Amsterdam, Park 118, Mrs. Sarah

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amsterdam, Park 118, Mrs. Sarah

  Geweest bij Sarah in RoyalRooms te Rotterdam, ze doet ook aan SM. Sarah is een erg mooie meid, niet te groot, fijn gebouwd en met een prachtige bos krullen en een paar donkere ogen (Marrokkaans?). Ze hebben een mooie SM ruimte aldaar, en ze heeft veel dingen gebruikt. Daarbij slaat ze best hard en is ze lekker autoritair. Ze liet me ook kruipen voor de andere dames en ik moest hun voetzolen likken. Heel leuk.

  Ze gebruikte alles in vrij hoog tempo, dat had voor mij wel wat rustiger gemogen. Alsof ze zocht naar wat ze het leukst vond. We waren ook vrij snel klaar, in kortere tijd dan waarvoor ik afgesproken had. Dit zie je meer bij jonge meiden die ook aan gewone betaalde sex doen.

  Toch ziet ze me vermoedelijk terug, omdat ik mateloos val voor kleine Marrokkaanse Meesteressen (zoals de goddelijike Nicky, waar ben je...) en ze me letterlijk en figuurlijk wist te raken.
  Laatst gewijzigd door rtroma; 23-07-18, 11:54.

 • #2
  Re: Rotterdam Noord, Bergweg 219, Meesteres Sarah(goed)

  Sara is weer aan het werk. Weer een leuk uurtje met haar meegemaakt, deze keer bouwde ze het rustiger op dan voige keer (zie boven). Fijn spelen met kaarsen, sigaretten en ze brandde ook wat balharen weg. Als je geluid maakt dan laat ze ijskoud weten dat je niet moet janken; ze heeft een lekker autoritaite benadering. Medelijden weet ze goed te verbergen.

  Al met al een leuke (en heel mooie) meid, die goed als Meesteres kan optreden. Het uur werd mooi volgemaakt, ik zal nog wel eens terugkomen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Rotterdam Noord, Bergweg 219, Meesteres Sarah(goed)

   Na de inhuldiging kon ik het niet laten: ik wilde naar Meesteers Sarah. Het was weer heerlijk. Deze prachtige frêle dame met haar mooie krullenbol veranderde weer in een autoritaire harde meid. De kaarsen en kaarsenstandaard bewerkten mijn pik en tepels, maar voor haar wilde ik niet opgeven. Gelukkig mocht ik daarna haar voeten masseren, al werd ik wel zenuwachtig van haar strenge toezicht. Ik waagde het niet om even te ontspannen. Het was weer super.

   Commentaar


   • #4
    Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

    Zoals ieder restaurant zijn specialiteit heeft denk ik ook dat ieder Meesteres zo haar kwaliteiten heeft.
    Mrs.Sarah is een aankomend talent in de SM scene en heeft een goede instelling om het ver te schoppen.

    Ze is zeker dominant en vervult haar rol met verve.
    Eerst even een voorgesprekje over mij "Do" and "Dont's" in een ontspannen ontvangstkamer met een colaatje.
    Dan naar de dungeon die zich beneden in de kelder bevindt om eerst even lekker fris te douchen.

    Ik kick erg op CBT zo had ik haar in het voorgesprekje verteld, hier had ze ervaring mee, dat was goed te merken.
    Ze durft je goed aan te pakken zowel verbaal als fysiek, hoewel ik bij de opbouw in het fysieke spel wat subtiliteit miste maakte haar overwicht veel goed. Alles kwam aan bod, ballkicking, kaarsvet, sigarettenpeuken etc.

    Maar dan... zij is specialiste in ass worshipping en heeft zo haar eigen opbouw en spel hierin ontwikkeld, zonder gêne domineert en vernedert ze je tot op het bot waarbij ze mentaal niets van je heel laat.
    Dit spel gaat over in een goldenshower waarbij ze je dwingt alles op te drinken, wat je graag voor haar over hebt als haar mooie zwart setje uitgaat, je haar fantastische lichaam mag aanschouwen en ze vervolgens boven je gezicht gaat hangen met het mooiste wat een meesteres op dat moment te bieden heeft.
    Ze plast goed en gedoseerd zodat je genoeg tijd krijgt om te slikken.
    Ze geeft je zelf de poppers en bouwt dit goed op en past dit perfect bij het spel in.

    Bij het douchen achteraf vertelde ze nog dat ze ook liefhebster is van "endless milking" en het toebrengen van "ruined orgasmes", wellicht iets om een volgende keer te proberen.

    SS

    Commentaar


    • #5
     Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

     Vandaag een geweldige sessie gehad met Mrs. Sarah en Mrs. Lisa. Wat is het heerlijk om een uur met deze prachtige dames door te mogen brengen ! Ik was recent al één keer eerder bij Mrs. Sarah geweest, en dat smaakte al naar meer ... Mrs. Sarah is een Marokkaanse schone die in eerste instantie heel benaderbaar is, maar wanneer het spel begint verandert Zij in een strenge Domina die je goed op je plek kan zetten. Mrs. Lisa lijkt een hele lieve Dame maar Zij heeft echt een sadistische kant. Wat een mooie combinatie ! Af en toe kon ik mijn geluk niet op en begon te glimlachen, dit leverde dan wel een corrigerende tik op van één van deze Beauties ... ook hebben Ze mij over mijn grenzen laten gaan, normaal zou ik geen naalden tolereren, maar ik wilde Mrs. Sarah niet teleurstellen, Haar naaldhak in mijn vlees deed mij uiteindelijk toch door de knieën gaan. Al met al één van de allerbeste sessies die ik ooit mocht beleven, en ik ben aardig wat jaartjes actief in deze wereld. ik hoop dat ik snel weer terug mag keren. Toppers, allebei !

     Commentaar


     • #6
      Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

      Sarah is een meesterlijke Meesteres, ze paart fysieke schoonheid aan intelligentie en empathie.

      Ze is geinteresseerd en professioneel, en bloedmooi. Toch tamelijk uniek in SM-land waar ongevoelige agressie ne lelijke lijven te vaak voorkomen.
      Mooi aanwezig in dat prettige Park 118, zal Sarha als je goed duidelijk maakt wat je wil daar het hare mee doen.
      Ze heeft gevoel voor scenario's en pakt de blinde vlekken in je fantasie meteen op.
      Een aanrader.
      Jeroen (met veel SM ervaring).

      Commentaar


      • #7
       Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

       "Bloedmooi", beloofden de recensies. "Puur Natuur; Knappe Marokkaanse Meesteres".

       Tja hoe lang kan het dan nog duren voordat ik dat ook een keer zelf wilde meemaken: Mrs Sarah bij Park 118 in Amsterdam.

       Mijn eerste bezoek aan (Sarphati)park 118. Makkelijk te vinden en ook met OV goed bereikbaar, maar altijd weer spannend om op een nieuwe lokatie te komen. Zeker als die in een - weliswaar drukke - stadsstraat ligt waar het vanilla-leven achter alle geveltjes en tussen de tramrails gewoon doorgaat. Dan voel je je als sub man die aanbelt bij het oude maar verder keurige rijtjespand waar de Meesteres werkt, toch een beetje opgelaten. Ook al ben ik nog zo anoniem en onopvallend toch ben ik opgelucht als de deur elektrisch opengaat en ik naar binnen kan.

       Natuurlijk is dat ook onderdeel van het opbouwen van de zalige spanning om een Meesteres te ontmoeten. Dat start al zodra de afspraak is gemaakt (heel professioneel en snel!) en komt tot een voorlopig hoogtepunt als ik mezelf voorstel aan Mrs Sarah. Geen woord gelogen in de recensies! Bloedmooi! [IMG]www.citygirl.nl/forum/images/smilies/tongue.png[/IMG]

       Park 118 heeft het keurig voor elkaar. Zonder andere klanten te ontmoeten, word ik naar een speciale kamer gebracht waar zij op me wacht en we kennis kunnen maken. Zonder dat het ten koste van mijn speeltijd ging nam ze de tijd om me te overweldigen met haar looks en mijn fantasie door te nemen. Een weelderige bos donkere krullen, grote donkere ogen waar ik helemaal ingezogen wordt. Een prachtig curvy lichaam zonder tattoes, maar met een trotse cup B. De sexy outfit die mooi kleurt bij haar getinte huid en mooie benen in fraaie highheels maken het compleet. Nou ja, compleet wordt het als ze begint te praten en me binnen een paar seconden overtuigd van haar autoriteit. Wat een vamp!.

       Ze neemt me mee naar de SM kamer beneden waar ik in een schone douchecabine op de gang even kan douchen. Op haar kamer kniel ik voor Mrs Sarah neer. Die is van alle ongemakken voorzien: sling, andreaskruis, neukmachine.

       Ze loopt keurend om me heen en ik krijg wat tikjes met een zweepje en al snel een blinddoek om, omdat ik volgens haar te verlekkerd zit te kijken. Al snel ben ik ook voorzien van tepelklemmen die ze geil fluisterend in mijn oren stevig vast zet. Ik heb om een mindplay sessie gevraagd en ze fucked binnen de kortste tijd mijn mind al vrij fors met "beloftes" over de maat van de dildo waarmee ze mij gaat verkrachten. Ik moet voorzichtig met mezelf spelen voor haar en als de blinddoek afgaat staat ze met haar waanzinnige billen naar me toegekeerd. Ik krijg op mijn kop als ik daar te hard van ga trekken en lig binnen de kortste tijd op mijn rug met die prachtige kont op mijn gezicht. Zij is de baas en ik buiten adem!

       En zo is de hele sessie. Ze heeft mij en mijn geilheid helemaal onder controle en geniet van mijn gekronkel om niet klaar te komen terwijl dat bijna onmogelijk is in de vernederende geile spelletjes die ze met me speelt. Wat een gepassioneerde dame! En wat is het heerlijk om haar te smeken of ik klaar mag komen en trillend van genot uiteindelijk "genoegen te nemen" met een spoiled orgasm.
       Laatst gewijzigd door rtroma; 23-07-18, 11:58.

       Commentaar


       • #8
        Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

        Na meer dan een jaar ben ik weer bij Meesteres Sarah geweest. Ze was nog steeds fantastisch mooi, en met een fijne bitchy houding tijdens het spel. Je merkt dat ze aan ervaring heeft gewonnen sinds ik de eerste recensie over haar schreef. Twee collega's kwamen even kijken hoe het ging, en dat was heel opwindend. De SM ruimte in de kelder is redelijk, maar je merkt dat je niet in een echt SM-huis bent. Ze vertelde dat ze soms met Meesteres Lisa samenspeelt, en dat wil ik graag eens meemaken. De ontvangst in Park 118 was heel vriendelijk, en je kunt er makkelijk komen. Ik zal haar zeker weer eens opzoeken.

        Commentaar


        • #9
         Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

         Graag wil ik mijn ervaring met Meesteres Sarah bijdragen.

         Als eerste is ze een prachtige meesteres.
         Bij het intakegesprek hebbben we besproken wat ik wel en niet wil, hier heeft ze goed naar geluisterd.
         Omdat ik een beginende slaaf ben is ze rustig begonnen, ook omdat ik behoorlijk nerveus was.
         Eerst mocht ik aan haar tenen sabbelen en tussen haar prachtige billen.
         Daarna een sounding ondergaan met poppers.
         Poppers zijn geweldig! Even staat de wereld stil en is er niets anders meer dan de meesters die aan je zit, heerlijk!

         Daarna heeft ze mijn kontgaatje bewerkt met een dildo.
         Helaas kan ik als beginnend slaafje alleen nog de kleinste maat sound en dildo hebben, volgende keer hoop ik op een maatje groter😜
         Als laatste kreeg ik de keuze golden shower in bad of in bed. In bad mag je knoeien maar in bed moet je elke druppel opdrinken. Ik koos het bed.....
         Terwijl ze mij haar champagne te drinken gaf mocht ik mijzelf klaartrekken.

         Ik kan niet wachten op de volgende keer!

         Ps, hoe kom ik bij het formulier op m'n iPad?
         Laatst gewijzigd door rodewijn; 28-12-14, 23:59. Reden: zoekt het formulier

         Commentaar


         • #10
          Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

          Opnieuw was ik bij deze mooie Marokkaanse Meesteres. Bij ontvangst was Ze zeer vriendelijk, maar Haar mooie donkere ogen keken dwars door me heen. Dat beloofde weer spannend te worden! Ik was een tijdje niet geweest, en Ze leek er extra veel zin in te hebben ... mijn grenzen werden direct al getest, ik genoot met volle teugen. Toen ging Haar hak diep in het vlees van mijn been, en zei Ze: 'Je mag kiezen ...' Ze weet dat ik compleet machteloos ben tegen de kracht van Haar hakken, dus ik stotterde: 'U mag zelf kiezen Meesteres!' Ze koos natuurlijk hetgene mij het meeste beangstigde. Het werden de naalden door mijn tepels, en een Golden Shower die er sowieso aan zat te komen. Ze geniet echt van de vernederingen die Ze uitdeelt, ik moet dan oppassen dat ik niet ga meelachen want dan laat Ze me weer zien wie de baas is. Al met al de beste Meesteres die er in Nederland rondloopt op dit moment.

          En de ontvangst in Park 118 is ook altijd vriendelijk en discreet. Toppie!

          Commentaar


          • #11
           Re: Amsterdam, Sarphatipark 118, Mrs. Sarah

           Dit is absoluut de mooiste meesteres die er is. Wat een prachtige vrouw is dit zeg. En daarnaast is ze ook nog zeer bedreven in haar rol als meesteres. Heb haar in het verleden vaak bezocht maar kan er helaas niet meer heen.

           Ze weet precies uit te vinden waar je als onderdanige van geniet en het spel gaat dan ook altijd precies zoals je zou willen. Hoe ze je weet op te geilen met haar prachtige lichaam maar toch ook weer op je plek kan zetten met haar strenge handelen is echt ongeëvenaard. Hier beleef je gegarandeerd een topsessie!!! Hoop dan ook stiekem dat ik er ooit nog eens kom.

           Commentaar

           Aan het werk...
           X