Indonesië: tripreports Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Indonesië: tripreports Recensies

  Hee Baligangers,
  ik ben nieuw in de discussie, maar ga zeker wel 2 a 3 keer per jaar naar Bali en altijd naar Kuta. Dit doe ik al zeker een jaar of 10.

  Nou heb ik vorig jaar toch wel wat beleefd in een massagesalon in jl. bakung sari. Toen ik voor de salon liep maakte ik kennis met een vrouwtje die ik best wel leuk vond, qua figuur en gezicht. Ik vroeg of ze wel sterke handen had om mij te masseren. Ze antwoordde: laten we het maar proberen.

  Aldus, ging ik met haar naar binnen in een van de massagehokjes.
  Daar moest ik me geheel uitkleden en ging op mijn buik liggen en even later kwam de dame mij masseren. Dit deed ze met enthousiasme en later vroeg ze me om te keren. Ik ging op mijn rug liggen en ze had uitzicht op mijn edele delen. Ik lachte tegen haar en vroeg of zij zich niet schaamde, nee zei ze, ik ben wel wat gewend. Plagerig streek ze af en toe langs mijn worstje en dan glimlachte ze naar me. Het liet mij niet onberoerd en ik raakte zachtjes haar achterwerk aan en ze liet het toe. Toen ze zich naar mijn hoofdeinde bewoog, sloeg ik beide armen om haar middel en trok haar zachtjes tegen mij aan. Ze liet het toe met een gebaar van vinger tegen de mond: stilletjes!

  Terwijl ze mijn borst en hoofd masseerde, streek ik langzaam over haar heerlijke borsten en ook dat liet ze toe, zonder te protesteren. Ze bewoog zich naar mijn zijkant en ik ging met mijn hand achterlangs, langzaam haar slipje in en raakte haar billen aan. Ze vond het nog steeds niet erg.

  Ik werd wat vrijmoediger en trok haar tegen mij aan waarbij ze half over de massagetafel ging zitten. Ik ging op mijn zij liggen en liet mijn andere vrije hand onder haar shirt naar haar borst grijpen. Ik maakte een heerlijke borst vrij en begon aan haar tepel te zuigen. Ze kreunde zachtjes en liet me mijn gang gaan. Dezelfde hand liet ik even later langs haar buik haar slipje in zakken en liet een vinger over haar sneetje gaan. Langzaam bewoog ik over haar klitje en ging daarna haar kutje in. Ze was al aardig nat en nog wat later stak ik er wel 2 of 3 vingers in. Ondertussen had ze mijn worstje zover opgekrikt dat ikzelf er ook wel behoorlijk heet werd. Ze fluisterde me haar te penetreren, ik weigerde want ik had geen condoom bij me. Ze kwam geheel klaar onder mijn strelingen en ik liet me spuitend klaartrekken.

  Nadat de tijd om was liet ik me door haar schoonwassen en kleedde me aan. Ik moest 50.000 rp betalen en gaf het zelfde bedrag als fooi aan haar. Ze kuste me als dank en vroeg of ik weer terug wou komen.
  Ik ging de volgende dag weer naar de salon, maar dat is een andere gebeurtenis, die ik nog wel ga vertellen.

  By the way, de salon heet "Adrian" en zij was "Erny".
  Dus als jullie willen weten of dit allemaal kan, probeer het eens.
  Laatst gewijzigd door Benn0; 13-04-09, 01:38.

 • #2
  "Alibi - oftewel, liefde voor Erny" 2

  Toen ik de volgende dag weer langs de salon liep, werd ik automatisch door Erny naar binnengetrokken. Ze zei: vlug, naar achter, dan kunnen we kussen. Het was still in de salon en daar maakte ze gebruik van.
  Toen ik wat opgewarmd werd door haar kussen stelde ik een massage voor, als coverup om weer sex met haar te hebben. Ze vond het goed en nadat ik me had uitgekleed begon ze me weer te masseren.

  Echter dit keer op een wel zeer sexuele manier. Onmiddellijk greep ze me zacht in mijn scrotum en kneep er al giechelend in. Mijn rugdelen en benen werden snel afgewerkt en ik moest me omdraaien. Ik voldeed aan dit verzoek en meteen kuste ze me op mijn mond, met zulk een hartstocht dat ik ervan moest ademhalen. We gingen meteen over in diverse sexuele handelingen waarbij we geheel gepassioneerd ervan werden.

  Ik maakte haar opgewonden en ze kwam hijgend klaar en hetzelfde deed ze ook bij mij. Ik weigerde haar te penetreren omdat ik ook op dit moment geen condoom bij me had en zij ook niet. Ze wou niet in verwachting raken en ik wou geen soa of iets dergelijks oplopen.

  Toen we allebei tot rust kwamen, raakten we aan de praat over, hoe nu verder te gaan. We spraken af om niet verliefd op elkaar te worden en we zouden slechts vrienden blijven. We hadden het over ons leeftijdsverschil en over het feit dat ikzelf al een relatie had. Zij vond het niet erg, maar wou mijn vriendin toch ook geen hartzeer bezorgen. Dus besloten we om ons voor de buitenwereld maar afstandelijk te gedragen.

  We wisselden wel onze mobiel nummers. uit zodat we elkaar altijd konden bereiken. De sms-jes die we daarna naar elkaar stuurden lieten, wat ik dacht, duidelijk onze gevoelens voor elkaar blijken.

  De dag hierna kwam haar baas uit Australië aan om de boekhouding controleren en de eventuele plannen met haar bespreken. Veel tijd had ze dus niet voor mij. Haar baas logeerde in hetzelfde hotel als ik en daarom zag ik ze regelmatig bij elkaar.

  Het was vaak bij het zwembad dat ze met elkaar converseerden, ik vond het vreemd, omdat ik geen zakelijke documenten eraan te pas zag komen. Erny zag dat ik hun vanuit mijn kamer kon zien en smste me regelmatig met wat opwindende boodschapjes. Vaak verbleef ze met hem ook op zijn kamer. Ik kreeg wat vreemde gedachten over de verhouding tussen die twee, of.......was ik misschien jaloers?

  De Australiër bleef twee weken en ik zag niet veel kans om met haar in de salon te gaan sexen. Af en toe riep ze me naar de salon en konden we gaan kussen, maar verder dan dat, kwam het niet. Gaandeweg begon ik gevoelens voor haar te ontwikkelen waarvan ik dacht dat ik ze, nu ik wel wat ouder ben geworden, niet meer zou krijgen. Ik zei tegen mezelf: Carlos ....... je bent verliefd!

  Ik baalde hiervan, maar vond het toch wel spannend. En helaas, ook voor mij ging de tijd snel om en ik moest terug naar huis. De laatste dag was een droevige, ze werd ziek. Ik was in paniek want ik wou haar zien en afscheid van haar nemen. Bij de salon aangekomen wist iemand mij te vertellen waar ze woonde en tot mijn geluk kon een overbuurvrouw mij op de motor naar haar toe brengen. Daar heb ik afscheid genomen en ben dezelfde dag terug gevlogen.

  Ik ging met bloedend hart, maar wist dat ik snel terug zou komen, dat een volgende keer.........
  Laatst gewijzigd door Benn0; 11-04-09, 22:29.

  Commentaar


  • #3
   "Alibi - oftewel, liefde voor Erny" 3

   De werkelijkheid die een mens in zijn leven meemaakt is vaak mooier of gruwelijker dan men in een verhaal kan vertellen. Het heeft alles te maken met een innerlijke, alswel, met een uiterlijke beleving. Zo ook dit vervolg.

   Teruggekomen in Nederland bleven mijn gedachten en verlangens uitgaan naar Erny. Mijn gedrag was als die van een verliefde schooljongen. Het viel mijn partner op, dat ik regelmatig haar naam noemde, weliswaar in een wat andere context dan liefde, eigenlijk meer in een soort bezorgdheid. Zo stuurde ze me smsjes met een tekst, waarin ze me miste of dat ze naar mij verlangde en noemde me altijd "Sayang" wat liefje of schatje betekende.

   Ik had met mijn mobiel nog wat foto's van Erny gemaakt en bekeek ze regelmatig met weemoed. Ik zond op haar verzoek regelmatig wat geld om zaken als dokter en onderhoud van haar motor te bekostigen. Hoe kon ik weten ............dat dit een spel was? Wat met het hart gevoeld wordt is niet met de geest te beredeneren.

   Het idee:
   Het was tijdens het kerstdiner dat Monique (een vriendin van ons) aan me vroeg of het aanbod tegenover haar nog gold. Ik vroeg: welk aanbod?
   Nou, het aanbod om samen naar Jakarta en Bali te gaan. Ik zei: als er een goedkope vlucht aangeboden wordt ben ik er wel voor te vinden. Als een flits schoot het door me heen, een kans om Erny terug te zien, zonder enig wantrouwen te veroorzaken.

   Ik was het met Monique eens, dat we moesten gaan. Het voorval en gesprek had ik in mijn achterhoofd geparkeerd en liet het rusten.
   Het was in begin van het jaar dat Monique mij belde, en zei: Hee Carlos, kijk eens op de site van KLM. Ik logde in en ging naar de site. Met verbazing zag het goedkope aanbod om naar de plaats van bestemming te vliegen.

   Monique vond dat we meteen moesten boeken, echter ik vond dat er eerst overleg gepleegd moest worden met onze partners. Na een positief antwoord boekten we voor ons beiden een vlucht en een hotel op Bali. Ik sprak met mijn baas af om in deze rustige periode vier weken vakantie te nemen en hij stemde in.

   Ik sms-te Erny over het feit dat ik over enige tijd haar zou ontmoeten, echter wel in gezelschap van een andere vrouw. Erny vond het een bizar idee en vertrouwde me deels niet. Ik overtuigde haar, dat dit een cover-up was voor thuis en dat de vriendin een soort zus van me was.
   Voorwaar, ik loog er niet eens om. Naarmate de dagen verstreken en de datum van vertrek naderde werd de opwinding in mij groter. Ik fantaseerde over het samenzijn met Erny en kon er bijna niet van slapen, ook werd ik chaggerijniger voor mijn omgeving. Een slechte zaak...............

   De heenvlucht .......
   Monique en ik vlogen eerst naar Jakarta om te winkelen. Zij vond het aantal dagen om te shoppen te weinig maar ik kon haast niet meer wachten om naar Bali te gaan. Ik verlangde hevig naar Erny. Na twee dagen vertrokken we naar het eiland. We trokken in bij een super deluxe hotel (Ramayana) midden in het centrum.

   De volgende dag belde ik Erny op met de mededeling, dat ik in Kuta terug was. Ik vroeg haar om bij het hotel te komen aangezien dit op loopafstand was van haar salon. We spraken af om elkaar om elf uur ’s morgens bij het zwembad te zien.

   Ik zag Erny binnen wandelen en mijn hart ging te keer. Ze was gekleed in een zwart topje met een kort spijkerrokje en een paar instappertjes met hoge hakken. Ik werd supergeil van deze aanblik. Ze lachte reeds van ver naar mij en ik verlangde haar aan te raken. De gewoonte in het land was om elkaar slechts een hand te geven, dus absoluut geen intimiteiten in het openbaar te laten zien.

   Dus ook geen kus. Erny maakte kennis met Monique en we converseerden en dronken wat. Enige tijd later vroeg ik Erny met mij mee te gaan naar de kamer om wat geschenken voor haar op te halen. Erny volgde me de trap omhoog en we kwamen in de kamer.

   De Passie.............
   Direct op de kamer omhelsde Erny me en ik kuste haar hartstochtelijk. We verlangden naar een totale aanraking in geest en in lichaam. Ik fluisterde dat ik hiervan gedroomd had en dat ze mijn droomvrouw was. Erny was deze romantiek niet gewend en ze was sprakeloos.

   Ik nam haar in mijn armen en raakte haar borsten en billen aan. Ze liet alles toe en greep mijn intieme delen op een zachte manier. Ik bracht haar naar het bed alwaar we gingen liggen en kuste haar nog heviger. Ze liet ook toe dat ik haar vrouwelijkheid aanraakte. Na enige tijd trok ik haar slip uit en opende het topje zodat ik bij haar volle borsten kon komen.

   Ik begon aan haar tepels te zuigen en penetreerde haar vrouwelijkheid met twee vingers, welke al behoorlijk nat was. Zij werd hevig opgewonden en trok al haar kleren uit. Erny ging verleidelijk in bed liggen zodat ik niet kon nalaten, zelf al mijn kleren uit te trekken en ging zo naast haar te gaan liggen. We kusten verder en gingen door met ons voorspel.

   Ik vroeg Erny om mijn mannelijkheid in haar mond te nemen en ze deed het, weliswaar met wat tegenzin vanwege een lokaal religieus gebruik. Ze ging met geopende benen boven me zitten en ik likte haar vrouwelijkheid.
   Na enige tijd zo bezig te zijn legde ik Erny in een positie dat ze op haar rug lag en wou gemeenschap met haar hebben.

   Erny vroeg of ik condooms bij me had ..... ik was deze vergeten ..... hoe kon ik zo stom zijn! Gedreven door opwinding spreidde ik haar benen en wou toch bij haar naar binnengaan. Ik zag aan haar gezicht dat ze bang was en dit onaangenaam vond.

   Wat is er aan de hand? vroeg ik. Erny zei dat ze liever niet zwanger wou worden, dat ze zich dat niet kon veroorloven in verband met haar beroep als chef de salon. Ik vroeg haar mij een handjob te geven en ze maakte me klaar. Ik was redelijk tevreden over deze ontmoeting.

   We gingen ons aankleden en na wat geschenken aan haar gegeven te hebben, gingen we terug naar Monique bij het zwembad. Erny vroeg of ze wat kon eten en we bestelden wat en gingen eten. Na afloop bracht ik haar naar de receptie en ze ging terug naar de salon. Ik was gelukkig......

   Als een puber moest ik mijn verliefdheid uiten en ik deed het bij Monique. Monique zei dat ik me niet zo halsoverkop hier in moest storten, want het kon weleens een domper worden als we naar huis moesten. Ik vond Monique te nuchter en wuifde haar woorden opzij. Hoe kon ik weten hoe dit zou aflopen ................

   Erny kwam zelfs een tweede keer naar het hotel en we gingen weer naar de kamer. Toen, met veel passie en dit keer met condoom, hadden we de liefde bedreven. Ik moest en zou dit vastleggen met de fotocamera. Erny liet het gewillig toe. Ik gaf haar de overige geschenken die ik nog voor haar had. Hierna vertrok ze weer.

   Het net van deze salondame sloot zich om mij heen ................ ik was verloren.
   Laatst gewijzigd door Benn0; 11-04-09, 22:42.

   Commentaar


   • #4
    "Alibi - oftewel, liefde voor Erny" 4

    Mijn vriendin Monique is een mooie vrouw: eentje waar alle mannen naar kijken. Uitdagend gekleed, buitengewoon mooi opgemaakt en ........... aardig in de centen.

    Ik deelde de hotelkamer met Monique. Weliswaar elk in een eigen bed maar we vonden dit de juiste manier omdat we totaal geen fysieke relatie hadden. ‘s Avonds deelden we samen de maaltijd en gingen soms nog even stappen of doorzakken. Laat in de nacht lagen we vaak nog na te praten over allerlei dingen en belevenissen in ons leven en konden het niet nalaten soms hartelijk hierover te lachen.

    Overdag gingen Monique en ik winkelen en liepen we soms langs de salon van Erny. Erny riep ons naar binnen om mij dan stiekem achterin de salon te gaan kussen.

    Erny kon niet wennen aan het idee dat ik met een andere vrouw ben gekomen om haar op te zoeken op het eiland. Ook vond ze het vreemd dat ik met Monique geen seksuele relatie had, mede omdat we op een kamer sliepen. Ik moet toegeven dat deze situatie voor de buitenwacht ook vreemd overkwam. Zeker met een mooie vrouw als Monique.
    Meerdere personen en het personeel in en van het hotel dachten dat ze mijn vrouw was ......... niet dus! Het ging ook niemand wat aan behalve Erny. Monique en ik wisten beter ..... en we hadden onze eigen redenen.

    Het kwam ook twee keer voor dat ik met Monique een trip op een boot en een trip naar het binnenland maakte. Door deze twee keren kon ik Erny niet ontmoetten. Erny sms-te me dat ze me erg miste en dat ze me weer zo vlug mogelijk weer wou zien. Ook ik verlangde Erny weer te zien en aan te raken en vroeg of ik haar de volgende dag kon ontmoeten. Erny antwoordde, dat ze om zeven uur ’s morgens op het strand zou gaan runnen. Ik zei haar dat ik haar daar wou ontmoeten.

    De volgende dag was ik op het strand en even later zag ik haar aankomen. Ze was gekleed in een kort broekje met een hesje aan. Aan haar voeten een paar runningshoes en ook had ze een i-pod bij zich. Ik was verrukt van die aanblik en ging haar tegemoet.

    Erny stopte en kuste me op de mond. De zilte smaak van de zeelucht en zweet zat aan haar lippen en maakte me duizelig. Ze maakte me duidelijk dat ze haar schema wou halen en liep verder. Na enige tijd kwam ze terug en we gingen in het zand zitten. Ik vroeg of ze gelukkig was want zo voelde ik me. Ze antwoordde dat gelukkig zijn een kort moment in een mensenleven was. Ik beaamde dat..........

    Ik durfde niet over een toekomst te praten maar alsof Erny dat aanvoelde zei ze dat we alleen van het moment moesten genieten. Met andere woorden: ik moest me geen illusies maken aangaande onze relatie, althans zo voelde ik dit aan. Het stemde me een beetje somber en probeerde mijn gevoel aan de kant te zetten door haar uit te nodigen met mij een winkelcentrum te bezoeken. Erny stemde toe, echter niet vandaag.
    Ze vroeg me om haar later in de ochtend op te zoeken in de salon.

    De signalen.............
    Een paar dagen tevoren had ik me laten masseren door een echte professionele masseuse van goede reputatie en kundigheid. Tijdens deze massage stuurde Erny mij een sms waarin ze me om wat geld vroeg om eten te kopen.

    De masseuse vroeg wat er aan de hand was en ik vertelde haar over de inhoud van de sms. Ze vroeg om welk een persoon het ging die mij geld vroeg om eten te kopen. Ik antwoordde, dat het om iemand ging die in een salon werkte. Onmiddellijk zei de masseuse, dat ik hiermee moest oppassen en dat de salondames geen eerzame bedoelingen hadden.

    Ik ging in de verdediging voor Erny en zei dat mijn hart ervan uitging dat ik een ieder mens zoveel mogelijk moest helpen. De masseuse ging nog feller te keer en zei dat ik alleen kinderen en oude mensen moest helpen en zeker geen salondames. Ze vroeg ook waar Erny vandaan kwam en ik antwoordde dat ze uit een bepaalde stad kwam. De masseuse zei dat ik helemaal moest oppassen omdat uit deze stad ****en en heksen kwamen en of ik al niet behekst was.

    Ik was sprakeloos en wist: .... dat ik totaal gek was van Erny. Ik gaf verder geen antwoord en liet de masseuse doorrazen en masseren. Er begon echter wel een klein lampje achterin mijn brein te branden........

    Na de ontmoeting op het strand ging ik later in de middag naar de salon. Ik vroeg of men mijn benen wou masseren aangezien het rennen met Erny wat van mijn beenspieren had gevergd. Terwijl ik geholpen werd kwam Erny naar de voorkamer waar ik behandeld werd.

    Ze was gekleed in een nauwsluitend wit kort broekje met een nog nauwer sluitend topje waarin haar borsten helemaal uitpuilden. Ik was van de kaart door deze aanblik. Haar gezicht was perfect opgemaakt en haar lippen leken mooie rode kersen. Erny raakte me aan en zei, dat ze even naar buiten ging. Ik kon haar door de grote ruit volgen.

    Even later kwamen er twee mannen van middelbare leeftijd langs en Erny hield ze lachend aan. Ik zag dat ze de twee naar binnen probeerde te lokken. Ze deed dat heel geraffineerd: ze lachte en raakte ze aan. De twee mannen reageerden heel spontaan en raakten haar ook aan, echter wel wat meer benadrukt.

    Erny deed alsof ze oude vrienden waren en ging door met haar avances. Ik zat verbijsterd toe te kijken. Was dit het onschuldige meisje met wie ik vorig jaar kennis maakte of was dit de inmiddels geraffineerde straatsloerie die de eerder genoemde masseuse bedoelde? Ik was in shock en kon geen woord uitbrengen.

    Later toen mijn behandeling klaar was, kwam Erny binnen. Ik zei dat ik even met haar wou gaan praten. Ik legde uit dat wat ik zag dat ze buiten deed mij zeer jaloers maakte. Hoe kon ze met zulke vreemde mannen zo vrij omgaan. Erny keek me verbaasd aan en zei: ik ben een professional, wat dacht ik wel? dat ze om mij (!!!) thuis moest blijven, hoe haalde ik het in mijn hoofd?

    Het gesprek nam een grimmige wending en Erny vond dat we erover moesten ophouden. Ik betaalde de behandeling en ging zonder haar te groeten teleurgesteld weg. Wat een deceptie..............

    Diezelfde avond zat ik met Monique in de lounge wat te drinken en besprak het voorval. Monique vond dat ik zo vlug mogelijk een eind moest maken aan de relatie met Erny. Dit om een nog grotere teleurstelling te voorkomen. Ik had hier gemengde gevoelens over.

    Later die avond sms-te Erny me dat ze zich in de war voelde. Dat haar leven door elkaar geschud was en dat ze naar een discotheek wou om daar haar verdriet weg te drinken. Ik geraakte in alle staten en probeerde haar te bellen. Haar mobiel was helaas niet bereikbaar en dus belde ik haar vriendin in de salon.

    Ik zei dat ze Erny moest vertellen hoeveel ik van haar hield en dat zij geen gekke dingen moest doen. Ik was aardig in de war...... De volgende dag sprak ik met Erny af haar te ontmoeten in de salon.

    Ze vertelde me, dat ze door een gesprek met haar moeder en haar broer van de kaart was maar ..... dat ze wel verder omgang met mij wilde.
    Ik was blij dat ze geen gekke dingen had gedaan. Ik vroeg of we niet naar achter konden gaan om elkaar te kussen. Erny weigerde omdat ze bang was dat, een van de andere dames, haar misschien zou verraden bij de grote baas.

    Ik vond het vreemd, voorheen trok ze zich niets van de dames aan en nu wel. Het ging Erny erom mijn gemoed door middel van het gesprek te sussen, hoe kon ik dat weten .........? Ik voelde me onprettig en vroeg of zij dan misschien dan met mij 's avonds naar de Hard Rock wou?

    Erny antwoordde dat ze onder geen beding naar die plaats ging. Ze zou ’s avonds netjes naar huis gaan. Ik vond het allemaal wat vreemd ......
    Laatst gewijzigd door Benn0; 11-04-09, 23:00.

    Commentaar


    • #5
     "Alibi - oftewel, liefde voor Erny" 5

     De ontmoeting met .......
     ’s Avonds ging ik met Monique naar een discotheek en raakte daar aan de praat met een chick. Een leuke meid om te zien en mee te praten maar mijn hoofd stond er niet naar. Ik zat nog te denken aan Erny. Na een poosje vroeg ik Monique of we niet liever naar de Hard Rock zouden gaan en zij stemde ermee in. In de Hard Rock aangekomen stonden we naar de band te luisteren en Monique wou gaan zitten. Ik zei: ik zal wel een plaatsje zoeken.

     Midden in de drukte zag ik een leuk uitziend vrouwtje staan. Helemaal in haar eentje. Ik liep naar haar toe en vroeg, hoe is het mogelijk dat een leuke meid hier alleen staat. Ze zei dat ze voor de band kwam. Ik vervolgde mijn verhaal dat ikzelf jaren in een band heb gespeeld. Ze lachte en zei: opschepper!

     Ik vroeg haar mij bij de band te introduceren, zodat ik kan bewijzen dat ik muziek kon maken. Ze lachte weer en zei: 'Wat kan jij bluffen! en wijzende naar Monique vroeg ze: Vindt jouw vrouw dat wel goed? Ik antwoordde, dat ze niet mijn vrouw was maar slechts een vriendin die hier voor zaken was. Het vrouwtje raakte geïnteresseerd en vroeg of ze kon kennismaken met Monique. Ik zei: 'maar eerst kennis maken met mij' en dat deed ze.

     Tata was haar naam. Ze zat in de fashion industrie en ze gaf haar businescard aan mij. Ik stelde haar voor aan Monique en beiden hadden elkaar genoeg te vertellen. Ta vroeg aan het eind van de avond of ik haar de volgende ochtend wou bellen.

     De volgende dag belde ik Ta op en vroeg of ze zin had met mij te gaan winkelen en ze stemde in. Nadat we gewinkeld hadden vroeg ik: 'Ta, zullen we vanavond wat gaan eten in het hotel restaurant?' Ze zei onmiddellijk ja. ‘s Avonds gingen Monique en ik samen met Ta aan een tafel zitten en bestelden onze maaltijd. We hadden leuke gesprekken over zaken en plezier.

     Ondertussen was Erny naar het hotel gekomen omdat ze me miste. Ik had haar niet gebeld of gesms-t. Vanuit de lobby kon ze naar het restaurant kijken en wat zag zij daar....... Ta zittende naast mij en Monique in een geanimeerd gesprek. Zonder echter mij te bellen heeft Erny dit gadegeslagen en geprobeerd hier een verklaring aan te geven: dat ik een andere vrouw had gevonden om mij te plezieren. Teleurgesteld was ze toen naar huis gegaan .............

     De terugval.........
     De volgende dag vroeg Erny mij naar de salon te komen: ze wou met me praten. Ik kwam en ging binnen samen met Erny zitten. Wie is die vrouw waar je gisteravond mee was? vroeg Erny. Ik was wat verbaasd dat ze dat wist. Ze legde uit dat ze alles op afstand had gezien en vroeg zich af wat ik aan het doen was. Ik vertelde Erny dat ik een persoon had ontmoet die zaken wou doen met Monique. Dat we die bewuste avond ook een soort zakendiner hadden, niks intiems.

     Erny vertelde dat haar vrouwelijk instinct hier anders over oordeelde. Ik kon hier niets tegenin brengen, dan alleen te zeggen dat ze het bij het verkeerde eind had. Erny zei, of het hierom was dat ik afstand van haar nam. Ik antwoordde Erny, dat ik van haar hield, maar dat ze nu wel erg gecompliceerd deed, en dat ik dit niet zo prettig vond voor onze relatie.

     Toen ze bleef aandringen over het feit wie die vrouw was, zei ik ietwat geïrriteerd, luister: 'jij bent een professional in jouw werk en dat vind ik niet leuk'. Dit betekent dat jij geen tijd voor me hebt, dus moet ik mijn tijd maar eens met iemand anders spenderen.

     Hoewel ze wist dat ik gelijk had, was het een klap in haar gezicht, ik zag woede en jaloezie in haar opkomen. Met een desinteresse zei Erny: 'je doet maar waar je zelf zin in hebt'. Ik kon haar niet meer overtuigen van mijn liefde voor haar en verliet de salon. Ik was zeer ongelukkig................

     Ik vond Monique op de hotelkamer maar ze had geen zin om naar mijn gelamenteer te luisteren. Zij vond dat ik moest stoppen met Erny, anders zouden er harten breken met alle gevolgen. Heel nuchter........

     De volgende dag liep ik vroeg naar het strand in de hoop Erny te ontmoeten. Ze kwam niet en ik voelde me hopeloos. Mijn innerlijk werd verscheurd door allerlei twijfels: Had ik er wel goed had aangedaan om Ta te ontmoeten? Was het Erny die mij aan het lijntje hield en door middel van dit voorval mij de schuld probeerde te geven van de terugval in onze verhouding? Mijn hart werd gevuld met verdriet en keek met tranen in mijn ogen de zee tegemoet. Ik zag paartjes hand in hand lopen en werd er naar van. Love hurts ......... dacht ik.

     Het verloop......
     Tata is een mooie Javaanse vrouw met een lichte huid, stralende ogen en een prachtige mond. Ze was aan de kleine kant maar kon uitstekend converseren. Ze had ook iets humoristisch in haar manier van praten, en ik ........genoot ervan. Haar lichaam was vooral aan de ronde kant, ronde billen en borsten en ik hield er wel van.

     Ik bleef Ta daten en had er plezier in om met deze vrouw allerlei dingen te gaan doen die ik met Erny niet kon doen. Toch bleef ik een naar gevoel in mijn hart behouden. Toen de laatste avond met Monique naderde, belde ik Erny op en vroeg of, ze met Monique en met mij een last dinner wou houden. Zij stemde in en we spraken een tijd en plaats van ontmoeting af.

     Monique zou de volgende dag terug vliegen en Ta zou meegaan naar het vliegveld. Ik had dit van tevoren tegen Erny gezegd, om niet naar het vliegveld te komen om een confrontatie met Ta te voorkomen. Toen Monique en ik op Erny zaten te wachten om samen te dineren, kwam ze niet opdagen.

     Ik belde Erny op en vroeg waarom ze niet kwam. Erny antwoordde dat ze bij vrienden was en dat het voor haar heel belangrijk was om daar te zijn.
     Ik was des duivels.......

     Monique en ik besloten met ons tweeën te gaan dineren. Zij voelde dat ik ongelukkig was, hoewel ik me anders voordeed. Op weg naar huis belde Erny plotseling op en vroeg, of ik langs kon komen in de salon. Ik was kompleet over de rooie en zei:...... dat ze de pot op kon! Ze reageerde: Ben je boos...............?

     Op de kamer gekomen deed ik een ander simkaartje in mijn mobiel. Ik had geen zin meer om door Erny gebeld te worden, ik wou wat dingen op een rijtje zetten. De volgende dag brachten Ta en ik Monique naar het vliegveld. We namen afscheid van elkaar met de opdracht: voorzichtig te zijn. We zouden elkaar thuis weer ontmoeten.

     Ik nam Ta mee winkelen en kocht wat leuke kleren en wat make-up. Ta kuste me als dank voor al de presentjes regelmatig op de mond en ik hield dan haar ronde lichaam heerlijk vast. We gingen ’s avonds uit eten en ik vroeg Ta of ze bij mij wou slapen, namelijk Monique haar bed was leeg en er was reeds betaald voor het verblijf. Ta stemde toe en bleef slapen. Op de stille momenten bleef ik aan Erny denken. Ik voelde die nacht geen intimiteit voor Ta en liet haar met rust. Was ik behekst......?

     Aan het ontbijt werd Ta door haar zuster gebeld met de vraag, of we diezelfde avond naar de Center Stage wilden gaan. Ik vroeg Ta waar dat was en Ta zei: naast de Hard Rock. Ik zei: laten we gaan. Ik maakte kennis met Ta’s zuster en een vriendin en we hadden een leuke avond. Ik vertelde Ta dat ik de volgende dag naar een ander hotel ging verhuizen en Ta ging daarna met haar gezelschap naar huis met de belofte mij morgen te helpen verhuizen. Wat ze de volgende dag ook deed.
     Laatst gewijzigd door Benn0; 11-04-09, 23:23.

     Commentaar


     • #6
      "Alibi - oftewel, liefde voor Erny" 6

      Het hotel waar ik heenging was nog dichterbij de salon van Erny en de kans was groot dat ik haar zou tegenkomen. Ik installeerde me op mijn kamer en maakte kennis met mijn buurman.

      Hij heette Martin en was voor het eerst op het eiland. Hij was bij de marine en had al heel wat van de wereld gezien, zoveel en zo vaak zelfs dat hij was gescheiden van zijn vrouw. Ik had heel goed contact met Martin en maakte ook kennis met zijn ouders die een kamer verderop hadden. Wij besloten samen aan het ontbijt te gaan zitten. En samen te gaan stappen.

      Ta kwam mij regelmatig na werktijd ontmoeten, waarbij we altijd ergens gingen eten. Ik zorgde ervoor een taxi te nemen om een confrontatie met Erny te voor komen. Helaas.... vele ogen in de straat volgden mijn wandel en briefden dit door aan Erny.

      Toen ik dus een keer langs de salon liep, riep Erny mij naar binnen en vroeg mij waarom ik geen contakt met haar wou door mijn simkaartje te vervangen. Ik zei, dat ik teleurgesteld was in haar en dat ik deze reis speciaal voor haar had gepland. Dat ik tegen mijn vrouw heb gelogen en een “alibi” hebt gebruikt en dat ik hiervoor zal branden in de hel als ik dood ging.

      Erny was niet onder de indruk van wat ik zei en vroeg, hoe nu verder te gaan: make up of break up? Zij vroeg mij tevens of ik nog contact had met die andere vrouw, ik beaamde dit. Erny vond dit niet zo prettig alhoewel ze dit niet zei. Ik zei dat ik over alles moest nadenken, ik groette haar en verliet de salon. Ik was in de war van haar aanblik .... ze was zo mooi. Mijn verstand zei: break up, maar mijn hart zei: make up. Ik werd heel langzaam waanzinnig ..................

      Ta verzette mijn gedachten en liet mij lachen en leven zonder somber te zijn. Ta had gemerkt dat ik dikwijls in gedachten verzonken was en ze vroeg mij wat er aan de hand was. Ik vertelde Ta over Erny en mijn gevoelens ten opzichte van haar. Ta vond dat ik beter verdiende en ze spoorde me aan Erny te vergeten. Easier said then done, Ta.

      Na enige tijd liep ik weer langs de salon en Erny riep me naar binnen, ze wou weer met me praten. Zij opende een fles bier en bood mij een glas aan, nam zelf ook een glas en stak een sigaret aan. Erny zei: kijk wat je met mij hebt gedaan, ik rook en ik kan ook drinken! Ik vroeg: waarom doe je dit? Dit is niet jouw stijl en bovendien is het niet goed om in de salon te roken of te drinken.

      Erny antwoordde: ik word door jou als een boerenmeid beschouwd, iets wat ik als grap wel eens tegen haar zei. Ben je nu tevreden, ik gebruik zelfs make-up om te laten zien dat ik mooier ben dan die andere vrouw. En ze wás mooi!

      Ze vroeg of ik al een besluit had genomen ten opzichte van onze relatie. Ik voelde me zwak bij haar en zei, dat ik wel verder wou met haar en vroeg, of ze wel van me hield. Erny zei, dat ik dit niet steeds moest vragen, het gaf haar het gevoel dat ik jaloers was. Ik was jaloers............!!

      Erny vond ook dat ik de fotokaart aan haar moest geven met de foto's waar ze naakt op stond. Ik zei dat ik deze had weggegooid. Ze nam het antwoord aarzelend aan. Ik dacht: no way baby, dit is mijn garantie dat je geen vreemde dingen tegen mij doet.

      Ik gaf haar mijn andere telefoonnummer zodat we weer konden bellen. Ik vroeg haar niet te drinken en te roken en ze beloofde me dat. We konden niet kussen vanwege het feit dat de zogenaamde medewerkster dit anders zou doorbrieven aan haar baas. Bullshit........

      Erny vroeg me waarom ik de confrontatie tussen haar en Ta niet toestond. Ik zei dat ik dit genant vond. Toen zei Erny: En daarom ben ik niet naar de last dinner met Monique gegaan. Ik ben in jouw ogen toch een dorpsmeisje en die andere vrouw was een zakenvrouw en dus veel belangrijker. Ik was verbijsterd en had geen weerwoord, ik voelde me schuldig. Was ik gevangen met vrouwenslimheid of toch ....... behekst?

      Ik verlangde hevig naar Erny en naar een eerlijke relatie maar voelde dat dit niet meer ging, er was te veel wantrouwen. Het verdriet en de machteloosheid slopen in mijn hart. Ik vervloekte de dag dat ik Erny had ontmoet en dat ik om haar naar het eiland ben gegaan. Hoe kon ik zo stom zijn om in een hopeloze liefde te geloven?

      Ik hou van mijn vrouw die ik met een “alibi” bedroog en ik hield van Erny als een onschuldige schooljongen. Ik maakte nog wat fotootjes, nam afscheid van haar, zei dat ze moest bellen of sms-en en anders deed ik dat wel.

      Erny was een diersoort die men niet uit zijn omgeving kon halen. Ze zou nergens gedijen behalve daar ........ in de salon. Zij had mij in haar macht!!!
      Laatst gewijzigd door Benn0; 11-04-09, 23:34.

      Commentaar


      • #7
       "Alibi -oftewel, liefde voor Erny" 7

       Een andere wending..............
       Ik vroeg Martin of hij zin had met mij te gaan eten en daarna naar de Center Stage te gaan. Hij had er wel zin in en wou zien of ik mijn reputatie als charmeur waar zou maken. Ik zei hem, dat als ik binnen twintig minuten niet iemand voor hem en voor mij wist te strikken, ik alle kosten van de avond op mij zal nemen. Martin lachte voluit, hij zei: o.k.

       Na het diner gingen we naar de Center Stage en de voor mij inmiddels bekende mensen begroetten mij met: 'een hartelijk welkom, Carlos!' We installeerden ons aan een tafel en bestelden wat te drinken. De band van vanavond speelde bekende nummers en we genoten ervan.

       Uit het niets kwam er plotseling een vrouw voorbij. Ze glimlachte naar mij en ik lachte terug. Ze passeerde ons en liep verder. Nadat ze een paar tafels voorbij was keek ze weer mijn richting uit en ik keek terug. We glimlachten weer en ik wenkte naar haar om bij ons te komen. Ze kwam naar me toe en zei, leuk dat ik jou tegenkom. Ik was onder de indruk van haar schoonheid, vroeg of ze wat wou drinken en ze stemde in.

       Ze kwam heel dicht tegen me aanstaan en ik voelde haar intimiteit. Martin was onder de indruk van wat er plaatsvond en vroeg of ze toevallig een vriendin had. Ik stelde me eerst aan haar voor en zij aan mij: Ik heet “Yuni”.

       Daarna stelde ik haar aan Martin voor. Yuni pakte haar mobiel uit haar tas en ging bellen. Even later kwam een heel leuk meisje aanlopen en Yuni stelde haar voor aan Martin en mij. Ik boog me over naar Martin en zei: Hohoho dit zijn temeiers, dus als je niet wilt dan stuur ik ze weg. Martin vond dat we een leuke avond moesten hebben en dat het wel wat mocht kosten, ik was het met hem eens.

       Door al het gedoe met Erny had ik zoiets als: what the fuck! Ik had behoefte aan een verzetje en Yuni zou mij er goed bij helpen. Deze vakantie was al een aaneenschakeling van ontmoetingen en relaties dus deze kan er ook nog wel bij.

       Yuni en het andere meisje gingen die avond met ons mee, maar moesten vanwege Yuni’s voedselvergiftiging onze verblijven voortijdig verlaten. Martin en ik hadden genoeg plezier beleefd. Yuni had die avond wel mijn telefoonnummer weten te bemachtigen en vroeg of ze me mocht bellen toen ze naar huis ging. Ik stemde daarmee in.

       Yuni was slank en had een wat breder gezicht, lang donker haar en een volle mond. Ze was altijd goed opgemaakt en rookte sigaretten. Haar ontbijt bleek te bestaan uit een fles Guiness met een Red bull, maar ze was onderhoudend en grappig. Yuni was niet veeleisend en was tevreden met wat ze met mij beleefde. Ik genoot van haar gezelschap en haar sex.

       De dagen hierna werden gevuld met overdag een bezoek van Yuni en soms ’s avonds een diner met Ta. Dit varieerde van een bezoek aan het strand of soms wat winkelen waarbij ik voor Yuni wat kleding of schoenen kocht. Ik voelde me redelijk blij en kon mijn gedachten ten opzichte van Erny verzetten. Met Yuni sprak ik over mijn relatie met Erny om te voorkomen dat Yuni zich buiten gesloten zou voelen in bepaalde situaties.

       Yuni vond mij zwak en vroeg waarom ik hier geen eind aan maakte. Love is the reason antwoordde ik. Yuni vroeg: 'sta ik jou niet in de weg?' Ik vond van niet en wou met Yuni verder gaan. Ta kon het niet laten om in onze gesprekken steeds over haar ambitie te praten (BIZNIZ). Ik luisterde met een half oor en liet mijn gedachten vaak afdwalen naar Erny.

       Vrijdag de 13e..............
       Het was vrijdag en Erny belde me op, ze vroeg me naar de salon te komen. Ik kwam in de salon en liep naar achter. Ik zag dat ze een schoonheidsmassage kreeg van een vrouw. Ik boog me naar haar en kuste haar. Ze protesteerde en zei dat ik buiten moest wachten.

       Ik kreeg maling aan haar woorden en zei dat ik weer naar mijn kamer ging. Ze moest mij maar bellen als ze echt tijd voor me had en ik liep weg. Ik voelde me als een hond die zomaar geroepen werd.

       Een uur later vroeg ze me te komen en ontving ze mij in de salon. Mijn God, wat wás die vrouw mooi! Ze had een kort spijkerrokje aan met een cyclaam kleurig topje. We spraken over koetjes en kalfjes en opeens zei Erny: zullen we vanavond wat gaan eten in het restaurant van jouw hotel. Ik zei: een prima idee, hoe laat zal ik jou ophalen? Om acht uur vanavond antwoordde ze.

       Om acht uur die avond liep ik naar de salon en was weer van de kaart bij de aanblik van Erny. Ze had zich opgemaakt, droeg zwarte, strakke kleding die haar geweldige lichaam accentueerde. Ze was bezig blinkende oorbellen aan te doen die bij een soortgelijke halsketting pasten.

       Ergens in mijn achterhoofd vroeg ik mij af waar ze dit van kon betalen ............ hmmm. Ze draaide zich om naar mij en vroeg: Vind je me mooi? Ik had hier geen woorden voor. Ze zei: 'niet slecht .... voor een dorpsmeisje' ........ touché!

       By the way, zei Erny: kan je nog een uurtje wachten, ik moet nog even naar een grand opening van een nieuwe salon van een vriend. Ik kon door de grond zakken, maar wou de avond niet bederven en zei: o.k. Ik stapte op en ging in een verderop gelegen cafe een biertje of twee drinken. Ik voelde me opgelaten en wou weggaan.

       Mijn besluit om naar Center Stage te gaan bekrachtigde ik door een taxi die richting uit te nemen. De taxi kwam deels in een file vast te staan en mijn mobiel rinkelde. Ik hoorde dat het Erny was met de vraag, om naar de salon te komen waar zij was. Ik liet de taxi stoppen en liep terug naar de salon.

       Ze stond mij op te wachten en vroeg waar ik heen was gegaan. Ik zei, een paar biertjes drinken, verderop. Waarom doe je mij dit aan? vroeg ik haar. Waarom laat je me steeds wachten? Ik heb voor jou heel veel verkeerde dingen gedaan, onder andere tegen mijn vrouw gelogen. Erny vond dat ik ook tegen haar had gelogen door met een andere vrouw op de proppen te komen. Carlos was een bad boy, zei ze.

       Het had geen zin om haar weer uitleg te geven aangaande Tata en het gesprek kreeg een kwade wending. Gedreven door boosheid zei ik tegen Erny: vanavond heb ik de ware Erny gezien, de Erny met jaloezie en wraak. Ze werd kwaad en stapte op haar motor, zeggende: je hebt teveel gedronken, ik spreek jou morgen wel. Ik antwoordde: jij weet niets van mij, ik kan een krat bier op zonder dronken te worden, ik ben een man van de wereld, geen dorpsjoch ...... touché.

       Ze startte de motor en reed weg. Ik liep over mijn toeren naar de Center Stage, waar ik Yuni tegen kwam. Yuni vond, dat ik er niet uitzag, ik antwoordde, dat ik dat later zou uitleggen. Partytime ........ vond ik en zakte met Yuni door........ Er kwam een sms binnen op mijn mobiel en ik zag dat het van Erny was. "Tonite you make me very upset", zei ze.

       Ik antwoordde: It’s Friday the 13th, remember.
       Laatst gewijzigd door Benn0; 12-04-09, 00:13.

       Commentaar


       • #8
        "Alibi -oftewel, liefde voor Erny" 8

        Het einde……………..
        Ik kreeg Ta op bezoek en vertelde haar over mijn ervaring met Erny.
        Zij vond het maar vreemd, dat ik haar niet kon laten gaan en dat ik me door Erny’s grillen liet gebruiken.

        Ta wou zich verder niet met mijn gevoelens bemoeien en vroeg of we nog ergens heen zouden gaan. Ik stelde voor om de lunch in de Mall te gaan gebruiken. Op weg erheen liepen we langs de salon en van overal keken de mensen die mij kenden ons aan. Ik haalde verontschuldigend mijn schouders op.

        Ta trok zich nergens wat van aan en zei later: laten we een taxi nemen want het is te warm. In het restaurantje aangekomen bestelden we wat en vlak daarna ontving ik een sms van Erny.

        E: U have a nice day with your girlfriend
        C: Erny you want to talk to this girlfriend to clear up the case?
        E: No, I don’t want to talk to her. Trouble is between u and me

        Ta wou de sms-en lezen en begon zich te ergeren aan de manier hoe Erny antwoordde. Ta vroeg of zij verder mocht sms-en en ik gaf haar mijn mobiel.

        Ta: waarom ben je jaloers, ik ben slechts een vriend van hem.
        Als ik niet fout zit dan ben jij het wel.

        E: Hoe bedoel je jaloers op iemand die al getrouwd is. Ik hou er
        alleen niet van dat die kerel Carlos met mij hiervoor de deur ruzie maakt.

        Ta: Oh, op die manier. O.k., waarom vraag je Carlos dan dat hij met mij hier wandelt.

        E: ik ben niet geïnteresseerd met wie hij rondwandelt. Ik heb alleen gezegd, have a nice day. Ben jij nou zo’n stom persoon.

        Ta: hieruit blijkt dat je toch jaloers bent, als je mij stom vindt of bedoel jij jezelf hahahaha.. genoeg hierover, ga nou maar aan het werk en val de mensen niet lastig, oke.

        E: Jij HOND!!!!!

        Ta: Dit ga ik niet tegen jou zeggen. Hieruit blijkt dat jij jouw school niet heb afgemaakt of dat je geen opvoeding hebt genoten.

        Einde sms conversatie.

        Ik was verbluft over de manier waarop Ta Erny van repliek diende. Ta vond ook dat ik vanaf nu geen contact meer moest hebben met Erny. Met dit gebeuren was tevens de relatie met Erny definitief over. Ik was opgelucht maar toch een beetje verdrietig.

        Ik wist dat het een keer moest ophouden, maar had liever een andere wijze in gedachte. Dit was zo abrupt maar toch, Erny zei: jij HOND!
        Het was duidelijk beledigend en platvloers. Het was over............

        Het afscheid.................
        De resterende dagen waren Hindoe feestdagen en de salon was gesloten. Erny zag ik slechts heel even in de verte maar had geen contact meer met haar.

        Ik vertoefde mijn laatste dagen met Ta of met Yuni, afhankelijk van wie van hun vrij was. Ta stelde voor om samen met ons drieën een last dinner te houden voordat ik vertrok. Ik vroeg haar waar we zouden eten en ze noemde het restaurant “Pepito”.

        We gingen gezamenlijk steak eten, waarbij ik de dames nog het nodige aan etiquette en cuisine bij bracht. Verder hadden we het naar onze zin en het was gezellig. De volgende dag zouden de dames mij naar het vliegveld brengen en beloofden niet verdrietig te zijn als ik dat ook niet was.

        ’s Morgens kreeg ik Yuni aan de telefoon die huilend zei, dat ze niet zou komen. Ik vroeg wat er aan de hand was. Yuni vertelde dat haar broer vanochtend om vijf uur was overleden aan zijn hart. Ik vroeg haar: hoe kan dat nou, zo’n jonge vent? Yuni vertelde dat hij betoverd was door de minnaar van zijn vriendin.

        Ik wist dat deze dingen gebeurden en kon alleen maar zwijgen. Even later belde Yuni weer op en zei, dat ze er verder niets meer eraan kon doen en dat ze toch maar meeging om afscheid te nemen. Ik vroeg me af of ze dit verhaal gebruikte om geld van mij te verkrijgen, kortom ik had alleen maar geld voor de terugreis, dus pech voor Yuni.

        Nadat ik mijn koffer had ingepakt en had uitgecheckt nam ik afscheid van Martin en zijn ouders, met wie ik hele goede vrienden ben geworden. Yuni en Ta kwamen me halen en brachten me naar het vliegveld.
        We hadden eerst nog wat geluncht en toen moest ik inchecken bij de luchtvaart maatschappij. Ik omhelsde Ta en kuste Yuni, die maar bleef huilen. We beloofden elkaar te mailen over het internet.

        Ik ging aan boord en vloog naar de hoofdstad waar ik nog vier uur moest wachten op aansluiting. Daar aangekomen installeerde ik me achterin een restaurant en wachtte mijn tijd van de terugvlucht af.

        Ik stuurde Erny nog een sms: "Darling, ik ben nu in de hoofdstad voor mijn terugvlucht. Het spijt me dat al deze dingen tussen jou en mij zijn gebeurd. Ik wens jou een goed leven toe, vaarwel voor altijd Carlos".

        Epiloog.
        Ik heb een vermoeden dat Erny mij als een potentieel melkkoetje heeft beschouwd. Na met mij sexueel contact te hebben gelegd, mij gewoon aan het lijntje probeerde te houden.

        Wat zij onderschat heeft aan mij is het feit dat ik als toerist en financieel onafhankelijke de mogelijkheid had om meerdere vrouwen te versieren. Toen zij hierachter kwam, was het met "de liefde" heel snel afgelopen.

        Het was mijn fout om een droom en een illusie te koesteren en dan te denken dat een liefde tussen twee mensen van verschillende leeftijd, achtergrond, levenswijze en ervaring kan bestaan. Met leugen en bedrog kan dit helemaal niet gerealiseerd worden.

        Ik heb veel spijt van het feit dat ik een vriendin (Monique) moest gebruiken om een andere vrouw (Erny) te ontmoeten als “alibi” voor mijn ega.

        De moraal: "It is a dreadful cry, when a man needs an - Alibi

        P.S. op 30 Maart j.l. ontving ik een sms van Erny: "I want to thank you for the BAD times you give me when you were on Bali. I shall NEVER forget this."

        Wat een grafschrift.......................

        Commentaar


        • #9
         Re: Indonesië: tripreports Bulan Cinta - Soesi, Dewi en Rahma

         Bulan Cinta - Soesi, Dewi en Rahma

         Na een vermoeiende vlucht van Hong Kong kwamen we in Jakarta aan. We gingen niet naar ons gebruikelijke hotel in Manga Dua, maar naar een hotel in Kemajoran, Hotel Ibis. De kamer was netjes en was voorzien van de nodige luxe, hoewel alles er toch wel gedateerd uitzag. Na een heerlijke douche genomen te hebben gingen mijn vriendin en ik naar een dichtbijzijnde Mall om wat te shoppen en te gaan eten.

         De volgende dag konden we gebruik maken van ons ontbijt en het viel mij op dat er een jonge vrouw in een hoteluniform mij regelmatig aankeek.
         Ik vond het niet zo vreemd, aangezien ik als halfbloed toch een andere lichaamslengte en gezicht had dan de meeste mensen in Nld en hier in Indonesia. Die belangstelling vatte ik op als een opening om later eens kennis
         met haar te maken.

         Toen we klaar waren met het ontbijt, zei ik: ik ga eens het zwembad en de gym bekijken. Mijn vriendin vond het goed en ging terug naar de kamer om even te toiletteren. Ik liep de eetzaal uit en ging naar het zwembad.
         Op weg erheen passeerde ik een ruimte waarop stond dat dit de massageruimte was. Hmmmm.........interresant ,vond ik. Het zwembad zag er ook uitnodigend uit, maar een gym hadden ze niet.

         Mijn vriendin en ik gingen in de ochtend naar Pasar Baru, ze wou wat gouden sieraden kopen. Ze vond leuke dingetjes en schafte die aan. Helemaal in de wolken over het feit dat ik niet over de prijs ging zeuren, dankte ze me met een heerlijke kus.

         Terug in het hotel, zag ik dat het inmiddels laat in de middag geworden was. Mijn vriendin wou nog even een schoonheidsslaapje doen. Ik zei, ik ga even zwemmen en daarna laten masseren. Ze vond het een goed idee.
         Ik ging naar het zwembad en genoot een half uur van het verkoelende water. Ik droogde me af en ging naar de massagesalon.

         Helaas, deze was op slot. Ik keek naar de openingstijden en zag dat deze op het moment geopend moest zijn. Ik liep een eindje terug en zag achter een open deur wat vrouwen die zich een beetje aan het optutten waren. Ik vroeg, of zij wisten waarom de massagesalon dicht was en dat ik zin had in een massage. Een van hen kwam direkt naar me toe en bood haar verontschuldigingen aan, ze wou mij meteen helpen.

         De vrouw zag er verzorgd uit. Ze had een mooi opgemaakt gezicht, slanke handen en een wat klein lichaam met heerlijke ronde billen. Ik vroeg hoe ze heette. Soesie, antwoordde ze. Leuke naam dacht ik,........soesie met het leuke poesie.

         De massage......................

         We kwamen de salon binnen en Soesie zocht een kamer voor me uit. Ze vroeg me uit te kleden en een handdoek om mijn middel te slaan. Ik voldeed hieraan en ging op de massagetafel liggen. Toen ik hier lag, maakte Soesie mijn handdoek los en liet deze over mijn heupen hangen. Ze begon met een soort warming-up en kneedde mijn benen en een gedeelte van mijn rug.

         Soesi haalde de handdoek van me weg en ging me verder masseren met warme olie. Ze had een ferme hand van kneden en ik vond het prettig. Ze vroeg, hoe heet je eigenlijk en waar kom je vandaan. Dit zijn voor de orientgangers bekende vragen, de mensen in oosterse landen zijn altijd wel geinterresseerd in andere personen.

         Carlos, zei ik en jij mag raden waar ik vandaan kom. Soesie zei, ik denk uit Singapore. Hoezo uit Singapore, vroeg ik weer.
         Ze antwoordde, nou dat komt omdat we veel gasten uit die stad krijgen. Ik hielp haar uit de nood en zei, ik kom uit Nld.
         Oh, zei ze, daar komen toch alleen blanke mensen vandaan en waarom zie jij er anders uit? Ik legde haar mijn afkomst uit, blanke vader en indo moeder. Ze vond het aardig.

         Ondertussen had ze mijn gehele achterkant gemasseerd en vroeg me om te keren. Ik draaide me om en wou de handdoek over mijn heupen leggen. Hoeft niet, zei Soesie. Waaat.... zei ik, schaam jij je niet voor mijn blootheid. Och, ik ben het gewoon, zei ze. Ze glimlachte tegen me bij het zien van mijn aparaatje. Wederom begon ze mijn benen aan de voorkant te kneden ging
         langzamerhand naar de bovenkant. Bij het masseren van mijn binnendijen raakte ze af en toe mijn zak.

         Ik vond het heerlijk en sloot mijn ogen. Heel onschuldig streek ze soms ook over mijn toch al gevoelige jannemannetje. Het dingetje ging een eigen leven
         leiden en richte zich geleidelijk op. Ik opende mijn ogen en keek Soesi aan.
         Ze glimlachte en zei, you like it Carlos? Of course, darling :antwoorde ik en liet haar haar gang gaan. Soesie bewoog zich naar mijn zijde om mijn borst te masseren. Ik vond de moed om mijn arm om haar middel te slaan.

         Terwijl ik het deed bleef ik Soesi aankijken om enige reactie af te wachten.
         Ze liet me mijn gang gaan. Ik waagde om mijn hand te laten zakken zodat ik over die mooie ronde billen van Soesie kon strelen.
         Oh, Carlos jij bent stout, zei ze toch wel glimlachend tegen mij. En ik ging verder met, over haar billen te strelen. Het liet Soesie niet ongemoeid, af en toe pakte ze mijn janneman en trok er lieflijk langs.

         Je weet dat dit niet bij de massage hoort Carlos, zei ze fluisterend. Ga maar door, antwoordde ik, we rekenen straks wel af. Ze vertrouwde me kennelijk en ging door. Haar gezicht straalde en trok mij vreselijk aan, ik moest haar kussen. Ik richte me langzaam op en trok haar hoofd zachtjes naar mij toe. Geen protest van haar zijde en we kusten elkaar op de mond.
         Ik kreeg een rilling van de sensatie en dat voelde ze.

         Soesie vroeg, is er iets? Ik zei, ja, je bent mooi. Ik wil jou helemaal voelen.
         Hoe bedoel je, vroeg Soesie? Ik ging naast het bed staan en tilde Soesie op het bed. Hoho, mister, wat ben jij van plan, zei ze een beetje verbaasd? Ik antwoordde, kalm maar darling, jij en ik gaan zodadelijk genieten.

         Het was inmiddels buiten donker geworden en Soesie zei, dat ze de voordeur op slot wou doen, om niet door een collega of hotelmanager verrast te worden of erger........door mijn vriendin.
         Ik liet haar gaan en na enige tijd kwam ze terug. Ze stond voor mijn aangezicht en ik zag dat ze een stuk kleiner was dan ik. Haar ogen keken me aan en ik pakte zachtjes haar gezicht en kuste op haar mond.

         Het wond Soesie op en ze begon mij te tongen, ik streelde haar rug en zakte naar haar appetijtelijke billen. Soesie drukte zich tegen me aan en wreef haar doos tegen mijn boven dijen. De geur van haar haar en de parfum bedwelmden me. Het rook naar Indische Jasmijn en dit riep allerlei gevoelens bij mij op. Beelden van vele Aziatische vrouwen die ik in het verleden heb gehad, spookten door mijn hoofd en ik verlangde naar een ding..........ik moest gemeenschap met haar hebben.

         Tussen het kussen door trok ik haar broek en slipje uit en tilde haar daarna op het massagebed. Ik zag dat ze weinig behaard was, bijna als een jong kind. Langzaam stak ik twee vingers in haar doosje en voelde hoe nat ze
         al was. Haar lipjes staken iets naar buiten en ik kon het niet nalaten ze even uit elkaar te trekken. Soesie reageerde heftig en trok mijn hoofd naar haar doosje. Ik likte haar vrouwelijkheid en liet wat speeksel er in lopen. Soesie werd nog wilder.

         Ze zei, steek 'm erin, nu, nu ,nu.....................
         Mijn inmiddels gegroeide janneman hield ik ook niet langer meer in bedwang en stak deze bij Soesie naar binnen.
         Wat nou condoom......................geen tijd..............alleen maar geilheid!

         Na enige tijd draaide ik Soesie om in een doggy positie en penetreerde haar van achter, ik was door het dolle en spoot alles in haar leeg. Soesie zelf was wel een aantal keren gekomen en hijgde al had ze een marathon gelopen.

         Na gedoucht te hebben gingen we aankleden en ik gaf haar de 10 euro die ik bij me had. Soesie vond het te weinig, ze had tenslotte een man en een kind te onderhouden. Ik beloofde haar de volgende dag nog eens 10 euro te geven, ze geloofde me en ik gaf het haar de volgende ochtend.
         Wat een vrouw en wat een ervaring..................

         Massage nr.2..............

         Twee dagen er na was ik weer zover om gemasseerd te worden. ik ging dus naar de geopende deur naast de massagesalon en vroeg of iemand mij kon masseren. Een slanke vrouw liep naar mij toe en zei, dat ze me wel zou gaan masseren. Ik vroeg, is Soesie er niet? Ze antwoordde, Soesie? Wie is Soesie? Ik zei, die kleine met die lekkere billen. Ik weet niet wie U bedoelt, zei
         de slanke dame. Ik was verbaasd............

         Nou ja, weet je wat doe jij maar de massage, sprak ik maar uit. Ze leidde me naar een kamer en ik mocht me uitkleden en een handdoek over mij draperen. Ik liet haar mij kneden en vroeg hoe ze heette, zij was "Dewi".
         Ze had een vriend en woonde niet ver van het hotel. Ijverig ging ze voort met de massage. Ik vond haar een beetje kil en minder spraakzaam. Ze was wel kundig als masseuse en sloeg geen plekje over.

         Toen ik me moest omdraaien hield ze de handdoek over me heen, zodat ze me niet geheel naakt zag. Bij het verder masseren aan mijn voorkant werd de handdoek angstvallig over mijn zaakje gehouden. Toen ze bijna aan de tijd was vroeg ik, of ze janneman ook niet even kon masseren. Ze vond het niet zo'n goed idee. Ik haalde haar tegen me aan, maar ze hield me tegen. Ik zei vroeg, waarom ze geen zin had, ik wou best wel betalen.

         Maar, nee, ze vond van niet. Ik probeerde zachtjes haar doosje aan te raken, ze reageerde als gestoken. Ik ben net geopereerd, riep ze uit. Sorry hoor, zei ik, en had meteen geen zin meer in de dame.
         Ik douchte me en kleedde me aan. Betaalde haar zonder fooi en liep de salon uit. Ze vroeg, waarom ze geen fooi kreeg.

         Ik zei, dat ze alleen haar werk deed zonder iets extra's en dat het wel genoeg was. Dewi werd boos en noemde me gierig, ik werd ook boos en zou wel even de manager erbij roepen.
         Ze bond helemaal in.......................
         Ik had hier niets gemist.................of toch wel........................Soesie!

         Rahma...............

         Ieder dag bij het ontbijt was er steeds weer die slanke lange vrouw in hoteluniform die me aankeek. Dit keer stond ze bij de broodtoaster en het leek of ze me daar opwachtte. Ik liep haar kant uit en glimlachte naar haar. Ze beantwoordde mij met een lieve glimlach.

         Ze was bijna zo groot als ik en haar gezicht was heel fijntjes. prachtige amandelvormige ogen en een paar volle lippen. Ze had een slank figuur met eigenlijk naar verhouding iets te grote borsten. Slanke handen en gelukkig geen grote voeten, gezien haar niet al te grote schoenen.

         Of de meneer al voorzien was van koffie en thee, vroeg ze, de schat. Ik zei, breng maar een kop koffie en blijf even bij mijn tafel wachten als je wilt, please. Natuurlijk kom ik dat u brengen, zei ze. Na mijn brood geroosterd te hebben kwam ik terug bij mijn tafel.

         Ze stond te wachten en vroeg, wat kan ik nog meer voor u doen? Ik zei, ik wou graag jouw naam weten en wat je hier in het hotel voor functie hebt. Ze glimlachte, zoals zij dat zo goed kon en wees naar haar naamplaatje welke op haar borst vastgeprikt was.

         "Rahma" stond erop en ik zei, wat een mooie naam, die komt vast uit de Ramayana Story. Ze vond het verbazingwekkend dat ik het verhaal kende en beaamde dit. Waar komt u vandaan, vroeg Rahma aan mij. Uit nederland, zei ik. Ze keek verbaasd en vroeg om uitleg aangaande mijn huidskleur, welke wat donkerder is dan de gemiddelde nederlander.
         Wederom uitleg, vader hollander en moeder indo.

         En wat doe jij hier alzo in het hotel, vroeg ik. Rahma was een soort gerant in het restaurant en had de coffee corner onder haar beheer. Ze was getrouwd en had een kindje van negen maanden. Op de foto die ze me liet zien was het een lief klein poppetje. Ik zei, dat ik haar best wel aardig vond en dat ze hard kon werken. Ze vatte dit compliment op en vroeg me haar 's middags op te zoeken in de coffee corner. Ik beloofde haar op te zoeken.

         Toen ik dus in de loop van de middag in het koffie hoekje kwam stond Rahma al te wachten. Ze vroeg me wat ik wou drinken en ik bestelde een cappucino. Even later kwam ze mij dat brengen. Ze bukte over mijn tafel heen om het kopje neer te zetten. Ik kreeg inzicht in haar decolletee en zag de contouren van twee heerlijke borsten.

         Rahma keek op, glimlachte en zei, volgens mij bent u even stout geweest. Ik zei dat ik haar niet helemaal begreep. Ze fluisterde, u keek bij mij naar binnen en hoe vond u dat? Ik deed of ik verbaasd was en zei dat ze best wel mooi was, maar dat ik echt niet de bedoeling had om haar decolletee in te kijken.
         Geeft niks, zei ze, ik vind u ook wel aardig. Hmmmmm..................dacht ik en nu doorgaan.

         Ik vroeg haar, om mij gewoon Carlos te noemen en niet meer "U". Prima, zei Rahma en of Carlos nog plannen had voor na het avondeten. Ik zei, dat ik het leuk zou vinden als Rahma en ik nog even in de lounge konden zitten praten en/of wat drinken. Lijkt me wel leuk, vond Rahma. ik vroeg haar wel wat vrije tijds kleding aan te doen, dan zou ze ook niet opvallen als hotel personeel.
         Om acht uur zou ik haar treffen in de lounge.....................whoooo, geweldig.

         Klokslag acht uur in de lounge, geen Rahma. Take it easy, Carlos vermaande ik mezelf. Half negen, geen Rahma. Nog maar een biertje bestellen dan maar. Negen uur, tik tak, tik tak, een dame met een kort rokje, hoge hakjes en een schattig topje, Rahma........
         Schitterend opgemaakt gezicht, flonkerende ogen, lief neusje en een volle mond......ik snakte naar adem.

         Sorry hoor, maar de kleine wou nog niet slapen en mijn man was nog niet thuis, klonk het excuus. My goodness, het zij jou vergeven sayang (lieveling) kon ik nog net uitbrengen. Rahma kwam naast mij aan tafel zitten en haar geur bezwangerde mijn omgeving.
         De verlichting was gedempt en er klonk zachtjes muziek op de achtergrond. Ik keek naar buiten en zag dat het volle maan was.

         Bulan Cinta, zei Rahma, wat zoiets betekende als, Maan van de liefde. Ik was het helemaal met haar eens. Romantischer kon het bijna niet, ik verlangde haar aan te raken en moest me absoluut inhouden.
         We spraken wat over vacantie en relaties, zij over haar man en ik over mijn vriendin. Rahma vroeg, waar is ze eigenlijk, die vriendin van jou?

         Ik legde haar uit dat zij alvast naar Bali was vertrokken om daar familie op te zoeken. Oh, zei ze, dan ben je vanavond en de rest van de tijd alleen? Dat was zo, en of ze zin had, als ze vrij was, met mij te gaan shoppen of iets dergelijks. Ze vond het lief dat ik dat vroeg en zou in haar agenda kijken naar een mogelijkheid.

         Ondertussen, tijdens het gesprek raakte ik haar hand aan en ze greep mijn hand vast. Ik voelde me als een veroveraar.
         Zachtjes wreef ik over haar vingers en kneep af en toe in dat lieve handje. Rahma vond het fijn, ze straalde onder deze belangstelling. Ik werd wat vrijmoediger en sloeg een arm om haar middel of wreef zachtjes over haar rug. Ze genoot en keek me verliefd aan.

         Ze stelde voor om naar de kamer te gaan en wel op een manier die geen argwaan zou opwekken. Ze zou naar het toilet gaan met mijn kamernummer in gedachte en ik zou alvast naar de kamer gaan.
         Ik rekende af en ging met de lift naar mijn kamer.............

         BULAN CINTA (maan van de liefde)..................

         Ik kwam op de kamer en deed een nachtlampje aan, ik liet mijn ipod wat rustige muziek afspelen en wachtte af. Na tien minuten werd er op de deur geklopt, ik deed open en zag Rahma. Het gedempte licht schitterde in haar ogen en haar geverfde lippen glansden. Haar kleding zat strak om haar lichaam en met haar hakjes was ze net zo groot als ik.

         Ik liet haar binnenkomen en deed de deur dicht, onmiddelijk sloeg ik mijn armen om haar heen en drukte haar tegen me aan.
         Bulan Cinta, fluisterde ik tegen haar, Sayang, aku jatuh cinta sama kamu (ik word verliefd op jou mijn liefje).
         Mijn mooie buitenlands man, zei Rahma, ik verlangde al die tijd naar jou, maar kon niet bij jou komen vanwege jouw vriendin.
         Ik voelde me bijzonder gelukkig.................

         Ik hou van mijn vriendin en wil haar nooit kwijt, maar dit is "something special in my life".

         Met Rahma in mijn armen maakte ik wat slow dans bewegingen en zij deed met mij mee, wat geweldig. Ik kuste haar nek en toen heel zacht haar gezicht. Ze draaide me haar gezicht toe en we kusten elkaar op de mond. Ik zei, jouw lipstick. Geeft niets, antwoordde Rahma. Ik bracht haar naar het bed en tilde haar erin. Ze woog bijna niets of was ik zo sterk door de liefde........

         Sayang, zei ze en greep mijn hand, kom hier naast mij liggen. Ik keek naar haar en zag wat een slanke benen ze had en dat mooie gezicht met die fijne javaanse trekken. Haar borsten drukten het topje als kleine vulkanen omhoog. Ik dacht aan de "Bromo" en aan de "Tankupan Perahu" (allebei vulkanen op java) en kon een glimlach niet onderdrukken.

         Ze zag dat ik glimlachte en vroeg, waarom ik dat deed? Ik geniet van jou, darling, antwoorde ik. Ze trok me rustig het bed in zodat ik naast haar kwam te liggen. Rahma kuste me en ik kuste terug, langzaam begonnen we te tongen. Het vuur werd aangewakkerd als een vuur die die nodig was om de Sateh te roosteren............ en we werden allebei geroosterd.

         Haar lichaam nodigde uit om bevoeld te worden en ik voldeed daaraan. Rahma had geen bezwaar en betastte mij op een soortgelijke manier.
         De hitte was niet uit te houden en ik vroeg haar de kledingstukken uit te doen. Rahma stond op en stripte vlak voor mijn aangezicht. Toen ze uiteindelijk naakt voor me stond, bewoog ze haar hoofd rithmisch en ik zag haar lange haar langs haar gezicht mee deinen, haar borsten waren strak en de donkere tepels stonden rechtop.

         Ik ontdeed me van mijn kleding en ging tegen haar aanstaan. Ze voelde mijn mannelijkheid tegen haar aandrukken. Rahma ging op bed zitten en nam mijn little boy in haar mond. Ik had moeite om bij al haar orale kundigheid niet voortijdig klaar te komen. Ik pakte haar schouders vast en drukte haar tegen het bed, haar benen liet ik spreiden en likte haar geschoren vrouwelijkheid. Ze was volkomen nat en verlangde gepenetreerd te worden. Ik ging bij haar naar binnen.

         Ze kreunde van hartstocht en zei, niet spuiten! Echter onze bewegingen waren zodanig dat er geen houden meer aan was.
         Oh, kijk nou, alles is nat, zei Rahma.
         Sorry darling, zei ik wat verlegen, ik kon het niet tegen houden.
         Vanavond is het Bulan Cinta, en dan wint de liefde, verklaarde Rahma. Ik knikte minzaam. Laten we douchen en dan slapen, zei ik. En dat deden we.

         Om zes uur 's mogens wekte Rahma mij, ze ging baden en trok haar hoteluniform aan. Die had ze meegenomen om de volgende dag meteen weer aan het werk te gaan. Ik pakte mijn reistas en haalde honderd euro eruit en gaf het aan Rahma. Ze wou het niet aannemen, ik drong aan, en ze stak het in haar binnenzak. We kusten en zeiden, tot bij het ontbijt. Ik zag Rahma nog meerdere keren en ben zelfs nog met haar wezen shoppen.

         Toen moest ik naar Bali om mijn vriendin weer gezelschap te houden en heb met pijn in mijn hart afscheid van Rahma genomen.
         Ik heb haar nooit meer terug gezien, maar ze heeft een speciaal plekje in mijn hart. Was het liefde, die keer met haar....ik weet het niet.
         Ik wist wel dat dit nooit wat zou kunnen worden.

         Maar dan..............die Bulan Cinta, geweldig toch.

         Commentaar


         • #10
          Re: Indonesië: tripreports Cintia, de dolfijnen en Shanti

          Cintia, de dolfijnen en Shanti

          Niet altijd is een mens instaat om zijn kansen in het leven te grijpen.
          Hoe mooi is het dan wel, als hij die krijgt en dan toch instaat is om het te pakken.
          Er zijn wel voorwaarden hieraan gesteld, men moet wel lef hebben om die kansen te pakken en misschien een beetje tijd en geld spenderen.
          Reken maar dat de levenskwaliteit op die momenten optimaal wordt verhoogd.

          De ontmoeting.................

          Toen ik een aantal jaren geleden door de jl. buni sari, na een massage, naar huis liep, passeerde ik een groot huis met een bordes. Nog nagenietend van de massage was ik een beetje in gedachten verzonken, toen ik een stem hoorde roepen. Ik draaide me om om te zoeken waar die vandaan kwam, uiteindelijk vond ik de richting, het kwam van het bordes.
          Ik keek omhoog en een dame met een leuk opgemaakt gezicht zwaaide naar me en riep me. Sayang, waar was je nou toch al die tijd, riep ze? Ik begreep hier niets van, maar ze had het toch echt tegen mij.

          Sayang, kom even boven, ik wil nog wat tegen je zeggen, riep ze weer. Ik werd nieuwsgierig en vroeg, hoe kom ik bij jou? Hierlangs, en ze wees me de trap aan die naar de verdieping leidde. Gedwee ging ik naar boven. Het leek me een soort kosthuis waar kamers werden verhuurd. Aan het eind van de
          gang die ik doorliep, stond de vrouw mij op te wachten.

          Ze liep naar me toe en omhelsde me. Engeltje, Engeltje, waar was je toch, zei ze steeds tegen me. Ik wist, bij God niet, wie ze was. Ik zag wel dat ze mooi was, slank, goed opgemaakt, uitdagend gekleed, een beetje ****ig....................!
          Toen ik me weer had herpakt vroeg ik, who the fuck, ben jij eigenlijk? Ze nam even afstand van me en keek me aan. Jij bent Carlos, en je komt regelmatig in de salon. Ik was sprakeloos. Dat mijn reputatie mij weleens voorliep, dat gebeurt , maar dit mens kon ik me niet voor de geest halen. Welke salon, vroeg ik. Die van Sutra, ach dat weet je toch wel, zei de vrouw.

          En wie ben jij, geef nou eens antwoord, zei ik een beetje geiriteerd. Ik ben Cintia, Sayang, ik werk daar bij Sutra. Hmmmm.........oke dan maar, zal wel.
          Kom even binnen, het is hier te warm en ze trok mij haar kamer in. Daar was het koel en schemerig.

          De airco zorgde voor een aangename temperatuur en ik ging op bed zitten. Ik keek naar Cintia en vond haar best wel mooi. Het schoot me te binnen dat ik op tijd in het hotel moest zijn, ik zou de volgende dag naar Lovina beach vertrekken. Ik zei, Cintia darling, ik blijf niet zo heel lang, ik moet op tijd thuis zijn. Cintia naderde mij op een hele sexy manier en raakte mijn gezicht aan.

          Waarom zo vlug? vroeg ze, ik wou nog even van jou genieten. Langzaam deed ze haar schoenen met hakjes uit en liep op blote voeten naar me toe. Ze ontdeed zich tussentijds van haar bloesje. Ik zag haar borsten op en neer gaan bij het ademhalen. Misschien had ik toch niet zo'n haast...............vond ik. Zal ik jouw rug even masseren? vroeg Cintia, doe maar even jouw shirt uit.

          Ik deed mijn shirt uit en ging op het bed liggen. De kamer was niet groot en vanaf het bed zag ik de kleine badkamer. Cintia verdiende waarschijnlijk niet genoeg om een grotere kamer te huren. Even later kwam ze naast me zitten en ik voelde haar handen mijn rug behandelen. Zeg me Carlos, is dit lekker of niet, vroeg ze. Ik beaamde het met een........hhhmmmmmm. Oke, zei Cintia.

          Tijdens het masseren van mijn rug boog ze haar gezicht naar mijn hoofd en haar wang raakte mijn wang. Het voelde prettig aan en het gaf me een gevoel van rust. Ik draaide me rustig om en we kusten elkaar op de mond. In mijn brein dacht, wat is dit je kent haar nauwelijks, is dit wel goed.
          Ik greep zachtjes naar mijn broekzakken om te voelen of mijn spullen en mijn geld er in zaten. Gelukkig, ... dit was geen ripoff van een of andere straatsloerie. Wat is er sayang, vroeg de vrouw.
          Euhh...niks, ik zocht mijn horloge om te zien hoe laat het was, zei ik.

          Een nare ervaring in Tanah Toradja had me geleerd uit te kijken met vreemde vrouwen. Een cewek (wijf) had daar tijdens ons liefdesspel mijn money op haar eigen account geparkeerd oftewel ik was bestolen.

          Ik werd uit mijn gedachten wakker gemaakt door Cintia. Blijf je vanavond bij me, vroeg ze. Nee darling, ik moet morgen naar Lovina, antwoorde ik. Beteuterd vroeg ze me, wanneer ze me weer kan ontmoeten? Over een dag of vier, dan ben ik terug, darling.

          Ik stond op en trok mijn shirt weer aan. Onderwijl zei Cintia, je voelt en je ruikt naar een eerdere massage, klopt dat? Ja, zei ik, helemaal waar. Geen happy ending, ging ze door. Dat bewaar ik voor jou, als ik terug ben oke, antwoordde ik. We kusten elkaar innig en ik betastte haar nog even uitvoerig en zei tegen haar, see you in four days darling.

          Ze gaf me snel haar mobiel-nr en vroeg me haar te bellen of te sms-en.
          Beneden aangekomen keek ik nog snel omhoog naar het bordes en zag Cintia naar me zwaaien. Ik zwaaide terug.
          Ik liep verbaasd naar mijn hotel terug..................what the fuck is this???????

          De volgende dag reden we naar Lovina Beach. Onderweg kreeg ik een sms en zag dat deze van Cintia was. Cintia's sms ging als volgt: Sayang, ik kan haast niet wachten tot je terug bent. Ik heb gisteravond van jou gedroomd, dat je
          me een ring bracht en me over een drempel tilde zomaar een huis in. Pls, maak die droom waar.......

          Mijn vriendin vroeg wie het was? Ik zei, de laundry, ze hebben onze schone was al klaar liggen. Ze was content met het antwoord. Zal ik nog even sms-en dat we het over een dag of vier komen ophalen, vroeg ik? Ja, doe maar, zei mijn meisje. De sms van Cintia bracht me aan het denken en moest een passend antwoord bedenken.

          Ik beantwoordde als volgt: Darling ik vond het bijzonder om jou te ontmoeten en vind jou mooi en aangenaam gezelschap. Ik ben bang dat het bij dromen moet blijven aangezien ik al iemand anders over een drempel heb gedragen.
          Ik zei niets over een ring. Kusjes van Carlos.
          Dit moest haar tevreden stellen.
          Wat een lang antwoord, zei mijn meisje. Oh, moest even uitleg geven, antwoordde ik.

          Lovina Beach, de dolfijnen...............en Shanti

          Lovina Beach was oke. Het hotel was luxe en de kamer was voorzien van alle comfort. Mijn vriendin boekte meteen een trip met de boot naar de dolfijnen. Ik prepareerde mijn video en foto camera voor de volgende ochtend.
          Heel vroeg in de morgen gingen we aan boord en de boot, het was een soort prauw, voer weg.

          Toen we het gebied van de dolfijnen naderden zag ik een heleboel andere boten en er was opwinding. Ze hadden een school dolfijnen ontdekt en gingen er als de brandweer er achteraan. De boot klotste op en neer. Het filmen ging vrij moeilijk en ik kreeg er de pest over in, dat de camera's niet nat zouden worden van het zeewater.

          Toen we net op volle snelheid een overspringende dolfijn passeerden, voelde ik mijn mobiel trillen en overgaan. Nog net op tijd kon ik me vasthouden aan de boot. Ik vloekte, fuckin' shit en mijn vriendin keek naar me op. Niks aan de hand, riep ze. Nee, mijn mobiel, riep ik terug.
          Zo goed en zo kwaad haalde ik het vermaledijde ding uit mijn broekzak en zag een gemiste oproep. Ik keek naar het nummer en zag dat het Cintia was geweest die me had gebeld. Wie is het, vroeg mijn meisje. Het hotel, antwoordde ik terug. Laat maar wachten, zei ze.
          Ja, ja, Cintia.............door jou lag ik bijna tussen de dolfijnen, dacht ik bijna hardop.

          Terug bij het hotel zei ik tegen mijn vriendin, ik ga even het hotel in Kuta bellen wat er aan de hand is. Oke, zei ze. Ik deed een paar passen terug en draaide haar mijn rug toe om het gesprek af te dekken.
          Ik kreeg onmiddelijk Cintia aan de lijn. Ik zei: hallo darling, what's up. Ze antwoordde: Sayang, nog even over die ring.
          Weet je dat de goudprijs in Den Passar op het ogenblik heel laag is. Mijn bloed begon te koken, zeker bij de gedachte dat ik zowat in het zeewater viel. Ik antwoordde: Darling, door jou lag ik bijna met een dolfijn te vrijen en jij begint over een gouden ring!

          Ik vertelde haar over wat me bijna overkwam en zei verder: Sayang, goud geef ik aan mijn vrouw of aan mijn kinderen of als ze nog zou leven, aan mijn moeder. Aan jou geef ik zilver, als je aardig voor me bent, oke.

          Cintia hoorde ik zachtjes op de achtergrond snikken. Ze kon niet veel uitbrengen. Ik voelde dat ik wat te hard overkwam en corrigeerde me door te zeggen: Sayang, huil niet, als ik terug ben maak ik het goed met je. Ik beloof het je. Ze accepteerde de belofte en zei dat ze me wel weer zou sms-en.

          Het werd tijd voor het diner en mijn vriendin en ik liepen door de dorpsstraat. Langs de vele winkeltjes zag ze een hairdressers-zaak. Laten we even kijken of het wat is, zei mijn vriendin. Dus liepen we de zaak binnen.
          Er werden twee klanten geholpen en direkt draaide een kapster zich om.

          Ik zag dat zij, een......hij was. Opgemaakt en met coquette stapjes liep de trafo onze richting uit. Of de Madam een creambath met permanent wou of een spoeling. Mijn vriendin vroeg, naar de prijs en of het eventueel morgen
          kan gebeuren, dat kon. Maar de meneer zag er ook eeeenig uit, en misschien wou hij wel met een massage geholpen worden.

          Ik keek de bantji (trafo) aan en kreeg het even te kwaad. Nee, ik heb niets tegen dit volkje, maar ik hou mij bij pussy om het zomaar te zeggen. Mijn vriendin kreeg in de gaten hoe ik mij voelde en zei, dat ik gisteren al gemasseerd was en dat dat voorlopig genoeg is geweest. Ik zei tegen mijn meisje, laten we gaan eten voordat mijn honger over is. We zochten een restaurant op en gingen zitten.

          Shanti............................................ .....

          Een snoesepoes van een dienstertje kwam het menu brengen en nam onze drankjes op. Toen we zover waren om het eten te bestellen kwam snoesepoes de bestelling opnemen. Doordat de tafels wat dicht tegen elkaar stonden ging snoesepoes tegen me aan staan. Ik voelde de warmte van haar dijen tegen mijn bovenarm en kon het niet nalaten om met de rug van mijn hand, onder de tafel, even langs haar been te strijken.

          En u meneer, vroeg ze mij met haar mooie bruine ogen aankijkend? Doe mij maar kippepootjes, als ze maar lekker mals zijn, antwoordde ik. Dat zijn ze echt, zei snoesepoes.
          Mijn hart klopte snel.....................

          Tijdens de maaltijd kwam snoesepoes regelmatig vragen of alles naar wens was, leunend tegen mijn bovenarm aan. Ik wou een servet en dat kwam ze brengen, met aan de binnenkant een.............boodschap. Mama mia dit gaat wel heel erg vlug dacht ik.
          De boodschap zei: dit is mijn telefoonnummer en ik ben vanavond op het strand. Ik werd wel heel erg nieuwsgierig. Uit de verte keek ze me aan en ik knikte beamend tegen haar, ze glimlachte.

          Na de maaltijd rekende ik af en gaf poesje een aardige fooi. Mijn vriendin was moe en wou naar het hotel. Ik zei, ik ga straks nog even wat aan de bar drinken. Is goed, vond ze. Ik liep uit de kamer en belde het gegeven telefoonnummer op.

          Met Shanti, klonk het aan de andere kant van de lijn. Ik zei, met Carlos, weet je wel van in het restaurant. Oke, Carlos waar ben je, vroeg ze me. Ik zei, waar ben jij? Shanti antwoordde, dat ze tot tien uur dienst had en daarna naar het strand zou gaan, tegenover het restaurant. Ik zei, ik zie je op het strand oke. Ik wacht op jou, antwoordde Shanti.
          Ik ging een biertje drinken aan de bar van het hotel in afwachting van de dingen die gaan gebeuren.

          Toen ik even over tienen op het strand kwam, waren er wat mensen daar nog druk bezig. Ze maakten muziek en er liepen wat dames rond met de vraag: Mister massage. Tussen wat brommers zag ik Shanti staan en liep naar haar toe. Shanti kwam mij tegemoet met een glimlach die de oosterse mensen zo karakteriseert. Carlos, leuk dat je bent gekomen, zei ze spontaan.

          Shanti was klein, had een onopgemaakt maar wel mooi gezicht met regelmatige trekken en een klein neusje, een poeseneusje. Haar lichaam, haar borsten en heupen waren in oosterse proportie, dus niet groot. Ze had lieve en rechte benen in kleine schoenen met hakjes, waardoor haar kuiten tot hun recht kwamen. Het spijkerrokje zag er versleten uit en ook het shirtje. Zal wel werkkleding zijn, dacht ik.

          Kom mee, dan gaan we op het muurtje zitten, zei Shanti. Ik vroeg, of ze wat wou drinken. Een cola, zei Shanti. Er liep een jongen met een koeltas rond en ik kocht een cola voor Shanti. Ze dronk het met kleine teugjes.

          Hoe vind je Lovina, vroeg Shanti. Ik antwoordde, sinds ik jou vanavond zag, wel heel erg fantastisch. Oh jij stoute jongen met een mooie mevrouw, parreerde Shanti. Waar is mevrouw dan wel, vroeg ze. Die slaapt en droomt van de dolfijnen, zei ik. Malle vent, lachte ze sprankelend. En jij dan, vroeg ze uitdagend. Ik ga een dol fijne avond tegemoet, zei ik gevat. Shanti vond me
          geestig, althans dat zei ze.

          Ik vroeg naar haar leeftijd, dit om eventueel problemen met de wet te voorkomen. Dat was dus in orde, ze was negen en twintig, zou ik haast niet zeggen als ik haar zo zag. Over mijn leeftijd heb ik maar geheimzinnig gedaan, in ieder geval haar in het ongewisse gelaten. Stel je voor................

          Zullen we naar een muziekbar gaan, stelde ze voor. Ik stemde in en we gingen even verderop in een barretje aan het strand zitten. Er was westerse muziek op de achtergrond en we gingen op de barkrukken zitten. Shanti keek me aan en lachte zachtjes.

          Dus je wilt een dolfijne avond, vroeg ze. Ja, met jou, ging ik verder. Ik schoof mijn kruk dichter naar haar toe en ze vroeg, waarom doe jij dat. Ik zei, omdat er iets in jouw ogen schijnt. Wat dan, vroeg ze. Ik zei, ik ga even kijken en naderde haar gezicht.

          Er zijn sterren in jouw ogen, wist je dat, vroeg ik. Hee man, doe niet zo gek, antwoordde ze. Echt waar, riep ik. Ik zie niks, zei Shanti. Wacht even dan zal ik er een paar voor jouw plukken. Ik trok haar naar me toe en kuste haar. Ze liet het toe en zei, inderdaad nou zie ik sterren voor mijn ogen...................

          Shanti trok mijn hoofd naar haar toe en we gingen tongen. Ik sloeg mijn arm om haar middel en liet mijn andere hand over haar benen strelen. Ze had mooie kuiten. Ik verdronk in haar bruine ogen en haar borsten priemden tegen me aan.

          Ze vroeg, of ik meeging naar haar kamer. Ik raakte zwaar in de verleiding en liet me ompraten. We bleven kussen en George Michael zong op de achtergrond: Like Jesus to a child.....................
          We liepen de bar uit richting haar kamer.

          Het was een eenvoudige kamer met aangrenzend een badkamer met wc. Shanti deed de waaier aan om de warmte weg te blazen. Ik ga even een bad nemen, ben zo bij je, riep ze. Ik hoorde het water plensen uit de mandibak (waterbak). ik ging op het bed zitten. Ze kwam de badkamer uit met een handdoek om zich heen geslagen. Haar haren waren nat en er dropen druppeltjes op haar schouders. Ik wou deze wel aflikken.

          Carlos, ben ik mooi, vroeg ze me. Ik was verbouwereerd van de vraag. Of course darling, zei ik. Het ranke figuur dat ze had en dat lieve gezicht. Ik zei, kom bij me sayang. Ze rook naar een mengsel van Dove en kruidnagel. Ik werd bedwelmd van de geur. Toen ze tegen me aanstond drukte ik mijn
          gezicht in haar natte haren en streek over mijn kin. Dit deed ik vaker om mijn Boucheron (bodylotion) weer tot leven te wekken.

          Toen ze me kuste zei ze, je ruikt naar bloemetjes. Ik zei, en jij naar mijn favoriete avondgeur, tjenkeh (kruidnagel). Ik sloeg langzaam haar handdoek open. Shanti protesteerde niet. Ze zei alleen, ik ben ongesteld..............
          Ze liet mij de keus.
          Hoe was het nou, was ik een man van de wereld....................?

          Ik genoot bij het aanzien van haar mooie lichaam en raakte opgewonden. Ik vroeg, of ze mij oraal kon bevredigen en of ze dat wou. Ze pakte mijn little boy en wreef erover heen. Kleed je maar uit, vroeg Shanti. Ik deed het en zij ging op bed zitten. Haar vaardigheid wees uit, dat ze het niet voor het eerst deed. Het kon me niets schelen en binnen afzienbare tijd kwam ik.

          Ze haaste zich naar de badkamer om mijn sperma uit te spugen. Are you happy, vroeg de snoesepoes aan mij. Ik beaamde en wou haar onmiddellijk weer tegen me aan voelen. Shanti zei, dat ze morgen weer vroeg op moest. Ik zei, dat het voor mij ook bedtijd werd. Ik nam 150.000 idr uit mijn broekzak en gaf het haar. Ze nam het aan en vroeg of ik haar morgen weer wou ontmoeten. Ik zei, InshAllah (zo God het wil).
          En dolfijne avond............................................. ......

          Ik zag Shanti helaas alleen nog maar in het restaurant, waarbij ze zich tegen me aanschuurde. Omwille van de lieve vrede met mijn vriendin heb ik Shanti niet meer opgezocht. En zo ging de tijd in Lovina Beach voorbij.

          Cintia...........

          Terug in Kuta werd ik bestookt met telefoontjes en sms-jes van Cintia. Op de schaarse momenten dat ik met een smoes naar het strand zou gaan, Pieter (een goed vriend) te ontmoeten, kon ik naar Cintia gaan.
          Iedere keer als ik bij Cintia kwam was ze weer anders gekleed, maar wel sexy. Ze vertelde dat ze uit Palembang (Sumatra) kwam en dat ze in Singapore had gewerkt. Toen ze een keer In Singapore was verkracht door haar werkgever is ze naar Bali gevlucht.

          Ik zei, dat ik weleens in Palembang was geweest. Oh ja, hoe heet de nieuwe brug dan over de rivier, vroeg ze me. Ik antwoordde, De Amperah brug en ik heb gelogeerd in het Jayakarta hotel. Met verbazing hoorde ze dit aan.
          Jij bent echt overal geweest, zei Cintia.
          Zeker weten, antwoordde ik...........................

          Ik ging af en toe naar de salon van Sutra. Deze eigenaar en bantji (ladyboy) ken ik al heel lang. Hij / zij was aardig in de slappe was en behandelde zijn personeel heel goed. Ik liet me vaak door Iyud (een leuke meid) masseren en ze was kundig. Ik had verder niets met haar, ze leed aan een huwelijkstrauma ,namelijk te veel klappen van haar echtgenoot gekregen.

          Echter nu liet ik me door Cintia behandelen en zij was ook kundig, maar ook jaloers. Zodra ik in de salon kwam, trok ze mij al direkt naar haar toe. Ze fluisterde, niemand anders dan ik oke sayang. Ik vond het best, zo kon ze ook nog wat aan mij verdienen.

          Ik liet me door haar masseren en aftrekken en betaalde de prijs en gaf hetzelfde bedrag aan Cintia als fooi. 's Avonds kon ik haar niet ontmoeten vanwege mijn eigen meisje. Behalve, als Cintia vrij was dan kon ik met een smoes haar opzoeken en dan de liefde bedrijven. Ze ontving mij helemaal geil gekleed, gewoon ****ig en ik genoot ervan.

          Cintia wist van mijn voorkeur en zorgde ervoor dat ik volledig aan mijn gerief kwam.
          Uiteraard betaalde ik haar diensten royaal, zij was mijn Cewek (wijf)...........
          Maar ik moest terug naar Nld, en ik beloofde Cintia terug te komen................................I'll be back!

          Commentaar


          • #11
           Re: Indonesië: tripreports Bali

           Bedankt Papacarlos voor je uitgebreide verslaglegging. Zeer informatief en leerzaam, het een en ander klinkt bekend en lijkt een beetje op een ontmoeting die ik onlangs had op Bali.

           Ik was weer eens in Indonesië voor mijn werk en, zoals vaker, had ik een lang weekend op Bali gereserveerd. s’Avonds natuurlijk de bekende kroegentocht langs Jalan Legian gelopen (http://www.hookers.nl/showthread.php?t=25170). Toen ik het Bountyschip binnenliep zag ik de manager (die ik bij eerdere gelegenheden al eens ontmoet had) in gesprek met een werkelijk verrukkelijk fraaie juffrouw van halverwege twintig en, tot mijn genoegen, wenkte hij mij om erbij te komen zitten. De dame stelde zich voor als Dona en ze was op sollicitatiegesprek voor een, wat zij noemde, coördinerende functie. Omdat ze juist klaar waren vertrok de manager weer om mij met deze dame achter te laten. Ze kwam uit Jakarta, sprak prima Engels, maakte een erudiete indruk en ook haar manier van doen maakte duidelijk dat ze niet zomaar uit de kampungklei getrokken was; kortom ik was wel gecharmeerd van dit vrouwspersoon en ik suggereerde haar om die avond in stijl samen verder te trekken. Na een genoeglijke avond stelde ik voor om nog een afzakkertje op mijn kamer te nemen, waarop zij mij recht in de ogen keek en concludeerde: “so you want to f*ck me!” en daar meteen op liet volgen dat ze viel voor oudere mannen; ik werd zowaar week in de knieën. Na een daverende nacht vertrok Dona de volgende ochtend omdat ze probeerde een baan op Bali te bemachtigen en we spraken af om elkaar om 5 uur op het strand te ontmoeten voor de zonsondergang. Mijn aanbod voor taxi-money werd hooghartig van de hand gewezen, kortom, dit intrigeerde mij want het paste niet helemaal in mijn Balinese ervaringspatroon.

           s’Middags op het strand liet ik me masseren door de Balinese Yuli, die ik ook al enkele jaren ken (ja, ik ben een gewoontedier) en die nieuwsgierig vroeg hoe het mij de eerste nacht op Bali was vergaan. Ik vertelde over mijn wederwaardigheden en zij concludeerde onmiddellijk dat ik voorzichtig moest zijn en niet mijn hoofd op hol moest laten brengen, ze had dit soort avonturen al vaker meegemaakt (…and please don’t leave your family like some guys do…). Toen Dona kwam werd ze door Yuli en haar vriendinnen vanuit de verte bekeken en Yuli schudde onopvallend haar hoofd. De situatie begon mij steeds meer te intrigeren. Toch hebben we weer een prima avond en nacht gehad, alleen klaagde Dona vroeg in de ochtend over hoofdpijn, waardoor ze snel naar haar hotel moest. Een paar uur later kreeg ik een telefoontje, dat ze heel erg ziek was, dat ik voor haar moest zorgen en of ik een (flinke) som geld voor de dokter voor haar had. Op mijn voorstel kwam ze naar mijn hotel, waar ik de hotelarts heb laten komen om haar uitvoerig te laten onderzoeken, hoewel dit natuurlijk niet haar bedoeling was. De discussie tijdens het onderzoek ging in voor mij te rap Indonesisch en ze kreeg (typisch Indonesisch) een hele lading pillen terwijl ik de rekening kreeg met daarin verstopt een papiertje met krabbel van de hotelarts: “Diagnosis: light common cold”. Toen echter Dona begon over de diagnose met ernstige ziekten en een trip naar Belanda om daar door echt goede artsen behandeld te worden (waarmee ik haar leven kon redden) zodat ze in de toekomst voor mij kon zorgen, was de plot duidelijk (zoals Yuli ook later beaamde). Ik heb haar liefdevol naar haar hotel gebracht en ben uit haar leven verdwenen, na haar wel een bij de situatie passende donatie te hebben gegeven. (Fair is fair.)

           NO

           Commentaar


           • #12
            Re: Indonesië: tripreports

            Beste nonolet,
            heb op een van mijn eerste ontmoetingen met een indonesische vrouw te horen gekregen dat ze naar de dokter moest. Ze had een zogenaamde "Flu" op
            gelopen. Bezorgd (en een beetje verliefd hahaha....andre hazes) vroeg ik in mijn onnozelheid wat dit gaat kosten. Zonder blikken of blozen zei ze: 500.000 idr. Ik gaf het haar. Ik zal je vertellen, Geld doet wonderen, de volgende dag was madam de vrolijkheid zelve.
            Ik vroeg haar, hoe dit mogelijk was, n.l. bij ons in nederland duurt zoiets wel 2 weken. Nee, nee, ze had zulke krachtige medicijn gekregen van deze dokter.
            Ja, ja, my ass.......dacht ik. Weer wat geleerd.

            Commentaar


            • #13
             Re: Indonesië: tripreports Cintia deel 2 - terug naar Bali

             Cintia - terug naar Bali

             De kans..............

             Het was dat jaar in februari / maart dat ik Cintia voor het eerst ontmoette. Na de perikelen die ik in Kuta en Lovina had meegemaakt, was ik terug gegaan naar Nld. Bij aankomst had ik grote problemen met het aanpassen van ons levenstempo. De periode op Bali had me relaxt gemaakt. Het nadeel was dat mijn werk een westerse aanpak verwachtte, dus aanpoten.

             Cintia had mijn mobielnummer in Nld en sms-te me regelmatig. Om argwaan te voorkomen hadden we afgesproken een mannennaam te gebruiken, namelijk Ketoet. De boodschapjes gingen er voornamelijk om dat ze me miste en op deze manier de relatie probeerde te onderhouden. Ze verdiende haar eigen inkomen en vroeg, wonder boven wonder, nooit om geld.

             Na ongeveer een half jaar bezig geweest te zijn voor mijn baas sloeg ik op een dag de krant open. Het was een zaterdag editie.
             De herfst viel in en deze periode zinde me niet, al die gure regen en wind. Mijn blik viel op een advertentie van een bekend reisburo.
             Singapore Airlines had een aanbieding voor zeshonderdendertig euro retour te vliegen naar Den Passar.

             Ik vroeg mijn vriendin of ze zin had die trip te maken, ze had het te druk op haar werk. Ik wou deze kans niet missen om op Bali weer van het zonnetje en de dames te genieten, dus moest ik alleen gaan.
             Wat een straf zeg.........................

             Dezelfde middag boekte ik een trip voor drie weken en betaalde de ticket. Thuis gekomen belde ik het hotel op om een kamer te reserveren, en gelukkig hadden ze nog plaats. Ik zou over twee weken al vertrekken en ik verheugde mij erop. Mijn koffer had ik meteen geopend en ging deze vullen met kleding enwat andere benodigde spullen.

             Ik kocht wat kleine kado's en bewaarde ze apart. Ook de parfummonstertjes en zeepjes zouden het heel goed doen bij het vrouwvolkje aldaar.
             De dag van vertrek kwam en mijn meisje bracht me naar Schiphol en we namen afscheid van elkaar.

             Terug op Bali......................

             Ik kwam na dik twintig uur vliegen aan in Den Passar en was behoorlijk moe. De taxi bracht me naar het hotel en ik ging inchecken. Nadat ik op de kamer kwam liet ik mijn bagage voor wat het was en ging eerst een simkaartje kopen voor mijn mobiel. Toen dit nummer geactiveerd was voelde ik me senang (prettig), ik kon bellen en was bereikbaar.

             Ik had over deze vacantie niets tegen Cintia gezegd, het was dus een superverrassing voor haar toen ik belde en zei, Sayang ik ben in het hotel hier op Bali. Zij was toevallig op haar kamer en wou direkt naar me toekomen. Ik had geen bezwaar.

             Ze was mooi opgemaakt en had een kort rokje aan. De schoenen met hoge hakken maakten haar groter als dat ze was. Het mouwloze bloesje bedekte heel krap haar borsten en liet haar armen bloot. Ze stak haar armen naar me uit en we grepen elkaar vast.

             In een lange omhelsing zei ze, wat weet je me te verrassen Carlos. Ben je blij, vroeg ik, of sta ik jou in de weg? Cintia antwoordde, Sayang blijf heel lang bij me, oke. Ik zei niets en genoot eerst van haar geur en de druk van haar lichaam tegen het mijne.

             Ik dacht terug aan hoe ik haar ontmoette, dat ze me naar boven vroeg te komen op haar kamer. Ik glimlachte en vroeg, woon je nog steeds daar bij dat bordes? Ik kan me niets anders veroorloven, antwoordde Cintia. Ik begreep haar volkomen.

             Veel meisjes die op Bali zijn komen werken zijn niet bij machte om boven een laag tot gemiddeld salaris te verdienen, ik vond het triest. In ieder geval hadden ze gelukkig nog werk.

             Ik had wat drankjes voor ons tween gehaald, en we trokken ons terug op de kamer. Cintia vroeg, of ze me mocht masseren. Het zal je goed doen, na die lange vlucht, zei ze heel overtuigend. Ik legde een handdoek op het bed en trok mijn kleren uit.
             Ze observeerde me en zei, je hebt een buikje gekregen, sayang. Het staat jou wel, ......een echte man. Ze wist me te vleijen, de bitch.

             Ik lag op mijn buik en ik voelde hoe haar handen mijn benen en rug kneden. Heel af en toe ging een hand tussen mijn benen in en kneep zachtjes in mijn zak. Het voelde lekker aan en ik werd slaperig. Omdraaien!!! zei ze op gebiedende toon en ik deed het willoos.

             Ik voelde haar lippen de mijne beroeren en ze smaakten naar mango. Haar tong ging tussen mijn lippen in en woelde weelderig met mijn tong. Ik was meteen weer bij mijn positieven. Ik opende mijn ogen en keek naar haar gezicht.

             Het viel me op dat ze een wat spaans aandoend uiterlijk heeft. Iets van de bekende flamencodanseressen. Haar wenkbrouwen waren bijgetekend en haar wimpers duidelijk opgekruld. Haar volle lippen hadden een glanzende lipgloss en de donkere ogen schitterden in het schaarse lamplicht.

             Ik vroeg, of ze misschien Spaanse of Portugese voorouders in de familie heeft. Nee, antwoordde ze, wij uit het zuiden van Sumatra hebben scherp aandoende gezichtstrekken. Ik vond haar mooi............

             Ondertussen ging ze verder met de massage. Af en toe hielp ze mijn little boy overeind door over hem heen te wrijven.
             Ik vond dat we eerst wat moesten drinken, ze was het met me eens. Nadat ze een paar teugjes had genomen wou ze wat kleren uitdoen, het was wat warm op de kamer.

             Ik had geen bezwaar. Ze ontdeed zich van haar bloesje en ik zag dat ze een push-up BH gebruikte. Haar borsten puilden uit en ik kreeg er een droge keel van. Eerst maar weer eens een slokje, vond ik.
             Het korte rokje ging elegant omlaag en de schoenen met hakjes gingen uit. Ik kom naast je liggen, zei Cintia.
             Ik voelde me in de hemel................................

             We kusten elkaar. Het waren kussen met passie, alsof we het halve jaar dat we elkaar niet zagen, moesten inhalen.
             Cintia wou sex. Ik was te moe, legde ik haar uit, morgen misschien. Ja, oke, je wordt ouder, zei ze met een beetje sneer.

             Maar ik blijf wel bij jou slapen, eiste ze. Ik vond het prima. Ze nestelde zich in mijn armen en knuffelde mijn wang.
             Het is een heerlijk gevoel als iemand, zo om je geeft. Ik dreef weg in een eindeloze slaap...................

             Een mooie dag........................

             Carlos, carlos...............hoorde in de verte iemand roepen. Waaaaat...............vroeg, ik nog half slaperig. Er wordt op de deur geklopt,
             hoorde ik Cintia zeggen. Ik keek op mijn horloge en zag dat het half acht in de morgen was. Who the fuck, wekt mij op deze gruwelijke tijd, vroeg ik haar. Daar, Sayang, luister maar.

             En inderdaad, tok, tok, ging het op de deur. Ik zag met half geopende ogen dat Cintia had gedoucht en ze had een handdoek om haar heen geslagen. Who's that, riep ik richting de deur.
             Agoeng, toean, was het antwoord. Ik heb een boodschap voor U. Agoeng was de securityman van het hotel.

             Wacht even, ik kom eraan, antwoordde ik. Ik gebaarde Cintia om weer de douche-ruimte in te gaan. In mijn ondergoed deed ik de deur open en zag Agoeng. Hij was blij mij weer te zien en verontschuldigde zich eerst over zijn vroege komst.

             Hij zei, Toean Carlos, ene mevrouw Effie heeft U gisteren zien aan komen en gaf mij de boodschap U te zeggen, dat zij U wilt ontmoeten. Ik zei, bedankt Agoen, ik spreek jou later, oke. Ik gaf hem snel een briefje van tienduizend idr en hij bedankte mij hiervoor.
             Effie........hmmmm.....Effie, een old flame........... dacht ik.

             Cintia kwam de douche-ruimte uit en was al aangekleed, de wet-look van haar lange haar zag er schitterend uit. Ik vroeg haar mij even de tijd te geven om te scheren en te douchen. Ik trok mijn ondergoed uit en ik hoorde Cintia zeggen, hij is klein geworden.

             Kan jij niet op andere dingen letten dan op mijn geslacht, reageerde ik. Ze lachte en zei, ik wacht op je.
             Ik ging me scheren en poetste mijn tanden, daarna liet ik een frisse douche over me heen gaan. Nadat ik mijn bodylotion had opgedaan liep ik de kamer in. Cintia liep op mij af en kuste me. Selamat pagi, Sayang, zei ze, wat ruik je lekker.

             Ik trok een fris schoon shirt aan en een half lange broek. Laten we ontbijten, zei ik tegen Cintia en we gingen naar het restaurant.
             Cintia had de kleren van de dag tevoren aan en zag er sexy uit. Ze rook heerlijk. Heee.., je hebt mijn zeep gebruikt, Sayang, zei ik.

             Ze lachte en haar tanden schitterden achter haar volle lippen. Ja, lekker vind je niet ? zei Cintia. We bestelden ons ontbijt en gingen eten. Cintia vroeg, zullen we vandaag naar een verlaten strand gaan? Het leek me wel wat, en antwoordde, oke.........

             Ze had eerst nog wat zwemkleding aangedaan en een los hangend jurkje over haar mooie lichaam. Cintia wist zich altijd zo te kleden dat ze meteen middelpunt van belangstelling werd. Ik voelde me trots dat ze met mij een verhouding heeft.

             We namen een taxi naar het afgelegen strand. De taxichaufeur had moeite de weg te vinden. En eindelijk na door een halve
             woestijn gereden te hebben kwamen we op de afgelegen plek aan. Hoe vind je het hier, vroeg Cintia.

             Het strand lag er verlaten bij en werd af en toe onderbroken door wat kokosnootpalmen en wat gammele huisjes. De zee ruiste en de golven waren niet zo hoog als in Kuta beach. Het heet hier Serangan beach, vertelde een oude vrouw die naar ons kwam toegelopen. Of de meneer en de mevrouw bij haar huisje kwamen zitten en wat drinken.

             Cintia antwoordde, als we de rest hebben gezien dan komen we bij jou zitten, oke. De oude vrouw gaf haar een compliment over haar uiterlijk en zei tegen mij: U moet gelukkig zijn met zo'n mooie vrouw. En dat was ik..................

             Nadat we rondgekeken hadden gingen we bij de oude vrouw onder een parasol zitten. De stoeltjes waren oud en verweerd en we deden onze handdoeken erover heen. Cintia ging achter in het huisje omkleden en kwam even later als oosterse godin tevoorschijn.

             Ze vroeg of ik haar wou insmeren met zonnebrandolie. Ik deed wat op mijn handen en streek over haar rug. Ze rilde.
             Toen ik zachtjes haar voorkant deed zag ik dat haar tepels stijf waren en ze hijgde. Ze zei, ik doe mijn benen zelf wel alsof ze wist dat ik haar vrouwelijkheid zou aanraken en haar nog meer zou opwinden.

             De oude vrouw bracht ons drinken en liet ons alleen. Ik keek Cintia aan en zei, hoe komt het dat je niet gtrouwd bent zoals veel van jouw leeftijdgenoten. Cintia keek me aan en haar zonnebril verhinderde de blik in haar ogen. Jij weet niet wat een "aangeraakte vrouw" is, meneer uit het westen.

             Haar stem klonk verdrietig en ze vervolgde: ik ben verkracht geweest door die schoft in Singapore en moet nu in een salon werken. De mensen hier in het oosten geven je meteen een stempel en een eerzame man zal het nooit in zijn hoofd halen met een Cewek als ik te trouwen. Ze zei, Cewek wat zoiets betekende als wijf...............

             Ik moest toegeven dat dit een kompleet nieuw gegeven was aangaande de adat (gewoonten) hier in Indonesia. Ik had spijt dat ik haar die vraag stelde en verontschuldigde me hiervoor. Cintia zei, geeft niets, jij kan niet alles weten over onze gebruiken.

             Ik stond op en omhelsde haar. Ik zei, jij bent voor mij geen Cewek maar een echte Ratu (koningin). Een traan rolde vanuit elk van haar ooghoeken. We kusten elkaar op de mond en ik voelde me weer goed.

             We gingen nog even de zee in en Cintia viste wat schelpen uit het water en gaf ze aan mij. Hier, heb je een aandenken aan deze dag, zei ze vrolijk. Ik nam ze aan. Tot op de dag van vandaag heb ik ze bewaard en als ik ernaar kijk herinner ik me alles weer.

             We spoelden ons af in het huisje en trokken droge kleren aan. Cintia bestelde wat eten en we gingen lunchen.
             De middag ging voort en we maakten wat leuke plannetjes voor de tijd dat ik op Bali was. Ik rekende af met de oude vrouw en gaf haar wat extra's. Een taxi bracht ons eerst bij Cintia thuis en ik ging even later naar mijn hotel.
             A day in paradise.............

             Ik pikte Cintia bij haar kamer op en we besloten in Poppies-lane te gaan eten. In het restaurant "Bamboo" bestelde ik wat salade en Cintia steak. Ze at, alsof haar leven ervan af hing, kennelijk had ze trek. Ik zei, rustig aan sayang, straks krijg je buikpijn.

             Ze trok zich niets van mijn woorden aan. Nadat we klaar waren zag ik dat ze een klein rond buikje had gekregen en ik glimlachte.
             Zou ze er ook zo uitzien als ze zwanger was? Ik verdreef de gedachte.
             Ik betaalde de rekening en we stapten op, we zouden naar de "Hard Rock" gaan.

             Terwijl we richting het strand liepen passeerden we menige bar, vanwaar we (of liever gezegd, Cintia) werden opgefloten. Cintia vond het maar niks. Dronken Australiers, zei ze en greep mijn hand steviger vast. Ik dacht dat je het wel prettig vond, zei ik.
             No, no, the motherfuckers only want boom, boom, zei ze geirriteerd. Ik lachte, maar wist dat het zo was.
             Maar wou ik dat zelf dan ook niet, toch......................

             De Hard Rock was druk, heel veel japans volk. Ik kon met moeite twee drankjes scoren en liep ermee terug naar Cintia.
             Ze had een paar jappies om haar heen, die haar probeerden te versieren. Ze keek ongeinteresseerd en zocht naar mijn aankomst.

             Je hebt belangstelling, sayang, zei ik. Wat wil je ook, zo'n sexy vrouw. Niet belangrijk, antwoordde ze. Cintia ging tegen me aanstaan om te laten zien dat ze bij mij hoorde. Ik voelde me zo trots als een aap met zoveel l......len.

             We dronken wat en bewogen onze lichamen rithmisch tegen elkaar aan op de maat van de muziek. Het was nauwelijks dansen te noemen, maar het wekte passie op. Cintia drukte haar wang tegen het mijne en fluisterde in mijn oor, trouw met me, maak mij jouw vrouw.

             Ze rook naar een veld vol zomer rozen en was onweerstaanbaar sensueel. Ik was overweldigd door de ambiance en kon nauwelijks antwoord geven. Het klonk met veel overredingskracht, maar ik moest me vermannen.
             Niet hier, darling, zei ik. Ik wil vanavond er niet over praten, vond ik.
             De avond was te mooi om serieus te zijn.
             Cintia had bedoelingen.........................of verwachtingen.

             De taxi bracht ons naar mijn hotel en we gingen naar mijn kamer. Onderweg stopte ik de bewaker een biljet van tienduizend idr in handen, om sigaretten te kopen. Hij lachte en zweeg. We douchten ons zweet af en pleegden allerlei sexuele handelingen.

             Nadat we afgedroogd waren gingen we in bed verder. Cintia was nuitputtelijk en ik moest me inhouden tot het moment supreme.
             Toen het zover was, spoot ik haar helemaal vol. Tegelijkertijd kreeg ze haar hoogtepunt en kreunde heftig. Ik wil een kind........!! riep ze uit.
             Ik schrok, dat was niet de bedoeling. Och, laat ook maar, het was toch al te laat. Ik ging nog wat foto's van Cintia maken en vond het welletjes voor vandaag.
             Let's call it a day...............

             Effie.....................

             De volgende dag moest Cintia werken en ging 's morgens terug naar haar kamer. Ik kuste haar en zei, dat ik haar in de salon zou opzoeken. Na het ontbijt ging ik bij het zwembad zitten zonnen. Mijn huid moest wat vitaminen krijgen en ik moest uitrusten van een heftige dag van gisteren.

             Mijn mobiel ging en ik hoorde de stem van Cintia, waar ben je Sayang, vroeg ze. Bij het zwembad, darling, antwoordde ik. Ben je alleen of tussen die mooie jappanse meiden, klonk het aan de andere kant. No baby, I only care for you, zei ik. Kom je straks naar de salon, dan kan ik jou masseren, zei Cintia. Oke, darling, see you later, antwoordde ik.

             In de salon werd ik begroet door de meisjes en ik vroeg naar Sutra. Hij was er niet. Ik gaf meegenomen chocolaatjes af aan een van de dames en keek rond op zoek naar Cintia. Er zat een vrouw onder een droogkap in het hairdresser gedeelte. Ik wist dat ik haar kende.

             Apa kabar (hoe gaat het met jou) pappa Carlos, zei ze tegen mij. Ik wist het ineens.........................Effie!
             Ik liep naar haar toe en legde mijn hand op haar schouder. Effie, darling, nice to see you, zei ik tegen haar. Ik dacht dat je mij vergeten was, klonk het van Effies kant. No, no, darling, heb het te druk met mijn werk en mijn girl in Nederland, verklaarde ik haar.

             Effie was een vrouw met wie ik in het verleden een korte maar heftige affaire heb gehad. Ik vond dat zij wat te vrijpostig was over mijn financien en wou altijd maar geld. Ze was een mooie maar wat oudere vrouw. Ik begreep ook wel dat als je wat minder in de markt ligt, dat het ook moeilijker wordt om aan geld te komen.

             Maar zij ging te ver om openlijk, zelfs waar mijn vriendin bij was, om geld te vragen. Ik heb deze relatie verbroken, jammer voor haar. Effie wou me niet loslaten, ook nu niet..................

             Wanneer gaan we weer eens wat drinken, vroeg Effie. Ik vertelde dat ik reeds iemand heb, die ik hier op Bali als mijn indonesische vrouw beschouwde. Effie vond dit niet prettig en reageerde, ik wil haar nog wel eens zien. Ik had geen zin in een confrontatie en zei, dat ze zich moest gedragen als het zover was.

             Jij vond mij toch altijd aardig en nu ben ik niets meer waard voor jou, klonk het narrig. Wait a minute, darling, ik zei dat ik geen zin had in een scene, midden in de salon. Ik siste tegen haar, ik vond jou wel aardig, maar jij vond mijn geld aardig. Am I right, darling! Ze wist dat ik gelijk had en zweeg.

             Ik hoorde de deur dichtslaan, het was Cintia. Sayang, ben even gaan eten. Heb je iedereen al gedag gezegd, vroeg ze.
             Zin in een massage? No sayang, nu even niet, I explain later oke, zei ik. Cintia was verbaasd. Effie had bij mij de zin weggenomen.

             Ik wou weglopen, maar Cintia hield me tegen. Ze trok me naar achterin de salon en ging over in mij te kussen. Ik werd rustig. Ik voelde hoe ze mij zachtjes over mijn kruis streek. Darling, tonight we make love oke, zei ze.
             Vanuit haar hoekje keek Effie toe. Ze moest haast wel een vermoeden krijgen met wie ik ging. Het kon mij niets schelen......

             Cintia kreeg een klant, bij wie ze een manicure en pedicure moest doen. Ik zei haar, dat ik haar om zeven uur vanavond kom ophalen. Ik wacht op jou, zei ze. Ik verliet de salon en ging verderop wat drinken in Jessie's bar.

             Ik wou tot rust komen na de ontmoeting met Effie. Ik moest ervoor zorgen dat ze mijn vacantie met Cintia niet verruineerde.
             Mijn gedachten werden verstoord door een jong meisje achter de bar. Wil je nog een koud biertje, vroeg ze me. Ze zag er zo onschuldig uit en keek met een soort Bambi ogen de wereld in. Hoe heet je darling, vroeg ik.

             Nannie...............

             Nannie, bapak (meneer) en hoe heet U, vroeg ze vrijmoedig. Ik ben Carlos, antwoordde ik. Hoe lang werk je hier al, ik heb jou nog niet eerder gezien. Alweer twee jaar Carlos, zei ze. Ze bleef bij me hangen. Ik vond haar wel grappig uitzien, echt een jong ding.

             Weet je wat, doe maar een biertje en neem zelf ook wat, zei ik. Ze nam een cola en zei, cheers Carlos. Dat ik jou vaker hier mag zien.
             We converseerden wat Nannie vond het op het ogenblik te rustig. Ze vertelde dat sind de bomaanslag bij "Paddy's" veel toeristen wegbleven. En hoe komt het dat Carlos hier op Bali durft te komen, vroeg ze.

             Darling, als het mijn tijd is dan is het mijn tijd, verklaarde ik haar. Maar niet vandaag, lachte ik haar toe. Carlos leek wel een hindoe, vond Nannie, zo "relativerend". Welk hotel verblijf je, vroeg ze. Ik gaf haar de naam van mijn hotel. Dat is hier vlakbij, zei Nannie.

             Hoe lang ik hier nog vacantie hou? Voorlopig ga ik nog niet weg, antwoordde ik. Maar ik moet terug, ik heb een afspraak, zei ik op mijn horloge kijkend. Wat jammer, vond Nannie, het begint nu net gezellig te worden. Kom je morgen weer? Ik weet het niet, als er geen plannen zijn, kom ik een biertje drinken. Ik betaalde de rekening en nam afscheid van Nannie.

             Jimbaran.............

             Ik haastte me naar mijn kamer en ging douchen. In de spiegel zag ik dat ik aardig begon te kleuren, mijn billen waren wit.
             Ik deed een zwarte lange broek aan en een wit shirt met print. Mijn bruine lage schoenen heb ik bij de receptie laten poetsen en trok deze aan. De bovenste knopen van mijn shirt liet ik open, ik wist dat Cintia dit mooi vond. Ke'ren (stoer), vond ze me.

             Ik liep via de achterkant van het hotel in de richting van Cintia's kamer. Ik nam mijn mobiel en belde haar dat ik eraan kwam.
             Ze liep mij tegemoet. Ze had een wit rokje aan en een zilverachtig bloesje met hooggehakte zilveren muiltjes.

             Ik was verrukt van de aanblik. Haar lange benen stapten coquet op het trottoir en haar borsten bewogen mee op het rithme.
             Het strak opgemaakte gezicht met vurige ogen maakten me gek. Een echte vrouw van de wereld, een pracht exemplaar.
             Om haar make-up en lip-gloss te sparen kusten we wang tegen wang.

             Carlos, verras me. Waar gaan we eten, vroeg Cintia.
             Jimbaran, lekker vis eten, zei ik zelfverzekerd. Oh, wacht even, dan ga ik even bellen naar het restaurant van mijn kennis, zei Cintia.

             Ze deed het, en even later kwam een luxe auto ons ophalen. Cintia verklaarde, dat het restaurant deze service gaf als we daar gingen eten.
             De wagen bracht ons naar een restaurant aan zee. De eigenaar wachtte ons op en kuste Cintia met een welkomskus.
             Hij gaf mij een hand en begeleidde ons naar een tafel op het strand bij de vloedlijn.

             We gingen zitten en keken uit over de zee. Jammer genoeg was de zon al onder gegaan, maar de hemel liet de eerste sterren al zien. Er werden kaarsen en fakkels aangestoken. De romantiek straalde eraf en Cintia was diep onder de indruk.............

             Men bracht onze dranken en even later konden we zelf uitzoeken wat voor vis of garnalen we wilden eten. We deden dat en gingen weer terug naar onze tafel. Een lopen orkestje kwam aan onze tafel een serenade spelen. Men vroeg, wat mogen we voor U spelen meneer, mevrouw.

             Ik zei resoluut, "Wonderful Tonight" van Eric Clapton. Het orkestje zette het lied in. Cintia keek me teder aan en greep mijn hand, ik liet haar opstaan en ging slowly met haar dansen. Ik zei, kijk een vallende ster.
             Ze keek, maar hij was reeds weg. We kusten en Cintia zei, hoe kan ik ooit zonder jou verder leven. Ik werd weemoedig bij deze woorden.
             Het orkest eindigde met " you are wonderful tonight........................."

             De avond ging voort met een sublieme maaltijd. We genoten van het uitzicht over de eindeloze hemel vol met sterren. Cintia hield mijn hand vast alsof ze me nooit wou loslaten. Af en toe trok ik haar naar me toe en we kusten elkaar. Deze momenten geven een mensenleven veel kwaliteit en ik was er dankbaar voor.

             Ik betaalde na afloop de rekening en de luxe wagen bracht ons thuis. Achter in de auto betaste ik Cintia's vrouwelijkheid.
             Ze was nat.................

             Op de kamer gekomen, trok ze mij het bed in en tongde mij, zodat ik geen adem meer overhield. Ze bleef liggen en trok alleen haar slipje uit. Ik was bezeten van deze vrouw en wou haar compleet bevruchten. Of............was dat (!) haar bedoeling.
             Ik rook de geur van haar passie en werd geheel een mannetjesdier. Voor uitkleden gunde ik mij geen tijd en haal zo mijn little johny tevoorschijn.

             Cintia spreidde instinktief haar benen en ik gleed bij haar naar binnen. Het schokken deed pijn in mijn liezen en Cintia's gekreun kon, volgens mij, hemel en aarde gewekt hebben. Deze vrouw wist van mij een man te maken.
             Er kwam een grote vlek op haar rokje en mijn broek.

             En domper.............

             We stonden de volgende dag op en Cintia had geen zin om te werken. Ik zei haar de salon te bellen vrij te nemen. Wat ik wel deed is haar een dagtoelage te geven ter compensatie van een niet gewerkte dag. Cintia nam mijn mobiel en meldde zich af bij de salon.
             Men had begrip voor het feit dat ze tijd voor mij wou nemen.

             Ik stelde voor om met haar naar Seminyak tegaan. We zouden eerst
             wat winkelen en daarna op het strand lekker te luieren.

             In een winkel probeerde ze een paar schoentjes. Deze waren bezet met een boel bling-bling. Het stond haar leuk en ze vroeg of ze die mocht hebben. Ik stemde toe. Even later vond ze een boetiekje waar ze Hotpants paste met een bijbehorende bloes. Ook die kocht ik voor haar. Cintia was superblij.

             We gingen naar het strand. Daar huurden we een parasol en twee ligstoelen. Cintia kleedde zich uit en showde haar "mini" bikini. De mensen in onze
             omgeving, westerse toeristen, keken jaloers naar haar en naar mij.

             Tegen de middag besteldden we wat Indonesisch eten en we genoten van deze lunch. Ik had mijn ipod meegenomen en liet deze zachtjes afspelen. Cintia wreef zacht over mijn hoofd en ik voelde aan haar schouders. Haar tederheid tegenover mij was onbeschrijvelijk. Ik kuste haar volle lippen.

             De mangojuice had deze zoet gemaakt en ik wou meer proeven.
             Darling, are you happy, vroeg ze. Sayang, aku di sorga (liefje, ik ben in de hemel) antwoordde ik.
             Life is sweet..........klonk het vanuit de ipod.

             Cintia's mobiel ging. Ze nam op en ging over in een serieus gesprek. Af en toe keek ze me zorgelijk aan. Ik was erg benieuwd waar het over ging. Mijn vader is opgenomen in het ziekenhuis, vertelde ze. Hij heeft een plotselinge hartinfarct gekregen.

             Waar ligt hij, vroeg ik. In Palembang, zei Cintia. Ik moet erheen, want het schijnt kritiek te zijn, vertelde Cintia. Ik ga morgen een ticket boeken, heb je zin om mee te gaan, vroeg Cintia. Ik kreeg medelijden met haar maar zag tevens mijn vacantie in duigen vallen, als ik mee zou gaan.

             Ik wist dat als je hier in Indonesia, om wat voor reden dan ook, naar de familie gaat, dan ben je jouw vrijheid voor langere tijd kwijt. Men wordt door de familie geclaimt.

             Ik bood Cintia een alternatief. Ik betaal de reis en jouw dagkosten, omdat jij niet werkt, zei ik. Maar ik ga niet met jou mee.
             Ik legde haar mijn motivatie uit. Cintia keek teleurgesteld maar accepteerde mijn voorstel. Het werd een trieste middag.

             Ze besloot om zeker tenminste een week weg te blijven. Ik werd gek bij de gedachte haar een week of langer niet te zien.
             Ik was helemaal gek op haar geworden, mijn Cintia weg.........................?

             Blijf van me houden, Sayang, zei ze op het vliegveld. Ik zag haar mooie betraande ogen. Ze was gekleed in een zwarte rok met een licht topje en had een soort truitje om haar tas geslagen. Ondanks haar verdriet zag ze er nog steeds bekoorlijk uit.

             Ik werd jaloers bij de gedachte dat er een wildvreemde kerel naast haar in het vliegtuig zou komen te zitten. En dat hij haar misschien het hof maakte. Ik omhelsde haar heel lang, totdat er omgeroepen werd dat men moest instappen. We kusten elkaar en zeiden, see you soon and call me, darling. Het vliegtuig steeg op en ik keek totdat het een stipje werd..........

             Nannie opnieuw..............

             Ik zag jou vaak met een hele mooie vrouw langslopen, zei Nannie, wie is zij? Ik had besloten om wat te gaan drinken in Jessie's Bar.
             Nannie kwam mij meteen bedienen. Lieve meid, dacht ik. Wel, dat is mijn Balinese vriendin, Baby, antwoorde ik. En waar is ze nu op het ogenblik, vroeg Nannie. Helaas naar Palembang, waar haar vader in het ziekenhuis ligt, antwoorde ik.

             Nannie vond het zielig en vroeg hoelang ze weg bleef. Ik zei, mischien een week of twee. Wat triest voor jou, zei Nannie.
             Ja, antwoorde ik en jammer van mijn vacantie. Als ik jou kan helpen, dan zeg je het maar, bood Nannie aan.

             Ik vond Nannie een leuke jonge meid, maar miste bij haar het gevoel van de rijpheid van een ervaren vrouw. Ze leek mij niet het type om mee te pronken. Weliswaar goed in, de gastvrouw uit te hangen, maar ik betwijfelde of ze zich kon meten met een wereldwijf als Cintia.

             Het was natuurlijk geen vergelijk, want Cintia had een grip op mijn denken en doen. Ik stelde Nannie voor om samen wat te gaan eten als ze klaar was met haar werk, of als ze vrij was. Natuurlijk vrijblijvend zonder enige bijbedoelingen. Nannie vond het goed en zei, morgen dan maar? Bel je mij, dit is mijn nummer.

             De volgende dag belde ik Nannie op en we besloten elkaar in de Mall te ontmoeten. Ik zag haar staan en ze giegelde tegen mij.
             Wat zie je er komisch uit met die korte broek en die sandalen aan. Ik zei dat we misschien wel iets sportiefs gingen doen.

             Ze lachte weer en zei, ik............sportief, hahaha. Man, ik kan alleen maar mijn ene been voor het andere zetten. Ik moest ook lachen. Nou dan gaan we maar een beetje winkelen en rondhangen, stelde ik voor. Geen probleem hoor, zei Nannie.

             We gingen op een terras aan het strand zitten en Nannie kletste voluit over alles en nogwat. Ik vroeg hoe ze als gastvrouw in de bar is komen te werken. Ze werd stil en keek opeens richting de zee. Dan moet ik jou eerst wat over mijzelf vertellen, wil je dat, vroeg ze. Alleen als jij het zelf wilt, speelde ik terug. Ze begon haar verhaal.

             Het was bij de geboorte van de tweeling, dat mijn moeder overleed, begon ze. Ik was nog maar zes jaar oud. Mijn vader was wanhopig en gaf mij de schuld van haar dood. Ik kreeg de taak om voor hem en mijn twee jongere broers te zorgen. Wat moest een kind van zes doen, om een huishouden te regelen?

             Ik deed mijn best om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.
             Mijn vader miste mijn moeder en vergreep zich aan mij..........
             Ik voelde mij schuldig en vies. En ging als bijbaan water halen en verkopen in het dorp waar we woonden. Met het geld liet ik mijn broers naar school gaan, terwijl ik doorwerkte.

             Toen ik zestien werd overleed mijn vader plotseling. Ik werkte in een kippenfabriek en voelde me wanhopig, ik was hoofd van het gezin! Ik werd heel triest en besloot mijn pols door te snijden, wat ik ook deed. Wat voor zin had het leven nog.........

             Ik kwam bij omdat een persoon in mijn nabijheid mij wist te verbinden. Ik wou niet leven en huilde en verlangde dood te zijn. Mijn buurvrouw kwam mij bemoedigen en zei dat ik verder moest. Ik had geen zin meer, maar besefte dat mijn broers moesten eten en naar school gaan. En zo ben ik steeds op zoek gegaan naar werk totdat ik in Jessie's bar kwam.

             Het verhaal van Nannie trof mij diep in mijn hart. Wat nou geen rijpheid, je bent weer te vlug met jouw conclusies, bedacht ik mij.
             Deze vrouw heeft in haar korte leven meer ellende meegemaakt als ik in tien of meer jaren.

             Ik wist ook dat een heleboel vrouwen in Indonesia een persoonlijke ervaring met zich meedragen en vaak niet zo'n beste. Maar dit was wel heel triest.
             Ik besloot om haar meer volwassener te gaan beschouwen.

             Plotseling zei ze, genoeg getreurd, dit moet jij er niet bij hebben.
             Carlos, vandaag gaan we plezier maken. Ik was kompleet verbaasd.

             Nannie en ik besloten over het strand terug te lopen. We liepen langs de vloedlijn en kregen af en toe een golf over onze voeten.
             Nannie lachte iedere keer als een klein meisje, ik vond dit wel prettig. Opeens pakte zij mijn hand en trok mij al rennende door het water de zee in. Een grote golf spoelde ons van de voeten, we waren drijfnat. Nannie gilde het uit van plezier.

             Ik keek naar haar en zag dat de natte kleding de contouren van haar lichaam lieten zien. De tepels van haar kleine borsten stonden stijf en haar venusheuvel bolde onder haar buikje omhoog. Haar dijen waren mooi egaal ten opzichte van haar benen en ze had kleine voeten. We gingen in het zand zitten en Nannie's lach schitterde in de zon.

             Mijn zwak voor Indonesische vrouwen ging bij Nannie over in bewondering. De kracht die zij uitstraalde en de levenslust, zeker na jaren van teleurstelling en triestheid. Ik kreeg respect voor dit kindvrouwtje. Ze was niet echt mooi qua schoonheid maar ze had een bepaalde uitstraling.

             Haar kinderlijke gezicht had evenredige trekken, haar amandelvormige ogen hadden een bruine glans. Haar mond werd versiert door rose lippen en ze had een recht neusje. Haar haar was een beetje bruin getint wat in het oosten
             niet zo vaak voorkomt. We droogden op en liepen richting de art-market in Kuta.

             We besloten op mijn kamer te gaan douchen en gingen eerst wat ondergoed en lichte kleding kopen voor Nannie. Nannie vond het prachtig om op mijn kamer te mogen komen. Zij was te verlegen om zomaar een hotelkamer in te gaan. Ik drong er bij haar opaan om het te doen, teneinde schoon en opgefrist de avond tegemoet te gaan.

             Ze ging de badkamer in en kleedde zich uit. Even later riep zij, Carlos kom mij helpen. Ik ging de badkamer in en vroeg, wat er aan de hand was. Ze had een handdoek om zich heengeslagen en zei, het warm water doet het niet. Ik keek en zag dat ze de kraan de verkeerde kant had uitgedraaid.

             Kleine dorpsmeisjes moeten Big daddy om hulp vragen als ze willen baden, zei ik voor de grap. Onmiddelijk liet Nannie de handdoek vallen en trok mij samen met haar onder de straal. Ik werd nat gesproeid en Nannie lachte me toe, Big daddy moet samen met mij het zout afspoelen anders worden we Ikan asin (gezouten vis). Ze had me vandaag voor de tweede keer te pakken..........

             Ik deed mijn natte kleding uit en ging tegen haar aanstaan. Nannie sloeg haar armen om mij heen en begon mij af te schrobben. Ik gaf haar de zeep aan en meteen rook het aangenaam. Ze sloeg haar gezicht naar me op en keek mij vragend aan.

             Ik bracht mijn mond bij de hare en Nannie trok mijn hoofd naar beneden, we kusten. Ik trok haar lichaam tegen het mijne en voelde haar schaamhaartjes tegen mijn dijen kriebelen.

             Het douchewater gutste over ons heen en Nannie hield mijn hoofd omlaag om de kus in stand te houden, met haar andere hand greep ze mijn geslacht en wreef deze totdat hij omhoog kwam. Ik kneedde haar billen en drukte deze tegen me aan.

             Nannie raakte opgewonden en kronkelde onder mijn bewegingen. Ik stak twee vingers in haar vrouwlijkheid en ze beet in mijn tong. Ik geraakte in sexuele trance en trok haar hele lichaam op zodat ik haar kon penetreren. Nannie sloeg haar beide benen om mij heen.

             Ze was nauw maar het paste helemaal. Ze zuchte onder het schokken en met haar nagels in mijn rug kwam ze klaar.
             Even later spoot ik mijn sperma in haar.

             We gingen ons aankleden en gingen daarna wat eten. Nannie wou terug naar haar kamer, ze moest morgen werken.
             Ik liep met haar mee naar haar kamer, gelukkig was die op loop afstand van het hotel. We namen afscheid en ik beloofde haar weer op te zoeken.

             Ondertussen had Cintia niets van zich laten horen. Ik vond het vreemd en besloot haar te bellen.
             Ik kreeg haar aan de telefoon. Sayang, ik mis jou, hoe gaat het daar, vroeg ik. Cintia zei, niet zo best sayang. Mijn vader gaat over in een coma. Ik schrok en zei, was ik maar met jou meegegaan, dan had ik jou kunnen bijstaan. Ze antwoordde, nee, ik heb mijn moeder en familie hier bij me. Geniet jij maar van jouw vacantie.

             Ik voelde me schuldig en zeker na het gebeuren met Nannie.
             Hoe bedoel je, gek op Cintia...................ik heb me laten verleiden door Nannie, alsof Cintia niet bestond.
             Ik vond mijzelf niet echt netjes..................

             Tenslotte...............

             Cintia kon niet zo vlug terug komen, bleek uit onze telefoongesprekken. Ik vertelde haar, dat het voor mij onmogelijk was haar voor langere tijd dan twee weken, financieel te ondersteunen. Cintia zou door haar moeder en familie verder geholpen worden.

             Maar ze vond dat ze tot het eind bij haar vader moest blijven. Ik voelde me teleurgesteld door de omstandigheden. Ik had bij mezelf opgemerkt dat ik van haar ben gaan houden en dat ik haar vreselijk miste. Ieder telefoongesprek ging van haar kant gepaard met tranen en soms ook van mijn kant. De uitwerking van haar vrouw-zijn had een grote invloed op mij.

             Nannie ging regelmatig met mij uit, gedurende mijn verdere verblijf op Bali. Ik reageerde niet meer zo heftig als in het begin.
             Ik wou absoluut geen nieuwe relatie beginnen zolang ik, met Cintia omgang had. Nannie had er begrip voor en liet me sexueel met rust.................

             Ik heb Cintia tot aan het eind van mijn vacantie niet meer teruggezien. Ik ging daarom met een naar gevoel terug naar Nld.
             Mijn gedachten waren steeds bij haar, totdat ik weken later een sms van Cintia kreeg.

             " Sayang, tot mijn spijt moet ik jou zeggen dat ik, door mijn familie ben uitgehuwelijkt. Ik heb hier veel verdriet over maar besef dat jij nooit met mij zou kunnen trouwen. Jij hebt jouw eigen vriendin en jouw eigen leven. Ik zeg jou vaarwel, jouw altijd liefhebbende Cintia."

             Ze had voor duizend procent gelijk maar ik kon het wel uitschreeuwen van ellende. Ik had hier veel verdriet over en kon het moeilijk verkroppen dat er een andere man in haar leven plaats ging nemen.

             Mijn gevoel kon ik thuis niet uiten, mijn vriendin zou het niet begrijpen. Ik durfde mijn ipod niet af te spelen, bang dat ik in tranen zou uitbarsten. Hoewel ik wist dat er vele vrouwen op deze wereld waren voelde ik mij toch nauw verbonden met Cintia.

             Gelukkig was er nog de herinnering aan Jimbaran......................."Wonderfull tonight" en de schelpjes van Serangan.........................

             Commentaar


             • #14
              Pareltjes van het leven

              Soms zijn er kleine momenten in een mensenleven waar men weleens te snel aan voorbijgaat. Als je deze overdenkt dan merk je dat ze veel meer in zich hebben dan een flits in de tijd. En als je ze goed bekijkt dan krijg je er waardering voor.
              Zo ook de korte afaires die in dit verhaal voorkomen.

              Bandung.................

              Hotel Homan, .........een herinnering uit de tijd dat ik er als kind met mijn vader al eens langs reed. Mijn vader en ik gingen dan op weg naar de Braga (het centrum). Het toenmalige Bandoeng was een parel van een stad. Het Parijs van het oosten werd het toen genoemd.

              Het grote witte hotel gebouw met zijn imponerende entree, vond ik bijzonder indrukwekkend. Zo klein als ik toen was, beloofde ik mezelf dat ik daar, in dat hotel, nog eens zal overnachten.

              Ik had een rondreis door Java geboekt en startte in Jakarta, vanwaar ik naar Bandoeng ben gereisd. Zelf had ik als kind lange tijd in deze stad gewoond en was benieuwd hoe het er nu uitzag.

              Het plan was om verschillende plaatsen uit mijn jeugd te bezoeken. Bandoeng is gelegen in een streek in West Java die men Soenda noemt. Het is er bergachtig en koel. De mensen zien er wat lichter van huidskleur uit en spraken hun eigen taal / dialect "het soendanees".

              Uiteraard had ik in Bandoeng een kamer in hotel Homan laten reserveren. Van buiten was de facade van het hotel nog steeds prachtig wit. Van binnen was er het nodige aan gerestaureerd. Hoewel, de mooie "jugendstil" decoraties en binnenramen had men intact gelaten en geintegreerd in de moderne opbouw. Ik was zeer tevreden met het uitzicht van mijn kamer. Ik keek uit
              over de jalan Asia-Afrika en het nabij gelegen park.

              Ik had heelijk geslapen en was aan een lekker ontbijt toe. Ik liep het restaurant in en was verrast.....
              Het restaurant waar men het ontbijt serveerde had nog een sfeer van "tempo doeloe" (vroegere tijden) en de hele entourage was op de koloniale tijd ingericht.

              Het meubilair, het servies en de palmboompjes in de hele grote potten ademden een rustige sfeer uit. Het bedienende personeel droeg de kleding vanuit mijn vaders tijd. Ik was helemaal verrukt.............

              Mag ik U misschien helpen meneer, vroeg een lief stemmetje. Ik keek op en zag een een aardig meisje in soendanese klederdracht.
              Ik wil graag ontbijten, antwoordde ik en gaf haar de maaltijdcoupon.

              Ze nam mij mee naar een tafel, draaide zich om en zei, als er iets is waarmee ik u kan helpen, dan hoor ik het graag. Ik vroeg om een kop thee en een gekookt ei. Zes minuten graag, zei ik. Komt in orde meneer, zei het meisje.

              Ik observeerde haar op afstand toen ze zich bezig hield met mijn bestelling. Zij was een echt soendanees type meisje. Slank, niet zo groot van lengte en licht van huidskleur. Ze had ook mooie chineesachtige ogen in een smal gezicht. Haar borsten waren niet zo groot maar leken me stevig.

              Door haar klederdracht nam ze kleine stapjes, de sarong zat strak om haar onderlichaam gebonden. De kabayak (het geborduurde bloesje) omvatte haar bovenlichaam als gegoten. Ze liep elegant naar me toe en bracht mijn kop thee.

              Jij heet Lies, klopt dat, zei ik tegen het meisje. Ze glimlachte en antwoordde, jawel meneer, dat zag u zeker aan mijn naamplaatje.
              En hoe heet u meneer, vroeg ze onmiddelijk. Mijn naam is PapaCarlos, gaf ik als antwoord. Ze stelde de standaard vragen, waar ik vandaan kwam en wat ik ging doen en waar ik daarna heenging.

              Er onstond een leuk informatief gesprek met deze jongedame. Lies kwam uit Bogor maar woonde nu in een voorstad van Bandoeng. Vlak bij de bergen, zei ze. Heeft PapaCarlos weleens de denneappels van dat plaatsje gezien, vroeg ze. Nee, nog niet, zei ik, maar dat komt nog wel.

              Had PapaCarlos al wat plannen voor vandaag, vroeg Lies. Ik wou wat van mijn ouderlijk huis zien en mijn oude school, weet jij iemand die mij kan vervoeren, vroeg ik. Dit was een schot voor open doel. Ieder persoon in Indonesia had wel een familielid of kennis die een auto heeft en deze gebruikt als niet officiele taxi.

              Ja zeker, mijn neef Hendra kan u wel rondrijden, wacht ik bel hem wel even, zei Lies. Even later bevestigde ze dit en we spraken een tijd en een prijs af. Ik vroeg aan Lies of ze mee wou. Ze moest werken, een volgende keer misschien.

              Hendra reed me naar mijn oude school. Deze was afgebroken en ik vond het jammer, het was een stukje verleden dat verdwenen was. Even later reden we de straat in van mijn ouderlijk huis. Het stond er nog en ik stapte uit. Hendra vroeg, zal ik vragen of U naar binnen mag. Het huis was omgebouwd tot een soort postkantoor voor pensioenen. De beheerder stemde toe en ik ging met veel emotie het huis binnen.

              Ik verbaasde me over de groote van het huis, en de vele kamers. Herinneringen flitsten door mijn hoofd en zag verschillende scenes voor mijn geestesoog. Ik zag mijn vaders lichaam opgebaard in de voorkamer, en ik rilde bij die gedachte. Het laatste kerstfeest, met het schrale kerstboompje, vlak voordat we naar Nld gingen. Ik was ontroerd........
              Ik liep naar achter waar de tuin gelegen was en zag dat er een gedeelte was vrijgemaakt als parkeerplaats.

              Het andere gedeelte was begroeid met bomen en struiken en de oude put was er nog. Ik moest glimlachen bij de gedachte dat ik hier op deze plaats voor het eerst kennis maakte met, mijn sexuele gevoelens.............
              Als kind klom ik in de Djamboeboom (guave vrucht) en zag dan de baboes (vrouwelijke bediendes) achter de put tussen de bomen plassen.

              Het wekte mijn belangstelling op, al kon ik het nog niet geheel verklaren. Op zekere dag werd ik zo nieuwsgierig dat ik tot de uiterste punt van de tak klom om, te zien wat die meiden tussen hun benen hadden.
              De tak brak af en ik viel naar beneden. De baboe gilde het uit van schrik en ik kreeg later van mijn Pa op mijn donder.
              Curiosity dumped the cat.............

              Lies...............

              Terug in het hotel kwam ik Lies weer tegen. Hoe was het geweest, vroeg ze. Het was leuk om weer eens mijn oude huis terug te zien, zei ik. Maar wat dacht je ervan om vanavond met mij een hapje te gaan eten, vroeg aan Lies. Ze had er wel zin in en we spraken een tijd af in de lobby. Ik was altijd wel gewend om mijn diner met iemand samen te gebruiken, ook deze keer.

              De lobby was fel verlicht en ik zag Lies in de hoek zitten. Ze stond op toen mij zag aankomen. Haar aanblik maakte mij erg blij.
              Ze was gekleed in een soort losvallend jurkje met bijpassende schoentjes. Haar haar viel over het smalle gezicht en bedekte een deel ervan. Ze bewoog haar hoofd en ik zag haar ogen. Ze had oogschaduw opgedaan en zag er opeens volwassen uit. Selamat malam (goedenavond) PapaCarlos, zei het lieve stemmetje. Hallo darling, zei ik en gaf haar een hand.

              Lies nam mij mee naar een authentiek soendanees restaurant. Onze schoenen deden we buiten het eethutje uit. We gingen in lotus houding aan een lage tafel plaats nemen. Men serveerde typische soendanese gerechten. Lies leerde mij met de rechterhand te eten. Het ging me niet goed af en ze lachte. Ik ging over op lepel en vork om nog meer hilariteit te voorkomen.

              Het viel me op dat als ze lachte dat haar ogen zich vernauwden tot smalle spleetjes. Ze zat schuins tegenover mij en af en toe verschoof ze van zitpositie. Ik had het het gevoel dat ze het met opzet deed. Iedere keer dat ze het deed kreeg ik een een beetje van haar kruis te zien.

              Het slipje dat ze droeg was rose. Ik vond dit spannend en vergat zowat verder te eten. Lies speelde een soort spelletje vermoedde ik. Ze lachte en vertelde tussendoor over allerlei dingen over het hotel en Bandoeng.

              Na afloop van het diner vroeg ik haar om nog wat te drinken in de hotelbar. Ze accepteerde het aanbod en ging met mij mee. We gingen in een hoekje zitten en raakten in een wat intiem gesprek. Lies vroeg of ik een relatie had.

              Ik vertelde haar over mijn vriendin in Nld. Waarom ze niet mee was gegaan op deze trip. Ik zei, weet je soms moet je alleen reizen om jezelf weer te ontdekken. Ja, zei Lies, dat gevoel heb ik soms ook, alleen ik heb de middelen er niet voor.

              Op de vraag of ze een relatie had vertelde ze het volgende:
              Een jaar of twee stond ze op het punt om te trouwen, maar ze moest haar verloofde op een avond weg brengen. Haar verloofde reed op de motor met Lies achterop. Plotseling verloor hij de macht over het stuur en ze botsten tegen een auto.

              De vriend viel van de motor en verwondde zich dodelijk aan zijn hoofd, hij overleed terplaatse. Lies viel van de motor maar rolde van de weg af en had op een paar schaafwonden na, niets.

              Hierna is ze nooit meer aan een relatie begonnen. Hoewel ze vond dat ze zich weer open moest stellen, echter niet meer om op korte termijn een vaste vriend erop na te houden. Ik zweeg en was onder de indruk van haar verhaal.

              Ik vroeg, of ze mij gezelschap wou houden gedurende mijn verblijf in Bandoeng. Daar had ze wel zin in. Ik greep haar hand vast en zei, we hebben een deal, oke. Lies moest weer lachen en zei, oke.

              We dronken nog wat en toen zei Lies, ik moet naar huis, morgen moet ik weer aan de slag. Ik bracht haar naar haar motor en zei, ik zie je morgen bij het ontbijt. Mag ik zo vrij zijn om jou een nachtkus te geven, vroeg ik. Ze stond het toe en we kusten heel voorzichtig. Ze stapte op de moter, bedankte mij en reed weg. Ik wou heel langzaam met haar wat beginnen.............

              Bij het ontbijt sprak ik Lies weer. Ik stelde voor dat als ze vrij was, met mij de omgeving van Bandoeng te gaan bezoeken.
              We gingen de volgende dag naar het meer van "Penga-Lengan'. Lies was verrukt van het uitzicht en hadden lunch aan een eettafeltje bij het water.

              De gebakken vis smaakte uitstekend en Lies zei, oefff, ik plof haast uit mekaar van het eten. Toen we weer weg reden achterin de auto van haar neef, raakte ik Lies voorzichtig aan. Ze keek me aan en glimlachte. Ze pakte mijn hand vast en zei, wat leuk dat ik jou ontmoet hebt. Ik voel me gerust bij jou..........dank voor jouw belangstelling. Ik glimlachte.

              Bij haar huis aangekomen vroeg ze of ik binnen wou komen. Even lekker een kopje thee drinken, zei ze, en ik heb nog wat lekkere koekjes. Het huisje lag tegen een heuvel aan en had een uitzicht over een rijstveld.

              Lies bracht een kopje thee met wat indonesische koekjes en zei, ik ga me even opfrissen. Ik dronk van mijn thee en even later kwam ze de huiskamer binnen. Ze liep op blote voeten en had een kort broekje aangedaan met daarboven een gebloemd mouwloos shirtje. Het stond haar geweldig en ik bewonderde haar lichte huid, glanzend in het licht.

              Is de thee lekker, vroeg Lies. Ja, zei ik, en jij ziet er geweldig uit. Ze bloosde en zei, Carlos ga je mij verleiden. Ik antwoordde, alleen als jij dat zelf wilt. Ze liep naar me toe en stak beide armen naar me uit. Ik stond op en omhelsde haar. We zwegen en keken elkaar slechts aan.

              Haar smalle oogjes flonkerden en opeens zei ze, Dit is de eerste keer na mijn vriend, dat ik weer iemand leuk vind. Ik zei niets want ik wist dat ik nooit bij haar kon blijven...........

              French Kiss................

              Lies trok mij aan een arm naar de bank en we gingen naast elkaar zitten. Ze schoof dicht tegen me aan en vroeg wat een "French Kiss" was. Ik moest erom lachen en zei, hoe kom je er opeens bij? Ze antwoordde, een gast van het hotel vroeg mij dat op een keer. Ik daar geen antwoord op geven.

              Ik zei, geef me alsjeblieft een kus op mijn mond. Verbaasd zei Lies, zal ik dat wel doen? Ik ging verder met te zeggen dat ze daarna zou weten wat een French Kiss was. Ze kuste me op mijn mond. Zachtjes liet ik mijn tong in haar mond en zocht de hare. Ze smaakte heerlijk en ze tongde terug. Lies deed veel passie in de kus.

              Ooh, is dit het, reageerde ze even later. Ik zei, vind je het lekker. Ja, laten we verder gaan met French Kissen......vond Lies. Ik genoot van haar spontaniteit en raakte haar lichaam aan. Ze perste zich tegen mij aan. Zachtjes zakte ik af naar haar billen en kneedde deze voorzichtig.

              Ze zuchtte en zei, Carlos ik voel me sinds een hele tijd weer gelukkig. Ik wiegde mijn onderbuik tegen haar lichaam en voelde dat mijn kleine broertje begon te leven. Wat voel ik daar onder, vroeg Lies. Ik antwoordde, dat wat je zou voelen als je met een man bent.

              Toen ik over haar rug wreef voelde ik dat ze geen BH aan had. Ik kuste haar blote schouder en ze kreeg een lichte rilling. Haar tepels voelde ik onder haar shirtje hard worden en Lies wou weer verder kussen.

              Na enige tijd wreef ik over haar benen. Ze waren glad en geen haartje was er te bekennen. Lies hield op met kussen en vroeg, zal ik met jou meegaan naar het hotel. Ik vroeg waarom ze dat wou. Lies antwoordde, het lijkt me heerlijk, met jou in dat mooie, grote hotelbed te liggen.
              Ik dacht......................whoooooooo

              We gingen met de taxi naar het hotel en Lies had haar werk kleding (overigens een schitterende sarong kebayak) meegenomen.
              We liepen zonder op de mensen te letten naar mijn kamer. Ik vroeg of ze nog wat wou drinken en ze had trek in thee.

              Ik zette water op en Lies ging de badkamer in. Ik schonk de thee in en Lies kwam de badkamer uit gekleed in een wat doorzichtige avondkleed. Ik keek vol verbazing naar een vrouw die mij wist te charmeren.

              Ze dronk wat en riep me naar haar toen. Ik bewoog als in trance, ik verlangde wel naar dat mooie lichaam. Lies kuste me en trok me zachtjes in bed. Ik vroeg, hoe vind je dat mooie, grote bed, sayang? Ohhh, doe niet zo officieel en kom naast me liggen, speelde ze me toe.

              Ik sloeg mijn arm om haar heen en kuste haar buikje. Ze giechelde en zei, heee, dat kriebelt. Ik ging met mijn kussen omhoog en kuste haar borsten. Over de stof heen nam ik een tepel in mijn mond en beet er zachtjes op.

              Lies kuste mijn voorhoofd en vroeg me uit te kleden. Ik zei, eerst ga ik een bad nemen en dan kom ik bij jou. Ik wist dat ik de spanning moest opvoeren om er een heerlijke nacht van te maken. Oke, maar wel snel, sayang, gebood ze mij vol verwachting.

              Ik douchte me en deed heerlijk geurende lotion op. Toen ik de kamer in kwam had Lies het licht gedimd. Ik deed de handdoek af en ging naast haar liggen. Nadat we elkaar kusten zakte ze af naar mijn onderbuik en nam mijn apparaatje in haar mond. Haar zwarte haar bedekte mijn uitzicht maar des te meer genoot ik van het gevoel die ze me oraal liet voelen.

              Ik liet haar tijdig stoppen om niet voortijdig te ejaculeren. Ik draaide haar om en Lies spreidde haar mooie slanke benen. Ze had bijna geen haar op haar schaamheuvel, slechts een klein toefje. Het wond mij op. Ik ging bij haar naar binnen en maakte tempo. Ze reageerde door haar benen om mij heen te slaan en met het rithme op mijn billen te drukken.

              Het vuur in mij laaide op en vroeg haar zich om te draaien met haar billen omhoog. Ik wou haar van achteren nemen. Ze deed het en greep naar achter zodat ze zich tegen me aan kon drukken.

              Door passie gedreven nam ik bezit van haar vrouwelijkheid maar ook van het andere nauwe gaatje. Ze kreunde eerst maar vond het naderhand toch wel spannend. Ze had dit nog nooit meegemaakt.......................jaja.

              Uiteraard voelde ik dat ze wel vaker gemeenschap had gehad en zeker de manier waarop ze me oraal probeerde te bevredigen. We gingen andere posities uitproberen en gingen door totdat we beiden volkomen bevredigd en uitgeput waren.
              Vermoeid maar voldaan vielen we in een diepe slaap.

              De volgende dagen bezocht ik diverse plaatsen in de omgeving. Sommige hadden een emotionele waarde voor mij en andere waren "nice to know". Lies begeleidde me zover ze vrij had en we hadden samen een leuke tijd.

              Ik moest verder van Bandoeng uit naar Jogja. Lies vond het jammer, ze vroeg of ze mij kon emailen en sms-en en ik stemde er mee in. Verder was ze heel nuchter en vroeg niet om geld. Ik doneerde haar een leuk bedrag zodat ze er iets leuks van kon kopen.

              Lies een mooie vrouw, bescheiden en toch aanwezig. Ik vond het een voorrecht om haar te ontmoeten en te daten.
              Op het station nam ik afscheid, ze liet een traan en ik stapte op de trein................bye, bye Bandoeng, bye, bye, Lies.

              Jogyakarta.........................

              Vlak voordat de trein in Jogyakarta aankwam stopte hij in een vooraf gelegen station. Het was druk en de gekte werd compleet toen er plotseling vele kruiers in de trein stapten om zo de bagage van de passagiers alvast te claimen. Mijn bagage werd door een mannetje van niet groter dan anderhalve meter geclaimed.

              Hij vroeg mij om straks, op het station van Jogyakarta, deze te mogen versjouwen naar de gereed staande auto, die mij naar het hotel zou vervoeren. Ik vond het goed maar hield hem in de gaten, ingeval hij eerder ermee vandoor zou gaan.

              De auto bracht mij naar hotel"Melia". Het hotel was niet veraf van de bekende Malioboro straat en zag er imposant uit. De portier was gekleed in een kostuum van het sultanaat Jogya. Hij was tevens voorzien van een grote snor onder zijn neus, iets wat niet zo vaak voorkomt bij indonesische mensen. Ik vond het amusant om te zien. Men bracht mij naar een schitterende kamer, waar ik me installeerde en wou uitrusten.

              Mijn blik viel op een kaart op het nachtkastje waarop stond dat er een massage op de kamer verzorgd kan worden. Na de treinreis van ongeveer zeven uur was ik wel geinterresseerd in deze aanbieding. Ik belde het telefoonnummer op de kaart op en maakte afspraak voor een massage. Ik nam een douche en ging wachten totdat de masseuse zou komen.
              Een half uur later werd er op de deur geklopt en zij kwam binnen, ....de masseuse.

              Ze was een slanke vrouw. Goed opgemaakt en had zo te zien stevige handen met lange vingers. Ze droeg een ruime zwarte broek en een wit bloesje. Haar muiltjes deed ze bij de deur al uit. Met een intrigerende blik keek ze me aan, alsof ze zeggen wou, dit varkentje zullen wel even wassen (kneden). Ze legde een handdoek op het bed en vroeg me erop te gaan liggen met mijn
              buik naar beneden. Ik kleedde me uit en deed dat. Ze zag me aan zonder blikken of blozen.

              Met een warming-up kneedde ze mijn benen en rugdelen, daarna deed ze olie op haar handen en ging het echte werk beginnen.
              Ze vroeg of ik het zachtjes wou of stevig. Ik antwoordde, doe maar lekker stevig en vooral mijn schouders, oke. Ze beaamde. Met kracht wrong ze mijn beenspieren en bilspieren uit. Ik moest ervan kreunen en ik hoorde haar zachtjes lachen. Gaat het een beetje, mister, vroeg ze. Jaahaa.....kreunde ik het uit. Evenzo ging het met mijn rug en mijn schouders. Ergens moet je een soort masochist zijn om dit prettig te vinden.

              Toen ik me moest omdraaien bleek mijn little johny niet instaat een grotere vorm aan te nemen. De masseuse keek niet geinterresseerd. Ze begon bij mijn voeten en ging zo omhoog. Met gesloten ogen onderging ik het kneedwerk. Toen ze mijn bovenbenen bereikte dwong ze me zachtjes mijn benen te spreiden.

              Ze ging verder met mijn binnendijen en behandelde de
              spieren die verbonden waren met mijn kruis (ben helaas geen deskundige in de medische benamingen). Af en toe raakte ze mijn balzak en het voelde prettig aan.

              Zo nu en dan deed ik mijn ogen open en zag dat ze minzaam glimlachte. You feel good, vroeg de dame. I like it, zei ik dan hopende op een direkte behandeling van little johny. De massage ging over in een behandeling van mijn armen en daarna van mijn buik waarbij ze heel dicht bij johny kwam. Deze liet zich niet onberoerd en richte zich half op.

              Little man get hot, zei de masseuse. You pay me and I make you happy, oke, vroeg ze. Ik had er wel zin in en we spraken een redelijke prijs af.
              Ze maakte me opgewonden en even later spoot ik alles eruit.

              Ik vroeg hoe ze heette. Susan is mijn naam, zei de masseuse. Nadat ik betaald had namen we afscheid en zei dat ik haar misschien de volgende keer weer zou vragen.
              Een prettige kennismaking met hotel "Melia" vond ik.................

              De volgende dag, na het ontbijt, kwam de auto voor de toer mij ophalen. Het was een soort busje waarin ik met enige andere mensen naar de bekende "Borobudur" en de "Prembanan" zou gaan. het landschap gleed voorbij en we kwamen bij de Borobudur tempel aan.

              De zenuwachtige verkopers dreven de mensen tot waanzin met hun aanbiedingen van T-shits tot houtsnijwerk en dergelijke. Ik ging zo snel mogelijk het terrein van de tempel op en begon foto's te maken. Het was nog een aardige klim tot aan de top maar het werd beloond met een schitterend uitzicht over de valei.

              In het gezelschap bevonden zich twee japanse jongedames. Een ervan vond ik er best wel leuk, zo niet, mooi uitzien. Ik probeerde kontakt te maken door haar te vragen wat foto's, met mijn toestel, van mij te nemen. Ze giechelde wat maar hielp mij wel.

              Van hun beiden maakte ik dan weer op mijn beurt foto's met hun toestel. Ik vroeg hoe ze heetten. Die ik mooi vond heette "Flanmingo" en de ander verstond ik niet zo goed, het bleek "Mariko" te zijn. Ze vertelden in gebrekkig engels dat ze een rondreis Java maakten. Flanmingo, wat een naam.........ik stond versteld.
              Ik dacht aan een song van Manfred Man......pretty Flamingo.

              De trip ging verder en we bereikten de "Prembanan" tempel. Ik vond het spijtig dat deze beschadigd was door een eerdere aardbeving. De meeste gebouwen waren in de steigers. In het veld eromheen waren de beschadigde beelden en ik kende de legende over hoe:

              de prins gedwongen was om voor de boze tovenares duizend beelden te houwen uit steen. Hij mocht, indien hij dat in een nacht deed, met de prinses trouwen. Het lukte hem niet en bij het laatste beeld begon de dageraad.
              Uit woede smeet hij zijn beitel naar de tovenares die in steen veranderde en zo had hij duizend beelden en trouwde hij de prinses.

              Ik vertelde de legende zo goed en begrijpend mogelijk aan de japanse dames. Ze giechelden en zeiden dat ze het prachtig vonden. Op de terugweg deden we een zilversmederij aan en ik kocht wat ringen en wat hangertjes als souvenier.

              Later stopten we nog bij een batik ververij. Ook hier kocht ik wat sjaaltjes en doekjes om later weg te kunnen geven. Ik zelf ben niet zo'n liefhebber van deze snuisterijen. Ik was blij om terug te zijn in het hotel en ging even later zwemmen of af te koelen.

              Naast het zwembad was een spa gelegen. Ik ging er kijken en zag dat men ook massage deed. Ik ging naar binnen en liet me masseren. Het was een gewone massage zonder enige sexuele handelingen. Ik vond dit prima.
              's Avonds in het restaurant zag ik Flanmingo en haar vriendin. Ik vroeg of ik hun gezelschap mocht houden bij het eten.
              Ze hadden geen bezwaar en gniffelden weer eens op hun bijzondere manier.

              Susan op een ander manier...................................

              Na de maaltijd besloten de dames naar hun kamer te gaan, ze waren moe en wilden zich voorbereiden op de volgende dag.
              Ik ging koffie drinken in de lounge waar ik geattendeerd werd op de disco in een verderop gelegen zaal. Na enige tijd vond ik het zover om de disco eens nader te bekijken. Ik trad binnen en werd overvallen door de harde muziek van de live band die er speelde. Ik zocht een tafel achterin de zaal en ging op mijn gemak de boel observeren.

              Een jongeman vroeg wat ik wou drinken. Ik zei, doe maar een dubbele whiskey. Hij bracht me mijn drank en ik nam een slok. Nog geen tel later stond er een jongedame naast mij met de vraag of zij mij vanavond gezelschap mocht houden. Dit gaat wel heel erg vlot, vond ik. Ze mocht op mijn kosten een drankje bestellen en dat deed ze. Ze zag er niet zo geweldig uit ,maar ik had toch niets anders omhanden, totdat ik in de verte aan de bar een interessante vrouw zag ............................... Susan.

              Ze was gekleed in een soort korte bling-bling jurk en ze liep op een paar schoenen met hoge hakken. Haar gezicht was strak opgemaakt en haar ogen schitterden in het licht van de draaiende magic ball. Aan haar oren droeg ze langwerpige glimmende oorbellen en om haar hals een soortgelijke halsketting met langwerpige kristallen stenen. Ze keek de zaal in maar zag mij niet.
              Ik werd steeds aangetrokken door dit magnifieke uitzicht op deze prachtige vrouw.

              De jongedame naast mij verveelde zich en vroeg waarom ik zo weining met haar sprak. Ik antwoordde haar, dat ik het niet al te laat wou maken, aangezien ik morgen weer met een toer zou meegaan. Uit zichzelf liep ze gepikeerd weg en dit kwam mij goed uit. Ik riep de jongeman van de drankjes bij me en zei hem, die mooie dame in de verte een drankje, namens mij, aan te bieden. Ik had een lichte hoop dat ze het zou accepteren. Ik zag hem met Susan praten en ze keek mijn richting uit.

              Susan liep met het drankje in haar hand richting mijn tafel. Ik stond op en ze herkende mij. Ze stak haar hand naar me uit en glimlachte met de woorden, are you still happy? Ik moest zelf ook lachen om deze opmerking en zei gevat, if I see you, I am happy. Ik vroeg haar erbij te komen zitten en ze accepteerde het aanbod.

              Gekomplimenteerd over haar verschijning, vroeg ze hoe ik heette.
              Carlos, darling, zei ik tegen haar. Hoe ik de omgeving van Jogya vond, want ze zag mij vanochtend meegaan met de toer.

              Ik vertelde hoe mooi ik de eeuwenoude tempels en de omgeving vond, maar deze waren niets vergeleken bij haar verschijning.
              Susan was blij met het kompliment en zei dat ze dit kon waarderen. Ik hoefde haar niet te vragen wat ze hier op deze avond deed.

              Het zou alleen bewijzen, dat ik onnozel was om niet te zien, dat zij haar geld verdiende met het oudste beroep op aarde.
              Ik was overweldigd door haar schoonheid en verder kon het me niets schelen wat ze allemaal deed..............

              Er werd een rustig lied gespeeld en ik vroeg Susan ten dans. Ze volgde me op de vloer zo goed en zo kwaad mogelijk. We hielden onze lichamen dicht tegen elkaar. Carlos, mag ik vannacht bij jou slapen, vroeg ze me. Of course, darling speelde ik terug.

              Heb jij morgen ook nog een toer, vroeg ze me wederom. Ik zei, Ja, die naar de "Kraton" (paleis van de sultan). Mag ik dan met jou mee, vroeg Susan. Of course, darling zei ik, maar dan wel in andere kleding, toch......... Susan lachte.

              Op de kamer ging Susan een bad nemen en ik volgde haar de badkamer in. Ze ontkleedde zich en ik deed het zelfde. Ik liet de douche lopen en voelde aan het water of het op temperatuur was. Susan ging onder de straal staan en trok me tegen haar aan.

              Ze had een mooi slank lichaam met kleine maar harde borsten. Haar buik was plat en ze had weinig beharing rond haar schaamgedeelte. Susan trok mijn gezicht naar de hare en we gingen kussen. Ik voelde hoe haar tong in mijn mond woelde.

              Opgewonden door de intimiteit ging mijn jongeheer zich beroeren. Met haar hand voelde ik hoe ze hem verwende. Haar vrouwelijkheid betaste ik ook en ging met mijn vingers bij haar naar binnen. Ze zuchtte en liet me mijn gang gaan. Susan begon haar lichaam te bewegen om een extra stimulans te krijgen. Ze kreunde en ik moest mijn orgasme inhouden om het voor straks te bewaren. We zeepten elkaar in en zouden straks in bed verder gaan. Ik heb nog wat voor jou, zei Susan. Ik was benieuwd........

              Afgedroogd lagen we allebei naakt tegen elkaar aan in bed. Ik kuste Susan en ze rook vrouwelijk. Een belangrijk sexueel stimulerings middel was bij mij de geur. Als een vrouw zich zo wist te manifesteren dat ze lekker rook, dan had ze bij mij het pleit al voor de helft gewonnen.

              Ik voelde aan Susan's borsten en ondervond dat ze grote tepels had, ik moest er onmiddelijk aan zuigen. Het wond haar op en ze vroeg mij even te stoppen. Ze draaide zich om en greep haar tas om daar het nodige uit te halen.

              Ze legde een condoom en wat blauwe pillen op tafel. Ik vroeg, of de blauwe pillen viagrapillen waren. Nee, zei Susan, veel beter. Deze waren Cialis, de chinese viagra. Ik wou ze wel proberen, want van viagra kreeg ik een verstopte neus.

              Ik nam een pil en slikte die in, met behulp van een glas water. De condoom moest even wachten totdat ik ging penetreren. We gingen verder met ons sexuele voorspel. Susan nam mijn strakke jongeman in haar mond en likte en zoog alsof haar leven ervanaf hing.

              Haar pussy schonk ik aandacht door mijn tong over haar zo gevoelige clit te bewegen. Susan schokte ervan en slaakte soms een diepe zucht. We werden gestimuleerd door al deze handelingen en ik legde haar op haar rug. Susan trok haar benen op en ik deed snel een condoom om.

              Hierna ging ik bij haar naar binnen. Ik voelde hoe haar innerlijke spieren mijn johny masseerden. Waarlijk, ze was een kundig masseuse. Ze verhoogde het rithme en ik werd er wild van. Ik vroeg haar om te keren met haar billen naar me toe en ik penetreerde haar van achteren. Wederom voerde ze het rithme op. En ik volgde haar bewegingen.

              Ik kwam klaar, maar Susan wou door gaan. Het viel me op dat mijn johny stijf bleef. Had Cialis zo'n effect op mij, verbazingwekkend...........
              Ik ging op mij rug liggen en Susan beklom mij en in een razend tempo bewoog ze op en neer.

              Volgens mij was ze wel een aantal keren klaar gekomen, maar deze vrouw was onuitputtelijk. Ik was blij met de Cialis, normaal had ik dit nooit volgehouden. Steunend liet ze zich op mij vallen en ik wist dat dit een soort einde was van onze "pas de deux'.

              Cialis (!!!!!).....................................

              De volgende dag merkte ik op dat Susan de kamer vroeg had verlaten. Toen ik later na het ontbijt de receptie inliep zag ik haar staan wachten. Darling, waar was je, vroeg ik. Ik was naar mijn kamer gegaan om mij om te kleden, antwoordde Susan.

              Ze droeg een soort driekwart jeans met daarboven een mouwloos shirtje. Ze had al ontbeten, vervolgde ze en wachtte totdat ik in de hall kwam. Even later pikte een auto ons op en bracht ons naar het sultanaat paleis.

              Het huisorkest was al bezig met een gamelan voorstelling. Ik maakte wat foto's en vroeg Susan om van mij ook wat foto's te maken.
              Net toen ze bezig was met fotograferen, voelde ik mijn neus lopen. Ik veegde het af en zag dat het bloed was. Het stroomde onbeteugeld eruit en Susan rende met een aantal tissues naar mij toe. Ik drukte ze op mijn neus en hield mijn hoofd naar achter.

              Een aantal omstanders hielpen mij bij het zitten op een bank en gaven het advies een dokter op te zoeken. Susan had snel een taxi geroepen en deze bracht ons naar een kliniek in de buurt. Ondertussen bleef het bloeden en ik voelde me duizelig worden.

              In de kliniek werd ik meteen geholpen en kreeg watten in mijn neusgaten gestopt. De arts vroeg of ik stimulerende middelen had gebruikt. Ik zei, nee. En toen schoot het me te binnen............. Cialis!!!!

              Ik vertelde de arts dat ik dit middel gisteravond had gebruikt. Hij vroeg me of ik een dokter hierover had geraadpleegd. Nee dus, en ik schaamde me een beetje. De arts constateerde dat ik overgevoelig was voor bepaalde stoffen in dit middel en raadde mij aan dit nooit meer te gebruiken.

              Susan verontschuldigde zich bij mij, dat ze mij dit middel had gegeven. Ik nam het haar niet kwalijk, want ik wist dat viagra ook een slechte uitwerking had op mij. We gingen terug naar het hotel en verbleven de rest van de dag bij het zwembad.


              's Avonds moest Susan weer werken (klantjes zoeken). Ik liet haar gaan, nadat ik haar voor de vorige avond en deze dag een ruim bedrag had gegeven. Tenslotte, het was haar werk om mensen te entertainen.

              Mijn verblijf in Jogyakarta liep naar een eind en ik moest vertrekken naar Lombok. Susan kwam afscheid nemen en bedankte
              me voor de aangename tijd en de "money". Ik beloofde haar weer op te zoeken als ik weer eens hier verbleef.              Een advies: Doe - NIET - wat ik deed, zomaar Cialis of andere middelen gebruiken!! Raadpleeg eerst een arts !!
              Het kon ook zo zijn dat deze Cialis niet van de juiste kwaliteit was, ik weet het niet !!!!
              Wees voorzichtig..................................!

              Lombok.................

              Met een afgeleefde Fokker F-zoveel vlogen we naar Mataram airport op Lombok. Door het raampje kon ik de turboprops aan de vleugel zien hangen. Het geluid die ze produceerden was redelijk. Vreemd vond ik het oliespoor langs mijn raampje wat, heel langzaam, maar wel continu bleef lopen. Ik probeerde er niet over na te denken. Als technicus kan je weleens nachtmerries hiervan krijgen. Ik probeerde aan Lombok te denken..................

              Op Mataram airport werd ik opgehaald en naar het Sengigi resort gebracht. Het resort lag aan het strand en was van alle luxe voorzien. De cottage waar ik in verbleef had een groot double bed en een grote televisie. De badkamer had een ligbad en douche.

              Aan het zwembad was tevens een soort restaurant / bar gelegen waar men kon eten of drankjes bestellen. Tevens was er een Spa met massage mogelijkheden.

              In de middag ging ik wandelen en liep naar sengigi square. Het was rustig en een local vertelde me om maar eens in de avond te komen. Dan zou het een stuk gezelliger zijn. In het hotel belde ik roomservice op en bestelde een massage.

              Een vrouw van middelbare leeftijd kwam op mijn kamer en behandelde mij. Ze vroeg me uit te kleden en op bed te liggen, wat ik dus deed.
              Na een opwarming ging ze over op het echte kneedwerk. Ik vroeg haar niet al te enthousiast te keer te gaan, aangezien ik nog moest rekoeveren van de vliegtrip en alleen maar wou relaxen..........

              Het was inderdaad 's avonds een stuk gezelliger op sengigi square. In de vele restaurants en bars brandden lampjes en men werd zowat naar binnen gepraat of getrokken. Ik ging een restaurant binnen en vroeg om een plaats met het uitzicht over de zee.

              Een soort ober bracht me naar een gereedstaande tafel en ik keek gedeeltelijk uit over de zee. Het viel me op dat ik steeds het gekwek van een Tokek (gekko) hoorde. De ober vertelde me, dat dit een diersoort was, die hier goed gedeide.

              Nadat ik vanuit mijn menu het eten en drinken had besteld keek ik de eetzaal in. Het was gezellig verlicht en de muziek klonk gedempt. Aan een tafel zag ik een dame zitten die nerveus heen en weer keek. Eerst richting de ingang en daarna richting het strand oftewel de zee.

              Ze zag er mooi maar droevig uit. Het opgestoken haar was een beetje gaan loslaten en hier en daar hing een losse sliert haar. De opgemaakte ogen lieten wat mascara uitlopen en in het schaarse licht blonk wat nattigheid,
              een traan misschien.

              Ik begon met mijn maaltijd maar kon mij niet losmaken van het uitzicht op de vrouw. Na ruim een half uur zat ze nog aan haar tafel zonder eten of drinken. Ik vermoedde dat ze op iemand zat te wachten. Ik wenkte naar de ober en vroeg hem de dame, iets te drinken aan te bieden.

              Hij vroeg mij, weet u dat zeker? De dame hoort bij een hele grote amerikaan! Ik zei hem, ik neem het risiko en als haar vriend komt, bied hem dan ook wat te drinken aan. De ober liep naar de dame en zij bestelde wat te drinken.

              Ze hief het glas naar me op en lachte flauwtjes, maar bleef wel zitten. Ik glimlachte naar haar en hief mijn glas ook op. Proost, Mona Lisa, zei ik zachtjes. Ze zag mijn lippen bewegen maar verstond het niet. Naarmate de avond verstreek zag ik aan haar lichaamstaal, dat ze droeviger werd.

              Ik trok de stoute schoenen aan en liep naar haar toe. Is het gepermiteerd om u te vragen mij gezelschap te houden aan de bar of wou u nog wat eten, vroeg ik vrijmoedig aan de dame. De dame verwachtte iemand, maar die kwam toch niet opdagen.

              Mona Lilly.............. of nee, toch maar gewoon Lilly................................

              Ze bestelde iets te eten en vroeg of ik bij haar kwam zitten. Inplaats dat zij omkeek, deed ik dit nu, voorbereidend op een eventuele confrontatie met de grote amerikaanse vriend. Ik was een beetje zenuwachtig. Ze ging eten en ik nam een slok van mijn drankje, geleidelijk naar de ingang kijkend.

              Hoe on-attend van mij, maar ik heet Lilly, zei de dame. Ik ben Carlos, stelde
              ik mij voor. Mijn dank voor het eten, ik had echt wel trek, zei Lilly. Goed zo, reageerde ik. Maar ik zag jou in de verte wat zeggen, toen jij je glas ophief, wat was dat, vroeg Lilly.
              Ik mompelde, Mona Lilly, nee....dat klinkt niet..................

              Wat was dat, vroeg ze me opnieuw. Oh, ik zei, Mona Lisa.........je weet wel, het schilderij van de vrouw met de droevige glimlach. Ze kende het niet. Ik wist dat cultuur niet voor iedereen een erfgoed was. Het maakte mij allemaal niet uit.

              Lilly had mooie grote ogen, een rechte neus en hoge jukbeenderen. Haar lippen waren vol, ze had alleen niet zulke regelmatige tanden. Ik vond mezelf een kniesoor, wat betreft die tanden.....

              Lilly verwachtte haar vriend en die kwam niet opdagen, daarom was ze teleurgesteld. Of Carlos ook gezelschap had. Nee, ik ben alleen, antwoorde ik haar. Jammer, vond ze, zo'n charmante man moest iemand bij zich hebben. Ik bloosde, en keek nog steeds om mij heen om niet verrast te worden.

              Wat ging Carlos de komende dagen op Lombok doen? vroeg de dame. Ik zei, ik ga snorkelen op de Gilli's (een eilanden groep) en wat Sassak dorpen bezoeken en, of course, relaxen.

              In het gesprek bleek dat Lilly hier in Senggigi woonde en dat ze al enige tijd bevriend was met een amerikaan. Deze was wat onbetrouwbaar in zijn afspraken omdat deze meneer nog weleens "aan de fles hing". Waarschijnlijk was dat vanavond ook het geval.

              Ik was extra alert, ik wist dat dronken mensen "door roei en ruit gingen", om het zo maar eens te zeggen. Mijn horloge vertelde mij dat het al reeds elf uur was. De ober kwam vragen of wij ons laatste drankje wilden bestellen.

              Ik betaalde de rekening en vroeg Lilly, of ik met haar mee zou lopen naar haar huis of kamer. Lilly vroeg of de bar in het resort nog open was en of we daar wat konden drinken. Ik dacht van wel, zei ik en nam haar bij de hand mee naar buiten.

              Ze had een strapless jurk aan die over haar knieen viel. Verder droeg ze muiltjes met hakjes. Ze reikte tot op oorhoogte en ik vond haar vrij groot. Ze bleek een philipijnse moeder te hebben en een indonesische vader. Ik wees naar de sterrenhemel en Lilly voelde zich gerustgesteld.

              De bar in het resort was geopend en we namen er plaats. Ik observeerde Lilly, echter nu met een gerust hart. Haar droefheid maakte haar op een bepaalde wijze mooi. Haar stem klonk vol maar niet hard, en ik luisterde naar wat ze te vertellen had.

              Namelijk, dat haar vader was overleden en dat ze voor haar moeder moest zorgen. Haar werk was een soort bureauwerkster voor de plaatselijke VVV. Wat voor werk Carlos deed, vroeg ze. Och, niet zo interresant, ik doe wat technisch werk, antwoordde ik.

              De Tokeh kwekte zeven keer in de verte. Ik zei, morgen mooi weer (volgens een lokaal gezegde). Lilly vond het tijd om naar huis te gaan. Ik vroeg aan de barman of iemand haar op de motor thuis kon brengen. Een van de jongens wou dat wel doen en ik gaf de knaap wat geld voor deze dienst.

              Ik liep met Lilly naar de receptie en vroeg of ik haar weer kon ontmoeten. Ze vroeg mijn telefoonnummer en zei, dat ze morgenmiddag zou bellen.

              De trip en de vrouwen...........................

              Na het ontbijt werd ik opgehaald voor een trip naar de Gilli eilanden. Na een tocht door het binnenland kwamen we in een havenplaats en we gingen aan boord van een soort prauw. Met mij reisden tevens twee vrouwen mee. Ze bleken uit Belgie afkomstig te zijn.

              Om het ijs te breken zei ik, dat we Europeesche buren zijn. Spontaan begonnen ze met mij te babbelen. We bereikten een prachtig eiland en gingen van boord.

              De gids bracht ons naar een stuk koraalkust en we konden gaan snorkelen. We kregen met brood gevulde flessen mee, om de vissen te lokken. Onderwater was het uitzicht adembenemend helder. De vissen kwamen op het brood af en ik genoot van het gebeuren.

              Na enige tijd ging ik terug naar het strand en bemerkte dat de twee vrouwen reeds op het strand waren. Het bleek dat een van de twee ademhalings problemen had gekregen en teveel zeewater naar binnen had geslikt.

              Ik stelde voor om langs de kust te gaan wandelen om met lichaamsbeweging het overtollige water op natuurlijke wijze uit het lichaam te krijgen. Ze vonden het een goed idee en we gingen op weg. We liepen samen op en na een kilometer of twee moest degene, met het zeewater in zich, gaan plassen.

              Het strand waar we liepen was erg breed en er was geen mens te zien.
              Het werd af en toe onderbroken door rotspartijen. De vrouw trok haar zwembroek uit en ging bij een rots hurken en plassen.

              Beide vrouwen keken me aan, ze hadden geen schaamte. Hoewel ik ze niet aantrekkelijk vond vroeg ik, of ik een foto van hun mocht maken. Ze lachten en smoezelden wat en gaven uiteindelijk toestemming mits, ze van mij ook een foto mochten maken.

              Het maakte mij niet veel uit, misschien zag ik ze toch nooit meer terug, zei ik. Ze trokken hun zwemkleding uit en poseerden naakt op een rotspartij. Ik maakte eerst met mijn toestel en later met dat van hun foto's.

              We lachten en liepen later aangekleed verder. Bij een overhangende rots gaf ik advies hier een foto van mij te maken. In mijn blootje, deed ik zogenaamd of ik de rots optilde en zo maakten de dames een aantal foto's van mij. Het was warm en de aanblik van de dames deed mijn jongeheer een beetje omhoog komen.

              De dames vonden het opwindend. Een van hun vroeg of ze naast mij mocht staan. Ik stemde toe mits, ze ongekleed was. Ze kwam naakt naast me staan en lachte naar mij. Toen de andere vrouw een foto wou maken pakte de dame naast mij, plotseling.... mijn jongeheer vast en we kwamen zo op
              de gevoelige (hahahaha) plaat(s).

              Het voorstel om wat intiemer te worden sloeg ik af door te zeggen, dat we op tijd bij de prauw terug moesten zijn. Ondanks de opwinding bij de beide dames was ik niet voornemens om iets sexueels met hun te gaan doen. Zoals ik al eerder zei, ik vond ze niet zo aantrekkelijk.

              We liepen toch wel tevreden naar de prauw en gingen aan boord. De prauw voer terug naar de haven. Op de weg naar Sengigi stopten we bij een Sassak dorp. Het was er primitief en de huizen waren van leem gebouwd.

              Vee en hoenders liepen vrij rond. Enige oude vrouwen probeerden wat zelf geproduceerde snuisterijen te verkopen. We gingen opgelucht verder.
              Na een aantal keren stoppen bij wat weverijen en pottenbakerijen vond ik het welletjes en bleef bij de auto wachten.

              Mijn mobiel ging over. Het was Lilly............... Ik was blij met dit telefoontje.
              Hoe gaat het darling, vind je het wel leuk, vroeg ze. Ik zei, dat ik me wel vermaakte, maar dat ik terug naar het hotel wou. Zal ik daar op jou wachten, vroeg Lilly. Dat is een prima idee, ik verheug me erop, antwoordde ik.

              De auto reed terug en de vrouwen probeerden wat met mij te bepraten, ik was er met mijn gedachten niet meer bij..........

              Een avond met Lilly.......................

              Lilly was opgelucht en blij. De vriend was met spoed vertrokken naar Jakarta vanwaar hij om wat voor reden dan ook terug moest naar de USA. Ik voelde me weer veilig. Ik nam Lilly mee naar de cottage en liet haar op de bank plaatsnemen.

              Ikzelf nam snel een bad om al het zout weg te spoelen en weer fris te ruiken. Lilly had thee gezet maar ik had trek in een stevig drankje en haalde een flesje Jack D. uit de minibar.

              Lilly zag er een stuk beter uit. Ze droeg een minirokje en een leuk shirtje en had aan haar voeten goudkleurige muiltjes. Ze had zich goed opgemaakt en de sporen van droefheid waren er gelukkig niet meer.

              Ik vond haar geweldig. We maakten een plan om vanavond wat te eten en daarna een strandwandeling te maken. Goed idee............
              Ze vroeg of ik meeging naar haar huis zodat ze zich kon opfrissen en omkleden. We deden dat.

              De geur van jasmijn hing om haar heen toen we hand in hand naar het restaurant liepen. Ze praatte over allerlei dingetjes van de dag en ik bewonderde haar. Het bevrijdende gevoel had haar losser gemaakt en af en toe boog ze haar hoofd naar me toe en gaf me een kusje op mijn wang. Ik kon alleen genieten.

              In een klein restaurant gingen we niet tegenover elkaar maar naast
              elkaar zitten. Het gaf een gevoel van intimiteit. We raakte elkaar zo nu en dan even aan.

              Na de maaltijd ging Lilly tegen mij aan leunen en legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg een arm om haar heen. Haar geur gaf mij een soort opwindend gevoel. Het schaarse licht gaf een bleke weerschijn in haar mooie gezicht.

              Ik wreef zacht over haar arm en ze kreeg een rilling. Haar hoofd omdraaiend keek ze me in mijn gezicht en gaf me een kus op mijn mond.
              Ik drukte haar dichter tegen me aan en voelde de warmte van haar lichaam.

              We kusten inniger en voelden de opwinding. Ik stelde voor om af te rekenen en naar het strand te gaan. Op het strand deed Lilly haar schoenen uit en ging blootvoets verder, uit solidariteit deed ik het zelfde.

              Na enige tijd gingen we op een rots zitten en keken naar de sterrenhemel. Een bleke maan scheen in het zeewater en de vissersbootjes hadden hun lampjes aan.

              Lilly zei, die ene felle ster schijnt boven jouw huis in Nld. Ik was verbaasd van haar opmerking en wist dat in het zuidelijk halfrond, de sterrenconstellatie, dus niet boven Nld scheen. Ik gaf haar toch gelijk, het was zo'n mooie avond.....

              Ik zei, dat ik haar mooier vond dan die bleke droevige maan. Ze lachte en zei, de maan kan je niet kussen, maar mij wel slimme man. Ik gaf haar weer gelijk. Ze vroeg hoeveel zandkorrels er op het strand lagen. Ik antwoordde, even veel als dat er sterren zijn, minnus een.

              En die ene zit hier naast mij. Ze lachte om mijn antwoord en zei, jij hebt vanavond een maaltijd wijsheid gegeten, denk ik. Ik speelde terug, dat er een ster op haar is gevallen en dat ze daarom zoveel praatjes heeft..........we lachten allebei.

              Soms kan geluk een klein moment zijn in een mensenleven, vanavond was zo'n moment. Lilly ging tegen me aan zitten en keek naar de vissersboten. Ik sloeg een arm om haar zij en drukte haar tegen me aan. De vloed kwam opzetten en een golfje maakte onze voeten nat.

              Een Tokeh kwekte en in de verte klonk donder en de hemel werd even verlicht door een verre bliksemschicht. Ik vroeg Lilly om mee te gaan naar het resort en daar bij de bar wat te gaan drinken, ze wou het.

              Aan de bar dronken we wat en zeiden niet veel. Lilly kuste me op mijn mond en merkte op, dat ik haar wel weer blij maakte. Ik voelde me gevleid en zei, dat ze zelf zich al bevrijd voelde van haar relatie met Mr. USA.

              Na enige tijd vroeg ik of ze de nacht bij mij op de kamer wou doorbrengen. Ze had geen nachtkleding bij zich en moest de volgende dag vroeg op. Uiteindelijk
              wou ze toch wel blijven en we gingen naar de cottage.

              Nadat Lilly een bad had genomen kwam ze gekleed in een shirt van mij de badkamer uit. Ze zag er grappig uit maar wel opwindend.
              Ze ging in bed liggen en ik ging even douchen. Toen ik later bij haar in bed kwam, had ze het shirt uitgedaan en lag naakt onder het laken.

              Ze rook naar mijn bodylotion en ik ging naast haar liggen. Zonder enige waarschuwing begon ze mij te strelen. Ik kuste haar en proefde de tandpasta. Ik vroeg, of ze tevreden was met deze avond, ze vond het fantastisch. Eindelijk geen dronkemans gelal en opgedrongen sex, zei Lilly.

              Ik streelde haar en zij greep zachtjes mijn jongeheer. Deze was uit zichzelf reeds het plafond gaan zoeken. Terwijl ik haar borsten betastte probeerde ze me oraal te bevredigen. Ik kon mijn gevoel inhouden en liet haar op de rug liggen.

              Ik kuste en likte haar vrouwelijkheid en Lilly genoot ervan, tenminste....... ik hoorde haar zuchten. Even later ging ik bij haar naar binnen. In hoog tempo maakten we elkaar opgewonden en niet lang erna kwam ons hoogtepunt. Er lag een plasje nattigheid in bed..........

              Lilly stond de volgende ochtend vroeg op en ging naar huis. Ik verbleef de hele dag bij het zwembad. 's Middags belde ze me op en vroeg of ze straks bij mij mocht komen. Of course darling, stemde ik toe. Terwijl ik aan het lezen was dekte iemand mijn beide ogen toe...............het was Lilly.

              Ik kuste haar en rook mijn bodylotion om haar heen. Lilly streek over mijn gezicht en vroeg of ik langer op Lombok kon blijven. Ik zei dat de terug reis naar Bali reeds was geboekt. Ik zal jou missen was haar antwoord.

              Op de laatste dag ging ze mee naar Mataram airport. Het vliegtuig had vertraging maar ik vond het eventjes niet erg. Zo duurde het afscheid met Lilly wat langer. Haar ogen waren weer omfloerst en ik wist dat ze droevig was.

              Ik legde uit dat er een dag komt dat we elkaar weer zouden ontmoeten. Alleen wanneer..................... Lilly zei, als er een ster uit de hemel valt en hij komt op jou terecht, dan................zijn we weer bij elkaar.
              Ik gaf haar gelijk....................een echte bijdehante tante die Lilly...........................


              Bali................


              De vlucht naar Bali duurde slechts een half uur. Direkt na aankomst liet ik me naar mijn hotel rijden. Men herkende mij in de receptie en bracht me, na het inchecken, naar mijn kamer. Het schoot me te binnen dat ik van Lilly geen foto had gemaakt. Ik sms-te haar om er een naar mijn email adres te sturen. Lilly zou het doen, kreeg ik als antwoord.

              Het liep tegen de middag en de warmte dwong mij om even te gaan zwemmen. Ik verkoelde me in de pool en net toen ik langs de rand ging zitten werd ik nat gespat. Een vrouw met een, in allerlei kleuren gespoten haardracht, lachte naar me en spatte weer water mijn richting uit.

              Ze zag er indisch-nederlands uit en riep, heee, sombong (stoere vent) ken jij me opeens niet !!!! Ik riep, stoppen met dat spatten wijfie, als ik jou ga spatten ben jij negen maanden zoet!!! Wie ben je eigenlijk ?

              Ze gierde van het lachen om mijn opmerking en reageerde, sorry....ik vergis me, ik zag jou aan voor een bekende van mij. Ik ben Kitty, neem mij niet kwalijk, verontschuldigde zij zich. Geeft niet, darling, zei ik, ik ben Carlos. Van een beetje water ga ik niet dood.

              Kitty kwam naar me toe en ik zag dat ze al wat ouder van leeftijd was. Ze was klein en had een rond figuur en haar lach was aanstekelijk. Ik vroeg, waarom al die kleuren in jouw haar, is de regenboog niet genoeg? Nu moet ik echt mijn zonnebril opzetten. Jij bent kurang ajar (zonder respect), lachte Kitty mij toe.

              Haar borsten puilden uit het bovenstuk van haar bikini. Wooooh..... jij kijkt alweer stout naar mij, Carlos, zei ze. Ik antwoordde, ik kijk liever naar jou, dan naar al die lelijke australische kerels, hier om ons heen.

              Haar gezicht verried dat ze van ambonese afkomst was, niet lelijk maar ook niet echt mooi, nou.....gewoontjes. Ze bleef grapjes maken en ik vond haar amusant. We lachten en ze zei, je moet even kennis maken met Kees, mijn partner.

              Ik gaf Kees een hand. Hij was een rustig type en vroeg, of ik weleens naar de passar malam in Nld ging. Ze hadden er namelijk een stand met medisch krachtige edelstenen en deden aan astrologie. Ik antwoordde, dat ik zelden of nooit ging en dat ik liever het originele land (indonesia) wou bezoeken.

              Hij begreep het. Ik hoorde zijn verhaal aan over een mislukte operatie en als gevolg daarvan, het moeilijke lopen. Kitty vroeg of ik vanavond zin had met hun te gaan eten, ik vond het een goed idee.

              Met ons drieen gingen we eten. De goede plaatsen om te eten in Kuta waren voor ons bekend en genoten van de maaltijd. Op weg terug naar het hotel liepen we langs Melasti en Kitty wou daar naar de karaoke. Een tweetal schreeuw-tantes deden een Tina Turner medley.

              Vanaf onze zitplaatsen keken Kees en ik naar de dames. Kitty vond dat ze het beter kon, aangezien ze vroeger in een band had gezongen. Even later deed ze haar act. Het enige wat mij amuseerde was haar draaiende kont.....

              Een hernieuwde ontmoeting....................................

              Het zwembad was stil in de ochtend en ik ging een morgen-rondje zwemmen. Ik werd verstoord door gegiechel en keek op naar de kant. Well, well if it ain't the japanese ladies from Jogya.............merkte ik op. Hello Flanmingo and Mariko, begroette ik hun.

              De meisjes bogen allebei snel hun hoofd en zeiden, Goodmorning mister Carlos-san. We keken vanaf onze kamer en herkenden jou in het zwembad. Ik vond het grappig. Zullen we dadelijk samen ontbijten, vroeg Flanmingo. That's oke darling, zei ik.

              Aan het ontbijt vertelden ze, overigens in slecht engels, wat ze allemaal gezien en beleefd hadden. Kitty liep langs mij en tikte mij op mijn hoofd, ondeugende vent ! Nu al aan de dames, was wat ze fluisterend tegen me zei. Ik moest erom glimlachen.

              Flan vertelde dat ze vandaag naar "Tanah Lot tempel" gingen en of ik zin had om mee te gaan. Ik had niets te doen en stemde in.
              Het busje haalde ons bij de receptie op en ik betaalde de chauffeur mijn aandeel voor de trip.

              Onderweg zag ik dat de dames er best wel leuk uitzagen. Een prachtige lichte huid en egale gezichten met de typische amandelvormige ogen. Ze waren beiden niet zo groot maar hadden een goed geproportioneerd lichaam. Door de korte broek die ze droegen zagen ze er zelfs sexy uit.

              Flan was vijfentwintig jaar en Mariko negenentwintig en ze kwamen uit Nagaoka. Beiden waren afgestudeerd in computergestuurde film-animatie en deden daar hun werk in. Ik vond met name de computer-editing interressant
              en liet me uitgebreid voorlichten.

              Soms keken ze uit het raam naar het landschap en dan zwegen ze. Ik keek naar Flan en bemerkte dat ze best wel mooie benen had. Af en toe deed ze die even uit elkaar om het ene been over het andere te slaan. Ik vond het fascinerend.

              Haar teennagels waren donkerrood gelakt en ze droeg open schoentjes met een klein hakje. Het japans dat ze onder elkaar spraken ging heel rap en
              zo nu en dan, hoorde ik hun mijn naam noemen. Ze lachten dan tegen elkaar en keken me even aan.

              Het busje reed naar het noorden en stopte bij Kinta-mani. De vulkaan op die plaats was een trekpleister voor toeristen en zo ook voor de dames. Kwetterend gingen ze foto's maken en vroegen af en toe mijn assistentie. Flan liep naar me toe en zei dat ze ergens wilden lunchen.

              We zochten een klein restaurant op en bestelden wat te eten. Flan zat naast me, tegenover Mariko. Beide dames aten de maaltijd met veel smaak en ik hoorde in hun conversatie soms mijn naam noemen. Ik was benieuwd wat ze zeiden.

              Na Kinta-mani kwamen we in Tanah-lot aan. De fameuze tempel in de zee was druk bezet met toeristen. Ik maakte foto's van de dames en liet hun wat foto's van mijzelf maken. Daarna gingen we op een terrasje zitten om de bekende "sunset" te aan schouwen.

              Flan ging weer naast me zitten en ik voelde hoe haar hand de mijne zocht. Mariko keek gefascineerd naar de horizon. Ik drukte zacht op Flan's hand. Ze glimlachte en vroeg, you like it? Ik zei, yes darling, it's beautifull.........I mean the sunset.
              Ze begreep mijn dubbelzinnigheid en kneep weer in mijn hand.

              Op weg terug vielen de dames in slaap. Flan lag tegen mij aan en had haar hoofd tegen mijn schouder aan. Af en toe aaide ik haar gezicht. Haar gesloten ogen vormden twee halve maantjes en haar mond, een soort japans roosje.

              Langs haar hals keek ik neer op het bovendeel van haar borsten. Ik pakte haar hand en streek over haar arm. De fijne haartjes kwamen iets omhoog. Haar huidskleur was door de zon, in de loop van haar vakantie, iets getint. Een prachtige oosterse vrouw..............

              Haar borsten bewogen door haar ademhaling rustig op en neer. Ik kon het niet laten over haar gitzwarte haar te strijken. Ze deed een oog open en knipoogde. Ze had het al de tijd gevoeld en toegelaten.............de ondeugd!

              Mariko sliep door en had dus hiervan geen weet. Flan streek met de rug van haar hand over mijn mond en ik genoot van deze stille aanrakingen. Ze wenkte met haar vinger en ik bracht mijn oor naar haar mond en ze fluisterde, tonight oke. Ik knikte en stak acht vingers omhoog. Ze knikte terug.

              Mijn avondeten gebruikte ik in een nabijgelegen restaurantje en ik haaste me daarna terug. Nadat ik me had opgefrist en wat nette kleding had aangetrokken zag ik, dat het bijna acht uur was geworden. Ik wachtte in spanning af wat er ging gebeuren.

              Een kwartier na achten werd er op mijn deur geklopt, ik maakte open en zag Flan. Ik vroeg onmiddelijk waar Mariko was. Mariko was moe en wou rusten vanavond, antwoordde Flan. Ik liet haar binnen en bewonderde haar...........

              Het heft in handen........................

              Flan was gekleed in een eenvoudig, maar smaakvol jurkje. Ze had zich opgemaakt en liep op leuke nette schoentjes. Ik bood haar wat te drinken aan, ze weigerde en stelde voor om naar de Mall te gaan.

              Ik vond dat we de taxi moesten nemen. Flan had geen bezwaar en we liepen naar de straat achter het hotel, waar we een taxi namen. Achterin de taxi sloeg ik mijn arm om haar middel, Flan glimlachte. Ze had er wel zin in voelde ik.

              In de Mall gingen we naar wat kleding en schoenen kijken. Flan vond niets bijzonders om aan te schaffen en we gingen koffie drinken. Op het terras waar we zaten was er uitzicht over een drukke straat. Flan vertelde me dat ze het leuk vond om aandacht te krijgen van een oudere man.

              In Japan was het gebruikelijk dat de jongere mensen zich in hun eigen kringen en cultuurtje bewogen. Ik zei, dat ik het ontzettend leuk vind om met een japanse dame een intieme relatie op te bouwen en natuurlijk, dat ik haar een
              schoonheid vond. Flan bloosde onder deze complimenten.

              We kozen een andere locatie om te vertoeven en gingen aan een bar bij het strand zitten. Flan wou iets locaals drinken met alcohol er in. Ik bestelde een coconut cocktail met arak en voor mezelf, mijn gebruikelijke double Jack D. Ze genoot van haar cocktail en liet me een nieuwe bestellen.

              We spraken over onze strelingen achterin het busje en Flan zei, dat dit alleen met een ervaren man kon gebeuren. Ondertussen dronk ze de cocktail als water. Ik waarschuwde haar voor een eventuele "hangover" de volgende dag.
              Ze zei, I want to hang over you, tonight.................
              Wie ben ik om hier tegen te protesteren.

              Ze raakte aangeschoten en lachte om iedere opmerking die ik maakte. Ik stelde voor om naar het hotel te gaan en op de kamer te ontnuchteren. Flan lachte en zei, ik wil zweven. Carlos, help je mij hiermee. Ik vond dat zij niet goed meer kon lopen en liet een taxi ons thuis brengen.

              Op de kamer gekomen deed ik de deur op slot en direkt werd ik door Flan op het bed geworpen. Flan kwam op me liggen en zei, tonight I take the lead (ik neem het heft in handen).

              Naar wat ik van japanse vrouwen heb gehoord is dat ze, in eigen land, een onderdanige rol hebben. Hier echter, op Bali, liet Flan duidelijk weten wat ze vanavond wou doen. Ik bereidde me erop voor en liet Flan haar gang gaan. Ze kuste me en knoopte mijn shirt open, daalde af naar mijn rits en deed die ook open.

              Nog steeds bleef ik passief liggen in afwachting wat ze verder ging doen.
              Ze wreef over mijn jongeheer en deze kwam overeind en even later nam ze hem in haar mond.

              Ik raakte opgewonden en betastte haar kruis, Flan zuchtte. Na enige tijd trok ze haar slipje uit en ging op mijn geslachtsdeel zitten. Ze maakte tempo en kreunde het uit. Met een miauwachtige stem liet ze weten dat ze ervan genoot.

              Ik bewoog zachtjes haar klit waarop Flan allerlei japanse woordjes uitte. Mijn verbazing werd nog groter toen ze haar orgasme kreeg. Met een kreet die ze
              slaakte voelde ik hoe ze, op mijn buik spuitend, klaar kwam.
              Mijn bovenlichaam was nat van wat eigenlijk......................?
              Vrouwengeil.....?????

              Deze ervaring verbaasde me zover dat ik vergat om zelf tot een orgasme te komen. Flan liet zich op me vallen en ik haalde haar dicht tegen me aan. Ik kuste haar bezweette voorhoofd en liet haar uitrusten. Geheel voldaan vroeg ze me of ik het prettig heb gevonden en meteen verontschuldigde zij zich over de nattigheid.

              Ik verzekerde haar dat dit een nieuwe maar geweldige ervaring was geweest en dat het alleszins de moeite waard was, ondanks de nattigheid. Ze was gerustgesteld en ging naar de badkamer om zich op te frissen.

              Nadat ik mezelf heb gewassen vond ik haar nog steeds zittend in de kamer. Ik zei, you go home now, take care of Mariko, oke. Ze stemde in en vertrok. Mijn gedachten herhaalden steeds het moment dat Flan klaar kwam en ik moest dit echt verwerken.

              Deze man van de wereld heeft een nieuwe visie over emancipatie gekregen..........I, take the lead.

              De dagen die nog resteerden bracht ik door met Kitty of met Flan. Met Kitty heb ik nog steeds een goede band, zelfs hier in Nld, maar heb niet zoveel kontakt meer met haar.

              Met Flanmingo email ik regelmatig en begreep dat ze nu een vriend heeft met wie ze denkt te gaan trouwen.

              Mariko beloofde me op te zoeken als ze in Europa zou komen. Een paar maanden later werd ik opgebeld. Het was.......Mariko. Op het CS Amsterdam heb ik haar opgehaald en ze kon voor enkele nachten bij mij logeren.

              Met Mariko had ik geen sexuele ambities, ik beschouwde haar slechts als een goede vriendin. Na de verplichte toeristische plekjes gezien te hebben vertrok ze weer naar Parijs.

              Ik vroeg Mariko nog waar zij en Flan het over hadden als ze met elkaar spraken en mijn naam noemden. Mariko lachte en vertelde dat Flan een oogje op mij had, maar niet wist of het verstandig was om dit uit te bouwen.
              Oh wel, ze had haar zin gekregen.


              Verschillende plekken in Indonesia en verschillende ontmoetingen met diverse vrouwen. Ik kan ze waarderen, deze pareltjes,
              in het grote juweel dat, LEVEN, heet.

              Commentaar


              • #15
               Re: Indonesië: tripreports

               Aangaande dat Cialis gedeelte: waarschijnlijk heb je inderdaad de zg Chinese variant gekregen, vol met allerhande rotzooi en niet geheel onschadelijke middelen.
               Ook de kleur klopt niet: echte Cialis is niet blauw, maar geel en amandelvormig...verkrijgbaar bij de apotheek,en dan wel de echte....geen nep, geimporteerd uit Engeland via de officiele importeur in Jakarta en ook nog redelijk duur...Maar het blijft uitkijken met wat je aanneemt en zomaar slikt.

               Kortom: begin er niet aan als je het niet nodig hebt...

               Commentaar


               • #16
                Indonesie deel 1: Jakarta.

                Indonesie deel 1: Jakarta.

                Een nadeel van de KLM vlucht naar Jakarta is de aankomsttijd, die ervoor zorgt dat je vaak urenlang in een taxi zit van het vliegveld naar je hotel. Tot overmaat van ramp stonden er bij de Bluebirdstand bij de internationale terminal nog zeven personen die voor mij waren en daarom ben ik onmiddelijk naar de Siverbirdstand gegaan, waar ik voor een paar Euro meer direct in een confortabele Mercedes kon stappen. Toen ik na een dik uur bij het hotel aankwam stond daar mijn (min of meer) vaste Jakartavriendin (A) klaar om mij te ontvangen; de receptioniste vertelde mij dat ze al twee uur op mij wachtte. Na het inchecken samen naar de kamer, waar ik uitgekleed en grondig gewassen werd na de lange reis. Het plagende gestreel was er duidelijk op gericht mij zo lang mogelijk opgewonden te houden tot het grote genieten zou beginnen. Na het bad schonk zij mij een biertje in en gaf mij een verukkelijke massage, die nu eindelijk steeds meer overging in erotisch-gymnastische oefeningen. Na een vrijpartij waarbij alle hoekjes en gaatjes bezocht werden was het tijd om een uiltje te knappen en toen ik na anderhalf uur weer wakker werd hingen mijn kostuums en overhemden netjes in de kast.
                Verkwikt en door het tijdsverschil weer helemaal wakker besloten A en ik dat het tijd was om nog even een drankje te drinken in Jalan Palatehan. De ontvangst door de daar aanwezige dames was weer overweldigend. Dit is beslist niet vanwege mijn Adonisachtige uiterlijk (60+) maar meer omdat ik al jaren mijn oud-bedgenotes (en zij die de kans lopen dit binnenkort te worden) na een goede knuffel voorzie van een kleine donatie (50 of 100K) voor wat nassi bij de stalletjes. Daarnaast heb ik altijd de eerste avond een zak met oleh-oleh bij me, kleine cadeautjes in de vorm van oorbellen, armbanden, flesjes parfum en wat speeltjes voor de kinderen, iets waardoor mijn populariteit positief wordt beinvloed. Na een rondgang langs mijn 3 favorieten (D's Place, Top Gun en My Bar) sloeg de vermoeidheid genadeloos toe en werd het tijd om een bluebird te bestellen om ons (ik en A) naar het hotel terug te laten brengen.

                Dag 2 was jetlagdag. Ik werd wakker omdat A bezig was mij heel voorzichtig uit mijn slaap te pijpen. Dit kon natuurlijk door kleine NO niet onopgemerkt blijven en na enkele geslaagde ochtendschermutselingen en het ontbijt was het goed toeven in het zwembad. Daarna was het shopping time in Blok M square en promenade. Tot mijn grote verbazing had hier de kruisloze slip ook zijn intree gedaan in de normale lingerietoko's en A wilde er beslist een hebben. Ook het door A gewenste jurkje werd aangeschaft op voorwaarde dat ze dit 's avonds zou dragen zonder enige vorm van lingerie eronder. Nadat ik A verteld had dat ik na het shoppen wel eens kennis wilde maken met de meer onverhulde vorm van sexuele escapades die Jakarta te bieden heeft zijn we naar Bali Hai gegaan. Dit is een club om de hoek bij Palatehan, die ook overdag enig vertier biedt en waar je, als je niet in je hotel kunt ontvangen, ook short-time kamers kunt huren. Bij onze binnenkomst rond 5 uur werd de aard van de club meteen duidelijk. Aan de bar zaten twee heren, de een werd gemasseerd met een hand in het broekje van de masseuze, de andere werd (nauwelijks verhuld) aan het eind van de bar gepijpt, deze twee tafreeltjes lieten mij natuurlijk niet helemaal onberoerd. Verschillende dames veerden op toen wij binnenkwamen en wilde poolen of masseren. Er werden er twee door A uitgezocht, om mij aan de bar bij een biertje te masseren en al gauw werden er wederzijdse biologische verkenningen uitgevoerd. Op de vraag van een van de masseuzes of A dit niet vervelend vond kwam het simpele antwoord: "he happy, me happy!" Mijn suggestie aan haar om zich op gelijke manier te laten masseren werd echter resoluut van de hand gewezen. 's Avonds nog even naar Top Gun geweest waar A in haar nieuwe jurkje met haar blote gat op mijn schoot. Later kwam een vroegere vriendin (T) naast me zitten die met enig fysiek geweld onder tafel probeerde me over te halen tot een trio, maar de volgende ochtend was mijn eerste vergadering, dus voor vanavond op tijd (met A) naar bed.

                Dag 3 werd voornamelijk besteed aan werk, maar gelukkig gaan veel Indonesiers vroeg naar huis of bed, zodat ik al voor 9 uur na het verplichte diner bij het hotel aankwam. A lag naakt op bed te wachten en naar de TV te kijken en toen ik binnenkwam spreidde ze haar benen en begon ze zich op te winden onder de kreet: hurry honey, me horny! Het leek al snel of er stoom uit haar poes kwam en deze interne brand moest natuurlijk onmiddelijk geblust worden. Omdat dit mijn laatste avond in Jakarta was zijn we daarna nog maar even naar D's place gegaan. Na het eerste biertje kwam ik in de VIP room terecht, waar gestript en in donkere hoekjes gepijpt wordt. Al gauw wervelden er twee naakte dames om me heen, die tegen mij aanwreven en hun uiterste best deden mij te interesseren voor een blow job. En toen kwam Anna binnen, het meisje waarvoor ik de eerste bule was.

                Oorspronkelijk geplaatst door non olet Bekijk bericht
                Omdat ik een overeenkomst tussen twee volwassen personen toch iets anders vind dan een connectie met een minderjarige heb ik haar ID gevraagd, en tot mijn opluchting bleek zij net 18 te zijn. A vertelde me dat Anna en zij uit dezelfde kampung kwamen, dat Anna de eerste stappen op het pad van "Dame van Plezier" wilde zetten en dat A mij een geschikte persoon vond om met haar vriendin mee te laten gaan. Ik stond perplex, maar kon dit vriendelijk aanbod natuurlijk niet weigeren.
                Oorspronkelijk geplaatst door non olet Bekijk bericht
                Ze was een rijzende ster en, nu ruim bewust van haar schoonheid, stapte ze zelfbewust op mij af. T-shirt met veel bling-bling boven een designer(?) spijkerbroek, een BH waarbij van buiten niet meer was te zien of hij nu wel of niet was opgevuld, goed gekapt en opgemaakt en met passende bling-schoenen...... Ik ben benieuwd wat het volgende jaar met haar zal doen.
                Ik schrok even, want de radiante schoonheid van de laatste keer was sterk vermagerd en haar teint was valer geworden. Ook haar reactie was minder zelfbewust. A, die intussen was komen kijken wat ik uitspookte in de VIP room, vertelde me dat volgens haar Anna aan de drugs was. Aangezien ik (zeker in Indonesie!) verre wil blijven van alles wat met drugs te maken heeft hebben we niet verder met Anna aangepapt en zijn A en ik na enige tijd naar het hotel gegaan. We hebben T meegenomen voor een short time trio tot ieders tevredenheid. Toen T weer weg was heeft A mijn koffers gepakt want morgen gaat het verder naar Bandung,
                wordt vervolgd.......

                NO
                Laatst gewijzigd door non olet; 14-04-11, 01:44.

                Commentaar


                • #17
                 Indonesie deel 2: Bandung.

                 Na het nachtelijk geweld van Jakarta was het tijd om voor drie nachten naar Bandung te gaan.
                 Oorspronkelijk geplaatst door non olet Bekijk bericht
                 Indonesie deel 1: Jakarta.
                 Even een tip voor degenen die een Golden Bird auto met chauffeur regelen voor Jakarta-Bandung transport. Meestal is het veel goedkoper om je door een Bandung auto in Jakarta te laten ophalen dan om je door een Jakarta auto naar Bandung te laten brengen.

                 Na het ontbijt stond de auto keurig klaar bij het hotel en A zeurde een beetje dat ze met me mee wilde naar Bandung, maar dit werd me toch te close en ik heb het verzoek vriendelijk doch beslist afgewimpeld. A verzekert me nog dat ze eeuwig op me zal wachten, maar volgens mijn ervaring houdt bij deze Indonesische dames de eeuwigheid meestal na maximaal twee etmalen op. De reis verloopt voorspoedig en de aankomst in het hotel, waar ik al vaak gelogeerd heb, is hartverwarmend. "Hello mr NO, so happy to see you again, can I get you a glass of beer?" Na het inchecken ga ik naar het zwembad om de stukken voor de volgende dag te bestuderen, want door alle afleiding in Jakarta is dit er nog niet van gekomen. Ik besluit om vroeg naar bed te gaan want alle vermoeiende gymnastiek van Jakarta zit nog in mijn systeem en ik moet tenslotte ook nog werken. Na het eten een massage maar zonder sexuele aspecten vanwege een combinatie van oorzaken. Enerzijds is de masseuze nieuw en kennelijk nog niet erg ervaren in het langzaam op stoom brengen van het systeem met onschuldig lijkende handelingen, anderzijds slaat bij mij de moeheid toe, waardoor ik weinig doortastend overkom, kortom ik val tijdens de massage in slaap en word weer wakker op het moment dat de masseuze voorzichtig en zachtjes probeert mijn kamer te verlaten.

                 De volgende avond ga ik naar mijn preferente kroeg in Bandung; de North Sea Bar in Jalan Braga. Deze straat is de oude hoofdstraat van Bandung en de Nederlandse koloniale geschiedenis is te vinden op iedere straathoek. In de North Sea Bar besluit ik om een bordje hutspot te nuttigen. Zittend aan de bar wordt ik met veel enthousiasme ingesloten door L en I, twee dames die al eerder mijn volle aandacht hebben gekregen. Beiden zijn mooie Soendanese MILFs; net niet te mollig maar zeer weelderig, wat geaccentueerd wordt door hun gulle decolletes (de vaste bezoekers weten nu ongetwijfeld wie ik bedoel). Aan de overkant van de bar zit een Nederlands stel, waarvan de vrouw afkeurend en de man jaloers zit te kijken. De dames en ik gaan een potje poolen en er ontstaat wat rivaliteit tussen de dames, waarna ik besluit om de vrede te bewaren en ik vertel hun dat ik voor elk een avond heb gereserveerd, waarna een discussie ontstaat wie eerst mag. Mijn keuze valt op I. I is een zeer bedreven en ervaren dame van ongeveer 35 met een uitstekend figuur zonder vouwen en rolletjes maar volgens boze tongen al twee keren oma. Hoe dan ook, ik had op mijn Ipad een paar leuke spelletjes gedownload, die we met veel plezier hebben nagespeeld.

                 De volgende avond was het de beurt aan L, ongeveer 30 met een figuur dat geen BHvulling nodig heeft. Na aankomst in de bar kwam ze meteen op me af en zei dat ze de spelletjes ook wilde spelen (tot zover de discretie van de dames). Zo gezegd, zo gedaan maar na een hoeveelheid erotische gymnastiek in de hotelkamer had L behoefte aan een sigaret. Omdat ik een non-smoking room had hebben we beiden een kamerjas aangeschoten en zijn op het balkon gaan staan met een goed glas tax-free whisky. Natuurlijk kon ik het niet laten om haar ceintuur los te maken zodat haar kamerjas open viel en zo moest ik mijn aandacht verdelen tussen een gezicht op nachtelijk Bandung en een (bijna) blote L. Deze situatie vroeg om actie en al gauw deden we wat verhulde handwerkoefeningen maar toen L. gezellige geluiden begon te maken moesten we wel naar binnen om zonder burengerucht tot een goed einde te komen. Ik was behoorlijk afgemat en L maakte daar gebruik van door aan te bieden dat als ik 50K extra gaf voor security ik haar geen uitgeleide hoefde te doen. Aan de tevreden grijns toen ik op dit aanbod inging kon ik concluderen dat security waarschijnlijk minder heeft gekregen. Na nog haar nummer in mijn (indonesische) telefoon te hebben achtergelaten verdween ze en kon ik nog van wat slaap genieten, want de volgende dag werd de reis voortgezet naar Surabaya.

                 Wordt vervolgd.....
                 NO

                 Commentaar