Arnhem, Nieuwstad 56, SM Studio Donna Fiera, Mrs. Tess

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Arnhem, Nieuwstad 56, SM Studio Donna Fiera, Mrs. Tess

  Ook bij Studio Marianne geweest. Een geweldig goede studio. Bij binnenkomst word je heel vriendelijk ontvangen en één voor één aan de Meesteressen voorgesteld. Ik koos voor Meesteres Tess. Wat een geweldig mooie vrouw. Slank, geweldig mooie benen, mooie ogen en een natuurlijke dominante uitstraling. Zoals je op de foto's van de website kunt zien : http://www.studiomarianne.com/

  Het spel was erg goed, opwindend. Langzaam opgebouwd. Voor zo'n Meesteres wil je tot het uiterste gaan. Ze is zo'n mooie Meesteres. Voor zo'n vrouw ben je gelijk onderdanig. Ze straalt plezier uit in hetgeen wat ze doet. Streng tijdens het spel maar erg vriendelijk ervoor en erna.

 • #2
  Ken je het gevoel dat je thuisgekomen bent? Ik tot gisteren niet. Met alle respect voor collega's die ik de afgelopen 2 jaar heb bezocht, op een gegeven moment weet je het! Iemand op je gemak stellen kan je niet leren. Dat heb je of je hebt het niet. Meesteres Tess heeft het voor de volle 100%. Daarbij weet ze exact waar ze mee bezig is. Als je wilt legt je ze elke handeling uit. Aan jou de keuze.
  Tess is een hobbyiste, er is geen greintje gemaaktheid in haar doen en laten.
  Ze sleurt je in haar enthousiasme mee, zonder de controle te verliezen. Ze houdt je daarbij zeer subtiel in de gaten en gaat niet te ver. Maar met haar wil ik wel ver gaan.
  Voeg er de prettige bijkomstigheid aan toe dat ze net zo mooi als sympathiek/kundig is en je hebt de perfecte meesteres.
  Mijn zoektocht is gelukkig ten einde en om aan te geven
  hoezeer het mij bevallen is en er van nagenoten heb, ik heb mijn rookwaar laten liggen en dat is normaal gesproken het eerste waar ik aan denk.
  Ze komt je gezondheid dus ook ten goede.
  Meesteres Tess, ik dank je oprecht.

  Commentaar


  • #3
   Na het lezen van het negatieve bericht van Bontie, wilde ik graag even reageren.

   Ik ben al enige malen bij deze Meesteres geweest en heb altijd een geweldig spel gehad, zij speelt het spel uit plezier en niet uit commercieel oogpunt, IK ben het niet eens met je recensie en vind het zeer spijtig voor je dat je het niet goed vond.

   Ik ga er graag heen,

   Groetjes Slaaf_m

   Commentaar


   • #4
    Na een kleine zoektocht Meesteres Tess weer gevonden. Ze had heimwee en werkt weer bij Studio Marianne in Zwolle (Deventer is dicht).
    Was al vaker bij haar geweest. De laatste keer was dat nog bij Studio Chelsea in Almere. Wat ze me daar heeft gepresteerd overtrof mijn stoutste dromen. ;D Maar het kon nog sterker, want vandaag in Zwolle hebben we een nieuw record gevestigd (wat mij getreft). Ben nog nooit zo behandeld. Een zeer goede Meesteres die in staat is je helemaal gek te krijgen (in de positieve zin van het woord). Als je wilt weten welk record, maak dan maar eens een afspraak met Mrs. Tess en vraag naar de Butterfly.

    Commentaar


    • #5
     Ik heb Mrs Tess ontmoet op een andere locatie (Almere), zij heeft daar een korte tijd gewerkt en is daarna weer terug gegaan.
     Tess was ronduit geweldig!
     Ik wilde graag eens een nursing sessie doen en hoe ze dat doet. Ik houd niet van die extreme zaken (naalden ect) en volgens mij was ik bij haar in de juiste handen. De hele sessie was geweldig en op het eind heeft ze m´n prostaat gemasseerd..... ik was nog nooit op z´n manier tot een hoogte punt gekomen maar dat mag absoluut niet de laatste zijn geweest. En als het even kan ook door Tess!

     Commentaar


     • #6
      Ook nog maar ff een recensie ingevuld Had net al een verhaaltje neergezet, maar krijg een "Uw bericht is tekort"-melding. Dus meld ik nog maar dat ik Studio Marianne een prima SM-studio vind, waar veel goede meesteressen werken: Tess en Djanu zijn mijn favorieten, maar ook Kelly is volgens mij een toppertje. Ik woon helaas nogal ver van Zwolle, dat is het grootste nadeel ...

      Commentaar


      • #7
       Deventer, La Decence, Mrs. Tess

       Ik lees al lange tijd de diverse recensies op deze website, maar het kwam er steeds maar niet van om zelf eens iets te schrijven, tot gisteren.

       Gisteren heb ik weer eens een afspraak gemaakt met Mrs. Tess werkzaam bij Studio Marianne in Zwolle. Tess heeft al regelmatig een sessie gedaan met mij.

       Tess ziet er ondanks dat ze pas geleden moeder is geworden nog steeds oogverblindend uit. Haar specialisme is o.a. Japanse bondage en masochistische spelletjes. Dit past ook goed bij mij dus we hebben allebei een leuk uurtje beleefd.

       Het speciale van gisteren kwam voort uit het feit dat Tess een nieuwtje had geleerd. Ik werd vast gelegd op de bank en daarna opgetakeld. Natuurlijk alles vastgebonden cq. afgebonden. Een paar klemmen op de tepels en daarna electro op de tepels (mmm i love it).
       Doordat mijn gezicht achterover hing, liggend in de takel, kon ik Tess steeds aankijken. Langzaam voerde ze de stroom op, steeds goed lettend op mijn ademen en mij geruststellend als ze te snel ging. Ze begon door mijn haren te strelen en legde een hand op mijn voorhoofd.
       Op een zeker moment kwam ik in "deep space" zoals dat geloof ik wordt genoemd. Je wilt niet weten wat er dan door je heen gaat!
       Ik was op slag verliefd op Tess, ik zag alles door een roze bril, het was net of ik onder invloed van XTC was. En Tess de hele tijd maar zachtjes tegen mij fluisteren en mij strelen. WAAAUW het was echt gigantisch gaaf, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik vondt het echt jammer dat ze op een gegeven moment stopte uit veiligheid. Als ze me op dat moment ten huwelijk had gevraagd (iets wat ze nooit zou doen) dan had ik direct ja gezegd.

       Meesteres Tess, het was ongeevenaard, je bent mijn Meesteres!

       Commentaar


       • #8
        Re: Deventer, La Decence , Mrs. Tess (?)

        Ben onlangs bij Mrs Tess in de studio in Deventer geweest en heb daar een geweldige sessie gehad. De volgende handelingen heeft zij bij mij verricht: scheren, afbinden van balzak en penis, gewichten aan en wasknijpers op penis en balzak, kaarsvet , anaal (prostaat massage) en op het eind een combinatie van prostaat massage en de terminator op mijn penis .
        Ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen.

        Bij deze zeer mooie en goede Mrs ga ik nog vaak terug komen

        Bedankt Mrs Tess.

        Commentaar


        • #9
         Deventer, Boxbergerweg 76, Tess (?)

         Vandaag voor het eerst naar een echte SM studio geweest. Keus was gevallen op "La Décence" Mrs. Tess.
         Zenuwachtig (en gespannen) op de bel gedrukt, en er werd open gedaan door een alleraardigst uitziende dame.
         Aangegeven dat ik voor “een eerste keer sessie” kwam met Mrs. Tess waarna ik even heb gewacht in de “wachtkamer”.
         Een aantal minuten later kwam Mrs. Tess ook de kamer binnen (ook een mooie verschijning), en hebben we rustig de lijst met mogelijkheden, wensen, NoNo’s en mijn eigen ervaringen doorgenomen. Hierdoor kwamen de zenuwen weer een beetje tot rust ;-)

         Vervolgens begonnen met de sessie waarbij pijngrenzen en limieten werden opgezocht, al met al een super “eerste keer”,
         (zweep, spaans rietje, tepeklemmen, bondage, cbt, kuisheidgordel (cb3000 was mijn eigendom), takelage, anaal spel).
         Ik heb aan het eind van de sessie wel een minuutje of 10 moeten bijkomen.

         Voor iedereen die op het punt staat om, voor het eerst een SM studio te gaan bezoeken is Mrs. Tess absoluut een aanrader.
         Ik kan niet wachten om in Deventer weer naar binnen te stappen, al denkt m’n zitvlak daar anders over ;-)

         Commentaar


         • #10
          Re: Deventer, La Decence , Mrs. Tess (?)

          Vanmiddag weer een topmiddag beleeft in Deventer, mij Mrs. Tess.
          Vol uur nursing, en dat heb ik geweten,
          naalden door de tepels, naalden door m'n zak en naalden door de voorhuid.
          Elektrosex, catheter (met blaasspoeling) en prostaat massage.
          Wat een geweldige meesteres is die Tess toch, toen ik eindelijk klaar mocht komen heb ik 10 minuten bij liggen komen.

          Bij Tess voel ik me helemaal op m'n gemak tijdens de nursing, ze is zeer proffesioneel en ter zaken kundig in deze.
          Tess bedankt

          Commentaar


          • #11
           Re: Deventer, La Decence , Mrs. Tess (?)

           Met verbazing heb ik positieve reaktie`s gelezen over mevrouw TESS.

           Mijn ervaring is een heel andere of te wel: ik heb [U]niet eerder zo`n slechte nursing ervaring opgedaan dan bij haar !!!

           Na veel amateuristisch geklungel met wat spulletje`s en een notitie boekje voor de z.g ammanese, mocht ik me zelf aftrekken. Het ergste was nog dat ze de kamer verliet. Ik geilend op het witte jasschort ben dus ook niet aan mijn trekken gekomen !!1

           Mevrouw TESS wordt hartelijk bedankt.

           Henk

           Commentaar


           • #12
            Re: Deventer, La Decence , Mrs. Tess

            Das apart, want mijn ervaringen met Meesteres Tess zijn juist zeer goed. Ik kom nu al ongeveer 4 jaar bij Meesteres Tess en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Daarbij zaten een hoop nursings sessies.

            Mijn laatste sessie met Meesteres Tess was super. Ik had een speciaal cadeautje mee genomen voor haar en gaf meteen een grote glimlach bij haar. Daarna heb ik haar de vrije keus gegeven wat ze met me mag doen. En dat heb ik geweten. We 1 van de beste sessies gespeeld. Onder andere met meerdere keren anaal klaar komen :-). Dit was echt geweldig. Daarna bond ze me vast op het bed, en heeft ze me billen goed, of beter gezegd nee extreem goed onder handen genomen met de cane. Schreeuwen kon ik niet, want daar had ze snel een mond knevel in gedaan. Hierna mocht ik haar voeten heerlijk verwennen.
            We hebben samen een prachtige sessie gehad, dat kon je wel zien. Haar glimlach gezegd genoeg.

            En als laatste de Terminator, wow geweldig. Dat is pas klaarkomen
            Ik kan niet wachten om weer langs te gaat bij haar.
            The End is close, do you have the url to it?

            Commentaar


            • #13
             Arnhem, Nieuwstad 56, SM Studio La Difference, Mrs. Tess (onbekend)

             Ik ben dinsdag in Arnhem geweest en daar hebben ze een nieuwe meesteres.
             Meesteres Tess heeft mij net als in Deventer weer eens geweldig spel gegeven.
             Ze had me er binnen een paar tellen onder ik moest haar begroeten en toen heeft ze me een bondage gegeven die ik niet snel zal vergeten.
             Kon geen kan meer op tewijl ze mijn tepels onder handen ,wist ik dat ik alles voor haar over had.
             Hierna heeft ze mijn billen ferrari rood gemaakt.
             Electro had ik nog nooit gehad maar na vandaag zal ik er zeker vaker om vragen.
             Wouw wat is dat een heerlijk gevoel.
             En als of het nog niet genoeg wat heeft ze mij anaal wel drie keer klaar gemaakt.
             Ik wist niet eens dat dat kon !!!
             Kan haast niet wachten om weer te gaan.
             Ze is er ook op Zaterdag en dat komt best goed uit


             Zeker een aanrader waard

             Commentaar


             • #14
              Re: Arnhem, Nieuwstad 56, SM Studio La Difference, Mrs. Tess (onbekend)

              poosje geleden weer bij haar geweest op vrijdag middag in deventer. En om eerlijk te zijn viel het tegen. Ze deed alsof ze super blij was, en dat ze met veel plezier aan het spelen was. Maar ik had sterk het gevoel alsof het gespeeld was. En ik weet wel dat dat erbij hoort bij een dvp, maar het voelde niet echt goed tijdens en spel wat toch voor een deel op vertrouwen is gebaseerd. En verder was de effectieve speeltijd ook een stuk korter dan een uur doordat ze regelmatig een kleine pauze nam.

              Commentaar


              • #15
               Mrs. Tess, Arnhem

               Ik heb haar weer gevonden.
               Ze werkt nu in een studio vlakbij Arnhem !

               Ze maakt nu ook veel sm-films en daar heb ik ook in mee gespeeld.
               Die dag zal ik niet gauw vergeten.
               Mrs. Tess zag er geweldig uit en heeft me weer eens goed op mijn plaats gezet !
               Daar was ik aan toe.

               Ook in haar nieuwe studio ben ik wezen spelen.
               Het is in een oude schuilkelder.
               Wat een sfeer !!!
               Zeker een aanrader voor iedereen !!

               Commentaar


               • #16
                Re: Elten (D), Privé studio, Mrs. Tess

                Op een dinsdagavond in december een hotelafspraak met mrs. Tess gemaakt. Al bij binnenkomst maakte ze een geweldige indruk, dominant en mooi. Gelijk naar onze kamer waar we een spannend spel gespeeld hebben, ik kreeg ook nog een opdracht voor de komende weken mee. Van nature heeft zij een dominante houding en tijdens het spel is ze best wel veeleisend en verrassend onberekenbaar. Ze heeft er zelf ook plezier in en dat straalt ze zeker uit. Na afloop nog even gezellige nagebabbeld aan de bar, ook daar maakte ze indruk door haar vrije en zelfverzekerde houding.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Arnhem Nieuwstad 56, Priveontvangst , Mrs. Tess(uitstekend)

                 Je kan beter naar Mrs. Tess haar eigen website www.tess4sm.nl gaan.
                 Daar staat veel meer info en hele mooie foto's op.
                 Op de Donna fiera site moest ik heel goed zoeken voor ik een pijl naast de andere foto's zag.
                 Als je die pijl aan click komt je pas bij een prachtige foto van Mrs. Tess maar dan staat er nog steeds weinig bij.

                 Dus kan je beter naar haar eigen site gaan.
                 Beter nog is live !!!!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Arnhem Nieuwstad 56, Priveontvangst , Mrs. Tess(uitstekend)

                  Afgelopen week nav deze advertentie Meesteres Tess bezocht:

                  http://www.sexjobs.nl/sexjobs/sm/dom...itting_2750491

                  Ik droomde al een tijdje van zo'n sessie en ik vond geweldig dat eindelijk een Meesteres in Nederland zo'n advertentie had geplaatst. Contact opgenomen met de Meesteres en gevraagd of ze als strenge ruiter gekleed wilde gaan.
                  Lichtelijk gespannen belde ik aan en er werd opgedaan door een andere Meesteres. Meesteres Tess was nog even bezig en na enkele ogenblikken kwam ze aangelopen. De Meesteres zag er fantastisch uit. Mooie blonde vrouw, mooi lichaam en gekleed in dominante strakke rijbroek.
                  Even een kort voorgesprek gehad en daarna douchen en begon de sessie. Ik zal niet teveel in detail treden, maar ben op een vreselijke manier vernederd. Langdurig machteloos op de grond gelegen en totaal geen adem kunnen krijgen en overgeleverd en uitgelachen te worden door de Meesteres, verplicht de billen moet kussen en aanbidden en dienen als meubelstuk van de Meesteres. Op het einde kwam het tot een hoogtepunt toen ik machteloos lag vastgebonden en de meesteres bovenop mijn gezicht. Voelde me zo machteloos en vernederend dat het tot een heerlijke explosie kwam.
                  Even nog nagepraat en daarna sessie afgelopen.
                  Ik ga Haar zeker binnenkort nogmaals aanbidden.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Arnhem, nieuwstad 56, Smstudio donna fiera Mrs. Tess

                   Dame is erg gezellig. Goede ontvangst. leerzaam Ass workship.. hele vuist erin.

                   Commentaar

                   Aan het werk...
                   X