Maleisië: Kuala Lumpur Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Maleisië: Kuala Lumpur Recensies

  Pak een taxi waarin de chauffeur chinees of indier is. 9 van de 10 heeft er een handeltje sex bij.
  Gewoon rustig praten dat je wel een paar meiden gaat versieren. Hij zal je dan wel een voorstel doen. Spreek wel een prijs af en betaal niet meer dan 200RM(40Euro) per uur. Maleisische meiden zijn meestal duur, maar thai, filipino en indo zijn goedkoop.
  Verder probber de bukit bintang s'avonds. Alle kroegen zitten vol met meiden op zoek naar wat extra cash.
  De meeste hotelletjes waar "SPA" wordt genoemd zitten vol met dames.
  Breng het wel een beetje tactisch, daar Maleisie een moslimland is. Verder valt er net zoveel te beleven als in andere z.o. Azische landen. Ben benieuwd naar je ervaringen.

  Groeten van mmmm

 • #2
  Ben in Oktober 2004 een paar dagen in KL geweest. Persoonlijk vond ik het een en ander wat 'prijzig' maar toch nog wel ok. Was zelf onder de indruk van de stad qua sfeer en gebouwen.

  Aangekomen vanuit Bangkok met Air-Asia(voor weinig!) op KL. Bus genomen naar het centrum en voor budget-toeristen een interessante optie, luie mensen nemen een taxi.
  Ruim twee(!)uur later(taxi!) arriveerde ik bij mijn hotel, het Bintang Warisan Hotel. Midden in het centrum, uitzicht op de Twin Towers, prima kamer, goede douche, schoon toilet, groot bed en een televisie. Kosten: 120 Ringgit= ong. 23 Euro

  KL heeft mooie, grote shopping-malls en een boeiende bevolkingsmix. Een moderne, snelle stad. Heb 1 uitgaansgelegenheid bezocht, de BEACH CLUB, en had geen moeite om de free-lancers te spotten. Een leuke rij giechelende meiden met hun rug naar de straat.

  Raakte zelf in gesprek met een leuke, kleine Vietnamese in minirok en, uiteraard, lang, steil haar. Het inleidende gebabbel werd snel naar zakelijke aanbiedingen geleid zodat het meteen duidelijk was dat het niet die geweldige, donkere ogen van mij was. Vond dat niet prettig, op dat moment, en liet de transactie geen doorgang vinden.

  Lichtelijke spijtgevoelens achteraf maar wat nog niet is dat kan nog komen!

  Samenvattend: Ik vond KL een boeiende, snelle stad. Wel mogelijkheden maar ietwat 'verborgen'. Jammer van het prijsniveau dat natuurlijk iets hoger ligt dan Bangkok.

  Met een vriendelijke groet, Rick666

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door mmmm
   Wie heeft ervaring in het heerlijke zwoele Maleisie?
   Ik ben er een aantal keren geweest voor werk en vakantie en heb het in de onbetaalde liefde gezocht. De jonge meisjes zijn gek op lange europeanen met een dikke knip. Na wat stappen in tenten als "The Beach Club" "HardRockcafe" "Planet Hollywood" belandde ik nog wel eens met een aziatische schone in bed en dat is niet verkeerd omdat er naast Sandokan nog veel meer tijgers in Maleisie zijn ;D. Het wemelt van de veelal jonge meisjes in dit soort cafes/dancings. Maar let wel op!! Niet elke vrouw is ook inderdaad een vrouw!! Erg veel Lady-boys, herkenbaar aan de lengte, strot, stem. Als je dit niet opgemerkt heb dan merk je het later in het hotel als je een snikkel in je hand hebt i.p.v. een heerlijk zwart aziatisch kutje.

   Aan het eind van een avond was ik vaak dusdanig veel geld kwijt dat je wel van betaalde liefde kunt spreken.

   Een gebied waar veel straatprostituees zijn is aan het eind van de Bukit Bintang in het straatje naast het Emerald hotel. Je kunt er een meisje oppikken en meenemen in dit hotel waar een nachtje 15 Euro kost.
   Als je Aan de overkant van de straat langs de dancing loopt komen er diverse mannen op je af die je willen strikken voor sex met een jonge meid in een hotel in de buurt. Ik heb hier overigens geen ervaring mee. Een paar straten verder staan meerdere meisjes te tippelen vlakbij een hotel dat Allson Genisis heet.
   Dit gebied schijnt "The Black Area" te zijn.
   Verder schijnt er achter de Bukit Bintang nog een club te zijn waar je bloedmooie vrouwen voor een kleine 100 Euro zo lang als je wil kunt neuken. Ook hier heb ik geen ervaring en weet het van horen zeggen.

   Graag zou ik mensen willen vragen om te reageren en ervaringen te delen met mij en eventuele andere mannen die Maleisie graag bezoeken.

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door seqoya
    ben in malaysia geweest in december en om vrouwen op te pikken kun je naar het hardrock cafe gaan dit is in azie zoieso wel de plek voor working girls....in indonesia is dit ook the place to be....

    verder heb je daar in het centrum nog een redlight district waar de vrouwtjes buiten staan en je ze voor heel weinig kunt nemen dit zijn niet de meest mooie dames....

    dan zijn er nog allerlei spa's in de betere hotels waar je je kunt laten masseren en er tijdens de massage de verdere opties aangeboden worden... in sommige spa's kun je de dame niet uitzoeken dus moet je maar afwachten wat er komt ...

    mijn beste ervaring voor mooie dames is toch wel de Karaoke bars.. je kunt daar de meest mooie dames krijgen.... beste is dan toch wel dat je vrienden of zakenrelaties hebt die met je mee gaan...alleen is niet echt wat denk ik ... ik ga met mijn partner van mijn jointventure altijd....en heb daar al heel wat dames mee gekregen...

    hoe gaat t daar aan toe... nou je komt binnen je krijgt een mooie prive kamer met toilet... nou hier kun je dus lekker zingen en eten en drinken.... er komen na een tijdje een groep dames meestal per 5 a 6 en die kun je uit kiezen...deze dames drinken en zingen wat met je en friemelen wat aan je en als ze je leuk vinden dan zulllen ze je zeker proberen te verleiden... zeg tegen de mammy wat je wilt.. ik zeg altijd dat ik type 'supermodel' wil dan krijg je de betere en mooiste meiden... studentes etc....

    als je wilt en de dame vind je leuk dan kan je haar meenemen naar je hotel of als je haar daar wilt nemen kan je proberen of je haar in het toilet kan nemen... ik heb het de laatste keer in het toilet gedaan... een lekkere malay meid die heerlijk zonder condoom pijpt en echt een heerlijke poes had.... heb haar nr gekregen dus vollgende keer bel ik haar wel als ik in malaysia ben.... dit zijn dus goede gelegenheden om dames voor de toekomst te scoren waar je dan de volgende keer gewoon leuk mee opstap kunt..

    wat zijn de betere karaoke bars: Las Vegas is een van de betere en de beste is bintang palace maar die schijnt super super expensive te zijn... Las vegas heeft genoeg in huis....

    wat zijn de beste dames: ga niet voor chinees...die houden niet van grote bananen en zullen ook niet met je mee gaan omdat ze bang zijn voor buitenlanders vanwege onze maat hehehehehe

    neem malay girls die weten hoe ze het moeten spelen ...verder is indonesisch en indiaas ook goed maar mijn ervaring is wel dat de malay girls het beste zijn.... !!

    good luck guys

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door Bagheera
     Als je als single vent rondloopt door uitgaansbuurten, word je vrij vaak aangesproken door zowel mannen als vrouwen die klanten ronselen voor een lokaal bordeel, ze zijn er maar niet echt héél zichtbaar. Grote hotels met een Health Spa met een eigen ingang hebben zo goed als zeker 'extra service', bijvoorbeeld Hotel Nova in J. Alur. In dit gebied, op Jalan Bukit Bintang zijn ook een paar massage salons waar ze gewone massages adverteren maar waarvan ik vermoed dat er iets meer achter steekt.

     In Hotel Nova waren er drie meisjes aanwezig, en alle drie best knap. Prijs 200RM bij een eerste bezoek, 150 als je terug gaat. Miss Kaye was zo knap en pijpte zo lekker dat ik spijtig genoeg veel te snel klaar kwam. Leek me technisch een buitengewoon vaardige dame wel. Engels was wel niet zo goed.

     Als je van Menara KL naar de Petronas torens wandelt, kom je net na Jalan Sultan Ismail in een buurt met flink wat cafés en disco's. Ook wat van die rondzwervende pimps hier.

     Aanrader is Mr. Lim. Oudere vent, pakweg 40 of zo, die een contact is voor AH of AN Fashion Models. Escorts dus. Iets duurder, 220-260 voor een uur, 520 voor een nacht. 20RM tip voor Lim en een tip voor het meisje is ook verwacht. Jongedame Paula bleek een echt heel knap Maleisisch meisje, vrij goed Engels ook.

     Je ziet ook vrij veel straatpros langs Jalan Sultan Ismail, maar opgelet, daar steken ook veel ladieboys tussen...

     Enfin soit, je struikelt hier niet bij wijze van spreken over de borsten zoals in Thailand, maar actie is er heel zeker wel. Duurder dan Thai zeker, dat wel.

     Voila.

     Commentaar


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door martinkoenen
      In Kuala Lumpur (KL) zijn er genoeg meiden op te pikken in de Beach Hut. Staan vaak in groepjes aan de bar, en mannen alleen zijn het mikpunt. Prijs ongeveer 200RM - 300RM(50-75 Euro) voor een nacht. Wel wordt verwacht dat je hun bar rekening betaald, wat (zeker laat) aardig kan tegenvallen.
      In Singapore moet je in Orchard Towers zijn in Singapore beter bekent als "The four floors of whores".
      Beste en duurste plek id Top Ten. Entree 28 dollar en drank is niet goedkoop. Hier zijn wel de mooiste meiden te vinden, en geen ladyboys. Die zijn te vinden bij de buren "Crazy Horse". Op de eerste verdieping kan je Impalaia vinden. Goede kroeg met live band en veel pick-up gilrs. Prijzen hier wat lager. ong. 200 dollar (100 Euro) voor short term en 500 voor een nacht.
      Have fun :

      Commentaar


      • #7
       bedankt voor jullie tips. Dit is echt een goede site. Hoe lang is shortime? 45 minuten? En is longterm de hele nacht voor 400rm in KL. Is hardrockcafe echt the place to be? Ik neem aan dat er hier vast wel super ervaren mensen zitten die mij kan helpen. Alvast bedankt voor jullie reactie.

       Commentaar


       • #8
        alle clubs in het gebied bij hardrock cafe zijn goed daar kan je echt goede dames vinden.... of je moet met een paar mensen zijn dan kan je ook eens gaan kijken bij de karaoke tenten kost wel wat geld maar dan krijg je wel klasse dames... maar je moet eerst wat zingen drinken etc voor je ze mee kan nemen...

        Commentaar


        • #9
         Was vorig jaar op doorreis vanuit Australië een dag in Kuala Lumpur. Nadat ik vantevoren wat op Internet had gezocht naar een goed adres, heb ik in de loop van de middag een bezoek gebracht aan het Hotel Concorde (naast Hard Rock Cafe aan Jalan Sultan Isamail) en de daar gevestigde massage parlour. Ik werd er welkom geheten door een man, die mij naar mijn wensen vroeg. De vraag "Something special?" liet weinig aan de verbeelding over. Ik ging voor "something special", dat 45 minuten zou duren en RM240 zou kosten (te betalen met credit card).
         Nadat ik me in een kamer aan het einde van de gang had geïnstalleerd, voegde zich een knappe Chinese (Wing Wing) bij mij. Ze verzocht mij mij uit te kleden en te gaan liggen op een bed. De eerste twintig minuten of daaromtrent werden besteed aan een uitstekende massage, waarbij alle delen van het lichaam werden behandeld. Omdat zij ook mijn lul en ballen regelmatig beroerde, was ik al na enige tijd stijf.
         Na de massage verzocht ze mij mee te gaan naar de douche, waar Wing Wing mij met een overdaad aan water en zeep waste. Ook zichzelf waste ze zich.
         Teruggekomen op het bed begon Wing Wing vervolgens aan een langzame en grondige behandeling van mij, waarbij ik aan haar mocht zitten. Eerst pijpte ze mij grondig en lang, daarna neukte ik haar in diverse standjes (eerst zij bovenop, toen in de missionarishouding en ten slotte op zijn hondjes). Nadat ik heerlijk was klaargekomen, bleven we nog een tijdje liggen, en daarbij streelde ze mij. Ten slotte waste ze mij en zich zelf in het al genoemde stortbad, waarna we afscheid namen.
         Absoluut een goede ervaring en een aanrader. Volgende keer als ik in KL ben, ga ik weer naar zo'n massageclub, waarvan er naar mijn inzicht vele zijn bij de grotere hotels.

         Commentaar


         • #10
          In hartje centrum liggen ongeveer 6 massagesalons naast elkaar, daar is meer mogelijk alleen masseren. Verder kun je er in de beach club redelijk zeker van zijn dat alle dames voor een vergoeding de nodige gymastiek verrichten. Ook op straat, iets minder opvallend dan elders, kom je dames tegen als je je ogen openhoudt.

          Commentaar


          • #11
           Re: Maleisie: Kuala Lumpur

           Op doorreis naar Australie een stopover in KL gemaakt (sterker nog, ik ben er nog steeds, transfer komt over een uur me oppikken). Gisteren mijn voeten zeer gelopen, maar kon weinig vinden.
           Gisteravond nog een rondje gelopen en bij toeval een "Spa" ontdekt achter het winkelcentrum met alle Elektronica. De naam was iets met "Green Elephant Spa".

           Bij binnenkomst word je in een kamertje geloost en kun je wat drinken bestellen. Een man verteld je de mogelijkheden (packages). Natuurlijk gekozen voor de full package van 1 uur voor 250RM. Hierna liet de man twee dame's zien, door een misverstand kreeg ik nog twee te zien en hier de kleine Kk gekozen als masseuse.

           Op de kamer volledige uitgekleed en een heerlijke massage gehad, geen body to body, maar wel goed gebruik van d'r knieen. Na de massage en wat trekwerk aan mijn armen was ik lekker los en ging zij eerst douchen (om me daarna een te "sucken" zei ze). Even later mocht ik met d'r mee onder de douche en maakte ze mijn "private" parts goed schoon. Daarnaast maakte ze mijn kontgat ook erg schoon, ik had geen idee wat me te wachten stond.

           Terug op het bed ging ik natuurlijk op mijn rug liggen, verwachtend dat ze me zou gaan pijpen, maar nee, ik moest eerst op de buik liggen. Ze trok me benen en wijd en begon aan iets wat ik nog steeds moeilijk kan geloven. Met de tong bewerkte ze mijn kontgaatje, ik voelde me tenen gewoon niet meer.

           Hierna rolde ze vakkundig met d'r tong het condoom over mijn stijve penis en begon lekker te pijpen. Even dacht ik dat het alleen bij pijpen bleef, maar nee, ze klom boven op mij en begon mij te bereiden. Met d'r benen languit glee ze als het ware op en neer over mijn lichaam. Zeker iets uit Azie.

           Het vakkundig op zijn hondjes afgemaakt. Al met al een prima ervaring, misschien niet supergoedkoop voor andere landen hier in de omgeving, maar ik denk niet dat ik voor dit geld een zelfde service in Nederland kan krijgen.

           Zo en nu op naar Australie .

           Commentaar


           • #12
            Re: Maleisie: Kuala Lumpur

            Goede tip, pluk ze niet van de straat, dus laat je niet verleiden om er eentje te nemen via een pooier op straat. Dat zijn de lokale arme meisjes die het echt volautomatisch doen en meestal ook niet zo gezond zijn.

            Wil je af en toe genieten, bel dan een agentschap (probeer 012 6895026 lokaal). Met een agenstschap heb ik goede ervaringen, freelancers (werkende single women en studentes) met kennis van de engelse taal en in voor heel erg veel.

            Kost tussen 250 en 400 MYR per uur (1 keer komen), maar kan je makkelijk paar uur verlengen als je onderhandelt voor een paar 100 extra. Aangezien ze freelancer zijn en commissie betalen aan een agent, zijn ze makkelijker te polsen om 'stiekem' een uurtje bij te klussen waarvan 100% in hun eigen zak verdwijnt.

            Ik zit regelmatig in KL en ik kan je via vermeld nummer Nicky (lekkere chinese marketing researcher) aanraden. Ze is Chinees en midden 20.

            Succes!
            Laatst gewijzigd door Spring; 29-01-06, 12:43. Reden: typfoutje

            Commentaar


            • #13
             Re: Maleisie: Kuala Lumpur

             Tegenwoordig als ik in KL ben of ergens anders in Maleisie dan kom ik het hotel helemaal niet meer uit voor een lekkere sex/massage sessie. Veel hotels (Met name de chinese hotels) hebben een health club. Vaak is een telefoontje naar de receptie genoeg om uit te vinden of je hotel een health club heeft. Je krijgt dan een telefoonnummer of wordt via de receptie doorverbonden. Hotels waar ik ervaring heb zijn concorde naast de hardrock en Fairlane ook in het centrum en het summit hotel in Subang Jaya.
             Bel het health centre en Vraag naar een massage package of vraag een meisje voor massage en dan kun je met haar over de extra service onderhandelen.

             Commentaar


             • #14
              Maleisie: Kuala Lumpur

              In KL even rondgekeken. Massagesalons in Bintang zijn enkel relax, geen full treatment. In Chinatown kan een simpele vraag je op weg zetten ... maar je weet niet waar je terecht komt. Spa binnengestapt in hotel, Maleisische dame geprobeerd. Begon met douche waarbij ik met haar speelgoedjes mocht spelen terwijl ze mij inzeepte en als eens van mijn lul proefde. Nadien verschillende standjes geprobeerd voor de spiegel ... zij zorgt ervoor dat je volledig zicht krijgt op haar kut waar je paal in en uit gaat. Plots had ze zin om te pijpen en mijn ballen in haar mond te zuigen. Vervolgens weer standjes en na 40 minuten actie al tepelzuigend klaargekomen in haar kut. Nadien weer lekker gewassen in douche. Kreeg slok mondwater aangeboden om nadien te zoenen als ik wilde.
              Kostprijs 188 MYR. Niet slecht geneukt maar persoonlijk vond ik het nogal prijzig in vergelijking met andere landen voor de service die geboden werd. Volgende keer probeer ik een lekkere Chinese ... daar wordt hij toch nog net iets stijver van ...

              Commentaar


              • #15
               Re: Maleisie: Kuala Lumpur

               Het zijn idd hele kleine meisjes (vrouwen). Maar ze kunnen heel lekker neuken. En ze spreken allemaal engels
               Ik heb er een opgepikt bij de games afdeling in Butkit bintang mall. Die heette Pinky ofzo. Na onderhandeling van ongeveer 50 euro voor een nacht + dinner ging ze mee naar de concorde hotel. Maakte me wel zorgen dat er misschien iets gezegd zou worden door het hotel, omdat ik geregistreerd stond als 1 persoon in het hotel.
               Anyway... kwam binnen wat small talk en dan in bad. In bad heb ik het kleine mevrouwtje wat bevoeld (ongeschoren). Heeft wat kleine borsten maar vond het wel mooi bij haar passen.
               Daarna op bed wat zitten likken. Pijpen van mij hoefde niet zonodig dus condoom om (zelf meegenomen) en in het gewone standje klaargekomen.
               Weer wat zitten kletsen en na wat spelen heeft ze me klaar gereden. Ongelovelijk dat het zo een klein vrouwtje mijn "klein vriend" naar binnen werkt. Na weer klaar gekomen wat geslapen.
               In de ochtend zat ze op mijn " vriend " zc!! maar t was zo lekker dat ik het gewoon door liet. Na dat ik weer klaargekomen was in haar gingen we een douche nemen. Wel een lekker gezicht hoe ze mijn zaad uit haar kut waste.
               Maar toch nu een knagende gevoel of ik iets heb opgelopen... of niet....

               Morgen dan maar weer een meisje proberen te regelen. Maar dan voor een paar uurtjes en niet meer voor een hele nacht.

               Commentaar


               • #16
                Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                Op zoek naar vertier sprak ik een taxichauffeur aan in Bukit Bintang. Deze op geld beluste indieer wist me wel naar een plek te brengen waar ik "beautiful and clean ladies" kon vinden.

                Ik werd naar een hotel dichtbij gereden. Daar aangekomen liepen we naar de 1e verdieping, naar de Health Spa club. Het aanbod van Indische, Chinese en Maleisische dames kon mij niet zo bekoren. De prijs was ook vrij fors, 250RM en niet onderhandelbaar. De RM is ongeveer 10x zoveel waard als de Thai Baht. Ik vind 2500 voor een "single shot" dus vrij prijzig.

                Toch wilde ik het nog een kans geven. Ik vertelde de taxichauffeur dat ik de aangeboden dames erg middelmatig vond(was ook zo). Vervolgens bracht hij me bij Corona Inn, Jalan Tong Shin 22. Daar hetzelfde ritueel. Je gaat in een hoekje zitten en de dames worden aan je gepresenteerd. Vervolgens praat je met een Chinese heer over wie je wil en wat je wil. Hij vroeg 300RM(zo'n 62 euro). Ik zei " 200RM" en dacht "dat zal dus wel niet lukken". Maar wonder boven wonder, hij ging akkoord.

                Mijn Chinese keuze(23 jaar) begon met me goed in de ogen te kijken. Blauwe ogen zag ze niet zo vaak schijnbaar . Vervolgens werd ik uitgebreid gedoucht en afgedroogd. Daarna begon een interessante lik & pijpsessie. Mijn hele lijf werd gelikt en met haar stevige borsten gemasseerd. Ik werd dus lekker opgegeild. Daarna stelde ik een 69 voor. Ondanks haar ongeschoren bosje was ze erg befbaar. Tenslotte nog lekker in 2 standjes met haar geneukt waarop ik zo'n 40 minuten later alweer buiten stond. Inderdaad goedkoper dan NL maar een stuk duurder dan in Thailand.

                Ik heb nog gevraagd naar de straatmogelijkheden, maar daar werd erg afwerend op gereageerd. Het zal er wel zijn, maar daar ontvangt een taxichauffeur natuurlijk geen commisie voor.

                In Bukit Bintang en omgeving zijn diverse Chinese massagesalons. Verwacht daar geen extra's! Dat zijn nette massage's.
                Slap lullen kan altijd nog :-)

                Commentaar


                • #17
                 Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                 Als je op zoek bent naar Freelancers in KL dan moet je bij The Beach Club(Sultan Ismail) zijn! Hou wel rekening met een forse entreeprijs, minimaal 35RM voor een biertje om maar iets op te noemen. Ik kan er niet over mee praten omdat ik al genoeg bier in mijn mik had en ook al intiem met een Internetvriendin was geweest.

                 Hardrockcafe schijnt ook een mogelijkheid te zijn, maar The Beachclub moet het zijn. Als je er voor staat dan komen de ladyboys je al tegemoet. Er zijn ook vele Fillipijnse gelukszoeksters aanwezig. Die zoek ik liever in hun eigen land op. Zo bespaar ik op hun blijf-en verblijfkosten .
                 Slap lullen kan altijd nog :-)

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                  Hallo GENTS

                  Paulus xxx heeft gelijk , alleen BEACHCLUB heeft meer , niet alleen FILLIPIJNSE dames , maar ook THAI POPPEN en dames uit VIETNAM .
                  de prijzen zijn rond 200 rm/250 rm voor short time .
                  deze dames zitten niet bijmekaar , een hoekje zit de thaipoppen , andere hoekje fillipijnse dames ...
                  ****en en snoeren is verboden in MALEISIE , maar je komt wel aan je trekken , ok is anders dat LOS.

                  GR THAMOBA ENJOY

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                   Oorspronkelijk geplaatst door thamoba
                   Hallo GENTS

                   ****en en snoeren is verboden in MALEISIE , maar je komt wel aan je trekken , ok is anders dat LOS.

                   GR THAMOBA ENJOY
                   Vreemd land dat Maleisië .

                   De vrouwen zijn net zo geil, misschien wel geiler, als in de omringende landen maar mogen veel minder. Mijn moslimvriendin mag me niet bij haar thuis ontvangen, wordt liever niet met me gezien in het openbaar etc. Ze sloop mijn hotelkamer in, ontdeed zich van al die overbodige lakens en sopte haar slipje uit. Toen ze net op me zat als een cowgirl belde ze haar vriendje in Canada die graag mee luisterde hoe ze genomen werd.

                   In Chinatown kun je alle DVD's kopen die je wil, maar sommige moeten weer in een zwart zakje. Je ziet ook niet echt veel westerse/maleisische stelletjes op straat. Nee, de Indiërs met de Indiërs, de Chinezen met de Chinezen etc.

                   Wat ik ook wel apart vind is om een besneden clitoris te zien. Lijkt net een klein lulletje of was ze gewoon groot geschapen? In ieder geval was zij er niet minder geil door .
                   Slap lullen kan altijd nog :-)

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                    Ik ben vorig jaar in KL geweest..overdag veel gezien en genoten...'s avonds weinig gezien maar veel meer genoten :-) Alle 3 de nachten in de beach club geweest ( in de buurt van monorail halte Bukit Nanas). Niet goedkoop (dames en drank), zeker in vergelijking met BKK. Maar er lopen wel veel schoonheden rond (zonder bush bush tussen de benen)met name uit Vietnam.

                    Zijn er nog andere vergelijkbare clubs in KL en weet iemand of het Melia KL Hotel gf is ?! Vorig jaar ben ik in Nova geweest en dat was wel gf maar het hotel was ouwe zooi

                    Alvast bedankt.


                    Oorspronkelijk geplaatst door thamoba
                    Hallo GENTS

                    Super PAULUS XXX, dat je zo aan je vertier komt , maar waar een wil is ook een weg.
                    In PENANG kan veel meer dan in KUALA LUMPUR , meer alcohol verkrijgbaar in GEORGETOWN en BATU FERRINGH .. meer uitgangs centra , veel karokabar , grootste gros zijn chinezen , en als een malee dronken is vooral een chineese gaan alle remmen los , nog erger dan een orkaan
                    Gents doe je plezier mee.
                    GR THAMOBA ENJOY

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Maleisie: Kuala Lumpur

                     Hierbij weer eens wat niet-Thaise ervaringen, te slotte bestaat er in Azie meer dat Thailand alleen.
                     Ik ben onlangs een paar dagen in Kuala Lumpur geweest en in de avonduren heb ik geprobeerd mijn wandelhobby te beoefenen. Het is duidelijk dat Maleisie in dit opzicht wat beperkter is dan b.v. Indonesie maar dit verhaal kan dienen 'tot lering en vermaak'.

                     De eerste avond na de lange reis ben ik in mijn hotel gebleven en naar een van de bars gegaan. Hier bleken een tiental jonge chinese meisjes te zitten als barvulling, zodat de echte gasten niet onmiddelijk zouden vertrekken omdat er geen andere klanten waren. Deze jonge en heel jonge dames spraken geen woord engels, maar waren zeer attent. Wat opviel was ook dat ze er niet in de eerste plaats zaten om de omzet te pushen, want ze bestelden gewoon cola of sprite en niet een of andere dure fake-cocktail. Toen ik de dame waar ik wat mee had gestoeid vroeg om met me mee naar boven te gaan had ze daar geen zin in, maar ze kon wel even een van haar vriendinnen vragen. Deze vriendin maakte haar opwachting en ze mocht er wat mij betreft ook wezen, en zo kwam de eerste avond tot een geslaagd eind.

                     De tweede avond ben ik eens een kijkje gaan nemen in het 'red light district' aan het (zuidelijk) einde van de monorail. Nadat je de trap van het eindstation bent afgedaald twee straten terug open en je staat er midden in. Het was een ervaring om hier rond te lopen maar het hele gebeuren was deprimerend en overduidelijk veel te gedwongen om leuk te zijn, veel te ranzig voor mijn smaak. Ik ben daarom maar naar het Hard Rock Cafe gegaan, waar ik een aardige maar enigszins gezette WG aantrof waar ik heel gezellig mee heb gepraat een gegrapt. Ze ging vrolijk mee naar het hotel maar eenmaal op de kamer ging er plotseling een knop om. Ze begon te zeuren en vond dat ze uitgebuit werd, waardoor de opwinding bij mij smolt als sneeuw voor de zon. Deze dame heb ik maar zo snel mogelijk geloosd, maar daarna bleek helaas, dat de chinese barvulling al collectief vertrokken was, al met al was dit dus geen al te florisante tweede avond.

                     De derde avond liep ik wat over Jl Bintang toen ik twee maleisische dames tegenkwam, die mij voorstelde om samen naar het casino te gaan om black-jack te spelen. Ik heb dit aanbod maar afgeslagen omdat dit te veel op een tourist trap leek (wat het volgens een van mijn KL kennissen ook was). Vanaf een terrasje maakte ik plotsklaps oogcontact met een buitengewoon fraai gevormde chinese jongedame die wat bij mij in beroering bracht. Ik stelde nog de neutrale vraag of zij misschien op mij wachtte; haar antwoord dat dit misschien wel mogelijk was liet weinig te raden over. We hebben samen nog een (of twee of zo) drankjes gedronken en zijn uiteindelijk in mijn hotelkamer beland tot beider tevredenheid. De volgende dag vloog ik verder naar Jakarta, maar dat is weer een ander verhaal.

                     NO