India: Delhi RECENSIES

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • India: Delhi RECENSIES

  na mijn bezoek in Bombay ben ik naar Delhi gereist.
  Als afsluiting van mijn bezoek in die stad wilde ik ook
  daar kijken hoe het kwa prostitutie was. ;D
  Ik vroeg toen aan een riskhawchauffeur of hij mij naar
  de red-light district kon brengen. Deze zone bleek
  dichtbij het station te zitten. Wat ik daar allemaal zag vergeet ik nooit meer. Het zag er nog erger uit dan in Bombay, vervuild, kapot, druk, stank, etc.
  Ik moest van de chauffeur even wachten zodat hij een goed adresje voor mij kon vinden. Binnen 10 min vondt hij het en bracht mij daar, hij bleef ondertussen wel buiten op mij wachten. Toen ik boven in het bordeel kwam viel het op dat het bomvol met hoeren zat. De meeste waren volgens mij afkomstig uit Nepal.
  Ik werdt toen snel door 2 dames (hoer & madam) naar een kamertje wat meer leek op een cel (ala thailand style) zonder matras, krap, stalen deur. Wat gebeurde er toen?? Die bitch deed de deur dicht en ik kon horen dat iemand van buiten het op slot deed.
  Ik vroeg wat dat was, maar ze zeiden dat ik mij geen zorgen moest maken. Toen begon de madam over het geld te praten, ze vroeg hoeveel geld ik bij mij had. Ik zei 500 roepies, ze geloofd het niet en zei dat ik meer moest betalen. Deze discussie liep toen heel hoog op en duurde wel 15 minuten! Aangezien het een krappe ruimte was en nog in India, kreeg ik het heel benauwd en begon het verontrustend te vinden. Dit was het allemaal niet waard. Ik wilde weg. Nee... Ik mocht niet weg. Ik mocht pas weg als ik 1000 roepies (20 euro) had betaald. Op dat moment voelde ik mij bedreigd.
  Fysiek zou ik die twee dames wel de baas kunnen zijn,
  maar buiten zou ik zeker weten de pieneut zijn geweest. Ik pakte toen een extra 200 roepies van uit mijn sokken en gaf het maar. pffff, ze ging akkoord en verliet de cel. Ik was toen alleen met het hoertje.
  Die hoer was schat ik rond de 19 en redelijk aantrekkelijk. Mijn hart ging nog wild tekeer van het geen wat er net was gebeurd. Ik had eigelijk geen zin meer in sex. Toch ging ik wel, mede omdat ik al betaald had en zij zo mooi en geil eruit zag. Nadat ik mij had ontkleed namen we beide plaats op het houten bed (zonder matras) Ik vroeg of zij mij wilde pijpen, nee ook
  deze hoer wilde dat niet. Tenzij ik met extra geld kwam.
  Yeah rightt...ik had al alles gegeven dus laat maar zitten
  Ik haat het als hoeren over geld gaan zeiken, hierdoor
  kom ik niet in de juiste stemming en het verstoort ook
  de sfeer. Ik wilde haar betasten, maar dat kon ik maar beter ook laten. Nadat zij mij (mijn eigen) condoom op deed, nam ik haar op het houten bedje. Eenmaal binnen haar vergat ik al snel wat er voorheen was gebeurd. Zelfs dat ik op een houten bed in een cel met
  40 graden sex had ontging mij toen. Het was alleen ik en haar. Nadat ik heerlijk was klaargekomen en mijn gereedschap uit haar trok bleek zij niet zo blij te zijn over wat er in haar achter was gebleven...
  Nee, ik weet wel wat jullie gelijk denken. hahahahha
  Ik had namelijk Durex- extra glijmiddel gebruikt, dit maakte het voor mij wel lekkerder
  Maar toen. Back to reality!!!! Ik zat opgesloten in een cel met criminelen buiten de deur. Wat zouden zij gaan doen als ik naar buiten wilde?? Beroven, slaan of erger? Nadat die hoer een geheime klopcode gaf ging de deur open. Ik keek niet om een liep heel snel naar buiten. pffff Checkpoint, ik was veilig. Buiten stond de
  Rishaw te wachten, hij bracht mij toen naar mijn hotel.
  Onderweg haalde ik uit naar de chauffeur over wat er was gebeurd en waarom hij mij naar die bordeel bracht.
  Zoals verwacht had hij weinig te zeggen hierover.
  Eenmaal afgezet viel het mij op dat die gozer als een haas retour reed. Waarom? Hij ging natuurlijk zijn deel ophalen bij die madam, die vuile rat.
  Prostitutie in India? Nou, de volgende keer zeker anders. Niet meer naar die gevaarlijke redlight districts en zeker niet meer in mijn eentje. De volgende keer
  regel ik op internet wel wat contacts over pooiers.
  Lekker veilig in je eigen hotelkamer, zo hoort het.
  Zo deden die russen dat ook in die film: Banned in India

 • #2
  ik kom veel in India en het is waardeloos en smerig. Als je wil kan ik wel voor tel nummers van excortburos zorgen, maar dat kost je zo 150-200 dollar. Dan heb je wel fotomodellen kwaliteit enzo, echt top en in je hotel.

  als je locals kent kun je ook naar dance bars gaan, hele aparte ervaringen, je moet wel echt door een achterbuurt en door zes deuren met mannen met machinegweren, de meisjes geven geen sex, maar je kunt later overdag met ze afspreken om ze te ontmoeten, wel aparte ervaring en mooie meisjes.

  Commentaar


  • #3
   Wat een goor zooitje daar in India! Ik had zelf ook alleen maar slechte dingen gehoord, maar dit bevestigd het nog even 3 dubbel.

   Ze maken ook wondjes in de vagina van een meisje zodat wanneer je haar neukt ze begint te bloeden, zo verkopen ze die meisjes dus meerdere keren voor zogenaamde maagd. En al die vieze lokals liggen lekker te rampestampen zonder comdoom! Na een tijdje hebben de meisjes aids maar dat kan de pooier niets schelen die gaat door met haar tot het echt niet meer kan. Wat een goor land! het is er een broeinest van ziektes en ellende!

   Ik denk zelf dat het een van de vieste landen op de wereld is, mensen laten hun ontlasting er ook gewoon opstraat lopen. nee niet netjes in een hoekje maar gewoon tussen de mensenmassa hup... broek naar beneden en in de goot.
   Heb maar een goed advies: als je er niet naar toe hoeft blijf er dan ook weg! en ga lekker naar Zuid Amerika, Thailand of Philipijnen .

   Commentaar


   • #4
    Re: India: Delhi

    Het land van de Kamasutra en sex?
    Ik kan twee dingen aanraden:

    1. Blijf uit de buurt van de redlight-districts (Kamathipura/Grant Road in Mumbai en Sardhanand Marg in Delhi): het is daar smerig engevaarlijk . Deze redlight-districts zijn in de eerste plaats bedoeld voor de onderklassen van de Indiase maatschappij.
    2. In India gebeuren dit soort dingen in het geheim en vereisen vaak medewerking van de corrupte politie. Je kunt hele mooie meisjes krijgen maar betaalt je ook blauw. Er zijn een aantal escortbureaus (kijk op www.indiasexguide.com) of sluit contact met een "betrouwbare" taxichauffeur (bijvoorbeeld bij het Taj Mahal Hotel in Mumbai). Nogmaals: de prijzen liggen er hoog!

    Commentaar


    • #5
     Re: India: Delhi

     Wat hier over India geschreven wordt herken ik wel. Een paar jaar geleden ben ik een paar weken in een provinciestad in zuid-oost India geweest. Via een rickshaw-driver kwam ik in een soort red-light district. Als ik er aan denk ruik ik nog de stank die mij daar tegemoet kwam. Een handjevol oma's en kinderen waren er in de aanbieding. Ik heb gelijk rechtsomkeert gemaakt.

     Ik moest regelmatig telefoneren en faxen met het thuisfront. Mobieltjes hadden geen bereik, telefoneren en faxen vanuit het hotel was mogelijk tegen woekerprijzen, zo in de trand van: nee meneer ik wil uw faxapparaat niet kopen, ik wil er alleen maar een paar briefjes mee verzenden.
     Nu staan er in India overal borden langs de weg met STD/ITD en fax service. Dat betekent dat je er tegen normale tarieven kunt bellen en faxen.
     Toen ik een paar keer bij dezelfde man gebeld en gefaxt had, begon hij een praatje over Indiase vrouwen en via hem kwam ik aan een betrouwbaar adres van een dame die het tegen betaling deed.
     Dat hele land hangt van de relaties en corruptie aan elkaar, het is niets voor vluchtige contacten.

     Commentaar


     • #6
      Re: India: Delhi Massage en sex

      Hi heren,

      Bij veel massage doen ze mannen bij mannen gelukkig
      Heb je tegenwoordig dames die mannen masseren
      Heb net een warme olie massage gehad in gk market voor 2000 rupee voor een uur.

      Voor mensen die hier lang zitten waar ze hj of bj doen via pm

      Groet,

      Lambik

      Commentaar


      • #7
       India new dheli (looking for Information&tips)

       Hello all

       i wonder if there people here, who can tell me usefull information about new dheli
       - were to find budget hotels
       - were to go to meet lady's wich bars
       - what the common prices are for a long time or short time
       - scams

       I look out for lady's 18+
       and can or should I ask for ID

       all information is welcome


       Grts Qmax

       Commentaar

       Aan het werk...
       X