Simona (Slo), Den Haag, Geleenstraat 122 k 1

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Simona (Slo), Den Haag, Geleenstraat 122 k 1

  Vanmorgen vroeg deze jonge blonde dame bezocht, ze is 22 jr en komt uit CZ( niet verwaren met Simona 122-3 ook een toppertje).<br />Afgesproken 50 voor P&amp;N met wat standjes na de zakelijke handelingen op bed beland in het kleine kamertje.<br />Een licht B2B begon over gegaan op een wat korte pijpsessie was wel redelijk maar heb ze beter gehad, geheel afgerond in drie standjes nl, cowzit missionaris en doggy <br />Daarna was het feestje over<br /><br />fbr58

 • #2
  Re: Utr., Zp 122-2, Simone (CZ) (voldoende)

  Deze 22-jarige Slowaakse is een leuke en aardige verschijning en gaf me een goed gevoel. Ik was er 's avonds rond 9 uur, ze was net begonnen.
  Na een korte p+n sessie van 10 minuten begon ze over de volgende 50 euro...
  Ze telde de eerste 5 min praten etc. mee in de totale hele 15 minuten.
  Dat ze om meer geld vraagt zonder enige aankondiging, Daar knap ik altijd erg op af.
  Ik neem aan dat mijn collegawandelaars dit ook wel vaker meemaken??
  Toch nog 3 minuten erbij gekregen om het snel af te maken.

  Ze vertelde me dat 50 euro voor haar niet veel is en dat ze 100 euro 'normaal' vind voor een iets langere sessie.
  Dat zal dan in werkleijkheid zo'n 25 minuten zijn.
  Als mannen niet terugkomen als vaste klant, dan zijn er altijd wel weer andere mannen.
  Dat vind ik wel erg afstandelijk en kortzichtig...
  In Alkmaar werkte ze trouwens nog niet zo lang geleden voor euro 35 per sessie. Mogelijk dat daar de kosten van de kamer wat lager zijn?

  Kortom, een leuke meid, redelijke sex maar geen GFE gevoel.
  Ik kon trouwens geen klok bekennen in haar piepkleine kamertje...
  Ze werkt 's avonds tot vroege ochtend.

  Commentaar


  • #3
   Nieuwe recensie

   Na meerdere keren een bezoekje aan het zandpad te hebben gegeven besloot ik dat het er vanavond maar eens van moest komen. Na 3 keer heen en weer lopen vielen mijn ogen op Simona, een oost europeese dame met een ontzettend slank lichaam en blonde haren. Ik liep de plank op en Vanessa kwam erbij staan. Ze waren een beetje lacherig want ze konden goed aan mij zien dat dit mijn eerste prostitutie bezoek was. Enfin, ze vroegen mij of ik een trio wou. Ik ben toen naar de geldautomaat gefietst en heb extra geld bij gepint en ben daarna terug gegaan.
   Ik kon gelijk bij Simona naar binnen. Ik deed mijn jast vast uit en maakte een praatje met haar, aardige dame moet ik zeggen. Vanessa had nog een klant en het wachten duurde te lang dus ze vroeg of ik haar anders alleen wou hebben, ik heb toen vriendelijk bedankt en ben nog even buiten gaan staan totdat Vanessa ook klaar was. Daarna direcht naar binnen en betaald. De dames sprongen op bed en kleden zich helemaal uit. Het viel mij op dat Vanessa het meeste werk deed, ze begon mij af te trekken maar dat schoot niet echt op vanwege mijn zenuwen. Na een hoop gedoe ben ik dan toch in Vanessa gegaan op het missionaris standje. Ze heeft trouwens ontzettend mooie borsten! En Simona heeft een heel erg geil gezicht die ik maar wat graag aankeek. Heel graag had ik Simona nog doggystyle willen neuken maar ze zeiden dat we op de tijd moesten letten. Toen heeft (wie was het elkeweer?) volgens mij Simona mij klaar getrokken terwijl ik beide samens stevig vasthield. Daarna vond ik ze wel wat gehaast maar heb ze vriendelijk bedankt.
   Ik weet niet of ik er nou wel of geen spijt van heb. Het was ondanks het gestuntel wel onzettend geil maar 100 Euro is voor mij veel geld.

   Commentaar


   • #4
    Re: Utr., Zp 122-2, Simone (CZ) (voldoende)

    Gisteren viel mijn oog, na een paar rondjes te hebben gereden, op deze dame en ik heb maar eens besloten om bij haar binnen te gaan.

    Totaal geen slechte keuze geweest!!!!! Geen gehaast en alles wat ze bij me gedaan heeft was echt heel erg goed. Vooral in het pijpen is ze een ster waarbij ze je met haar geile ogen de hele tijd blijft aankijken.

    Al met al een topper die ik nog zeker vaak ga bezoeken (ben blij er weer een gevonden te hebben want het was de laatste tijd bagger!!!! )

    Commentaar


    • #5
     Re: Utr., Zp 122-2, Simone (CZ) (goed)

     Zaterdagnacht dit meisje weer bezocht. De vorige keer was al heel erg goed maar deze keer nog beter. Wel werd ik erg moe van haar gezever dat ze zo moe was en dat de zaken zo slecht gingen. Als ze dit niet had gedaan was ze echt een van mijn favorieten van het pad geworden.

     Commentaar


     • #6
      Nieuwe recensie

      Zaterdag nacht bij Simona (geen Simone zoals in Utreg gerecenseerd)langsgewipt valt niet mee daar rustig af te spreken, de importmannetjes welke je zelden alleen ziet hijgen in je nek. Onze gewoonte van privacy gunnen ze je niet
      Ik had haar al op mijn lijstje staan, vaag dacht ik haar eerder gezien te hebben... en wat bleek ze heeft in Utreg gewerk bootje 124 vertelde zij mij. Nou heb ik nimmer in een boot gewipt maar had haar wel eens zien staan aldaar maar op 't zandpad nooit binnen geweest.
      Zij spreekt goed nederlands und deutsch besser, dat werd dus een mengelmuschi .
      Voor 15 meer pzc, echter meer betalen de 1e keer doe ik niet. Het was een prettige ervaring en omdat ik weinig meer van daffy lees ...prettig GECOHABITEERD (hint-hint )met Simona, mooi lijf en goede dienstverlening.

      P.s In Utreg denken ze kennelijk dat Slowakije nog bij Tsjechie hoort. Dat is niet het geval!

      Commentaar


      • #7
       Re: A3, k4 , Simona (uitstekend)

       medestappers,

       vanmiddag eigenlijk een beetje teleurgesteld de dam op en af gelopen. Rond 16:00 zat er nog steeds maar een handvol dames en de meeste waren qua leeftijd en uiterlijk zeer onintressant. Aan de hand van dit forum een "verlanglijstje" gemaakt en gechecked welke dames er waren. Dat viel vies tegen op een waterkoude zaterdagmiddag vlak voor kerst ( kerstvakantie??)

       Wel gelukkig zat Simona er! Als een magneet trok ze me aan, mooie uitstraling en qua figuur precies lekker! Voor €40 achtergelaten en een fijne beetje korte pijpsessie van haar gekregen. Bij binnenkomst overigens een lekkere korte tongzoen en het aanbod om voor €10 meer zonder gepijpt te worden. Dit niet gedaan, vanwege alle dure kerstcadeaus
       Na het pijpen in cowgirl, standaard en doggy de finish gehaald!

       mogelijk herhalingsgevaar is zeker aanwezig ook al was dame niet meer lekker nauw tijdens "de daad"

       Commentaar


       • #8
        Re: A3, k4 , Simona (uitstekend)

        Ik liep vrijdag middag op de achterdam waar het vrij druk was.
        Ik zag iedereen heen en weer lopen , en ik liep naar een raam waar het gordijn half geopend was, en daar stond een mooie blondine voor de spiegel.
        Ik klopte in het raam, en ze deed de deur open in een mooi blauw setje.
        Ze stelde zich voor met de naam Simona, en vertelde me dat ik haar eerste klant was, omdat ze nog bezig was met opmaken.
        Ik vind dat ze een mooi figuur heeft, met mooie kleine borstjes(hou ik van)

        Ze zij suck an fuck 35€, en gaf haar 50€, en ik zei doe maar wat extra, en ze wou voor die extra pijpen zc, of extra tijd.
        Ik heb gekozen voor de extra tijd.
        Staandend hebben we elkaar gestreelt, totdat ik moest gaan liggen op bed, terwijl ze de cd met de mond erop deed, en het pijpen was lekker, maar duurde kort.
        Ze ging meteen op me lul zitten(on top), en dat deed ze super, maar ook dit was van korte duur.
        Ze wou missionaris, maar niet mijn favoriet.
        Na de missionaris, vroeg ik of ze wilde doorgaan met de on top, maar ze zei dat ze daar geen trek in had, omdat ze daar veel te moe van wordt.
        Dus heb haar doggy genomen, maar om 1 of andere reden was ik niet meer geil.
        Ze zei pijpen, en begon me weer heerlijk te pijpen(met cd), tot ik ook heerlijk klaar kwam.


        Simona is een mooie meid van 22 jaar oud uit Slowakije.
        Ze zei dat ze in januari een maandje op vakantie gaat naar Slowakije.

        Herhalingsgevaar is misschien aanwezig

        Commentaar


        • #9
         Re: A3, k4 , Simona (goed)

         Gisterenweer eens een bezoekje gebracht aan de achterdam. Diana was mijn eerste keuze maar helaas niet aanwezig op dat moment.

         na een paar keer te hebben heen en weer gedrentelt te hebben, bij Simona naar "binnen" gegaan. de voor afgegaan van wat mogelijk was ja de nee en prijs daarvan.

         de dame is lekker ontspannen klets veel vornamelijk in t duits. begonnen met heerlijk weerdezijds strelen waar bij ik haar borsten en vagina niet ben vergeten.

         dit gevolgt door een pijp beurt die heerlijk is en af en toe deeptroat, tevens vergeet ze je ballen ook niet. te gelijker tijd wist ze mij nog wat exstra te plezieren met enkele door mij mee gebrachte speeltjes.

         daarna gewisselt van positie, waarbij tijdens het beffen fris ruikt en proeft ze kon het kennelijk goed waarderen.

         uit eindelijk afgemaakt in twee standjes.

         na afloop wast ze zich direct.

         Commentaar


         • #10
          Re: A3, k4 , Simona (goed)

          Deze dame is zeer populair, ook bij onze allochtone medewandelaars, en dat is niet voor niets. Had al de recensies eens doorgenomen en wilde dit ook wel proberen. 2e Kerstdag was ze ook aan het werk en zag ik kans om binnen te komen.

          Na binnenkomst volgde al snel een lekkere zoen die naar meer smaakte en wist ze me te verleiden om voor 50 Euro pzc+ rustig aan te doen. Dit kon ik haar niet weigeren en na me opgefrist te hebben, warmde ze me lekker op en gaf een heerlijke pijpbeurt. Misschien iets te kort, maar dit maakte ze goed met haar aanblik en af en toe een lekkere zoen tussendoor. Daarna haar heerlijk in missionaris mogen penetreren en tot een lekker hoogtepunt gekomen.

          Dame is zoals te zien afkomstig uit Utrecht en zal daar in / na januari ook weer terugkeren helaas. Voor die tijd wil ik nog wel eens door haar verwend worden.
          Doe gewoon waar je je lekker bij voelt, dan hoef je je niet te schamen.

          Commentaar


          • #11
           Utr., Zp 138-7, Simona (goed)

           Ben gister ook bij Simona /Simone geweest . Gezellige meid en is voor veel in. Kletst honderuit over haar telefoonrekening. Ga beslist nog een keer terug !
           Laatst gewijzigd door bobby vitale; 30-01-08, 21:14. Reden: Tekst toevoeging.

           Commentaar


           • #12
            Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

            Vandaag deze dame bezocht ondanks dat ik een BB-man ben en zij kleine tietjes heeft, gewoon die geile blik van haar en het aanbod vandaag in de late middag was niet zo.Er is veel mogelijk bij deze vriendelijke lachebekkie , PMC, zoenen, NMC in meerdere standjes en daarna vervolgens lekker in haar gataje klaargekomen. De sessie was goed alleen vond ik de handelingen soms wat kort duren ,voor de rest is het zeker een aanwinst voor het ZP.

            Commentaar


            • #13
             Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

             Hey Heren,

             Vandaag bij Simona langsgeweest toen ik binnen kwam wist ik al gelijk dat ik goed was ze bood inderdaad aan om voor 50 euro meer zonder te pijpen en dat maar gelijk gedaan ook.
             Mooie kakelverse meid om te zien en ze weet goed hoe ze moet pijpen zc nam ze hem in de mond en begon heerlijk te zuigen af en toe wat trekken tussendor maar dan was altijd haar tongetje anwezig die mijn rode helm lekker likte.
             Toen ik klarkwam nam ze hem gulzig in de mond en liep naar de wasbak om mijn mannenmelk uit te tuffen.
             Heerlijke ervaring volgende keer maar eens neuken want ik wil dat poesje wel eens voelen van haar
             Oh en voor de liefhebbers morgen is ze niet aanwezig want dan viert ze haar verjaardag en ze zei tegfen mij dat ze dan 22 wordt dus....
             Hans
             ik ben onverzadigbaar

             Commentaar


             • #14
              Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

              Vorige week Zaterdag na een lange tijd weer eens over het zandpad gereden.

              In eerste instantie naar een half uurtje weer besloten richting huis te keren omdat er weinig lekkers zat. Bij de laatste ronde verschenen er ineens meerdere schone dames. Na wat advies van mijn buddy die inmiddels naar binnen was heb ik de auto geparkeerd en richting Simone gewandeld. Deze dame genoot zichtbaar dat ik uiteindelijk voor haar had gekozen.

              Ze trok de gordijnen dicht en begon al direct mijn blouse open te maken en gaf me lekkere uitdagende kus. In 1ste instantie 150 afgesproken voor 45 min. Even gewassen en langs haar op bed plaats genomen. Mijn lul was inmiddels al flink hard en Simone gaf aan dat ze er graag zonder condoom aan wilde zuigen. Aangezien ik hier ook voorstander van ben het pakket gecorrigeerd naar 30 min inclusief pijpen zonder.

              Hier heb ik zeer zeker geen spijt van, wow werkelijk geweldig hoe deze dame met mijn lul tekeer ging. Heerlijk diep in het mondje en zonder handjes gleed ze erover heen met haar zachte lippen. Ondertussen teasde ze met haar nagels mijn ballen en keek af en toe ondeugend in mijn ogen. Werkelijk geweldig.

              Simone stelde voor over te gaan tot neuken, ik liet haar on-top en langzaam verdween mijn lekkers in het hare . Heerlijk langzaam begonnen we te neuken. Ondertussen boog ze voorover en verwende me met een heerlijke zoen partij. Ik stelde voor om over te gaan tot wat ruigere aktie en draaide haar op haar rugje en begon haar met een heerlijk ritme te neuken. Haar nageltjes gingen in mijn rug waarna ik al snel het tempo opvoerde. Heel even een korte brake omdat ik nog niet wilde komen . Al snel wilde ik het toch, het was namelijk werkelijk heerlijk om deze dame te neuken. Dus even vol gas en ik kwam heerlijk klaar.

              Daarna nog even wat gelachen en gezellig gekletst en een massage gekregen waarna ik voldaan mijn buddy bij de auto opzocht en richting huis ben vertrokken.

              Misschien moet ik toch eens wat vaker op het zandpad gaan kijken .

              Commentaar


              • #15
               Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

               Als je een voorkeur hebt voor een slanke, redelijk lange, dame met kleine borstjes en een kale poes: Simone mag er wezen. Een gezellige meid met een vriendelijke uitstraling en een lief gezichtje. Kust uitgebreid. Een zeer vlotte babbel in het Duits en een klein beetje Nederlands. Komt uit Slowakije. Gestart met p/n voor € 50, waarna het aanbod kwam voor pzc voor € 50 extra. Voor deze aanvulling heb ik geen spijt gehad . Ook anaal zou mogelijk zijn geweest voor weer € 50 extra (zou normaal totaal € 200,-- moeten kosten). Deze 2e aanvulling vond ik iets te veel. Leuk halfuurtje gehad met diverse standjes. Mocht niet in de mond klaarkomen. Kreunt m.i. iets te veel (zou een goede zijn voor een pornofilm). Na een prima slot was er geen belangstelling meer voor mijn jonge heer: moest zelf het rubbertje eraf halen. Zij stond snel bij de wasbak. Toch denk ik dat er wel een 2e bezoek van mij zal komen. Al met al een perfect bezoek bij een vriendelijke dame.

               Commentaar


               • #16
                Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

                Gisteren voor de tweede keer bij deze dame geweest . PZC is bij haar mogelijk , en ze tongzoent ook lekker . Beffen mag ook. Wel hoog soa risico dus

                Commentaar


                • #17
                 Re: Utr., Zp 138-7, Simona (uitstekend)

                 Ben 2 weken terug ook bij deze dame geweest afgaande op de recencies de gok gewaagd omdat Miriam kennelijk even gestopt is.
                 Het was wel lekker maar niemand overtreft wat pijpen betreft Miriam ze pijpt wel zc maar dat kost je wel €100,= dat doet ze wel aardig ook zoent ze je af en toe maar aan haar kutje mocht ik niet komen en ze belooft het langzaam aan te doen voor de prijs maar langer dan 10 minuten geeft ze je niet.
                 Ook storend is het heel overdreven uitspugen van je kwakkie in de wasbak dat doet Miriam veel subtieler.
                 Ik bedoel als ze sperma goor vind prima maar bied dan geen pijpen zc aan, kortom ze is niet verkeerd maar mij ziet ze denk ik niet meer

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Utr., Zp 138-7, Simona (goed)

                  Deze middag op solotour naar Utrecht geweest. Wat is internet op de mobiele telfoon toch een schitterende uitvinding. Getwijfeld tussen de Dames op 162-1 en 138-7. Dacht eerst dat de Dame op 162-1 Valerie/Darina was, ben er na thuis de zaak nog eens goed doorgelezen te hebben, niet meer zo zeker van. heb toen echter gekozen voor Simona op 138-7.

                  Bij binnenkomst netjs een hand gekregen, en elkaar voorgesteld, daarna ook nog 3 welkomstkussen. Ze spreekt behoorlijk goed nederlands, maar wel met een zwaar duits accent.

                  Na de nodige plichtplegingen en een opfrisbeurt op bed plaats genomen.

                  Simona kwam boven me zitten, en begon met op mijn tepels te zuigen, en er op te kussen. Na een tijdje kreeg kleine Sub een jasje aan, en begon ze te pijpen. Dit deed ze behoorlijk goed en ook wel gevarieerd, maar het had voor mij persoonlijk een beetje steviger gemogen. Na verloop van tijd deed ze glijmiddel aan haar poes en kwam ze op kleine Sub zitten, en begon in Amazone op me te rijden,daarna nog eens gewisseld naar Doggy Style, en in deze positie afgemaakt.

                  Na afloop weer beiden gewassen, en wat gekletst, en daarna met een goed gevoel terug richting grens gereden.

                  Grz Sub

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Utr., Zp 138-7, Simona (goed)

                   Enige weken geleden een rondje of wat gereden op het ZP. Mijn standaard favoriet, Linda, was er helaas niet dus wat verder gekeken naar wat lekkers. Uiteindelijk besloten om naar een goedlachse blonde dame te stappen. Bijna was iemand me voor, maar geluk, geluk, die liep weer verder. De gordijnen zaten nog niet dicht of ze vroeg of ik wat 'extra's' wilde, zoals pzc. Leek me een goed idee, dus maar wat dieper in de buidel getast. En ab-so-luut geen spijt van gehad. Simona is een leuke, spontane meid met een super lijf en ze lijkt gemaakt om mannen te verwennen. Ze pijpt goddelijk, teased als een bezetene en weet je helemaal te verwennen. Neuken was meer dan lekker, echt super gewoon. Ik herken wel een aantal opmerkingen van mensen hier (een paar keer vragen om extra geld voor anaal) maar ik vond dat niet heel storend, ze brengt het op een speelse manier en zeurt niet te lang door als je het niet wilt. Leuke spontane meid die het bezoek en geld meer dan waard is.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Utr., Zp 138-7, Simona (goed)

                    echte sof gehad bij deze kwebbel, zeuren over bijbetalen en vooral bezig met zichzelf, overacting en vond haar niet echt fris, nee hoort niet op het pad thuis kwa kwaliteit.

                    Ik moet eens leren dat die meiden die vrolijk staan te lachen en met gebaren binnen proberen te krijgen en gedraai met hun kont, 9 van de 10x niet bijzonder zijn.
                    Laatst gewijzigd door Mitsumi; 28-07-08, 06:44.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Utr., Zp 138-7, Simona (goed)

                     Vanmiddag een bezoekje gebracht aan simona. Dit was mijn 2de keer op het zandpad. Ik was beniuwd of het op vrijdagmidddag net zo druk was als de eerste keer dat was op een zondagmiddag. En ik vond het redelijk druk. Ik ben meer aan het letten op tegenliggers om niet te botsen. Ook was het zonnig dus lastig om de dames goed te zien. Ik had inmiddels een paar rondjes gereden en besloot om voor een dansende blonde schone te gaan. Helaas had ik net als de eerste keer weg moeten gaan. Ik vond het een heel matig bezoekje. Simona is een slowaakse met cup a. Normaal ga ik voor een iets grotere cup. Nadat ik me had uitgekleed lag ze boven op me en stelde voor om er een langer, specialer bezoekje van te maken. Na mijn nee bood ze aan om te zoenen tegen een meerprijs van 50 euries hierop was ook mijn reactie nee. Dan maar pijpen zc voor 50 eurp. weer nee. Dan was 20 ook ok. Eindelijke maar ja gezegd. Ik had helaas de kleine lettertjes niet gelezen want voor een klein prijsje pijpte ze ook maar kort zei ze na 3 minuten. Toen maar overgegaan op de standjes. Eerst zei bovenop. Een prettig standje maar weinig actie van haar kant. Toen doggy. na 2 minuten simona weer boven op. Toen kwam ik redelijk snel klaar. Al met al erg matig. Maar goed weer een lesje geleerd. Weet waar je naar binnen moet gaan VOORDAT je naar het zandpad gaat. anders kan je enigzins teleurgsteld worden. Voor mij voortaan weer de 200 p/u in een hotel. Vind ik relaxter. nu ben ik bijna de helf kwijt voor nog geen 10de van de ervaring.