Indonesie: Jakarta Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Indonesie: Jakarta Recensies

  Ik vertrek de tweede week van augustus naar Jakarta en had graag geweten waar ik terecht kan voor mijn noden

  Niet enkel adressen waar er pro's zijn maar ook waar de locals zich graag laten versieren door een Western waar men zich gelukkig voelt door ze uit eten te nemen of een cadeautje te kopen

  Alvast bedankt, want dit is mijn eerste maal Ido en ben nog onervaren in dit gebied. I zal er +/- 6 weken zijn en een verslag mag verwacht worden
  Ga naar Blok M, iedere taxi chauffeur weet je daar te brengen. Maar voor de rest is iedere bar of disco "de"gelegenheid om met de locals in contact te komen. Afgezien dat er nog enkele dames "geloven"dat een bule (blonde) haar naar het westen zal voeren om daar lang en gelukkig te leven. Zullen de meeste dametjes, beroeps of amateur, toch graag een zakcentje hebben voor hun diensten. Het is wel een derde wereld land maar gek zijn ze er ook niet!
  grt,

  Balilover

 • #2
  Twizter:

  een aanrader vanaf 10uur smorgens is hotel melawai welke op jl melawai ligt. (blok M) prijzen liggen vast op rp 300.000/uur incl kamer deze prijs van te voren wel laten bevestigen om discussie achteraf te vookomen.
  in hotel melawai zit een klein meisje in een blauw pakje, haar naam ben ik vergeten maar ze pijpt zoals ik maar zelden heb meegemaakt, gewwon een aanrader. indische meisjes zijn meestal klein maar deze is zelfs voor hun begrippen nog klein.
  ze zit meestal als je binnenkomt aan de linker kant met haar GSM te spelen.
  meer info kun je ook vinden op www.jakartablokm.com.
  laat ons je ervaringen delen.

  Commentaar


  • #3
   Twizter. Hierbij een late reactie.. Waarschijnlijk ben je ondertussen zelf al tot de ontdekking gekomen dat je voor je noden in Jakarta overal terecht kunt.. Ben benieuwd naar je ervaringen..

   In het verleden heeft o.a. SouthEastAsia_man al het nodige geschreven over Jakarta en vrouwen.. Dus lees dat eens door en je hebt gelijk de meeste hotspots en tips over Jakarta te pakken..

   In Jakarta kan je de vrouwtjes echt overal scoren.. Op straat, in winkelcentra, via internet, bars, disco's, hotel, betaald of onbetaald.. Echt alles is mogelijk in Jakarta en het gaat allemaal zo gemakkelijk..

   Er is een heel vaag gebied tussen betaalde en onbetaalde sex, mede veroorzaakt door het feit dat prostitutie en dus ook bordelen in Indonesië officieel verboden zijn. Je zult vooral in het begin niet altijd direct doorhebben of je nu met een hoertje, freelancedame of met een normale dame die zin heeft in een avontuurtje, te maken hebt... Dit is natuurlijk wel weer afhankelijk van de plaats waar je uithangt. In de clubs van de duurdere hotels, zoals B.A.T.S (Shangrila hotel)., Club 30 (Meridien) en CG (Mulia) kun je er wel van uitgaan dat 90% van de vrouwen daar een freelancer is.. Maar het is ook mogelijk hier highclass dames te ontmoeten die een avontuurtje zoeken. De eerste avond in B.A.T.S. was het voor mij gelijk raak, ik ontmoette daar een super lekkere meid met megajoekels.. :P Ze lag in scheiding met haar Australische man, met wie ze samen een succesvol meubelexportbedrijf heeft ergens op Java. Om geld zat ze dus niet verlegen, maar om sex wel.. Ze was voor zaken in Jakarta en ze vroeg of ik mee ging naar haar hotelkamer.. Wat een geil vrouwtje! We zijn de hele dag niet van haar kamer afgeweest, echt de hele dag gesekst, een nieuw sessierecord voor mij behaald en af en toe wat besteld via roomservice.. De volgende dag heb ik maar uitgecheckt uit mijn hotel en een paar dagen bij haar in het Muliahotel gezeten.. Ze heeft alles betaald in die periode.. Voelde me net een gigolo. Erg vervelend.. ;D Een maandje daarna heb ik haar in Surabaya weer ontmoet en had ze dit keer het Novotel voor ons geregeld..

   De meeste massagesalons in Jakarta zijn overigens eigenlijk gewoon bordelen. Tijdens een massage in mijn hotel werd ik mega opgegeild door het schatje en vroeg ze al snel of ik tegen een meerprijs een “special” massage wilde hebben. Tuurlijk! Was inderdaad behoorlijk speciaal.. ;D

   Je kunt de vrouwtjes dus in principe overal vandaan halen en tegenkomen. De meeste kans om ze te ontmoeten, zowel betaald als onbetaald, heb je echter overdag in de grotere en meer exclusievere winkelcentra zoals Plaza Senayan en Plaza Indonesia en ‘s nachts in de genoemde clubs van de duurdere hotels en nog tig andere bars en disco’s die reeds op deze site genoemd zijn en je ook op www.wsgforum.com kunt vinden. Van het sfeertje in die hotelclubs moet je wel houden trouwens.. De muziek en livebands zijn vaak goed, maar de vrouwen daar zijn in het algemeen agressieve freelancers, het barpersoneel is traag, vaak ontzettend arrogant en je betaald in die clubs ook de hoofdprijs voor een drankje.. 70.000 Rp (ong. 7 euro) voor een flesje Heineken in CG is echt absurd voor Indonesië!

   Persoonlijk was ik meer gecharmeerd van het Hardrockcafé. Een goede sfeer, supergoede bands en een perfecte mix tussen normale locals, freelancers, relaxte expats en een paar toeristen.. Althans dat was in het begin van dit jaar het geval... Ondertussen is het HRC verhuisd van Sarinah richting Plaza Indonesia en 2 x zo groot geworden. Misschien kan iemand mij vertellen hoe het sfeertje in de nieuwe HRC momenteel is..

   Wat betreft die winkelcentra/plaza’s, ga bijvoorbeeld bij de McDonalds of Starbucks Coffee zitten en in no time heb je oogcontact of vraagt een dame(s) of ze misschien even bij jou mag aan het tafeltje mag zitten.. Ook wordt je soms naar binnen gesleurd door winkelbediendes die in je geïnteresseerd zijn..

   Wat hier al vaker genoemd is en voor mij ook erg goed werkt, is om voor je vertrek eens wat te rond te neuzen in de chatboxen van Yahoo m.b.v. Yahoo Messenger en het liefst ook met een webcam. Het kost je wel wat tijd, maar voordat ik naar Indonesië vertrok had ik op die manier al verschillende dates geregeld.. Dit is me erg goed bevallen, hoewel sommige dames in het echt wel wat tegenvielen.. Maar 1 van die dames had ik voor de tijd al zo gek gekregen dat ze me via de webcam haar strakke kale doosje en tieten liet zien! :P Ze zat in een internetshop, bij haar was het toen midden in de nacht, ze was de enige klant en de beheerder was in slaap gedommeld.. Je kunt je wel nagaan dat toen ik haar in het echt ontmoette het niet lang duurde voordat ze in mijn bed belandde.. ;D

   Veel plezier daar in Jakarta! Nog een paar maandjes en dan ga ik ook weer…

   Commentaar


   • #4
    Het Hardrock cafe zit nog steeds in Plaza Sarinah en de sfeer is nog steeds perfect en je kan er goed eten. Voor de grote drinkers onder ons, tussen 1700 en 1900 uur is er happy hour, 2 drankjes voor de prijs van 1.

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door 538douche
     Het Hardrock cafe zit nog steeds in Plaza Sarinah en de sfeer is nog steeds perfect en je kan er goed eten. Voor de grote drinkers onder ons, tussen 1700 en 1900 uur is er happy hour, 2 drankjes voor de prijs van 1.
     Ik weet niet wanneer jij voor het laatst bent geweest naar jakarta maar het Hard Rock cafe is inmiddels verhuist. Het zit nu in het nieuwe gedeelte van Plaza Indonesia. Plaza EX genaamd. (EX = Entertainment Xenter) Het cafe zelf heeft iets minder sfeer dan de oude locatie maar het is toch wel een vooruitgang met de oude locatie. Er zitten hier meer andere restaurantjes en het is meer een hangplek geworden. Je kan er dus buiten het hard rock leuk rondkijken en freelancers en amateurs oppikken. Het is meer een hangout plek geworden nu. Wat meer upscale ook. En dat is misschien iets minder leuk voor de 'hobby'.

     Commentaar


     • #6
      Topic samengevoegd

      Oorspronkelijk geplaatst door Twizter
      Onlangs was ik enkele weken op Java op het platteland om het zo maar te noemen en was er slechts 1 pro te zien in het hotel maar was niet zo hopeloos om met deze eens van de grond te gaan. De klant had mij reeds meerdere hints gegeven dat hij voor "alles" kon zorgen incl night entertainment maar uit principe weiger ik daar op in te gaan.

      In tussentijd heb ik 2 weekends in Hotel Mulia geweest. In het hotel is er een bar genaamd CJ's. Daar zijn er steeds enkele tot veel meisjes aanwezig. Maandag en disndag is er het zwakst van keuze naar het schijnt.

      Nu, to the point. Ik heb 2 maal een meisje mee op de kamer meegebracht (geen probleem, geen gezever van security, meisje wordt wel gecontroleerd). De prijs die ik steeds van de mogelijke kandidates te horen kreeg van 1.000.000 Rupiah of zo'n 100$ voor een nachtje.

      Het eerste meisje was zeer gewillig, echt een hete donder. PZC tot het einde maar werd bij het einde wel gesprint naar de badkamer. Intiem is uiteraard met condoom. Alles was echter nogal professioneel en van een GFE was geen sprake.

      Het tweede meisje was de engelse taal niet zo machtig en op de kamer gekomen bleek al snel dat ze geen liefhebster was van rubbertjes. No way, ik gezegd dat er van zonder geen sprake kon zijn. Alles vleilig afgewertk en is gebleven tot 9uur 's morgens. Er werd intussentijd verschillende keren voor mij gezorgd.
      Het meisje was zeker niet ervaren wat ook getuigd van het gevaarlijke gedrag om te NZC.
      Bij het verlaten van de kamer heb ik haar mijn voorraad condooms willen meegeven maar ze weigerde die te aanvaarden. Heel raar maar goed, c'est la vie.

      Als de meisjes naar beneden willen gaan moet je hun wel vergezellen omdat ze anders in de prob komen met security (misschien wordt er dan geld gevraagd of zo ??? )

      De in-house massages zijn zeer goed. Voor 130.000 rupiah heb je een aromatische massage. Er kan natuurlijk meer tot en met the full game. Het is een short time maar ik moet zeggen dat deze dames betere techieken onder de riem hebben dan de meisjes die ik heb ontmoet in de bar.

      Hopelijk hebt U wat aan deze recensie

      Commentaar


      • #7
       Topics samengevoegd.
       Oorspronkelijk geplaatst door 538douche
       De inhous massages die je kan krijgen in de hotels worden meestal gegeven door (ex) prostituees die het tippelen hebben opgegeven en ze op deze manier bijverdienen met maar 1 doel, het vinden van een leuke westerling die hen een beter leven kan geven. Door hun verleden en de wil voor een betere toekomst doen zij vaak beter hun best, totdat zij in de gaten krijgen dat ze bedonderd worden wat helaas veel westerlingen doen.

       Commentaar


       • #8
        Topics samengevoegd.
        Oorspronkelijk geplaatst door Martinus1

        Net terug van een heerlijke trip naar Jakarta.
        Ik heb gelogeerd in Hotel Cemara, vlak bij Jalan Jaksa. Nu ik geweest ben in Jakarta zal ik niet gauw volgende keer in deze buurt mijn hotel nemen. Jalan Jaksa is eigenlijk een beetje verlopen buurt en ook de meisjes die er lopen op zoek naar een tourist zijn niet helemaal top. In de Memories bar (jalan Jaksa) wel Arien opgepikt, een lekkere vrouw, jaar of 30 en ze heeft bij mij geslapen, maar ik was niet helemaal wild van haar. Wel gewoon lekker pijpen en neuken (zc), op haar buikje klaargekomen en lekker tegen haar aan geslapen, de volgende ochtend nog een sessie, maar toen niet klaargekomen, ik wilde het sparen voor meer lekkers op mijn tweede dag in Jakarta.
        Ze heeft mee ontbeten en ik heb haar 200.000 rp betaald, zoiets als 20 euro. Wel aardig, maar niets bijzonders.
        Om op mijn hotelkeuze terug te komen, volgende keer neem ik een hotel in de buurt van Blok M, een veel levendiger buurt, waar veel meer op straat gebeurd.
        Dag 2 achterop een motor (eigenlijk de enige manier om je vlot door Jakarta te verplaatsen) me naar blok M laten rijden, een heel eind 25 minuten voor 20.000 rp en me laten afzetten op de stoep van Hotel Melawi.
        De 6th Floor is inmiddels een aantal malen genoemd op deze site, mijn verwachtingen waren hoog gespannen......
        Kom je daar de lift uit, een gangetje naar links door, hoor je het gegiechel al...kom je in een soort paradijs waar zeker 30 leuke, sexy geklede lieve en mooie Indonesische meisjes om je heen vliegen en je overhalen je keuze te maken. Prachtige meisjes en die keuze is niet makkelijk.
        Gekozen voor een heel klein meisje met prachtige lach, Ellin heette ze.
        Zij troonde me meteen mee naar een kamer en hing al heerlijk aan me. Even een ogenblik zei ze en 2 minuten later was ze terug met een andere schoonheid...mijn lesbische vriendin Maya zei ze....mag zij ook mee doen. Ook zij zat meteen om mijn nek en haar handen in mijn broek, zeg daar daar eens nee tegen.
        Gewassen in het kleine doushje en toen begon een waar feest van zoenen, pijpen, pussylicking neuken van het ene kutje in de andere, ik had ze allebij op hun knietjes op het bed gezet en neukte ze om beurten....wow, wat een feest.
        Ik moest steeds even stoppen om al niet klaar te komen en zij moedigden me aan om nog NIET klaar te komen, ze genoeten er zelf ook van blijkbaar..(in tegestelling van hun Hollandse collegas zovaak..)
        Het ene poesje likken terwijl de andere op je staaf zit, het was echt tegek.
        Uiteindelijk mijn orgasme zolang gerekt dat het niet meer kwam, ik vond het niet erg, er is in Jakarta zoveel te neuken dat ik het wel lekker vind lekker horny (nog niet klaargekomen) rond te lopen. Maya en Ellin vonden het erger dan ik en bleven vreselijk lekker me masseren, met olie insmeren, mijn ballen vast te houden, me zachtjes af te trekken. Inmiddels was het erg warm geworden in de kamer, de gammele Airco kon het niet aan en was het uur bijna om, het was wel mooi geweest...Ieder de afgesproken 300.000 rp gegeven en al zoenend uitgezwaaid door alle 30 aanwezige meisjes .
        Een prima adres, ik zou er nog terugkomen deze reis, maar die middag de trein naar Bandung genomen......lees aldaar mijn ervaring

        Commentaar


        • #9
         Topics samengevoegd.
         Oorspronkelijk geplaatst door barebacker
         De prijs daar vind ik eigenlijk te hoog voor Indonesische begrippen, maar vorig jaar ben ik er een paar keer geweest voor een meisje met gigantisch grote natuurlijke tieten. Ze was bovendien jong (21 jaar), mooi, lief en had een slank en strak lichaam ondanks de megatieten. Ik heb elke keer enorm van haar genoten: zij was mij die prijs wel waard!

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door SouthEastAsia_man
          JAKARTA

          Maar er is meer in Indonesia dan alleen Bali.
          In jakarta vond ik een veel grotere en leukere sexscene..het hele spectrum van straat prostitutie tot luxe clubs is er ruim vertegenwoordigd in alle maten en soorten. Je vindt echter niet alles even gemakkelijk. Ik zal hier een paar voorbeelden geven.

          voorbeelden van prostitutie in Jakarta...


          HOTEL MELAWAI Mijn eerste dag kwam ik terecht inhotel Melawai in block M...een entertainment en shopping gebied in Zuid Jakarta. Hotel Melawai is een beetje het NANA hotel van Jakarta ( NANA HOTEL in Bangkok is het meest gerenomeerde hoerenlopershotel ter wereld.) Melawai is natuurlijk onvergelijkbaar met Bangkok maar niet onaardig. Rondom hotel Melawai is een gebied met veel karaokeclubs die met name voor de japanners cateren…hier ben ik niet geweest..probeer ik misschien de volgende keer weer.

          HOTEL MELAWAI Op de 6e verdieping van Hotel Melawai zite een massage salon met 30-40 leuke vrouwen van tussen de 20-30 jaar oud. je kan hier zakelijk neuken en gemasserd worden... de vrouwen zijn efficient en je betaald ongeveer 300.000 rupiah voor een uur. net macdonalds...je weet wat je betaald en je weet wat je krijgt. Ik heb er een geprobeerd en het was gewoon goed.

          LINTAS MELAWAI Naast Hotel melawai zit een disco..lintas Melawai... hier kan je indo meisjes oppikken...eerst net doen of je ze versierd knipogen enzo...daarna komen ze naar je toe..of ga je er zelf op af. Ik heb er 4 gedaan van deze tent...en het was wel geinig..maar er zijn bijna altijd dezelfde vrouwtjes...van 16-30 jaar....De best die ik heb opgepikt heette Shellewati. Een superstrak geklede slanke vouw uit surabaya..Supersexy..ook op de hotelkamer..pijpen neuken zuigen spuiten alles zoals jij het wil...een mmoi lichaam...gewoon een megageile pornohoer...Ze verwacht ongeveer 300.000 rupiah voor een paar uur ruig rammen. Ook mijn digitale camera bleef niet ongebruikt…jammer dat je hier geen pics kunt posten

          BAR TIGAPULLUH Het overgrote deel van de prostitutie voor de buitenlanders en toeristen speelt zich af in hotelbars en clubs..zo is bijvoorbeeld CLUB tigapulluh (club 30) onder het Meridien hotel een leuke plek. Ik was hier een paar keer..door de weeks en met name op weekend dagen stikt het hier van de leuke freelancers. Ze spreken ook allemaal een beetje engels het is heel makkelijk om een en ander op te pikken. Er komen ook hoger opgeleide chique indovrouwen die wanhopig op zoek zijn naar een buitenlandse vriend om het land uit te komen…behandel deze met respect !!! De vrouwen die je hier oppikt zullen je snel 500.000 rupiahs kosten voor nachtje heen en weer poken. Misschien vind je wel een leuke studente die het gewoon graag een keer met een mooie blanke wil doen..Is mij ook overkomen, een generaalsdochter van 22 met een universiteitsdiploma.

          CLUB TANAMUR Elke taxi chauffeur weet deze ruige disco..met meerdere verdiepingen wordt deze club pas later in de nacht druk…er werken ongeveer 20 dancers die wel met je willen praten en drinken maar niet met je meegaan..pas dus op. Ik had me al helemaal verheugd op zon dancer die ik had gevuld met 12 euro gintonic ..achter in een donkere nis had ik ook al haar baarmoederhals verkend… maar toen ik vroeg of ze mn hotel kamer wou zien was het nul op het rekest…ben ik afgetaaid…Ik heb er wel een supermooi vrouwtje van 19 opgepikt genaamd Cyntia die zei dat ze student was…maar ze was er wel elke avond…maar goed.. op de achterbank van de taxi vertelde ze me al dat ze geil was..dat was ze ook.. terug in het hotel onhulde ze een lichaam dat zo mooi was als het lichaam van een 19jarig meisje maar zijn kan…ik houd niet zo van voorspel..dus voordat ik me uitgekleed had had ik mn pik al achter in haar keel gedouwd…deze versnelling was welkom..ze was er atlethisch en ze kon me sneller neuken dan ik mezelf kan aftrekken..is knap…HAHAHAHAHA

          CLUB JJ Deze club is naast club Tanamur op loopafstand.. Een gezellige disco/bar/club met pooltafel over twee verdiepingen… Als je geen al te erge frankenstijn bent kan je hier uitkiezen wat je wilt..ook kom je hier veel expats tegen met wie je een praatje kan maken…is leuk als je allen op stap bent zoals ik meestal. Pilsjes kosten over het algemeen in dit soort tenten 4 euro…een beetje doorzuipen 10-15 pilsjes + een paar gintonics zoals ik graag doe…kost je dus wel een vermogen. Ik heb hier 2 keer een leuk vrouwtje opgepikt..gewoon gezellig en lekker neuken maar verder niks speciaals.

          CLUB CG’s Deze bar zit onder in het MULIA hotel. Het chiqste wat ik in indonesie heb gezien. Een pilsje kost 5 euro er speelt een band met negers en het stikt van de arrogante pishoeren die elke nacht met een of andere internationale bankdirecteur neuken…geen plek om plezier te beleven.

          Commentaar


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door Martinus1
           Jakarta

           Net terug van een heerlijke trip naar Jakarta.
           Ik heb gelogeerd in Hotel Cemara, vlak bij Jalan Jaksa. Nu ik geweest ben in Jakarta zal ik niet gauw volgende keer in deze buurt mijn hotel nemen. JalanJaksa is eigenlijk een beetje verlopen buurt en ook de meisjes die er lopen op zoek naar een tourist zijn niet helemaal top. In de Memories bar (jalan Jaksa) wel Arien opgepikt, een lekkere vrouw, jaar of 30 en ze heeft bij mij geslapen, maar ik was niet helemaal wild van haar. Wel gewoon lekker pijpen en neuken (zc), op haar buikje klaargekomen en lekker tegen haar aan geslapen, de volgende ochtend nog een sessie, maar toen niet klaargekomen, ik wilde het sparen voor meer lekkers op mijn tweede dag in Jakarta.
           Ze heeft mee ontbeten en ik heb haar 200.000 rp betaald, zoiets als 20 euro. Wel aardig, maar niets bijzonder.
           Om op mijn hotelkeuze terug te komen, volgende keer neem ik een hotel in de buurt van Blok M, een veel levendiger buurt, waar veel meer op straat gebeurd.
           Dag 2 achterop een motor (eigenlijk de enige manier om je vlot door Jakarta te verplaatsen) me naar blok M laten rijden, een heel eind 25 minuten voor 20.000 rp en me laten afzetten op de stoep van Hotel Melawi.
           De 6th Floor is inmiddels een aantal malen genoemd op deze site, mijn verwachtingen waren hoog gespannen......
           Kom je daar de lift uit, een gangetje naar links door, hoor je het gegiechel al...kom je in een soort paradijs waar zeker 30 leuke, sexy geklede lieve en mooie Indonesische meisjes om je heen vliegen en je overhalen je keuze te maken. Prachtige meisjes en die keuze is niet makkelijk.
           Gekozen voor een heel klein meisje met prachtige lach, Ellin heette ze.
           Zij troonde me meteen mee naar een kamer en hing al heerlijk aan me. Even een ogenblik zei ze en 2 minuten later was ze terug met een andere schoonheid...mijn lesbische vriendin Maya zei ze....mag zij ook mee doen. Ook zij zat meteen om mijn nek en haar handen in mijn broek, zeg daar daar eens nee tegen.
           Gewassen in het kleine doushje en toen begon een waar feest van zoenen, pijpen, pussylicking neuken van het ene kutje in de andere, ik had ze allebij op hun knietjes op het bed gezet en neukte ze om beurten....wow, wat een feest.
           Ik moest steeds even stoppen om al niet klaar te komen en zij moedigden me aan om nog NIET klaar te komen, ze genoeten er zelf ook van blijkbaar..(in tegestelling van hun Hollandse collegas zovaak..)
           Het ene poesje likken terwijl de andere op je staaf zit, het was echt tegek.
           Uiteindelijk mijn orgasme zolang gerekt dat het niet meer kwam, ik vond het niet erg, er is in Jakarta zoveel te neuken dat ik het wel lekker vind lekker horny (nog niet klaargekomen) rond te lopen. Maya en Ellin vonden het erger dan ik en bleven vreselijk lekker me masseren, met olie insmeren, mijn ballen vast te houden, me zachtjes af te trekken. Inmiddels was het erg warm geworden in de kamer, de gammele Airco kon het niet aan en was het uur bijna om, het was wel mooi geweest...Ieder de afgesproken 300.000 rp gegeven en al zoenend uitgezwaaid door alle 30 aanwezige meisjes .
           Een prima adres, ik zou er nog terugkomen, maar die middag de trein naar Bandung genomen......lees aldaar mijn ervaring

           Commentaar


           • #12
            Oorspronkelijk geplaatst door SouthEastAsia_man
            JALAN JAKSA hier heb ik de nacht voor ik terugvloog een hotelletje genomen..Jalan Jaksa is de plek voor de backpackers en de allergoedkoopste sextouristen…zoals ik..HAHAHHAHAHA. Toen ik me had ingecheckt zag ik een niet onaardig vrouwtje in de lobby zitten en flirte een beetje met haar..na het inchecken liep ze me achter na..ik nam haar mee naaar mn kamer en voor ik het wist zat mn eikel diep achter in haar kutje..nadat ik haar twee keer had opgevuld heb ik haar met 150.000 rupiahs de deur gewezen. Was een ranzig tussendoor snackje. Over het algemeen kun je allerlei soorten meisjes oppikken op dejalan Jaksa…beetje amateur en erg armoedig.

            LOKASARI PLAZA dit is een bizar dagbordeel op de eerste verdieping van de parkeergarage van deze shoppingcenter LOKASARI PLAZA.
            Als je binnenkomt dan wordt je aan de hand genomen door een mamasan en in een volledig donkere zaal gebracht met 100-200 schoolmeisjes…deze plek is meer voor de indos zelf…Als je de mamasan goed tipt zal ze je net zolang meisjes brengen totdat je maximaal tevreden bent…dan kan je naar een doolhof van kleine peeskamertjes waar je haar in haar kut kan neuken..niet romantisch geen voorspel de totale kosten bedragen 200.000 rupiah. Omdat de zaal erg donker is en de meisjes nauwelijks engels kunnen is dit niet voor de beginners..ik had de grootste moeite om er wat te regelen.

            STRAATPROSTITUES persoonlijk vint ik niks geiler dan een ranzige straathoer op te pikken met al het spel dat er bij hoort. Dit kan in Jakarta volgens de kenners op vele plaatsen. Het vereist wel spreekvaardigheid in de indo taal..dat heb ik niet. Ga ik misschien een volgende keer wel doen. Toen ik door Jakarta reed zag ik op de hoofdstraat van chinatown ..het verlengde van thamrin na 22.30 een hoop prostituees staan die je met de auto kan oppikken..of taxi…dan kan je ze op je kamer neuken..meestal vinden ze een blanke wel interessant.

            TREINSTATIONS zijn door heel java de plekken voor de laagste soorten van prostitutie. OP rangeerterreinen nabij de stations staan lege wagons waar je na zonsondergang hoertjes kan vinden en die dan in een lege wagon kan neuken op de passagiers banken…temidden van andere neukende stelletjes..ik had dit graag geprobeerd maar kon geen gids vinden die mij deze wereld wilde laten zien….ik denk dat dit voor de mensen die kicken op de laagste vormen van prostitutie .. dit het absolute mekka moet zijn alles wat een zieke geest kan bedenken kan hier..Als ik er wat langer was geweest had ik het zeker geprobeerd. Ook moet je de indotaal een beetje spreken.

            Commentaar


            • #13
             Oorspronkelijk geplaatst door S.L.R
             Voor MrPink en alle andere geïnteresseerde lezers,
             Indonesië is inderdaad een seksparadijs! Het is voor mij veel beter dan Thailand. Veel minder commercieel. Als je nog twijfelt MrPink, gewoon een keer proberen! Het zal je niet teleurstellen. Er is genoeg te beleven. Je bent dan wel op zoek naar Sun, Sea and Sex maar ik zou toch zeker op je reis Jakarta ook aandoen. Het is een grote moderne stad dus weinig Sea (alhoewel,..in het noorden van de stad ligt een recreatiecomplex met een strand en vanaf de haven daar kan je ook uitstapjes maken naar kleine eilandjes net buiten Jakarta) maar meer dan genoeg Sex. Zowel betaald als onbetaald!
             Betaalde contacten zijn er te vinden in de vele nachtclubs/discotheken/bars en in de massagesalons/sauna's/spa's. Ook zijn er een paar plekken die niet eens doen alsof en die gewoon volledige bordelen zijn. In sommige salons en spa's moet je gewoon een massage nemen en dan krijg je vanzelf wel meer 'service' aangeboden. In andere salons is er het al van tevoren duidelijk. Je kiest een dame en neemt daar een kamer. Het is dan Allin. In de bars moet je gewoon uitkijken naar de dames die alleen zitten of in kleine groepjes. Meestal zitten ze aan de bar of aan een tafeltje. Gewoon oogcontact zoeken en een praatje maken. Vooral in de duurdere nachtclubs en bars spreken ze wel engels. Goede plekken om dames te ontmoeten zijn CJ's en BATS of gewoon andere bars en discotheken in de grotere hotels. De dames zijn hier wel duurder maar over het algemeen zien ze er beter uit en veel spreken een woordje engels. Ze zijn wel wat professioneler en dat is wat minder leuk vind ik. Maar zo een dame mee nemen voor de nacht vind ik persoonlijk geweldig.
             Voor de niet betaalde contacten is Jakarta ook geweldig. Als buitenlander val je altijd op. Je exacte afkomst maakt niet uit. In de grote winkelcentra zijn er altijd genoeg dames te ontmoeten. Gewoon oogcontact zoeken en een praatje maken. Vooral twintigers zullen slagen in de ‘malls’. Gewoon rondlopen (vooral bij de foodcourts) en je ontmoet altijd wel iemand. Ook tijdens het winkelen gewoon met de verkopers een babbeltje maken. Tijdens het uitgaan in normale discotheken kan je ook niet werkende dames ontmoeten. Vooral als toerist kan je makkelijk contacten met ze leggen (populaire plekken zijn clubs met live-muziek in ‘Kemang’ of sommige hotels of de grotere discotheken) Je moet wat meer moeite doen maar de voldoening nadien is geweldig. Ik kan persoonlijk mijn hele vakantie in Jakarta blijven. Zolang de zon schijnt winkelen en contacten leggen. Af en toe een bezoekje aan een Spa. ’s Avonds een van de dames die je hebt ontmoet mee uit nemen. En als dat niets wordt nog even een bezoekje aan een nachtclub, bordeel of een Spa waar je de dame ook mee naar huis kan nemen.
             Dit verslag was een beetje kort en had wat weinig details. Maar het is nu inmiddels ook al bijna 04.00 am. Als er vragen zijn stel ze maar en hopelijk kan ik ze beantwoorden.

             Groeten,
             S.L.R

             P.S. Nog een tip voor de indonesiegangers. Een andere leuke plek om eens te bezoeken is Singapore. In de bordelen daar zijn er ook zeer leuke dames te ontmoeten! Een paar daagjes Singapore inlassen in je vakantie is dus zeker aan te raden. Het vliegtuig (i.i.g. als je met de KLM, Garuda of Singapore Airlines gaat)naar Jakarta maakt daar toch al een landing

             Commentaar


             • #14
              Oorspronkelijk geplaatst door yerun
              Voor de massage, disco en aquaria in Noord/West Jakarta:
              KIMOCHI***Jl Mangga Besar VIII no.12B/C,
              KARTIKA Bar and Massage***Jl.Hayam Wuruk 114
              MEDIKA ***Daan Mogot I/31,
              CITRA SEHAT Massage***Kompleks ruko ITC Roxy Mas
              SEDAP MALAM Disco Hayam Wuruk Lt.3
              ATLANTA Disco Mangga Besar, komplek Lokasari lantai V, blok C no 1-12
              Dit is nog maar een kleine selectie, meer info op aanvraag.

              Maar het leukste is de zelfstandige dames en amateurs in Blok M, kijk op www.jakartablokm.com voor de laatste info.

              Prijzen: Meestal laat een meisje het aan jou om achteraf te geven wat je wilt. Als buitenlander die de taal niet spreekt betaal je meer, 200.000 Rp voor kort en niet goed - 500.000 Rp voor een fantastische nacht.

              Commentaar


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door Koperen
               Wat nog niet is genoemd door de gasten hier is de Hotmen bar. De naam is gewoon een afkorting van het hotel (Hotel Menteng) maar is zeer toepasselijk.
               Na 11 uur 's avonds verzamelen zich hier wat zo mooi heet "kleine zelfstandigen" en kun je onder oorverdovende muziek een keus maken. Ik heb er al diverse keren een fraaie dame, ook wel twee, weggehaald voor EUR 40 pp (400.000 roep pp) voor de hele nacht. Indonesisch spreken helpt. Voor wat handige oppik-zinnen: kijk op de website van de Tanamur; als je PC een geluidkaart heeft kun je ook horen hoe je het uitspreekt.
               Zeg tegen de taxi-chauffeur dat je naar de Hotmen bar wilt en voeg eraan toe "Hotel Menteng satoe, jalan Gondangdia lama", dan weten de meeste het wel. Het is niet ver van het Nationaal Monument.

               Succes

               Commentaar


               • #16
                Oorspronkelijk geplaatst door Martinus1
                Hi, betreft Hotel Melawi...

                Het is verder een gewoon hotel, maar als je naar de 6th floor gaat en je kiest een dame uit, neemt zij je me naar een kamer op deze 6e verdieping.
                Als je zelf logeert in dit hotel, neem je de dame van je keuze mee naar je eigen kamer.
                De dames vragen 300.000 rp.....helemaal iedere cent waard!
                Succes....

                Commentaar


                • #17
                 Goedendag geachte wandelaars van plezier in den vreemde! ;D


                 Hier weer een bericht van jullie trouwe(?) verslaggever in het verre Oosten.
                 Ditmaal een verslagje van mijn belevenissen in Jakarta, de hoofdstad van Indonesie.

                 Mochten jullie denken dat Indo ongeveer hetzelfde is als Thailand dan moet ik jullie helaas lichtelijk teleurstellen.
                 Naar mijn bescheiden mening is zijn beider landen erg leuk met het verschil dat je in Thailand WEET wat je ongeveer kan verwachten maar in Indo is het heel erg grijs.
                 Met grijs bedoel ik dat je al heel gauw 'denkt' dat je iemand op een hele leuke manier 'versierd' hebt maar, zoals zo vele dingen in Indo, dingen zijn niet zoals je zelf denkt. ???

                 Allereerst moet ik jullie even vertellen dat ik het nu uitsluitend zal hebben over kontakten opgedaan in 'toeristische' plekken. En daarmee bedoel ik Jalan Jaksa en een hotelbar in het 'Shangri-La' hotel genaamd 'BATS'. 8)


                 Laat ik maar bij 'Jalan Jaksa' beginnen.
                 Jalan Jaksa wordt ook wel het back-packers-gedeelte van Jakarta genoemd. Dat kenmerkt zich door goedkope slaapplekken, betaalbaar voedsel en de onderkant van de betaalde-liefde-scene van deze wereldstad.

                 Bij de kroegjes, eetplekken en internetcafe's van Jaksa bevinden zich vele leuke jonge dames die op een hele makkelijke manier zijn te benaderen of die jou op een hele leuke manier benaderen.
                 Na een hapje/drankje/babbeltje zijn ze al heel gauw over te halen om de binnenkant van je hotel en broek te inspecteren. :-*

                 Op een rustige middag kwam ik op Jaksa een heel leuk Javaans meisje tegen die mij meteen het bloed sneller deed stromen. Zoals zo veel Aziatische meisjes was ze slank, klein, welbespraakt met een hele ondeugende kop. Op mijn hotelkamer aangekomen bleek ze ook nog supergeil oftewel super-professioneel.

                 Ze begon zich eerst uitgebreid te wassen maar daarna was de beer ook echt los.

                 Wat moet je je daar bij voorstellen?

                 Uitgebreid dat kleine lichaampje aan je laten zien inclusief dat geile kutje. Smerige praat, konstant vertellen dat ze zo geil is en vragen of je haar wil neuken.
                 Lekker pijpen(zonder condoom) zo lang en op alle mogelijke manieren als dat jij wilt.
                 Foto's maken waren geen probleem want ze wilde graag dat ik ze naar haar opstuurde zodat ze de foto's kon gebruiken voor haar chatsessies.
                 En natuurlijke uitgebreid neuken in alle mogelijke standen die met zo'n klein lijfje mogelijk zijn. Kortom: 'willing to please........' ;D

                 Jullie merken wel dat ik me met deze kleine meid een hoop lol heb gehad. :'(

                 Kosten: Een gewone massage vanaf 50000 Rph tot aan een nachtje logeren met een ondergrens van 200.000 Rph.


                 Let op! Vooral hier in Indo is over alles te onderhandelen.

                 Wat ik als leidraad voor mijn hele vakantie heb gehouden is maximaal 350.000 Rph voor een nachtje slapen.
                 Ik ben ook meiden tegengekomen die bedragen van 800.000 tot een Miljoen hebben genoemd maar die heb ik wijselijk links laten liggen want geen enkele poes in Azie is meer dan 30 EURO waard, hoe geil je ook bent!

                 Nu zullen de ervaren Azie-gangers wel zeggen dat dat nogal veel is maar ik ben van mening dat als je er zelf tevreden over bent (prijs/kwaliteit) dan maakt het niet uit wat je betaald.
                 Iedereen heeft zijn eigen budget en er is voor elk wat wils!

                 Als je je neukvlees besluit op te pikken in de duurdere hotelbarren verwacht dan een hoger tarief na klaarkomst te betalen. De meiden gaan er vanuit dat als je je geld in zo'n 5-sterren bar kan achterlaten, je ook wel wat kan neerleggen voor een wip.
                 En geef ze eens ongelijk!

                 Als je bijvoorbeeld een biertje besteld in de BATS dan kost dat je 50.000 Rph! Eigenlijk ongehoord voor een 3e wereldland als Indo maar de buitenlander betaald het. >
                 Maar daar krijg je aan de andere kant ook wel weer wat voor terug. Een kroeg tot aan de nok toe gevuld met Indo-meisjes waarvan zeker 70 procent er zeeeeer appetijtelijk uitziet met natuurlijk die onweerstaanbare glimlach of arrogante uitstraling.
                 Maar wees niet angstig......................De rhoepia bepaald en niet je mooie blauwe of bruine ogen! :-[

                 Kosten: Tussen de 350.000 en de 500.000 Rph

                 Let op! Niet meteen met bedragen smijten maar rustig kletsen, initiatief en interesse tonen.
                 Veel meiden zijn ook op zoek naar een 'boyfriend' en dat zorgt natuurlijk voor de 'stoere' verhalen van sommige mensen die beweren dat het allemaal 'gratis' voor ze was.
                 Ik zal jullie even wakker schudden..................In Azie is NIETS gratis, je betaald alleen op een 'andere' manier......................... :

                 Voor nu even genoeg geschreven,

                 Met een vriendelijke groet,

                 Rick666................

                 Commentaar


                 • #18
                  zo is het medewandelaars kom al sinds 20 jaar met grote regelmaat in indonesia en dan zit ik nooit meer als 2 dagen in jakarta en reis dan snel door naar jogyakarta want daar moet je zijn namelijk ik kan je daar 2 tenten heel erg aanbevelen de ene is
                  TAH KASIH MURAH ( tkm ) en de andere is PALMS deze is pas een jaar open maar ben er al enkel malen geweest maar nog nooit een mede belanda tegengekomen terwijl deze (karaoke) bar echt wel een bezoek waard is altijd heel veel meiden aanwezig hier 50-75 en de een nog lekkerder dan de andere ze zijn voor alles in ze vragen altijd teveel zoals overal maar praat even met de mami en je bent rond de 350000 rp kwijt voor een hele neuke ehhhh leuke nacht en ga je straks toevallig die kant uit ik ben daar ook weer van 1/2 juli t/m eind aug ;D ;D ;D

                  Commentaar


                  • #19
                   [Maar wees niet angstig......................De rhoepia bepaald en niet je mooie blauwe of bruine ogen! :-[

                   Kosten: Tussen de 350.000 en de 500.000 Rph

                   Let op! Niet meteen met bedragen smijten maar rustig kletsen, initiatief en interesse tonen.
                   Veel meiden zijn ook op zoek naar een 'boyfriend' en dat zorgt natuurlijk voor de 'stoere' verhalen van sommige mensen die beweren dat het allemaal 'gratis' voor ze was.
                   Ik zal jullie even wakker schudden..................In Azie is NIETS gratis, je betaald alleen op een 'andere' manier......................... :

                   Voor nu even genoeg geschreven,

                   Met een vriendelijke groet,

                   Rick666................


                   Eindelijk eens iemand die het met mij eens is! Voor alles betaal je. Is het niet op de ene dan toch zeker op een andere manier!
                   Het zijn prachtige,heerlijke en mooie vrouwen, maar er zal toch echt brood op de plank moeten komen.
                   Grt,
                   Balilover die er over 2 weken weer voor 6 maanden is!

                   Commentaar


                   • #20
                    Ok hier dan mijn reisverslag van mijn reis naar Jakarta... ten eerste was ik er dus voor zaken dus had alleen in de avond tijd me met dames bezig te houden....

                    Ik logeer dus zoals gewooonlijk in Hotel Mulia Senayan... nou eerste avond even met mijn vriend uit jakarta naar een sexclub geweest ....honderd dames aanwezigg...heb er eentje uitgezocht 300000 rph betaald en was wel ok... niet heel bijzonders ...ben de naam even kwijt maar een tent als deze zijn er honderden van in jakarta....soort disco achtig ding met mamis die je blijven bestoken met meiden...

                    anywayzzz teruggekomen ben ik naar CJ's gegaan en moet zeggen dat de kwalitieit van de dames toch wel teruggelopen is en dat CJ's niet meer is als in het begin...toen kwamen er echt alleen topklasse dames nu loopt er van alles rond....en is het s avonds echt een Tempat Ayam men noemt deze dames Ayam Ayam.. nou als buitenlander wordt je dus om de minuut gestalkt waardoor je nauwelijks tijd krijgt om eens rustig rond te kijken ...wat te drinken en de band te luisteren..... gelukkig praat ik goed indonesisch en heb een aantal van die dames maar wijsgemaakt dat ik bencong ben.... homo.... nou dan zijn ze zo weg...hahahahaha maar goed een leuke dame gevonden en meegenomen naar hotel.... ze begon met dat ze 100 usd wilde ... nou dat is dus veel te hoog.... ik zei tegen haar 300000 is genoeg.... die prijzen zijn leuk in europa maar niet in indonesia...

                    nou goed ze ging voor 400000 mee en heb haar een aantal rondes flink afgemat....ze zeurde wel af en toe dat ie te groot was.... maar ja ze vond het toch ook wel weer lekker..

                    nou zo giing het dus iedere avond en iedere avond een andere...

                    verder ben ik nog naar 2 karaoke bars geweest met klanten en dat was ook leuk bij club 1001 heb ik een mooie dame gevonden die gepierced was door haar klit en tong piercing en tepel piercing...hele lekkere nou die heb ik ook meegenomen en heerlijk mee gesext....verder kreeg ik bij de laatste karaoke bar waarvan ik de naam niet meer weet maar dat bij chinatown ligt...een supermodel gekregen...deze dame is nu een van de toppers in Jakarta op modelgebied maar die wat bijbeunt....een prrachtige dame mix europeaans indonesisch.... ze stond in de FHM Indo afgebeeld en was meteen helemaal weg van haar..nou die kwam dus en heb haar meegenomen.... dit was niet goedkoop maar na afloop zei ze dat ze graag me weer ziet en als ik weer kom dat ze geen geld meer wil want dat had ze zat maar dat ze gewoon met me uit wil en eens een kadootje kopen ...nou dat kan toch ....

                    al met al een afmattende week geweest en heb nog wel een paar dagen nodig om bij te komen want 2 uur per dag slapen 8 dagen lang is niet echt goed voor je lichaam maar ja in indonesia is s nachts slapen een hoop aktie missen..

                    echt mannen indonesia is het paradijs voor de europese man.... en supergoedkoop.... !!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Indonesie: Jakarta

                     Oorspronkelijk geplaatst door Spring
                     Topics samengevoegd.
                     Ik kom al een jaar of 15 regelmatig in Indonesie en ik kan rustig stellen, dat het verhaal over ex-prostituees niet klopt.
                     Het is wel vaak mogelijk om in je hotel na de gewone massage op je kamer een "speciale massage" te krijgen, inclusief een prettige wip, maar ook komt het regelmatig voor dat de massagedame daar niet aan doet.

                     Het is niet goed om verhalen te lanceren gebaseerd op 1 of 2 ervaringen, gecombineerd met wat sterke expat verhalen. Nieuwkomers kunnen zo makkelijk een niet zo leuke ervaring opdoen.