Hong Kong Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Hong Kong Recensies

  Hong Kong, daar is inderdaad heel wat te beleven. Ik heb er gewoond en heel wat meegemaakt.

  Een zeer bekende bar is 'The bottoms up club'. Deze bar komt voor in de James Bond film 'The man with the golden gun'. Het goede van deze bar is het feit dat je daar geen dames hebt rondlopen die steeds maar weer aan je kop zeuren om mee te mogen. Deze club bestaat uit 3 (of 4?) ronde barretjes, waar je met een man of 12 aan kunt zitten. In het midden zit een meisje, al of niet topless, die jouw bestelling opneemt en doorgeeft aan de "echte" barman, die precies in het midden van de 3 barretjes staat. Ik ben er veel geweest en fantastische avonden/nachten gehad. Heeft overigens (nog) niets met sex te maken. Aan de bar vindt je allerlei pluimage van over de hele wereld. Hele leuke conversaties gehad.
  Als je het meisje ziet zitten, kun je haar discreet vragen of ze nog zin heeft "iets" te doen na het werk. Als jer er een "ja" op krijgt zit je gebakken. De andere aan de bar hebben dan het nakijken ;D ;D ;D ;D
  Ik heb een aantal keer een meisje meegenomen die in mijn appartement de gehele nacht bleef. 1000 hongkong dollars. Zo'n 110 eurootjes. Aan slapen ben ik nauwelijks gekomen. Omdat ik ook moest werken heb ik er een, na de ochtend zuig en wip beurt, weer gewoon laten slapen in mijn appartement. Geen probleem.
  Ook is er een hele grote tent, China Garden, waar je heen kan, dansen drinken met je vrienden. Als je wilt, kun je Mamma San vragen om een gezelschaps meisje. Ze zal dan vragen wat jouw wensen zijn mbt uiterlijk, taal, haarkleur e.d. Mamma San stelt je vele meisjes voor totdat je er een leuk vindt. Ruilen kan altijd. Dan gaat de klok lopen. Je betaalt per 15 minuten gezelschap. Dit heeft overigens nog steeds niets met sex te maken. Het meisje in kwestie zal zich proberen te verkopen. Zal proberen dat je haar meeneemt voor de nacht. Kost zo'n 100 - 200 dollar.
  Dan heb je natuurlijk nog de vele vele (vieze) barretjes op Kowloon en Hong Kong eiland.
  Vlakbij de Bottoms up bar zit ook zo'n bar, The HOT (of RED) LIPS bar. De meisjes (nou ja, 60+) staan op straat om je binnen te halen. Voor zeer weinig geld kun je daar je grootmoeder een beurt geven. Pijpen zonder gebit was een attractie. Ik ben er nooit binnen geweest, gelukkig.
  Laatst gewijzigd door Spring; 19-06-07, 22:26. Reden: Omrekening aangepast

 • #2
  Overigens worden zulke etablissementen veelal gecontroleerd door Triads ofwel Chinese maffia, maar daar hoef je niks van te merken.

  Eerlijk is eerlijk. 8) Het weerhield mij er niet van om met een lokale relatie zo' n luxe massageparlour te bezoeken. Wat mij goed is bevallen. Je gaat naar binnen je krijgt een locker om je spullen in op te bergen en handdoeken, omdat je eerst moet douchen. Daarna ging ik in een heel groot bad en daarna naar een grote huiskamer. In de huiskamer krijg je een drankje en een tosti of een ander hapje en kun je aan de gastheer vertellen wat je wensen zjn qua de technieken en het uiterlijk en leeftijd van de dame. Daarna ga je afzonderlijk met naar de massagekamer waar de dame zich voorstelt. De jongedame die ik kreeg toegewezen was heel erg lekker :P , charmant en knap. Echter ook heel erg professioneel en zakelijk with a smile en tot een beetje sarcastisch toe, maar zeker niet onvriendelijk.

  Dit was een hele goede. Helaas kan ik niet vertellen waar het was en hoe het heette, omdat ik daar heen ging met een lokale zakenrelatie van mij. Het zal wel iets van 500 of 800 HongKong dollars gekost hebben.

  Commentaar


  • #3
   In plaats van een vaste plek(rosse buurt, of de yellow signs) heb je websites die adressen aangeven waar je de dames kan vinden. En aan de adressen te zien, bijna door heel Hong Kong.
   Je hebt hier dan niet te maken met "ma fu's" alleen met de dames. Je vindt een adres en belt gewoon aan. Ze hebben borden hangen of ze bezig zijn of dat de klant welkom is. Ik zal wel even vertellen hoe het bij mij af is gegaan

   Commentaar


   • #4
    Aan de hand van de site heb ik een aantal adresjes gevonden waarvan ik de dames een bezoek wilde brengen.
    Ik ging naar het adres toe en belde aan. De dame die opendeed, voldeed aan de foto(je hebt sommige die een ander foto neerzetten, of hun gezicht blokkeren; kom je eenmaal aan, is ze vele malen lelijker dan de foto).
    Gedag gezegd en binnengekomen de kleren uitgedaan.

    Commentaar


    • #5
     Waar zien jullie een telefoonnr staan trouwens op die sites? Ik lees alleen het adres en welke metrolijn je moet nemen om er te geraken. Ben momenteel in HK voor de eindejaarsfeesten trouwens hehehe. Wil je wel meer berichten hierover, maar moet wel de tijd weten te vinden.

     Commentaar


     • #6
      Heb gemerkt dat de meisjes op sex141.com bijna dagelijks veranderen. Als je er eentje vindt is het kwestie van onmiddellijk de gegevens te noteren.
      Ik hoop dat ik een adres kan terugvinden eenmaal ik er ben maar ik denk als je in het nachtleven duikt er wel wat te plukken valt. Mocht er iemand zijn die ervaring heeft met een van de meisjes op de sites laat het alsjeblieft weten.
      Groetjes

      Oorspronkelijk geplaatst door CK
      He jongens ;D,

      Is er misschien nog een van jullie, die de dames van de site hebben bezocht. Dan zou ik heel graag van jullie lezen, wie goed en niet goed is bijvoorbeeld. Want binnenkort ga ik ook die richting op, zou wel wel fijn zijn als er iemand voor mij voorgeproefd hebt. Scheelt weer teleurstellingen en geld . En als er in iemand (lonely)rond mei ook die richting op gaat, kunnen we misschien nog afspreken om als keurmeesters door de straten van HK te lopen 8).

      Commentaar


      • #7
       Nou Mr.68 (je zal wel uit het jaar van de Aap geboren zijn)
       Ik hoop dat je ervaring in hk met ons deelt, want er zijn een hoop die zeggen dat ze in hk zitten. Maar ze laten niks van zich ho(e)ren hoe het daar is, en daar zijn er maar twee redenen voor of ze schamen zich of ze zijn te gierig voor hun ervaring. (North)Chicks geneukt hebben ze zeker gedaan, anders ben je geen echte bezoeker van deze site. Laatste keer ('02)dat ik er was, was ik naar zo'n pijltje neon gegaan. Dat was echt tien keer niks, 380hkd (toen nog 1euro =6,65hkd) vroegen ze voor een shotje. Kamer was 2m bij 1,80m (incl. douchecabine). Geen mooie vrouwen aanwezig(allemaal lelijk als de nacht), maar ik was geil dus in de wilde weg maar eentje uitgekozen, dacht lichten dimmen zie je toch niet veel meer (volgens mij had ik ook nog dé lelijkste uitgekozen). Service was ok, douchen(samen), pzc,bl, nmc (ze vroeg wel een paar keer of het ok was of niet), nog eens douchen en wegwezen. Ik mag wel jong zijn, maar ik ben eenmaal niet zo'n vluggertje. Ik heb liever alles rustig aan . Dus ik hoop dat die home(cooking), wat meer bied. Ze zien er sowieso tien keer beter uit. (Maar mijn ervaring in Macau, dat was tot nu toe nog steeds mijn hoogtepunt, maar dat vertel ik nog wel een keer.)

       Commentaar


       • #8
        Nou CK , als ik terug ben laat ik het zeker weten en als in zo'n internet cafe vind ( heb je een adres ? ) dan laat ik het zeker eerder weten .Wat die home ccoking , volgens mij zitten er op de sex141 site helemaal geen home cooking ladies . Ik baal alleen dat ik geen chinees kan lezen ondanks dat ik chinees ben . Ik heb er wel een paar adressen geprint en dan laat ik het wel aan een taxi chauffeur zien . Maar je ziet soms 380 dollar en dan loopt het op tot soms wel 1000 wat krijg ik dan blijven ze dan aan mijn pik hangen ;D ? Ik hoop nog van je te horen voordat ik weg ga . Je kan ook via i.m laten weten als je wilt , anders lees ik het vanavond wel .

        Commentaar


        • #9
         HK-gangers (binnenkort dan),

         In HK is er genoeg te eten, maak jullie maar geen zorgen. Meest eenvoudige is in Mong-Kok (buurt templestreet(avondmarkt) ) , daar hangen veel uithangborden in een vorm van een pijl. Als je daar binnenloopt, doet een ma foe("pooier") de deur open,kom je in een kamer. Soms vragen ze of je voor iemand speciaal komt. Moet je 10min. wachten komen er 2 of meer meiden naar je toe (Hij heeft ze niet in huis (ivm politie) ), het kan ook zijn dat ze schuw tegenover jouw zijn als ze denken dat je een undercover bent (want je komt natuurlijk over als een groentje). Meestal krijg je dan ook de lelijkste voor geschoteld. Je kan gerust voor andere vragen, als het je niet bevalt. Maar denk niet om naar een andere tent (in dezelfde straat) te gaan om iets beters te krijgen, want meeste gevallen krijg je dezelfde meiden weer te zien. Maar ja als je me vraagt of de hele straat (+/- 25tenten) dezelfde is dan zeg ik weer nee. Maar als jullie geluk hebben staan de meiden (als het rustig is met de politie, geen schoonveeg aktie) uitgestald op straat, dan is het voor het uitkiezen. Gaan ze je proberen te verleiden om naar boven te gaan, meestal zijn het ook de mooiere meiden. Vraag hoeveel het kost en wat er inbegrepen is, meestal is dat ook de prijs. Geen achterafjes, naar mijn mening. Tippen is gebruikelijk, hoeveel ???. Als het je bevalt, ga gerust naar dezelfde tent. Ze hebben wel denk ik meer dan 50meiden in loondienst, als ze je zien als een potentïele klant, krijg je ook automatische de topmeiden van hun. Veel plezier!! (later nog meer)

         Commentaar


         • #10
          3 weken geleden voor 5 dagen in HK geweest. Ben daar wat buddies die ik van vroeger kende tegen het lijf gelopen. Bleken bezoekers vd zelfde beurs te zijn.
          Wij hebben ons uitgeleefd in de Wan Chei buurt. Hier zijn meerdere disco's met live bands. Hier hangen grietjes rond die je zelf moet aanspreken, iets te drinken aan bieden en indien ze je bevallen kan je ze meenemen naar je hotel.
          De 2 plaatsen die wij frequenteerden in Wan Chei waren :
          Dust till dawn : Zeer mooie Koreaanse meiden : prijs voor hele nacht en morgend 2000HK
          Borachay: veel Fillipijnse : iets mindere klasse maar wel wildere tent. Aangezien we met een groepje waren hebben we daar in de club al veel plezier met de meiden gehad. Deze meiden kosten 1000HK per nacht. Let wel als je een paar nachten achter elkaar gaat wordt je verondersteld vdezelfde meid terug te nemen. Voordeel hiervan is nadat wij onze meiden deftig behandeld hadden - zijn er eens mee gaan eten en hebben wat kleren voor hen gekocht - hebben we de rest vd tijd gratis geneukt. Zij hopen natuurlijk om iemand te treffen die hen mee naar het Westen neemt.
          Ga binnen een maand terug en kijk er al naar uit.

          Commentaar


          • #11
           Beste Pollepap,

           Voor de duidelijkheid, ben je een aziaat of van een ander uiterlijk (het is niet spottend bedoeld, ik weet het niet anders te omschrijven). Want in Azië(HK, China, Thailand,Macau, Viëtnam etc.)is vaak de verschil tussen Aziaat en non-Aziaat in interesse en aanbod groot. In HK bv. zie ik niet (vaak) non-aziaat naar zo'n pijltjesbord tent gaan(volgens mij kan de pooier en zo'n meid ook geen woord engels spreken). En omgekeerd gaan Aziaten niet (vaak)naar Wan Chai of Lan Kwai Fong om een meid(voor geld) op te pikken. De meeste meiden willen geen eens zaken doen met non-(rijke)westerlingen, tenzij ze je geloven dat je niet in HK woont en in een hotel slaapt. Dus voor de Aziaten is het ook minder aantrekkelijk om in die tenten, meiden op te gaan pikken (zoeken, versieren, uitleggen, rekening van de bar en haar nog moet betalen. En geen garantie dat je iets goeds in huis heb gehaald).Maar voor de non-Aziaten is er in HK ook niet zoveel mogelijkheden, er is dus (westerse) bars/disco, nachtclubs(pokke duur), massagesalons en/of escort(waarvan de meeste aan een zeer prijzige kant zijn). HK is ook niet zo toeristisch ingesteld, wel voor (rijke) westerse zakenmensen. Dus ook met van lichte zeden. Maar ach verschil moet er zijn.

           Commentaar


           • #12
            CK,
            ben bange blanke west europeaan. Dus inderdaad in MongKok zie ik me nog niet zo gauw een appartementje binnengaan . Ik versta hen niet en zij mij niet. Neen liever niet dan.

            Ik besef dat de buurt waar westerse zakenmensen rondhangen duurder zal zijn maar hier kan je tenminste contact hebben met de meisjes. Doordat we 4 dagen met dezelfde meiden zijn opgetrokken werd het een echte GF Experience. Ook nu hebben we nog SMS contact met hen. Kwestie van onze trip einde februari voor te bereiden !

            Commentaar


            • #13
             Nou CK ben net terug uit HK .
             Ik ben bij Portlandstreet en Reclamtionstreet en Shanghaistreet geweest . Nou er zijn daar zoveel van di ezaken en ik kan ook geen chinees , maar de taxi chauffeur bracht me , nou ik heb het geweten . Eerst ben ik in een zaakje geweest in Portlandstreet ( begin v.d straat , is een hele lange straat maar de andere kant is het errrrg druk ) tevenover zo'n soort parkje . Via een trapje omhoog , en toen gevraagd om een jong meisje met een goed figuur . Na zo'n 10 min. kwam er een beuty langs . Zo uit de playboy . Ze kwam van het vaste land en bleef in HK voor zo'n 2 weken want langer mogen ze niet blijven . De prijs was 350 HK dollar ( zo'n 40 euro ) en ongeveer 3 kwartier . Nadat we ons hadden uitgekleed kreeg ik meteen al een stijve zo mooi was ze . Eerst lekker gedouched en op bed begon ze zalig zc te pijpen echt zalig . Ze was 19 en wauw als ik nu aan denk ..... ;D . Daarna deed ze het jasje om en ze ging boven op me zitten , het ging zo soepel ( glijmiddel gebruiken ze niet ) ze was errg nat . Ik moest echt mij inhouden wil ik niet binnen 5 minuten al komen . Heb daarna snel van positie gewisseld , toen ik eraan voelde wist ik pas hoe nat ze was , ooooh . Ze kreunde heel zachtjes , en toen ik bijna kwam begon ze te roepen dat ik sneller moste stoten , toen ik dat ook deed kwam ze klaar , volede haar helemaal samentrekken . Maar ik hield me lekker in en toen ze eenmaal was bij gekomen deden we het nog eens rustig over . Na zo'n 5 minuten hield ik het niet meer en we kwamen samen klaar. ZALIG . Ik was toen denk ik een half uur bezig .Toen ik wilde gaan douchen begon ze mij meteen weer te pijpen zc. Nog 1 keer zei ze . Na daar gingen we weer . Toen ik weer alle hoeken van het bed had gezien en bijna weer kwam nam ze het condoom af begon ze mij klaar te pijpen !! Oh heren wat was deze zalig goed . Ik denk dat van alle dames denk ik dat zij de nummer 1 is ! Ze heette KA Ka by the way .We zijn alles bij elkaarbijna 1 uur bezig geweest . Ik heb haar 100 HK fooi gegeven en beloofd dat ik de volgende dag terug zou komen wat ik ook heb gedaan . 1 woord fantastich .Ik ben de volgende dag weer geweest ,alleen was ze bezet dus heb ik een half uur moeten wachten maar ze was zeker de moeite waard. Toen ik de 2de dag weg ging kwam er net een andere beauty naar boven en heb haar naam gevraagd ( apple ) en ben weer naar boven gegaan . Ik moest helaas wachten of de andere klant haar wilde nemen en helaas was ze weg . Het was dat ik geen tijd had anders .....En zelfs de 3de dag ben ik bij KA KA geweest en ze is echt voor mij de beste die ik tot nu toe heb gehad , en ik heb er toch wel wat gezien. Ik heb haar de laatste keer ook gezegd dat ik weer weg moest en ze zei dat ze nog niet iemand had ontmoet die 3 dagen achter elkaar was geweest . Ze zei dat ze mij leuk vond omdat ik voor een chinees veel borsthaar heb en dat vond ze aantrekkelijk . Ik heb haar de laatste avond 500 HK dollar gegeven en dat ze maar iets leuk voor haar zelf moest kopen .Nou het was een veel verhaal maar ik ben nog steeds onder de indruk . Als je naar HK gaar CK misschien is ze er nog , hoop het voor je en laat het weten als je terug bent.

             Commentaar


             • #14
              Oorspronkelijk geplaatst door mister68
              KAKA
              Er zijn 2 websites met foto's icm straatnaam. Staat zij er ook bij? Ben toch wel benieuwd.....3 dagen achter elkaar......(liefde (bedrijven) is blind zegt men )

              Wel leuk om te lezen, ben zelf reuze benieuwd, ben echter bang dat ik niet vaak de kans zal krijgen om alleen in die buurten te komen.

              Groet van
              een andere Chineesje..........

              Commentaar


              • #15
               Nou als ik zeg dat ik met mijn vriendin erbij dan 4 dagen achter elkaar de liefde heb bedreven dan zeker ook nog kleurenblind ( ;D ) . Nee, zonder gekheid , in europa ( nl ) zou dat niet zo vaak voorkomen ( eerlijk gezegd niet eens ) , maar het leek wel of ik werd aangetrokken als een magneet. Maar misschien is het omdat hier in nl niet veel chinezen werken en die er werken niet zo mooi zijn . Daar van het mainland , worden ze misschien eerst gekeurd ( haha ) voordat ze naar HK mogen. In ieder geval was het in ieder geval zalig . Ik heb haar foto niet gezien om sex141.com . Als ik zeker wist dat ze er was dan zou ik denk ik maandag misschien weer gaan . Een smoes verzin je wel .
               Als je gaat zeg dan dat je naar Say yeung choi ( naam van die groente ) gaat voor electronica gaat kijken en dan steek je de Nathan road over en dan begint het paradijs eigenlijk al als je zij straatjes neemt . Als je in HK aankomt heb je op het vliegveld zo'n mapje van die wijk van Mong Kwok , waar je bijv. waar je sportkleding kan kopen en op ladies street allerlei imitatie spullen kunt kopen. Nou weer een heel verhaal , maar ja ik was ook al 2 jaar niet meer in HK geweest . En het is nog steeds het paradijs vind ik voor zowel shoppen als de dames . De vorige keer kon ik de dames niet vinden en vond het raar om de taxi chauffeur te vragen en dit keer heb ik toch gevraagd en zeker geen spijt ! Nou heren als jullie zijn geweest hoor ik het graag van jullie , anders de recencies van hier in nl en belgie.

               Commentaar


               • #16
                Sorry Jimmy,

                Naar mijn mening slecht advies en als je het verhaal van mr. 68 goed had gelezen, waren er zoveel redenen dat hij niet zou gaan.
                punt 1. Hij was met zijn vriendin, dus ik denk niet dat nog ff naar china gaat reizen (met zo'n mooie welcome to china stempel op je pp).
                punt 2. Hij was daar maar 4dagen, dus absoluut geen tijd.
                punt 3. Aangezien hij HK niet zo goed de weg weet, hoe moet hij in china de dames vinden.(taxi(in china) moet je het zeker niet vragen, als je geluk hebt beroven ze alleen je portom. anders word je wakker in bush bush met een nier minder)
                punt 4. Geen visum naar China, zo'n aanvraag kan variëren van 100 tot 200hkd, duurder is eerder.....snelst is de volgende dag pas.
                punt 5. Geen vrienden of familie mee naar China(shenzhen grens HK) vraagt om problemen, als je station uitstapt staan geldrovers, organenrovers, verkrachters, zwervers, oplichters etc.. op het pleintje je te verwelkomen.
                punt 6. prostitutie in china is streng verboden ook niet gedoogd, als je daarmee gepakt wordt zit je een paar maanden in het "Hilton" of soms kan je ook een afkoopsom van 10.000 euro van afkomen.
                punt 7. 350hkd voor één nachtje. Laatste keer dat ik ging met m'n neef(die om de twee weken naar china gaat) moest ik voor een nachtje 500hkd neertellen. nog niet de provisie van mamasan 100hkd meegerekend. En nog het hotel 200hkd, dan had ik nog een cheap hotel genomen. Waar je de kans had dat er politiecontrole in de hotelkamers zou plaats vinden, duurdere hotels gebeurdt het niet. Er is een wet dat een man en een vrouw niet in één kamer mag slapen als ze niet getrouwd zijn. (met uitzondering beide buitenlandse passport)
                punt 8. nogmaals 350hkd voor één nachtje, ik zal je maar niet vragen wat er naast je lag in de ochtend. Qua uiterlijk was maar 1 op de 30 die er redelijk uitzag, dus de lelijkste uit sex141(welke mag jullie zelf uitkiezen) is nog mooi. Dan heb ik niet eens over service dat is misschien 1 op 20 die het vak kennen de rest bakt er niks van. Net een dooie lijk en van hygiëne ze nooit van gehoord(dat is cultuur). Dan hebben we niet eens over soa's en hiv, neuken zonder cd is normaler dan met.
                Dan is er nog punt 9,10,11,.........

                Voor mij was redenen genoeg nooit meer naar shenzhen en omstreken te gaan neuken, kans op teleurstelling is groot, maar misschien had jij (jimmy) de juiste vrienden, familielid en adressen. Eén ding weet ik zeker ,voor het hele pakket moet je wel meer dan 700hkd hebben neergeteldt. (dat was al twee dagen genieten voor mr 68).

                Commentaar


                • #17
                 Deze keer echt sorry voor Jimmy :-[,

                 Ik had je bericht toch niet zo goed gelezen over het bedrag, mijn excuus daarvoor. je had inderdaad 700hkd betaald, voor de dame. maar de problemen blijven hetzelfde naar mijn mening. behalve punt 7 en 8

                 groeten,
                 CK

                 Commentaar


                 • #18
                  Nou CK ik was wel vier dagen in HK maar niet met mijn vriendin . Zij was gewoon in NL . En aangezien ik gewoon een chinees ben en ik een verblijfstatus in HK heb heb ik dus geen visum nodig of een stempel in mijn paspoort voor HK,dus als je niet het hele verhaal weet ben dan wat voorzichtiger met je woorden . Mijn vriendin weet dat ik naar HK ben geweest om wat dingen te regelen , dus was zij zoals ik al zei was zij in NL ! Dus al 2 redenen dat je niet het hele verhaal weet en je eigen conclusies trekt .
                  Ik ben wel in HK geweest en wist inderdaad de weg niet , en ik had geluk dat de taxi chauffeur mij de weg wees , en ik toevallig bij de goede naar binnen ging . Ik baal dat ik het tel.nr. niet heb gevraagd anders kon men ernaar vragen . In China heb ik geen ervaringen met de prostitutie en ik ben ook nog nooit naar Shenzen geweest ook al is dat 10 min. met de boot want je ziet het al liggen. Ik weet dat het daar niet echt te vertrouwen is als je daar niemand kent , dus ik heb daar dus ook geen ervaring in .
                  Wat ik dus wilde zeggen is dat als je niet het hele verhaal van iemand weet dat je dan niet zomaar je eigen conclusies moet trekken . Ik heb een geweldige 4 dagen HK gehad en ja ik had 3 dagen sex in HK en 1 dag voor ik vertok met mijn vriendin in NL . Is daar soms iets mee als je 4 dagen achter elkaar sex hebt ? Moet wel eerlijk zeggen dat dat voor mij ook de eerste keer is !En toch erg ;D

                  Commentaar


                  • #19
                   Laat ik eens reageren op jouw punten, gewoon voor de lol, en dan niet meteen geirriteerd gaan doen, want daar zijn we hier niet voor!!
                   (moet wel toegeven dat je de juiste mensen moet kennen om plezier te hebben in China)

                   HIER KOMT IE:
                   Punt 1: Ik was voor een week naar HongKong met mijn
                   vriendin, heb toch tijd vrij weten te maken om 2 dagen in China te verblijven.

                   Punt 2: 4 dagen is inderdaad te kort ; als je daar bent dan wil je niet weg
                   laatste keer maar 2 dagen in een week geweest. Het is dus wel mogelijk om binnen 4 dagen 1 keer naar china te gaan.

                   Punt 3: Moet toegeven dat ik het ook wel gevaarlijk vind in China zomaar ergens iemand iets te vragen.
                   Ligt er dus aan waar je naar toe gaat in China.
                   Shanghai: kan je de meiden in barretjes oppikken, zelfs meiden in je hotel kan je versieren (spreek uit ervaring ;D)
                   Peking: Tijdens een tour, wist de reisleider wel leukere plekjes dan de touristische trekpleisters.
                   Diverse plaatsen: viavia de MaFu's afspraak regelen.

                   Punt 4: je kan ook visum aanvragen bij de douane, laatst gedaan voor 180 HKdollar. Met een uurtje door de douane.

                   Commentaar


                   • #20
                    PC liep vast.......... >

                    maar we gaan verder:
                    Punt 5:
                    "als je station uitstapt staan geldrovers, organenrovers, verkrachters, zwervers, oplichters etc.. op het pleintje je te verwelkomen."
                    Zeer spijtig als het jou of een vriend/familie/kennis is overkomen. Als je het station uitkomt lopen er veel agenten rond. pas wel altijd op je portemonnee, maar dat is overal ter wereld zo.

                    Punt 6: Prostitutie is inderdaad verboden; als je gepakt wordt krijg je zelfs een stempel in je paspoort dat je een "hoerenloper" bent.
                    10.000 euro is een beetje overdreven; mocht je gepakt worden dan komt 10.000 RMB(munteenheid China) in de buurt, is nog wel altijd 1.000 euro.....

                    Punt 7: Laatste keer dat ik er was (eind 2003) kwam mijn oom met een meisje uit een dorpje vlakbij Shenzen. Van 19.00(ophalen station) tot volgende dag 16.00(wegbrengen naar station) kostte hem 650 HKD. Hier komen we later op terug.....!! ;D
                    okay kosten voor het hotel ligt rond 200 euro. Ook op plaatsen zonder pakkans.
                    Mocht je mensen kennen met huizen of als je viavia ergens terecht kan, pak die kans.

                    Punt 8: Meisje uit punt 7 leek erg veel op een chinees soapsterretje:
                    - leuk koppie,
                    - stevige tieten( die je net met je hand kan bedekken),
                    - goed verzorgd/mooi geschoren,
                    - Pijpen zonder( 10-15 minuten gespeeld met "little Jim" om 11.00 in de ochtend.
                    - Wilde alleen neuken met condoom, zonder deed ze het niet,

                    Punt 9,10, 11 ..................

                    Zo zie je maar weer:
                    verschillende mensen, verschillende ervaringen op gelijke plaatsen of verschillende plaatsen.
                    Ik vind altijd dat je een beetje geluk moet hebben in dit spelletje. Ook al ziet de "verpakking" er leuk uit, wat er in zit kan ook iets "rottigs" zijn.

                    Commentaar


                    • #21
                     wordt al laat, kan niet meer mijn ogen openhouden
                     al s ik morgen tijd heb dan zet ik mijn ervaring wel even neer. Kan je garanderen dat je meteen een andere kijk krijgt op China.

                     Ohja, Shenzhen ligt dan erg dichtbij HongKong en is het lastig om een meisje van plezier te vinden, maar 20 minuten met de trein verder reizen en je merkt daar helemaal niks meer van.