Dordrecht, Priveontvangst , Annet

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Dordrecht, Priveontvangst , Annet

  Na een afspraak via http://www.sexjobs.nl/sexjobs/sm/dom...ng-etc_2580368 bezocht ik vanmorgen Annet. De liefhebber van harde SM vind bij haar vast niet wat hij zoekt. Zelf houd ik af en toe van hard en soms van zacht.

  Annet heeft echt het uiterlijk van een top-model en dat maakte dat ik toch al wel opgewonden raakte. Ik moest op de vloer gaan liggen in een kamer waar in het midden een paal was zoals voor paaldancing wordt gebruikt. Annet gaf mij een trample sessie met afwisselend slippers en laarzen met een hak, waarbij mijn penis en ballen zeker niet vergeten werden. Dankzij de paal waar zij zich aan vast hield had zij een perfekte kontrole over waar zij haar voeten plaatste en hoe hard zij dit deed.
  De stemming tussen ons had iets unieks dat ik nooit bij een meesteres vond. Terwijl ik haar voeten overal over mijn lijf voelde spraken we ontspannen. Geen agressie maar vriendelijkheid van haar kant. Het laatste half uur gaf zij mij een voetbehandeling op mijn gezicht. Dit is volgens haar één van haar specialisaties. Zelf heb ik onvoldoende ervaring op dat punt om dat goed te kunnen beoordelen.
  Aan het einde van de sessie voelde ik me tevreden en gelukkig, ondanks de softe SM die ik van haar mocht ontvangen. Een kanjer, maar wel als je niet op harde SM uit bent.
  Dat doet ze niet en ze is daar ook beslist niet toe over te halen.

 • #2
  Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

  Oorspronkelijk geplaatst door wimzuidholland
  Ik ben erg benieuwd of Annet ook footjobs, handjobs, blowjobs, cumcontrol, cumdenial en milking doet???
  Ik zou niet weten wat wel en wat niet, maar vast niet allemaal of ik moet haar wel heel slecht hebben begrepen.
  Laatst gewijzigd door Kaiser Sosze; 08-06-11, 19:40. Reden: Geen email-adressen online zetten.

  Commentaar


  • #3
   Re: Annet Dordrecht

   Ik heb gereageerd op haar advertentie maar nog niks mogen horen. Na ja, misschien ziet ze me niet zitten, uiteindelijk kiest ze haar 'slaven'(tussen aanhalingstekentjes want ze vindt zichzelf geen echte meesteres) met zorg en smaak uit.


   Quote weggehaald. Gaat s.v.p. bij een opmerking niet een hele recensiebeschrijving zitten quoten. (K.S.)
   Laatst gewijzigd door Kaiser Sosze; 11-06-11, 11:09.

   Commentaar


   • #4
    Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

    De link in het eerste bericht werkt niet meer, maar deze nog wel:
    http://www.sexjobs.nl/a.php?a=260035...hstr=Dominante dame&h=1&c=34&s=89&p=1

    Commentaar


    • #5
     Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

     Omdat het vorige bezoek aan Annet mij uitstekend beviel ben ik opnieuw bij haar geweest voor een sessie van een uur. Ik lag op mijn rug op de grond met een een rieten stoel boven op me. Die stoel had een kruisverbonding tussen de poten. Het midden daarvan drukte op mijn piellemans. Annet nam op de stoel plaats en drukte haar goddelijke voeten in mijn gezicht. Ik genoot van de druk die haar gewicht nu op mijn penis uit oefende. Annet is prachtig slank, maar op dat moment had ik graag gewenst dat zij 150 kg woog i.p.v. de 55 waar ik haar nu op schat. Zij zette de sessie voort door op mijn keel te zitten wat mij heel erg opwond. Annet is een fantastiese dominante vrouw en ik verlang alweer naar de volgende keer.

     Commentaar


     • #6
      Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

      Ja, ik kan je ervaringen delen. Ben vanochtend voor het eerst bij haar geweest maar zeker niet voor het laatst

      Commentaar


      • #7
       Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

       Oorspronkelijk geplaatst door @Tobias Bekijk bericht
       Ja, ik kan je ervaringen delen. Ben vanochtend voor het eerst bij haar geweest maar zeker niet voor het laatst
       Voor mij was het wel voor te laatst, zelfs vroegtijdig een einde aan dit gemaakt.
       Afspraak gemaakt met deze dame, mooi als een fotomodel (dat is ze zeker). Facesit en tepeltorture afgesproken en nog een paar dingen die zij leuk zou vinden.
       Bij binnenkomst, geen echte studio-achtige omgeving maar een kamer met familie-fotos aan de muur.
       Direct broek uit en ik kreeg een kettinkje aan mijn tepels, dat was dan de tepeltorture. Niets verfijnds, geen fantasie. Ik moest met mijn hoofd op de rand van het bed gaan liggen en ze ging direct op mijn voorhoofd zitten. Geen variatie, geen benauwde momenten,helemaal niets, alleen zitten en een blaadje lezen en telefoneren met een volgende afspraak. Daarna mocht ik 20 minuten haar voeten masseren, terwijl ze zat te internetten, daarna wat trampling, niet mijn ding moet ik toegeven. Toen 15 minuten als voetenbankje moeten dienen, zonder ook maar enige actie, terwijl ze weer zat te telefoneren met klanten en daarna, gaf ik het op, en ben voortijdig vertrokken. Wat een sof, geen interesse vanuit deze dame, geen variatie en vooral geen kennis van zaken. Ze verkoopt Soft en hard sm, maar hoe ze dat moet doen???? Nog nooit voortijdig ergens afgehaakt, maar deze dame maakte het wel erg bar... Niet echt een aanrader, wellicht voor mensen die graag een fotomodel van nabij willen zien....... maar nergens mogen aankomen.

       Commentaar


       • #8
        Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

        Ben er een tijdje geleden geweest. Zelfde ervaring als Wernertje. In mailwisselimg belooft ze van alles. Tijdens afspraak zelf doet ze juist dingen die ik niet via de mail gevraag had en de dingen waar ik van hou juist niet. Totaal ongeïnteresseerd. Ook ik heb een tijdje als voetenbank gediend, trampling ( niet om gevraagd van te voren) en voetmassage waar ik ook niks mee heb. Ben ook voortijds vertrokken. Slechtste sm-ervaring ooit voor mij. Maar inderdaad, ze ziet er mooi uit.

        Commentaar


        • #9
         Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

         Oorspronkelijk geplaatst door tepelaar
         ja ja,dat is deze dame, die blogt over een onderdanige man die niet onderdanig is...... of is het de dominante dame die niet dominant is???? Mooi om naar te kijken, dat weet ze zelf maar al te goed, maar SM-sessies aanbieden....... laat dat aan de echte over....

         Commentaar


         • #10
          Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

          Na enkele keren contact gehad te hebben via mail en telefoon heb ben ik tot een afspraak gekomen met Meesteres Annet.
          Ik belde bij haar aan en de deur ging open daar stond Meesteres Annet zeer mooi gekleed.
          Kom binnen zei ze en ik volgde haar naar een kamertje.
          Eerst even kort gepraat voor we begonnen ze heeft een lieve uitstraling maar niets blijkt minder waar, zodra de sessie begonnen is is het een echte top Meesteres in 1 woord geweldig.
          Eenmaal naakt gebood ze mij op mijn knieen rondjes voor haar te gaan kruipen, ondertussen haalde ze zelf wat spulletjes voor de dag.
          na een minuut of 5 gebood ze me te gaan staan ik werk vakkundig vastgebonden met mn armen op mn rug.
          wederom gebood ze mij op mn knieen te gaan zitten om me vervolgens voorover op mn buik te laten vallen.
          Daar lag ik dan vastgebonden armen op mn rug op de grond en toen kwam Meesteres met haar hakken op mijn rug staan en liep op en neer van onder naar boven en bleef regelmatig een tijdje op dezelfde plaatst staan op mijn rug en dan maakte ze ligt sprongende/duwende bewegingen dit alles was echt geweldige ook voelde ik de tepelklemmen heel erg goed want ik lag tenslotte op mn buik op het laminaat.
          Ik probeerde het zo lang mogelijk vol te houden en eig nog net iets langer als ik eigenlijk kon hebben het was heerlijk en zeer zwaar.
          Ik kreunde en hijgde hard en mijn ademhaling was ook zeer hard als ik dan weer wat rustiger adem haalde duwde Meesteres nog paar keer flink tot ik smeekte om genade.
          Ze zei lachend ik dacht dat je zoveel kon hebben en er zijn slaven die vinden mij nog soft, heerlijk hoe ze dat tegen me zei.
          terwijl ik nog op de grond lag kwam ze tussen mn benen staan en voelde hoe ze met haar laarzen mn benen uiteen duwde om zo vervolgens goed bij mijn ballen te kunnen.
          Het was tijd geworden voor ballkicking kreeg ik al snel in de gaten, ze gaf 1 trap paar seconde pauze en nog 1 trap en nog 1 en na 3 trappen die telkens kort pauze tussen zat kreeg ik er ineens 4 heel snel achter elkaar dat voor ik kon smeken al 4 trappen verder was, dit was echt zo slim en cool
          Ik was inmiddels geblinddoekt en ik moest op mn knieen kome zitten ik kon niets zien maar ik voelde ineens een scherp voorwerp over mijn lichaam gaan dat was een wieltje met scherpe puntjes , hoe het heet weet ik zo even niet.
          ze rolde het over mijn zeer gevoeldige tepels en buik, mijn liezen heupen en zo naar beneden over mijn boven benen.
          Ook heeft Meesteres Annet mij ook nog flink met de zweep op mijn rug en billen geslagen heerlijk wat een kracht heeft Meesteres Annet tijdens het slaan met de zweep was dat heel goed voelbaar.
          Nu 2 dagen na de sessie wordt ik nog herrinnerd aan Meesteres Annet wat heerlijk is om te voelen omdat ik het heerlijk vind overal nog napijn te voelen van de sessie zoals spierpijnen en pijn in tepels.
          Mijn verhaal begint misschien aan de lange kant te worden, maar ik zit echt vol van Meesteres Annet een prachtige vrouw met een super uitstraling en een blik in haar ogen waarmee ze een slaaf al in haar macht heeft.
          Al met al een zeer geslaagd bezoek aan Meesteres Annet.
          En ik zou ook zeker aanraden aan andere slaven haar ook eens te bezoeken, je zal met een zeer voldaan gevoel naar huis gaan. Zelf zal ik ook zeker nog eens naar Meesteres Annet gaan voor een heerlijke sessie.
          Gegroet slaafje Javo.

          Commentaar


          • #11
           Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet(goed)

           Oorspronkelijk geplaatst door Remko007
           Gaat het hier om deze dame??

           http://www.kinky.nl/sex-afspraken/vr...px?tab=profile

           Is dat dan nieet één van de dames die te zien is in enkele producties van Kim Holland? (Meiden van Holland)
           Yep, dat is ze!

           Commentaar


           • #12
            Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet

            Ik ben onlangs ook bij deze dame geweest. Ik herkende haar van de vreselijke goede site Bikini Dare, waar zij poseerde in sexy bikini's. Was dus erg verrast haar tegen te komen op de BDSM afdeling van kinky. Enfin, ik naar Dordrecht of daar ergens in de buurt. Ik werd ontvangen in een typisch doorzon-woninkje waar de gordijnen even werden dichtgetrokken door Annet zodat de vele buren niet naar binnen konden gluren. De sessie was verder OK, maar niks bijzonders. Annet is helemaal niet dominant, op geen enkel vlak. Ze vertelt je wel eerlijk dat je haar niet mag aanraken en dat ze geen sexuele handelingen doet, wat voor mij al een flinke afknapper was. Slaan met een zweepje deed ze niet, dat vond ze 'te hard', en ze deed niet aan extreme SM'. Ze begon spontaan te babbelen over haar dochtertje, wiens portret levensgroot aan de muur hangt. Ik stel me zo voor dat een half uurtje na mijn vertrek de moeder, vader, opa of oma weer in dezelfde kamer zit, met dat kindje te tutten of zo. Bizar. Anyway, ik koos dan maar voor trampling, omdat ik dit nog nooit had gedaan. Annet deed dit met smaak, ik loop nog met piepende longen rond. In het midden van de woonkamer was nl een paal, pardon 'pole' waar zij waarschijnlijk paaldanslessen volgt via een DVD'tje of zo. Ik moest op mijn rug naast de paal gaan liggen en vervolgens kwam zij op mijn borst staan terwijl ze zich met 1 hand vasthield aan de paal. Haar blik was verder ongeinteresseerd, je ziet haar bijna denken wat voor mongool ze nu weer aan de haak heeft hangen. Maar goed, na de trampling sessie ging ze een blaadje lezen op de bank en ik mocht daarbij haar voeten kussen, zonder haar benen aan te raken, want dat vind ze alweer te ver gaan. Ik hield het na een half uurtje verder voor gezien. Ik kwam voor een domina-sessie maar kreeg een amateuristische huis-, tuin- en keukensessie die bij Sex voor de Buch niet had misstaan. Bijna genant, gelukkig waren er geen toeschouwers. Annet is een schat van een meid, maar ook gewoon een dame die zo te zien erg krap bij kas zit, en daarom heeft besloten om na haar aflopende erotische modellenwerk (ze is in de dertig schat ik, en haar eens zo strakke snoetje begint rimpels te vertonen) op een wel heel makkelijke manier wat bij te verdienen. Daarbij wil ze het zelf zo makkelijk mogelijk hebben, en als het even kan zou ze denk ik haar klanten het liefst binnen 10 minuten weer naar buiten bonjouren. Erg jammer, want ik had me echt verheugd op een kinky avontuur met een Bikina Dare model. Ik zal haar nooit meer bezoeken, dat staat vast. Maar ach, het was hoe dan ook wel weer een leuk avontuurtje.

            Commentaar


            • #13
             Re: Dordrecht, Priveontvangst , Annet

             Weet iemand hoe het met deze dame is ? (nog actief/ gestopt o.i.d. ?)
             Rt,

             Commentaar


             • #14
              Ik ben vorig jaar id zomerperiode nog bij haar geweest, ze zei toen geen advertenties meer te hebben...
              Tjans een leuke meid als je wat hebt met voeten, bij mij kwam ze leuk en spontaan over maar ikzelf ben ook niemand met slaafse gevoelens of kick niet op harde sm

              Commentaar

              Aan het werk...
              X