Thailand: ladyboys Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Thailand: ladyboys Recensies

  Even je handje in haar/zijn broekje steken voordat je de kamer gaat opzoeken kan veel onheil voorkomen.
  Sommigen kunnen nl. nogal opdringerig worden als ze afgewezen worden...
  Je kan ze eigenlijk toch wel redelijk goed onderscheiden van de echte meiden. Niet uiterlijk maar wel op de manieren. Ze doen echt hun best om super vrouwelijk over te komen. De meesten overdrijven hier echter in en op die manier vallen ze door de mand. En de stem verraadt meestal ook wel hun sexeorigine...
  Laatst gewijzigd door Benn0; 02-02-11, 19:07.

 • #2
  Verschil tussen een Kathoy en een Thaise vrouw:

  Een Thaise vrouw is bescheiden en zal je niet snel lichamelijk betasten. Een Kathoy grijpt graag in je kruis en zit voortdurend aan je te plukken.

  Thaise dames houden niet altijd van pijpen, Kathoy doen niets liever dan pijpen.

  Thaise vrouwen zijn niet vaak alleen, Kathoy zie je heel vaak alleen (op een scooter). Kathoy zijn overdreven sexy en opgemaakt, ze zijn gemiddeld groter en hebben een zwaardere stem. Kathoy hebben vaak ook siliconen/waterzakjes-borsten.

  Tenslotte als je tot de daad overgaat, zal een Kathoy je altijd haar kontje aanbieden en vaak nog haar broekje aanhouden. Je mag 'm er dus langs in schuiven.

  Voordelen van een Kathoy: Ze zijn vaak ongelovelijk geil, doen bijna alles, pijpen goddelijk en kunnen heerlijk geragd worden. Nadeel is dat je meer moet uitkijken met Kathoys, er zitten valserikken tussen. Die zijn op diefstal van je beurs uit. Ander nadeel is dat ze geen mooi zacht poesje hebben :P

  Ik heb een paar ervaringen met Kahoys gehad, maar altijd short time. Long time zal ik het denk ik nooit doen met een Kathoy. Als je er goed uitziet kun je voor vrij weinig (300-500) een Kathoy meenemen, vooral als ze hypergeil zijn.

  Kathoys en thaise dames mengen niet zo goed, in een bar tref je een van beide aan. Of je bent in een Kathoybar of in een damesbar.
  Slap lullen kan altijd nog :-)

  Commentaar


  • #3
   RolandCu

   ze zeggen wel dat de mooiste vrouwen katoey's zijn !
   in Pattaya : jenny star bar walkingstreet naast/onder roltrap naar Marine disco :zijn echt kanjers !
   Het zijn idd. speciale wezens die katoy's. En idd. als je valt op pinup modellen, moet je bij een katoy zijn. Geen enkele Thailse zuster kan het "model" niveau aan van een katoy die juist "geinvesteerd" heeft in zijn/haar lichaam.

   Ze steken zich inderdaad in de schulden, soms heel zwaar, om er zo goed uit te zien. Wat sommigen drijft tot ontegensprekelijk crimineel gedrag. Zoals hierboven kan ik dus slechts eveneens beamen : opletten dus als je met een katoy in contact komt. het staat nu eenmaal niet af te lezen op hun gezicht wat je gaat meemaken. (zowel in positieve als negatieve zin).

   Qua prijzen ken je vergelijken met normale meiden, en afhankelijk van waar je ze oppikt.


   In augustus in Soi Nana stond ik eens op een avond rond 01h30 te kijken om mij een nachtelijke kip mee te nemen (een echte vrouw en geen katoy), en eerlijk gezegd, heb ik toch twee maal BIJNA met het verkeerde naar mijn hotelkamer gestapt (een katoy). Ze zien er echt adembenemend uit. Het verschil is soms zeer subliem. De stem en inspectie van hun handen evenwel verraden alles. De prijs die ze vragen is dezelfde als hun zusjes. +/- 1500 Baht voor een ganse nacht.

   Onder de marine disco in Walking street Pattaya is er idd. een bar met enkel Katoy. Moet je echt eens gaan zitten rond 01h00 s'nachts. De moeite waard om ze bezig te zien. Zet je tegen de muur halverwege de bar. En geniet van je Singhabeer, terwijl ze spektakel geven aan de chromepole. Biedt een drankje aan, je zal versteld staan hoe oprecht en vriendelijk ze je zullen benaderen voor een babbel. (of meer indien je dat wenst), geen geforceerde toestanden. Gewoon oprecht zeggen wat je wel wil en wat niet. Hij/Zij zal zich daar wel aan houden. De bar staat er min of meer garant voor. Er zitten vrij intelligente mensen onder sommige katoy. Katoy zijn gewoonweg "oogst(r)elend", en volgens inlichtingen van een vriend kunnen ze "stofzuigen" als niemand anders ter wereld.
   me voy a LOCOmbia !!

   [url=leer Colombiaans taaljargon]http://www.jergasdehablahispana.org/colombia.htm[/url]

   Commentaar


   • #4
    ik heb ook eens een lady boy aan de haak geslagen!! zij/hij kwam ik tegen achter de tempel bij khoa san road!!! bleek dat we beide graag wilde. ik vertelde dat ik door mijn geld heen was, maar dat was geen probleem. zij/hij ging wel ff pinnen. na nog wat gedronken te hebben, besloten we om een room te vinden. na lang rondgelopen te hebben, toch iets gevonden....perfecte sex, met alles er om en eraan....en het mooiste was zij/hij heeft alles betaalt. wat ik hiermee wil zeggen is, dat ze allemaal nog zo slecht niet zijn!!!! veel plezier met de ladyboys, maar ik heb toch liever een echte lady!!!
    Laatst gewijzigd door Benn0; 01-10-08, 17:54.

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door tommie71


     Ik besef me nu dat ik de term Katoey en Ladyboy en Shemale door elkaar gebruik. Voor zover ik weet zijn dit de zelfde dingen. Klopt dat ?

     Geile groetjes,

     Tom
     Katoeys zijn volledig omgebouwd en hebben dus een kunstmatig kutje. Ladyboys en shemales hebben nog wat 'hangen'.

     Commentaar


     • #6
      Hebben jullie hier wat aan??

      http://www.thailand-ladyboys-guide.c...rts/index.html

      never say never

      Commentaar


      • #7
       Ladyboys zijn en blijven voor mij toch nog altijd de knapste en lekkerste meisjes in Pattaya. Vrouwelijker en sensueler dan echte vrouwen. Ik zeg altijd: I'm not gay, but i like ladyboys
       Voor een ST betaal ik 500bath en sommige laten zich achterlings neuken indien ze niet geknipt zijn
       Ladyboys zijn ook de beste pijpers die je maar kunt vinden. Laatste oudejaarsavond heb ik heel de avond opgetrokken met een superseksy katoi. Overal waar w kwamen moest ze de mannen van zich afschudden. Ik was echt wel fier om met haar te kunnen pronken
       Groetjes, DP.

       Commentaar


       • #8
        Re: Bangkok - Shemale waar?

        goed onderwerp! Was in maart in Hua Hin met een stel meiden aan de bar van de disco in het Hilton Hotel. Een spetter van een meid mooi lang zwart haar mooi gekleed en goed verzorgd begon met me te flirten en wat te dansen. Na een drankje of wat beetje zoenen. Na ja je begrijpot het nu wel, ik toen nog niet, Een ladyboy...dus je weet het nooit, ze zijn er maar je ziet ze niet altijd direkt. Ga eens naar de Biergarten daar zit volop moois! Vanaf Nana Hotel / NEP oversteken de Sukhumvit en dan de zijstraat in soi ?? ik dacht 5 maar kan me vergissen. Is wel te vinden op internet. Succes
        Len
        never say never

        Commentaar


        • #9
         Re: Bangkok - Shemale waar?

         in het NEP zitten zeker 3 gogo tenten met kathoes shemales ed (alle verschillende stadia `s dus, excuses voor de termen)
         Op de begande grond helemaal achterin Obsession en op de etages namen van de tenten ben ik kwijt maar links bovenin zitten zeker een groter aantal shemales.
         Liep bij het struinen naar binnen en bijna alle "dames"toonden direct dat ze ook nog (steeds) dat "extra" bezitten.
         Zal gerust reuze spannend zijn maar ik raak er niet opgewonden van dus direct weer verder gestruind.
         Twee tenten naast de Angelwitch (1 ste etage dus) zit een tent waar veel "dames"voor staan om je te proberen naar binnen te slepen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Bangkok - Shemale waar?

          Wanneer je in BKK bent is het in de buurt van het Nana niet moeilijk om een katoey te scouten. Er lopen er genoeg rond of je heb het gewoon niet door.

          Vooral 's avonds en 's nachts is de Sukhumvit road ook de tippelzone van de afgewerkte (bar)dames die nog geen klant hebben voor de nacht. Ook overdag kom je een enkeling tegen. Wel ff opletten, want tippelen is officieel verboden en er zit een politiepost langs de Sukhunvit road, vlak op de hoek richting het Nana hotel. The fine voor tippelen is 1000THB.

          In de disco(in het nana hotel) loopt ook genoeg rond. Er zitten overigens, vlak achter de Sukhunvit road genoeg afwerk- hotels. Dit zijn letterlijk afwerkplekken, die per uur/ dagdeel te huur zijn. Kosten zijn rond de 300-500THB voor ongeveer een 4-6 uur. Het zijn net studentenkamertjes, met de mogelijkheid om discreet met je auto voor te rijden. Daarna doet het personeel de gordijntjes dicht en wordt de kamer geopend. Dit zijn overigens wel schone kamers, met de mogelijkheid om te douchen...
          Thai rak Thai!

          Commentaar


          • #11
           Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

           De hiervoor beschreven informatie klopt!
           Na sluitingstijd van N.E.P. lopen/staan er nog urenlang dames en "dames" op soi Nana. in een andere wijk van Bangkok vindt je de katoey's tippelend over de Khao San Road

           Deze week vertoefd in de omgeving van Soi Nana. Buiten de katoey-bars in het Nana entertainment Plaza (volgens mij 2 of 3) lopen er zowel voor als na sluitingstijd (plm 01.30) tientallen ladyboys over Soi Nana op zoek naar een klant. Oogcontact is genoeg. Ook in de omgeving van Deze Soi 4 op de Sukhumvit Road staan ze langs de kant van de marktkraampjes. Prijzen zijn mij niet bekend.
           Laatst gewijzigd door Benn0; 01-10-08, 17:55.
           Love the life you live,
           live your dream,
           don't dream your life
           and live the life you love !

           Commentaar


           • #12
            Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

            hotel dat iedereen toelaat

            girls, homo's en ladyboys

            le café royal, hotel and restaurant, pattayaland soi 3

            vanaf 1000 baht, prima service met een glimlach
            mooi, het leven is mooi

            Commentaar


            • #13
             Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

             Beste medewandelaars,
             In Soi 6 heb je High Boss Bar en daar werken echt lekere stukken. Ik heb er eens, na een door Chang overgoten avondje, eentje langs haar achterdeur een beurt gegeven. Omdat ik bezopen was en weer eens stevig aan de Cialis gezeten had kon ik met de beste wil van de wereld niet klaarkomen. Ik had al een paar uur zitten zuipen met drie "dames". Ik had eigenlijk geen zin in een wip, maar toen (gelukkig voor mij de knapste, maar ze zijn daar eigenlijk allemaal knap) zei dat ik bang van haar was heb ik met de uitbater gewed dat ik haar midden in de bar aan de toog zou nemen. Omdat enige faalangst mij niet vreemd is ben op het toilet een Cialis gaan slikken. Om op temperatuur te komen waren we op een bepaald ogenblik met vier (ik + drie katoys) aan het tongen dat het speeksel een halve meter in het rond vloog. Een slok Chang nemen en die dan van mond naar mond doorgeven is ook zoiets waarmee we ons opgeilden. Er zaten een paar Duitsers aan de bar en die wisten echt niet waar ze moesten kijken. Na het betere pijpwerk heb ik mijn exemplaar dan behoorlijk ruw naar binnen geduwd bij mijn uitdaagster( Nok). Ze stijgerde als een paard, maar stomdronken als ze was liet ze me begaan. Haar twee even dronken "vriendinnen" leverden vrijwillig hun bijdrage door zowel aan mijn als aan Noks tepels te zuigen. Sociaal voelend als ik ben heb ik dan ook mijn beide midenvingers in hun respectievelijke inktpotten geduwd. Maar ik kon absoluut niet meer klaarkomen. Uiteindelijk heeft de manager mij met zijn auto naar mijn hotel gebracht. Hij heeft mij nadien verteld dat ik zoveel geld had opgemaakt aan drank dat ik de wip gratis gekregen heb. Nok en haar vriendinnen hebben 's anderendaags een snipperdag genomen wegens een ongelooflijke kater en Nok heeft me verteld dat ze een paar dagen pijnlijk op de pot geweest is.
             Ik weet niet meer precies welke datum het was, maar kort voordien was er een soort miss katoyverkiezing geweest.
             Hoeveel de barfine en LT of ST kost zou ik niet meer kunnen zeggen.

             Commentaar


             • #14
              Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

              Ok, voor al de Asian Shemale liefhebbers een update van een paar websites
              waar je een keuze hebt tussen vrij rond kijken of lid worden.......

              www.ladyboy-ladyboy.com
              www.ladyboycrush.com
              www.asian-ts.com
              www.ladyboy-asia.com
              www.justladyboys.com
              www.adulttravelguide.com
              www.shemale-superstore.com
              www.asiashemale.ws
              www.ladyboycity.com
              www.asianladyboys-xxx.com

              Als ik zo een beetje in deze recensie rond kijk ben ik met de meeste leden eens. Ik heb nog geen ervaring met de " Shemale " uit Azië maar ik ga er binnenkort voor het eerst naar toe en dan zal er zeker iets van komen, maar wel met de " Latino Shemale " en als ik dit allemaal zo lees hoe ver de afstand tussen die 2 landen ook is, ze lijken toch in grote lijnen qua houding en lifestyle een beetje op elkaar......interessant en op deze website hier boven kan je zien hoe mooi deze " Shemale " zijn.....

              in deze posting van mij wil ik wel op een paar belangrijke punten de aandacht vestigen die ik wel hier bij deze recensies tot zo ver mis ....

              A- Ons Als Shemale Wandelaars
              B- Hiv
              C- Shemale Life Style

              A- Ik merk dat er nog een groot taboe hangt rond ons westerlingen als we het over " Shemale " hebben , er zijn nog een heleboel mensen die zich schamen om vrij uit te komen en te zeggen dat zij ook een voorkeur hebben om iets met een " Shemale " te ondernemen.......
              en er zijn ook bij die denken dat als hun iets met een " Shemale " hebben dat ze homo zijn of dat on the longrun ze van houding of aard zal veranderen....
              dit is allemaal "Sprookjes " of je bent iets of je bent het niet!!!!!!
              Als ik een " Shemale " ziet en die vind ik zo mooi dat ik iets met haar wil hebben dan ga ik gewoon er voor , voor mij is het alleen de kick....
              maar ik val niet op mannen met een normaal uiterlijk , simpel
              dus voor de wandelaars die nog twijfels hebben er is niks mis mee het is een
              " Bloodrush " dat je op die moment krijgt....dus ik zou zeggen volg je gevoel.......

              B- Ik hoor hier heel weinig of bijna niemand over Hiv praten wat ook heel belangrijk is naast goed uit kijken dat je niet beroofd wordt etc, etc....
              ik heb in mijn veel reis ervaring gemerkt dat arme landen geen ervaring hebben met special producten en dat is logisch hun prioriteit ergens anders ligt, en hier mee bedoel ik met special condooms voor " Anal Sex "
              dit is zeker een aanrader koop hier in nederland je condoom setje om mee te nemen en neem geen risico !!!!!!!
              de kans dat zo`n condoom bij anal kapot gaat is vele maal groter dan een condoom special hier voor bestemd.......
              zal jammer zijn om medewandelaars door zo`n stomme toeval dat het kapot ging tijdens het omgang voor het leven te verliezen......

              C- en voor degene die denken dat deze " Shemale " op een bepaalde moment het effe voor gezien hebben om een man te zijn en de andere kant van de gender wil gaan proberen hebben het goed mis , ze zijn zo geboren en die gaan als het ware door een hel verder in het leven.....
              Only the few lucky once , zal het hallen........
              Hier onder een link naar een website met een beetje meer info wat een " Shemale in het kort eigenlijk is......

              Voor de gene die willen kan ik leven ervaring verhalen van " Shemale " naar je toe mailen het is geen pretje om als een jonge geboren te zijn en je zelf als een meid van binnen voelen en nergens als je eenmaal zo bent geaccepteerd te worden.....

              www.answers.com/topic/kathoey


              Cheers

              Stealth
              Laatst gewijzigd door Benn0; 01-10-08, 18:04.

              Commentaar


              • #15
               Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

               Eenmaal in thailand " Pattaya " moet je een keer bij de " Tiffany Show " Zijn geweest kei leuk om te zien.....
               daar komen de cream de la cream van de meest mooie en bekende " Shemale "

               Hier onder de officieel webside

               www.tiffany-show.co.th

               en als je in een hotel zit en je wil voor zo`n show boeken hier een compleet info over de show zelf........

               www.thailandday.com/tourpackages/pattayaday07.html

               Cheers

               Stealth

               Commentaar


               • #16
                Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                Hoi ....
                ik heb gemerkt dat je niet veel antwoord op je vragen heb gekregen dus zal ik proberen om een paar van je vragen te beantwoorden en een beetje van mijn ervaring met jou te delen.......
                zo als ik al in mijn topic`s zij ben ik meer een latino specialist en ga binnen kort naar pattaya thailand om daar mijn ervaring met de butterfly uit te breiden , maar als ik nu eenmaal naar alle forms die zo een beetje online zijn kijkt zijn ze in groote lijnen allemaal bijna de zelfde........

                Dat iedereen je de advies geeft om ze niet naar de hotel te brengen vindt ik persoonlijk niet echt noodzakkelijk.
                jij moet voor je zelf op de moment dat je een shemale tegen komt kijken wat voor gevoel je bij haar krijgt , als je geen relax gevoel bij haar krijgt dan moet je met de contact meteen kappen.....
                the real life , is eenmaal zo dat je niet moet vergeten dat je in een arme land zit en dat in de meeste gevallen je met een outcast persoon te maken heeft die alles aan moet doen om te overleven....
                en jammer genoeg is geld heel belangrijk en sommige kunnen je inderdaad beroven als hun de kans krijgen.......

                Ik weet nog niet in thailand hoe dat zit maar " Latino Shemale " gaan zeker van uit dat hun ook actief mee kan doen dus jij mij en daarna ik jou......
                ik ben daar absoluut geen voorstander van bij mij gaat niemand naar binnen alleen ik
                dus bij een mogelijke ontmoeting maak ik dat ook meteen heel duidelijk en dan is het oke...anders kunnen ze soms heel kwaad worden en lastig gaan doen......

                In het algemeen vinden ze het een eer als je ze als en vrouw ziet en als een vrouw behandeld dat is denk ik uiteindelijk wat hun allemaal zo een beetje naar toe streven
                en zo al ik in deze forums lees en international de meeste " Shemale " willen ook alleen maar met hetro mannen omgaan voor hun is de aandacht dat ze krijgen zeer belangrijk

                De ombouw process is een heel dure gelegenheid en niet allemaal zijn instaat om dit te betallen daarom gaat een groot deel van hun geld in de behandelingen dat zij moeten ondergaan om hun ultieme doel op den duur te berieken.....
                Min ervaring is hoe mooier ze uit zien hoe langer hun bezig zijn met de behandeling en kan zijn dat de gereedschap al weg is.....
                voor mij maak dat allemaal niet uit , ik heb het van voren 1 x geprobeerd en ik vond het 10x niks dus dat doe ik niet meer met of zonder voor mij is het " Anal "


                voor de kincky sectie van jou recensie heb ik geen ervaring mee dus hoop dat je daarop van de andere leden een antwoord zal krijgen of kan jij je ervaring dadelijk zelf hier posten , ik ben benieuwd naar wat je allemaal heb mee gemaakt........


                De meeste gebruikte namen dat ik zo online ziet en hoor zijn:
                Shemale , Transgasm , Ladytrans , Ladymale , Trannies , Tgirls , Ladyboy`s
                dat een bepaalde naam aan een bepaald frase dat de dame in zit gekoppeld is betwijfel ik de " Shemale " zelf denken hier hellemaal anders over , met de paar die ik mee heb gesproken heb ik begrepen dat zij als een vrouw gezien willen worden en kunnen met die termen niks mee.......

                Cheers

                Stealth
                Laatst gewijzigd door Spring; 30-08-08, 21:12. Reden: Lange quote verwijderd

                Commentaar


                • #17
                 Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                 Oorspronkelijk geplaatst door Stealth
                 Yo, Mede Wandelaars van , Pattaya......
                 kan iemand een uitgebreid update hier posten van waar de meest bekende plaatsen of clubs in pattaya zijn tegenwoordig met Shemale ????

                 In deze form zitten al de thai bestemmingen door elkaar een beetje lastig een goed overzicht te krijgen.......

                 Bij voorbate dank......

                 Cheers

                 Stealth
                 Wat ik de laatste 6 weken heb gezien, is dat het op de Walkingstreet wemelt van de ladyboys. Er lopen er echt tientallen, zo niet meer dan honderd.
                 Vanuit mijn stoeltje op het terras tegenover de ingang van de Marine disco zag ik DE verzamelplaats van overwegend erg mooie ladyboys in en voor de bar van Jenny Star Bar, waarover al meer geschreven.
                 Love the life you live,
                 live your dream,
                 don't dream your life
                 and live the life you love !

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                  Zelf ga ik voor een dame met wat "extra's" meestal naar soi 6 (Pattaya),
                  daar zitten meerdere bars met ladyboys. De bekendste is denk ik wel HiBoss2000.

                  Het voordeel is, zoals bij bijna alle bars in soi 6 (soi shorttime in de volksmond) dat de etablisementen beschikken over kamertjes boven, waardoor je ze niet mee hoeft te nemen naar je huis of hotel.

                  Naar ik me herinner 300 baht voor de kamer (geen barfine) en wat de betaling aan de "dame" betreft.....up to you hansom man........., dat bespreek je gewoon met de dame zelf (reken op 500 baht voor een uurtje ofzo)

                  Dus in principe ben je voor rond de 800 baht geknipt en geschoren.

                  groet 535diesel

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                   Oorspronkelijk geplaatst door Benno1234
                   Hoe hoger de schulden, hoe groter de kans dat mijn beurs te veel verleiding is.
                   Dit geldt natuurlijk ook voor de "echte dames", die wat betreft $-tekens niks verschillen van lady-boys of katoey !
                   Voor ons zaak om ervoor te zorgen, dat ze niet in de verleiding kunnen komen.
                   Maar is dat niet overal zo ?

                   Aangezien je vaak niet van tevoren kunt inschatten welk tiepetje je mee neemt ....... Gewoon je kamer "tegen struikrovers" geprepareerd hebben en ervoor zorgen dat geen waardevolle spullen te zoeken of te vinden zijn (bijv. kluisje) !

                   Ik denk overigens, dat de zijsprong van dit onderwerp op een ander topic thuis hoort ........
                   Love the life you live,
                   live your dream,
                   don't dream your life
                   and live the life you love !

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                    Oorspronkelijk geplaatst door leuke vlotte man
                    Mijn vraag is nu: ik lees hier veel over ontmoetingen van jullie mannen met lady-boys maar zijn die ook niet vies van vrouwen? En krijgen die nog wel een erectie van een vrouw? Wie maakt ons wijzer?
                    Probeer het eens in de Hi Boss 2002 bar in Pattaya, beachroad soi 6 (yodsak), het lijkt me sterk als jullie daar NIET zouden slagen. Gewoon vragen , maak je wensen kenbaar en dr wordt wel een mouw aan gepast ! Meerdere malen een katoey met een dame gezien dus dat moet geen probleem zijn.

                    groet 535diesel

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Thailand: Ladyboys, Shemales, Katoeys

                     Oorspronkelijk geplaatst door leuke vlotte man
                     Had liever een antwoord op mijn vraag gehad m.b.t. tot een 'happy' massage voor mij en mijn vriendin
                     Ik neem aan dat je een massage wil waarbij je naast je vriendin kunt liggen (gescheiden door gordijn of op verzoek ook niet). In soi Honey inn zijn verschillende (ondeugende) massagesalons te vinden. Wel weet ik niet hoe ze tegenover het plezieren van een vrouw staan. Het masseren van je gf zal zeker geen probleem zijn. Gewoon ergens naar binnen lopen en vragen of er ook bi-meisjes werken. Je zal heus niet de eerste zijn met deze vraag.
                     veel plezier