SM Studio Nederland Almere & Amersfoort, Mrs. Kim

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • SM Studio Nederland Almere & Amersfoort, Mrs. Kim

  Heb stoute schoenen aangetrokken en bij Mrs Kim langs gegaan. Was wat gereserveerd vanwege de foto\'\'s, die wellicht gefotoshopt of gedateerd konden zijn. Aangekomen trof ik echter een echt geweldig uitziende Dame aan. Slank, perfecte conditie, een echt erg aantrekkelijke vrouw, eigenlijk veel mooier dan de foto\'s, wellicht moet ze een goede fotograaf nemen en wat glamour-pics nemen?
  De sm-sessie: Ben zelf een wat meer softe/kinky/perverse slaaf, kwam helemaal aan mijn trekken. Kim is heel erg ervaren, en dat voelt superfijn, ze is erg dominant en legt haar wil op, voel me heerlijk onderdanig, geniet hevig van haar Duitse Domina-Taal! Maar wanneer ze iets doet wat niet mijn ding is (bv mijn keel vastpakken) dan kon ik dat gewoon aangeven, Zij gaf aan het niet meer te doen, maar dit verstoorde de Domina/slaaf beleving helemaal niet, ook dat verliep natuurlijk.
  Ben o.a. heerlijk ondergepist, mocht tegen haar poesje aankijken, ook dit was een goddelijke aanblik.
  Kortom: Kim is meer dan de moeite waard, gedraag je als een slaaf, respecteer deze vakkundige, mooie Meesteres en je krijgt er een bijzondere sessie voor terug..
  Zelf zou ik zo met haar willen trouwen ?
  Laatst gewijzigd door rtroma; 25-04-18, 11:00.

 • #2
  Kim ja ik ben een liefhebber van Duitse Meesteressen alleen al hun spraak doet mij al sidderen dus een paar weken geleden een afspraak gemaakt via wapp, dit was prima en fijn om met haar een afspraak te maken dus op een zaterdagavond de stoute schoenen aan en op naar Nieuwegein, werd bij binnen komst netjes onthaald door een leuke dame en mocht plaats nemen in de grote rode stoel onderaan de trap.
  Na even gewacht te hebben hoorde ik iemand van de trap komen, volgens mij was het geluid van iemand met hoge hakken en ja hoor daar kwam zij aan Wauw wat een verschijning kwam daar van die trap haar aanzien maakte mij klein en al enorm geil. na komst du mit kon ik wel kruipen de trap op wat een goddelijke Meesters.
  Eenmaal op de kamer even geklets waarom ik kies voor een Duitse Mrs en het spel kon beginnen en wat voor spel geweldig het detail laat ik voor mezelf maar na twee weken voelde ik mn tepels nog steeds heerlijk zo moest ik steeds aan haar denken, niet alleen het spel maar ook haar schoonheid, de foto`s zijn redelijk maar god wat is zij mooi.
  Ga weer terug naar haar binnenkort om een sessie met Latex ect en misschien wie weet met een andere slaaf erbij want had haar aangegeven dat ik hier wel voor in ben, zij kon er dan een andere Mrs erbij halen vertelde ze mij, nou wat wil een slaaf nog meer, zo een knappe Meesters moet toch aanbeden worden en zoals slaaf Paul al aangeeft trouwen zou ik ook wel willen of liever haar slaaf voor het leven zijn.

  Groetjes Slaaf Jack

  Commentaar


  • #3
   Is dit niet dezelfde Kim (Duits, kinky) die vroeger linkerhoek Sint Annendwarsstraat/Trompettersteeg Amsterdam werkte? Misschien nog een oud topic in het archief?
   Ik ben niet getrouwd, want mijn schoonouders konden geen kinderen krijgen

   Commentaar


   • #4
    Klopt H. Scherp opgemerkt.
    Er is geen oude topic te vinden in het archief, ze deed aanvankelijk “Vanilla” sex en is later op de SM toer gegaan maar heeft ook nog (Gedeeltelijk) in Duitsland gewerkt.

    Commentaar


    • #5
     Gaat het over deze Kim?
     https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...-meesteres-kim

     De duitse Kim die vroeger op de hoek Sint Annedwarsstraat zat is een stuk jonger dan de 40-50 .

     Commentaar


     • #6
      Het is meer dan 10 jaar geleden dat ze in de Sint Annendwarsstraat zat... was een stuk jonger.
      Ik ben niet getrouwd, want mijn schoonouders konden geen kinderen krijgen

      Commentaar


      • #7
       Meesteres Kim werkt momenteel in de stahlstrasse 48, Essen (rosse buurt).
       Haar adv. met foto's:
       https://www.peitsche.de/dominas/esse...teres-kim.html

       Commentaar


       • #8
        Vanavond na maanden weer eens in de Stahlstrasse, Essen en zag in haus48 een dame die ik niet kende.
        Eenmaal in gesprek bleek het Kim te zijn en vond haar van dichtbij er ouder uitzien dan op de foto's. Ook was ze gelijk wat irritant met direct de vraag waar ik vandaan kom. Toen ik zei nederland, wilde ze gelijk in het nederlands verder praten, terwijl ik juist kick op sm-sessies in de duitse taal. Ze begreep dus weinig van wat ik zoek en na 2min het gesprek aan het raam ook afgebroken.
        Trouwens, haar prijs in Essen begint voor een kinkysessie a 50euro/20min.

        Commentaar


        • #9
         Een paar maanden geleden haar bezocht en inderdaad, ze ziet er ouder uit dan op de foto's. Tepelspel was lekker, heb ze daarna nog dagen gevoeld. Anaal was ook wel goed, alleen ging ze daar erg lang mee door. Had verzocht om een harde caning, maar dat was ze 'vergeten' tijdens de sessie. Jammer, want daar kick ik wel op. Op zich een leuke, oudere meesteres en sessie was wel okee.

         Commentaar

         Aan het werk...
         X