Recensie
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: Roeselare, Gangbang, Natasha
Geef URL door!

 1. #1
  Ben nieuw maar heel ervaren!
  Geregistreerd
  28-03-05
  Actieve recensies
  5
  Berichten
  20

  Post Roeselare, Gangbang, Natasha

  Een tijdje terug enkele advertenties opgemerkt van Natasha uit de buurt van Roeselare, die zowel prive ontvangt en op regelmatige tijdstippen een gangbang organiseert. De gangbangs vinden meestal plaats gedurende de werkuren, wat voor mij niet mogelijk was. Gelukkig werd er onlangs een gb georganiseerd tussen 18u en 20u en dat kwam voor mij goed uit, want ik was die namiddag in de buurt.
  Natasha en haar vriend ontvingen mij op hun nieuw appartement. Haar vriend is dit appartementje nog aan het inrichten, terwijl Natasha reeds haar troeven aanbied. Ik werd er vriendelijk ontvangen en er werd mij spontaan gevraagd wat ik wenste te drinken en te snoepen. Ik was de eerste kandidaat en na een 5-tal minuten wachten, gaf Natasha me een knipoogje dat ik haar mocht volgen. Eens op de slaapkamer begon ze mij heftig te zoenen en haar handen zochten hoe groot mijn goesting was. Ondertussen was ik reeds aan het voelen hoe klein haar borstjes waren. Eens ik de omvang kende, een beetje afgezakt naar beneden en haar tangoslipje langzaam verwijderd en haar schaamlipjes een beetje beginnen zoenen. Hiervan genoot Natasha duidelijk. Na een beetje haar lichaam te hebben verkend op het bed plaats genomen. Ik wou haar lippen rond mijn kanon voelen, maar toen bleek dat Natasha dit enkel doet met een rubbertje eromheen. pmc ipv pzc. Ik was echter zo opgewonden dat ik meteen koos om haar op zijn hondjes eens goed te nemen.
  Natasha genoot hiervan en bijgevolg spuwde ik mijn verzameling sperma in het rubbertje. Na het rubbertje te hebben verwijderd even een paar minuten pauze genomen. Er waren geen andere kandidaten bijgekomen. Dus begon ik maar aan een tweede ronde die werd beeindigd met een schot in missionarishouding. In totaal ben ik bijna anderhalfuurtje met Natasha aan het gangbangen geweest. Het was eerder een prive ontvangst, maar daar kon ik niets aan veranderen.
  Ik hoop dat Natasha nog gangbangs zal organiseren 's avonds en dat er meerdere kandidaten zullen aanwezig zijn. In ieder geval wens ik nog deel te nemen.

 2. #2
  Schrijft best een beetje
  Geregistreerd
  11-07-09
  Actieve recensies
  0
  Berichten
  33

  Standaard Re: Roeselare, Natasha

  2 weken geleden ben ik er ook geweest in de ochtend: 9-11u gangbang: ik was ook de enige.... dus dat was lekker genieten.
  Ik kan al hetgene hierboven staat bevestigen.... ik moet er wel bij vertellen dat de 'actiekamer' in de zomer een sauna zal zijn: de kamer is heel klein, de zon zit er s'ochtends in en er hangen(nog) geen gordijnen.

 3. #3
  Ben nieuw maar heel ervaren!
  Geregistreerd
  12-06-11
  Leeftijd
  40
  Actieve recensies
  7
  Berichten
  12

  Standaard Re: Roeselare, Gangbang, Natasha


Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
ALLEEN VOOR LEDEDEN

Hoe ziet deze dame eruit?

Hoe kan ik haar boeken?

In de DVP gids kan je haar foto’s, video’s, contact informatie en websitelinks vinden!

Maak GRATIS een Hookers account aan!