Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja

  Eigenlijk is dit een Massagesalon, maar haar website http://www.massagesalonsonja.nl
  vermeldt dat ze ook aan SM doet. Vandaar dat ik een bezoek bracht.
  Sonja heeft me versteld laten staan. Ik heb al meerdere Meesteressen bezocht, maar dit was werkelijk heerlijk.
  De combinatie van massage en SM is een geweldide ervaring. In beide 'takken van sport' is ze zeer bedreven. Echt een aanrader !

 • #2
  Naar aanleiding van de goede recensie maar eens zelf mee gaan maken wat SM/massage is. Hele leuke, erotische en geile ervaring met een heel speelse en uitdagende Sonja. Kom absoluut nog eens terug.

  Voelde goed aan hoe het me verging en reageerde vlot op signalen.

  Aanrader!

  Commentaar


  • #3

   Afgelopen donderdag heb ik ook deze salon bezocht, nieuwgierig geworden door de recensie´s en ook door een advertentie van een \"black mistress\" (Esme) die bij Sonja blijkt te werken.
   Ik had afgesproken voor 2 uur, 3 kwartier met Esme, daarna 3 kwartier met Sonja en een half uur met 2 Mrs.
   Ik moet zeggen dat Mrs. Esme wat tegenviel, ze speelde een leuk spel, maar was erg \"anaal\" gericht bezig en behoorlijk drukke prater (daar moet je van houden).
   Mrs. Sonja daarentegen is een ABSOLUTE aanrader, gewelidg zoals deze Mrs. er uit ziet (jong en zeer mooi) maar volgens mij ook van nature dominant....zoals ze je kan aankijken....dan doe je echt alles !!
   Ik had aangegeven dat ik van Breath-Control hou...nou dat heb ik geweten...zij speelde een werkelijk perfect Adem-controle spel, sprong daarbij bovenop mij, dwong me naar haar prachtige lichaam te kijken en hield neus en mond dicht, precies tot het juiste moment.
   Bij de zinderende finale zei ze dat ik pas weer adem zou krijgen als ik zou zijn klaargekomen....nou dat lukte net op tijd (en hoe !!)
   Ik kom hier zeker nog een keer terug !!

   Commentaar


   • #4
    Heerlijke Sm massage van vriendelijke Sonja. Sonja is een leuke slanke vrouw. Geen super kanjer maar gewoon erg leuk. Enthousiast in haar werk. Heerlijke golden shower, dildo, tepelklemmen en spanking. Super klaargekomen.

    Commentaar


    • #5
     Hallo allen,

     Deze schitterende en waanzinnig goede Meesteres is een nieuwe website aan het ontwikkelen:

     http://www.meesteressonja.pest.nl

     't is maar dat jullie ;t vast weten; nu nog "under construction" maar wel alvast met een link naar de oude "massage-site".

     slaafje t

     Commentaar


     • #6
      Al zo’n 1,5 jaar stond zij op mijn verlanglijstje om eens een keer te bezoeken. Om een of andere reden had ik het idee gevormd dat een dame die ook erotische massages verzorgt niet echt een goede Domina zou kunnen zijn. Echter door de foto’s op haar site en op haar Yahoo-groep stonden een aantal opwindende sessieverslagen die mij toch overstag lieten gaan.

      Uiteindelijk vanmiddag de dame bezocht van deze gelijknamige salon en wederom is bij mij een vooroordeel gesneuveld……. Ze deed zelf de voordeur open, de salon is gesitueerd in een nette woonwijk, zag haar staan en was gelijk verkocht! Pffff! Een zeer elegante, vriendelijke, lange slanke vrouw verwelkomde mij aan de deur . Ze ging voor mij de trap op en ik kon gelijk haar mooie lange benen, getooid in zwarte laarzen, bewonderen. Ook werd mij een blik gegund onder haar minirokje, haar pracht billen verpakt in spannend underwear. Slik! Op de 1e verdieping zijn 2 kamers voor behandeling en een badkamer waar ik, na een kort intakegesprek/ een drankje op de kamer, naar toe werd verwezen om te douchen.

      Terugkomend in de kamer zou het spel beginnen. In een uur zijn diverse onderdelen van BDSM ruim aan bod gekomen bij deze strenge, humorvolle, creatieve zeer erotiserende Meesteres ….. Bondage, spanking, ballbusting, cbt, kaarsvet, facesitting, tepelklemmen! Handelingen op zich waren niet nieuw voor me, wel de wijze waarop ze werden uitgevoerd. Mrs. Sonja is een ervaren Domina die uitstekend aanvoelt wat het slaafje voor behandeling nodig heeft! Ik heb intens genoten en ziet nu nog na te genieten: zowel mijn billen, rug en ballen tintelen nog (zijn pijnlijk) na 6 uur na beëindiging van de sessie. Geweldig!

      De afgelopen jaren heb ik meerdere SM-studio’s/Mrs bezocht, echter deze dame doet voor geen andere Domina onder! Natuurlijk heeft zij niet een volledig ingerichte SM-studio (overigens heeft zij voldoende attributen liggen) maar dat compenseert zij in ruime mate door haar enthousiasme, vakmanschap. Voor een beginnend/soft of gevorderd/hard SMer weet zij beiden uitstekend onder handen te nemen!

      Is zij aan te bevelen? Volmondig ja! Zeker als de dame jou aanspreekt! Kwaliteit/prijs verhouding is subliem. Vooraf goed aangeven wat je wensen/fantasieën zijn en je komt er met een geweldig voldaan gevoel vandaan!

      Aldus een zwaar nagenietende moderator,
      Wimwim

      Commentaar


      • #7
       Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken iets over mijn ervaringen met Meesteres Sonja te vertellen.

       Mijn contact met haar begon een jaar geleden. Na een emailtje van mij aan haar kreeg ik al heel snel een reactie. Omdat uit haar website in eerste instantie niet duidelijk bleek of ze ook een goed SM-spel kon spelen heb ik dat gewoon ronduit gevraagd. Nou ze reageerde positief hoor, zij was behoorlijk SM-gericht en wilde mij wel africhten. Sindsdien is het voor mij geen Sonja maar duidelijk Meesteres Sonja.

       Omdat ze heel open en eerlijk is kreeg ik snel een vertrouwd gevoel. Dus kwam de dag van de eerste afspraak. Dat zal ik niet licht vergeten !

       Ze voelt perfect aan wat je wilt en maakt daar een geheel eigen 'spel' van. Ik voel het echter niet als spel want doordat ze zich helemaal in de sessie inleeft heb je nooit het idee dat ze er niet met hart en ziel bij betrokken is. Ik heb geen moment gedacht dat ze roetinematig handelingen deed, iets wat ik weleens van andere Meesteressen hoor. Plichtmatig met een zweep slaan? Bij Meesteres Sonja gebeurd dat echt niet.

       Ik mocht de eerste keer bij haar kennis maken met een hele lange droomfantasie: knietjes en ballbusting. Dat vond ik ook best wel eng maar Meesteres Sonja heeft ervoor gezorgd dat ze die eerste keer wel mij hard aanpakte maar dat ik er niet van afknapte. Ik was best wel bang dat het te pijnlijk zou zijn. Nou, ik voelde het inderdaad maar werd niet over mijn grens heengetild.

       Over over grenzen heentillen gesproken. Face-sitting deed ze ook en bij de 2e sessie met haar dacht ik dat ik op 45 sec. stond en zo mijn limiet verlegd had. Na de sessie bleek dat ze mijn grens ongemerkt naar een minuut had verlegd. Dat lukte mij nooit als ik gewoon mijn adem inhield maar door haar bemoedigende woorden en de hele sfeer lukte het wel.

       Dit lange verhaal samenvattend zou ik zeggen dat het bij haar niet draait om 1001 attributen, takels of bondagebanken. Dat heeft ze allemaal niet maar dat vind ik bij haar zeker geen gemis. Ze teast je, daagt je uit, kan zowel soft als hard zijn, houdt erg veel van oogcontact (als je tenminste niet geblindoekt bent haha). Ik vind dat je bij Meesteres Sonja op een (h)eerlijke manier een SM-sessie kan beleven.

       Dit is misschien allemaal wel uitvoerig maar het is de recentie zoals ik Meesteres Sonja zie.

       groeten van super-subje

       Commentaar


       • #8
        Afgelopen week heb ik voor het eerst Meesteres Sonja bezocht, na al een aantal maanden lid te zijn van haar Yahoo-groep. Ze komt in die groep en op haar site niet naar voren als de mysterieuze in het leer gestoken domina waartoe ik me doorgaans het meest voel aangetrokken, maar eerder als een vrolijke meid met gemene trekjes (“gna gna”). Uitstraling, recensies en foto’s trokken me niettemin aan. En het lidmaatschap van zo’n groep, ach, dat is vrijblijvend toch? Maar na een groepsbericht van mij kwam er wat schriftelijk contact en toen werd het al gauw hoog tijd naar Hilversum af te reizen.

        Vrolijk is ze inderdaad (op een bedrieglijk meisjesachtige manier) en gemene trekjes heeft ze ook maar ze is en heeft veel meer. Haar mooie strakke lichaam bijvoorbeeld, dat ze zeer erotisch presenteert. En een voortreffelijke timing, waarmee ze streng en teder, hard en zacht afwisselt. In elk van die tegenstellingen maakt ze de indruk oprecht te zijn. Ze weet precies waar je op welk moment aan toe bent en is zich dit inlevingsvermogen blijkbaar ook bewust, want ze vindt het onnodig codewoorden (“genade”, “stop”) te hanteren. Die gerichtheid op moment en wisselwerking lijkt zelfs een soort filosofie te zijn, want met rollenspellen heeft ze niets op.

        Het draaide bij ons deze eerste keer om discipline. Mijn onderwerping werd o.a. afgedwongen in het schandblok, met series slagen van allerlei aard (hand, zweep, mattenklopper, plak) in een geraffineerde variatie van intensiteit, waarbij ze ook verbaal krachtig en vaardig overkwam. De troost na geleden ontberingen kwam in de vorm van strelingen van de geteisterde billen en van het geslacht. De nabijheid van dat prachtige lijf, hoe wreed de bewoonster ervan zich soms ook manifesteerde, was trouwens een voortdurende bron van vreugde.

        Alle reden dus om me te schikken in haar wil. Na het kussen van haar billen en het genot van andere gunsten (zoals het beroeren van haar leren slipje, zij het met maar één vinger) kon ik me oprecht zalig verklaren.

        Commentaar


        • #9
         Nog net op tijd voor de jaarwisseling slaagde ik erin mijn vervolgles te halen bij meesteres Sonja!
         Zij en ik nemen dat erg serieus en zelfs op grote afstand van mij weet zij de juiste snaar te raken!
         Het is een groot goed dat ik haar heb leren kennen en zal plichtsgetrouw haar wijze lessen volgen!
         Zij weet haar slaafje in opleiding opdrachten uit te laten voeren die ik niet voor mogelijk heb gehouden en waar ik maandelijks opnieuw naar uitkijk!
         Als slaafje in opleiding weet ik nog niet zo goed haar therapieen te verwoorden, maar ook dat zal in de toekomst wel beter worden!

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door slave
          wat een lovende berichtjes over deze Meesteres. Het nodigt mij uit om haar eens te bezoeken. Maar kan iemand mij vertellen of ze ook aan travestie doet. En is het ook mogelijk om bij haar een combinatie te krijgen van plasseks en face-sitting?

          Graag hoor ik dat van jullie
          Hoi Willem,

          ik weet zeker dat Meesteres Sonja als je wensen laat uit komen travestie plasseks face-sitting...

          Ik zach ook dat er een MSN-groep http://groups.msn.com/MeesteresSonja/ van alle slaafjes voor Meesteres Sonja is. ik vind Meesteres Sonja is super!

          Commentaar


          • #11
           Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja (8.7)

           Ik kan maar twee dingen zeggen als het om deze Mrs. gaat..... WAUW en
           ja maar,...... (het laatste omdat ze mij steeds te slim af is met al haar gevatte antwoorden en ik toch steeds verantwoordelijk wordt gehouden voor (het lijkt wel) alles wat er gebeurdt in deze wereld.)
           Ofwel een erg leuke intelligente en vrolijke doch "gevaarlijke" meesteres...

           Ik was al een paar keer bij andere dames geweest voor een leuk sm spel, echter sinds ik haar ken is er toch wel een andere sm wereld voor mij open gegaan.
           Zoals eerder genoemd op dit forum gebruikt zij geen "stop "woord maar voelt zij dit perfect aan. (wat weer een extra spanning meebrengt, zal zij niet te ver gaan..???)

           Erg leuk,.!

           Groetjes,..
           Stiff
           (Ik weet niet of Mrs. Sonja dit leest maar oke... mijn nickname klopt niet altijd met de werkelijkheid,.!!! zoals bij Ju bekend, ik hoop weer snel langs te komen)

           Commentaar


           • #12
            Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja (8.7)

            In beginsel belichaamt Sonja niet mijn ideale meesteres. Ze moet (zoals ik al eens eerder heb gemeld) niets hebben van rollenspellen, waar ik juist wel op kick. Jammer is dat, want over fantasie beschikt ze in ruime mate. De fysiek harde aanpak en de onuitvoerbare opdrachten en vernederingen waar ze genoegen in schept, spreken mij dan weer minder aan.

            Maar ja, een mens steekt toch al paradoxaal in elkaar en in erotische zaken is er aan motieven helemaal geen touw meer vast te knopen. Tenzij door een goede meesteres. In minder dan anderhalf jaar tijd heb ik me nu vijf keer aan haar gewaagd. Dat is een hoge frequentie voor een ‘slavensletje’, zoals meesteressen zwervende onderdanigen als ik wel aanduiden.

            Waaraan dat dan ligt? Haar authenticiteit, denk ik. Het ‘spel’ is haar ernst en je hebt geen moment het idee met ‘een transactie’ bezig te zijn. Als mensen authentiek zijn, voel je dat aan en ben je bereid tot veel meer tolerantie dan wanneer ze een rol spelen. Misschien dat je bij zulke meesteressen pas echt slaaf wordt.

            Ik chat wel eens met haar op yahoo. Word dan gewoonlijk door haar benaderd, want zelf is ze er om begrijpelijke redenen meestal incognito. Doorgaans is het dan al na middernacht. Ze gunt me vijf minuten, want ze moet naar bed, zegt ze, maar met een beetje tactiek houd ik haar dan nog een uur aan de praat. Vrouwen kunnen nu eenmaal moeilijk stoppen met praten of chatten. Vreemd genoeg gaat het bij die chats zelden over SM, al hanteert ze wel een strenge toon en is het mij bijvoorbeeld niet toegestaan haar te tutoyeren. Voorafgaand aan onze derde sessie heb ik haar een schaakcursus gegeven. Ik hoefde weliswaar niet bij te betalen, maar mijn leerstoel was een spijkerkussen.

            Onlangs hadden we dus die vijfde sessie. Vooraf moest ik langs haar schoonheidsspecialiste, in een heel ander deel van Hilversum, om voor de Meesteres een dagcrème te bekomen. Eindelijk bij het betreffende tuinhek geraakt, werd ik bijna door de bewaking aan stukken gereten. Dankbaar voor dit excuus koos ik al het hazenpad toen een dwingende vrouwenstem de hond tot de orde en mij terugriep. De specialiste, een rijzige blondine in een witte jas, zou zelf een zeer aantrekkelijke meesteres hebben kunnen zijn, maar ik ben bevooroordeeld. Na consultatie van Sonja’s dossier besliste ze dat ik naast de dagcrème ook een reiniger had af te nemen. Sjiek en duur Frans merk uiteraard. Had ik kunnen weigeren? Haar zelfverzekerde houding bood daarvoor geen ruimte. Bovendien, vrouwen delen alles met elkaar, zo lang ze elkaar niet de ogen uitkrabben (mooie uitspraak in dit verband: ‘Als ik twee vrouwen naar elkaar zie glimlachen moet ik altijd denken aan twee boksers die elkaar voor de wedstrijd een hand geven. ‘). Uiteraard waren in de tijd die ik nodig had om me naar Sonja’s domein te begeven de details van mijn bezoek al doorgebeld. Het had wel iets van een rollenspel.

            Dus slik ik het maar. Tenslotte is Sonja niet voor niets het afgelopen seizoen te bewonderen geweest in Spuiten en Slikken, als meesteres zowel als masseuse. Als doorgewinterd slaafje kom ik voor een massage niet meer in aanmerking. Wat wel eens jammer is, al ontving ze me deze keer in een adembenemend zwartlederen ensemble van topje, pantalon en laarzen. Visueel optimaal, wat mij betreft. De adem werd me trouwens ook nog diverse malen letterlijk afgesneden. Daar tegenover dan weer, aan het eind, Sonja’s schadeloosstellingen met genadiger handelingen. De onkosten van het bezoek aan de schoonheidsspecialiste werden overigens stilzwijgend met extra sessietijd gecompenseerd. Of misschien heb ik haar weer gewoon aan de praat gehouden.

            Commentaar


            • #13
             Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja (8.7)

             Ben 2x bij Mstrs Sonja geweest. weing spullen maar wel fantastische Mistress die heerlijk hard spel kan spelen

             Commentaar


             • #14
              Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja (8.7)

              in het eerste bericht van deze draad staat een linkje naar de massagestudio sonja, en als je daar rondsnuffeld vind je vast ook de link naar haar sm-pagina die hier ook al eerder is genoemd: http://www.meesteressonja.pest.nl/

              Daar vind je ook info + een paar fotos van Mrs Shanti. Gewoon even zoeken dus !

              Commentaar


              • #15
               Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja (8.7)

               In juni beleefde ik mijn zevende treffen door Meesteres Sonja sinds mijn aantreden en inwijding als ‘slaafje’ in november 2004. Intussen is ze een beetje een vriendin, in mijn beleving, maar laat haar dat maar liever niet horen, wie weet hoe ze reageert. Wel een vriendin waar je U tegen zegt.

               Met het verstrijken der jaren ben ik eenkenniger geworden qua contacten met meesteressen. Er is trouwens veel voor te zeggen geschiedenis en vertrouwdheid op te bouwen. De herinnering aan de hoogtepunten van vorige keren en de voorvreugde van het voortborduren daarop wegen ruimschoots op tegen de opwinding van het onbekende.

               De ontmoeting boet trouwens niets aan spanning in. Het heeft iets van een Mariaverschijning, zoals ze zich aan me voordoet, met het ontzag dat ze me inboezemt. Geen kus op de wang ter begroeting (die is pas bij het afscheid vergund). Op haar gelaat als altijd die schuine grimlach waarmee een uitgehongerde vos zich een mals kippetje zeker weet. Ik zou er ongerust van moeten worden, maar ben gebiologeerd.

               Haar kleding is afgestemd op mijn diepste verlangens, maar dat zal wel te veel eer zijn, dus is het een gelukkig toeval. Honderd procent zwart leer. De strakke bustier, de strokenrok, de af en toe zichtbare slip en kniehoge laarzen van het modieuze opengewerkte type, met achter de riempjes de schoongevormde kuiten.

               De aanblik van haar lange, atletisch gebouwde lichaam is bijna ontroerend. Het is een van de vele stemmingen waarin ik tijdens het treffen kom te verkeren, uitgeleverd aan de willekeur van haar grillen, gunsten en invallen.

               De ‘behandeling’ (waar is dat mooie woord gebleven?) begint altijd met de slipcontrole. Slaafjes worden geacht zich zonder slip bij de Meesteres te vervoegen. Uiteraard voldoe ik inmiddels feilloos aan die eis. Wel had ik me ter plekke beter moeten scheren. Ze regelt in een oogwenk de spullen en bezorgt me eigenhandig een spiegelgladde schaamstreek.

               Het kussen van haar laarzen is geen onverdeeld genoegen voor mijn nekspieren. Ik mag alleen die smalle riempjes en niet de daartussen welvende kuitweelde beroeren. Maar met enige tolerantie van de kant van de kuiten lukt het me die lastige klus te klaren. Vervolgens mag ik haar laarzen uittrekken. Ook dat valt niet mee: de stugge rits geeft zich niet zo maar gewonnen aan mijn klappertanden. Voor de laatste loodjes over de hak mag ik gelukkig mijn handen gebruiken. Het dienen van haar blote voeten met mond en tong is dan weer een beloning die alle voorafgaande stress doet vergeten.

               Ik heb slagroomgebakjes meegebracht en mag die haar voorzetten. Mijn deel wordt mij toegediend na door haar te zijn voorgekauwd. Zo zoet was gebak nog nooit. Ze maakt het toch al tot een gulle orale dag: mijn rantsoen van haar speeksel wordt op royale wijze aangevuld met een uit peilloze diepte gewonnen ‘groene’: ‘Lekker zout!’ zegt ze.

               Verder natuurlijk ook weer ruim baan voor de fysieke pijnigingen en psychische vernederingen waar Meesteres Sonja verzot op is. Ik heb weinig met pijn en vernedering, maar zoals zij me die laat ondergaan geven ze toch veel voldoening. Ik doe het voor haar. Haar te dienen is wat ik verlang. Met zachtere hand regisseert ze vervolgens (ook dat is in die zeven keer gegroeid) mijn orgasme. Ik verklaar me totaal de hare (of liever ‘het’ hare, als slaafje) te zijn.

               ‘Pas goed op mijn speelgoed’, vermaant ze mijn vriendin bij het afscheid, na de kus op de wang.
               Laatst gewijzigd door rtroma; 20-08-07, 10:48. Reden: zo'n goede tekst, 1 klein spelfoutje aangepast...

               Commentaar


               • #16
                Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja

                Lang geen berichten hier verschenen over Mrs Sonja van de gelijknamige massagesalon, maar ze is nog steeds actief, dus dit topic maar eens refreshen.
                De leeftijd een treedje verhoogd, en ik sluit niet uit dat het er 2 hadden moeten zijn.
                Lengte een treedje verlaagd naar 1.80

                Commentaar


                • #17
                 Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja(goed)

                 Mijn eerste kennismaking met mrs.Sonja is alweer van een tijd geleden, maar wij hebben wel regelmatig contact gehad. Dit keer had ik met mrs.Sonja afgesproken voor een sessie zonder genade direct vanaf het begin.Daar wilde de Mrs.wel voor zorgen en wij maakten een afspraak voor een uurtje in de middag. Door pech met de auto kwam ik een kwartier te laat en kreeg dus direct te horen "dit zal ik zeker meenemen vanmiddag".
                 Na een drankje stuurde Zij mij naar haar studio om mij uit te kledenen op de gebruikelijke manier op Haar te wachten. Even later kwam Zij binnen, gekleed in zwarte laarzen tot over Haar knieen, daarboven een zwarte leren rok en een zwarte leren bustier. Ik moest op de onderzoekstafel gaan liggen en werd hierop met mij armen vastgezet, mijn benen werden vastgemaakt aan de dokterssteunen zodat Zij overal goed bij kon. Met een koord werden mijn ballen afgebonden en vervolgens werd er door Haar een butplug met veel aandacht zorgvuldig in mijn achterste geschoven, zorgvuldig ingevet, wat een heerlijk gevoel gaf. Van een afstand werd er tenslotte "plagerig"met een zweepje door Haarmijn ballen en pik bewerkt in een dusdanig ritme dat ik steeds naar meer verlangde. Het hoogtepuntheb ik proberen uit te stellen, maar dat was onbegonnen werk en binnen de kortste kereneindigde dat. Wat een fantastische ervaring! Mrs.Sonja dank ik voor Haar geweldige inlevingsvermogen en de wijze waarop Zij de afspraken heeft nagekomenom mijn fantasie werkelijkheid te laten worden!Top!Erg bedankt en tot gauw!!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja(uitstekend)

                  Laarzensletje.

                  Laatst weer eens bezoek gebracht bij Meesteres Sonja in Hilversum... Na dat ik haar SM-kamer binnen stappen, kon ik mijn ogen niet geloven!. Ze had haar SM-kamer geheel verbouwd, en het zag er geweldig uit. Zo sletje wat vindt je ervan?? Vroeg ze aardig doch streng. Heel mooi Meesteres Sonja. Dat is je geraden ook. We gaan er even een leuk uurtje van maken , dat gaat wel lukken met deze Oogverblindende Meesteres dacht ik.. Haar mooie lange benen gehuld in mooie hoge laarzen deed mij al smelten. Keek nogmaals mijn ogen uit. Mooie sling - kooikast - schandblok in verhoogte verstelbaar - takels - met lier - overal haken en ogen om je maar in elke houding vast te binden - aluminium plaat op muur om je ook tegenaan vast te kunnen binden... Kortom een hele mooie SM-kamer. we begonnen de sessie en mocht hier nog niets van vertellen. zeg wel.. de sessie was er een om nooit te vergeten. Krijg opdracht van Meesteres Sonja wanneer ik dat wel mag doen. Dus slaafjes, het is een grote aanrader om deze Meesteres Sonja eens een onderdanig bezoekje te brengen. Ik had er in ieder geval geen spijt van en zal haar zeker op korte termijn weer gaan bezoeken. Slaafse groet van een laarzensletje

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja(uitstekend)

                   Vorige maand ook maar eens de stoute schoenen aangetrokken en deze Meesteres bezocht. Meesteres Sonja deed zelf de deur open en zag er zeer dominant uit in haar leren broek en strenge blik. Ik moest achter haar aan de trap oplopen en stiekem kon ik het niet laten om haar prachtige stevige billen te bewonderen. Dit ging helemaal goedkomen.

                   Even een kort voorgesprek en douche gehad en vervolgens naar de speelkamer gegaan. Ik moest gelijk haar begroeten door laarzen en voeten te aanbidden en te kussen. Vervolgens werden er klemmen op mijn tepels en penis geplaatst en bewerkte ze met een zweep. Elke keer als ik kreet uitsloeg lachte ze me uit en was ik een sletje die eens stevig aangepakt moest worden. Na deze vernedering spuugde en sloeg ze me meerdere malen in het gezicht en sloeg ze met haar zweep 1 voor 1 alle tepels eraf en wat enorm veel pijn deed, maar ik deed het voor haar. Vervolgens moest ik over de grond kruipen en ging de Meesteres op mijn rug zitten en moest ik haar rondleiden door de speelruimte. Helaas zakte ik vrij snel door mijn hoeven en daar werd de Meesteres erg boos over. Ze zei ''jij bent niks waard vieze slet en ik eis totale overgave, want nu ben je het woord slet niet waard ''. Ik ontkende dat echter en dat had ik beter niet kunnen doen, want toen wilde de Meesteres een bewijs van totale overgave.

                   Ik werd vastgebonden, zodat ik helemaal niks meer kon en voor ik het wist ging de Meesteres bovenop mijn gezicht zitten. ''Zo nu gaan we eens kijken of je echte totale overgave wil''. Elke keer kreeg even adem en ging ze weer vol zitten. Ondertussen bewerkte ze me lichaam met een zweep, nagels en kaarsvet. Elke keer dacht ik te stikken in haar billen, maar kreeg even adem en ging ze weer vol zitten. Na zeker 20 minuten moest ik haar om genade smeken, maar dat was niet genoeg volgens haar en begon het spel opnieuw. Uiteindelijk me totaal overgegeven aan haar en terwijl ze bovenop mijn gezicht zat volgde er een ongekend hoogtepunt.

                   Zelden zo'n mooie meesteres meegemaakt en ga zeker binnenkort terug om haar weer te dienen!

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja(uitstekend)

                    Wanneer je naar Meesteres Sonja gaat, gebruik je natuurlijk om verschillende redenen geen pijnstillers:
                    • Naar Sonja gaan betekent optimaal voor Haar willen lijden. Pijnstillers zijn daarmee strijdig. Je gaat voor de pijn en niet voor het vermijden van de pijn. Je gaat met Nieuwjaar toch ook niet in een thermobadpak de Noordzee in.
                    • Een trotse slaaf/slavin geeft zich juist volledig aan Sonja over in het volste vertrouwen en geeft Haar bij voorkeur carte blanche zonder zich lafhartig en eerloos met pijnstillers in te dekken.
                    • Je bent bij Sonja niet aan het wielrennen. Het is onsportief. Pijnstillers, dat is doping. Dan speel je vals, het is niet in de geest van het spel.

                    Ik heb afgelopen vrijdag pijnstillers gebruikt voorafgaand aan mijn bijeenkomst met Sonja. Vanaf woensdag was onduidelijk, zoals Sonja ook van mij wist of ik vanwege ernstige spit wel zou kunnen komen. Ik wil er als ik ga er natuurlijk ook wel voor Sonja staan. Vrijdag was de spit er nog naast verhoging (38° C), mogelijk door de reactie van mijn lichaam op de spit.
                    Ik besloot vrijdag pijnstillers tot me te nemen om zo gunstig mogelijk voor Sonja te verschijnen. Bij aankomst heb ik wel meteen gemeld, dat ik had geslikt. Omdat Sonja me toen niet heeft verstoten, wil ik daar Zij ook de diverse bijdragen leest op hookers, op deze site nu ook publiekelijk me nogmaals voor Haar voor verschonen.

                    Een belangrijke pragmatische reden die ik hierboven niet heb genoemd om geen pijnstillers te gebruiken bij Sonja: Pijnstillers zijn volstrekt zinloos.
                    Natuurlijk dolf ik vrijdag bij Sonja weer het onderspit, maar met mij dit keer ook de spit. Pijnstillers waren dus wat de spit betreft volledig overbodig. Sonja zorgde er slagvaardig zoals altijd voor dat de doorbloeding van ‘de rug’ weer perfect werd, waardoor de spit smolt als sneeuw voor de zon.
                    Maar ja, de aanblik van Sonja alleen smelt altijd al al mijn smarten, maar Sonja zorgt er steeds voor dat wanneer een smart verdwijnt er een andere verschijnt. Ik heb met die pijnstillers dan ook zeker niet minder geleden dan anders. Sonja stilde die spitpijn weliswaar volledig, maar compenseerde dat ruimschoots door een overvloedig en zeer gevarieerd aanbod aan pijn voor o.a. billetjes en borstjes. Ik ga niet beschrijven hoe ze dat deed. Dat valt buiten dit bestek. Waar het op neerkomt is dat pijnstillers Sonja natuurlijk niet stillen. Zij tergt mij dan met evenveel veel plezier toch tot het uiterste. Het gaat erom dat Sonja mij ook nu weer wreed-aardig(ver) leidde tot de pijn die ik nog net aankon. Sonja bepaalt wat ik verdraag en door Sonja verdraag ik het. Niet door pijnstillers. Maar dat was overigens ook echt niet de bedoeling van die pijnstillers. Die waren uitsluitend tegen spit, niet tegen Sonja.

                    slavin paula, ruim twee jaar de trotse slavin van Meesteres Sonja

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Hilversum, H. de Keyserlaan 23, Salon Sonja, Mrs. Sonja(uitstekend)

                     Laatst bij haar geweest. Daar aangekomen goed ontvangen en na het douchen aan de slag gegaan.
                     De sessie was goed, ze weet wat ze doet en hoe ze het moet doen. Er was genoeg variatie in het spel, alleen jammer dat haar haar naar stro ruikt en ze een walm van sigarettenrook om haar heen heeft hangen.