Das Bizarre Stahlwerk Bochum, Berggate 69, Tanja

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Das Bizarre Stahlwerk Bochum, Berggate 69, Tanja

  Naam: Das Bizarre Stahlwerk

  Adres: Berggate 69, 44809 Bochum

  Telefoonnummer: 0234 / 95082344
  E-mail : team@dasbizarrestahlwerk.de

  Website: http://www.dasbizarrestahlwerk.de/

  Aard: SM-studio

  Openingstijden:.
  Maandag - Vrijdag 11 - 21 Uhr
  Zaterdag alleen op afspraak

  Routebeschrijving:
  Te zien vanaf de A40, vlak voor de afslag Bochum-Zentrum
  Streetview vanaf A40

  Vaste Dames:
  Dames zijn met foto's te zien op de site
  Recensie op hookers

  Wisselende Dames:
  Een aantal dames werkt soms in deze sm-studio en soms in de gusstahlstrasse.
  Of overdag in de sm-studio en s'avonds in de gusstahlstrasse.

  Bianca:
  http://www.dasbizarrestahlwerk.de/team/bianca.htm
  Recensie Bianca

  Sabine
  http://www.dasbizarrestahlwerk.de/team/sabine.htm
  Recensie Sabine


  Opmerkelijk:
  Een nieuwe duitse metalband genaamd Stahlmann (soort Rammstein clone) heeft een videoclip opgenomen in deze sm-studio met de sm-dames erbij.
  28-01-2011 komt deze clip uit.
  Een aantal foto's ervan zijn op de volgende site te zien:
  http://www.dominaforum.net/forum/ftopic26787.html

  Hierbij vast een nummer van deze groep : Stahlwittchen
  http://www.youtube.com/watch?v=AAvMiM_ihEo

 • #2
  Re: Bochum, Das Bizarre Stahlwerk

  Op onderstaande link is de video van de rockband Stahlmann te zien, opgenomen in Das Bizarre Stahlwerk.
  In de clip zijn de domina´s van deze club goed te zien:

  Videoclip Stahlmann in Das Bizarre Stahlwerk

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Das Bizarre Stahlwerk, Algemeen

   Oorspronkelijk geplaatst door creative spirit
   Na wat surfen op het internet was ik toe aan wat nieuws, Utrecht ken ik, Den Haag ken ik, en de waarde van een recentie over de daar aanwezige dames voegt niets toe aan het forum ik ben op bezoek geweest bij Bizar Stahlwerk in Bochum ( ca 200 km van Utrecht) op vrijdag 14-08-2009
   http://www.dasbizarrestahlwerk.de/. De ontvangst is hartelijk met een drankje en je werd gelijk op je gemak gesteld, de eigenaresse komt even met je praten over wat er kan en of je interesse hebt in een sessie en dan worden de dames aan je voorgesteld.
   Wat erg prettig is dat je je van te voren kunt douchen en dat Hygiene met een hoofdletter geschreven wordt voor en na de sessie. een drankje is gewoon standaard. Afhankelijk van de sessietijd kan ik rustig zeggen dat er niet op de klok gekeken word. de sessie met Bianca start en later samen met Miss Lisa was zeker voor de eerste keer verslavend te noemen. echt goed en ik geniet nu nog na met volle teugen van deze sessie. de dames zien er net zo uit als op de foto en de dienstverlening ligt tussen vanessa 138-4 en Vanessa 128-2 in.
   een aanrader voor een ieder die van een goed Smspel houdt waarbij de dames zelf ook actief meespelen.
   een recensieformulier vul ik niet in daar dit tegen mijn principes is.
   1,5 uur - 2uur met 2 dames is ca €400,00 en echt ik vond het de moeite waard.
   Het adres is wat moeilijk te vinden maar men zou er aan werken om het laatste stuk en de ingang wat duidelijker aan te gevenn
   Bovenstaand bericht uit een andere topic gevist.
   Hoofdmoderator Algemene Zaken

   Commentaar


   • #4
    Re: Bochum, Berggate 69 ,Das Bizarre Stahlwerk, Lady Tanja

    Lady Tanja,

    Een paar maanden geleden was ik hier al eens geweest en had als lustobject gefungeerd voor Miss Tina Li en Lady Tanja, toen beloofd datnik nogmaals terug zou komen voor een op een sessie, die heeft vandaag plaatsgevonden, bij binnenkomst ontvangen door CAroline van Stahl zelf die mij naar een aparte kamer bracht, gevraagd wat ik wou drinken en een koffie en een glas cola genomen. Dit was geen probleem en gezien de hitte van vandaag ook wel fijn cafeine en suiker voor de broodnodige energie. Even zat ik alleen en toen kwam Herrin Tanja binnen, na even een begroeting en wat info mijnerzijds viel het kwartje en wist ze wie ik was. Wat het fijne aan de bdsm studios is in Duitsland dat is niet alleen de uitstraling maar ook de gelegenheid om je voor en na de sessie te kunnen douchen, aan alles is gedacht, er zijn kluisjes voor je spullen en je hoeft alleen maar een sleutel mee te nemen, ideaal. Ook de privacy en discretie van de klant staat hoog in het vaandel, Het zal hier niet gauw voorkomen dat je oog in oog staat met een nadere klant of met een nadere dame.(behalve als je geen keuze gemaakt hebt dan komen de dames zich voorstellen in het kamertje apart. De sessie op zich zelf is uitstekend te noemen, zeker gezien het feit dat we elkaar nog niet zo goed kenden. Immers naast de chemie tussen de klant en de dame is informatie overdracht over do's en dont's heel belangrijk. Ze was in het spel wat aftastend maar haar schoonheid en perfecte figuur maakt heel veel goed. Een vriendelijke en zorgzame dame in voor en nagesprek maar zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dame weet hoe je een spel op moet bouwen en is behoorlijk creatief. In het Spel. De handelingen die ze bij uitvoerde laat zien dat ze genoeg ervaring heeft in deze Scene. De poppers worden in de juiste hoeveelheid toegediend. Als ik vergelijk met andere ervaringen dan zit ze zeker ruim boven het gemiddelde. Herrin Tanja is een hele uitdagende verschijning en met een lach op haar gezicht laatze je mooi pijn lijden.(lees genieten). Na de sessie nog wat nagepraat en ze vroeg oprecht hoe ik me voelde, na de poppers. Sigaretje gerookt en een glas cola gedronken. Ook vroeg ze me wat ik gemist had of wat ik zelf graag had wat ze gedaan zou moeten hebben. Over wat ik prettig vond wat tips gegeven en wat dingen verteld over wat ik allemaal al ondergaan had. Ze vertelde. Mij dat ik er de volgende keer er van ging lusten want ze zou het opschrijven, tja en als ik iets beloof dan moet ik het nakomen.... ( later hoorde ik van Caroline bij het afscheid dat Tanja aan het schrijven was , dus wachte we maar af. Fotos op www.dasbizarrestahlwerk.de Het is zeker een keer de moeite waard om er heen te gaan zeker nu Utrecht gaat. Sluiten.....
    respect is toch gewoon normaal!

    Commentaar


    • #5
     Recent 2x in deze studio geweest.
     Momenteel is de prijs voor een sm-sessie a 1 uur 150 euro met een drankje voor en achteraf + een gratis bockwurst.

     Nadeel is dat de toko slechts maandag t/m vrijdag open is van 12.00 tot 20.00. Als je doordeweeks werkt en nog naar Bochum moet rijden sta je voor een gesloten deur.
     Door deze openingstijden is het voor mij puur in vakantieperiodes weggelegd. Paar keer geprobeerd een week van te voren een afspraak te maken om 19.00, maar altijd al volgeboekt.

     Als 1e een nieuwe dame bezocht, maar las op hun forum dat ze alweer vertrokken is, dus zal binnenkort wel van de site verdwijnen:
     http://www.dasbizarrestahlwerk.de/crbst_5.html
     Sessie beneden in de kelder in een soort gevangenis kamer van koud beton, houten bed met deken en een sm-kruis aan de muur. Mix gekregen van kinky en redelijk gewone sex. Mooie dame en de ervaring was zeer apart.

     Als 2e Miss Ramona bezocht:
     http://www.dasbizarrestahlwerk.de/crbst_4.html
     1m82 groot (met pumps grootte), serieus, rauwe duitse stem, kortom op en top dominant.
     Uitstekende sessie gehad van Ramona in een mooie sm-kamer. Ze werkt er al wat lange en een kort lijstje van mijn wensen was voldoende om precies de sessie te krijgen die ik in gedachten had.
     Van te voren per mail mijn voorkeur voor de kledingwens doorgegeven en Ramona verwelkomde mij al in mijn kledingwens, helemaal top.
     Commentaar

     Aan het werk...
     X