Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

  Donderdagavond naar deze dame geweest. Sandra is een Jamaicaanse dame die zich hult in SM kledij..ze heeft een strak corset aan waardoor haar wespentaille haar grote siliconentieten erg accentueren.
  Ze zit op de hoek van de Geleen en Hunzestraat,ingang is in de Hunzestraat.
  Voor de kamer moesten we naar boven,naar een als SM ingerichte kamer,maar Sandra doet ook aan ''gewone'' service.
  Voor de som van 50 euro staat pijpen,neuken op het programma!
  Een erg lekker wijf!
  Laatst gewijzigd door bobby vitale; 18-08-08, 08:47. Reden: Aanpassing en txs.

 • #2
  Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Sandra (Jam) (voldoende)

  Is alweer een aantal weken geleden dat ik bij Sandra ben geweest voor een SM-sessie. Ze heeft hiervoor een volledig ingerichte kamer waar je je snel klein voelt. Sandra weet je met haar heerlijke borsten helemaal gek te maken en ondertussen wordt flink onderhanden genomen. Alles gaat op manier die zeer aangenaam (lees ook pijnlijk, voelde mijn tepels nog een paar dagen later nog) is. Ze ziet mij binnenkort weer.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Sandra (Jam) (goed)

   Oorspronkelijk geplaatst door Bruintje Beer
   Iemand deze dame de laatste tijd nog gespot?
   Vorige week op een door-de-weekse avond nog gezien. Lijkt niet een echt vast patroon van aanwezigheid te hebben. Heb haar de laatste weken zowel op k2, k3 en k4 gezien op bovenstaand adres.
   Dame behoort overigens tot de oudgedienden in deze straat. Ook in de "gulden"-tijd bood ze haar diensten al aan.
   Laatst gewijzigd door Kaiser Sosze; 22-04-11, 21:51. Reden: vraag bij antwoord

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Sandra (Jam) (goed)

    Ik heb van haar begrepen dat ze vaak wat later begint (na een uur of 9 in de avond). Hoewel het raam verschilt heeft ze meestal wel de zelfde (grote) SM-kamer boven.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Hunsestraat 51-k4, Sandra(Jam.) (matig)

     Deze Sandra is dezelfde dame als de dame van onderstaande link:

     www.hookers.nl/showthread.php?t=188619

     Toen ik vanavond de Geleenstraat verliet kwam zij er net aanlopen dus ze is niet op vakantie of ze is net terug. Op haar werktijden en -dagen is verder geen peil te trekken. Ik heb haar zelf een jaar of 10 geleden bezocht en was niet overtuigd. Bovendien vroeg ze, nadat ik voor het instaptarief van 50 Gulden naar binnen was gestapt, direct al om 200 Gulden voor een langduriger sessie. Ik had op dat moment m'n veters nog niet losgedaan. Dus voor mij geen herhaling.
     Maar toch heeft deze dame een vrij trouwe klantenschare en werkt ze ook op afspraak en is soms de gehele avond bezet. Ik had er in ieder geval geen klik mee en heb haar daarna dan ook nooit meer bezocht.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Geleenstraat 23 k07, Sandra(Jam.) (voldoende)

      Hallo lezers, eigenlijk reageer ik nooit maar ik voel me geroepen om dat nu even wel te doen. Het betreft namelijk Sandra uit Jamaica.
      Deze dame werkt nog steeds. Tegenwoordig staat ze in hetzelfde raam als Marina. Geleenstraat 23 k07.
      De kamer is inderdaad goed ingericht, maar hier en daar zijn er wel defecten zoals losgebroken haken. ( zal het er dan zo hard aan to gaan dat het iemand de haken kapot maakt ) Verder is de kamer tamelijk vol met allerlei attributen teveel om op te noemen.
      Sandra is inderdaad een super mooie verschijning. In eerste instantie lijkt zij tamelijk onschuldig en misschien wel een beetje verlegen. Wanneer het eis is gebroken, pas dan maar op! Zo "lief" is Sandra dan ook weer niet. Ik kom al enige tijd bij Sandra. Zij doet soft, medium, hard tot extreme hard sm!. Dus je moet wel goed aangeven wat men wil. Als je soft aangeeft, dan krijg je ook soft-sm. Ik heb ooit aangegeven dat ik mijn eigen grenzen wil verleggen en wel wat meer dan soft wilde. Hier heeft Sandra mij inderdaad mee geholpen. Kortom ik heb elke keer weer een geweldige ervaring bij haar dus kom er dus regelmatig terug. Zo harde sm-er ben ik niet eens, maar blijf wel enkele dagen en soms zelfs weken nagenieten . Nadeel is dat het wel een paar centen kost deze verslaving

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k4, Sandra(Jam.) (voldoende)

       Vorige week Zondagavond waren de SM-mogelijkheden in de Geleenstraat weer vrij beperkt. Ik had Sandra zo'n 10 jaar geleden al eens bezocht toen er nog "in guldens" werd afgerekend. Kon me niets meer van deze sessie herinneren, maar weet nog wel dat ik destijds niet erg overliep van enthousiasme. Toch maak je vaak mee dat een Domina zich in het spel ontwikkelt na enige tijd, dus toch maar weer eens binnengestapt om te kijken of er progressie geboekt is. Helaas moet ik concluderen dat er van ontwikkeling geen sprake is.

       Kreeg direct na binnenkomst in de kamer al een upsell-poging te verwerken (net zoals een jaar of 10 geleden), maar uiteraard niet op ingegaan omdat ik eerst even de kat uit de boom wilde kijken. De sessie was initiatiefloos, emotieloos, fantasieloos en vrij vlak en de handelingen werden eigenlijk op een technische manier uitgevoerd zonder dat er van enige beleving van haar kant sprake was en ik ook niet echt de indruk kon krijgen dat ze erg veel plezier aan het spel beleeft. Het lijkt me een beetje SM "tegen wil en dank".

       Ik zal verder niet in detail over de sessie treden, maar de sessie omvatte tepelbehandeling, het overgieten van pik en ballen met kaarsvet (waarvoor ze eerst nog even een aansteker moest gaan zoeken ergens in het pand waardoor ze een minuut of 5 wegbleef), plassex (niet erg overvloedig) en verder brabbelde ze wat dat ik haar sletje was. Ik werd er verder niet opgewonden van, maar tijdens een tepelpijniging wist ik me toch naar het orgasme toe te werken.

       Sandra kan inmiddels wel tot de "oudgedienden" van de Geleenstraat gerekend worden en ik moet zeggen dat Sandra er nog steeds best goed uitziet en ook best wel een mooi geklede Domina is. Verder ervoer ik haar als "op een professionele manier" vriendelijk, maar een echt warm gevoel of enige vorm van chemie kon ik (helaas) niet met haar krijgen.

       Bij navraag naar haar werktijden zei ze me uitsluitend 's avonds te werken. Ze woont in het buitenland en verblijft afwisselend de ene week in Nederland om te werken en de andere week is ze gewoon thuis in het buitenland. Ze zei me ook een combinatie van sex en SM aan te bieden, maar niet tegen het basistarief en daar een hogere vergoeding voor te verlangen.

       In het recensieformulier moet ik nog een kwalificatie van de SM-sessie geven. Daar Sandra wel haar tijdsafspraak en haar afspraken wat betreft de sessie nakwam houd ik het op "voldoende", daar ik de kwalificaties "matig" en "slecht" bijna nooit gebruik en slechts voorbehouden heb aan Domina's die hun afspraken niet nakomen of er extreme uitpeespraktijken op na houden (maar gelukkig kom ik dit soort Domina's nauwelijks tegen).

       Kortom: Ondanks het feit dat ik de indruk heb dat Sandra een trouwe klantenschare heeft, daar ze regelmatig voor langere periodes bezet is en ook op afspraak werkt was ik niet onder de indruk en had ik verder ook geen klik met haar. Ik zal dan ook niet voor een herhaalbezoek bij haar gaan.

       N.B. Ik denk dat de leeftijd in het recensieformulier wel een paar tandjes omhoog kan gezien Sandra's lange staat van dienst in de Geleenstraat, want ze is naar mijn mening zeker de 40 gepasseerd (maar heeft nog een vrij jonge uitstraling).

       N.B. Op de avond dat ik haar bezocht stond ze op de Geleenstraat 23 k7.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k4, Sandra(Jam.) (voldoende)

        Mistress Sandra is op Jamaica geboren en is van gemengde afkomst. Zij heeft zeventien jaar in Rotterdam gewoond en woont nu in Zuid-Engeland. Zij is om de week aanwezig in de Geleen, maar neemt weleens een maand of twee een pauze. De eerste weken na zo'n pauze gebruikt Zij - noodgedwongen - een standaardkamer, maar liefst ontvangt zij Haar slaven in één van de SM-suites. Zij is zeker niet in haar twenties, eerder eind dertig, maar is - wat mij betreft - een schitterend mooie Dame. Haar native language is Frans, maar Zij spreekt en verstaat heel goed Engels en ook behoorlijk wat Nederlands.

        Mistress Sandra heeft een vaste kring van bewonderaars. Bij een eerste bezoek kan Zij wellicht enigszins gereserveerd overkomen, maar als je Haar met respect benadert, Haar een compliment geeft en iets over jezelf vertelt, dan zul je vrijwel alles kunnen ervaren waarvan je droomt. Als Ze jou vertrouwt en toelaat, dan kan Zij zeer sensueel en dichtbij komen. Maar vergis je niet: als je aangeeft dat je van harde SM en diepe vernedering houdt, dan zal Zij niet aarzelen. Tegelijkertijd zal Zij, als jij aangeeft dat het je teveel wordt, zachtzoet een adempauze inlassen en je koesteren.

        Gisteravond mocht ik na enige tijd voor ruim twee uur bij Haar zijn. Tijdens deze sessie hanteerde Zij - nadat ik in het voorgesprek mijn passies had aangegeven - tamelijk genadeloos diverse zwepen. De cane van plexiglas en leer is een gevaarlijk instrument en zeker niet geschikt voor iedereen: ruim 24 uur later kan ik nog steeds moeilijk zitten, de huid van mijn bottom is gezwollen en vertoont alle kleuren van de regenboog. Volkomen machteloos en vastgebonden, heeft Mistress Sandra ook mijn tepels en edele delen hard aangepakt. Harde trappen tussen mijn benen, en regelmatig de genade de hakken en zolen van Haar hoge laarzen te mogen koesteren en aanbidden. Zeker vijftig snoeiharde klappen in mijn gezicht. Gedurende de sessie fungeerde ik als gebruiksobject: asbak, spuugbak en Damesurinoir. En steeds Haar ogen dicht bij mij, over en weer zacht fluisterend een dynamiek van Dominantie en onderwerping.

        Mistress Sandra kent vrijwel geen taboes, maar respecteert je grenzen en is in het nagesprek - als je daar prijs op stelt - heel openhartig over Haar leven (als Zij jou vertrouwt). Als Zij jou wat langer kent, dan zul je merken dat Zij geniet, net als jij.

        Kom je voor een half uur en ben je onbeschaafd of zonder woorden, dan is Mistress Sandra minder geschikt voor jou.

        Vaste klanten mogen Haar sms-berichten sturen en Haar bellen.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k4, Sandra(Jam.) (voldoende)

         Afgelopen week bij Sandra geweest.
         Zonder in details te treden: nooit meer.
         Over Sandra heb ik helaas geen pluspunten, de kamer wel, die is perfect.

         gr. Pornlord

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k6, Sandra(Jam.)(voldoende)

          Ik zag haar staat in ouderwetse traditionele SM outfit alles zwart + laarzen. Ik kan er qua beleving niet veel positiefs van maken. Dame vindt zichzelf geloof ik wel interessant, maar haar kwaliteiten als Meesteres en zelfs als kinkygirl vond ik bijzonder matig. Ik heb mijn tijd niet eens volgemaakt en het is zonde van mijn 100 Euro geweest. Nee ik had de recensies hier eerder moeten lezen zie ik nu . Ik ga er ook geen woorden hier meer vuil aan maken, want dan baal ik alleen maar meer.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k6, Sandra(Jam.)(voldoende)

           Zag bij toeval de recensies van deze meesteres waar ik met grote regelmaat kom ( eenmaal per twee weken).zodoende kan ik mijzelf tot de vaste klanten schare rekenen...ik zal dus vermelden waarom ik daartoe behoor: Of je een 'klik' met Sandra moet hebben weet ik niet..ik weet zeker dat die er van mijn kant is.
           Ben zo'n klein jaar geleden na wat onrustig door de straat heen-en weer gewandeld te hebben toch maar met knikkende knietjes naar binnen gegaan, totaal niet wetende wat een sms sessie inhield...nu weet ik wel beter! ben inmiddels al redelijk 'opgevoed' door haar...
           Mijn reden dat ik steeds terugkeer is gewoon simpelweg dat ze mij telkens heeelemaal gek maakt... enerzijds door haar mysterieuze exotische schoonheid...anderzijds door haar geraffineerde en verrasende spel..soms lijkt ze in een milde bui...maar dan ineens slaat ze om naar een genadeloze meesteres. ik ben er een soort van verslaafd aan geraakt ben ik bang..voor mij is het dan ook goed dat ze de ene week hier is..om vervolgens een week niet te werken..dit voorkomt een persoonlijk faillissement.
           Kortom...voor mij DE Meesteres!

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k6, Sandra(Jam.)(voldoende)

            Deze meesteres afgelopen vrijdag bezocht, ik heb 100 euro voor 0.5 uur betaald, maar volgens mij is het bijna een uur geworden. Heb deze meesteres al een tijdje op het oog, maar nu moest het er toch van komen, heb voor een normale sessie gekozen en werd vastgebonden, met een zweepje verscheidene malen op de billen geslagen. Heb haar goddelijke speeksel mogen proeven en zij heeft mij een heerlijke tepelmarteling gegeven. Jammer dat ze maar 2 weken in Nederland blijft en dan weer terug gaat naar Groot Brittannie, waar ze normaal woont. Het is zeker een herhaling waard.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k6, Sandra(Jam.)(voldoende)

             Hierbij vul ik nog een beoordeling voo Sandra in

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k6, Sandra(Jam.)

              Deze dame een week of 2 terug nog bezocht op Geleenstraat 130. Kende haar al van eerdere bezoekjes maar wat mij betreft zijn haar prestaties niet up to par met haar adembenemende uiterlijk. Nu ben ik niet zo into SM maar meer van de sexspelletjes maar ondanks dat zij minder afstandelijk was dan een vorig bezoek was het toch niet geweldig

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

               Ziet er aan het raam verleidelijk uit. Binnen is er echter niets mee te beginnen. Geen pmc geen nmc en rukken mag je zelf doen. "ik doe alleen SM" is de simpele verklaring. Afgesproken voor het genoemde bedrag rustig aan te doen. Wat zij verstaat onder rustig heeft blijkbaar een andere betekenis. Blijft over dat het een geil gezicht is in die strakke lakjurk en laklaarzen. Toen we er uit waren werd er op het raam geklopt en kon zij niet wachten om even te kijken wie daar was. Ben maar snel weggegaan. TMM dus. Zet de leeftijd maar gerust toen jaar hoger.

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                Oorspronkelijk geplaatst door henkieboy64 Bekijk bericht
                Ziet er aan het raam verleidelijk uit. Binnen is er echter niets mee te beginnen. Geen pmc geen nmc en rukken mag je zelf doen. "ik doe alleen SM" is de simpele verklaring.
                klinkt als een gewone bdsm uitspraak, als je iets anders verwacht denk ik dat je verkeerd zoekt

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                 Ben er ook eens geweest en idd het stelde niet veel voor....
                 voor mij een uitgebluste meesteres !

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                  Ik kom af en toe bij Sandra. Ik het vermoeden, en het lezen van de recensies hier sterkt mij in dat vermoeden, dat je iets met Sandra moet hebben, er moet een klik zijn, anders is de kans groot dat 't 'm niet gaat worden. Ik denk dat dat wederzijds is, dat Sandra ook iets met de klant moet hebben.

                  Of je bij Sandra terecht kunt voor kinky sex weet ik niet, ik weet wel dat ze grenzen respecteert, ze is (klinkt wellicht raar) lief en zorgzaam, en ik vind het leuk om haar te zien, en met haar te spelen. Ik zal haar blijven bezoeken.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                   2 maand afwezig.
                   groet nr

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                    Sandra is weer terug.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Geleenstraat 130 k2, Sandra(Jam.)

                     Voor de liefhebbers, vandaag weer gespot