Cambodja: Sihanoukville Recensies

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Cambodja: Sihanoukville Recensies

  Momenteel zit ik in Cambodja. Maar het heeft me hier niet echt kunnen overtuigen. Weinig toerisme en zeer erbarmelijke wegen. Wat me hier wel bevalt zijn de meisjes. Persoonlijk vind ik ze mooier dan de thaise. Geen kilo schmink op hun gezicht, maar natuurlijke schoonheden met een prachtfiguur. Klein, bol kontje en lekkere stevige borstjes.
  In Siem Raep zijn wel wat massagesalons, of toch wat er voor moet doorgaan. Een kippehok met een paar matrassen erin. Hier kun je voor 10$ een uurtje plezier maken. Verder valt hier niet veel te beleven. Buiten de angkor ruines dan, die zeker een bezoekje waard zijn.
  Phnom Penh is overdag enorm druk met heel veel verkeer. Echter 's nachts lijkt dit wel een verlaten spookstad met hier en daar een hoopje schoriemorie waar je beter kunt wegblijven. Om meisjes te vinden kan men best aan een taxibrommertje vragen om je te brengen, zij weten er altijd wel zitten. Je moet echter wel een beetje avontuurlijk aangelegd zijn en goed uit je ogen kijken want hij brengt je meestal naar gore achterbuurten waar je beter als toerist niet alleen over straat kunt lopen. Ofwel neem je het meisje mee naar je hotel ofwel ga je met haar voor een uurtje naar een donker vies kamertje. Je betaald de mamasan en weg ben je. Prijs voor een uurtje 10$.
  Nu zit in Sihanoukville, prachtig strand maar ook hier 's nachts niet veel te beleven. Gisteren bracht een taxibrommertje mij langs een containerpark naar een verlaten zandweg. Bijna niet te vinden als je het niet weet. Hier zie je een lange zandweg volgebouwd met houten barakjes met rode TL-lampjes waar de meisjes je toe roepen, laat ons zeggen de geimproviseerde versie van soi 7 of soi 8 in Pattaya ;D
  Hier heb je redelijk wat keuze, echter wel oppassen want ik geloof nooit dat alle meisjes hier 18 of ouder zijn. Ik was met een meisje aan het onderhandelen die me zei dat ze 20 was. Mijn taxidriver zei dan weer dat ze 15-16 was. Hoe oud ze ECHT was zal ik wellicht nooit weten, want hoe dan ook, ze lijken allemaal jonger dan hun echte leeftijd.
  Ik heb hier in Cambodja al iedere dag een wipje gemaakt, maar het echte paradijs voor de wandelaar voor mij is en blijft toch nog altijd Pattaya. Hoewel ik de Cambodjaanse meisjes dan weer leuker vind dan de thaise.
  Groetjes, DP.

 • #2
  Bericht verplaatst
  Oorspronkelijk geplaatst door dikke
  Van soi cowboy weet ik niets.
  Maar in sihanoukville zat ik enkele weken geleden nog.
  Daar bevinden zich prachtige stranden, maar 's avonds valt hier enorm weinig te beleven. Het lijkt wel een dode stad 's nachts. Buiten opdringerige motorbiketaxis zie je er weinig leven op straat. Meisjes kun je het beste vinden door een taxidriver aan te spreken, zij weten er altijd wel zitten. Best is wel een beetje avontuurlijk aangelegd zijn en niet te veel denken maar gewoon doen. Want waar hij je naartoe brengt zijn meestal niet de gezeligste plekjes. Ook zijn ze niet allemaal 18 jaar denk ik. Ik was aan het praten met een meisje die zei dat ze 20 was, mijn taxidriver zei dan weer dat ze 15-16 jaar was. De hotels doen echter niet moeilijk, alle hotels zijn girlffriendly en ze vragen géén ID zoals in thailand.
  Sihanoukville is zeker een bezoekje waard als je het enkele dagen rustig aan wil doen en overdag lekker wil relaxen op het strand.
  En last but not least, de cambodjaanse meisjes zijn veel mooier dan de thaise. Dus voor dat alleen is het al een bezoekje waart
  Groetjes, DP.

  Commentaar


  • #3
   Poco Loco Bar

   In Sihanoukville had ik het beste meisje van de trip, Soty. Ze werkt in de Poco Loco Bar, is erg klein, 19 jaar en ziet er uit als een onschuldig meisje. Haar boezem viel me nog niet eens op, maar die is echt super. Dit zijn tieten zoals ze bedoeld zijn. Eigenlijk iets te groot voor dit kleine meisje, maar o zo naturel en heerlijk stevig. De sex was voortreffelijk. Pijpen doet zij ook niet, maar dat mis je niet. Eventjes likken, en paar vingers erin en de reactie is weldra daar.

   Draaiend, kirrend en kreunend probeert ze zoveel mogelijk van mijn vingers naar binnen te krijgen en dat lukt aardig. Hoe ruig ik ook tekeer ga, ze wordt alleen maar natter en geiler. En ik maar denken, doet dit geen pijn dan? Nee hoor. Het neuken is zo lekker dat ik twee keer veel te snel kom. Veel hoef ik me niet in te spannen, want ze rijdt je helemaal gek.

   De tweede avond zie ik haar weer, nu met een andere kerel. Ik balen, maar die kerel is een echte sukkel want die wil geen boom boom, zegt ze tegen mij. Nou ik wel. Het gaat er nog wilder aan toe en nu heeft ze mijn lul al in haar zitten voor ik een condoom erom heb zitten. Maar ja, probeer zoiets maar eens te stoppen. Moeiteloos neukt ze me leeg, weer veel te snel.
   Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:19.

   Commentaar


   • #4
    Cambodja: Sihanoukville

    Ik begrijp niet zo goed waarom er tot nu toe bijna geen recensies zijn gewijd aan deze prachtige strandbestemming in Cambodja. Natuurlijk, het is en blijft Cambodja en als je wilt verdrink je in de indrukken van uitsluitend armoe. Maar Shihanouville heeft ook een andere, leuke kant. Je kunt er op een heerlijk strand liggen met uitzicht op een prachtige zee. De hele dag lopen er talloze neringdoenden langs je strandbed. Je kunt er aan het strand alles kopen: kreeften, krabben, fruit, zwembroeken, zonnebrillen, massages, pedicures, manicure en vrouwen die je komen epileren. Drankjes en eten zijn erg goedkoop en de mensen vriendelijk.

    's Avonds zijn er twee uitgaansgebieden, het weather station (bereikbaar per brommer taxi) en natuurlijk het kleine centrum. Daar had ik mijn intrek genomen in het Freedom hotel. Duurste kamer $ 12,-- per nacht, inclusief airco, ijskast en fris water. In de bar van het hotel kun je pool biljarten en het stikt er van de meisjes. Voor $ 15,-- per nacht heb ik mezelf een paar hele leuke nachten bezorgd. Een aanrader!

    Het weather station is ook crowded met leuke meiden. Neem een brommer en laat je naar het straatje toe rijden. Je weet niet wat je ziet. Onbeperkte keuze.

    Ik zelf vind de meisjes in Cambodja mooier. Ze hebben een donkere huid en zijn nog niet zo doortrapt als de meiden in Thailand. Probleem is wel dat je vrijwel niemand vindt die een beetje Engels spreekt.

    Waarschuwing: S, heeft ook een zgn chicken farm, waar je meisjes vindt die alles doen voor $ 5,--. Je neemt dan een brommertaxi en na een half uur rijden ben je er. Maar persoonlijk vond ik dit deel te gruwelijk voor woorden. De meisjes zitten daar noodgedwongen om Mamasan te kunnen afbetalen. Je laveert tussen de dode ratten langs grauwe vieze barakken. Brrr. Er is ook een soort discotheek waar mamasan je bij binnenkomst een fotoboek in de handen drukt van honderden meisjes. Uitkiezen maar. Niet voor mij dus.
    Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:26.
    Love can wait, but lust cannot!

    Commentaar


    • #5
     Re: Cambodja: Shihanoukville

     Ik was maart 2006 in Sihanoukville met mijn vriendinnetje uit Phnom Penh. Ik heb er dus niet gewandeld. Het is een heerlijk rustige strandplaats, de stranden lijken soms wel verlaten en toch komt er af en toe een strandventer langs. De Cambodjanen vond ik erg vriendelijk. Phuket of Ko Samui zagen er misschien zo uit in de jaren 70.

     Ik herinner me een mini-barscene ergens tussen de restaurantjes in het dorpje. Af en toe hoorde ik een stem roepen "Where do you go, come inside please". Erg grappig om dat uit slechts 1 keeltje te horen als je gewend bent om dat duizenden keren te horen in Pattaya elke dag .
     Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:27.
     Slap lullen kan altijd nog :-)

     Commentaar


     • #6
      Re: Cambodja: Shihanoukville

      Ik was in voorjaar 2006 in Sihanoukville en het was me erg goed bevallen. Het is een badplaats vnl voor de lokale mensen, dus gedurende de weekenden en vakanties neemt het aantal gasten enorm toe. Verder is het nog een backpacker-achtige plek. Dwz goedkope guesthouses en barretjes, (lees: weinig comfort en kwaliteit).

      Ik had een guesthouse vlak bij Ochheuteal strand, $5, comfortabel en vriendelijke bediening. Voor meisjes ging ik naar Blue Mountain, $10 voor ST in hun kamers. Knappe, jonge meisjes (18-25) die niet erg veel ervaring hebben, maar goed genoeg voor mijn smaak.

      Sihanoukville bied voor ieder wat, ook veel duurdere hotels voor de Casino bezoekers. Voor mij is het een relaxte badplaats met goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook geen gezeik met mensen die je lastig vallen en ik ben ook niet afgezet. chicken farm ben ik ook geweest, maar dat zag er zo slecht uit dat ik snel weer weg was. weather station ben ik niet geweest, maar dat klinkt goed.

      Als ik weer eens een relaxte vakantie wil met sex-potentie dan zou ik zeker weer naar Sihanoukville gaan. Het is wel een plek in ontwikkeling, over 5-10 jaar zal het veel drukker zijn met hogere prijzen en meer zoals pattaya.

      Meer info is hier te vinden:
      http://www.internationalsexguide.info

      MC

      Commentaar


      • #7
       Re: Cambodja: Sihanoukville

       Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
       Ze had een blousje aan dat de bovenkant van haar rug bloot liet en toen ze voor me uitliep naar de brommer zag ik dat haar rug bedekt was met vage cirkelvormige vlekken. Ik dacht "jemig Gizmo, heb je weer eens te snel toegehapt? Voor 20 dollar ST maar liefst"
       Dit is een massage met Potjes die Vacuumtrekken dmv vlam en er nadien afgetrokken worden "pok" hoor je dan lijkt op een gootsteen ontstopper die los komt. Heb het zelf ook gedaan in Sihanoukville best wel pijnlijk en zeker een week vol met ronde afdrukken!!!!
       Leek wel een enge huidziekte!

       Voor foto's:
       http://reisfrits.web-log.nl/reisfrit...igvlekken.html

       Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
       Bij het meisje waar ik over schreef zag het er anders uit. De vlekken waren veel vager en overlapten elkaar. Volgens haar het gevolg van een verwijderde tattoo.
       Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:37.

       Commentaar


       • #8
        Re: Cambodja: Sihanoukville

        Graag even duidelijkheid. Wheaterhill is mij wel bekend even als de Freedombar. Ik ben ook in een chicken farm geweest, was achter Bustation recht naar hele slechte weg en dan rechts op binnenplaats. Vijftien dollar st in één van de huisjes.

        Mij is verteld dat dit Rainbow heette. Voornamelijk Vietnamese dames en de toilet was dezelfde als jaar geleden in een van de "sporthuiscentrum" bungalows. Is dit de enige Chickenfarm? of zijn er nog meer? Het Havengebied ken ik niet schijnt nogal droevig te zijn.

        Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo
        Volgens mij bedoel je Blue Mountain. Die zit tenminste aan een slechte zandweg en heeft een binnenplaats met "bungalows".
        Waar ik over schreef was de Chicken Farm (dus niet een chicken farm). Zo noemen ze in Sihanoukville het straatje met "clubs" bij de haven.
        Oorspronkelijk geplaatst door buzz_129
        Voor alle duidelijkheid: Als je de straat naar de markt neemt, vanaf de hoofdstraat, dus de markt aan je rechterkant, en het busstation aan de linkerkant, op het einde naar links, ongeveer 3 à 400 meter aan de rechterkant een heel brak straatje in.

        Wel doorlopen en beslist niet bij die eerste meiden binnengaan. Bijna aan het einde rechts een poortje door. Lijkt wel op een schoolplein en tatatata eureka! Daar is het dus. Kijk verder wel uit in die hoofdstraat. Daar bevinden zich nogal wat massagehuizen waar veel te jonge kinderen geëxploiteerd worden. Helaas maar waar.
        Oorspronkelijk geplaatst door kaaskop1100
        Nog duidelijker op de GPS
        N 10`37.575
        E 103`31.746

        Leuker kennen we het niet maken, wel makkelijker!
        Oorspronkelijk geplaatst door Butterfly_Man Bekijk bericht
        Er is in Sihanoukville veel dichterbij nog een andere Chicken farm, deze ziet er al een stuk deftiger uit ($ 10 - 15) maar het blijft wel een beetje ruig.

        Deze kun je vinden in vlakbij het centrum nabij de markt. Vanaf de straat zie je een bordje "Rainbow guesthouse", hier ga je ongeveer honderd meter verder in (zeer slechte smalle weg) om aan het eind aan de rechterkant een paar rode lampjes te zien. Daarachter zal je men wel meteen verder begeleiden... Niks voor mij, maar ik geef het hier even mee.
        Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:55.

        Commentaar


        • #9
         Re: Cambodja: Sihanoukville

         Oorspronkelijk geplaatst door Irving Bekijk bericht
         Ik begrijp niet zo goed [...]
         Shinahoukville is het wel! De Bluemountain babes zijn heel mooi, altijd boven de achttien en voor $ 5 doen ze een uur lang alles. Een serveerster of naaister of typejuffrouw verdient $ 30, per maand dus $10, voor een nachtje wippen is goed verdiend.

         De Freedom bar is tricky want er lopen freelancers rond die je leeg willen trekken. Een bromfietstaxi kost $ 1 voor overal in Shinahoukville. Helaas helaas ze vragen $ 3 en sommige toeristen betalen het.
         Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:49.

         Commentaar


         • #10
          freelancers in discotheek bij het Monkol Chey guesthouse

          Er is een zeer goede Cambodjaanse disco waar bijna geen farang komen, maar wel veel meisjes lopen die graag wat bijverdienen.
          Verblijf je in Sihanoukville dan moet je (vooral in het weekend) hier zeker eens binnenwippen. De disco zelf is niet aangeduid, maar je vindt deze vlakbij het Monkol Chey guesthouse (bevindt zich ongeveer halfweg tussen de Golden Lion Traffic Point en het centrum aan de linkerkant). rond 11 uur nog vrij leeg, na middernacht loopt het vol met lekkere dames waarvan de durvertjes je meteen in je kruis tasten.

          En anders zijn er natuurlijk de bars op Weather hill (verandert snel) of de Freedom bar waar je ook niet lang alleen zit als je hier iets gaat drinken.

          Momenteel lopen er 's avonds ook wel een paar freelancers langs Ochheutal beach, maar dit blijft wel een beetje backpackers area. Vorig jaar was hier 1 bar (Dolphin bar), nu zijn er ongeveer 50!
          Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 21:56.

          Commentaar


          • #11
           Re: Cambodja: Sihanoukville

           bij het Centrale Bus station:

           Freedom bar grote bar / Hotel met freelancers die er niet voor het eerst werken eten is redelijk Relax sfeertje kamers zijn redelijk..

           Kangeroo Bar: Aussie bar die weleens voor 9 bier er 10 rekent (andersom helaas niet). Veel mooie Jonge dames voor een drankje en poolbiljart gaan niet vaak mee (lees: niet voor de 30 dollar).

           Bleu Moutains: bar met veel Vietnamese dames. Huisjes waar je sex kan hebben. Prijzen: 10 dollar st en 30 lt. De dame moet de helft aan de mamasan betalen (wat doe ik toch fout?)

           Weather station:
           Barrencomplex met rondom ongeveer veertien barretjes. Bardames aanwezig en een pooltafel voor de broodnodige sportieve activiteit.

           haven:
           Veel low life, ellende, drugs en dames van 8 tot 88. Kortom: wegblijven!

           Golden Lion

           complex van ongeveer acht à negen bars (niet bezocht).
           Laatst gewijzigd door Benn0; 14-04-09, 22:04.

           Commentaar


           • #12
            Re: Cambodja: Sihanoukville

            Ik was bij die Blue Mountains tent, een paar weken geleden. Ik heb keurig m'n drankje opgedronken en betaald aan de Madam, de meisjes die zich voorstelden vond ik niet aantrekkelijk, maar misschien lag het aan mijn stemming. Daarna bracht de brommertaxi mij naar Weather Station. Aldaar veel barretjes, ik raakte in gesprek met wat dames. Slechts eentje vond ik echt beeldschoon maar gevaarlijk jong. Ik vroeg aan een collegatje of ze met mij mee zou gaan naar m'n hotel. Daar werd wat geheimzinnig over gedaan, ik kreeg wat later een piepklein briefje in de hand gedrukt met een telefoonnummer dat ik maar moest bellen, voor de volgende dag. Ik had er geen goed gevoel bij en heb het maar uit m'n hoofd gezet. Drankjes afgerekend en een flinke fooi voor de twee dames gegeven. In Pnom Penh ging het een stuk beter, binnen 5 minuten een leuke dame ontmoet, prima seks mee gehad.

            Commentaar


            • #13
             Re: Cambodja: Sihanoukville

             In de Phnom Penh rubriek heb ik ook al wat uitgeweid over Sihanoukville. Een plaats die je even moet leren kennen. Maar juist dat avontuurlijke om midden in de nacht in het volslagen donker op weg te zijn naar een bar die nog wel open is trekt me wel. Kuilen, waterplassen, overtekende buffels, verzin het maar en je komt het tegen. Overigens is Sihanoukville hard op weg Pattaya op termijn te gaan vervangen. Het is nu nog voor een groot gedeelte een familie bestemming maar let maar op. In tien jaar is Pattaya verandert in een keurige stad met veel, heel veel shoping malls en bijbehorend spenderend familiepubliek. Sihanoukville heeft al een aantal gewiekste lange termijn investeerders en zo langzamerhand begint dit vruchten af te werpen. Er zijn al de nodige complexen waar je met net wat meer moeite een minstens zo mooie dame scoort als de chagrijnen in Pattaya. Wel moet je soms de omweg volgen om even vijf minuten buiten op je scootertje te wachten want de baas is niet altijd even blij met openlijk gedrag zoals wij uit Pattaya kennen. Sta je even later elders met ze op de dansvloer dan is alles ineens heel anders en kan alles. Ook de tijden zijn zich aan het aanpassen. Rond zessen in de ochtend mijn hotel binnenkomen is ook hier mogelijk.

             JagVin

             Commentaar


             • #14
              Re: Cambodja: Sihanoukville

              Ben nu 3 keer in Sihanoukville(Snooky) geweest in 2 jaar tijd. Vertrek in februari weer die kant op. Na 20 keer Thailand bezocht te hebben raak ik een beetje uitgekeken op Thailand. Pattaya wordt steeds duurder (door de Baht) en drukker met Russen en arabieren etc. Snooky is een relaxt en goedkoop strandplaatsje om te verblijven. Een kleine P4P scene, goedkoop bier, 40 cent voor een getapt biertje op het strand en in de duurste tenten betaal je 80 cent. De sfeer in Snooky doet me een beetje denken aan Lamai Beach op Koh Samui eind jaren negentig.
              Een goede website over Cambodja is canbypublications.com
              Een goed forum over Snooky is Sihanoukvilleonline.com

              Commentaar


              • #15
               Re: Cambodja: Sihanoukville

               Oorspronkelijk geplaatst door JagVin Bekijk bericht
               In de Phnom Penh rubriek heb ik ook al wat uitgeweid over Sihanoukville. Een plaats die je even moet leren kennen. Maar juist dat avontuurlijke om midden in de nacht in het volslagen donker op weg te zijn naar een bar die nog wel open is trekt me wel. Kuilen, waterplassen, overtekende buffels, verzin het maar en je komt het tegen. Overigens is Sihanoukville hard op weg Pattaya op termijn te gaan vervangen. Het is nu nog voor een groot gedeelte een familie bestemming maar let maar op. In tien jaar is Pattaya verandert in een keurige stad met veel, heel veel shoping malls en bijbehorend spenderend familiepubliek. Sihanoukville heeft al een aantal gewiekste lange termijn investeerders en zo langzamerhand begint dit vruchten af te werpen. Er zijn al de nodige complexen waar je met net wat meer moeite een minstens zo mooie dame scoort als de chagrijnen in Pattaya. Wel moet je soms de omweg volgen om even vijf minuten buiten op je scootertje te wachten want de baas is niet altijd even blij met openlijk gedrag zoals wij uit Pattaya kennen. Sta je even later elders met ze op de dansvloer dan is alles ineens heel anders en kan alles. Ook de tijden zijn zich aan het aanpassen. Rond zessen in de ochtend mijn hotel binnenkomen is ook hier mogelijk.

               JagVin
               Zou hierbij graag de (erg) optimistische berichten over Sihanoukville enigszins willen nuanceren. Wil beslist niet de zakelijke belangen van JagVin beschadigen of verstoren maar wil als al langere tijd bewoner van Sihanoukville wel enige aantekeningen maken. Woon zelf/pendel, nu 6 jaar vanwege werkzaamheden afwisselend in/tussen Sihanoukville en een plaats in Thailand. Sihanoukville is de enige havenplaats (de economische motor) en badplaats van Cambodja. Als badplaats wordt het gepromoot door de Cambodjaanse overheid die vindt dat alleen de tempels van Anghor Wrat (hoewel schitterend) voor de toeristen wel erg magertjes zijn. Heeft overwegend een vrij smal zandstrand van ca. 3- 5 meter. Het weer is enorm regenachtig van juni tot/met oktober en buiten deze tijd zijn er ook nog langdurige regenbuien te verwachten. Ook op dit moment (eind maart) veel regen. Je moet er van houden. Voornamelijk backpapers gebeuren die met de Lonely Planet in de hand allemaal het zelfde eettentje en $2,- guesthouse bezoeken. Momenteel zijn er (volgens gegevens Sihanoukville Police) zo'n 200-300 barangs (Khmer voor farangs) in Sihanoukville op vakantie. Tijdens feestdagen is het er beduidend drukker, dan komen de Cambodjaanse families op zo'n dag in grote getalen bezit van de stranden nemen. Voor de plaatselijke middenstand is dit alles geen vetpot. Dit blijkt wel uit het feit dat van guesthouses, winkels, strandtentjes, bars etc. meer dan de helft te koop of te huur staat. Uitgaans- en nachtleven is werkelijk zeer minimaal en speelt zich voornamelijk af langs een straatje van ca. 200 meter. Waar dan ook weer een supermarkt, 3 bars/restaurantjes te koop staan. Dit alles komt door de corrupte kliek van enkele grote partijen die al het onroerend goed en strand in bezit hebben (barangs kunnen hier geen land kopen) en geen belang bij verdere ontwikkeling door barangs hebben. Die wachten o.a. op Russische maffia met veel geld (al nadrukkelijk aanwezig hier, Snake Hotel, Marina, Casino, Victoria Beach) om zich enorm te kunnen verrijken. Dan zijn die barang strandbarretjes natuurlijk erg lastig en die kun je beter wegbuldozeren. Dit gaat dan ook mei/juni a.s. op Otres Beach gebeuren. Er zijn uitgaansgelegenheden waar dames voor de wandelaars aanwezig zijn. Niveau is niet erg hoog, en op de beruchte chicken farm wil je echt niet gezien worden. Kortom, ik denk dat Sihanoukville nog een zeer lange weg te gaan heeft voordat het (misschien) echt iets kan gaan worden. Ik heb er zelf mijn twijfels over en heb als eigenaar van een Aziatisch reisorganisatie Sihanoukville op 'hold' staan. Wij brengen er wat mensen maar zullen dit niet extra promoten.
               Is er dan nog iets positiefs te vermelden? Jazeker. Door alles hierboven beschreven, is er een 24-uurs Happy Hour bij de meeste bars en kun je al een draft beer voor $ 0,25,- !!! bestellen.
               De bevolking is vriendelijk, je kunt er voordelig eten en het is een plaats waar je niet de hele wereld tegenkomt. Maar zoek je een omgeving waar werkelijk iets te beleven is en waar je als wandelaar niets te kort komt, heb je een paar euro meer over en/of zoekje een gegarandeerde zonvakantie, mijn advies zou luiden: mijd SH en maak je keuze voor Thailand en bv Pattaya of Phuket.

               Commentaar


               • #16
                Re: Cambodja: Sihanoukville

                Na een week in Pattaya ben ik ruim een week in Sihanouk geweest en dat is me bijzonder goed bevallen. Ten eerste is er de zee en het strand: in pattaya is het allicht gevaarlijker om in zee te zwemmen dan om zonder condoom te neuken. Zonder condoom heb je nog altijd een redelijke kans er zonder besmetting vanaf te komen maar in zee zwemmen is echt wel heel riskant gedrag Op het strand zit je in Pat als sardienen in een blikje, in voorhistorische ligstoelen die in militaire orde tegen elkaar staan opgesteld. In Sihanouk vind je helder water, een breder strand van heel fijn zand en overdag staan er heel comfortable ligstoelen die je gratis kan gebruiken: de eigenaars van bars en restaurantjes hopen natuurlijk dat je wat consumeert (em je zou wel gek zijn om niks te consumeren want het kost echt niks) maar ; niks hoeft. s " avonds worden de ligstoelen vervangen door kuipzeteltjes en kan je op het strand eten: keuze zat en weeral: spotgoedkoop.
                Op loopafstand vind je Golden Plaza, een verzameling barretjes waar Al Pacino een goeie plek is om je 'in te drinken' en op te warmen voor de nacht: je vindt hier steeds Ned en Belg expats om mee te kletsen en je wordt bediend door een meisje met de mooiste ogen van Sihanouk. Je kan proberen een meisje in een van die bars te scoren maar interessanter is het om naar een van de discos te gaan; toen ik er was was Utopia the place to be, hier kan je een truffel voor 10 dollar short time, 20 dollar LT scoren.
                Je vindt in Sihanouk wat meiden betreft zeker niet het aanbod dat je in pat vindt en je moet er wat meer moeite voor doen maar, dat ervaarde ik als een leuke uitdaging. Pat is een supermarkt, Sihanouk een delicatesssenwinkeltje.
                Ook positief: Sihanouk is eigenlijk een verzameling dorpjes en je legt er veel makkelijker contact met de lokale bevolking. Ik kende er na een week veel meer mensen (vrouwen die op het strand masseren, tuktukdrivers,...) dan ik op vele weken in pat leerde kennen: want daar blijf je toch de zoveelste anonieme toerist. Wat ik een leuke ervaring vond: op het strand aanpappen met de vrouwen die masseren, manicure, waxen, ... het kost geen geld en als je ze op een drankje en hapje trakteert, word je als een koning behandelt: ik heb er in elk geval veel plezier beleefd (een van die vrouwen, die mijn moeder kon wezen:: "Open your hearth for me darling and i will open my ass")
                Samengevat: als je jezelf 24 uur per dag uitsluitend wil sufneuken dan blijf je best in Pat, als je wat meer afwisseling en uitdagingen wil, ga dan ook een tijdje naar Sihanouk.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Cambodja: Sihanoukville

                 Mijn twee laatste hotels waren Beach Club Resort en Beach Road hotel, goede hotels tussen de 20 en 25 euro. Girl friendly maar ze willen wel een id zien. Als je vriendin die niet heeft dan moet er soms wel wat smeergeld betaald worden aan de nachtportier, 1 a 2 dollar.Beide hotels in de buurt van Ochetuel strand, kort bij golden lion plaza(enkele girlie bars waaronder Pacino's waar een nederlander de eigenaar is en die je meer info kan geven).
                 zie ook www.canbypublications.com voor hotels en meer info over Snooky.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Cambodja: Sihanoukville

                  Oorspronkelijk geplaatst door Renkoekoek
                  Kan iemand wat tips geven voor interessante hotels in snooky? Vind er niet veel van terug of de info is al jaren verouderd.

                  prijs/kwaliteit, ligging, waar op letten, ...
                  Zijn ze allen girlfriendly of toch mee oppassen daar?
                  Ter plaatse te boeken of reserveren?

                  Ik was van plan in het najaar een weekje te gaan.
                  Onbekend is, vanwege de Khmer naam, maar redelijk tot goed (AC) en betaalbaar
                  $ 17,-/kamer/nacht het Ponleu Reas Thmey Hotel. Dichtbij het strand en bij het kleine uitgaansstraatje van Sihanoukville.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Cambodja: Sihanoukville

                   Ik zelf verblijf het liefst downtown in The Small Hotel voor 18 dollar. Het is een family hotel met een uitstekend restaurant. En volgens mij zijn ze wel het een en ander gewend. Nooit problemen gehad om wie dan ook midden in de nacht mee naar binnen te nemen. Een mototaxi kost dan minder dan een dollar (locals betalen 2000 riel) voor een ritje naar Ochheuteal beach of het Golden Lion complex en naar Victory Hill betaal je een dollar. Downtown zijn er overdag ook nog wel een paar bars open en valt er wel wat te scoren, want de hele dag aan het strand hangen is voor mij maar zozo.

                   Maar wil je vlak bij Ochheuteal Beach zitten, dan zou mijn keuze op het Aqua Resort vallen. Even googlelen dus.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Cambodja: Sihanoukville

                    van zowel het small hotel en het aquaresort ken ik de eigenaren, allebei al jaren hier, het small hotel had mijn voorkeur voordat ik hier ging wonen, in tegenstelling tot veel plaatsen is ter plekke boeken niet duurder. En heeft het voordeel dat je je aanstaande kamer echt kunt zien. Het aqua heeft een zwembad en het small hotel een wat beter en uitgebreider menu. Mocht je met de bus komen trek je dan niks aan van verhalen dat ze dicht zitten wegens verbouwing, tuktukdrivers doen dit om je ergens anders heen te brengen waar ze commissie krijgen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Cambodja: Sihanoukville Recensies

                     Vorige maand een weekje in Sihanoukville verbleven. Leuke strandjes maar oh zo rustig. Het zou wel een van de rustigste weken in jaren geweest zijn volgens locale uitbaters. Twee beaches bezocht waar wat vertier zou zijn. Victory Beach en Ochheuteal Beach. Op 200m van Victory Beach ligt Victory Hill. Daar liggen wat eetgelegenheden en enkele barretjes. Ben er één keer geweest en rond 21u vertrokken omdat de stroom lang uitlag voor de 3e keer die avond. De meeste barren bevinden zich in de buurt van Ochheuteal Beach. Downtown is er werkelijk niets meer te beleven. Ook het bekende Freedomhotel in het centrum met de Freedombar is gesloten en ligt er troosteloos bij.

                     Clubs:
                     - Vlak aan het centrale ronde punt met the 2 lions ligt BCIwins Disco club.
                     - 2 km van dit rondpunt met the 2 lions richting "downtown" ligt een groot kareoke-gebouw. In dit gebouw bevinden zich nog 2 gewone clubs Skyline Club en 333-club
                     - In 23 Tolastreet heb je nog Club Roxy
                     Deze clubs in het weekend bezocht. Allemaal grote clubs, maar weinig volk. Zeg maar weinig of niets te beleven.
                     Vlak in de draai van hoofdstraat Ekreachstreet (klein zijstraatje inrijden) ligt nog een Cambodjaanse disco. Club LV. Hier wel veel volk, maar typische aziatische club: vol tafels en daar staan ze allemaal wat rond.
                     Aan het strand heb je dan nog Dplphin Shack Beach Bar, dat laat in de nacht open blijft. Hier wel altijd veel volk, maar vooral veel toeristen. De Cambodjanen zitten vooral in de vele locale kareokebarretjes.

                     In Ochheuteal Beach heb je dan nog 2 barrencomplexen. Vlak aan het ronde punt met de 2 lions naast BCIwins Disco Club ligt een vrij groot barrencomplex. Buiten de 2-3 bardames per bar, geen volk te bespeuren.
                     Dan heb je een 300 meter verder een aantal barren in "Pubstreet". Dit in een klein zijstraatje van 1 Kakdastreet. Hier was het iets drukker. Beide barrencomplexen zijn overdag gesloten. Gaan open vanaf 18u.
                     In 14 Mithonastreet heb je wel een leuke bar die open is vanaf 10u 's morgens: Bundy Bar. Hier komen veel expats. 's Avonds zat de bar altijd vol. Gezellige bar. Uitbater is trouwens een Belg.
                     Vlak aan de pier op het strand ligt Jam Bar of beter bekend "bij de Koreaan". Hier komen 's avonds wel wat freelancers samen omwille van de centrale locatie en omdat de Koreaan geen barfine vraagt... (ook kort bij Dolphin Shack Beach bar)
                     Op de hoek van 14 Mithonastreet en Serendipitystreet ligt nog Utopia. Meer een backpackersverblijf met grote bar en een paar pooltafels waar je goedkoop kan eten/drinken. Hier ligt ook een Thai: Mister T. Zeer goedkoop, grote portie.
                     Dan ben ik nog de Nederlandse Al Pacinobar gaan zoeken. De uitbater was "Jagvin" die hier regelmatig iets op het forum postte. Al Pacinobar bestaat niet meer. "Jagvin" zou meer dan een jaar geleden overleden zijn.
                     Heb zelf verbleven in Hi5 Bungalows in 14 Mithonastreet. Klein bungalowresort (5 bungalows) op ongeveer 100-200m van het strand. Uitstekende locatie dus. Ook 200-300 meter van Pubstreet en paar honderd meter van de Bundybar.
                     Volgende 2 guesthouses hebben ook een uistekende locatie en mooie bar, maar heb er zelf niet verbleven: Transquility guesthouse en House of Malibou. Liggen aan de rustige kant van het strand iets verder dan Jam Bar (aan pier).
                     Als je binnen het gebied van het strand en het rondpunt met de 2 lions blijft, zit je altijd goed. Op een kaart lijkt dit een groot gebied, maar het is allemaal maar paar minuten wandelen.
                     PS: hier meerdere massages genoten, maar geen extra's mogelijk