Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

  Een voor mij nieuwe meesteres in de scene.
  Na telefonisch contact kon ik vrij snel terecht.
  Ze ontvangt meestal privé maar doet ook escort in de betere hotels.
  Eerst een leuk voorgesprek gehad zoals het hoort. Hierin werd duidelijk dat ze al ruime ervaring heeft in de SM wereld.
  Ze heeft een mooie body en had zich gekleed in een geile catsuit.

  Alles waar ik om gevraagd had kwam aan bod, ballkicking, trampling, crushing, kaarsvet en ga zo maar door.
  Ze had er duidelijk plezier in en dat zorgde ervoor dat ik in een juiste stemming kwam om zo veel mogelijk te incasseren wat naar mate het spel verstreek ook nodig was; na een vakkundige opbouw ging ze steeds harder en verder en lette daarbij goed op mijn reacties.
  Voor de plassex finale had ze een speciaal voor haar gemaakte meesteressen troon van uitsluitend plexiglas.
  Ze maakte er een feest van door zich langzaam en in mijn zicht van haar slipje te ontdoen en kwam toen met haar fantastische bilpartij en mooi gevormd doosje boven mij zitten en plaste dat het een lieve lust was.
  Ze beval mij te masturberen wat ik prompt deed, mede door de goede opbouw van het spel was ik in de juiste stemming om mijn dankbaarheid te betuigen aan deze nieuwe ontdekking.

  SS
  Laatst gewijzigd door rtroma; 24-01-17, 20:21.

 • #2
  Div. Locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fatale

  Na wat moeite ben ik met deze meesteres in contact te komen en dat was zeker de moeite waard! Deze meesteres heeft zo'n beetje alles wat je je maar kan bedenken. Zelf ging ik voor een softe sessie met bondage, spanking en de venus2000 melkmachine. Aangezien ik nog best een beginner ben op dit gebied wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest verwachten. Ik vond dat zij de opbouw echt goed voor elkaar had en daarbij ook goed kon inschatten waar mijn grens lag. Na de sessie nog lang nagenoten! Wat mij betreft is dit een top mrs!
  Laatst gewijzigd door rtroma; 24-01-17, 20:22.

  Commentaar


  • #3
   Div. Locaties, privéontvangst, Lady Fatale

   Meesteres Fabiola Fatale,

   Ben nu 2 x bij Meesteres Fabiola geweest. Allereerste keer met bevende knieën. Toen ik naar binnen liep meesteres zo begroet zoals ze dat wou en had aangegeven. Wat stond daar een beeldschone Meesteres (om van te watertanden) en werd verder gedelegeerd naar de kamer direct aan de rechter kant. Kleine kamer moest mij uitkleden en werd vervolgens door haar geïnspecteerd. Had haar aangegeven in de mail dat ze vrije hand had en mocht doen waar ze zin in had. Nou dat heb ik niet tegen dove mans oren gezegd hoor?? Daar weet zij dan wel raad mee. Was de eerste keer zoals ik al zei, maar ze voelde het heel goed aan van hoever ze kon gaan. Alle attributen bij de hand dus geen tijdverspilling. Wel kleine ruimte maar hier werd nog aan gewerkt. Na afloop nog even na gepraat en wat gedronken hierna onder de douche aangekleed en huiswaards gegaan.

   De 2e keer bij Meesteres Fabiola :. Bij aankomst binnen gekomen en haar zo verwelkomt zoals ze dat graag wil. Werd direct geblinddoekt en mijn handen geboeid. Hierna trok ze gedeeltelijk wat kledingstukken uit en werd mijn broek opengemaakt en speelde toen met mijn edele delen. Vervolgens begeleide ze mij naar de nieuwe studioruimte, hier werden mijn handboeien blinddoek afgedaan en moest mij verder uitkleden. Mooie grote ruimte en professioneel ingericht. Hierna werd ik, doordat ik haar weer de vrij hand had gegeven op verschillende gebruiksvoorwerpen die ze in de ruimte had staan zoals stoel, bok, lier, kruis door deze Meesteres goed door de mangel genomen. Waar de Meesteres weer volop van genoot. Na afloop na gepraat en wat gedronken. Prachtige Meesteres die weet wat ze kan en WIL.   Neem binnen kort zelf weer contact met haar op. Ik ben een blijver… Jack.
   Laatst gewijzigd door rtroma; 24-01-17, 20:22.

   Commentaar


   • #4
    Re: Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

    Lady Fabiola Fatale – Nederland – Lady Fatale

    Lady Fabiola Fatale Amsterdam. Na het zien van de foto’s waren de verwachtingen hoog. Het is ook echt een prachtige Meesteres. Inreality is ze nog verleidelijker door haar bewegingen, blik en hoe ze praat (om bij weg te smelten) Bij binnenkomst laat ze zien wie ze is, een Meesteres rechtvaardig en direct. Werd naar een kamer begeleid hier moest ik mij uitkleden en moest mij in de ronde draaien om geïnspecteerd te worden. Daarna pakte ze mij aan mijn pik en trok mij zo mee naar de studio. Ze zei dat ze haar favoriete toys mee had gebracht. Hierna bond ze me handen vast aan een stang die weer was vast gemaakt aan het ijzeren hemelbed, moest mijn benen spreiden en ging vervolgens mijn ballen inspecteren, deze werden vakkundig afgebonden. Voor mij staande Lady Fatale kneep ze in mijn tepels om de pijngrens te zoeken. Hier werden daarna tepelklemmen geplaatst en vervolgens aan elkaar verbonden met een ketting hier werd ook mij afgebonden zak aan vast gemaakt. Moest mij toen omdraaien met de rug naar haar toe waar ze vervolgens mij met verschillende zweepjes mijn rug onder handen nam en tussen tijds mijn tepels cq zak ook de nodige aandacht gaf. Haar handen waren echt overal te voelen. Hierna maakt ze mijn handen los en moest ik op mijn handen en knieën, daarna werd ik creatief in de knie houding aan handen voeten en halsband met een riem aan een frame vastgezet zodat ik geen kant meer op kon en werd er een gag in mijn mond gedaan zodat ik niets meer kon roepen. En ik werd vervolgens met een voorbind dildo in mijn kont genomen, wel oplettend door Meesteres of het mij niet te veel werd. Vervolgens werd mijn kont rood geslagen wat ze kan als de beste hierdoor begon mijn lul te steigeren en omdat het aan elkaar vast zat trok dat door naar mij tepels en ballen hmmmmm. Spanking kon ik goed voelen en toch had ik geen striemen. Hierna moest ik op een stoel gaan zitten waar ik aan vastgebonden werd armen, benen, hoofd en een buttplug in mijn kont gedrukt werd. Hierna ging ze met Electro sound in mijn lul waarna ze langzaam de electro op bouwde en mijn lul het nodige te verduren kreeg wat me bijna tot een hoogte punt bracht. Toen ze dat zag stopte ze direct en zei op dringende toon dat ik nog niet mocht klaarkomen. Streng zei ze dat ze nog niet klaar met me is en ging door. Ze liet mijn orgasme steeds op het laatste nippertje stoppen. Maar na enige tijd mij hebben zien lijden mocht ik met een flink orgasme klaarkomen.

    Een aanrader voor iedereen. Schoon, clean, goed te bereiken en Privacy.

    Commentaar


    • #5
     Re: Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

     Ben hier al vele jaren aangesloten maar heb nog nooit een review op dit forum geplaatst. Nu moet het er toch maar eens van komen, want ik heb eindelijk een authentieke Meesteres gevonden in Nederland waar ik volledig aan mijn trekken kom en - na vele lange sessies - geen genoeg van kan krijgen.
     Lady Fabiola Fatale heet ze, en ze is een jonge Nederlandse Meesteres van amper 25 lentes, die ik bij toeval via Fetlife ontdekte en nog niet zo heel lang professioneel bezig is, maar duidelijk wel heel veel ervaring heeft opgedaan in haar eerdere relaties. Ze is een natuurtalent. Bij de eerste afspraak werd ik compleet overrompeld: Lady Fabiola is beeldschoon en van nature bazig. Ze heeft een heel mooi rank figuur, is klein van stuk, met een prachtige volle boezem en heerlijke strakke billen die ik soms mag kussen. Ze heeft een bijzonder knap gezichtje , met een geile ondeugende oogopslag, een enorme garderobe van kinky kleding en te gekke tools die Ze overal mee naartoe neemt, en kent eigenlijk geen taboes, behalve de bekende limieten. Al mijn fantasie kan ik bij haar kwijt, maar sinds een paar maanden geef ik de regie helemaal uit handen, want ik voel me echt haar slaaf, en haar fantasie is zo veel rijker dan de mijne. Zij heeft altijd weer verrassende dingen voor me in petto. Ik kom elke keer langs voor 3 à 4uren en ook al hebben we ondertussen al zoveel afspraken gehad, toch is elke sessie weer compleet anders en dat houd daarnaast ook bij mij de spanning erin. Sinds ik haar ken ben ik verkocht, letterlijk, want Ze is al een jaar lang, dag en nacht in mijn gedachten, en controleert zelfs mijn orgasmes. Ook online houd Ze mijn gedachten bezig. Ik heb nog nooit een Vrouw zo extreem aanbeden. Ik merk dat BDSM voor haar geen spel is maar een ‘way of life’.
     Lady Fabiola is ook nog eens een heel sympathieke jongedame, ze neemt alle tijd voor je, is nooit routineus en stelt je op je gemak. Een aanrader dus, maar niet allemaal tegelijk graag, ik wil haar zelf graag regelmatig blijven zien, ze moet ook weer niet te populair worden

     Commentaar


     • #6
      Re: Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

      Oorspronkelijk geplaatst door Dfox
      Aan de foto's en filmpjes op haar twitter account te zien een expressieve en extraverte jonge dame.......! Die lijkt te weten wat ze wil en geen schaamte voelt om haar gezicht en handelingen via het web kenbaar te maken. Indrukwekkend en dan ook nog een achtergrond in de psychologie? Ik vrees voor mindfuck voor bezoekers...........
      Ik kan je geruststellen Dfox ... she goes far beyond the mind, zoals ik zelf heb kunnen vaststellen. Deze meesteres werkt met zichtbaar genoegen je hele lichaam af en laat overal indruk achter :-)

      Commentaar


      • #7
       Re: Div. locaties, privéontvangst, Mrs. Lady Fabiola Fatale

       Eigenlijk ben ik op deze site meer een gluurder en referentie lezer dan dat ik zelf de behoefte heb mijn ervaringen te delen.
       Toch wil ik graag mijn ervaring met Lady Fabiola Fatale delen. Een afspraak maken verliep erg soepel en gelijk vanaf het begin aangegeven dat ik redelijk onervaren was met bdsm. Meesteres Fatale gaf aan dat dit geen enkel probleem was en dat ze bij de eerste keer een soort intake hanteert. Bij binnenkomst bleek dit ook het geval. Een prachtige vrouw gekleed in een kort uitdagend leren rokje in combinatie met een korset opende de deur. Gelijk viel haar dominantie op. Ze beval mij uit te kleden en naakt haar speelruimte te betreden. Ze ging op haar troon zitten terwijl ik in een soort slavenhouding de intake onderging. Mijn do's en dont's werden doorgenomen en al snel merkte ik dat een dergelijke intake geen overbodige luxe voor mij was. Ik dacht dat ik echt behoorlijk goed op de hoogte was, maar de wereld van bdsm is veel en veel groter en gezien het gesprek en de kennis over bdsm heeft meesteres Fatale deze wereld zichzelf compleet eigen gemaakt.
       Na de intake brak het spel los. De natuurlijke dominantie die meesteres Fatale in zich heeft is zeer prettig en ze heeft de gave de slaaf in korte termijn eigen te maken. Zonder inhoudelijk op alle handelingen in te gaan kan ik verklappen dat ze afwisselend en veelzijdig waren. Meesteres hield hierbij goed in de gaten wat mijn grenzen zijn en voelde goed aan wat ik aan kon. Het uitstellen van mijn orgasme lukte haar goed tot een ultiem einde waarbij ze uiteindelijk toestemming gaf om te komen.
       Met een enorme glimlach weer richting huis en als ik terug denk aan deze fantastische eerste ontmoeting en ervaring krijg ik steeds weer die glimlach en begint er iets te groeien in mijn broek.
       Tot snel!!!! Erg nieuwsgierig naar level twee!

       Commentaar


       • #8
        Ik heb zelf de afgelopen jaren meerdere meesteressen bezocht ik ging altijd maximaal 2 keer naar dezelfde meesteres, maar dat was tot ik meesteres Fabiola bezocht had nu kan ik me niet indenken dat ik nog naar een andere meesteres ga.
        Je merkt aan alles dat ze dit zelf ook leuk vind omdat ze er in haar vrije tijd ook veel mee bezig is, ze koopt bijvoorbeeld zeer regelmatig nieuwe outfits en speeltjes.
        Ze heeft een dominante uitstraling en neemt je mee in haar wereld zodra je binnen komt.

        Je zou denken dat nadat je haar meerdere keren bezocht hebt de nieuwigheid er wel vanaf zou zijn.
        Maar toch weet ze mij elke keer weer te verrassen, haar spel het is elke keer compleet anders.

        Wat ze allemaal doet tijdens de sessie\'\'s is echt veel teveel om op te schrijven.
        Maar of je nou soft sm of harde bdsm wilt ze kan het ze heeft met beide veel ervaring.

        De eerste keer dat ik er was had ik aangegeven een vrij softe bdsm ervaring te willen (redelijke pijn en niet met extreme hulpmiddelen) maar ik merkte dat ik meer wilde en de laatste sessie\'s zijn er steeds meer op gericht om mijn grenzen op te zoeken waar ik heel nieuwsgierig naar ben.

        Ik heb haar vandaag weer een email gestuurd voor onze volgende afspraak.
        Ik heb er dus weer veel zin in.

        Commentaar


        • #9
         Lady Fabiola Fatale
         Her session fenomenale...!

         ZIJ gebiedt mij HAAR domein binnen te treden. En goed geoutilleerd sm - paleisje.
         Gefascineerd en licht gezond gespannen ben ik onder de indruk van HAAR... the Lady.
         ZIJ ziet er oogverblindend uit: prachtige, lange, roodzwarte golvende haren sieren
         een fijn besneden gezicht met blauwe ogen waarin ik verdrink (Lucky me.. ZIJ heeft me gered!)
         Kortom een pracht "lief koppie!" Als toppunt van een pracht, slank, beauty-body.

         ZIJ draagt een zwart leren korset waarin haar volle busten parmantig pronken
         en à prompt in omsloten zijn. Wauw, een wellust voor mijn ogen!
         Een zwart broderie kanten slip gaat over in HAAR roze vleselijke bovenbenen; vloeit over in
         zwarte klassieke hold-up nylonkousen en eindigt in torenhoge overknees zwarte laarzen...
         Mijn ademloos stokt, over geweldigend mooi! mooi! mooi! Briljant.
         ZIJ imponeert als een super fantastische bijzonder knappe meesteres.

         "Tegen de muur slaaf. Armen en benen wijd". Ze worden vastgesnoerd; roerloos!
         Aan HAAR ben ik overgeleverd (en dat wil ik zo zo graag). HAAR gezicht dichtbij mij.
         Ik snuif HAAR geur. Ik kan HAAR bijna aanraken en ik kom maar net! tekort, omdat ZIJ het wil!
         Tepels worden hardvochtig teder bewerkt; Ik sta strak recht in de houding; HAAR knietjes pletten mijn edele delen..
         Ik buig diep krimpend in een. Mijn klokkenspel en klepel worden gevangen in een leren riempjes bondage.
         Bim bam bom! SHE loves the sound? Genoeg! De zweep streelt mijn bovenlijf, mijn edele delen.
         ZIJ kijkt mij streng arrogant aan. ZIJ danst erotisch prikkelend met haar pracht rondingen.
         Ik kwam mijn beide ogen tekort en raakte opgewonden. ZIJ is koel en ik ijl in hogere sferen van weerloos verlangen naar HAAR.

         "Lig op de buik". Op het bokkige meubel in de leren riemen neemt ZIJ bezit van mijn onderste: masserend, penetrerend word ik door
         HAAR vingers genomen. Overgeleverd bied ik me aan. Mijn onderste danst van groot genoegen en ontvangt HAAR dankbaar...

         "Sta op". ZIJ trekt mij voort aan mijn edele deel naar het bed; "Ga op de rug liggen". Polsen worden gespreid in touwen strak vastgezet.
         De knieën worden in bondage gesnoerd. Ik ben machteloos, overgeleverd aan HAAR. Dat wil ZIJ weten... (op een andere wijze ik ook!)
         ZIJ wil een "a very big one" zien: Mijn edele deel wordt in de leegte van een koker vacuüm opgepompt en gezogen.
         Hij krijgt de omvang van een hele erg grote... een zuigend implosief gevoel.Aansluitend plaatst ZIJ een zware zilveren cockring.
         De schroeven worden aangedraaid totdat het edele slavendeel volkomen nietig klemvast zat.., in zijn nietigheid.
         Genoeg! Mijn onderste wordt doorboord en geprikkeld door elektro stoten. Samen met de elektro stoten van de bondage om mijn fallus kwam
         mijn libido in een "stroom"versnelling. ZIJ staat torenhoog boven mij. Verleidelijk dansend toont ZIJ mij HAAR bijzonder fraai kroonjuweel
         met het symbool van de V (Victoire de la femme?) en lest mijn verlangen, mijn dorst: Rijkelijk vloeit HAAR edele vocht, die naar bitterzoete honing
         smaakt, in mijn mond. Heerlijk gulzig slikken. ZIJ maakte me dronken. HAAR golden sputum gleed vloeiend over de fluwelen huid van HAAR mooie
         rondborstigheid en landde op HAAR pink nipple. Ik mag het met de tong teder tot mij likken. "Dat kunnen mannen niet geven" sneerde ZIJ..
         Stiekem streelden mijn tong en lippen HAAR overknees thigh black boots. Ik ademde het geurige leer. Gelukkig stond ZIJ dit oogluikend toe. Oeps!
         ZIJ masseerde mijn edele deel heftig met de termina tril machine. Wil ZIJ me terminaten of schenkt ZIJ mij het hoogste punt niet..
         Gewoon omdat ZIJ dat niet wil... omdat ZIJ met mij speelt... ZIJ, het lieve "kreng" plaatst een ultra lange sound in het spleetje van mijn edele deel en
         beweegt hem up and down op de maat van the sound of HER vitale music. Genoeg! HAAR werkelijk schitterend billen zetelen zich op mijn gezicht.
         Ik kom lippen, tong en tanden tekort. Ik wil meer. .. ZIJ voelt en weet het...ZIJ, heeft de touwen en mij strak in HAAR handen.
         Deze totale volledigheid : Electro op de edele delen, het onderste, de terminator, the sounds, de massageen bovenal ZIJ,
         the Lady, gaven mij een mentale implosie zonder weerga...Ik was mental terminated zoals ZIJ dat wilde. I was in heaven !!.
         The Lady was zeer erg fantastisch!!! Wauw!! Dank!

         Ik ben aan HAAR erkentelijk
         Sun0rob

         Commentaar


         • #10
          Ik was verbaasd, dat een jonge vrouw al zo bekwaam is met bdsm.
          In dat uurtje heeft ze zoveel verschillende dingen met mij gedaan en hoe ze het deed kwam erg ervaren over. Ze heeft uitvoerig vooraf met mij gesproken over mijn voorkeuren, ze stelde mij een hoop vragen vooraf. Maar werkelijk alles kwam later aan bod tijdens de sessie. Het zat tussen soft en hard bdsm in, zeg maar medium. Een originele manier van spelen met CBT en andere bondages dan ik meestal gewend ben, daarmee heeft ze mij zeker verrast. Mijn armen achterop mijn rug ingebonden vanaf mijn schouders tot mijn polsen, tepels bewerkt met haar tong/nagels/klemmen, en mijn pik/ballen moesten door een gat van een CBT-plankje en toen heeft ze mijn geslachtsdelen plat afgebonden daarop en met vibrerende massagestaaf geteased, met mijn armen en benen wijdgebonden tease&denial op bed wat had ik een prachtig uitzicht op het knappe vrouwelijke totaalpakket, diverse orgasme-apparaten. Ze begon wat softer en nam mij steeds wat steviger onder handen, goede opbouw! Alles zag er netjes schoon uit, condooms om de speeltjes, handschoenen tijdens de sounding. De hele tijd hield ze oogcontact met mij, terwijl ze mij vastmaakte of aanraakte. Ik kreeg af en toe echt de kriebels. Tussendoor fluisterde ze geile woorden tegen mij. Ik vond het ook belangrijk dat ik haar ook zag genieten, dat lachje, die ogen dat gaf een extra kick. Wat heeft deze vrouw mij weten te verleiden in haar latex rode jurkje.

          Een topervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

          Commentaar


          • #11
           Was een leuke 1ste kennis making met een erg veelzijdig Meesteres. Ze neemt Haar tijd met een intake gesprek zodat Ze goed weet waar je grenzen zijn.
           Er was veel afwisseling in het spel, deze speelde zich af in 2 verschillende kamers. De Meesteres gebruikte me afwisselend als lustslaafje en als pijnslaafje, ook kwam er een klein beetje vernedering aan te pas.
           Tijdens de sessie kwamen vooral aanbod: chastity, anaal (bij mij en met verschillende speeltjes), tease and denial,...

           Noot voor de Mod: ik moest fisting aanduiden bij mijn beoordeling om door te kunnen naar stap 4, maar dit is niet in de sessie voorgekomen.

           Commentaar


           • #12
            Op weg naar lady Fabiola,
            O, wat heb ik er weer zin in. Ongelofelijk. Elke keer als ik in de auto stap op weg naar lady Fabiola, dan tintelen de gevoelens door mijn hele lichaam. Ik heb kriebels in mijn buik, rillingen op mijn huid en opwindende gedachten in mijn hoofd. En het feit dat de verlangens binnen nu en een uur weer vervuld gaan worden, geeft een gigantische kick.
            En ik ga al vier jaar naar haar toe. Vier jaar!!! En nog steeds is het elke keer weer genieten. Gewoon gigantisch genieten. Het is helemaal niet zo dat in de loop van de afgelopen vier jaar het verlangen minder is geworden, de gevoelens minder heftig en de bevrediging minder fijn. Nee, iedere keer kom ik er weer vandaan met een topervaring. Elke keer verrast ze mij met een andere outfit. Ze is fris en ruikt lekker. Wat een meid.
            Al vanaf dat ik heel klein ben, verlang ik naar pantyvoeten. En hoewel ik in de eerste 45 jaar van mijn leven best wel eens hier en daar wat met mijn verlangens heb kunnen doen, bleef het bij wat beperkte ervaringen. Maar sinds ik lady Fabiola ken, is dat anders. Zij is voor mij de ultieme ervaring. Ik houd van gladde dunne panties (5 denier) en dat legt ze altijd klaar voor mij. Sinds ik haar ken is mijn pantyvoetenverslaving geen frustratie meer, maar een genot.
            Waarom het bij haar anders is? Dat heeft verschillende oorzaken. Allereerst heeft zij een (vind ik tenminste) perfect lichaam. Ik houdt niet alleen van haar voeten, ook haar hele bouw vind ik geweldig en ook van haar billen (zij doet ook facesitting bij mij) kan ik heel erg genieten. Aangezien ik van soft sm houd, doet ze ook niet te dominant tegen mij. Daarom is zij een prachtige combinatie van dominantie en gezelligheid.
            Ik ben ook bij een aantal andere vrouwen geweest, maar zij waren of te dominant (en daarmee bedoel ik dat het hen alleen maar ging om mijn geld) of te gezellig (en dan zaten ze meer kletsen, dan dat er gebeurde waarvoor ik kwam). Zij is anders. Zij is geweldig.
            Ik hoop dat ik nog superlang bij haar kan blijven komen!!

            Commentaar


            • #13
             Als groot liefhebber van dominante vrouwen in leather kom ik bij Lady Fatale enorm aan mijn trekken. Lady Fatale kan mij in alles bekoren. Vooral haar goddelijke figuur, hemelse geile stem en de kinky verhalen die Ze mij influisterd, hebben me al ver voor Haar durven gaan. Haar roodlederen catsuit is zo weergaloos qua materiaal en benadrukt de schoonheid van haar prachtige lichaam.

             A woman to die for.

             Het afgelopen jaar heb ik Lady Fatale leren kennen als een enorm intelligente Meesteres. In het voorafgaande emailcontact en tijdens het intakegesprek voor de sessie zijn alle wensen, behoeften en wat we van elkaar weten moeten besproken. Ik ben een groot liefhebber van anaal en elke keer ben ik hemels maar goed vernederend geneukt door deze beeldschone Meesteres. Ze gebruikt me als haar toygirl en speelt met mijn tepels, geslachtsdeel en woont mijn slaafse kutje helemaal uit. Zij heeft fantastische voorbinddildo's in alle maten, maar nog tal van andere speeltjes om je uit te wonen.

             Een van de beste aspecten van deze godin is de combinatie van haar fysieke perfectie met macht en erotiek. Haar ogen spreken en dwingen je alles voor Haar te doen. Ik verlang ernaar voor Haar te kruipen en lijden. Haar lach is even prachtig als minzaam. En haar attitude is in zekere zin aantrekkelijk arrogant en trots maar geheel passend bij de prestaties die Zij levert. Van begin tot eind heb ik alle keren genoten van haar fijne spel.
             Een van de meest weergaloze momenten die ik heb mogen beleven is haar melkmachine. Dit is zo vernederend vooral omdat het bijna niet te houden is en je helemaal leeggemelkt wordt. Een spannende combinatie van intimidatie, vernedering en genot. Vooral omdat het gaat tot het randje waarbij je normaal bij masturbatie door klaarkomen en Lady Fatale nog even lekker doorgaat.

             Het anaalspel van Lady Fatale is echt weergaloos. Ze neukt voortreffelijk met een haar goddelijke strapon lul. Ook goed is haar neukmachine waarbij je zowel genomen wordt als gepijnigd wordt aan lijf en leden door elektro of tepelspel.

             Ik hoop nog veel experimenten en vernederingen dankzij Lady Fatale te beleven. Ik heb mijn Meesteres gevonden. She is the Divine. She reigns my brain.

             Commentaar


             • #14
              Lady Fatale

              Het was voor mij een impuls bezoek. Ik volg Lady Fatale al lang op twitter (en zij mij). De foto’s en filmpjes zijn uitdagend, streng, meedogenloos soms zelf. Haar ogen dwingen, eigenlijk zijn het haar ogen die mij dwongen om een afspraak te maken. Haar body is mooi, haar voorkomen super dominant, maar haar ogen dwingend. Ik moest haar een keer dienen. Miss Lynncane heeft mij geleerd om cart blance te geven. Het vertrouwen te geven aan een meesteres zodat je zelf geen zorgen meer hoeft te maken. Dan kan ik me als sub helemaal geven, dan kan ik alles loslaten. Geen grenzen, geeft ruimte. Durf ik dat ook bij een meesteres die ik niet ken, durf ik het vertrouwen te geven aan een meesteres die dominantie uitstraalt. Ja ik durf, ja ik geef cart blance. Lady Fatale ontvangt op verschillende locaties. Komende week heeft ze een nieuwe locatie in Zaandam. Mijn ontvangst was kil en afstandelijk. Uitkleden, douchen en aankloppen, dat was de boodschap. Ik was gespannen, onzeker over mijn cart blance. Wat heb ik gedaan? Toen mocht ik binnenkomen in haar domein.


              Ze was mooi, heel mooi, maar haar ogen staan op hard. Ik moet haar dienen, mag haar ruiken, voelen. Ze kijkt mij aan, nee ze kijkt door mij heen. De sessie begon, haar ogen begonnen te twinkelen, ze genoot. Ze heeft met mij gedaan wat ze wilde. Zij kreeg plezier. Nee niet haar lach, maar haar twinkeling in haar ogen. Dat toont haar plezier. Ze had de macht over mij. Ik was machteloos. Ze bouwde de sessie op. Ik werd geil, geil op haar lichaam, geil op haar ogen. Maar zij bepaalde mijn plezier. Zodra de Lady Fatale zag dat ik teveel plezier en genot kreeg, liet ze mij gelijk weer zien wie er de baas was en zorgde ze voor haar eigen plezier. Zij mocht gebruiken wat zij wilde, en dat heeft ze gedaan. Ze genoot, ik genoot. Het hoogtepunt kwam voor mij te snel, de tijd was om, ik was terug op aarde, met een heel voldaan gevoel.

              De sessies was voor mij heel bijzonder. Daarna nam ze de tijd om samen met mij de sessie te bespreken. Lady Fatale bedankt voor het vertrouwen. Miss Lynncane bedankt dat je me hebt geleerd cart blance te durven geven.

              Commentaar


              • #15
               in tegenstelling wat ik laatst beweerde , dat je echt geen € 200 hoeft te betalen voor een goede sessie , kon ik het toch niet laten om met
               lady fatale contact te zoeken. Dit kwam vooral door haar prachtige foto's en goede recensies. En ik ben niet teleurgesteld, integendeel. Zondag middag afspraak gemaakt bij haar in Lelystad, en ik heb nog nooit zo'n complete studio gezien, volgens mij heeft ze alles wat er te krijgen is, en wat een fantastische vrouw. Eerst even een introductie gesprekje gehad en toen mocht ik mij uitkleden en aan kloppen. vanaf dat moment nam Fabiola de leiding en ik liet met mij alles doen. Met name de cbt zonder en met electro was heerlijk. Maar het geheel, zwoele stem fantastisch lichaam en dan die dominantie. Wat heeft deze dame een fantasie. Ze heeft mij tot een heerlijk orgasme geleid. de sessie duurde een vol uur, voor en na die tijd nam ze alle tijd. Ik had een uitstekend orgasme en was wel een beetje uitgeblust toen ik onder de douche stond. Maar toen kwam ze even om het hoekje en terstond kreeg ik weer een erectie omdat ik dacht dat ze met mij ging douchen. voor herhaling vat baar : zeker.
               Johann
               .
               p.s. het was in Lelystad, en fisting moest ik aankruisen ivm k*t hookers, sorry, ik snap niet waarom het zo moeilijk moet. ( doe al 16 jaar mee, maar kost me steeds meer moeite.

               Commentaar


               • #16
                Deze Meesteres ontvangt a.s. vrijdag in SM Studio Almere.
                www.ladyfatale.com

                Commentaar


                • #17

                 Ben voor de 2e keer bij Lady Fatale geweest.
                 Als we nu Mrs verkiezing zouden houden zou ik zeggen :
                 Op basis van veelzijdigheid en perfectie verreweg mijn nummer 1
                 Als je ziet wat ze allemaal heeft qua gereedschap en outfits deze volledigheid ben ik tot nu toe alleen in Duitsland tegen gekomen
                 Deze mrs heeft van haar hobby haar beroep gemaakt anders zou ze hier nooit zoveel geld aan uitgegeven
                 Mij liet ze de eerste keer tot het absoluut uiterste gaan , dit terwijl ik eigenlijk altijd betere ervaringen heb bij een herhaling sessie
                 Ook de 2e keer was het weer net zo geweldig en speelt ze het spel binnen mijn grenzen voor zover ik deze nog heb bij haar
                 Dit keer zag ze er nog oogverblindender uit dan de 1e keer maar dit even ter zijde
                 Ben nog nooit zo een mooie , jonge Mrs tegen gekomen die haar gereedschappen zo goed beheerst en dan heb ik het niet over een willekeurig maar over haar totale arsenaal met hulp gereedschappen en dat is best wel bijzonder

                 Commentaar


                 • #18
                  [SIZE=3]Hoewel ik nieuw in dit forum ben, lees ik wel geregeld en hebben bovenstaande reacties me over de streep doen trekken om af te spreken met de ongelooflijke Lady Fabiola Fatale. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Ik ben tot een jaar of 10 geleden vrij actief geweest in commerciële BDSM met sessies 4-5x per jaar, maar de laatste 5 jaar daarvan waren “zoekende” nadat mijn vaste Meesteres rond 2004 stopte. Ik heb die klik helaas nooit écht meer kunnen vinden daarna. De hang naar SM nam daarom langzaam af, na diverse teleurstellende sessies (er zijn nogal wat beunhazen, hoewel ik ook goede Meesteressen tegenkwam met wie ik toch nét niet die klik voelde). [/SIZE]

                  [SIZE=3]Het is een dure hobby. Na een laatste keer, ruim 3 jaar geleden, besloot ik “dit doe ik maar niet meer”. Maar het bloed kruipt etc etc. – als BDSM in je zit kom je er niet vanaf. [/SIZE]

                  [SIZE=3]En zo ben ik toch weer gaan zoeken. Lang verhaal kort, want die zoektocht duurde enkele maanden inclusief een paar aanvankelijk positieve contacten zonder hoopgevend vervolg: en toen kwam de mail van Lady Fabiola Fatale: “Ik ben benieuwd naar jou. De interesses die jij hebt opgenoemd spreken Mij ook heel erg aan (…) Ik heb er zin in jou te ontmoeten”. Ik voelde me licht vreemd erover: er zit qua leeftijd een volle generatie tussen mij (50) en deze Dame. Voel ik me daar wel prettig bij? Nouja, wat is leeftijd helemaal. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Enkele weken later hadden we een sessie, mijn eerste sinds begin 2015 (die weinig voorstelde). Ik was sinds we de sessie vastlegden doodnerveus, want dit was ook een beetje “make or break”. Ik nam mezelf voor: als deze sessie me net zo weinig deed als de paar grotendeels mislukte van het voorbije decennium, dan moest ik maar eens gaan inzien dat dit écht niets meer voor mij was. Tegelijk: een Meesteres die ik totaal niet ken in een mij grotendeels onbekende provincie. Waar kom je terecht? Waar begin ik aan? Voorafgaand aan de sessie had ik meerdere gebroken nachten waarbij ik na een uur of 3 ’s nachts niet meer kon slapen, zo hyper was ik hiervoor. Nogmaals, waar begon ik aan?[/SIZE]

                  [SIZE=3]Vertrouwen is héél belangrijk. Ik wil me vooral veilig kunnen voelen en noemde wat ik zocht een “veilige kink cocon” waarbinnen de Meesteres kon doen wat Ze wilde – maar binnen mijn duidelijk aangegeven grenzen. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Na andermaal een grotendeels slapeloze nacht belde ik dan eindelijk aan. Ze deed open, en het was inmiddels alsof ik een soort beroemdheid in de ogen keek: op Twitter is Ze zeer actief, dus al weken werd ik dagelijks geconfronteerd met Haar foto’s en filmpjes. Lady Fabiola was keurig gekleed in een lichtblauw overhemd met stropdas, een nette zwarte kokerrok en hoge hakken - als een soort kinky Directrice.[/SIZE]

                  [SIZE=3]Ik mocht Haar hand kussen en mezelf omkleden, waarna we een gesprekje voorafgaand aan de sessie hadden. Dit bracht me iets van mijn stuk: ik verwachtte een gelijkwaardig gesprek voor we de “rollen ingingen”, maar voor Lady Fatale IS dit helemaal geen rol. Lady Fatale is overduidelijk een lifestyle Dominatrix, en een gesprekje vooraf is … vriendelijk, maar zeker niet gelijkwaardig. Dit is absoluut geen actrice. Ze is heel puur, op een heel natuurlijke manier dominant, als zodanig onaantastbaar maar in een sessie natuurlijk toch ook zo dichtbij. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Haar geur is betoverend, Haar blik magisch en supersensueel, maar ook spottend en dominant/afstandelijk: kil op een waanzinnig positieve manier, dan weer met een stralende twinkeling in Haar ogen. En Ze voelt alles perfect aan. Stopt als een grens in zicht lijkt te komen (hoewel we niet in de buurt kwamen van extremiteiten), waardoor ik me steeds volkomen veilig voelde en de zenuwen snel weg-ebten. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Dát zocht ik. Even weg van het dagelijks leven, even een paar uur waarin ik eigenlijk mijn onderdanige ik eindelijk eens kon laten vieren, daar waar ik in het dagelijks (gezins-)leven best wel de teugels van mijn bestaan in handen heb – nu kon ik eindelijk mijn kink-zelf zijn. En het was alsof er geen anderhalf decennium voorbij was gegaan: hier had ik het gevoel dat ik ooit, lang geleden, met mijn vaste Meesteres had. Ik had Haar de vrije hand gegeven binnen duidelijke grenzen, en alles werd volkomen gerespecteerd waarbij Ze me toch keer op keer verraste in wat Ze deed, en ik verraste op mijn beurt mezelf in mijn reacties op Haar: Haar hoofd vlakbij het mijne. Haar heerlijke geur van zo dichtbij. De natuurlijke intuïtie die je zegt: die mond – zo dichtbij – moet je kussen, maar dat doe je natuurlijk NOOIT. Daarvoor in de plaats, mijn mond open, en haar speeksel mogen ontvangen. Ooit een harde grens, nu een fantastische beloning. Een natuurlijk overwicht. Geen rol! Dit is écht. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Ik ga niet alles opnoemen wat Ze deed met me, dat houd ik lekker voor mezelf. Alles was fantastisch: zelfs dat wat ik minder prettig vond, omdat Ze precies weet hoever Ze kan gaan. Zelfs de dingen waarvan ik dacht: “ga ik dit leuk vinden?” (zoals een half uur opgeborgen zijn in een afgesloten kist) bleken fantastisch, leidend tot een zalige roes middels electro. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Nadat Ze uiteindelijk op mijn borst urineerde, ging Ze werken aan mijn orgasme, die van ver onder mijn tenen kwam. Ik kwam schreeuwend, dolgelukkig en opgelucht klaar.[/SIZE]

                  [SIZE=3]Opgelucht, want wat ik dacht kwijt te zijn na een stel verkeerde sessies door de jaren heen, bleek nog volop aanwezig te zijn. Lady Fabiola Fatale wist dit feilloos aan te boren. [/SIZE]

                  [SIZE=3]Wát een vrouw, wát een Meesteres. Daar ik er zo lang uitgeweest ben, kan en wil ik niet vergelijken, maar ik denk dat het veilig is te stellen dat Lady Fabiola Fatale de absolute TOP is. Ik kan nauwelijks wachten op sessie #2. [/SIZE]

                  Commentaar


                  • #19
                   Sorry voor dat [SIZE] gedoe. Geschreven in Word, gemaild naar mobiel, van daar gekopieerd en hierin geplakt, daarbij ging schijnbaar wat mis. Is er een mod of zo die dat geSIZE weg kan halen? Ik kan zelf mijn tekst niet aanpassen.

                   Commentaar

                   Aan het werk...
                   X