je hebt altijd bekijks van miepjes.

             Sucksex

             Commentaar


             • #14
              Re: Filippijnen: Manilla

              LA cafe draait op volle toeren dus maak je geen zorgen. ik bezocht ook Gpoint, veel rustiger en best leuk. Hier ontmoette ik Anna, 21 en bloedmooi maar niet zo ervaren. Ze danst supersexy... In LA vind je natuurlijk toppertjes, ik betaalde wel 1500 wat mss veel is, maar ja, ik kon ze niet laten staan. Gpoint is goedkoper. Probeer de site www.dateinasia.com en je contactjes graan gewoon met je mee voor de fun...

              Commentaar


              • #15
               Re: Filippijnen: Manilla

               Hier dan een verslag van mij over mijn ervaringen in de Filipijnen.
               Reeds enkele maanden voordat de vakantie zou beginnen kwam ik al in kontakt met “Samsara2”.
               Na veel gemail en chat afgesproken dat we samen op reis zouden gaan.
               En als voorbereiding nog wat kontaktjes uitgewisseld die we via DIA (DateInAsia) hebben leren kennen plus nog wat andere sites zoals camcontacts.
               Dus we hadden al wat afspraken daar geregeld met wat leuke meiden…daarover later meer.

               Dag 1: Vertrek vanaf Schiphol. Slecht weer in Europa waardoor vluchten gecanceld zijn en ja hoor…telefoontje van Samsara2 dat zijn vlucht naar Schiphol ook was vervallen en dat hij via HongKong zou gaan vliegen.
               We zouden elkaar ontmoeten in het hotel in Manila.
               Aangekomen in Manila de volgende hobbel te nemen aangezien mijn koffer niet was aangekomen. Maakte mijn humeur er niet slechter op want ik zag al heel leuke en vriendelijke glimlachjes van de vrouwtjes aldaar..en tja..een koffer is maar een koffer.
               Opgehaald en ingecheckt en daarna naar Robinson Mall om een SIM kaart te kopen met load . En ja hoor de blikken van die vrouwen daar..heerlijk..is in ieder geval zeer goed voor je ego.
               En neem van me aan..Filippijnse vrouwen zijn echt niet verkeerd om tegen aan te kijken..
               Dus de eerste sms’jes verstuurd vanuit hotel .
               Zat trouwens in Het garden Plaza in Paco Park (vlakbij Ermita)..aardig hotel..leuke bediening..leuke receptioniste die al gelijk begon the flirten en zat te zinspelen op een date.
               Jemig ..wat een land!..laat als klap op de vuurpijl ook nog eens het hotel vol met zustertjes zitten vanwege een of andere bijeenkomst …dus giechelende meiden overal..en heerlijk flirtende meiden.
               Samsara eindelijk aangekomen in hotel, wat eten en de plannen waren al reeds gemaakt om LA cafe te bezoeken.
               Samsara had ook al een date geregeld met wat cam meisjes ..zo’n 4 stuks…de bofkont..die zouden wat later komen. Kan je 1 ding zeggen..we kwamen LA Cafe binnen..en je voelt je als een stuk vlees die in een kooi met leeuwen wordt gegooid..die honegerige blikken krijg je als je daar binnen loopt.
               Of was het nu juist omgekeerd?..:-)
               Aan de bar..kennis gemaakt met ene Jane die ok wat acteerwerk heeft gedaan in karate films..zag er zeker niet verkeerd uit..zeg maar gerust erg lekker.
               Na nog geen uur zaten we elkaar af te lebberen en duwde ze mijn hand al constant in haar kruis om mij te laten voelen hoe nat ze wel niet was…en dat was ze.
               Het resulteerde bij mij dat ik haar wilde die nacht..maaaar..ik had ook al een date voor de volgende ochtend in het hotel.VROEG!..aaai..
               Maar ja vlees is zwak dus meegenomen…het begon al in de taxi ze heeft me werkelijk alle hoeken van het bed badkamer. Bank vloer laten zien..jesus wat een lekker ding!Leuk detail..ze begon met masseren waarbij ze de opmerking maakte “this is your First time that you get a massage from a girl with 11 fingers?” huh?..heeft ze 2 duimen…maar wat ze daar niet allemaal mee kon…wow!
               Na meerdere rondjes in slaap gevallen met haar waarbij ik wel had aangegeven dat ik de volgende ochtend een tour had dus dat ze niet lang kon blijven. Word ik midden in de nacht wakker gemaakt door haar want ze zat zich zelf zo lekker te vingeren en wilde weer met me..tja..vul zelf maar in wat er gebeurde.
               S’ochtends vroeg heerlijk gedoucht…hoefde werkelijk niets te doen..ingesoptdoor haar..nog even in de douche haar gepakt..weer opnieuw ingesopt..tandenborstel stond al klaar..kleren had ze al klaargelegd. Dat is nou zorgzaam..bij de westerse vrouwen zie je dat dus echt niet zo snel.
               Toen besefte ik…oh ja..ze zal wel geld willen hebben.
               Wilde ze niets van weten want zoals ze dat zelf zei “I like you and enjoyed with you and I want to see you again”.
               Heb toch maar wat pesos in haar tasje gedaan toen ze even in de badkamer was.
               Wat een schat en heeft werkelijk heel veel indruk op me gemaakt.
               Bij de hotelingang uiteindelijk taxi geroepen innig gezoend en afscheid genomen.
               Nog geen 5 minuten later al een sms dat ze me miste..en dat bleef zo aanhouden dus had al een gevoel dat dit nog een staartje zou krijgen.
               Daarover later zeker meer.
               Maar eerst mijzelf oppeppen voor mijn volgende bezoek Miss Neneng die ik al reeds 8 maanden kende.
               Over deze ontmoeting in het volgende verslag meer.

               Commentaar


               • #16
                dag 2 Manila

                In mijn vorige verslag had ik afscheid genomen van Jane (in mijn telefoon gezet als “ Jane Moviestar”..;-) ) en ik ik wilde mij toch een beetje opknappen voor Miss Neneng.
                Ik had de dag ervoor al ge-sms’t en de afspraak was gemaakt en aangezien het een zondag was eerst naar de kerk (natuurlijk) en daarna vroeg naar mij.
                Ze sms'te dat ze iets vroeger zou komen...ik blij dat Jane al weg was!
                Kamer wat op orde gebracht en ja hoor...daar ging de telefoon...ze was gearriveerd.
                In de lounge stond ze te wachten met een grote tas.
                Eers moet ik ik jullie wat vertellen over haar voor ik verder ga.
                Ik ken haar al 8 maanden of zo via de site “prettypinays” .
                Zij woont in Manila maar is feitelijk een provinciaaltje die uit Bohol komt en jaren geleden haar geluk is gaan zoeken in Manila zoals vele provinciaaltjes.
                Ze is gaan werken voor een Chinese familie waarbij ze zwanger is “gemaakt” door de vader van haar baas. Een lang verhaal die eigenlijk best wel triest is maar wat veel te maken heeft met de naïviteit van een provinciaaltje die naar de grote stad komt voor het geluk.
                Hoe dan ook..dit resulteert dat de hele familie aan haar hangt (lees als support) en niet eens het complete verhaal van haar kent (zwanger gemaakt door vader van baas) en daardoor opgenomen in de chinese familie die een zeer goed lopende zaak heeft van auto onderdelen voor het luxueuze merk “ Lexus” .
                Overigens de meeste auto's die je daar ziet rijden zijn “Toyota” “ Mazda” en “ Honda”, de europese merken zal je hier niet zo snel tegen komen..en als dat het geval is zijn het de rijke mensen.
                Miss Neneng is een typische Bohol (donkere look) mooi gezicht en lang sluik zwart haar. Ze heeft zelfs een beetje Chinese uitdrukking door haar kleding en make-up.
                Ze was zo blij dat ze me uiteindelijk zag dat ze me om mijn hals vloog en heerlijk lief knuffelde. Ze had mij allang gezien via cam dus ze wist precies wat ze kon verwachten, en als ik op haar afgaat was het zelfs nog beter dan ze gehoopt en gezien had.
                heerlijk hè dat die vrouwen lengte zo mooi vinden..en blauwe ogen is al helemaal een pre. Meegenomen naar hotelkamer waarbij ze een heel verhaal begon over hoe erg ze het wel niet vond dat mijn koffer niet was aangekomen waarbij ze gelijk al een cadeautje overhandigde.
                Heeft ze kleding gekocht!..wat een lieverd.
                Totaal overweldigd door haar cadeaus begonnen we hevig te kussen en te vrijen en begaven we richting bed.
                Moment dat ik haar borsten wilde aanraken kreunde ze en gaf aan even te wachten.
                Op een gegeven moment gaf ze aan zichzelf op te willen frissen.
                Nam tas mee en richting badkamer..duurde een eeuwigheid..komt ze terug..gedoucht, fris maar wel aangekleed met een rok!
                En duikt gelijk in bed met kleding en al onder de dekens om te vrijen..
                Duidelijk een geval van provinciaals gedrag en een vrouw die niet veel gewend is..zeker toen ik me begon uit te kleden en me naakt zag in opgewonden staat “Oh my God!” ..met een hevig blozend en nieuwsgierig gezicht met ogen die continue naar mijn kleine heer zaten te kijken.
                Dan ga ik ook maar onder de dekens..en probeerde haar kleding ut te trekken..veel moeite maar ze was duidelijk opgewonden en ze maakte me op een geven moment duidelijk dat het al een lange tijd was dat ze dit had gedaan…niet meer na de geboorte van haar zoon…ik kan je vertellen..dat zijn een aantal jaren..ze was erg opgewonden.
                Slipje uitgetrokken..en ze gaf al gelijk aan hem in haar te willen hebben..ok..u vraagt..wij draaien..:-) .
                Vreemde ervaring om onder de dekens te blijven..al is het alleen maar dat het bloedverziekend heet is onder de lakens en dat de bewegingsvrijheid niet optimaal is.
                Maar wel een heel lekkere ervaring omdat ik nu te maken had met een vrouw die zoveel passie in haar had die ze nu eindelijk kon botvieren.
                Mocht je ooit denken “die vrouwen zullen niet zo sterk zijn”…vergeet het maar..zij was dus zeer sterk en had af en toe het idee dat ik het onderspit moest delven en zij nam continue het initiatief..niet super ervaren maar veel passie is toch echt beter dan veel ervaring en geen passie is mij nu wel duidelijk geworden. Ik boven..zij boven en dat ging de hele ochtend en vroege middag door..ik was kapot!
                Uiteindelijk gaf ik aan iets te willen eten..ontbijtje wat we samen hadden genuttigd in de kamer was ook niet alles..en zij ging akkoord..en had een idee om naar de grootste mall van Azië te gaan “Mall of Asia”. En zo gezegd zo gedaan..en ook hier dus …zij betaalde taxi en in de mall aangekomen trok ze me ineens aan mijn arm richting warenhuis voor kleding!..en ja hoor..ze ging weer kleding kopen , ondergoed, scheerspullen, borstel etcetc. .
                En het eten werd ook weer betaald en als ik aangaf dat het echt niet nodig was begon ze te protesteren en wilde ze er niets van weten..zij zorgde nu voor me!..WOW!..dat is nu eens filipijnse gastvrijheid.
                Werd van al dat winkelen en eten toch weer een beetje opgewonden en fluisterde dat in haar oren…waarbij ze aangaf al heel de tijd nat te zijn…dus…taxi!!!!
                In hotel aangekomen gelijk bed ingedoken waarbij ik eindelijk haar borsten zag…damn…dat moet minimaal ruime cup C zijn..zo niet D..en mooi gevormd..lange zwarte haren mooi lief gezicht..dat werkt wel op mijn hormonen…en dat merkte ze..na een aantal uren en aantal ronden werd het tijd voor haar om afscheid te nemen.
                Gedoucht (alleen) aangekleed en gepakt bij de deur zit ze te friemelen in haar tas en geeft ze me ineens 1000 pesos!!!.”why?”..”for you and I want to have the feeling i cared for you today and I just hope you feel that !”..nou zeker weten..en weigeren lukt dus echt niet.
                Taxi geroepen bij de ingang..afscheid genomen en afgesproken dat we uiteraard kontakt houden.
                Terug lopend zie ik het gezichtje van de receptioniste..duidelijk een beetje teleurgesteld..glimlach naar d’r…en ja…ze werd weer vrolijk.
                Opgeknapt en naar de lounge gegaan met laptop voor de andere contactjes…zie ik daar ineens “Samsara2”binnen komen met een lekker jong ding (achteraf bleek ze 18 te zijn) en afgesproken dat we met zijn 3én die avond zouden gaan stappen.
                Ik wist dat maandag de laatste dag zou zijn in Manila en de sms’jes stroomde weer binnen…dus Aktie was vereist..en hee…Jane sms’te ook uiteraard weer..hmmm.
                Volgend verslag meer over het zondagavondje met “Samsara2”en de laatste dag Manila.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Filippijnen: Manilla

                 L.A cafe is the place to be here in Manilla ill have seen some clubs with dancing clubs but the girls look a little bit shy and are not really dancing also was i with a english friend here to a club where the woman only sitting and look at you but they press you too much to make a choice and we were the only 2 in the club! so for a girl from L.A cafe you pay 1500 for a night or nothing so as last night when she was tired and only want to sleep...

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Filippijnen: Manilla

                  Mijn laatste dag in Manila werd onverwacht verlengd met 24 uur wegens een overboeking van Cebu Pacific Air. Ik bood me aan als vrijwilliger om nog een nachtje langer te blijven in regenachtig Manila.

                  Een taxi bracht mij -en een andere geluksvogel naar The Nichols Airporthotel in de wijk Pasay City, 5 min ten noorden van vliegveld Ninoy Acquino. Omdat ik nog niet geneukt had in Manila (shame on you Paulus!) kon ik dat op de valreep nog goedmaken. Op weg naar de dichtst bijzijnde ATM, liep ik langs een straat vol KTV's(Karaoke Televison Bars voor de niet Fillipijnen-gangers onder ons). Mijn lange aanwezigheid leidde tot vele reacties. Altijd leuk om te zien hoe je als een vreemdeling wordt bekeken in weinig ontdekte gebieden.

                  Mijn eerste ervaringen in Manila in 2005 vond ik verschrikkelijk. Ik voelde me continu lastig gevallen, gezeur om geld, vervelende taxichauffeurs etc. Deze keer beviel Manila me wel, afgezien van het verkeer dan. Zelfs de taxichauffeurs waren te harden. Door schade en schande wijs geworden, glimlachte ik veel meer en negeerde ik de echte troubleseekers. De meeste Fillipinos zijn gewoon hard werkende warme aardige mensen!

                  Eindelijk een ATM gevonden kon ik mijn lege beurs voor een dagje extra spekken. Nu nog wat "load" voor mijn Smart Simkaart. Opnieuw liep ik een straat in vol met KTV-bars. Op mijn vraag "where can I buy load" kreeg ik spontaan een giegelende vrijwilligster mee die me wel even naar de plek bracht. Niet veel later had ik weer genoeg op mijn simmetje om een vriendinnetje(Lucy) te bellen om mijn eenzaamheid wat te verzachten.

                  Hoezo eenzaamheid? Ik had al zo'n 20 tijdelijke vriendinnen aan me laten plukken. Mijn indruk is dat de meeste KTV's, dienst doen als snollenbolwerken voor de lokale pinoys. Daar kunnen ze een liedje zingen onder het genot van een San Mig en een vrouwelijk hand op knie of schouder. Misschien is er meer mogelijk. Wie het weet kan het me zeggen. Het was al laat(0.30 uur), ik had zo'n 4 uur op het vliegveld door gebracht. De tijd was er nu dus niet voor. Ik glimlachte terug en zei "see you tomorrow". Als Lucy niet niet zou komen dan kon ik altijd nog een nieuw rondje maken langs deze interessante straatjes, nietwaar?

                  Lucy kwam gelukkig wel de volgende dag .

                  Meer daarover in mijn volgende posting.
                  Slap lullen kan altijd nog :-)

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Filippijnen: Manilla

                   De volgende dag om 14.00 uur stond Lucy al op me te wachten in de hotellobby toen ik net terug kwam van mijn boodschappenrondje bij de 7-11.

                   Op de kamer lieten we de San Mig even voor wat ze waren. Tong begon aan een interne verkenning. Hmm, Lucy voelde al aardig heet aan. We rukten d ekleren van elkaars lijf en namen gezamelijk een douche. Onder de douche verkenden onze tongen verder alle lekkere plekjes. Haar dikke haardos was verstopt onder een douchekapje. Dat maakte ons feest er niet minder geil op. Ik heb liever geen natte haren in mijn gezicht trouwens .

                   Op bed volgde een heerlijk kontje lik lik spel. Voor Lucy was dat de eerste keer, ze genoot er niet minder om. Mijn pik stond op knappen. Lucy was botergeil dus ik floepte er zo in. "Harder, harder" galmde het al snel door de kamer. Nichols hotel houdt er schijnbaar van dat de buren mee kunnen luisteren want die houten bedden maakten een herrie van jewelste op het ritme van onze rampetamp.

                   Dat weerhield ons er niet van, het was overigens midden op de dag, dus weinig slapende honden, pardon pinoys en pinays die we wakker konden maken. Lucy was al eerder nieuwsgierig geweest naar hoe het zou voelen in haar andere gaatje. Nou ben ik de beroerste niet, dus heb ik met wat KY-creme dat mooie holletje opgerekt en mijn worst er langzaam in gestopt. De eerste 5 minuten moest ze erg wennen aan dat gevulde hete gevoel. Daarna pompte ik haar langzaam naar een hoogtepunt. Lucy stimuleerde haar klitje en vrijwel gelijktijdig kwamen we klaar. Een echte topervaring!
                   Slap lullen kan altijd nog :-)

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Filippijnen: Manilla

                    De middag was nog niet voorbij. Lucy en ik lagen met een San Mig wat na te doezelen alvorens een verkwikkende douche te nemen. De kamers in The Nichols hebben een aparte stijl, beetje Sauna-achtig.

                    Lucy kneedde niet veel later mijn pikmans. Die kreeg al weer stijgertrekjes, dus besloot Lucy hem te overladen met zoentjes. Hmmmmmm, ik kreeg er zin in. Nu vind ik pijpen best wel lekker, maar is het voor mij toch een soort van voorspel op het echte werk: rampetampen! Lucy kreeg mijn salami opnieuw in haar doosje. Ze vertelde me later dat haar pijnlijke anusspiertjes met het binnengaan van mijn pik in haar doosje in één keer niet meer voelde. Dr. Love's wonderdick strikes again .

                    De schat was behoorlijk uitgewoond, ik was moe en heerlijk voldaan toen ze tegen zessen de kamer verliet. Ik had nog net genoeg tijd om een Adobe naar binnen te schuiven en met de taxi naar het vliegveld te gaan om nu echt naar Bangkok te vliegen.
                    Slap lullen kan altijd nog :-)

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Filippijnen: Manilla

                     ik ben voor het werk naar Manila gegaan, logeerde in het Shangri-La in Makati en er is geen probleem in dat hotel om een dame mee te nemen naar je kamer (girlfriendly hotel)