Thailand: Pattaya gogo bars & discotheken Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Thailand: Pattaya gogo bars & discotheken Recensies

  Wil je de fuck van je leven, dan moet je maar eens number 45 uit Planet Rock meenemen. Knap ding, maar vooral supergeil en nog lief ook.
  Na een paar beurten wou ik slapen en dacht ik het is over, maar ze begon m'n ding opnieuw recht te likken met een geile blik: "me horny, me like boomsing too much". 's morgens opnieuw van hetzelfde!
  En zeggen dat ik haar naam ben vergeten!
  Wou eigenlijk nummer 4, Kung, meenemen die ik al een paar keer eerder had maar die nu boos was omdat ze me met nr 45 zag buitenkomen.
  Nr 20 en 38 is ook in orde!
  Peppermint a go go in Walking street is misschien de leukste (veel knappe meisjes, soms ook helemaal naakt) maar in Planet Rock zijn ze geiler :P

  Iemand goeie tips voor A go go in Pattaya? • #2
  Goh, dat Kung nog steeds bij Planet Rock werkt.. Ook een oude bekende van mij een paar jaar geleden. Is okay, maar wel een "doorgewinterde" meid in de business. Heeft een stalen gezicht, dus laat je niet door haar "inpalmen"..

  Tja, niet verwonderlijk dat zij boos op je was. Moet je ook niet doen om met een andere meid in dezelfde agogo naar buiten te gaan. Is gezichtsverlies voor de andere meid.. Zijn ze niet echt happy op!

  Peppermint is absoluut top. Goede muziek, sfeer en meiden. In februari was het big business daar. Toppie!
  Ook veel freelancers die daar rondhangen voordat Marine Disco tot leven komt.

  Andere goede agogo is "The Sea", voorheen Frozen,
  in Soi Diamond (Walking Street). Mocht je daar Som
  tegenkomen (meid die ook de show met brandende
  kaarsen doet), doe haar maar de groeten van mij.
  Zeg maar "Johan, goede vriend van Ann/Chanya - Holland". Dan weet ze het wel.. Supermeid.

  Tweety.

  Oorspronkelijk geplaatst door hoerenbok
  Wou eigenlijk nummer 4, Kung, meenemen die ik al een paar keer eerder had maar die nu boos was omdat ze me met nr 45 zag buitenkomen.
  Peppermint a go go in Walking street is misschien de leukste (veel knappe meisjes, soms ook helemaal naakt) maar in Planet Rock zijn ze geiler :P
  Iemand goeie tips voor A go go in Pattaya?

  Commentaar


  • #3
   Die nr 45 heet die meid uit Planet Rock toevallig Name. Heb ik vorig jaar mee liggen rollen bollen. Dat was zeker een geil ding. In standje 69 kwam ze zo heftig klaar, dat ze haar nagels in mijn boven been plante.
   Ik kom al sinds 1999 in Planet Rock, en heb daar al verschillende meiden gehad. En moet zeggen allemaal (op een na) super lekkere meiden. Het is altijd fijn vertoeven in Planet Rock. Er hangt een vriendelijke sfeer, draaien lekkere muziek en er dansen mooie vrouwen. Alles mag niets moet, er wordt je niks op gedrongen.
   Planet Rock is samen met All GIRLS, bevindt zich ook in Soi Pattayaland 2, mijn favoriete A GOGO in Pattaya.

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door singel
    Hoi
    ik lees dat jullie doorgewinterde pattaya gangers zijn nou ik ga voor de eerste keer en en paar tips van jullie zijn hartstikke welkom en ik ga zeker kijken voor nr 45 ha ha maar zoals ik al schrijft ik weet echt niets wat betaal je ongeveer vr zo,n lekker ding en kun je ze ook meenemen naar je hotel zonder te hoeven bij te betalen voor je kamer en weet iemand een goed hotel voor mij ? ik ga op 26 mei en kijk er erg naar uit dus als jullie tips hebben stuur ze dan naar w.molendijk@chello.nl alvast bedankt . 8)
    Tarieven voor Thai girls in Pattaya :

    Beerbar girls :
    Vrijkoop som : (Barfine) tussen 200 en 400 Bath
    Short time een wippie van 30 minuten tot 2 uur, meestal inbound dus op een kamer binnen de zaak) 500 -800 Bath.
    Long time : de meid gaat met je meer op de hotel kamer: stoeien tot s'ochtends : 1000 Bath

    gogo girls :
    vrijkoopsom : (Barfine) 500 - 600 Bath
    short time : 1000 Bath
    Long time : 1500 Bath, alhoewel sommigen weten wat ze waard zijn en tot het dubbele durven vragen. natuurlijk ligt het aan jou zelf of je dat effectief ook wil uitgeven. IMO never !!

    freelancers (meiden op de stoep)
    geen vrijkoopsom.
    short time : 500 bath
    long time 800 - 1000 bath


    Blijf wel weg uit de omgeving van BIG C shopping mall ter hoogte van de zeedijk tijdens de nacht. Veel transsexuelen (katoy's, ladyboys) die niet bang zijn een toerist te bestelen.

    ps. Hou je strikt aan enkele regels.

    1. Zorg er steeds voor dat je toch min of meer weet wat de dame in kwestie verwacht (financiele vergoeding). Ding niet meer af nadien.Zo zou je enkel haar in haar eergevoel kwetsen, met alle fatale gevolgen voor jou vandien. Maar laat haar wel heel duidelijk verstaan dat ze niet meer zal krijgen (tip) als ze niet haar "best doet" . Hou een stok achter de deur. Ik bedoel als ze er niets van "bakt" geef haar dan ook niet 1500 Bath maar slechts 1000 Bath. En onderbreek het spel dan ook. Laat ze niet de ganse nacht naast je in bed, maar zet haar uit de kamer. No good fuck, you go home !!!

    2. betaal nooit zoals hier in het Westen "vooraf" maar na de dienstverlening. Want ze zou wel eens zeer vlug weg kunnen zijn.

    3. naast de dienst-vergoeding duw hen ook enkele Bath in de hand voor de "mototaxi" je betaald dus haar vervoer naar huis. (voor long term diensten)

    En wat het belangrijkste nog altijd is. Voor ons komt het over als "betaalsex" of in andere termen prostitutie. Voor de dames daar echter TOTAAL NIET!!! Verslind hen dus niet als hoer, maar behandel ze met de nodige "respects", laat haar voelen dat ze "speciaal" voor je is. De dienstverlening zal hierdoor ook stukken beter uitvallen dan je zou verwachten ;D
    me voy a LOCOmbia !!

    [url=leer Colombiaans taaljargon]http://www.jergasdehablahispana.org/colombia.htm[/url]

    Commentaar


    • #5
     Bloedbroeders,

     Ik ben toch niet naar de Full Moon party geweest, ik kan jullie daar helaas niets over vertellen. Met een aardige Thaise, niet professionele dame, ben ik op stap geweest. S'avonds gegeten en gedronken bij de ARK-bar op het strand (Chaweng). Heerlijk spacy en relaxed. Omdat ik niemand zover kreeg om mee te gaan en de verhalen niet erg enthousiast waren, hooguit "een keer zien is wel leuk", had ik er geen zin in.

     Gisteren heb ik vliegtuig naar Pataya (U-tapao) genomen. Voor 2600 + 400 tax in 3 uur naar ons Sexparadijs. Het valt me trouwens op dat er weinig dames zijn die er nog werken sinds ik hier was 2 maanden geleden. De omloopsnelheid is heel groot, continu vers vlees. Het is erg rustig qua mannen, de concurrentie is niet zo groot. Genoeg keuze dus.

     Gisteren was ik vrij moe omdat ik de laatste nacht op Samui niet veel geslapen heb en vroeg naar het vliegveld moest. Ik heb dus alleen een "smoke" genomen in The Pumpstation. Dat kost maar 370 baht, exclusief fooi. Barfine in GO GO is nog steeds 500 en voor een bargirl 200. In de Wonderful Bar, bij soi 13/2, zag ik 2 leuke dames die ik vandaag opnieuw met een bezoekje ga vereren. Ik verblijf in het grote Welcome Plaza Hotel, vlakbij soi Patayaland, niet ver van South Pataya. Voor slechts 650 heb ik AC, TV met 60 zenders, warm water, mini bar en een mooi zwembad. Twee maanden geleden koste dit nog 900. Het is dus erg low season. Gisteravond zag ik de Japanse variant van SBS6 soft porno, dat is lachen. Je ziet alleen het gezicht van de actrice met alle geluiden erbij, verder zie je niets, geen tiet ;D

     Piet: Ik blijf nog maximaal een week, dus helaas.
     Slap lullen kan altijd nog :-)

     Commentaar


     • #6
      Gisteravond heb ik de Go Go scene in Pataya verkend. Met dank aan de tips op dit forum. Het is nu vrij rustig, zowel wat betreft meiden als heren, dus je favoriet kan even naar huis zijn. Alle prijzen liggen vrij laag vind ik. Voor een tapbiertje in Peppermint betaalde ik 45 baht, voor een ladydrink 85 baht.

      Planet Rock was iets duurder geloof ik. De muziek en de dames in Planet Rock waren beide van goede kwaliteit. Binnen de korste keren had ik een leuk dingop schoot dansen (lapdancing). Niet lang daarna volgde een kennismaking met de mond en tong. Nummer 4 en 45 waren niet aanwezig en van nummer 45 werd inderdaad gezegd dat ze er niet meer werkte. Maar wie weet of nummer 77, 23, 39 ook niet van goede kwaliteit zijn???

      Omdat het nog vroeg op de avond was besloot ik ook All Girls en Peppermint te proeven. Bij All Girls zag ik niets bijzonders, dus ging ik naar Peppermint in Walking Street/South Pataya. Dat is een leuke tent! Ik heb me daar een uur of 2-3 prima vermaakt. Ook daar werd ik vrij snel besprongen door een lapdancer die me aardig hard wist te houden. Ik zat naast een Nederlander van Indische afkomst die een Thaise vast hield die hem aan zijn jeugdliefde deed herinneren. Ik denk dat ik vanavond weer heen ga, al is het maar om te horen hoe zijn avontuurtje afgelopen is. Kosten voor deze pret 305 baht ;D

      Nadat ik, eerder op de avond uit Planet Rock was gelopen, had ik een lekker ding gezien. Haar heb ik op de terugweg mee genomen naar mijn hotel voor long time. Kosten 250 bar + 1000 dame. Daar had ik geen spijt van, ze zoende lekker, pijpte me goed en was heerlijk neukbaar. Bovendien was het een genot om haar tegen me aan te voelen. De volgende morgen gingen we voor ronde 2, daarna bracht ik de schat netjes terug naar haar verblijfadres. Pataya je hebt me weer te pakken 8)
      Slap lullen kan altijd nog :-)

      Commentaar


      • #7
       Peppermint is mijn favoriet. Het is elke avond een vrolijk feest! Het barst er van de meiden, ik denk zo'n 50 nu, dat is erg veel als ik dat vergelijk met de andere GO GO tenten(waar ik geweest ben) die er vaak maar zo'n 8-15 hebben. In Peppermint heb je 3 verschillende podia en tussendoor heb je de "kijk eens in mijn poesje"-meisjes. Een Heiniken tapbiertje kost slechts 45 baht en een ladiesdrink 85 baht. Het leukste vind ik de sfeer die er heerst, het lijkt soms net een discotheek.

       Gisteravond was ik even in All Girls, maar ik vond het niets. Een GO GO girl kwam op mijn schoot zitten en vrijwel direct werd ik gepusht om haar iets te drinken aan te bieden.

       Geef mij maar Peppermint!
       Slap lullen kan altijd nog :-)

       Commentaar


       • #8
        Gisteravond broeide het in Peppermint. De sfeer werd geiler en geiler. Ik zat tussen de 3 podia in en bleef onophoudelijk kijken naar de "sportmeisjes". De 4 meisjes kregen briefjes van 20 toegeworpen. Als dank toonden ze hun heerlijke kontjes, tietjes en geschoren doosjes. Er waren ook veel vrouwelijke (farang en Thai) toeschouwers binnen, die aardig opgehitst worden van de hete sfeer. Gisteravond draaide een thaise bezoekster op mijn schoot vele rondjes, zodat mijn eiffeltorentje op een toren van pisa begon te lijken.

        Eerder op de avond zat ik in Wonderful Bar 2. Ik had mijn oog laten vallen op een mooie Chinese-look-alike. Haar vriendin had mij van de straat geplukt. Ze wilde alleen mee als ik haar vriendin ook meenam. Beide gingen mee voor short time. Een dik uur later lagen we tevreden na te genieten met Heineken en Singha in onze handen. De een hield meer van tongen en de ander meer van pijpen, ha ha... ze vulden elkaar goed aan en ik vulde het in (of vol ;D).
        Slap lullen kan altijd nog :-)

        Commentaar


        • #9
         Als je in Soi Pattayaland 2 een wezenloze, oververmoeide wandelaar aantreft met versleten schoenzolen, uitdrogingsverschijnselen en een wanhopige blik in de ogen, die nog net de energie heeft om de naam van zijn favoriete GoGo club te stamelen, moet je hem maar even helpen. Deze arme drommel heeft het volgende berichtje op Nightwalker gemist.

         GoGo Clubs change names
         The following A-GoGo Clubs changed their names:

         Bubbles has become Crystal Girl's.
         Planet Rock has become Jupiter.
         Rodeo Girl's has become Wild West Girl's.
         Lipstick is now called Athena.

         All Clubs are located on Soi Pattayaland 2 and belong to the same owner.

         Frozen is now called to The Sea.

         Groet
         Liefhebber

         Commentaar


         • #10
          Recent enkel agogo's bezocht in Pattaya. Hier een overzichtje:
          www.whats-up-agogo-pup.com : gelegen in een zijstraat van walking street. Ben hier redelijk vroeg geweest voor 22 u want mijn 'collega' wou de ping pong show zien. Nu moet ik zeggen dat het nog meeviel want ik had er vroeger ook al 2 gezien en hier weinig zin in.
          Voor de rest viel het mee, veel volk en enkele mooie wijven. Verder niks gedaan.

          hot & cold: ligt in soi pattayaland, en lijkt nergens op. Alleen maar lelijke dikkerds gezien. Voor de mensen die graag van dik houden OK natuurlijk. Hier hebben ze ook een showtje; lesbian show elke 2 uur.

          peppermint: in walking street, roltrap omhoog naar Marine disco maar de deur rechts ipv links.
          Dit is nog altijd de grootste en de beste naar mijn mening. Als je in Pattaya bent, en je bezoekt maar 1 agogo zorg dan dat je in Peppermint bent geweest. De sfeer hier is de best. De meisjes dansen er nog steeds naakt voor wie zich zou afvragen of dit nog wel zo is.

          jupiter (ex Planet Rock): mijn persoonlijke favoriet na Peppermint. Leukere muziek eigenlijk, want ik hou toch liever van wat rock a la AC/DC in plaats van die fletse popdeuntjes, maar dat is up to you
          Ook veel mooie dames die betaalbaarder zijn dan in Peppermint

          All girls en WW West girls: weinig te beleven

          Commentaar


          • #11
           Beste medewandelaars,

           In aanvulling op wat collega H.o.e.r.e.n.bok over enkele A-go-go's had te melden: Voor de vroege vogels,

           "We are the world A-go-go", Beach Road ter hoogte van Soi 7 en 8. Vanaf een uur of 2 's middags open. Weinig bijzonders aan vrouwen, beetje sfeerloze tent.

           "Tahitian Queen", Beach Road, vanaf soi 8 ongeveer 200 meter voor Soi Post Office. Ook vanaf vroeg in de middag open. Altijd redelijk druk binnen, kwaliteit vrouwen oke tot goed.

           "Nevada Show Girls" en een andere A-gogo (naam vergeten) er recht tegenover in Soi Post Office bijna op de hoek met Beach Road. Nooit druk, kwaliteit vrouwen
           matig tot oke. Nevada Girl Nan (met een lui oog) heeft lekkere grote tieten en zuigt je af tot het gaatje, slikt echter niet

           Voor de avond:
           "Living Dolls Showcase", Walking Street, iets voorbij Peppermint (niet te verwarren met de andere Living Dolls in W.S.) , ook altijd behoorlijk vol, duur bier, wel erg lekkere maar afstandelijke wijven,meer showgirls dan miepjes die wezenloos aan de paal hangen.

           "Hooty's showgirls", Walking Street, iets voorbij Living Dolls Showcase,. Sind het vertrek van mijn vaste dinsdagwip Ooy, lijkt de fut er bij de andere meisjes daar uit te zijn, toch redelijk lekkere wijven, maar (nu dus) sfeerloze tent.

           "The Sea" , Soi Diamond, zijstraatje van WS. Altijd redelijk volle tent, kwaliteit vrouwen oke. Bier goedkoop.

           "Athena", Soi Pattayaland (voorheen Lipstick geheten). De enige tent in deze met A-go-go's gevulde straat die nog aan goedkoop bier deed. De prijzen van de Ladydrinks maken het verschil voor de uitbater echter weer snel goed. Lelijke wijven, pusherig gedrag van zowel de meiden als de mamasan.

           Sowieso lijkt Soi Pattayaland wel erg op zijn retour, weinig publiek, relatief duur en zoals gezegd pushy people.

           " Peppermint", Walking Street. is al genoeg over gezegd hier. Volgens zeggen opent Peppermint morgen (vrijdag 19 nov) een nieuwe tent in een zijstraatje (soi 15??) van WS, waar dan een deel van het daar werkende volkje naar toe wordt verplaatst. Schijnt niet echt een A-go-go te worden maar een soort van "club" .... Misschien iets met hogere prijzen voor bier? Ga wel ff kijken.

           Nog een tip voor de liefhebber: Champion A-go-go in Jomtien. Op de weg van Pty naar Jomtien, aan de linkerkant, ongeveer 100 meter voordat de weg naar links afbuigt langs het strand. Open vanaf 15.00 uur, heb daar meerdere keren 's middags een lekker miepje aan de paal geregen (kosten voor een inpandige ST: 300 bar en 500 lady).

           Bedenk wel dat bovenstaande info aan verandering onderhevig is. Wat nu klopt hoeft morgen niet meer waar te zijn..... Verder is het natuurlijk een verre van vollledige opsomming. Dus hang aan deze info je vakantiegeluk niet op.

           Groeten van Piet P
           kab condom mai mee arom

           Commentaar


           • #12
            Okay liefhebbers van A Go Go, ik ben overtuigd. Er is voor mij echt maar 1 GO GO dat ver boven de rest uitsteekt en dat is PEPPERMINT! Ik heb ze niet allemaal uitgeprobeerd uiteraard, maar waarom verder zoeken als je de avond van je leven in Peppermint kan hebben. Goh, zo lijkt het net of ik aandelen in die tent heb ;D.

            Gisteravond was ik met een collega op "onderzoek" uit. We hebben The Beach Club bezocht, het nieuwe zusje van Peppermint, zo'n 50 meter ervoor naar links (vanaf beachroad gezien). Je kunt je biertje daar drinken terwijl een schatje op jouw tafeltje vaginanaakt danst. Niet onaardig, maar ook niet zo bijzonder omdat de rest aangekleed blijft. Dus stapten collega wandelaar en ik binnen in Peppermint en ik had daar de avond van mijn leven ahum...nou ja een leuke tijd dus .

            We zaten lekker strategisch in de loop, vlak voor de kleedkamers en toiletten. Na een minuut of 10 hing een supergeile meid om mijn nek. Vanaf dat moment waren we wild aan het tongen. Ze was heel wild trouwens, beet af en toe op mijn lip, dat hoeft voor mij nou ook weer niet. Beroerde mijn liefdesstok continu met hand of bil. Haar borstjes werden me gretig aangeboden. Het werd nog leuker toen haar vriendin er bij kwam en ik een heerlijke trio Go GO ervaring beleefde. Om en om zoende ik de schatten, zoog ik op hun tepels en checkte ik de voorraad haar op de doosjes. Af en toe vergezeld van wat gilletjes. Nou had ik die dag al 2 keer mijn kruit verschoten en wilde ik niet nog een keer mijn kleine koppie laten beslissen, dus besloot ik ze niet mee te nemen. Mijn avondliefde was heel teleurgesteld want ze riep zo'n 25 keer "me horny to much". Daar hoefde ze me niet van te overtuigen :P.

            Collega en ik besloten Tony's te beproeven. Tony's is de meest succesvolle discotheek in Pattaya op het moment. Je moet niet schrikken van de drankjes, want de prijzen beginnen bij 150 baht voor een flesje Heineken of Singha. Net toen het leuk werd ging opeens het licht aan om 1.15 uur. De politie was binnen gekomen en het regime van 1 uur sluiten ging dus ook op voor het gerenomeerde Tony's. Vreemd hoor om iedereen om 1.30 uur op straat te zien en er is niets meer open, behalve de JP bar misschien. Na wat gefrituurde thaise balletjes, wandelde ik naar huis, de ene na andere aanbieding afwimpelend ("I/we go with you"). Met een glimlach op mijn gezicht viel ik in slaap 8).
            Slap lullen kan altijd nog :-)

            Commentaar


            • #13
             Het is inderdaad DE tent van Pattaya... En dat al voor een aardig lange tijd.. Perfecte sfeer, goede muziek, leuke dames, etc.. De eigenaar hiervan zit op rozen, kan het me niet anders voorstellen!

             Vindt de meeste andere plaatsen achteruit aan het gaan qua sfeer en kwaliteit.. Met name Soi Pattayaland. Misschien is daar het probleem wel dat bijna de helft van die Agogo's in handen is van één eigenaar.

             Tony's is een no-go voor mij.. Wordt er vreselijk geïrriteerd van om elke 2 minuten iemand te moeten afwimpelen die sigaretten, bloemen, foto's, bier en weet ik veel meer probeert te verkopen.. Te commercieel van opzet.. Maarja, da's persoonlijk

             Have fun!
             Tweety.

             Oorspronkelijk geplaatst door PaulusXXX
             Okay liefhebbers van A Go Go, ik ben overtuigd. Er is voor mij echt maar 1 GO GO dat ver boven de rest uitsteekt en dat is PEPPERMINT! Ik heb ze niet allemaal uitgeprobeerd uiteraard, maar waarom verder zoeken als je de avond van je leven in Peppermint kan hebben.

             Collega en ik besloten Tony's te beproeven. Tony's is de meest succesvolle discotheek in Pattaya op het moment.

             Commentaar


             • #14
              Ik vind Tony nog steeds de beste discotheek met de mooiste dames. Het aantal verkoopstertjes van sigaretten/bloemen/kauwgum e.d. is dit jaar duidelijk minder geworden daan voorgaande jaren. Ik heb er dit jaar een keer een uur of 3 gezeten zonder dat er maar iemand met bovengenoemde waar langskwam. De meisjes zijn over het algemeen super!! en zien er heerlijk en goed verzorgd uit. Dit jaar 3 dames, nou ja dames gescoord (of zij mij), 21/24 en 25 jaar, waar echt niets mis aan was (foto's beschikbaar). Prijs voor een biertje aan de hoge kant 150 Baht, maar een Vodka/Orange betaal je 180 Baht en dat is weer goedkoop t.o.v. elke tent in dit koude kolere landje.

              Tot 23.00 uur redelijik rustig, maar hoe later hoe voller met heel veel mooie meiden. In ieder geval gewoon een keer bezoeken. Walking Street in doorlopen tot het rustiger wordt aan de linker kant.
              it's good to be there

              Commentaar


              • #15
               Zoals hier reeds gezegd is pattayaland2 er mogelijk een beetje op achteruit, behalve dan de Kitten club vind ik.
               Er zitten ´s avonds mooiere meisjes dan vroeger en er werd bij m´n recente bezoek ook met alles bloot gedanst.
               Enkele dames likten aan elkaars poes op het podium, likten de drank van elkaars tieten, waana een leuk uitziende ´keukenhulpje´ zonder slip de boel kwam opruimen. Dat soort dingen. Show, maar wel leuk.
               Aangezien ik met een lucky number een gratis barfine had gewonnen heb ik ook nog een katje meegenomen (wel wat duur, 2000 baht, maar ja, de gratis barfine van 600 baht werkte wat aanstekelijk)

               Commentaar


               • #16
                Tijdens de nieuwjaarsperiode ga ik nog eens naar Thailand en dus ook naar Pattaya.
                Ik, als grote go-go liefhebber, maak me wat ongerust over de achteruitgang van Soi Pattayaland. Ok lees ik niet veel goeds over Living Dolls 1 en 2 en Blue Electric.
                Heef iemand nog recent nieuws over de TQ1? Dat vond ik altijd een leuke keet. Het bier werd getapt in gekoelde grote potten met een oor aan. Goeie muziek ook. Leuke meiden.
                En ik lees zo weinig over de Happy a go-go. Dat vond ik eigenlijk één van de beste zaken. Wel tamelijk duur, maar héél skoon materiaal.
                En wat met de Classroom 1? Niet te duur en hele ondeugende leerlingen.

                Commentaar


                • #17
                 Oorspronkelijk geplaatst door 6dik
                 Tijdens de nieuwjaarsperiode ga ik nog eens naar Thailand en dus ook naar Pattaya.
                 Ik, als grote go-go liefhebber, maak me wat ongerust over de achteruitgang van Soi Pattayaland. Ok lees ik niet veel goeds over Living Dolls 1 en 2 en Blue Electric.
                 Heef iemand nog recent nieuws over de TQ1? Dat vond ik altijd een leuke keet. Het bier werd getapt in gekoelde grote potten met een oor aan. Goeie muziek ook. Leuke meiden.
                 En ik lees zo weinig over de Happy a go-go. Dat vond ik eigenlijk één van de beste zaken. Wel tamelijk duur, maar héél skoon materiaal.
                 En wat met de Classroom 1? Niet te duur en hele ondeugende leerlingen.
                 Beste 6dik,

                 Maak je niet ongerust, er valt genoeg te beleven op A=go=go gebied in Pattaya, ook zonder Soi Pattayaland. Om de A-go-go's even af te lopen die jij noemde:

                 Living Dolls 1: in November niet geweest, maar weet van eerdere keren dat daar wel lekkere, aaibare grietjes dansen, zal nu wschl. niet veel anders zijn.

                 Living Dolls 2: wel geweest in November, al eerder dor mij gezegd, errug lekkere wijven maar de meesten vrij afstandelijk

                 Electric Blue: een keer geweest in November, redelijke wijven, maar niet zo toeschietelijk vond ik (lag het aan mij??)

                 Tahitian Queen 1 : OP Beach Road, in November niet geweest, daarvoor wel vaak, 's middags al een volle boel, lekkere wijven, geen reden om aan te nemen dat het nu anders is

                 Happy-go-go: Inderdaad duur, maar veel lekkers te zien.

                 Classroom 1: mij onbekend, is dat die in Soi Pattayaland? Nooit geweest............

                 Probeer in ieder geval ook Peppermint (naast Marine Disco), zie de vele lovende recensies en de The Sea in Soi Diamond. Ook daarnaast in dezelfde soi Super Girl (?) A-go-go en de tent er tegenover (Super Baby) met dure maar lekkere wijven.

                 Sucksex,
                 groeten van Piet P
                 kab condom mai mee arom

                 Commentaar


                 • #18
                  die grote trap op naam is Polo, aardige shows inderdaad is veel mogelijk. Als je meisje drankje geeft krijgt ze helft van bedrag. Orange juice 80 bath voor haar dus 40.

                  Commentaar


                  • #19
                   Beste wandelvrienden,

                   Ik heb deze keer weer wat nieuws gezien aan A-go-go's dus op dat gebied valt wel iets te melden. Niet nieuw natuurlijk is Peppermint , de meest bekende A-go-go waar ik dit keer ben geweest. Peppermint is nog steeds als vanouds en een must-see voor de gemiddelde sex-verslaafde. Misschien niet om er een dame mee vandaan te nemen, hoewel er genoeg lekkers rondloopt, maar zeker als opwarmertje voor de rest van de avond.

                   Er waren 3 voor mij nieuwe A-gogo’s in Walking Street. Ten eerste The Shark Club, in Soi Diamond, op de eerste verdieping boven The Sea A-go-go. Verschilde wat mij betreft kwa van sfeer weinig met de opgedoekte Big Willy’s A-go-go die eerst in dit pand zat. Niet bijzonder dus. Daar wel mijn wip van die avond gescoord middels de bekende truck om de barfine te ontlopen: uitwisseling van telefoonnummers en haar laten bellen na sluitingstijd.

                   Daarna de tegenoverliggende A-go-go bezocht (naam vergeten helaas, maar ook op de eerste verdieping dus, ditmaal boven de Caroussel A-go-go in Soi Diamond. Errug veel lekkere jonge grietjes. Twee dames kwamen direkt links en rechts van mij zitten en begonnen mij in mij nek te zoenen, en openden enkele knopen van mijn overhemd en lieten hun handen naar binnen glijden. Ikzelf kwam natuurlijk handen, voeten en lullen tekort om dit jonge vlees te bevoelen…..De meisjes werden door mij beloond met een drankje en hierdoor nam hun enthousiasme alleen maar toe. Dus werd ook mijn gulp opengeritst, en een van de dames begon mij en plein publiek af te sjorren. Omdat kleine Piet al een afspraak voor later die avond had heb ik de meisjes toch in hun enthousiasme af moeten remmen, maar leuk en lekker was het allemaal natuurlijk wel!

                   Derde nieuwe A-go-go heette Highway Star (weet het niet zeker meer), ook in Walking Street, vanaf Beach Road gezien aan de linkerkant, iets voorbij Soi Diamond, op zaadspuitafstand van de twee hiervoor besproken tenten. Hier bleek de bazin/mamasan van de tent jarig te zijn, werd er dus veelvuldig aan de bar-bel getrokken en kreeg Piet een behoorlijk aandeel in de gratis drank. De meeste danseresjes hadden overigens meer oog voor de emmers vol met pingpongballen die over hen uitgestrooid werden dan voor hun potentiele klanten. Op het laatst kwam toch nog even een dame (uit Udon natuurlijk!) als laptop voor kleine Piet fungeren. De door haar aangeboden diensten moesten echter door mij worden afgeslagen gezien de eerder op de avond door mij gemaakte afspraak. Wat ik in deze tent aan meisjes te zien kreeg zag er allemaal wel zeer neukbaar uit. Kleine vlezige meisjes met lekkere koppies, een beetje stevige bovenbeentjes en ook vrij grote tietjes.

                   Als ik nog een tip mag geven (al eerder in deze thread gedaan overigens): bezoek in de middaguren eens de volgende A-go-go's: Tahitian Queen op Beach Road (tussen Mike's Mall en Soi 13), en de Nevada Show Girls en Far East Rock A-go-go's. Deze laatste twee zijn tegenover elkaar in Soi 13 te vinden, vlakbij de hoek met Beach Road. Al deze tenten zijn al vanaf 1 uur 's middags in bedrijf, en bij mijn laatste bezoeken was de kwaliteit van de aanwezige dames hoog te noemen, het betere huismerk zeg maar en redelijk veel A-merken. Oke er loopt natuurlijk altijd een loensend dikkerdje met scheve tanden tussendoor, maar dat is natuurlijk alleen maar om de schoonheid van de andere dames beter tot zijn recht te laten komen. Veel van de dames zijn na een uitnodigende glimlach ook bereid om de door jou gewenste vleeskeuring te ondergaan, in ruil voor een drankje natuurlijk. In Nevada’s ook weer met de telefoontruck meisje Pin (uit UDON!!!) geregeld. Later op mijn hotelkamer kwamen we er al pratend achter dat ik haar al een paar jaar daarvoor al eens een keer bereden had, toen ze nog in de Hot and Cold A-go-go, ook in Soi 13, werkte (hier ben ik overigens dit keer niet geweest). Voor bijna alle tenten geld overigens dat veel van de dames vaak topless en soms ook wel bottomless te bewonderen zijn. Heren wandelaars, doe er uw voordeel mee…….

                   Groeten van Piet P
                   kab condom mai mee arom

                   Commentaar


                   • #20
                    hallo piet

                    we zijn en paar keer in de go-go nr1 geweest in de walking street laatste keer in okt 2004 het ligt zo wat halfweg op je linkerzijde en achterin en reuze keet geen opdringerig
                    gezeik voor mee te zuipen, en bloot dansen in ploegen om de 30 min verse . de LT procedure verloopt er netjes ,enz ,enz mijn vraag is dat er nog. ik had deze aan enkele vrienden aangeraden maar de barak leek niet te vinden
                    en als jij het niet weet wie dan wel?

                    Commentaar


                    • #21
                     Ik heb nog volgend verslag van go-go's in Pattaya, situatie 2 weken terug:

                     Ik heb er 3 goeie gezien:
                     Peppermint: bijna verkracht door een hete meid die mij al wild tongde vanaf het podium (kreeg plots een tongpiercing in mijn keel gedrukt) en bij danswissel onmiddellijk naar mij toe kwam om het werk verder te zetten: heb haar iets aangeboden maar ze bleek al redelijk boven haar theewater, bleef wild tegen me aanrijden en wou absoluut mee, wat ik wel heb afgewimpeld. 8)
                     Happy-a-go go: rustiger maar goeie keet met vriendelijk personeel
                     Champions: idem en veel knappe jonge meiden.

                     Was wel teleurgesteld in enkele andere klassiekers:
                     TQ1: inderdaad bier in lekker grote potten, maar weinig interessante girls en muziek ook minder dan verwacht

                     What's up a gogo: geen volk en weinig inzet van de dames
                     Las vegas: de gogo met russische danseressen: een afknapper: misschien ok voor de liefhebber van blank vlees maar voor mij geen retour
                     Marylin's: maakt reclame met sex-shows maar is maar minnetjes en de dames zijn er niet echt slank en sexy, integendeel. :-\

                     Wel nog een goeie nacht beleefd in de Dollhouse (was er op hun 4e verjaardag): alles behangen met ballonnen en de gewone shows: op het moment dat de show bezig was met gogo girls die dansen met kaarsen en het kaarsvet op hun lichaam laten lopen, kwam er ineens een grote man op het podium gekleed in een harnas van ijzer platen en compleet met helm op.
                     hij had ook een slijfschijf bij met verlengkabel.

                     Die schijf hield hij tegen zijn harnas, zodanig dat de gensters tot ver over het podium vlogen.

                     Resultaat: gogo-girls die gillend wegvluchten door deze "ridder" achternagezeten; kapotspringende ballonen en wegduikend publiek: nog nooit gezien maar echt goeie eenmalige show: veel gelachen en geluk gehad dat ik op de laatste rij zat deze keer..

                     Gelukkig voor de girls (die blijkbaar echt verbaasd waren over deze surprise-act) zorgde de verlengkabel ervoor dat de iron-man iet of wat in zijn handelingen was beperkt. Heb wel even gedacht dat zij hun eigen gogo in de fik zouden zetten ;D ;D

                     CP