China: Beijing Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • China: Beijing Recensies

  In Beijing heb je de vele \\\\\\'sauna\\\\\\'s\\\\\\', waar je nog iets meer kan krijgen naast de massage en sauna. Bijvoorbeeld Crystal palace, aan de Noordelijke kant van de 3e ringweg.

  Verder heb je de bars en disco\\\\\\'s zoals Hardrockcafe, waar de \\\\\\'freelance\\\\\\' meisjes werken, die meestal uit de provincie komen.

 • #2
  Wanneer je in Beijing in de buurt van de grotere en vooral duurdere hotels en winkelcentra komt wordt je als man alleen regelmatig aangesproken door werkelijk bloedmooie dames. De brede straat die vanaf het Plein van de hemelsevrede aan de kant van de verboden stad richting de grote hotels, o.a. Beijing Hotel en International Hotel langs het Orient Plaza loopt vind je ze. Ook bij het uitstappen van een taxi nabij de uitgaanswijk, vooral populair onder rijke Chinezen en expats nabij het workers stadium, wordt je onder de voet gelopen door ronselaars. In Beijing van geen enkele dienst gebruik gemaakt omdat ik al iets aan het handje had.

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door zeneca
   Is er iemand met ervaringen in Peking en Shanghai.
   ik ga er binnenkort heen.
   :
   Ik ben net terug uit Beijing (begin december 2004). Ik kan je rustig zeggen dat daar een heleboel te beleven valt. Allereerst staan vanaf laat in de middag bijna op elke hoek van de straat bij de grote hotels, meisjes die je dames aanbieden voor massage en sex. Of ze nemen je mee naar een lady´s cafe of ze sturen iemand naar je kamer. Zijzelf zijn daar niet voor. Ik heb een kaartje met telefoonnummer van ze gehad en later op de avond gebeld. Ik vroeg om een chinees meisje en een kwartier later werd er aan de kamer in mijn hotel geklopt. Ze komen zelf naar binnen zodat je ze niet zenuwachtig hoeft binnen te smokkelen. Hoe ze het doen is jou probleem niet. Tot mijn verrassing liepen er drie prachtig mooie chinese snoepjes binnen en mocht ik er eentje uitzoeken (ik mocht ze ook alledrie). Prijs was 600 yuan oftewel nog geen 60 euro. Voor 1000 yuan bleven ze de hele avond. Ik koos een meisje genaamd ChiChi. Op zich was zij vrij passief in bed en voor pijpen wilde ze 200 yuan extra.

   De volgende avond ben ik naar het Lufthansa shopping center gegaan bij het Hard Rock Cafe. Ik was daar al om 7 uur ´s avonds. In die buurt lopen massa´s echte leuke snoepjes rond. Eigenlijk vond ik het nog te vroeg maar ik kwam Djan Djen tegen en dat was echt het leukste chinese meisje wat ik ooit gezien heb. Prachtig lang zwart haar en echt een heel lief ding. Klein maar met een leuk snoetje. Voor 500 yuan ging ze mee en voor de hele nacht vroeg ze 1000 yuan. Ik heb haar drie nachten gehad. Ze gaf me haar gsm nummer zodat ik haar kon bellen op de volgende avonden. Een vrolijk lief meisje die voor 50 dollar meer zonder condoom neukte. :-*
   Op een van die avonden ben ik naar Maggie´s Bar geweest om eens te zien wat dat was. Ik was er te vroeg (9.30) want het gaat om 8.00 uur open. Er waren alleen twee gringo´s en de meisjes waren niet echt actief.
   Dus in Beijing is zat te beleven. Als je als man alleen over straat loopt wordt je zeker benadert. Ze waarschuwen er echter wel voor om niet mee te gaan naar de KTV-bars (karaoke) en naar lady-bars. Daar zijn gevallen bekend van afpersactiviteiten want prostitutie is nog steeds verboden in China. In de veiligheid van je eigen hotel is nog steeds het beste en vrijwel ongevaarlijk.
   Mi ta ju Korsow

   Commentaar


   • #4
    Ben pas in China geweest en is daar echt het paradijs. In Bejing kun je eerst lekker gaan dansen in de moderne discotheek Mix-Club, geen workinggirls maar wel leuke sfeer. Daarna kun je naar Maggies Bar, wat een pick-up bar is, echter na 1 uur zijn de meeste vrouwtjes bezet en zijn er alleen maar mannen. Beste is het hardrock cafe, om 11 uur komen er zo 30 bloedmooie meiden binnen en kan je ze zo meenemen. Natuurlijk wordt je op straat rond de vijfsterren hotels constant aangesproken.

    In Xianjing heb je vnl karoake bars en massage huizen, loop een willikeurige karoake bar binnen neem een biertje neem de griet na keuze naar je hotel. Hotels wordt niets gevraagd, iedereen zowel mannen en vrouwen gaan vreemd in China. Wel aanraden is om condoom te gebruiken, want Aids explodeerd daar echt, de meeste working girls gebruiken condoom maar de chinezen zelf onderling absoluut niet. Het zijn echt ondeugende mensen daro ...

    In Dalian barst het van de karoake bars en is echt overal vrouwelijk schoon te vinden, in Beijing is het meer verdekt doordat het de regeringstad is. In Shang-ri-la ( 5 star, best in town) hotel in Dalian is een bar en helemaal vol met vrouwen an allerlei pluimage, zag er zelfs een oosteuropees grietje rondlopen, die zijn populair bij de japanners en chinezen. Prijzen varieren van 600 - 1000 Yuan dat is 55-95 euro per nacht. dat is veel geld maar was veel met chineze klanten weg en die zoeken de bars op waar je meer partime girls hebt die vaak studeren enzo, dat beter dan zo ene van de straat die veel met de lokale gaan.

    China is echt een paradijs en je hebt heel veel soorten meisjes, van klassiek chinees tot thais/mongolian of indo look.

    Commentaar


    • #5
     China: Beijing

     Ik was onlangs eens in Beijing. Rondom de grote westerse hotels, zoals bij de vlak bij elkaar gelegen sheraton en de kempinsky, lopen de meisjes. In het hard cock cafe, dat tussen bovengenoemde hotels ligt, zitten de meisjes.

     Bij de ingang van mijn hotel schoot een pooiertje mij aan. Girls bood ie aan en wees naar de iets verderop gelegen parkeerplaats. Daar toverde hij drie meisjes vanachter de auto's vandaan. Ik koos voor de langste en slankste, voor 400 rimboe. Op mijn kamer begon het gezeik om meer geld en bood ze me aan voor het dubbele de hele nacht te blijven. Verzwakt als ik was door de lange reis en om van het gezeur af te wezen, stemde ik toe en lapte ik nog eens 400 rimboe.

     Niet lang na de matige wip, ging haar gsm. Ze moest plotseling haar moeder assisteren bij het een of ander zei ze, en kleedde zich aan. Ik wist dat ik haar niet meer terug zou zien en cut my losses.

     Toch besloot ik de volgende avond verhaal te halen. Ik scharrelde wat op de parkeerplaats rond en inderdaad, daar dook het gluierige pooiertje van de vorige avond weer op. Ik zei omonwonden tegen hem dat ik geld terug wou vanwege oplichting de avond daarvoor. Het lijertje speelde natuurlijk ikke niet weten maar had anderzijds ook wel in de gaten dat ie hier met een potentiele klant te maken had. En dus riep ie Liu, want zo heette de bitch, erbij om het allemaal nog eens uit te leggen.

     Na veel gelul was de pooier dan wel bereid Liu voor een uur voor niets aan te bieden. Maar een chick aangeboden voor niks is natuurlijk beneden mijn stand. Met dit superieure gevoel verwenste ik de opportunist en keerde hem de rug toe; de avond was nog jong en er was vast meer te beleven.

     Li Ping bood die belevenissen. Twee avonden, de eerste in mijn kamer en de tweede bij haar thuis, heb ik haar hard geneukt. De tweeeede avond wqs vooral een belevenis, omdat ze mee meegelokt had naar haar armmoedige kamertje, alwaar we porno dvds kijkend lekker geneukt hebben.

     You win some, you lose some.

     Commentaar


     • #6
      Re: China, Beijing

      ....... Op mijn kamer begon het gezeik om meer geld en bood ze me aan voor het dubbele de hele nacht te blijven.........
      Ik was verschillende malen in Lido-Holliday Inn in Beijin. Omdat ik lui ben heb ik gebruik gemaakt van de grote keuze in de hotelbar "Pig and Thistle". Als je daar een meisje meeneemt naar je kamer moet ze zich keurig bij de receptie laten registreren; daarna heb ik geen enkele keer problemen gehad.
      Laatst gewijzigd door Spring; 20-06-07, 23:24. Reden: quote goed gezet

      Commentaar


      • #7
       Re: China: Ervaringen

       Oorspronkelijk geplaatst door heerlijk
       Hoe is de situatie in Beijing nu wat de meisjes betreft?

       Ik ging eerder naar Chrystal palace, een soort sauna, waar ook meer mogelijk was. Dit kostte toen (2 jaar geleden) ongeveer 500 rmb.
       Verder Hardrockcafe, maggies, maar die freelance meisjes zijn vaak een stuk duurder. En het moet je liggen om een meisje op te pikken in een bar in China. Is toch anders dan in Thailand.

       Heeft iemand nog een ander leuk adresje?
       Het is alweer een 5-tal jaren geleden dat ik in China ben geweest.
       Heb daar per toeval Maggie's bar ontdekt.Was toen nog geen wandelaar maar op backpack vakantie en zodoende ook geen gebruik van de dames gemaakt, want ik was in gezelschap
       Volgens mij ligt de bar ten oosten van de "verboden stad" (heb me met taxi laten brengen).
       Hier terecht gekomen omdat op een vrijdagnacht om 0100 uur dit nog ongeveer de enige gelegenheid was die open was

       Binnen kun je vanalles aantreffen: profi's, studentjes die wat bij willen verdienen en ook meisjes uit Mongolie.
       Niet ieder meisje is het engels machtig. Er lopen echter wel enkele schoonheden tussen.
       Over prijzen weet ik helaas niets. Een yank die toen bij me was is er met een mee geweest.
       Toen ik hem de volgende morgen vroeg naar hoeveel het had gekost vertelde hij me dat het gratis was omdat ze hem zo leuk vond.
       typisch amerikaans: brag brag brag
       Het zal wel niets geworden zijn omdat hij nogal een cheap charly was (zoals veel yanks heb ik ontdekt) en op deze manier was hij natuurlijk weer de coole stoere yank - ja ja
       Taxichauffeur krijgt volgens mij ook een commissie (gratis drankje).
       Dus wanneer je de taxirit kunt vermijden moet je dit doen.
       Probeer eens te googlen met "maggies bar Beijing"

       groet
       Nightmare

       Commentaar


       • #8
        Re: China: Ervaringen

        Oorspronkelijk geplaatst door heerlijk
        Hoe is de situatie in Beijing nu wat de meisjes betreft?

        Ik ging eerder naar Chrystal palace, een soort sauna, waar ook meer mogelijk was. Dit kostte toen (2 jaar geleden) ongeveer 500 rmb.
        Verder Hardrockcafe, maggies, maar die freelance meisjes zijn vaak een stuk duurder. En het moet je liggen om een meisje op te pikken in een bar in China. Is toch anders dan in Thailand.

        Heeft iemand nog een ander leuk adresje?
        Volop keuze in het Hardrockcafe (vanaf 23.00) en bij de grote hotels. 500 rmb is wat weinig denk ik, maar het licht er maar aan wat je wilt en hoe lang. Geen ervaring met massagesalons en of de welbekende 'kapperszaken'. Daar wordt vanalles gedaan behalve knippen en scheren (misschien wel financieel, maar dat schijnt mee te vallen).

        Cheers!

        TTM

        Commentaar


        • #9
         Re: China: Ervaringen

         Oorspronkelijk geplaatst door TT man
         Volop keuze in het Hardrockcafe (vanaf 23.00) en bij de grote hotels. 500 rmb is wat weinig denk ik, maar het licht er maar aan wat je wilt en hoe lang. Geen ervaring met massagesalons en of de welbekende 'kapperszaken'. Daar wordt vanalles gedaan behalve knippen en scheren (misschien wel financieel, maar dat schijnt mee te vallen).

         Cheers!

         TTM
         Ik ben verschillende keren in Beijin geweest en twee maanden geleden was de Scene nog als vanouds, je weet tenslotte maar nooit met de op handen zijnde Olympische Spelen. In het Lido-complex, waar ook de Holiday Inn is, is ook een kroeg: "Pig and Thistle" gevestigd. Open vanaf 5 uur en absoluut niet te missen! Hier vind je de eerste dames al vanaf borreltijd (5 uur), met als absolute speeltuin 10.30 'savonds, als de dames met tientallen op jacht zijn, vooral mongolen, russen en ook enkele chinezen. (Pas op, als je een dame meeneemt naar je kamer in de Holiday Inn kan de receptie uit sjovinisme soms moeilijk kijken bij Chinese dames, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ze problemen maakten. Verder zijn er in the Pig vooral mongoolse, russische of ZO aziatische dames). De vraagprijs is meestal 800 RMB, dit kan, vooral later op de avond, afgerond worden naar 500 RMB (ongeveer 50 euro) voor de hele nacht.

         Mijn relaxte avond zag er als volgt uit:
         Eerst wat gedut vanwege de intercontinentale vlucht, maar de jet-lag werkt gelukkig in de goede richting. Rond borreltijd naar the Pig en toen ik een bijzondere mongoolse schone zag, heb ik haar na enig heen en weer gepraat uitgenodigd voor een diner in het restaurant, schuin rechts tegenover de ingang van het Lido (prima voedsel, goede atmosfeer, maar sorry, ik ben de naam vergeten). Na wat verkennende bewegingen tijdens een uitgebreide maaltijd in een discreet cozy hoekje terug naar the Pig, waar haar inmiddels aangekomen vriendinnen jaloers waren vanwege de maaltijd. Na nog een paar afzakkertjes naar bed, waarbij de dame zich wel eerst moest laten inschrijven (lekker veilig). Na een hele serie gymnastische oefeningen zijn wij als een blok in slaap gevallen. De volgende dag werd ik om plm 10 uur gewekt door een warm gevoel down under, maar dat bleek, als wek service, een uitstekende pijperij te zijn. Dit is beslist voor herhaling vatbaar.

         NO

         Commentaar


         • #10
          Re: China: Beijing

          'Maggies' is een leuke discotheek, gezellige sfeer, goede muziek, lekker dansen, geen entree, 3,5 euro voor een biertje. Ik was met twee collega's en ging eens op verkenning door deze zaak toen ik bijna struikelde over een uitgestoken voet. Even kijken waar deze voet aan vast zat... en het was een beeldschone meid die mijn aandacht vroeg. Ana heette ze, en ze zag er niet-chinees uit, en dat bleek te kloppen. Ze kwam uit Ulan Bator Mongolie. Prachtige lange zwarte haren met krullen en zeer slank, mooie tietjes.Mooie lelieblanke huid, volle lippen en de mooiste tanden van de wereld. Ze had een vreselijk geil broekpak van Morgan aan, helemaal te gek. Gezellig gekletst, wat gedronken, gedanst met haar en met mijn collega's die ook een vriendinnetje gevonden hadden. En natuurlijk vroeg ze of we tot zaken konden komen. Ik eerst plagerig de boot afhouden maar uiteraard haar meegenomen naar mn hotel. Ze vroeg 100 euro voor de nacht, wellicht veel voor Beiing maar ik vond haar zo super en leuk en had dus geen zin om te dealen over zoiets leuks als sex met haar. In de taxi al lekker gezoend en gestreeld, daarna naar mn kamer. 'Eerst ga ik me lekker douchen en opfrissen' zei ze, "dan ben ik helemaal schoon en mooi voor jou". Even later kwam ze tevoorschijn, ik had het licht gedimd, drankjes klaargezet etc. Wat een mooie jongedame! Op mijn verzoek deed ze haar ragfijne mintgroene lingeriesetje weer aan en nam ze plaats op een gemakkelijke stoel. Ik heb haar heerlijk lang gelikt, en daarna pijpte ze mij helemaal gek, zonder condoom. Toen op het bed weer gelikt, gepijpt (deed ze fantastisch) en toen met condoom geneukt in allerlei standjes.
          Topervaring, ze genoot er zelf hevig van, schreeuwend kwam ze diverse keren klaar, ik legde mijn hand op haar mond, bang om de buren te wekken.
          Daarna gekletst over van alles, foto's bekeken van haar kindje en mijn kids. Helaas moest ik om zes uur al op voor terugvlucht naar amsterdam en moest nog mijn koffers pakken, anders hadden we samen geslapen en de volgende ochtend weer seks gehad. Dus na anderhalf uur moest ik haar laten gaan. Daar liep ze de gang uit, nog omkijkend en zwaaiend, mooie Ana uit Mongolie, even, heel even had ik het voorrecht met haar te mogen zijn. Als herinnering een paar mooie foto's die ik van haar mocht maken en haar email adres om de foto's te mailen. Een paar uur later vloog ik hoog boven Ulan Bator Mongolie op weg naar Nederland en dacht met weemoed terug aan deze heerlijke ontmoeting. Fuck de feministische wijven die prostitutie vrouwonvriendelijk vinden!

          Commentaar


          • #11
           Re: China: Beijing

           Oorspronkelijk geplaatst door hooked on hookers
           'Maggies' is een leuke discotheek, gezellige sfeer, goede muziek, lekker.................. Ze vroeg 100 euro voor de nacht, wellicht veel voor Beiing.................
           100 euro voor de nacht lijkt mij redelijk, toch. ik zag op internet dat sommige escortmeisjes (die zijn misschien iets duurder) 100 US $ per uur vragen.
           Wat is nu de gangbare prijs bij oppikken van meisjes van de bar of straat?

           Commentaar


           • #12
            Re: China: Beijing

            meisjes bar ongeveer 800 tot 1200 rmb per uur. ( ongeveer 1 euro = 10 rmb)
            op straat of "speciale kappers" rond de 300 tot 800 per keer soms per uur.
            Dan heb je nog massage os sauna in een hotel gem. ook 800 tot 1200 rmb per uur. In de sauna is het meestal per "keer".

            voor hele nacht moet je onderhandelen maar beter deze meiden niet uit een bar of sauna die zijn meestal veeeeel duurder.

            Als je laat in de avond op straat rond loopt en er kijkt wat meiden naar je die zijn meestal goedkoper alleen iedere chinese meid kijkt naar je dus het is wel een hele opgave om de goeie eruit te pikken.

            veel succes.

            Tommyhill

            Commentaar


            • #13
             Re: China: Beijing

             Oorspronkelijk geplaatst door Wammie
             Een verrijking voor het forum zijn als er meer over Indonesië of bijv. China (!) vermeld wordt!
             Laat ik je op je wenken bedienen en een aftrap geven met enkele persoonlijke ervaringen.

             Ik ben onlangs een paar dagen in Beijin geweest en heb daar enige verkenningen uitgevoerd. Als hotel het Holliday Inn Lido gekozen. Dit hotel is verbonden met een winkelstraat(je) met o.m. de beroemde bar "Pig and Thistle" en "Starbucks". Direct na het inchecken naar Starbucks gegaan om de smaak van de vliegtuigkoffie weg te spoelen en de omgeving te verkennen en ja hoor, al gauw vielen steelse en minder steelse blikken mij ten deel, en bij het verlaten van de bar kreeg ik een nauwelijks verhuld aanbod om mij naar mijn kamer te vergezellen, dit heb ik maar afgeslagen want ik vond het nog wat vroeg, zeker na de reis. De eerste echte actie begint schoorvoetend rond vijf uur als de Pig and Thistle opengaat. Spoedig daarna druppelen de eerste dames binnen en dat gaat zo door tot rond tien uur de bar helemaal vol zit. Daarna neemt het bezoek af omdat veel dames, die rond tienen nog niets van hun gading gevonden hebben hun geluk gaan beproeven in Maggy's. Er zijn in de Pig vooral twee soorten ladies: Mongoolsen, vaak buitengewoon fraai geproportioneerd, en Russinnen, met een westers uiterlijk. Ik vond opvallend weinig echte Chinese dames. Na een paar drankjes en praatjes heb ik een vriendelijke mongoolse dame met een prettig figuur en die ook nog engels sprak uitgenodigd om gezellig mee te gaan eten in een restaurant schuin tegenover het hotel en daarna nog enkele drankjes genuttigd. Als prijs 800 RMB afgesproken voor de hele nacht (Eerste vraag 1200 RMB maar verder dan naar 800 viel daar niets op af te dingen, zelfs niet voor een reguliere ZO-Asie-ganger). Op weg naar de kamer moest zij eerst bij de receptie haar paspoort laten zien (veilig idee) en werd haar naam genoteerd. Veel plezier gemaakt die nacht en stevig aan mijn conditie gewerkt, waarna ik in een bodemloze slaap viel. 's Ochtends werd ik wakker met een vochtige mond om de strategische plaats....

             De volgende avond ben ik teruggegaan en werd met gejuich ontvangen. Ik heb hetzelfde programma nogmaals afgewerkt maar nu met een van haar vriendinnen. Zeker voor herhaling vatbaar!

             NO

             Commentaar


             • #14
              Re: China: Beijing

              Mijn ervaringen in Beijing dateren alweer van 2 jaar geleden, dus daar heb je niet zo veel aan, want de gelegenheden verdwijnen en komen daar per uur.
              De politie houdt er veel "schoonmaakacties" momenteel in verband met de Olympische Spelen volgend jaar, waar ze zich "netjes"willen presenteren.
              Als ik je een advies mag geven neem dan eens een kijkje op de site van:http://www.internationalsexguide.info/
              Daar vind je plattegronden, tips, ervaringen etc.per regio en per stad uitgebreid en erg actueel, wel in het Engels natuurlijk.
              Zelf surf ik daar ook veel.

              Groet,

              Gerrit.

              Commentaar


              • #15
               Re: China: Beijing

               In het Hard Rock cafe worden de vrouwen om 11 uur binnen gelaten en je wordt bijna besprongen. Er zijn er teveel, ook enkele Russinnen, ze proberen allemaal met je in gesprek te komen. Ze beloven van alles, maar meestal valt het niet mee. In de betere Hotels is het niet altijd mogelijk om iemand mee te nemen. Als je alleen op straat loopt wordt er van alles aangeboden door mannen of door de vrouwen zelf. Zou er niet op in gaan. In de Bar street zijn er leuke tenten waar van alles los loopt. Karoaka bars is nog steeds het beste, maar daar moet je wel met een Chinees heen. Als ze wat gedronken hebben worden ze een stuk makkelijker en erg veel keus.

               Commentaar


               • #16
                Re: China: Beijing

                In de meeste hotels zitten er ook wel meisjes in d elobby.
                Is wel makkelijk: je hoeft ze niet binnen te smokkelen en je hebt geen last van pooiertjes.

                Ik zat zelf in het landmark Towers. Daar kun je zo binnen met een meisje. Eventueel via de zij-ingang, daar staat meestal geen portier, en je komt ook discreet bij de liften, hoeft niet opvallend de hele lobby door...

                Heb een grietje opgepikt voor het Hardrock Cafe (zit pal onder dit hotel).
                50 Euro voor de hele nacht. 18 jaar jong en superslank. A-cup en lang zwart haar. Ongeschoren kutje. Jongens wat een nacht. Foto's maken geen probleem.
                Ze begon in de lift al stevig te tongen. De rest hou ik voor mezelf.

                Ik vraag me af of er nog een land is waar de meisjes geiler zijn...
                Een Penis Erectis is een lul die gestrekt is.

                Commentaar


                • #17
                 Re: China: Beijing

                 Als vervolg op mijn berichtje van 17 december heb ik nog de volgende tip, die ook goed blijkt te werken:

                 Als je in Beijing een bezoekje brengt aan het Tiananmen-plein (het beroemde Plein van de Hemelse Vrede) wordt je vast en zeker een of meerdere keren aansproken door een Chinese student(e) die wel als gids wil fungeren voor een habbekrats.
                 Ga in zee met een vrouwelijke studente (als je hetero bent natuurlijk), of ze wel of niet je smaak is moet je natuurlijk ter plaatse beslissen.

                 Na een poosje rondlopen op het plein (echt veel is er ook weer niet te zien)kun je haar in bedekte termen een verder voorstel doen om naar je hotel te gaan. Heb het dan over een massage.
                 De kans is heel groot (mijn ervaring 80-90%) dat ze hierop ingaat.

                 Uiteindelijk ben je wel net zoveel kwijt als een beroeps DVP in Beijing, maar je kunt ze gewoon overdag verschalken, zonder pooiertjes etc. En die juffies spreken behoorlijk Engels en zijn zelden ouder dan pakweg 22 jaar.
                 Met een taxi naar het hotel, en je moet ze alleen nog binnen zien te loodsen.

                 Let op: doe het allemaal niet pal voor de ingang van de Verboden Stad, die aan het plein ligt.
                 Er loopt daar vrij veel politie rond, en prostitutie is officieel verboden in China...

                 Blij dat ik in 2008 en 2009 weer enkel malen naar Beijing mag/moet van mijn baas....
                 Laatst gewijzigd door Japanse neuker; 18-12-07, 13:30. Reden: tekst toegevoegd
                 Een Penis Erectis is een lul die gestrekt is.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: China: Beijing

                  Oorspronkelijk geplaatst door Japanse neuker Bekijk bericht
                  Als je in Beijing een bezoekje brengt aan het Tiananmen-plein (het beroemde Plein van de Hemelse Vrede) wordt je vast en zeker een of meerdere keren aansproken door een Chinese student(e) die wel als gids wil fungeren voor een habbekrats..........

                  Na een poosje rondlopen op het plein (echt veel is er ook weer niet te zien)kun je haar in bedekte termen een verder voorstel doen om naar je hotel te gaan. Heb het dan over een massage......
                  .....Of over een dinertje of een bezoek aan een of ander theater. Pas alleen op voor thee-proeverijen, waar ze in een korte tijd 20 verschillende soorten thee presenteren en je dan 50 euro rekenen (M.i. krijgen deze dames een percentage). Verder is de door JN voorgestelde werkwijze heel succesvol, ik heb al eerder "beet" gehad op het plein of in de verboden stad. Met een zelfverzekerd gedrag en enkele euro's fooi heb ik nooit een probleem gehad in Holliday-Inn om de dames mee te nemen. Ze moeten na 9 uur wel een ID laten zien, maar dat is voor mij alleen maar een veilig idee.
                  NO

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: China: Beijing

                   Ik ga over een paar weken naar Beijing en zit dan in het "Yong'an" Hotel.
                   Dat zou vlakbij het centrum moeten liggen.
                   Weet iemand of er daar ook meisjes zitten, of buiten tippelen?
                   Een Penis Erectis is een lul die gestrekt is.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: China: Beijing

                    Oorspronkelijk geplaatst door Japanse neuker Bekijk bericht
                    Ik ga over een paar weken naar Beijing en zit dan in het "Yong'an" Hotel.
                    Dat zou vlakbij het centrum moeten liggen.
                    Weet iemand of er daar ook meisjes zitten, of buiten tippelen?
                    Tippelen doen ze niet echt. Op Wangfujing word je 's avonds dames aangeboden voor mee naar je hotel. Kosten 500 RMB voor een uurtje en 1000 RMB voor de nacht. De service kan verschillen. Betaal nooit voordat de betreffende persoon met de dame op de proppen komt. Ga ieder geval _nooit_ mee naar KTV (karaoke TV) tenzij de inhoud van je portemonnee je niks kan schelen. Ook wanneer ze je vragen om iets te gaan drinken in andere plaatsen zoals theehuisjes, wees op je hoede. Check altijd eerst de prijzen.

                    Maggies bar schijnt een plek te zijn waar je dames ook kunt oppikken voor een avondje, maar was nog gesloten in oktober toen ik er was. Wellicht is het nu wel open. Check ISG zou ik zeggen, daar wordt er continue over gesproken.

                    Tip: ga ook eens naar Suzy Wong (world of Suzy Wong). Leuke bar/disco vlakbij Workers stadium. Gewoon een relaxte tent met leuke muziek en goede sfeer.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: China: Beijing

                     Ik bedoelde eigenlijk specifiek dit hotel en zijn omgeving.
                     Verder heb ik wel goede ervaringen gehad in Beijing.

                     Wat betreft het Yong´an Hotel: Als ik er wat beleef, zal ik het jullie laten weten....