Antwerpen, Verversrui 22/5, Natalia (CZ)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Antwerpen, Verversrui 22/5, Natalia (CZ)

  heb gezocht maar niet gevonden of er al iets was vermeld over nathalie in de verversrui 18 (denk ik wand er staat geen nr buiten ) op haar bordje staat natalia en ze werkt alleen in de dag ! het is het huis met die groote inkom precies een garage inrit ! ;D
  Ben al verschillende jaren klant bij haar maar door deze site ben ik wel al verschillende andere zeeeer tofe meiden tegen gekomen ! Maar natalia is ook zeker aan te raden ,ze komt alles na wat je met haar bespreekt en is altijd heel vriendelijk ,het is 50euro voor pmc en nmc met 2 standjes en het is op een zeer rustig tempo ,ze komt uit chechie ze spreekt duits maar versta vlaams perfect heeft een heel mooi lichaam en borstjes ( wel silicoontjes sinds maart ) er zijn ongetwijfeld nog wandelaars die er al op bezoek zijn geweest laat er maar iets van weten !! :P

 • #2
  Ben vandaag nog eens langs geweest ;D maar zo te zien aan de reactie's hier ( geen enkel tot hier toe ) zijn er geen bezoekers van deze site bij haar al geweest !!! Raar ??? Maar nietemin heeft ze me weer lekker verwend met eerst wat te praten en te strelen gevolgd door een rustige pijpbeurt waarna ze op me kwam ziten en ze bekijkt je dan recht in je ogen terwijl ze je berijd mmmm met verschillende spiegels in de kamer geeft dat een mooi zicht en af gemaakt op zen hondjes ,eerst op het bed daarna rechtstaand ,verwonderlijk dat er geen reactie's zijn natalia staat al verschillende jaren in de straat ,stond er voor in de gouden hoek waar ze nu aan het renoveren zijn !! 8)

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (?)

   al toch niemand het doet he,ik ken haar al van zeer lang tijd,deze mooie czech meid.werkte voorheen op de goude hoek,maar door de toen verbouwing verhuist naar dit adres.als je van pijpen houdt is zij zeker een van de betere,neemt alle tijd om hem lekker diep en lang teverwennen waarbij ze zo gaat zitten dat je met haar kale kutje kunt spelen.naar verloop van tijd overgegaan naar het betere werk,gekozen voor zij boven maar dan achterste voren zodat[was haar voorstel!] je lekker j harde paal in haar kutje ziet verdwijnen,zij geniet hier zelf ook van en dat kun je merken,vervolgens overgeschakelt naar doggie waarbij ze haar kontje lekker hoog houdt zodat je er lekker diep in kunt,en zalig klaar gekomen,alles een beetje gewassen om vervolgens nog een zalige massage tekrijgen,en om een beetje bij te praten.absolute een van de betere in skw[al jaren] kent haar vak spreekt vloeient nederlands,is ook redelijk vaak bezet,en meestal voor langere tijd aan gezien nog al wat klanten bij haar voor een uurtje kiezen[zoals alle vitrine daar op de prachtig kamers staat ook een jacuzie]
   Laatst gewijzigd door bobby vitale; 11-05-07, 23:09. Reden: Tekst toevoeging......

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (uitstekend)

    Afgelopen zaterdag voor de tweede keer een bezoek gebracht aan deze dame.
    Gekozen voor soft sm en ik heb het me zeker niet beklaagd.
    Weer een prima ervaring rijker.
    Deze dame kijkt ook helemaal niet op de klok.
    Echt een aanrader!

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (Tje) (uitstekend)

     In 2007 en 2008 heb ik Natalia regelmatig bezocht. Maar sinds m'n vaste Meesteres begin 2009 in het Schipperskwartier neergestreken is, is het nooit meer tot een bezoek aan Natalia gekomen. De afgelopen Paasdagen was m'n Meesteres op vakantie en had ik dus de "vrije hand" en ben weer eens bij Natalia naar binnen gestapt.

     Natalia is een zeer sympathieke Tsjechische vrouw die al vrij lang in Belgie is en het Nederlands zelfs met een typische Vlaamse tongval spreekt. Ze heeft een vrij klassiek uiterlijk, heeft niet echt de uitstraling van een Domina en profileert zich ook niet met SM aan het raam. Heeft naast het bordje "SM-Kelder" ook een bordje met haar naam in de vensterbank staan. Eigenlijk zie ik Natalia meer als wat onze Oosterburen een "Bizarrlady" noemen. Ze biedt namelijk een combinatie van SM/Kinky en gewone sex. Ze heeft ook een ruime collectie SM-materialen, waarvan je kan zeggen: "Voor elk wat wils". Vooral haar collectie dildo's in alle soorten en maten viel me op.

     Natalia heeft, in de goede zin van het woord, een zeer professionele benadering van haar klanten (dus geen gezanik en gezever waarom je zolang ben weggebleven). Nog even m'n voorkeuren en m'n wensen opgehaald, waarbij we ons in een mengelmoes van Nederlands, Engels en Duits onderhouden. Tijdens de sessie spreekt Natalia (hoewel ze op zich tijdens een sessie niet erg veel zegt) Duits. En dat komt mooi uit, want dat vind ik het "geilst".

     Op het bed gaan liggen en (met niet zulke strakke boeien) aan het bed vastgebonden. Vervolgens m'n ballen afgebonden waarna Natalia me een vibrerend "eitje" in m'n anus aanbrengt. Natalia doet ook graag aan elektro, dus een paar elektroden op m'n tepels aangebracht en met het elektriciteitskastje zet ze de stroomsterkte op een laag niveau. Ze begint me erotisch te strelen en met haar nagels te bewerken, waarna ze met haar siliconenborsten aan een body-to-body massage begint. Ze verhoogt hierbij met het kastje regelmatig de stroomsterkte en zegt me dat ik aan moet geven wanneer ik de stroom niet meer kan verdragen. Vervolgens begint ze aan een uitstekende pijpbeurt. De stroomsterkte wordt steeds sterker opgevoerd en ik voel dat ik aan de grens begin te komen van wat ik verdragen kan. Ik geef Natalia aan dat het wat mij betreft genoeg is. Natalia draait echter "per ongeluk" het knopje de verkeerde kant op en ik begin zowat te stuiteren en een beetje te verkrampen op het bed. Natalia zet dan de knop terug en verontschuldigt zich, maar de "gemene" grijns op haar gezicht spreekt boekdelen. Ze deed het gewoon expres. Schitterend moment natuurlijk en humoristisch bovendien. "Das ist SM", zegt ze me. En gelijk heeft ze.

     Ze verwijdert de elektroden weer en zet een paar gemene tepelklemmen op m'n tepels. Ze besluit me als haar likslaafje te gebruiken, want ze gaat boven op m'n gezicht zitten waarbij ik haar bef en rim en ze me regelmatig de adem ontneemt. Ook geeft ze me met haar vlakke hand regelmatig zachte klapjes op m'n pik en m'n ballen. Ik ben behoorlijk opgewonden en heb m'n handen inmiddels uit de boeien bevrijd. Ik begin Natalia's lichaam te strelen en heb de indruk dat het geheel haar niet onberoerd laat, want haar lichaam voelt klammig aan en haar tepels zijn zo hard als staal.

     Vervolgens draait ze zich in 69-houding en de "finale" gaat eraan komen. Ze begint m'n pik met haar handen te bewerken en Natalia heeft een zodanige professionaliteit dat ze je tegen het orgasme aan laat zitten en dan weer even inhoudt. En in de tussentijd zet ik m'n likdiensten voort. Ze besprenkelt ook m'n pik en m'n eikel met kaarsvet en een combinatie van pijn, lust en de wil om klaar te komen maakt zich van me meester. Op een gegeven moment vindt Natalia het tijd om me naar m'n orgasme te helpen en ik ben inmiddels zo opgewonden dat ik knallend en heftig klaarkom. Het was een uitstekende en spannende sessie die me veel energie van me heeft gevergd.

     Na de sessie even goed opfrissen waarbij opvalt dat Natalia hygiene erg hoog in het vaandel heeft staan en ook haar materialen goed schoonmaakt.

     Natalia wordt nauwelijks op dit forum beschreven, maar ik vind haar persoonlijk een absolute topdame in het Schipperskwartier. Ik denk dat er voor een combinatie van sex en SM niet of nauwelijks betere dames in dit wandelgebied te vinden zijn. Ik noem Natalia altijd "de geheime tip voor de stille genieter". En ik zal vermoedelijk niet de enige zijn die er zo over denkt, want Natalia is vrijwel altijd (en ook vaak voor langere periodes) bezet. Overigens biedt Natalia voor langere sessies van meerdere uren met haar ook escort aan.

     Kortom: M'n Paasweekend in het Antwerpse is erg geslaagd geweest. Leuke kroegen bezocht, heerlijk gegeten in diverse restaurants en het uitstekende bezoek bij Natalia maakte dit geslaagde Paasweekend compleet. Deze dame is een absolute aanrader!

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (Tje) (uitstekend)

      ik ben vandaag langst haar geweest , ik wandelde langst haar raam en zag het bordje sm kelder staan , blijkbaar had ze dat door dat ik naar bordje keek . ze deed mij teken om naar binnen te komen , dat ik gedaan omdat nieuwsgierig was . ze sprak vrij vlot nederlands , en ze kende mij van zien . even een vlotte babbel gedaan , waarbij ze mij verleidde om haar een sessie soft sm te doen . ik kwam op haar kamer en zag ommiddelijk dat deze dame wel wat ervaring had met sm . na mij uit te kleden werd ik op bed geduwd en mijn handenen voeten aan een ijzeren baar vastgebonden . ze keek in mijn ogen en liet een sadistisch glimlchje zien . ze begon mij erotisch te masseren aan mij edele delen , en ja ik was verkocht . nu ben je van mij zei ze , weer die glimlach en bindde mijn ballen af en net niet te strak . klemmen op mijn tepels die verbonden waren met een kettingtje , waar ze dan aan trok waneer ik te geil werd door haar massage . haar handen gingen wat meer naar mijn kontje en ja dat werd zachtjes bewerkt . eerst 1 en dan 2 en 3 , waarvan ik genoot door de massage met mijn penis .ik stond op het punt om klaar te komen , maar ze trok terug aan het kettingtje en door de pijn kwam ik niet . ze begon terug de erotische massage en zei mij dan ; als je met je kontje mijn vingers lekker neukt , dan mag je klaarkomen . ik werd zo geil door haar erotische massage , dat ik mij liet leiden naar wat zij wilde zien en ik kwam klaar .
      tijdens het opruimen wist ze mij te vertellen dat ze een goede vriendin is van lisa en dat ze ook samen sessie doen . waarop ik antwoordde , dat lisa al jaren ken en dat ze gerust mag vertellen dat bij haar was geweest.
      het was de eerste keer bij , maar zeker niet de laatste keer .

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (CZ)

       Na enkele jaren afwezighied is Natalia terug; heb haar voorlopig op Verversrui 20/1 gezet.
       Delta 1

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Verversrui 20/1, Natalia (CZ)

        Oorspronkelijk geplaatst door delta 1 Bekijk bericht
        Na enkele jaren afwezighied is Natalia terug; heb haar voorlopig op Verversrui 20/1 gezet.
        Sedert een paar weken is ze blijkbaar verhuisd naar Verversrui 22/5
        Laatst gewijzigd door delta 1; 27-03-17, 14:49. Reden: adres aangepast, thanks

        Commentaar


        • #9
         Ik kende haar van jaren geleden, heb haar 2 maanden geleden of zo zien zitten en vond haar er slecht uitzien, combi leeftijd met andere dingen? Daarna heb ik haar nooit meer gezien, iemand anders wel? vroeger had ze een bordje in het raam staan dat was wel handig om te weten of ze er was. Was destijds een goede Meesteres

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door makienok Bekijk bericht
          Ik kende haar van jaren geleden, heb haar 2 maanden geleden of zo zien zitten en vond haar er slecht uitzien, combi leeftijd met andere dingen? Daarna heb ik haar nooit meer gezien, iemand anders wel? vroeger had ze een bordje in het raam staan dat was wel handig om te weten of ze er was. Was destijds een goede Meesteres
          Meesteres Natalia was inderdaad een absolute topdomina met sensuelel looks!
          een grote fantasie met veel uitstraling en klasse.
          prachtige body en dito attitude.
          momenteel werkt Zij niet langer.
          sporadisch heb ik met Haar nog contact en ik kan je verzekeren dat het nog steeds een echt mooie en stijlvolle dame is met een warme persoonlijkheid
          Nog steeds trots en dankbaar Haar echt te mogen kennen

          Commentaar


          • #11
           Natalia is begin vorig jaar maar enkele weken terug geweest en is nadien terug van de radar verdwenen, kan dus naar het archief.
           Delta 1

           Commentaar


           • #12
            Van een goede collega van haar die bij haar op bezoek is geweest in Tsjechië : ze is inderdaad gestopt en terug naar thuisland, dit sedert enkele maanden, vermoedelijk definitief

            Commentaar

            Aan het werk...
            X