Indonesië: Surabaya RECENSIES

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Indonesië: Surabaya RECENSIES

  Neem een taxi en ga naar Dolly, Dit is de straat van surabaya. Prijzen (vorig jaar) tussen de 70 en 100 duizend ruppia, da's nog geen 10 EURO!!!!!!!
  Trek je niets van de pimps gewoon naar binnen.
  Tip: Kies een wat oudere (zeer ervaren dame) en maak haar duidelijk wat je wat voor meisje erbij wilt hebben.
  Heel gezellig. Doe je wel voorzichtig? 't is natuurlijk uitkijken voor soa's en hiv, bovendien kan 't gevaarlijk zijn. Maar gewoon vriendelijk lachen naar iedereen doet wonderen.

  Groetjes van een ervaren Azië ganger

 • #2
  In Surabaya vindt je vlak bij het immense Tungungan winkelcentrum een massagesalon: Simpony. Als je binnen komt kun je een drankje drinken aan de bar. In dezelfde ruimte staan enkele banken met daarop zo'n 15 meisjes/vrouwen. De keuze en de opdracht is dan aan jou om er wat leuks van te maken. Simpony/Tunjungan 57/Tel. (031) 532-1401 In het Tungungan winkelcentrum bevindt zich overigens ook discotheek Statiun. Neem een taxi anders vindt je het nooit. Veel plezier. Ik ben net een dag of tien terug uit Indonesie maar ik zou nu m'n koffer alwel weer willen pakken.

  Commentaar


  • #3
   Desperado's in het Shangri-la hotel is ook een aanrader! In deze club stikt het van de lekkere dames. Drankjes zijn trouwens niet goedkoop, op Shangri-la niveau dus.. :-\ Dit geldt normaal ook wel voor de dames, die gewend zijn aan gefortuneerde expats, maar alles is onderhandelbaar natuurlijk en er komen ook genoeg dames die gewoon wat fun willen hebben.. Goede livebands daar trouwens.. Deze club lijkt heel erg op B.A.T.S. in Jakarta.

   In de supergrote 10-verdieping-hoge Tunjungan shoppingmall valt ook heel wat te regelen.. Shopping mall hunting is zowiezo een perfecte manier om dames te regelen in Indonesië. Oogcontact is zo gemaakt en ze zijn erg geïnteresseerd in bules (blanken).. Succes!

   Commentaar


   • #4
    Een kleine update (stand juli 2005)
    Simpony is wel aardig. Prijs nu 350.000 Rp. De dames lijken erg veel op elkaar. Makkelijk te vinden. De loopbrug links van de Tanjunang mall over en naar link. In een steefgje voorbij het Majahapit hotel rechts (heeft zo'n kappersdraaiding. Al open om plm. 12:00 uur.

    M.b.t. Dolly:
    Prijzen gelijk gebleven. Deze keer al een redelijke dame gevonden voor 50.000 Rp!!!!! (is minder dan 5 euro).
    (dit was in een straatje in de buurt van de "hoofdstraat bij Dolly") Als je dolly uit loopt aan het eind naar links goede massage voor 30.000Rp per uur. De dames zijn bereid tot heel veel voor een kleine tip. Let wel dit zijn geen modellen, maar wel tot veel bereid.

    Overigens is een trio een stuk lastiger dan in andere landen. Ze doen het wel, maar zijn dan vaak erg verlegen en geremd.

    Denk om je veiligheid! Als je wat indonesische spreekt is het stuk makkelijker. Ze vinden overigens blanda's of orang bule heel interessant, dan hoef je echt niet Brad Pit te heten. Verdiep je wat in de cultuur, wees beleefd en let op je kleding, en je hebt een geweldige tijd!

    Commentaar


    • #5
     Ben momenteel in Surabaya, vanmiddag bij Simpony geweest. Wat een verrassing. Ik dacht dat het een massagesalon was met 'nabehandeling', maar het is gewoon een sexhuis met full service! Rp 350.000 (€ 30) voor een uur. Heb Ajoe uitgekozen, er waren zo'n 15 meisjes, sprak geen Engels maar ik kom ver genoeg met mijn Indonesisch... Eerst zeer grondig gewassen, allebei. Vervolgens ben ik heerlijk overal afgelikt en heerlijk gepijpt zonder. Na een paar minuten haar mondje volgeschoten. Vervolgens heeft ze 5 minuten haar tanden staan poetsen, mond gewassen en staan rochelen, maar alla...
     Daarna even een sigaretje genomen en een beetje mijn rug en benen gemasseerd en mijn pik weer heerlijk stijf gemaakt. Vervolgens heb ik haar van alle kanten genomen, waar ze heerlijk aan mee deed. Kan niet zeggen dat ze er zichtbaar van genoot, daarvoor is sex in Indonesië (ze is echt een beetje 'dusun') teveel taboe. De klantvriendelijkheid is echter enorm! Ga later deze week vast nog wel een keertje! Ze vroeg overigens zelf of ik er niet een tweede meisje bij wilde, maar dat kan volgens mij nooit heel heftig worden...

     Commentaar


     • #6
      Re: Indonesie: Surabaya

      Update Dolly:

      Buisiness in Dolly as usually.

      Prijzen zijn al een paar jaar het zelfde. N.a.v. een wandelaar die daar wat naars had meegemaakt. Maak het daar niet te laat en pak een taxi. Kost haast niets. Neem dan een taxi van Blue Bird. Let op niet alle blauwe taxi;s zijn van Blue Bird. Echt het meest veilig. Je kan ze laten wachten. Laat je niet verleiden tot de dames die taxichauffeurs in de aanbieding hebben. Valt meestal tegen en je weet niet waar je terecht komt.
      Als je als westerling aan de taxichauffeur zegt dat je naar Dolly wil slaat ie vaak stijl achter over, en zal je een paar keer vragen of je er echt naar toe wilt.
      Dolly is zo'n beetje het grootste red-light district van zo Azië. Met duizenden en duizenden WG's. Het lijkt een beetje op de Amsterdamse Wallen. Het ligt zuid oostelijk van het centrum. Voorbij de Pasar Kembang. De straat er naar toe heet Jl Girilaya. Een taxi vanaf het grootste shoping centre kost plm 25k Rp (= e 2,20...) Dat het zo groot is valt overigens niet op. De hoofdstraat valt het meeste op. Naar mate je dieper doordringt in de Dollyhuizen, vaak een eenorm doolhof en met elkaar via allerlei gangetjes verbonden huizen wordt het spannender. Wees voorzichtig met op flejes drank etc. Je zal niet de eerste zijn die die dag wel al heel vroeg aan z'n nachtrust begint.
      Van de meeste dames in de hoofdstraat van Dolly in de 1st line of defense wordt je niet vrolijk, want een naargeestige bedoeling. Kom je wat dieper in Dolly dan heb je er nog hele leuke meiden tussen. Let wel: je moet dan een beetje indonesisch spreken. De pimps heb je niet nodig. Overigens ik heb wel goede ervaring met een oudere (> 60 jaar) vrouwelijke pimp. Regelde een goed meisje voor me tegen een hele normale prijs. Zoek je een fris ding, dan moet je vragen om een "anak kampong". Meestal krijg je dan een onervaren "starter". Let wel op de leeftijd (vragen om KTP). In tegenstelling tot Bali gebruiken de dames geen condooms. Zelf meenemen!
      Bij de door mij eerder genoemde massagekeet was het wederom feest. Er was een dame die daar al 5 jaar werkt. Meestal neem ik bij haar een massage (30k per uur = euro 2,80), ze ziet er niet uit, en ze heeft volgens mij nog meegewerkt aan de bouw van de Bourobodur, maar geeft een goede massage én is een goede informatie bron. Via haar kom ik dan in kontakt met het "verstopte" talent. Triootjes is echt niks, maar met haar er bij kan handig zijn. Zij geeft de dames die ze meeneemt goede instrukties. 't is effe wennen , een wip met haar als toeschouwer erbij, maar ze heeft snel door als het niet klikt met de dame waar je mee bezig bent en kan dan snel een spelerswissel bewerkstelligen. 't blijft natuulijk topsport!
      Wees redelijk met je tips, maar geeft wel! In de topic over Bali heb ik al eens uitgelegd hoe het met de salarissen van de dames zit. Alle dames hebben een huwelijk achter de rug, zijn gescheiden of weten waar hun man is. Veel van de dames zijn of waren ook niet de 1e ( = belangrijkste) vrouw, maar no 2,3 of 4.
      Zoals gezegd lesbische triootjes wordt meestal niks. SM en kinky ook niet met de echte WG's. Anaal doet slechts een enkeling. Pijpen wordt daar vaak "karaoke" genoemt is maar dat je 't weet. Voor de ladyboys ("bantjies")is Surabaya niet zo geschikt, is niet mijn ding overigens. (Jakarta zijn er genoeg). Vrijwilligers voor jouw natuurfilms zul je ook niet gauw vinden. Porno is nog echt taboe.
      Ik heb geel goede ervaringen gehad met een dame die uit de buurt van Trestes kwam. Een beejte groot voor een indonesische, maar wel alles in de goede verhoudingen. Ze moest even ontdooien, maar toen ik haar de 2e keer ontmoete was het heel goed. Probleem was de afmetingen van kleine Johny. Kleine johny is niet echt van formaat, maar in azië, krijg ik regelmatig benauwde gezichten te zien. Tip: met wat glijmiddel van durex waarmee je een warmgevoel krijg: de dame in kwestie had ik zowat tegen het plafond!
      Alleen bereid het voor, 't was nog al een toer om de verpakking te openen en het pompje aan de praat te krijgen. De meeste wandelaars die ik ken houden van dames die vochtig zijn/worden. Veel indonesische wandelaars dus niet, dus effe uitleggen anders zijn ze de hele tijd met tissues aan de gang.
      Anaal wilde ze ook wel, maar vond ik geen goed plan gezien de beperkte wasgelegenheid. In mei neem ik haar mee op een rondreisje.
      Nog een tipje: wat van die afgrijzelijke houten souvenir klompjes uit nederland a 2euro doen wonderen, en deuren en nog veel meer voor je open gaan!
      Er gaan veel verhalen over leuke dames bij TunjungPlaza, een van de bekendste shoppingmalls. De kans dat je beet hebt bij de Bijenkorf is even groot. Er zijn wel veel meiden die zin hebben in een avontuurtje met een Bule.
      Als je veel tijd hebt en, en lol hebt om wat te investeren tijd, en avondjes uit dan zal dat wel lukken. Tip: laat de chineesjes daar links liggen de kans dat je die tussen de lakens krijgt zonder al te veel inspanningen is erg klein. De chinese ladies daar hebben over het algemeen een beter gevulde portemonee dan wij en vaak een hele grote sterke vriend of broer of allebei (mijn ervaring). Gelukkig liep ik harder....

      Oorspronkelijk geplaatst door Johny Wandelaar
      Een kleine update (stand juli 2005)
      Simpony is wel aardig. Prijs nu 350.000 Rp. De dames lijken erg veel op elkaar. Makkelijk te vinden. De loopbrug links van de Tanjunang mall over en naar link. In een steefgje voorbij het Majahapit hotel rechts (heeft zo'n kappersdraaiding. Al open om plm. 12:00 uur.

      M.b.t. Dolly:
      Prijzen gelijk gebleven. Deze keer al een redelijke dame gevonden voor 50.000 Rp!!!!! (is minder dan 5 euro).
      (dit was in een straatje in de buurt van de "hoofdstraat bij Dolly") Als je dolly uit loopt aan het eind naar links goede massage voor 30.000Rp per uur. De dames zijn bereid tot heel veel voor een kleine tip. Let wel dit zijn geen modellen, maar wel tot veel bereid.

      Overigens is een trio een stuk lastiger dan in andere landen. Ze doen het wel, maar zijn dan vaak erg verlegen en geremd.

      Denk om je veiligheid! Als je wat indonesische spreekt is het stuk makkelijker. Ze vinden overigens blanda's of orang bule heel interessant, dan hoef je echt niet Brad Pit te heten. Verdiep je wat in de cultuur, wees beleefd en let op je kleding, en je hebt een geweldige tijd!

      Commentaar


      • #7
       Re: Indonesie: Surabaya

       Oorspronkelijk geplaatst door dutchsky29
       Ola, Hoe zit het met de hotels in Surabaya? Doen die moeilijk over vrouwelijk bezoek of niet ? Ik heb het JW Mariot of het Novotel op het oog. Alvast bedankt voor de info. ( en ja ik heb wat gegoogled maar kan er niet zo gek veel over vinden). gr, dsky
       Novotel is geen probleem, met Mariot heb ik geen ervaring. Soms zit er wel eens een p4p dame aan de bar in Novotel, maar daar heb ik tot nu toe geen schoonheid bij kunnen ontdekken. Ook goede ervaring gehad met massage op de kamer met "happy end". Novotel heeft ook een achteringang bij het hoge appartementengedeelte waar je je taxi kunt laten stoppen als je niet door de receptie wilt lopen.

       NO

       Commentaar


       • #8
        Re: Indonesie: Surabaya

        Oorspronkelijk geplaatst door non olet
        Novotel is geen probleem, met Mariot heb ik geen ervaring. Soms zit er wel eens een p4p dame aan de bar in Novotel, maar daar heb ik tot nu toe geen schoonheid bij kunnen ontdekken. Ook goede ervaring gehad met massage op de kamer met "happy end". Novotel heeft ook een achteringang bij het hoge appartementengedeelte waar je je taxi kunt laten stoppen als je niet door de receptie wilt lopen.

        NO
        Novotel is prima. Ik heb eeb half jaar in een appartement van NOvotel gewoond en me goed uitgeleefd. Af en toew de portier een tip en je bent de man..

        Lekker strak

        Commentaar


        • #9
         Surabaya Dolly's

         Ben begin vorige maand in Surabaya geweest en uiteraard heb ik ook even Dolly's bezocht. Een waar toonbeeld van hoe corruptie iets kan toelaten dat in een land met een overwegend islamitische bevolking eigenlijk verboden is.

         Een grote straat met wat zijstraatjes waarin dames voor een venster zitten(of achter een venster). De dames zijn uiteraard wel gekleed en niet zoals op de wallen slechts in lingerie of bikini gehuld. Sommige gelegeheden hebben ook een fishbowl. Er was genoeg lekkers te zien. Uiteraard heb ik er gezien de prijs; 85.000 rp (nog geen 6 euro) ook gebruik van gemaakt. Uiteraard heb je voor die prijs gewoon een standaard wip. De naam van het meisje kan ik me niet meer herinneren, maar ze kwam uit Oost Java en had al een kleine. Zuigen (zc) deed ze als de beste (heb zelden zo'n zuigbeurt gehad). En vond het dan ook wel jammer dat ze op een gegeven moment aangaf dat ze geneukt wilde worden. Dat heb ik dan maar gedaan en dat was ook helemaal niet zo verkeerd. Na lekker te zijn klaargekomen (mc) ben ik lekker terug naar mijn hotel gegaan voor een tukkie. Verwacht wel dat als je bij Dolly's bent dat je in een beetje een chabby achtige kamer aan je trekken moet komen. Maar ja voor nog geen 6 euro kun je ook geen wonderen verwachten.

         Commentaar


         • #10
          Re: Surabaya Dolly's

          Op mijn recente inspectie tocht ter plaatse kan ik U allen mededelen dat het nog goedkoper kan. Zoek in de zijstraten naar massagegelegenheden. (don't worry, de massage die wij zoeken wordt ook "massage" genoemt. Pijit (ook massage) is meestal meer therapeutisch. (ik ben al jaren onder behandeling, en het gaat maar niet over). Mijn kick is niet de prijs, maar 't is wel heeeel spannend. Je weet nooit wat je kan verwachten. Als je gemasseerd wordt roep een iets in de trand van "saja soeka tjewe tjewe buat main main" (dit voor hen die nog wat moeite hebben met de indonesische taal). Meestal werd er dan een teiltje water te voorschijn gehaald om kleine Johny een was beurt te geven. Echt hygienisch is er vaak niet, maar je hebt wel weer eens een ander soort "avontuurlijke reis". Ook in dit walhalla van indonesische prostitutie heb ik matige ervaringen met triootjes. De dames schamen zich kennelijk voor elkaar én ze willen hun specialiteiten geheim houden voor de concurrentie. Als je je wilt laten pijpen en wat op ziet om dat in gebaren taal uit te leggen: noem het maar karaoke......
          Ik heb daar ook eens getracht een dame te bezoeken die spuitend zou kunnen klaar komen. Uit eindelijk van afgezien. Dit deed ze kennelijk met zoveel overtuiging bij al haar klanten dat ik haar kamer (lees matras) op flinke afstand kon ruiken. Ze was al wat ouder (30+) en ze was niet incontinent. Dat kunnen ruiken is dus bijzonder want zonder mijn landgenoten te willen beledigen: over het algemeen is de persoonlijke hygiene in Indonesia beter dan die van de gemiddelde wandelaar. Johny uitgezonderd, maar die heeft er ook jaren over gedaan om daar achter te komen.
          Mijn strategie was meestal een dame uitzoeken en daar een soort van relatie mee opbouwen (= vaak bezoeken) en haar andere dames laten uitnodigen voor het feest. Wel je wensen goed aangeven. Maar nogmaals om beurten onderwerpen aan een gyneacolgische inspectie. Mijn ervaringen met "pseudo-clubs": vermijden. Allemaal te gemaakt. Tenzij kickt op het idee om een rolletje te spelen een voorlichtingsfilm uit de jaren 60. (heb ik nooit gezien, maar zo stel ik mij dat voor).

          Oorspronkelijk geplaatst door dutchsky29 Bekijk bericht
          Ben begin vorige maand in Surabaya geweest en uiteraard heb ik ook even Dolly's bezocht. Een waar toonbeeld van hoe corruptie iets kan toelaten dat in een land met een overwegend islamitische bevolking eigenlijk verboden is.

          Een grote straat met wat zijstraatjes waarin dames voor een venster zitten(of achter een venster). De dames zijn uiteraard wel gekleed en niet zoals op de wallen slechts in lingerie of bikini gehuld. Sommige gelegeheden hebben ook een fishbowl. Er was genoeg lekkers te zien. Uiteraard heb ik er gezien de prijs; 85.000 rp (nog geen 6 euro) ook gebruik van gemaakt. Uiteraard heb je voor die prijs gewoon een standaard wip. De naam van het meisje kan ik me niet meer herinneren, maar ze kwam uit Oost Java en had al een kleine. Zuigen (zc) deed ze als de beste (heb zelden zo'n zuigbeurt gehad). En vond het dan ook wel jammer dat ze op een gegeven moment aangaf dat ze geneukt wilde worden. Dat heb ik dan maar gedaan en dat was ook helemaal niet zo verkeerd. Na lekker te zijn klaargekomen (mc) ben ik lekker terug naar mijn hotel gegaan voor een tukkie. Verwacht wel dat als je bij Dolly's bent dat je in een beetje een chabby achtige kamer aan je trekken moet komen. Maar ja voor nog geen 6 euro kun je ook geen wonderen verwachten.

          Commentaar


          • #11
           Indonesië, Surabaya, Dolly

           Vanaf de jl Girilaya, de hoofdtraat van Dolly in dan links af. Daar zit een ranzige massage salon. De meeste dikke dame die er zit is leuk voor een praatje, maar verder ook niet, ze heet Evie. Alle dames doen meer dan alleen massage. Massage is 30 tot 40.000 per uur. Voor het extra een tip. Ik heb een keer wat meer met Evie gedaan, maar toen had kleine Johnny blaren. Geen goede wasgelegenheid, onwijs warm, alleen een fan. Maar Evie heeft goede kontakten dus als je een beetje aardig ben kan ze zorgen dat al jouw dromen voor een schappelijk prijsje werkelijkheid worden.

           De laatste keer heb ik Erna weer ontmoet. Zij heeft me 3 uur bezig gehouden voor 150.000 Rp. Ook heb ik een leuke tijd gehad met Rita of Ria. Voor een Javaanse erg groot uitgevallen, maar wel in de goede verhoudingen. Ze is behoorlijk atletisch en is echt voor alles in. De trio met Erna was alleen een enorme blooper. Ze was toen plotseling verlegen en bang dat Erna haar poesje kon zien. Erna deed het erom omdat ze dacht dat ze op die manier de competitie met Rita kon winnen. Met trio´s en anaal heb ik niet veel echt goede ervaringen in Indonesië.
           Toch nog even een algemene opmerking. Dolly is echt niet meer wat het geweest is. Wees ook voorzichtig. Er loopt veel tuig.

           Commentaar


           • #12
            Re: Indonesië, Surabaya, Dolly

            Oorspronkelijk geplaatst door Johny Wandelaar Bekijk bericht
            Vanaf de jl Girilaya, de hoofdtraat van Dolly in dan links af. Daar zit een ranzige massage salon. De meeste dikke dame die er zit is leuk voor een praatje, maar verder ook niet, ze heet Evie. Alle dames doen meer dan alleen massage. Massage is 30 tot 40.000 per uur. Voor het extra een tip. Ik heb een keer wat meer met Evie gedaan, maar toen had kleine Johnny blaren. Geen goede wasgelegenheid, onwijs warm, alleen een fan. Maar Evie heeft goede kontakten dus als je een beetje aardig ben kan ze zorgen dat al jouw dromen voor een schappelijk prijsje werkelijkheid worden.
            ..............
            Toch nog even een algemene opmerking. Dolly is echt niet meer wat het geweest is. Wees ook voorzichtig. Er loopt veel tuig.
            Ik heb toch nog nooit problemen gehad in Dolly. Goede massage gehad in de Kalimantan pijat huizen in de hoofdstraat. Bij een uur zijn de dames minder toeschietelijk, maar bij twee uur is er veel meer onderhandelbaar. Als je een paar uur stuk te slaan hebt is een Kalimantan massage een uitstekende tijdspassering, lekker liggen en gemasseerd worden, een biertje erbij en intussen passief ervaren hoe de dame probeert je tot verdergaande voorstellen te verleiden, waarbij ze best ver kunnen gaan. Voor de prijs hoef je het ten slotte niet te laten ( 600k = E 4,20 per uur)
            Ik ben wel een paar keer bij enkele van deze Dolly etablissementen binnengestapt, maar eigelijk is de service en hygiene ver beneden mijn standaard. Ook zijn de dames erg recht toe, recht aan en voor enkele leuke variaties zijn ze (vreemd genoeg) te preuts. Na een goede Kalimantan massage wandel ik nog wel eens door de Dolly straatjes en drink een biertje in een van de "barretjes" maar meestal ga ik liever direct naar Desperados (in het Shangri La Hotel) om een dame voor de rest van de nacht te zoeken die, na een goede douche, met mij tussen de schone lakens van mijn hotelkamer wat pret wil hebben. Deze schonen (!) zijn wat meer ervaren en een lange episode met wat uitdagende spelletjes spreekt mij meer aan dan het botte "effe recht op en neer" in Dolly, maar ja, "you get what you pay for". Desalniettemin vormt Dolly een uitstekende tijdspassering.

            NO

            Commentaar


            • #13
             Jakarta/Surabaya 3

             Na wat leuke weekjes in jakarta te hebben gehad, had ik wel weer zin om naar surabaya te gaan. Dan kan ik andere familieleden bezoeken, en vooral nieuwe meiden.

             Na een goede vlucht, zonder vertraging, kwam ik aan in mijn hotel. De volgende dag langs de familie, waarvan een tante een kapperszaak runt. Later langsgegaan en gedag gezegd tegen m'n tante en opeens zag ik een mooie jonge dame. Ik dacht dat ze een klant was, die nog aan het wachten was. Ik ben daarom maar weer weggegaan en afgesproken om later wat bij te kletsen. In de avond ging ik op stap naar dolly's.

             Een ankot (een minibusje) genomen (kost Rp 3k) en richting dolly's gegaan. Eenmaal daar aangekomen werd ik van alle kanten overvallen door de pooiers. En elke keer moest ik aangeven dat ik eerst de dames wil bekijken, en dat mocht van hen. Na heel wat huisjes met oude dames of ongeinteresseerden te hebben bekeken, kwam ik uiteindelijk een leuke dame tegen. Aan de pooier gevraagd hoeveel en hoe lang, en kreeg als antwoord: "Rp 90k (ongev. €7,60) voor 1 uur. Tja, daar kan ik geen nee tegen zeggen.
             Maar zoals ik al eerder weet, is het wel even omschakelen op de kamer. Het is een kleine kamer met een "mini-douche". Verder zag het bed wel oke uit. Een leuke uur met de dame gehad, waarbij ik alles behalve anaal mocht doen. De dame had er zelf ook zin in en luisterde goed naar mijn verlangens.
             De dame een tip gegeven, waar ze blij mee was, en de pooier betaald. (Hier betaal je achteraf.)

             De volgende dag naar mijn tantes kapperzaak gegaan om mijn haren te knippen. En toen kwam ik die ene mooie meid weer tegen. Ze blijkt dus een nieuwe medewerkster te zijn. Meteen gevraagd of zij mijn haren wilde knippen, maar dat kon ze niet omdat ze nog in opleiding is. (Ze wast alleen haren en helpt verder mee met opruimen) Na wat leuk gepraat te hebben een afspraak gemaakt voor een date. Na een leuke date te hebben gehad, heb ik haar naar huis gebracht, wat toevallig in de buurt is van mijn familie, en een volgende afspraak gemaakt.

             De volgende dag met haar afgesproken in de mall Tunjungun Plaza. Na wat lekker te hebben gegeten en rondgewandeld zijn we naar mijn hotel geweest. Ik gaf haar een kus en ze was nog een beetje terughoudend, maar dat veranderde snel. Niet veel later ontstond er een goede vrijpartij. Later gevraagd of ze wilde blijven slapen, en dat wilde ze wel.

             De volgende ochtend was het vroeg opstaan voor ons beiden, want zij moest weer aan het werk en ik moest naar het vliegveld om weer terug te keren naar jakarta. Beneden bij de lobby 2 taxi's besteld (1 voor haar en 1 voor mij), en hebben we nog voor het afscheid telefoonnummers en e-mails uitgewisseld.

             Commentaar


             • #14
              Re: Indonesië: de Indo bar Algemeen

              Een korte update over Dollie, Johny zit nu al weer een paar weken in Surabaya, in een hotel heeeeel dicht bij dolly.
              Allereerst, er is veel politie actie in Dolly. Ik heb begrepen dat er geen nieuwe dames/****ekasten bij mogen komen. Gebeurt toch, dan worden ze gesloten. Gedurende de ramadan was er niets te beleven. De dames waren naar hun dorp terug. (los van het feit dat sex tijdens de ramadan niet zo voor de hand ligt). Een van de Kalimantan pijit huizen is gesloten. Hangt een plakkaat met een vaag verhaal aan de muur. Ervaringen bij twee andere pijit huizen waren wisselend. Massage varieert sterk in kwaliteit. Sex moet slechte massage compenseren. Voor sex in een kalimantan pijit huis moet fors meer betalen dan bij de standaard sexhuizen. Ik vond het het niet waard (op een uitzondering na). Dat je moet balanceren op de rand van de massagetafel heeft te maken dat de tafel op deze manier het minst geluid maakt...... De dames doen oficieel niet aan sex, en ze willen naar hun collega's de schijn ophouden. Ik heb een very basic hotel, dicht bij. Is wel veel minder dan het mariot. Taxi slechts 10k Rp. Het bekende sangrila is ook in de buurt.
              Op dit moment zijn nog veel dames met verlof. Vond het eigenlijk een saaie bedoeling. Heb wel weer het nodige beleefd, daarover wellicht later meer.

              Wat over mall Hunting.
              Wie is de hunter wie is het prooi. Ik heb wat vriendinnen die aan mall Hunting doen. Dit zijn geen dvp's maar girls uit de betere klasse die dit voor de kick doen. Ik heb zelfs een keer mogen zien hoe een Italiaan buit gemaakt werd.
              Wat ze me ook vertelde dat er veel oudere dames zijn "tante's" die wel trek hebben in een jonge gast (ook locals).
              Wellicht maken jullie ook een kans........ Voor dit vertier moet je bij een van de Excelso koffieshops zijn. (2e of 3e verdieping) De koffie is iets minder dan starbucks, maar wat je erbij krijgt(wellicht) hoeft niet verkeerd te zijn.

              Commentaar


              • #15
               Satelit Hotel

               Oorspronkelijk geplaatst door Johny Wandelaar Bekijk bericht
               in een hotel heeeeel dicht bij dolly.
               Omdat ik vragen kreeg over dit hotel:
               Het hotel is in dezelfde straat als het beruchte sangrila. Alleen veeellllll goedkoper. Naam: Satelit. Eenvoudig hotel. Redelijk schoon. Girl Friendly. Ontbijt matig, zeeeer beperkt. Indonesisch, maar wat er is, is echt goed. Naar Dolly per taxi plm 10k Rp. Heeft een erg goede massage salon. Niet erotisch, had geen tyd om dit verder uit te zoeken. Maar de liesstreek werd wel met grote nadruk behandeld. Opmerking masseuse: U sport te veel. Was ook een tyd gesloten ivm ramadan. Dus collegae: investeer wat tyd en Rp's dan weten we het snel allemaal.

               http://www.agoda.com/asia/indonesia/...lit_hotel.html
               Laatst gewijzigd door Benn0; 03-09-12, 12:46.

               Commentaar


               • #16
                Re: Indonesië: Surabaya RECENSIES

                Update:

                Surabaya was afgelopen maand als gewoonlijk. Heb in Dollies weer gesport met Erna. Begint een beetje gedateerd te raken. Voor sommige oefeningen net als franse wijn, hoe ouder hoe beter, maar eerlijkheidshalve, sommige moet je niet te oud consumeren. Erna heeft me wel weer voorgesteld aan andere aankomende kanjers. Helaas had ik niet zo heel veel tijd, want ik was met mijn vriendin. (welke bekend is met mijn hobby, maar ze stelt een beetje discretie wel op prijs).
                Daar is er geen crisis. Alles wordt duurder, net als op Bali, maar een ST, in Dollie hoeft echt niet duurder dan 100k te kosten, en dan heb je goede "middenklasser". Symphony (bordeel vlak bij Hotel Majapahit) was redelijk. Prijs weet ik niet want ik was daar met een zakenrelatie die het betaalde. De eerste ronde met 2 dames was niet zo heel geweldig. Ik had duidelijk het idee dat de dames zich een beetje inhielden. Het tweede uur met de leukste van de twee was weer wel top. Waarschijnlijk ook omdat de dame zich "vereerd" voelde dat ik nog een extra uurtje met haar wilde. (ik moest wel want mijn kennis was nog niet klaar met zijn gymnastiek, en een de bar wachten vond ik geen goed idee).

                Overigens ga ik met Erna Dollie en mijn vriendin naar Bali volgend jaar. Erna neemt ook haar zus mee. Wordt wel 2 kamers, want een belanda met 3 indonesische vrouwen in een family room is net een brug te ver.
                Overigens kan je rustig overal met 3 vrouwen verschijnen, want het is heel gebruikelijk om je halve "schoonfamilie" overla mee naar toe te nemen. Zaak is wel dat de dames hun kleding en make-up netjes houden.

                Ook noemenswaardig is dat ik met Erna 3x een Kalimantan pijit massage huis heb bezocht. De massage was echt erg goed. De extra service niet. Overigens hebben we daar een keer een massage gehad van een meisje van het eiland Kalimantan. Dit kajak meisje was echt goed! Toen ik haar vroeg om een echte kalimantan pijit zei ze dat ik dat vast niet wilde en maakte een beweging met haar hand naar haar nek waaruit ik kon afleiden dat dat iets met onthoofden was. Ik ben wel in voor nieuwe dingen maar dit leek me net iets veel van het goede.

                De laatste keer heb ik niet in Hotel Satellit gelogeerd, maar in Hotel Majapahit. Wel een heel stuk duurder. Voordeel: schuin tegenover de TP Mall. (is nu een shoppingmall van de 2e kwaliteit). Vond mijn vriendin niet verkeerd.
                In drogisterij(en) daar hebben ze een redelijk assortiment durex condooms en tegenwoordig ook verschillende soorten Durex play gel. Overigens heb ik Erna Dollie moeten uitleggen dat die gel geen enkele bescherming biedt, ondanks dat er Durex op staat! Met de blanke sabel lijkt me bij een dollie girls zo iets als russische roulette.

                Bij de op dit forum genoemde disco's moet je uitkijken met drugs. Is toch wel erg in trek daar, maar levensgevaarlijk.

                Hoe zijn jullie ervaringen in Surabaya?

                Commentaar


                • #17
                 Re: Indonesië: Surabaya RECENSIES

                 Wacht even... Als ik het goed begrijp:

                 100 k voor een ST??? Dat is 8 euro??

                 Ik wil graag een keer terug naar Surabaya, maar heb totaal de ervaring niet dus mijn geld word sowieso uit de broekzak geklopt.

                 Kloppen de prijzen nog een beetje?

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Indonesië: Surabaya RECENSIES

                  Oorspronkelijk geplaatst door Wedge20 Bekijk bericht
                  Wacht even... Als ik het goed begrijp:

                  100 k voor een ST??? Dat is 8 euro??

                  Ik wil graag een keer terug naar Surabaya, maar heb totaal de ervaring niet dus mijn geld word sowieso uit de broekzak geklopt.

                  Kloppen de prijzen nog een beetje?

                  Dat klopt, en het is zelfs mogelijk voor 80k (ongev €6,40).
                  Ligt er maar net aan naar welk "huisje" je gaat.

                  Commentaar


                  • #19
                   Tja ik ben een tijdje geleden, paar jaar, in Surabaya geweest, Dollies, niet in een dure nachtclub maar hebben ze me toen flink uitgekleedt (letterlijk )

                   Ik heb uiteindelijk 600k betaald. Wel voor 3 uurtjes. Naar nederlandse maatstaven nog niet veel.

                   Wat vervelend was dat ik voor elke handeling (pzc etc) extra moest gaan betalen.

                   Wil er graag nog een keer heen maar ik wacht totdat er een meer ervaren persoon meegaat dit keer, of ik moet de taal een beetje leren.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Indonesië: Surabaya RECENSIES

                    Het kan nog goedkoper......
                    Vanaf 70k is de gangbare prijs voor niet surabayanen in de mainstreet.
                    Ik heb zelfs een keer voor 45k een wip gehad. Alleen toen het lampje aanging schrok ik me rot van het uiterlijk van de dame. In het donker had ik dat eerst niet in de gaten. Bij een prijs van 70-80k geef ik altijd 20-30k tip. Niet te veel, want anders kom je als een "patser" over en dan proberen ze echt je zoveel mogelijk geld af te troggelen. Douchen? Er was een betonnen bak met koud water, schimmel all over. Volgens mij was de laatste die er ooit had schoongemaakt de nederlandse madame Dolly (oprichtster van het "therapeutisch centrum") toen Indonesie nog een nederlandse kolonie was.
                    Dit was overigens wel een zijstraatje van een zijstraat van de mainstreet in Dolly. Meer richting jl Jarak is het overigens ook goedkoper.
                    Ik denk wel dat de meeste wandelaars toch wel een beetje afknappen op de hygienische omstandigheden waar we onze hobby bedrijven en de omstandigheden waarin de dames dag in dag uit hun werk moeten doen.

                    Voor de liefhebbers: Dolly gaat hard achteruit. De pimps worden regelmatig opgepakt, er mogen geen nieuwe dames bijkomen wat de gemiddelde leeftijd fors doet stijgen. De overheid zou de business willen sluiten. Dus ik zou er maar gauw eens langs gaan. Je moet het minstens eenmaal in je leven hebben geprobeerd......                    Oorspronkelijk geplaatst door Libido342 Bekijk bericht
                    Dat klopt, en het is zelfs mogelijk voor 80k (ongev €6,40).
                    Ligt er maar net aan naar welk "huisje" je gaat.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Indonesië: Surabaya RECENSIES

                     Ben de hele maand april in Surabaya.......nog wandelaars in de buurt in die periode?